Informace

  • Celé jméno
    Michal Tomič
  • Číslo dresu
    29
  • Datum narození
    30.03.1999
  • Výška
    176 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    71 kg

Národnost

  • Slovensko

Aktuální statistiky v klubu Slavia Praha (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Slovensko
5
210
0
0
0
0
1
0
0

Články

Slávista Tomič nestihl doléčit zranění, na letošním ME si nezahraje

Obránce pražské Slavie Michal Tomič na mistrovství Evropy nepojede. Trenér slovenské reprezentace Francesco Calzona ještě před zúžením kádru uvedl, že pětadvacetiletý hráč se nestihl zotavit ze svalového zranění, které si přivodil v závěru klubové sezony.

Je to pro nás svátek. Chceme si to rozdat na férovku, pronesl Tomič

Slávistický univerzál Michal Tomič považuje čtvrteční utkání skupiny Evropské ligy s AS Řím za velký svátek. Čtyřiadvacetiletý pravý bek či záložník věří, že se Pražané poměří s favoritem jako rovný s rovným. Slovenský reprezentant zároveň na tiskové konferenci doufal, že červenobílí odčiní nedělní nepovedený výkon a ligovou porážku 1:2 s Plzní.

Nečekal jsem, že to trefím až takhle dobře, těšilo Tomiče po vítězném gólu

Michal Tomič premiérovou brankou za Slavii nasměroval červenobílé ve 13. kole první ligy k vítězství 2:0 ve vršovickém derby na stadionu Bohemians 1905. Čtyřiadvacetiletý krajní bek či záložník na tiskové konferenci připustil, že ho jeho výstavní rána z 20. minuty zápasu samotného překvapila. Zároveň na dálku poděkoval bývalým spoluhráčům z Mladé Boleslavi, kteří dnes porazili Spartu 3:1 a pomohli Slavii k průběžnému prvnímu místu v tabulce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele