základní část, 11. kolo
17.10.2021 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Olomouc konečně zvítězila, uspěla proti Karviné

Čtyři zápasy dlouhé čekání Olomouce na vítězství je u konce. Hanáci uspěli poměrem 2:0 proti Karviné, která naopak zůstává bez jediné výhry. Brankami se o to postarali Růsek a González.

Sigma udeřila hned z první zajímavější akce utkání. Po pravé straně vyvezl míč Zahradníček, jenž následně po zemi odcentroval na Antonína Růska. Ten pak velmi zkušeně uklidil do brankářova protipohybu. Srovnat mohl po čtvrtině utkání Bartošák, jehož zdařilou ránu vytáhnul Macík. Ten byl po následném rohu překonán, nicméně na brankové čáře za něj zaskočil Hála.

Právě Hála mohl v závěru prvního poločasu zdvojnásobit vedení Hanáků, nicméně jeho lob přelétl nejen gólmana, ale i břevno. Po návratu ze šatny musel Macík zlikvidovat Stropkovu pumelici, pak ale přišly veselejší časy pro Olomouc. Po Šindelářově zákroku na Zifčáka totiž byl nařízen pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Pablo González, jenž s přehledem proměnil.

Šancí přidat svůj druhý zásah v utkání pohrdnul Růsek, jemuž k radosti chybělo několik centimetrů. Z protiakce zahrozil Sinjavskij, rovněž ale nezamířil přesně. Hála po pěkném uvolnění kolem Stropka trefil bránu, ovšem jen do míst, kde stál připravený Bolek.

A jelikož se neujala ani Nešického střela v osmdesáté minutě, zůstává Karviná na dně tabulky s pouhými čtyřmi body. Sigma nadále drží šestou pozici, a to se zápasem k dobru.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
tlaci

2:1 Sigma !!!

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele