základní část, 4. kolo
04.08.2019 19:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Sparta i díky dvěma penaltám porazila Příbram

Sparťané využili zaváhání tria svých konkurentů na špici tabulky tím, že vyhráli doma proti Příbrami. Hlavním strůjcem vítězného tažení byl Guélor Kanga, který proměnil dvě penalty a na zbývající gól asistoval.

Kanga hýřil aktivitou hned od začátku, už ve třetí minutě musel Boháč likvidovat jeho technickou střelu. Na opačném konci hřiště přišla sporná situaci, Štetinův zákrok na Soldáta ale ponechal sudí bez povšimnutí, zato Nita si o něco později musel všímat Rezkova voleje.

Po pětadvaceti minutách se musel činit Cmiljanović, který míč těsně před Hložkem odehrál na rohový kop. To však bylo hostům málo platné, neboť z něj Kanga našel přesným cetrem Costu a ten prudkou hlavičkou poslal sparťany do vedení.

A brzy už narostlo vedení rudých na dvojnásobný rozdíl. V pokutovém území byl faulován Trávník, načež sudí ukázal na značku penaltového puntíku. Exekuce pokutového kopu se ujal Guélor Kanga, a přestože gólman vystihl směr střely, neměl na zákrok nárok.

Záhy se zahrával jedenáctimetrový kop i na druhé straně poté, co Krejčí podrazil Treglera. Jenže kopající Zeman na Nitu nevyhrál a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0.

Po návratu z kabin se Středočeši pokoušeli o odpor, jenže Alvirova hlavička skončila mimo, stejně tak podařený Zemanův pokus po Polidarově centru. Domácím obecenstvem to jen zahučelo, když po signálu z dalšího rohového kopu otřel Trávník balón o tyč.

Závěrečná dvacetiminutovka patřila domácím. Krejčího dělovka se sice neujala, lépe nedopadl ani Plavšićův centr na Sáčka, avšak po chybě v rozehrávce sestřelil Boháč Tetteha a kopala se již třetí penalta v zápase. I svou druhou Guélor Kanga proměnil a zpečetil výsledek utkání.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
willdonor

4:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:0 (Kanga z pen.)

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 3:0, přání 0:3

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

4:0 (Kanga 2 góly)

Reagovat
Hardwell

Reagovat
Fikus19

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat
boryland

2:2...………...

Reagovat
Tomtaf

Chybí vám tu červená pro Voltra...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele