Martin Graiciar Informace

Informace

  • Celé jméno
    Martin Graiciar
  • Výška
    184 cm
  • Datum narození
    11.04.1999
  • Váha
    76 kg
  • Pozice
    útočník

Národnost

  • Česko

Klub

  • bez angažmá

Aktuální statistiky

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
hráč je bez angažmá

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Česko "19"
3
83
1
0
0
0
0
0
0

Články

Když čeští zástupci oblékali dres Fiorentiny: Kubík, Řepka, Ujfaluši, ale i ztracení talenti

Pouze čtyři čeští hráči v téměř stoleté historii klubu si dokázali vybojovat stálé místo v prvním týmu italské Fiorentiny. Není to mnoho, v kolébce renesance ale zanechali výraznou stopu. Vášniví fanoušci vzpomínají na skvělou levačku Luboše Kubíka, tvrdost Tomáše Řepky i vůdcovské schopnosti Tomáše Ujfalušiho. Nyní si libují při pohledu na střelce klíčových gólů Antonína Baráka. Právě ten se ve čtvrtek pokusí pomoci Viole k postupu do semifinále Evropské konferenční ligy přes Viktorii Plzeň.

Ve světě velkého fotbalu mi už nebylo dobře, přiznává Martin Graiciar

Během dospívání patřil mezi největší české talenty, dokonce měl blízko k přestupu do Arsenalu. Nakonec v dresu Liberce úspěšně nakoukl do ligy a v 18 letech přestoupil do Fiorentiny. Od té chvíle už ale kariéra Martina Graiciara jen stagnovala a před rokem, ve svých 23 letech, se mladý hráč rozhodl ze světa fotbalu odejít. Proč? A nechybí mu fotbal? O tom je dnešní epizoda Livesport Daily.

Boleslav získala útočníka Graiciara na hostování z Fiorentiny

Kádr Mladé Boleslavi posílil útočník Martin Graiciar, který do středočeského týmu přišel na roční hostování z Fiorentiny. Jednadvacetiletého hráče si v minulé sezoně vypůjčila pražská Sparta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele