základní část, 13. kolo
19.10.2019 19:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Slavia proti Příbrami během deseti minut otočila

Fotbalisté Slavie se v generálce na Ligu mistrů s Barcelonou proti Příbrami dost natrápili, nakonec ale mohli utkání dohrávat v klidu. Na branku Michala Škody z první půle totiž po pauze během deseti minut odpověděli dvěma Součkovými góly a jedním vlastencem.

Souboj byl pikantní zejména pro bratry Škodovi, kteří navíc vedli svá mužstva do utkání s kapitánskou páskou na ruce. Ten známější z nich, Milan, mohl po pěti minutách otevřít skóre, v tutové šanci ale sám před Kočím selhal.

Na další příležitost se poté dlouho čekalo, byla však gólová, a to na nečekané straně. Kúdela fauloval Škodu, načež sudí nařídil přímý kop z dobrých třiceti metrů. Z něj Nový překvapil Koláře, který míč vyrazil jen do tyče, od níž se odrazil k osamoceně dobíhajícímu Michalu Škodovi. Ten se nemýlil a střelou o zem rozjásal hostující fanoušky.

Sešívaní nechtěli o ztrátě bodů ani slyšet a po pauze rozjeli kolotoč. Z voleje zkusil těžkou střelu levačkou Masopust, jehož bez potíží vychytal Kočí. Za vápnem měl nabito i Souček, který úplně minul bránu. V tutovce se poté ocitl Ševčík, který neuspěl při snaze obejít brankáře. Neuspěl ani Frydrych, hlavičku slávistického stopera vytáhl Kočí na rohový kop.

Jenže po hodině hry zahrál při Ševčíkově centru rukou Cmiljanović, na což sudí musel reagovat nařízením pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Tomáš Souček a bezpečně uklidil míč do sítě. Nedlouho poté si Středočeši nepohlídali při přímém kopu Frydrycha, jenž od brankové čáry vracel míč do ohně. Tam sice letěl směrem na Marka Kodra, ten si jej však srazil do vlastní sítě.

Ve velké šanci se ocitl Hušbauer, jehož dělovku zlikvidoval Kočí. Bezmocný ovšem byl proti hlavičce Tomáše Součka, který usměrnil Teclův centr za jeho záda. A jelikož Stuparević nevyužil Zeleného hrubky, Tecl trefil hlavou jen břevno a v další příležitosti se nechal vylapit, skončilo utkání dvougólovým vítězstvím Slavie.

Ta se tak v tabulce minimálně dočasně trhla už na devět bodů, Příbram je nadále až čtrnáctá.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
Adhol

4:0 minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
DidusIneptus

3:1

Reagovat
Pharrell

Reagovat
FC Parma

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele