základní část, 21. kolo
16.02.2020 17:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bídný vstup do jara. Slavia odjíždí z Ďolíčku s prázdnou

Tak takhle si to v Edenu určitě nepředstavovali. Vstup do jara v podobě vršovického derby se jim hrubě nepovedl a po matném výkonu prohráli brankou Vodháněla. V závěru mohl alespoň remízu vystřelil z ojedinělé šance debutující Musa, ale selhal a tři body zůstaly v Ďolíčku.

Hned ve druhé minutě poprvé vystrčili růžky slávisté, Musova rána z voleje z hranice vápna však cíl nenašla. Bořil o deset minut později už zamířil přesněji, pro Le Gianga ale byla jeho rána snadným soustem. Na větší šanci sešívaní nadále čekali, hrdlo se jim sevřelo po čtvrtině zápasu, kdy v pokutovém území upadl domácí Köstl. Sudí ale naštěstí pro ně ani po konzultaci s videoasistentem penaltu nenařídil.

V závěru první půle zahrozili hlavou hroťáci obou mužstev, ovšem ani Pulkrab, ani Musa netrefili prostor mezi třemi tyčemi. Po hodině hry přišla největší šance dosavadního průběhu utkání. Po Bartkově centru mohl hlavičkovat do zcela prázdné brány Puškáč, nepochopitelně ale selhal a zamířil mimo.

Přeci jen se ale "Klokani" dočkali. V sedmdesáté minutě hry trestuhodně rozehrál Frydrych. Jeho chybu nezachránil ani Kolář, který nedokázal vyboxovat centr a míč propadl až k Janu Vodhánělovi. Ten měl po několika sekundách na hřišti snadnou práci a otevřel gólový účet utkání.

Brzy mohl svoje zaváhání napravit Frydrych, jeho pokus hlavou ovšem letěl příliš vysoko. Za několik okamžiků se sám na bránu řítil Vodháněl, proti němuž vyběhl Kolář. Ten útočníkův pokus o lob zneškodnil, a přestože domácí vehementně reklamovali hru rukou, ta podle rozhodčích nenastala a hra pokračovala dál. Záhy prudce pálil Stanciu, jenže jen do míst, kde stál Le Giang.

Největší slávistickou šanci měl na kopačkách ve svém prvním duelu Petar Musa. K němu propadl na zadní tyč centr z pravé strany, chorvatského střelce ovšem vychytal znovu bravurní gólman. V posledních okamžicích zápasu ještě zahrozili Nečas a na druhé straně Stanciu, ani jeden ovšem úspěch neslavil a Bohemka tak těsné vítězství uhájila.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Parma

0:0

Reagovat
boryland

1:1...........

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

4:0

Reagovat
John Obi Mikel

Obráceně

0:4

Reagovat
ondrasch77

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Lof

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to sype.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele