20. kolo
14.03.2015 20:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - Sparta Praha 0:0

Ostře sledovaný šlágr mezi třetím Baumitem Jablonec a druhou Spartou vítěze nepoznal. Zápas skoupý na brankové příležitosti skončil konečným výsledkem 0:0. Sparta se sice dostává na první místo o bod před Viktorii Plzeň, ale ta má dva zápasy k dobru a pokud v nich uspěje, bude mít na čele pětibodový náskok.

Jablonec dokázal svého soupeře dostat hned v úvodu pod tlak. Po závaru před Štěchem musel na brankové čáře zasahovat Vácha, jinak by rána Greguše skončila v síti. Do příležitosti se dostala i Sparta, po zaváhání Hrubého ale vše z pohledu Baumitu vyřešil hvizd sudího, který viděl faul Podaného. Hra byla ale jinak vyrovnaná a v závěru prvního poločasu se dočkala velké šance Sparta. Kadlec se dostal až před Hrubého, ale vůbec nedokázal trefit branku. Do šaten se tak šlo za nerozhodného výsledku 0:0, přičemž na velké šance to bylo 1:1.

Druhé dějství začalo ve vlažnějším tempu, přeci jenom bylo znát, že jde o hodně. Sparta nechtěla ztratit a tím dát šanci Plzni a naopak Baumit hodlal boj o titul ještě více zdramatizovat. Ale šance nepřicházely a nepřicházely.

Až v 75. minutě se odhodlal k individuální akci Václav Kadlec. Útočník Letenských obešel několik protihráčů a vyslal na branku jedovatý pokus, scházelo však jediné - trefit branku. V závěrečné fázi zápasu už se hra dost kouskovala a častěji drželi míč domácí borci. Šlágr kola mezi Jabloncem a Spartou nejenže vítěze nepoznal, ale diváci neviděli ani jednu branku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
milan78

1:0

Reagovat
diastan

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Český Real Madrid nezaváhá tip 2:1 ( Šambala, Crnkič - Kadlec)

Reagovat
smazaný uživatel

Cesky Real Madrid???? ...ty ses zblaznil as

Reagovat
ondrasch77

asi to napsal s ohledem na novinářské označení Jablonce jako Galaktikos....

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
ondrasch77

2-0 (Kopic, Šabala)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Soarta bez obrany, tady to smrdí debaklem. 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
boryland

3:0.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele