17. kolo
22.11.2010 18:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - FK Jablonec 1:2

Jablonec předváděl v minulých týdnech výborné výkony, na které chtěl pochopitelně navázat také dnes v Teplicích. Tento cíl mu vyšel, ze Stínadel si veze cenné vítězství 2:1.

Terén dnes pohlednému fotbalu příliš nepřál. I přesto ale začaly Teplice o něco lépe, jenže nic kloudného nakonec nevymyslely a následně na sebe upozornil Jablonec. V 10. minutě poslal výborný centr do šestnáctky Kovařík, ovšem nikdo z jeho spoluhráčů nebyl schopný zakončit. Po zmatcích v domácí obraně měl už o malou chvíli později velmi dobrou střeleckou pozici mladý Vošahlík, gólman Grigar ale předvedl výborný zákrok a jeho střelecký pokus vyrazil.

Ve 24. minutě se musel činit hostující Špit, který byl přinucen likvidovat nebezpečnou hlavičku Tomáše Vondráška. První branku utkání si na své konto připsal nakonec Jablonec. V 31. minutě přihrál Jarolím za obranu Pitákovi, ten poslal přes celé pokutové území pozemní přihrávku, kterou dokázal zužitkovat Jan Kovařík, jenž se prosadil střelou k tyči.

Uběhlo pár sekund a hosté mohli klidně oslavovat další gól. Vošahlík výborně sklepl míč Jarolímovi, který ale trefil pouze břevno. Teplice následně nic nevymyslely, a proto šly do kabin za nepříznivého stavu.

Brzy po změně stran dokázal Jablonec své vedení zdvojnásobit. Po centru z rohového kopu se dostal k hlavičce Jan Kovařík a přidal druhou branku v utkání. Tepličtí se dostávali do nějakých gólových příležitostí jen hodně ztěžka. Až po více jak hodině hry opět zahrozili. Nejprve pálil nebezpečně Mareš, jeho tečována rána ovšem proletěla těsně vedle tyčky, zanedlouho nastřelil Mahmutovič dokonce břevno.

V posledních minutách začal Jablonec především bránit, jenže tato taktika mu příliš nevyšla. V 85. minutě totiž dokázal snížit Mahmutovič. Bosenský kanonýr měl jednoduchou pozici, pouze usměrnil do sítě přizvednutý centr Verbíře. To však bylo ze strany domácích vše.

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

1:6

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 !! Teplice !!!

Reagovat
vanGomm

Tady to vypadá asi na X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice prohráli... ??? Měkké i? Snad tvrdé pane redaktore... Teplice prohrály... to samé připsaly...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele