14. kolo
09.11.2009 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0:0

Slávisté doma nedokázali porazit Plzeň a uhráli jen bezbrankovou remízu. Domácí byli aktivnější, ale to jim nebylo nic platné, když nedokázali vstřelit branku.

První šanci měli v šesté minutě hráči Plzně. Lecjaks utekl po straně, odcentroval na Bakoše, jenže ten měl míč na dlouhou nohu a branku příliš neohrozil. Po pětadvaceti miutách krásně z dálky střílel Krajčík, jeho ránu ale vyrazil Daněk. Chvíli nato hlavičkoval nad domácí Janda. V další šanci hlavičkoval zblízka Skácel, ale ani on se netrefil mez tři tyče. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

Slavii mohl poslat do vedení Šenkeřík, ale míč po centru Krajčíka tečoval mimo. V závěru ještě střílel nad plzeňsý Bakoš. Více se již nestalo a Eden tak po nervydrásajícím utkání s Valencíí, které skončilo 2:2, viděl upachtěnou remízu 0:0 s Plzní.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No panečku to jsou kursy na SLAVKU 1,6 na Plzen 5 a Slavka hraje prd dal bych za dvě 1:3

Reagovat
vanGomm

Taky se nad tím kurzem musím pousmát.Je mi dávno jasné,že se nevypisují podle aktualní formy nebo tabulky,ale podle "jména".To se samozřejmě týká i ostatních lig.Tipuji,že Slavia tentokrát asi opravdu vyhraje.Bude to max. o gól tedy HX.

Reagovat
Tomtaf

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Zelenka - Kucka, Řepka, Holenda

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, trochu jsem se uklikl. Pardon

Reagovat
cepinzcegamy

klasický průběh á la Tiraspol. 1:0 po poločase, 1:1 v závěru. Vsazeno poločas/konec 1/X s krásným 16:1

Reagovat
Murtago

nakonec spíš kurz 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele