8. kolo
28.09.2008 10:15 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav 1:2

Boleslav po nedělním dopoledni pokračuje ve skvělé sérii neporazitelnosti. Žižkov sice nebyl horším týmem, ale převahu dokázal využít k jedinému gólu.

Aktivní vstup do utkání předvedla obě mužstva, střel však bylo po málu. Ale hned jedna z prvních skončila za zády Bartalského. Sylvestre nepřesně vystřelil s pětadvaceti metrů, díky tomu však trefil Procházku, od něhož se míč odrazil do sítě domácích. Inkasovaná branka Žižkovské povzbudila a do konce poločasu si šance vytvářeli především oni. Ve 20. minutě nedokázal přesného rohu od Straceného využít Gabriel, který zamířil pouze nad. V další šanci se ocitl Demjan, který šel sám na brankáře. Diváci už viděli míč v síti, na poslední chvíli však bravurní zákrok předvedl Miller. Nejblíže k vyrovnání tak měl Švancara, který využil přihrávky do uličky a po úniku dokonce brankáře překonal, ale míč se pro něj bohužel odrazil od břevna na roh.

Po pěti minutách druhého poločasu využil nepozornosti hostujících obránců Švancara. Rozhodčí totiž před přímým kopem neukázal na píšťalku, a tak se pražský útočník rozhodl vystřelit ještě před urovnáním zdi. Na překvapivý gól nestihli zareagovat ani hráči, ani někteří fanoušci. Po hodině hry mohl dokonat obrat Demjan, ale z voleje v dobré pozici trefil pouze obránce. Na druhé straně zase po Sylvestreho centru rozezvučel Poláček hlavičkou břevno. V 72. minutě ovšem napřáhl Luboš Pecka ze šestnáctky k nechytatelné střele, která znamenala pro hosty tři body.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

boleslav vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

opet remizka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele