20. kolo
15.03.2009 17:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - SK Kladno 1:3

Sigma opět nebodovala a doma prohrála s Kladnem 1:3, když prohrávala už 0:3. Kladno pokračuje na jaře v dobrých výkonech a nasbíralo již sedm bodů.

První velkou šanci měla domácí Sigma. V desáté minutě si Ordoš narazil se Štěpánem a z voleje mířil těsně vedle brány. O šest minut později zahrozilo také mužstvo Kladna. Klinka se dostal k obraženému balonu a tvrdou ranou prověřil Drobisze, který vyrazil. Hned vzápětí mohl hosty poslat do vedení Hajník, jenže krásný centr Barteka nevyužil a míč poslal mimo. Kladno se gólu dočkalo ve 25. minutě. Hosté totálně rozebrali obranu Olomouce, Hajník sám před brankářem ještě nahrál Šilhanovi a ten mezi nohama Škerleho poslal míč do sítě - 0:1.

Hned z kraje druhé půle prolomil své střelecké trápení útočník Ordoš, ovšem radost z toho neměl. Ve 48. minutě to byl on, kdo usměrnil míč do vlastní sítě po rohu Kladenských - 0:2. V 72. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Šuškavčevič sledoval letící míč a srazil se s brankářem Drobiszem. Toho využil Bartek a do prázdné brány vsítil další gól - 0:3. Tento rozdíl vydržel jen dvě minuty, potom napravil své zaváhání u druhého gólu Ordoš. Po centru Kobylíka se trefil hlavou a snížil na 1:3. V úplném závěru mohl Ordoš přidat ještě jeden gól, když brankář Pavlík špatně vykopl, ovšem ten svoji chybu stihnul napravit a střelu Ordoše lapil.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sigma musí vyhrát Tip: 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

A helemese překvápko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele