Tipy osobnosti - výsledky

06.05.2008, 08:39
Tipy a analýzy
Redakce se vrací do boje o celkové vítězství. Osobnosti totiž neproměnily v řadě již druhý mečbol. Jejich zástupce Jan Suchopárek ve vyrovnaném souboji nakonec podlehl Pavlu Bartlovi o půl bodu. Před dvěma závěrečnými díly je tak průběžný stav 10:11 stále pro naše hosty.

Tento víkend přinesl hned několik překvapivých výsledků, ale také velice dramatický duel mezi bývalým fotbalistou a naším redaktorem. Tomu, že doma prohrají Teplice a především Sparta, příliš lidí nevěřilo. Ale v posledním vybraném zápase z této ligy brali body oba, když správně tipli výhru Slavie v Olomouci. V anglické Premier League jsme zvolili do tipovačky zápasy Liverpool – Manchester City a Newcastle – Chelsea. U prvního jmenovaného oba zkusili odvážný tip, a to neprohru hostujícího celku. Ale byla to špatná volba, Reds se dokázali vzpamatovat po vyřazení v semifinále Ligy mistrů a slavili výhru 1:0. Další body se rozdávaly až v následujícím utkání. Opět na obou stranách. Suchopárek i Bartl totiž vsadili na favorita Chelsea, jenž naplno bodoval v Newcastlu. I v německé Bundeslize nikdo nešel do vedení, protože naši aktéři se správně rozhodli pro výhru Stuttgartu nad Frankfurtem.

Remíza visela ve vzduchu. Jenže v Seria A se rozhodlo o vítězi tipovačky. Bývalý vicemistr Evropy z roku 1996 narozdíl od oponenta správně tipl neprohru AS Řím v Janově, ale dvojtip je ohodnocen pouhým půl bodem, což výrazně ovlivnilo konečný výsledek. Pavel Bartl nakonec otočil skóre na svou stranu, když správně předpokládal plný bodový zisk mužstva AC v milánském derby. Tato úspěšná trefa rozhodla o triumfu našeho redaktora, který nakonec předčil bývalého slávistu poměrem 4:3,5.

zápas výsledek Jan Suchopárek Pavel Bartl
tip body tip body
Sparta – Brno 0:2 1 0 0 0
Teplice – Mladá Boleslav 1:2 0 0 0 0
Olomouc - Slavia 1:3 2 1 2 1
Liverpool – Manchester City 1:0 02 0 02 0
Newcastle - Chelsea 0:2 2 1 2 1
Sampdoria – AS Řím 0:3 02 0,5 0 0
AC Milán – Inter Milán 2:1 0 0 1 1
Stuttgart - Frankfurt 4:1 1 1 1 1
celkem:   3,5   4

Autor: David Křížka

Komentáře (10)

Přidat komentář
terry

Redaktori z Italie (vcetne me ) nas dostali zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

viď .. Itálie to táhne kupředu

Reagovat
satan_666

nechci se chlubit ale mých 5,5 bodu je docela dobrých,Brno a Boleslav dopadli tak jak měli,i AC

Reagovat
Logan

ja mam 5 mno....italii jsem neodhadl ani tady,ani na tiketu z fortuny,vubec mi nevysla...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem tipl 7 dobře

Reagovat
smazaný uživatel

já sem říkal že si každej přídá, už je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale deiwen měl opravdu 7 dobře, chybu měl v Newcastle - Chelsea kde tipnul remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

o čem to mluvíš podívej se sam a pak mluv vole http://www.eurofotbal.cz/clanky/tipy-jana-suchoparka-52892/

Reagovat
smazaný uživatel

to byla ironie

Reagovat
-PeCa_08-

nj, tak nevěříl..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele