Tipy a analýzy

Výsledky tipovačky: Petr Novotný prohrál 1:3

Leggos potvrdil celkové vítězství ve čtenářské tipovačce, když porazil ve velikonočním duelu Petra Novotného 3:1. Jediný bod získal populární bavič i v podzimní části tipovačky.

Ligue 1 - 31. kolo. Tipy a analýzy

V čele tabulky je po sobotní výhře Bordeaux. Vrátí se na něj po neděli Lyon, který přivítá večer Monako nebo dokonce Marseille, která hraje doma s Grenoble? Šlágr kola uvidí Lille, kam přijede PSG. Zkuste s námi natipovat.

Tipy Petra Novotného

Ve velikonočním dílu si zatipuje populární bavič a moderátor Petr Novotný. Barvy EuroFotbalu bude hájit vítěz čtenářské tipovačky leggos, jenž se zúčastní tohoto klání již podruhé! Pokračuje samozřejmě také nový cyklus tipovačky čtenářů.

Výsledky tipovačky: těsná porážka Davida Kozohorského

Josef Gvoždiak potvrdil, že redaktorům portálu EuroFotbal.cz se proti osobnostem v posledních týdnech daří, když porazil sportovního redaktora České televize Davida Kozohorského. Konečný stav zní 4:3...

Ligue 1 - 30. kolo. Tipy a analýzy

Po reprezentační přestávce startuje další kolo francouzské ligy, kde se bude bojovat nejen o titul, ale také o pohárovou Evropu a působení v Ligue 1. V sobotu se budou zraky upínat do Bordeaux, kam přijede Nancy, v neděli pak do Parku princů zavítá Nice a v St. Etienne se bude hrát o titul i o sestup.

05.04.2009 Tipy a analýzy 9 komentářů
Zaujalo nás

Tipy Davida Kozohorského

Do dalšího dílu Tipovačky jsme pozvali sportovního redaktora České televize Davida Kozohorského. Proti němu se z redakce EuroFotbalu postaví Josef Gvoždiak. Pokračuje také nový cyklus čtenářské tipovačky.

Miroslav Soukup dostal na frak

Miroslavu Soukupovi se vůbec nevydařilo toto kolo Tipovačky. Omluvou pro současného trenéra egyptské reprezentace do 20 let může být obtížný kontakt s evropským kontinentem. To ovšem nic nemění na faktu, že redaktor Petr Vaněček zvítězil vysoko 5:1.

Ligue 1 - 29. kolo. Tipy a analýzy

Po představení francouzských klubů v Poháru UEFA a některých i v domácím poháru proběhne další kolo Ligue 1. Jasným šlágrem kola je nedělní zápas Toulouse - PSG, ale zajímavé bude sledovat i Václava Svěrkoše, jak se mu povede na hřišti mistrovského Lyonu. Poprvé se totiž alespoň na jeden den může měnit vedoucí tým ligy. Zkuste si s námi zatipovat.

22.03.2009 Tipy a analýzy 49 komentářů
Zaujalo nás

Tipy Miroslava Soukupa

Do dalšího dílu Tipovačky jsme požádali o tipy kouče egyptských mladíků, které připravuje na domácí MS hráčů do 20 let, Miroslava Soukupa. Proti němu se z redakce EuroFotbalu postaví Petr Vaněček. O tomto víkendu vyvrcholí tipovačka čtenářů.

Radotinský v tipovačce remizoval 3:3

Sportovní komentátor Tomáš Radotinský remizoval v tomto kole tipovačky s redaktorem Tomášem Daníčkem 3:3.

Ligue 1 - 28. kolo. Tipy a analýzy

Po představení francouzských klubů proběhne další kolo Ligue 1. Jasným šlágrem kola bude nedělní souboj mezi PSG a Marseille, ale ani sobotní zápasy nebudou nezajímavé. Potvrdí Toulouse čtvrté místo v Monaku nebo dostane se Sochaux konečně ze sestupových míst? Zkuste si s námi zatipovat.

15.03.2009 Tipy a analýzy 74 komentářů
Zaujalo nás

Tipy Tomáše Radotinského

Duel dvou Tomášů. Tak by se dal nazvat tento díl Tipovačky. Fotbalový televizní komentátor Tomáš Radotinský si porovná své tiperské dovednosti s Tomášem Daníčkem, redaktorem EuroFotbalu. Pokračuje také tipovačka čtenářů.

Martin Lejsal prohrál o jeden bod

Uživatel s nickem "bommpary" potvrdil triumf z tipovačky čtenářů a v přímém souboji porazil Martina Lejsala. Brněnský brankář prohrál těsně, k remíze 4:4 mu chyběl jediný bod...

Ligue 1 - 27. kolo. Tipy a analýzy

Po zápasech Francouzského poháru v uplynulém týdnu a před zápasem Lyonu v Lize mistrů v týdnu následujícím, pokračuje Ligue 1. Ve šlágrech kola zavítá právě Lyon na hřiště Lille a také Bordeaux do Toulouse, takže obecně vůbec v tomto kole očekávám velká překvapení, tak si je pojďme přiblížit i ze sázkařského hlediska.

08.03.2009 Tipy a analýzy 32 komentářů
Zaujalo nás

Tipy Martina Lejsala

V dalším kole Tipovačky se představí brankář 1. FC Brno Martin Lejsal a vítěz tříkolové soutěže čtenářů s nickem "bommpary", jenž bude hájit barvy EuroFotbalu. Samozřejmě startuje také nanovo tipovačka čtenářů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele