Tipy a analýzy

Výsledky tipovačky: Slavo Jurko prohrál 1:4

Tým EuroFotbalu válí, když vyhrál potřetí v řadě. Náš redaktor Daniel Polách totiž hladce porazil slovenského komentátora Nova Sport Slavomíra Jurka 4:1.

Ligue 1 - 36. kolo. Tipy a analýzy

Tento víkend zažijeme poslední kolo Ligue 1, které bude natažené do více dnů, protože poslední kola se budou hrát již ve stejný den a čas. Na dálku proběhne souboj o titul mezi Marseille, která hraje až v neděli s Lyonem a Bordeaux, které už v sobotu hostí Le Mans. O teorii záchrany už v minulém kole přišel Le Havre. Pojďte si s námi zatipovat.

Tipy Slavomíra Jurka

Tento víkend v rubrice Tipy osobnosti bude patřit populárnímu slovenskému komentátorovi Slavomíru Jurkovi. Proti němu se měl původně postavit vítěz mezi čtenáři s nickem "risk je zisk", ale vzhledem k tomu, že nereagoval na náš mail, tak ho zastoupí redaktor EuroFotbalu Daniel Polách. Pro čtenáře začíná další cyklus tipovačky.

Ligue 1 - 35. kolo. Tipy a analýzy

Po včerejší hladké výhře Lyonu pokračuje dnes ve Francii zbytek kola. Šlágrem kola se jeví určitě zápas Toulouse - Lille, o titul půjde také v Nice a ve Valenciennes a hrají se také zápasy o sestup. Využijte našich informací k tipování.

Výsledky tipovačky: Pavel Novotný prohrál 0:3

Poprvé v historii naší tipovačky se stalo, že osobnost správně netrefila ani jeden zápas z osmi! Postaral se o to šoumen Pavel Novotný. Ale ani redaktor EuroFotbalu Michal Havlický nedopadl o dost lépe, vyhrál pouze 3:0.

Tipy Pavla Novotného

Do dalšího dílu Tipovačky jsme pozvali šoumena Pavla Novotného, syna baviče Petra. Proti němu se postaví redaktor Michal Havlický, jenž bude hájit barvy EuroFotbalu. O tomto víkendu vyvrcholí také další cyklus čtenářské tipovačky.

Výsledky tipovačky: Zdeněk Zlámal prohrál 2:4

Po dvou týdnech se z vítězství v tipovačce opět radoval zástupce portálu EuroFotbal.cz. Tomáš Lavický se nezalekl brankáře Slovanu Liberec Zdeňka Zlámala a vyhrál poměrně přesvědčivě 4:2.

Ligue 1 - 34. kolo. Tipy a analýzy

Po středeční dohrávce (Rennes - Bordeaux 2:3) se i Bordeaux dostalo před Lyon, který má teď na první příčku ztrátu již šesti bodů. Obhájce titulu navíc jede na horkou půdu ve Valenciennes, lídr tabulky Marseille přivítá Toulouse a St. Etienne bude odvracet hrozbu sestupu doma s Nancy. Využijte našich tipů k sázkám.

Tipy Zdeňka Zlámala

O prvním květnovém víkendu bude tipovat liberecký brankář Zdeněk Zlámal. Proti němu se měl původně postavit vítěz mezi čtenáři luchador, ale ten nestihl poslat své tipy do uzávěrky. Se Zlámalem se tedy utká redaktor EuroFotbalu Tomáš Lavický. Pokračuje také čtenářská soutěž.

Výsledky tipovačky: Libor Bouček remizoval 4:4

Souboj Libora Boučka s redaktorem EuroFotbalu Filipem Horkým byl hodně vyrovnaný a nakonec vítěze nenašel. Duel těchto dvou skončil remízou 4:4...

Ligue 1 - 33. kolo. Tipy a analýzy

Po páteční předehrávce Lyonu s PSG (0:0) a finále Francouzského poháru v sobotu, pokračuje v neděli další kolo francouzské ligy. V boji o titul či velkou pětku se potká Lille s Marseille, o sestup budou bojovat Sochaux s Valenciennes či Le Havre s Grenoble. Využijte naší analýzy k tipování.

Tipy Libora Boučka

Do tohoto dílu Tipovačky naše pozvání přijal populární moderátor Libor Bouček. Proti němu se měl původně postavit vítěz mezi čtenáři luchador, ale ten se omluvil a duelu s osobností se zúčastní až v příštím kole. S Boučkem si tedy porovná své tipy redaktor EuroFotbalu Filip Horký. Pro čtenáře startuje další cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Ježek je třetí osobností, která pokořila tým EuroFotbalu.

Osobnosti po dlouhé době triumfují. Postaral se o to paralympijský vítěz v cyklistice Jiří Ježek, jenž těsně porazil redaktora EuroFotbalu Tomáše Pavlíka 3:2,5. Ježek je teprve třetí osobností, která slavila v tomto ročníku tipovačky úspěch.

Ligue 1 - 32. kolo. Tipy a analýzy

V tuto chvíli se již všechny francouzské kluby mohou plně koncentrovat na domácí soutěže, protože v evropských pohárech již přestaly figurovat. V souboji o titul je situace napínavá, poprvé vede ligu Marseille, která zajíždí do Lorientu. Na spodních patrech tabulky zkusí Le Havre zachránit ligu v Parku Princů.

Tipy Jiřího Ježka

Do dalšího dílu tipovačky jsme pozvali českého handicapovaného cyklistu a paralympijského vítěze Jiřího Ježka, jenž změří síly s redaktorem EuroFotbalu Tomášem Pavlíkem. O tomto víkendu také vyvrcholí tipovačka čtenářů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele