Tipy Libora Boučka

20.05.2011, 08:55
Tipy a analýzy
Do letošního posledního dílu rubriky Tipy osobnosti jsme si pozvali populárního českého moderátora Libora Boučka. Barvy EuroFotbalu bude hájit redaktor Martin Lavický. Pro čtenáře je přichystáno druhé kolo tipovací soutěže.

WOLVERHAMPTON - BLACKBURN
LIBOR BOUČEK: Konec Premier League bude jednoznačně ve spodních patrech šílený. Pamatuji si, kterak tisk před dvěma lety neunesl porážku Newcastlu a sestup. Bude zajímavé sledovat tenhle vražedný souboj, po kterém bude jeden tým zřejmě ve druhé lize. Těžko tipovat, ale v posledních dvou kolech Wolves vždy dali tři góly a mohutně bojují o záchranu. Na druhou stranu Wolves neporazili Rovers v lize neuvěřitelně dlouho. Tipuji vítězství domácích, ale jistý si tím tedy absolutně nejsem.
Tip: 1
Martin Lavický: Oba kluby v posledních kolech zabraly, přesto ale letos nepatří zrovna k ozdobám Premier League. Holt, poválečná léta v případě vlků i rok 1995 v případě Blackburnu patří již jen do jejich slavné minulosti. Rozhodnu se na základě vzájemných zápasů, které Blackburn neprohrává, a dám kříž. Oběma to nakonec bude stačit k záchraně.
Tip: 0
REAL SOCIEDAD - GETAFE
LIBOR BOUČEK: V San Sebastianu jsem vloni sledoval finále mistrovství světa a bylo neuvěřitelné, že Španělsku se příliš nefandilo. Tamější fandové fandí sobě a třeba Katalánce nemají rádi. Navíc je jejich stadion dvanáctým i třináctým hráčem. I zde vítězství domácích - vždyť San Sebastian doma rozebral i slavnou Barcu.
Tip: 1
Martin Lavický: Zatímco nahoře je vše jasné, v suterénu tabulky Primera División to bude pořádná řežba. Je to vlastně vůbec v některé jiné evropské soutěži letos jinak? San Sebastian doma vítězit umí a body rozdávat nebude ani v tak důležitém souboji. O motivaci bude mít postaráno i proto, že do Baskicka zavítá klub prakticky z centrálního Madridu.
Tip: 1
ESPANYOL BARCELONA - FC SEVILLA
LIBOR BOUČEK: Pro Sevillu je to poslední možnost probojovat se do fotbalové Evropy a myslím, že se jí to může podařit. Domnívám se, že nepotěším ty, kteří riskují a zvolím konzervativní dvojtip. Sevilla bude mít obrovskou motivaci a neprohraje.
Tip: 02
Martin Lavický: Ani jeden z týmů už se nikam nemusí hnát, Sevilla má jisté poháry, Español se naopak do Evropy nepodívá. Přestože jsem ve stínu Ramóna Sáncheze Pizjuána (myslím stadion) dlouho žil a Sevillu mám hodně rád, vidím to na jedničku, domácí se budou s fanoušky chtít rozloučit vítězstvím. A kromě toho fandím Betisu!
Tip: 1
UDINESE - AC MILÁN
LIBOR BOUČEK: Udine stojí před historickým milníkem. Na dosah má účinkování v předkole Ligy mistrů. Na jeho hřiště jede hvězdné AC Milan, které ale už slaví, takže motivace je jen na jedné straně. Čekám hodně gólů, ale myslím, že Udine se šance jen tak nepustí. Vítězství domácích je téměř jisté.
Tip: 1
Martin Lavický: Udinese bude v příští sezóně hrát předkolo Ligy mistrů, v neděli totiž porazí mistrovské AC. Proč si to myslím? Protože v tomto případě platí ono "přání otcem myšlenky" a já si přeji, abych příští rok v televizi mohl sledovat v úterý a ve středu večer Sanchéze s DiNatalem v jednom dresu. Nebo třeba Matěje Vydru?
Tip: 1
JUVENTUS - NEAPOL
LIBOR BOUČEK: I Grande Paolo kritizuje Starou dámu a já se mu vůbec nedivím. Tahle sezona je absolutně ztracená a můj oblíbený tým strašně tápe. Navíc přijíždí už stabilní štika, která slaví přímý postup do Ligy mistrů. Myslím, že ta deka se projeví i v tomto zápase a Juventus nevyhraje. Osobně tipuju remízu a lehkou nudu.
Tip: 0
Martin Lavický: Zpackanou sezónu nezachrání Stará dáma ani vítězstvím nad letos naopak sympatickou Neapolí. A to vyhraje Juventus jen proto, že Neapol již bude myšlenkami v nadcházející sezóně, kde se těší na souboje v Lize mistrů. Já vím, hodně jsem to zjednodušil, ale jedničku nechám. Tip: 1
PSG - LILLE
LIBOR BOUČEK: Lille je obrovským překvapením této sezony a PSG nevyhrálo celý květen. Naposledy se soupeři potkali ve finále poháru a Lille nezklamalo. Možná to bude pro mnohé překvapení, ale tipuju, že Lille neodjede s prázdnou a prodlouží svoji neporazitelnost - dvojtip 02, ale asi bych se nebál ani 2.
Tip: 02
Martin Lavický: Ano, tak Francie je ta soutěž, kde se letos ještě bojuje i o titul. I když... Lille stačí v posledních dvou kolech získat jediný bod a ten vybojuje v Paříži. PSG se sice nechce vzdát šance zahrát si po dlouhých 7 letech Ligu mistrů, ale zřejmě na něj opět zbude pouze Evropská liga. Nicméně v tomto případě musím přiznat, že jsem rád, Davide, že po mě nechceš prachy.
Tip: 0
JABLONEC - SLAVIA
LIBOR BOUČEK: Zvláštní souboj. Nechci komentovat Slavii, protože by to bylo příliš smutné. Nicméně na jaře hraje docela sympaticky a snad se dočká i finanční záchrany, i když mám stále pochybnosti. Můj velmi oblíbený tým hraje doma. Přeju mu diváky, Lafatovi mnoho gólů a pan Pelta zaslouží můj obdiv. Nemohu jinak. Tip: 1
Martin Lavický: Jistota třetího místa proti jistotě středu tabulky. No, Lafata by chtěl dalším hattrickem dosáhnout mety dvaceti branek a Slavia se zase na jaře velmi sympaticky rve s každým, ať o něco jde, nebo ne. Její hráči totiž bohužel museli poznat, že hrát se dá i bez prémií. Vzhledem k posledním výkonům obou týmů by to mohla být pěkná podívaná. Utkání by mohlo skončit i remízou, ale protože dvojtip je alibismus, dávám na domácí. Tip: 1
PŘÍBRAM - BRNO
LIBOR BOUČEK: Tohle bude absolutní masakr. Přímý souboj o záchranu. V týdnu se k týmu dostal i pan Starka, což příbramským dodá určitě optimismus. Bude to hořké loučení pro Bobíky, ale ve středních Čechách nemůžou vyhrát. Domácí si to pohlídají a zachrání se. Tip: 1
Martin Lavický: Omlouvám se fanouškům Brna i panu Starkovi, ale v posledních dnech se hádám sám se sebou, kterému týmu přeji sestup víc. V případě Brna si říkám, jestli by se sestupem neočistilo od všech škůdců, kteří na tomto slavném jméně parazitují. Příbram zase jde proti mému přesvědčení, že prvoligový fotbal je pro lidi, a proto patří spíše do měst s větším diváckým potenciálem. Ale dobrá, když to tam dělají dobře, tak není o čem. Abych to zkrátil, zápas skončí remízou a prvoligový osud obou klubů zůstane před posledním kolem v rukou příbramských. Tip: 0


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 21. 5. v 17:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

velmi tezke kolo.... Vzhledem tomu ze je vsude uz temer rozhodnuto ...ale na dva bodiky si verim

OT: hraje nekdo managera 08? Zda se mi podle hratelnosti jako nejlepsi, akorat bych do nej potreboval aktualni soupisky. Je nekdo kdo by mi poradil, kde to stahnoout nebo co pro to udelat?

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm to by celkom zaujimalo aj mna

Reagovat
Tigerinho

já hraju, ale soupisky sem nikdy nestahoval, hraju se svojí divnou a spíš funny databází...

Reagovat
Kepy_FCB

00000000

Reagovat
smazaný uživatel

mam to velmi podobne

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, ty víš můj kód

Reagovat
Arbiter Fotbaliarum

já jsem si změnil všechna hesla na "incorrect", takže když ho náhodou zapomenu, počítač mi ho řekne sám "your password is incorrect"

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobrý

Reagovat
Losinho

Dost remíz...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mam- X,X,1,X,X,1,2,1

Reagovat
smazaný uživatel

5xO 3x1

Reagovat
clinger

samé 1 až na Jablonec,tam bude plichta

Reagovat
Langi

žádná 1

Reagovat
homeles8

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Wolves!

Reagovat
ajurik

Espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

0,0,1,2,0,0,02

Reagovat
smazaný uživatel

Další díl mého ponížení. Jestli to tentokrát nebude alespoň na pět bodů, ta s tím tipováním snad skončím.

Reagovat
Arbiter Fotbaliarum

Jsem lepší než Pavel Novotný, to znamená, že z tohoto kola musím mít alespoň 9 bodů!

Reagovat
smazaný uživatel

nasekal sem to od boku,ale horší jak minule to nemůže sakra bejt!2b.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze ked skusim vsetko 1,tak nic nepokazim

Reagovat
ajurik

všechno ostatní je mi jedno, hlavně ať vyhraje Brno...

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
miky10

1, jen Brno a Lille 2

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Sevillu je to poslední možnost probojovat se do fotbalové Evropy ...................Ani jeden z týmů už se nikam nemusí hnát, Sevilla má jisté poháry, ....tak ako teda

Reagovat
Arbiter Fotbaliarum

Ako asi, stačí se podívat kdo byl ve finále Copa del Rey. Jinými slovy do pohárů jde sedm statečných z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať výjde 2 na AC a Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Takový zápasy je těžký tipovat...

Reagovat
Error

Super výběr, fakt nic jistého

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tohoto člověka z těch televizních celebrit nesnáším úplně nejvíc

Reagovat
Filipow

Bůček je frajer, kámo.

Reagovat
Y.N.W.A

tak ještě, že to víme, už jsem si málem šel vsadit i něco z toho co tipoval on!

Reagovat
smazaný uživatel

ale,to zas jo,to já taky hodně natipoval jak on,akorát z toho televizního působení ho moc rád nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Brno+ACM 2 a jinak 1 jsem dal

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia překvapaví a vyhraje!

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu zaútočit na první místo.

Reagovat
salami

tady budou velký bodový rozdíly

Reagovat
Liquid

Příbram musí být 1

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně musí příbram prohrát, protože v lize nemá co čmuchat

Reagovat
smazaný uživatel

Liborovi je tuším ešte stále smutno za našou krásnou Mariankou :P

Reagovat
juveforever

jáá chci búček

Reagovat
smazaný uživatel

samé jedna jenom zbrojovka 2, jedna dukla v lize bohatě stačí

Reagovat
smazaný uživatel

takže zase 0,jak předminule

Reagovat
smazaný uživatel

2 bodíky !

Reagovat
C-M@ster

3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele