Tipy Jana P. Muchowa

09.09.2011, 13:30
Tipy a analýzy
Je tu září a s ním i nový ročník rubriky Tipy osobnosti. V prvním dílu tipuje známý český hudebník, hudební producent skladatel Jan P. Muchow. Jeho protivníkem bude redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře samozřejmě i letos pokračuje jejich tipovací soutěž, začíná se třetím kolem z předchozího ročníku.

WOLVERHAMPTON - TOTTENHAM
JAN P. MUCHOW: Pro mě jasná dvojka. I když nemůže hrát Van Der Vaart, má Harry mnohem lepší mužstvo. Plus budou chtít odčinit debakl se City.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Spurs měli pro začátek hrozně těžký los a teď už si jednoduše nemůžou dovolit zaváhat. Pomoci by jim už měl Adebayor, což spolu s výkonem rozdílového Modriće může rozhodnout. Tradičně nezkonsolidovaná defenzíva Wolverhamptonu by pro tuhle vozbu mohla být lahůdkou.
Tip: 2
EVERTON - ASTON VILLA
JAN P. MUCHOW: Oba kluby dost šetří a prodaly v létě výborné hráče, ale Villa aspoň přivedla Jenase, N'Zobiu a Givena. Kvalita je podle mě na dvojku, ale Everton jsou větší bojovníci. Zkusím remízu.
Tip: 0
Tomáš Daníček: Everton se kromě noční můry v podobě startu do nové sezony - ty se mu obyčejně nedaří - musí vypořádat také se ztrátou Artety. Ten už ale loni nebyl pro tým tak nepostradatelným mužem jako dřív, takže to Toffees nějak přestojí a trápící se nesehranou Aston Villu porazí.
Tip: 1
VALENCIA - ATLÉTICO MADRID
JAN P. MUCHOW: Atlético je mi sympatické, plus Falcao a Arda Turan. Budu jim fandit. Za dvě.
Tip: 2
Tomáš Daníček: To bude pro španělské fanoušky určitě delikátní utkání. To já si ho nechám utéci, i když bych na oba obměněné týmy se zajímavými posilami normálně byl docela zvědavý. Palce budu na dálku držet hostům, ale na výhru jim zas tak nevěřím.
Tip: 0
VILLARREAL - FC SEVILLA
JAN P. MUCHOW: Bůra od Barcy vyléčit proti Seville nebude jednoduché. Nemám rád remízy, tak jedničku - Rossi se kousne a Marchena se výjimečně nenechá vynervovat. Ale kdo uhlídá Negreda?
Tip: 1
Tomáš Daníček: Už několikrát jsem se na tomto místě vyznal ze sympatií, které chovám k Villarrealu od dvojzápasu s "mým" Arsenalem v Lize mistrů. Naposledy si mě Žlutá ponorka opět získala nebojácnými výkony proti rozjetému Portu a já jí to teď oplatím ostrou jedničkou.
Tip: 1
AC MILÁN - LAZIO
JAN P. MUCHOW: Samozřejmě bych Liborovi Kozákovi přál hattrick a klidně prohrál tip. Ale mám-li se řídit logikou, musím dát jedna.
Tip: 1
Tomáš Daníček: V tomhle zápase Klose položí základy svému vyhoření v Serii A, který mu já směle předpovídám. Vyjde střelecky naprázdno stejně jako celý římský tým, jejž nemám zrovna v oblibě. 2:0. Tip: 1
MAINZ - HOFFENHEIM
JAN P. MUCHOW: Bundesliga mě poslední roky baví víc, než se sluší přiznat. A tohle by měl být dobrý fotbal. Kvůli Z. Pospěchovi dávám jedna, jinak bych remízu.
Tip: 1
Tomáš Daníček: V tomhle utkání popravě jako neznalec poměrů v německém fotbale nespatřuji žádné zalíbení ani krásu. Střelím tedy od boku - 2:2.
Tip: 0
JABLONEC - SLAVIA
JAN P. MUCHOW: Hmm, tak co mám na to říct. Jsem sešívka, takže musím dát dvojku. Nevím sice, jak to mají kluci ukopat a kdo dá góly, ale jako fanoušek prostě věřím. Jinak myslím, že posledně jsem se přiznal, že Jablonec je mi opravdu sympatický - výborný trenér, velmi kvalitní hráči a z chalupy to mám na jejich stadion skoro stejně daleko, jako z domova do Edenu. Jen musím vždycky zapomenout, že tam úřaduje pan Pelta. Tip: 2
Tomáš Daníček: Petroušův tým má máslo na hlavě po výprasku v domácím poháru, takže to vidím minimálně na bod. Přestože mám jako slávista z Jablonce respekt, podobně jako z jeho souseda zpod Ještědí. Tip: 0
MLADÁ BOLESLAV - LIBEREC
JAN P. MUCHOW: Budu fandit Liberci. Vždyť tam hraje (hrálo) možná víc slávistů než ve Slavii samotné. Plus Štajny efekt - dvojka. Tip: 2
Tomáš Daníček: V nedávné historii střetnutí těchto dvou protivníků se rodily jen jednoznačné výhry domácích. 4:1, 3:0, 3:1 a zase 4:1. Teď ale očekávám řádné narušení harmonie atraktivní plichtou minimálně v poměru 2:2. Tip: 0


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 10.9. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.
Vzhledem k tomu, že se v pátek hraje předehrávka italské Serie A AC Milán - Lazio, tak pro čtenáře nabízíme náhradu. Místo tohoto atraktivního duelu budou tipovat utkání ze stejné soutěže Palermo - Inter Milán. Děkujeme za pochopení.

Autor: David Křížka

Komentáře (122)

Přidat komentář
niflheim

To zase budu dřít dno

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli Z. Pospěchovi dávám jedna, jinak bych remízu.

Tip: 2

Reagovat
Pipo123

Klose dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jajinek

Jak přišel autor k názoru, že Klose vyhoří?

Reagovat
fantomas

Obyčejně ho nemám rád a ty dva roky nepřetržité impotence se na něm prostě nějak musí podepsat. Nesouvisí to nějak s italskym fotbalem a tim, jak by tam měl zapadnout. Spíš podle mě bude bojovat jen sám se sebou.

Reagovat
Carrick

Proč ho nemáš rád?

Reagovat
fantomas

Nevim, to neni nic konkrétního. Prostě mi nesedl, jeho vzezření (čistě jen to) na mě působí až namyšleně. Je to jeden z mála případů u mě, kdy to prostě vnitřně cítíš, ale nedokážeš si to pořádně obhájit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to nenapíšeš ako ja na rovinu, že je to kopyto ?

Reagovat
fantomas

Jo, jako extra hráč mi taky nikdy nepřišel, ale úplný kopyto to snad zase nebude.

Reagovat
Jajinek

jenže v reprezentaci impotentní není a v přípravě mu to celkem sedlo. Bude hrát základ, hrotového hráče v systému, který mu sedí před výbornou zálohou, které mu míče bude posílat. Já myslím, že se chytí...

Reagovat
fantomas

Repre ani příprava samozřejmě nejsou měřítka. V přípravě byl u nás za hvězdu i Vela pomalu.

Reagovat
Jajinek

ehm ehm...

Reagovat
PJ

už hoří, chytnul celkem rychle

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že u něj jsou jen 2 možnosti...buď se chytí a bude hvězda Serie A a nebo totálně vyhoří přeji mu každopádně první možnost

Reagovat
smazaný uživatel

hurá

Reagovat
smazaný uživatel

0,0,1,0,2,0,1,2...

Reagovat
Edgar Davids

konečně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Edgar Davids

Muchowa porazím hned!!!!!!

Reagovat
Edgar Davids

moc mi todle chybělo!Díky EF!

Reagovat
smazaný uživatel

2 0 1 0 1 0 1 0

Reagovat
Kongo

Já o tom Janu P. Muchowi slyším poprvé

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

No zase tak známý není.

Reagovat
Y.N.W.A

facepalm

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tě nikdy nepoznám.

Reagovat
Kongo

Já po tom neprahnu

Reagovat
domingo

To fakt nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý není odborník na všechno.

Reagovat
PJ

Když tu byl poprvý, taky sem vůbec nevěděl, o koho jde. Kulturní barbaři no, co bys chtěl...

Reagovat
fantomas

Já třeba taky neznám jeho tvorbu s kapelou, ale tu filmovou snad neznat ani nejde. Aspoň já měl ten pocit, na Českých lvech byl fakt rok co rok a vždycky jel na vítězství...

Reagovat
PJ

Kdybych Český lvy sledoval, možná bych ho taky znal...

Reagovat
fantomas

Tak titulky u filmů..

Reagovat
smazaný uživatel

...tady platí asi to samé (jestli myslíš ty závěrečné)

Reagovat
fantomas

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak na ty zůstávám až poslední dobou (a nesmí to být něco jako Tacho)

Reagovat
fantomas

Já většinou, když mě něco zajímá, protože mě předtim zaujala ta kvalita provedení...a zrovna Muchowova hudba snad zaujmout musí!

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem viděl naposled asi Ženy v pokušení (no, on to starý film neni) jenže to přinesl kámoš asi stažené z netu, takže v rámci šetření velikosti byly titulky vypuštěny)

Reagovat
domingo

Tak ze neznas prvni ceskou (a vubec vychodni kapelu), ktera se svoji shoegazerskou deskou umistila v top 10 zebricku v Britanii (kde ten styl vznikl) v pulce devadesatek (kdy bylo po celych Ostrovech asi miliarda techhle kapel, protoze kazdy chtel byt jako My Bloody Valentine), to bych ti jeste odpustil ... ale Muchow mi celkove prijde jako strasne znama postava, vzdyt delal hudbu k hromade filmu, slozil mozna nejznamnejsi song ceskyho porevolucniho filmu (Lucky Boy), navic je to jeden z nejznamnejsich slavistu v republice.. divny, no :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to zdá to samé, jako kdyby tady tipoval Jožka Černý. Taky by jej znalo jen pár lidí, přestože to byla kdysi ve svém oboru špička.

Reagovat
domingo

Jenze nemuzes srovnavat popularitu oboru, ve kterych se pohybuji Jozka Cerny a Muchow, to by tady klidne mohl tipovat treba Kvetoslav Dolejsi, ten je taky spicka.. ale Muchowa jsem fakt mel cely zivot za jednoho z nejznamejsich umelcu v cele zemi, neco jako kdyby tady tipoval treba, co ja vim, Svejdik (toho snad musi znat kazdej)

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem to jméno vygooglit. Mě nic zvláštního na tom nepřijde, když toho člověka nezná. Třeba já se na TV dívám většinou jen na sportovní přenosy a z filmové hudby znám jen Bedřicha Lišku.

Reagovat
domingo

Tak jasne, ja treba televizi ani nemam, picoviny jako musicserver ani neotviram a radio jsem nemel pusteny snad nikdy v zivote (pokud nepocitam studentsky radio a KEXP) a presto znam vsechny letni hity, to se proste siri jako nejaky virus, zareni, chemtrails nebo tak neco

Reagovat
smazaný uživatel

Já to maximálně tak poznám po sluchu, ale název absolutně ne. Proto mám nejradši lidové, tam aspoň vím o co jde a rozumím jim.

Reagovat
domingo

Ja mam lidovky rad. Pricemz lidovkama myslim to, co se obvykle oznacuje tim Kusturicovym rasistickym blabolem "world music", ne dechovku. Je to docela inspirativni, kdyz jsem jeste delal folk, tak treba klasicky rusky, skandinavsky, zidovsky, francouzsky.. melodicky postupy jsem vyuzival hodne.. proto mam treba hrozne rad kapely jako BLK JKS nebo Tinariwen..

Reagovat
smazaný uživatel

A Moravanka...

Reagovat
domingo

Hm. Dechovku fakt ne, stejne jako jeji odnoze (skacko a tak). Ja posloucham v podstate jenom depresivni experimentalni hudbu a komercni pop-punk

Reagovat
smazaný uživatel

Dechovku jo. Cimbálku ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechci ti nic samozřejmě vnucovat. Jen si myslím, že je problém, že tam neslyšíš to, co já.

Reagovat
domingo

Tak samozrejme, stejne jako treba ty v noisu

Reagovat
smazaný uživatel

Nosem neposlouchám.

Reagovat
raduinho

Muchow ? who is this ? a Klose nevyhoří....

Reagovat
raduinho

Sorry neměla být reakce

Reagovat
Shevchenko

Jak tu tipoval poprvé, tak jsem znal pouze jeho hudbu. Já se ti nedivím, moc známý není.

Reagovat
smazaný uživatel

legenda fotbalová a hudební,hrával za Slavii Prahu

Reagovat
smazaný uživatel

samé jedničky , dvojka na Inter a pro fantomase , za to že nemá rád Lazio

Reagovat
forma

Jak může dát někdo 0 nebo dokonce 2 na Slávii Jablonec je momentálně nejsilnější mužstvo v lize a Slavii z Ondrášovky vyřadila nějaká Horní dolní ... Tam je možné uvést jen dva termíny : 1) Neznalost 2) Zbožné přání Když už bych byl Slávista a horlivě bych si přál nepo*rat tiket tak dám 10

Reagovat
miky10

Boha jeho, však to tam oba píšou, že jsou Slávisti

Reagovat
smazaný uživatel

To že Slavia prohrála na vesnici hned nemusí znamenat ,že prohraje každej zápas... to samý se stalo i v mistrovský sezoně ... Sparta loni málem ani neporazila ten vesnickej tým jak vyhrála 1:0 po tom otřesným výkonu. V Jablonci uvidíš trošku jinej tým než proti tý vesnici. Je to fotbal a kor GL kde všechno končí různě. Jablonec hraje výborně ale nikde není napsáno ,že Slavia nemusí uhrát remízu.... uvidíme

Reagovat
forma

Já jsem taky Čech a nevsadím na jejich výhru proti Španělsku Tak samozřejmě GL přináší různé výsledky ale v Jablonci v letošní sezoně dokážou vyhrát maximálně 2 mužstva a že by to měla být zrovna Slavia ? Nenechám se vysmát ... Ty 2 mužstva jsou Sparta a Plzeň .... V minulý sezoně pokud mě pamět neklame tady u nás v Jablonci vyhrála jen Plzeň a když už tady u nás v Jablonci došlo na remízu tak to bylo vinou obrovský smůli a nepozornosti Viz zápas s Baníkem (3:3) nebo zápas s Teplicema (1:1 gol inkasovanej v 94 minutě) Věř mi že letos si z Jablonce neodveze nikdo víc jak 1 bod (kromě těch týmů které sem zmínil tam jakás takás šance je) a že by si Slavia odvezla 3 ? Tomu sám nevěříš Slávia dostane výřez 6:0 a to ani zdaleka nepřeháním

Reagovat
technecium

1,02,2,0,2,10,0,1

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem se zeptat ..... to těm lidem co to tipujou redaktoři připravují nějaké statistiky o těch klubech apod. a nebo jsou vždycky takový znalci... já bych osobně ani bez nějakýho nastudování nevěděl jestli RVV může nastoupit nebo ne

Reagovat
miky10

Je to individuální, žádný podklady k tomu nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě

Reagovat
smazaný uživatel

"Bundesliga mě poslední roky baví víc, než se sluší přiznat."

tím myslel co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíše u zápasů masturbuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

samý jedničky, akorát Tottenham 2

Reagovat
božský John

Zkušeně 8x1 ...žádný sraní, na schody a ornamenty v podobě puntíků přijdou na řadu příští kola

Reagovat
Filipow

3x 1, 2x 10, 1x 0, 1x 02, 1 x 2 Tak a jdu si pro 8 bodů.

Reagovat
miky10

Ti řeknu rovnou, že nejdeš

Reagovat
Filipow

To je fakt, ony půjdou zamnou..

Reagovat
miky10

To ti to ještě nedošlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lojzah

máš tam tři dvojtipy, takže maximálně 6,5 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skúsim sem dávať moje obľúbené overy 2,5:

Piatok: Greuther Furth - MSV Duisburg (kurz cca 1,75) dôvera 75%

Hol2:Telstar - Almere City (1,5) 80%

Can1:Toronto Croatia - Montreal Impact (1,55) 85%

Aut2:SV Grodig - St.Andre (1,5) 75%

Ukr1:Sachtar Doneck - Volyn Luck (1,6) 75%

Por1:FC Porto - Vitoria Setubal (1,5) 80%

Ire2:Mervue Utd. - Shelbourne (1,7) 75%

Swe1:BK Hacken - Helsingborg (1,9) 70%

Hol2:Go Ahead Eagles - Veendam (1,55) 80%

Hol2:AGOVV Apelndoorn - FC Eindhoven (1,45) 80%

Reagovat
miky10

ty brďo, to dáváš zadarmo, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

A za co to mám dávat? Nie som jasnovidec, iba tipér A je to len môj pohľad, ale verím že drvivá väčšina týchto zápasov vyjde, možno všetky Ak bude o to záujem, budem to sem dávať pravidelne a každý deň

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zatiaľ 3 chybné, zostáva už len to nočné Toronto. To by bola úspešnosť 70%

Reagovat
Marv

FK Jablonec - Slavia Praha 0

Pro Jablonec musí být tři body poviností, Slavia zase musí odčinit ostudu z poháru. Přestože jsou severočeši jasným favoritem, budu věřit v jejich ztrátu..

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 0

Další nula, oba týmy nezačali sezonu špatně a v Boleslavi si body rozděli za remízu 0:0.

1. FSV Mainz 05 - TSG Hoffenheim 0

Očekávám pořádnou přestřelku, vítěze tipovat nebudu. Zvolím opět zlatou střední cestu v podobě kžíže.

Everton FC - Aston Villa 2

Zápas bez favorita, přestože k tomu nemám žádný padný důvod, cítím, že si Villans z Goodison Parku odvezou 3 body.

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 1

Kdo by čekal, že budou mít domácí po třech kolech 7 bodů? Kohouti měli na úvod velmi těžký los, přesto by měli takové zápasy zvládat lépe.. Sezona bude v podobném duchu pokračovat i nadále - 1.

Valencia CF - Atlético Madrid

Pro mě určitě šlágr víkendu. Padne hodně gólu, tři z nich dá Soldado a Valencia zůstane i po druhém kole 100%ní..

Villarreal CF - Sevilla FC 1

Viděl jsem výhru 3:0 i pětigólovou porážku.. Den a noc se bude střídat i nadále a nic na tom nezmění ani dva fíky Negreda..

Città di Palermo - Inter Milán 0

Ztráta Etoa budu Inter mrzet, posily přišli sice kvalitní, ale stejně jako hráči Palerma se v zápase neprosadí - 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

celkem si to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

1

0

1

0

0

1

1

0

Reagovat
smazaný uživatel

operuješ v dvojkové soustavě?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomnelo Krytona.

Reagovat
smazaný uživatel

jj 0011001100110011001100110011 Volně přeloženo to znamená: Nestůj a nežvaň, když jsi ve smrtelném nebezpečí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2

1

1

0

2

1

1

2

Reagovat
Losinho

Jan P. Muchow

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Slavia Praha 10 (a to jsem milosrdnej), Mladá Boleslav - Liberec 0, Mainz - Hoffenheim 1, Everton - Aston Villa 0, Wolverhampton - Tottenham 0, Valencia - Atletico Madrid 1, Villareal - Sevilla 2, Palermo - Inter Milano 02 to jsem zvědavej, jestli z toho nějakej bod kápne...

Reagovat
madridcan

buchnem vsetko ixky,co sa je*at budem...

Reagovat
smazaný uživatel

Muchow je náš nejlepší současný skladatel filmové hudby Ale někdo jako Zdeněk Liška se už asi nikdy neobjeví...

Reagovat
smazaný uživatel

James Blunt

Reagovat
smazaný uživatel

Ten typ s tim Klose mu nejak nevysel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fantíku, Klose se trefil

Reagovat
fantomas

Néhehé, já sem fakt zoufalej tipér.

Reagovat
smazaný uživatel

A to keby nebolo toho tradične egoistického čuramedána Cisseho, mohol dať i druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz to previedol Cissé parádne

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jajinek

Reagovat
fantomas

Ježiš, co s tim Ácéčkem je?

Reagovat
Pipo123

Čo je z Laziom ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

100. proti Klosemu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je ta moucha

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ještě nespíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nevěří Jabloncu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim vsechny. Hele mam takovy skromny dotaz ... Nevidel nekdo z vas na EF muzajse? Jestli jeste zije.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ho u souhrnu Gambrinus ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to ty taky

Reagovat
smazaný uživatel

zatim 5 bodu - zejtra mam 2 zelizka v ohni

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů, tohle bylo dost nevyzpytatelné kolo, očekávám, že budu v popředí

Reagovat
smazaný uživatel

kua pouze 6 bodu diky tomu, ze sem na posledni chvili zmenil tipy u zapasu Everton:Astonvilla a Palermo:Inter

Reagovat
technecium

7 bodů a nebýt opatrnosti u Liberce a Valencie, měl bych 8.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele