Serie A - souhrn 35. kola

30.04.2011, 19:54, aktualizováno 02.05.2011, 22:45
Komentáře a souhrny
AC Milán hubenou výhrou nad Bolognou udělal další krok k titulu. Za ním se nic nemění, Inter i Neapol své zápasy i přes problémy zvládly. AS Řím otočil duel v Bari a živí naději na LM, Juventus v pondělí uspěl na Laziu. Sampdoria vybojovala bod z přestřelky z Brescií, Fiorentina smetla Udinese, Catania porazila Cagliari a všechny body mají i Parma a Chievo.

SS Lazio - Juventus FC 0:1

02.05.2011 20:45

Góly: 87. Simone Pepe

Netradiční pondělí přálo Juventusu. Ten i přes nepříliš přesvědčivý výkon dokázal jediným gólem Simoneho Pepeho porazit v Římě Lazio a v závěrečných zápasech ještě bude mít možnost zabojovat o Ligu mistrů. Čtvrté místo dosud drží právě Lazio.

Start nicméně měli lepší domácí a hned na začátku se ukázal navrátilec do sestavy Juventusu Giorgio Chiellini, který v pokutovém území zahrál rukou, ale sudí Mazzoleni nepískal. Na druhé straně pasoval před bránu Fabio Grosso, ale Krasič míč nezastihl. Simone Pepe si pak splnil i defenzivní povinnosti a výborně zastavil pronikajícího Hernanese.

Hrálo především Lazio, v nebezpečné pozici se ocitl Brocchi, ale po centru Ledesmy poslal hlavičku mimo. Gianluigiho Buffona pak mezi třemi tyčemi prověřil až po chybě Aquilaniho Sergio Floccari. Ve 36. minutě to byl ovšem Juventus, který mohl otevřít skóre. Del Pierův pas totiž Lichtsteiner odvrátil pouze k Matrimu, ale proti němu skvěle vyběhl Muslera a šanci zhatil. Do poločasu ještě hrozil po přihrávce Del Piera Melo, ale přestřelil a Zarateho kroucená střela branku netrefila.

Hned po návratu z kabin byla Stará Dáma znovu blízko, Grosso našel před bránou Matriho, ale ten ani tentokrát nevyzrál na Musleru. Šanci odpovědět dostal Brocchi, ale z voleje příležitostí pohrdl a přestřelil. V 66. minutě si Floccari vyměnil míč se Zaratem, naběhl do vápna a tam ho zastavil Chiellini. Biancocelesti se pochopitelně dožadovali penalty a opakovaný záběr ukázal, že se Chiellini Floccariho skutečně dotkl, ale rozhodčí stál v dobré pozici a nechal pokračovat ve hře.

Lazio se přesto prvního gólu nechtělo vzdát. Buffon musel likvidovat dělovku Hernanese a vzápětí měl štěstí, když Zarate nedosáhl na zadní tyči na centr Matuzalema. Na hřiště se na závěrečnou dvacetiminutovku dostali v hostujícím dresu Salihamidžič s Tonim, na domácí straně sbíral zřejmě zraněný Biava.

Devět minut před vypršení řádné hrací doby si Lazio pořádně zkomplikovalo situaci, respektive tak učinil Cristian Ledesma. Ten totiž fauloval Felipeho Mela a nemohl se vyhnout druhé žluté kartě, načež byl vyloučen. Trenér Edy Reja si pak vyslechl pískot fanoušků, když se zalekl oslabení a za útočníka Zarateho na hřiště poslal defenzivního Bresciana.

A tifosi nemohli být spokojení ani o dvě minuty později, kdy Juventus vystřelil vítězný gól. Salihamidžičův pas se dostal přes Toniho k Pepemu, jehož střela změnila směr o Scaloniho a zapadla za Musleru. Oslabené Lazio už odpověď nenašlo a v důležité bitvě prohrálo.

Více informací k zápasu

AS Bari - AS Řím 2:3

01.05.2011 20:45

Góly: 25. Simone Bentivoglio (pen.), 42. Erik Huseklepp - 30. Francesco Totti, 57. Francesco Totti (pen.), 90. Aleandro Rosi

Velká bitva o čtvrtou příčku zaručující účast v předkole Ligy mistrů stále pokračuje a AS Řím se bez boje vzdát nehodlá. Francesco Totti se stal ústřední postavou utkání, v němž Vlci z Věčného města, přestože dohrávali o devíti mužích, vykřesali pořádné jiskry naděje. Městský rival Lazio se tak bude mít ještě co ohánět, aby svou pozici uhájil.

Již jistě sestupující Bari do utkání rozhodně nevstoupilo s cílem to soupeři usnadnit a byli to oni, kdo otevřel skóre. Centr Erika Husekleppa z pravé strany totiž zasáhl Juanovu ruku a sudí ve 25. minutě odpískal ve prospěch domácích pokutový kop. Ten bez potíží proměnil Simone Bentivoglio - 1:0. Hosté však z odpovědí dlouho nečekali a už za pět minut bylo vyrovnáno. Legenda AS Řím a celého italského fotbalu Francesco Totti ranou z přímého kopu obstřelil zeď a trefil přímo k tyči. Gillet v brance se stihl po míči jen poohlédnout - 1:1. Byl to zároveň historický okamžik, jelikož Totti touto brankou vyrovnal pátého Roberta Baggia v historické tabulce střelců Serie A.

Římané však nedokázali přebrat otěže utkání do svých rukou a ani ne pět minut před koncem prvního poločasu museli znovu lovit míč ze sítě. Na centr Jaime Romera si parádně naskočil norský forvard Huseklepp a proměnil ho akrobatickou hlavičkou v krásnou branku, mimochodem svou první v dresu Bari - 2:1 a za stejného stavu se odcházelo i do kabin.

A vstup do půle druhé si Vlci představovali rovněž úplně jiný. Složitou situaci ještě zhoršil Daniele De Rossi, jenž byl ve 48. minutě vyloučen za úder loktem do tváře střelce první branky domácích Simone Bentivoglia. Jakoby to však hosty spíše nakoplo, za necelých deset minut bylo znovu vyrovnáno. Parisi stáhl ve vápně Juana a nařízenou penaltu proměnil ve vyrovnání Totti a na čtvrtém místě historické tabulky se osamostatnil - 2:2.

Poté se začínala projevovat absence klíčového hráče Říma a více šancí měli hráči Bari. Prakticky ihned po vyrovnání si málem Juan vstřelil vlastní gól, když tečoval střelu domácích do tyčky, od níž se balón odrazil do náruče vděčného Doniho. Brazilský gólman musel vytasit skvělé zákroky v minutách následujících, nejprve si poradil s unikajícím Husekleppem, poté s nebezpečnou střelou Bentivoglia. Zapeklitou situaci vyřešil i po centru Edgara Alvareze.

V 78. minutě ovšem celá snaha domácích mohla přijít vniveč. Tottiho tečovaná střela se stala kořistí dvou hráčů zároveň. Těžkopádný Glik však střídajícího Borriella povalil na zem, uviděl červenou kartu a daroval AS Řím šanci na otočení skóre další penaltou. Francesco Totti se však nejspíše zalekl vysoké pokuty do klubové kasy za hattrick a míč z bílého puntíku poslal pouze do tyče.

V poslední minutě mohl o výhře Bari rozhodnout Abdelkader Ghezzal, jenže jeho parádní lob z 20 metrů skončil na břevně. Zdánlivý hřebíček do rakve Montellových svěřenců doslova zatloukl Simone Perotta. Italský záložník mimo hlavní dění praštil do zad Masiella a byl nekompromisně poslán pod sprchy.

Stejně jako po vyloučení De Rossiho, i v nastaveném čase se Římané dokázali zapnout a donutili své fanoušky k euforii. Střídající Aleandro Rosi byl ve správný čas na správném místě a centr z levého kraje vápna od Johna Arne Riiseho, jemuž ještě v cestě pomohl Borriello, se od něj odrazil za záda bezmocného Gilleta - 2:3. Jelikož branka padla v páté minutě nastavení, následoval jen závěrečný hvizd rozhodčího Russa a radost hostujících hráčů.

Více informací k zápasu

AC Milán - Bologna FC 1:0

01.05.2011 15:00

Góly: 8. Mathieu Flamini

AC Milán sice Boloňu výrazně nepřejel, ale i výhra 1:0 je nesmírně důležitá. Rossoneri tak ukázali, že titul už nehodlají pustit a pár kol před koncem nadále drží osmibodový náskok. Utkání rozhodl po pár minutách hry Mathieu Flamini. Osm minut před koncem byl vyloučen hostující Della Rocca.

Diváci na San Siru nemuseli čekat na úvodní branku zápasu příliš dlouho, Flamini si šikovně pustil kolmic, a jako kdyby byl rozený útočník, přesně zakončil - 1:0. Francouzský záložník byl vůbec vidět a trochu překvapivě se dostával častokrát do zakončení. Milánu zcela jasně patřil první poločas, v blízkosti brankáře Viviana se ocitl Cassano, jenže ho nedokázal překonat. Za chvíli netrefil míč ideálně z druhé vlny Flamini a po Robinhově centru minul branku Boateng. V závěru prvního poločasu ještě nastřelil nohy Viviana aktivní Flamini.

Ve druhém poločase se dostal do samostatného průniku Robinho, ale v tísni nebyl schopen trefit prostor mezi třemi tyčemi. Zlobit začala i Boloňa, ta mohla milánské hned dvakrát ztrestat ze vzduchu, ovšem ani v jednom případě nedokázali hosté trefit branku, Abbiati vdy jen stál a ohlédl se za míčem. Rossoneri se přiblížili výhře osm minut před koncem, kdy uviděl červenou kartu za hrubý zákrok Della Rocca. Milán v přesilovce další branku nevstřelil, nicméně i hubené vítězství se počítá. Allegriho svěřenci tak zůstávají nadále první s osmibodovým náskokem a titul už prakticky drží oběma rukama.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Brescia Calcio 3:3

01.05.2011 15:00

Góly: 55. Nicola Pozzi, 63. Fernando Tissone, 90. Daniele Mannini - 50. Éder, 57. Andrea Caracciolo, 84. Andrea Caracciolo

Parádní zápas byl k vidění v Janově, první poločas zápasu mezi Sampdorií Janov a Brescií vystřídala gólová druhá půle a diváci nakonec viděli uchvatné drama s šesti brankami na kontě. Zápas ale vítěze nepoznal, neboť skončil 3:3.

První poločas byl z obou stran poměrně opatrný, přeci jenom se hrálo o veledůležité body a ani jeden z týmu nechtěl udělat chybu. Až po změně stran se začali dít pořádné věci. Stadion Luigiho Ferrarise doslova šokoval Eder, když se pět minut po zahájení druhé půle dostal v šestnáctce k míči a přesnou střelou zajistil hostů vedení - 0:1. Sampdoria se otřepala rychle a vzápětí srovnala krok, Biabiany odvedl perfektní práci a dopravit do sítě jeho centr byla doslova povinnost. Vyrovnávací trefu zaznamenal útočník Pozzi - 1:1. Pozzi pak ještě pořádně protáhl brankáře Arcariho.

S brankami se najednou roztrhl pytel, opět běhlo jen pár minut a Brescia znovu vedla! K dlouhému nákopu se prodral Caracciolo a zle vytrestal obranu Blucerchiatti - 1:2. Sampdoria podobně jako u první inkasované branky nezahálela a přispěchala s další rychlou odpovědí, Tissone v běhu parádně trefil míč a srovnal na 2:2. Za chvíli mohl strhnou vedení na stranu domácích Pozzi, ale přízemní centr nedokázal zasáhnout. Podobně si vedl i Maccarone, když z úhlu neprocpal míč do sítě. Zanedlouho byli před Arcarim dokonce dva hráči Dorie, ovšem nedohodli se a Brescia tuto šanci přežila bez úhony.

Sampdoria mohla neproměněných šancí nesmírně litovat, šest minut před koncem si totiž naskočil na povedený centr Caracciolo a svojí druhou brankou v zápase přiblížil Brescii výhru - 2:3. Zápas tím ale nekončil, v nastaveném čase si Mannini udělal "dobrý den" ze zkušeného Zebiny a ranou prostřelil Arcariho - 3:3. Konečná remíza je vzhledem k průběhu utkání spravedlivá a dá se říci, že větší radost z ní mají domácí borci.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Cagliari Calcio 2:0

01.05.2011 15:00

Góly: 78. Matías Silvestre, 82. Gonzalo Bergessio

Catania doma zdolala Cagliari 2:0 a paradoxně se to povedlo v době, kdy hrála o deseti. Zápas dlouho směřoval k remízovému konci, když v tom dvakrát udeřilo na domácí straně, vítěznou trefu dal Silvestre, pojistku vsítil Bergessio.

První poločas sice nabídl několik zajímavých šancí, ale nic klíčového pro vývoj utkání se vlastně nestalo. Utkání nabíralo na obrátkách až s ubývajícím časem ve druhém poločase.

Čtvrthodiny před koncem přišla pro domácí tým velká komplikace, Alvarez totiž fauloval ze zadu Cossua a rozhodčí mu udělali červenou kartu. Ostrovany to ale paradoxně ztmelilo, neboť si krátce poté naskočil na rohový kop jeden z domácích, brankář Agazzi předvedl dobrý zákrok, ale na dorážku Silvestreho už byl krátký - 1:0.

Agazzi byl bezmocný i při druhé gólové akci domácích. Střelu Lodiho vyrazil, ale na dorážku Bergessia byl opět krátký. Catania tak v deseti zasadila Sardiňanům dva smrtící údery - 2:0. Svěřenci trenéra Donadoniho byli jako opaření a oslabenou Catanii ne a ne přehrávat. Domácí výsledek udrželi a učinili důležitý krok v cestě za záchranou.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - US Lecce 1:0

01.05.2011 15:00

Góly: 58. Luca Rigoni

V Chievu dnes budou oslavovat Lucu Rigoniho. Jeho jediný gól totiž rozhodl o výhře nad Lecce a Gialloblu mají tři kola před koncem takřka jistou záchranu. To se naopak vůbec nedá říct o Lecce, které je namočené v sestupových vodách.

Gólman hostů Rosati musel být v pohotovosti hned v úvodu, kdy ho prověřil z trestného kopu Davide Moscardelli. Z protiútoku zas na druhé straně hrozil David Di Michele. V 17. minutě měl dobrou příležitost ke skórování Moscardelli, když se dostal před Ferraria, jenže Bogliacinův pas nakonec poslal těsně vedle. Také Ferrario měl poté velkou šanci, ale ani se nemohl radovat, po Oliverově standardce mířil nad bránu.

Chievo nakonec otevřelo skóre v 58. minutě. Rosati sice dokázal vyrazit Pellissierovu hlavičku, ale proti dorážce Rigoniho už neměl šanci. Moscardelli mohl uklidnit domácí mužstvo pár minut nato, jenže ve velké šanci zklamal, jeho pokus olízl tyč. Lecce v závěru změnilo rozestavení na 4-4-2, na hřiště se dostal Corvia na úkor Giacomazziho, kterého to natolik rozlítilo, že několikrát nakopl lavičku. Corvia se uvedl ranou ze střední vzdálenosti, která provětrala Sorrentinovy rukavice.

Chievo v závěrečných minutách jen sedělo vzadu a bránilo hubené vedení. Lecce při svých útocích neustále naráželo na neprostupnou zeď. Chevanton hlavičkovat nad. V 90. minutě měl další příležitost Ferrario, ale ani tentokrát nedokázal dopravit míč do sítě, a tak Lecce zůstává tři kola před koncem v pásmu sestupu.

Více informací k zápasu

Parma FC - Città di Palermo 3:1

01.05.2011 15:00

Góly: 2. Blerim Džemaili, 18. Francesco Modesto, 89. Antonio Candreva - 56. Javier Pastore

Parma porazila díky rychlým brankám Palermo a vylepšila svojí stiuaci, ta je ale nadále v ohrožení, nicméně šestibodový náskok před sestupovými vodami je přeci jenom příjemnější. Do sítě Sicilanů se trefili Dzemaili, Modesto a Candreva, z pohledu Palerma snížil Pastore.

Nástup Parmy do utkání byl bleskurychlý, ale nutno podotknout, že nebýt samotného Palerma, možná by Gialloblu vůbec nevedli. První branka přišla už ve druhé minutě utkání, Sirigu ve snaze vykopnout míč trefil dotírajícího Džemailiho a od něho skončil míč v brance - 1:0. Sirigu vyrobil školáckou chybu a jeho obrana ho za chvíli napodobila, Giovincova přihrávka totiž prošla až k osamocenému Modestovi, který trestal - 2:0. Sicilané se dlouho hledali, nebezpečný byl pouze pozdrav Nocerina směrem k Mirantemu a tak jedinou vážnou ranou bylo zranění brankáře Miranteho, který musel být střídán.

Palermo se dočkalo snížení až ve druhém poločase, Cassani trefil tyčku a od té se míč odrazil na kopačky Javieru Pastoremu - 2:1. Svěřenci trenéra Delia Rossiho měli i další náznaky šanci, ale Parma si víceméně výsledek hlídala. Navíc těsně před koncem zápasu zasáhl Candreva míč před vyběhnutým Sirigem a pojistil výsledek na 3:1 pro domácí.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 5:2

01.05.2011 15:00

Góly: 9. Juan Vargas, 21. Gaetano D'Agostino, 51. Gaetano D'Agostino, 71. Alessio Cerci, 86. Alessio Cerci - 29. Giampiero Pinzi, 57. Kwadwo Asamoah

Udinese si nadále výrazně komplikuje boj o Ligu mistrů. Dnes už počtvrté z pěti zápasů nedokázalo vyhrát, ba ani bodovat a pokud zítra uspěje Lazio nad Juventusem, mohou Bianconeri na čtvrté místo ztrácet už čtyři body. Dnes svěřenci trenéra Francesca Guidolina nestačili na Fiorentinu, která jim nastřílela pět gólů.

Hosté nastoupili na Stadio Artemio Franchi znovu bez klíčového muže ofenzívy Alexise Sancheze, karty do zápasu nepustily ani Domizziho, Inlera a Armera. Hlavní zbraní Udinese tak byl Di Natale, který také poprvé ohrozil Artura Boruče, ten si ovšem s jeho halfvolejem poradil. Už v osmé minutě došlo k nucenému střídání, Andrea Coda si pravděpodobně vymkl kotník a na hřiště vyběhl Gabriel Angella.

Hned minutu nato Udinese inkasovalo. Alessio Cerci našel svým pasem Vargase, který měl sice míč trochu za sebou, ale přesto dokázal nádherným volejem vymést pavučinku ve vzdálenějším horním rohu Handanovičovy branky. Odpovědí byla rána Giovanniho Pasqualeho, se kterou si poradil Boruč.

Fiorentina zápasu přesto dominovala a ve 21. minutě přidala druhou branku. Centr z levé strany od Riccarda Montoliva nedokázal sice pořádně trefit Behrami, ale zastoupil ho spoluhráč D'Agostino a zvýšil na 2:0. O osm minut později se Udinese vrátilo do zápasu, o další úžasnou trefu se postaral Pinzi, který využil závaru po rohovém kopu.

Udinese snížení zdravě nabudilo, což potvrdil i kouč Guidolin dalším střídáním. Ještě do poločasu stihl vystřídat Badua, který riskoval druhou žlutou kartu, a nasadil Germana Denise.

Nicméně útočné snažení soupeře zmrazil šest minut po změně stran D'Agostino. Tomu ke druhému gólu výrazně dopomohl Zapata, který hlavičkou změnil dráhu letu míče a Handanovič byl bezmocný. Vzápětí se však již slovinský gólman vyznamenal, když zlikvidoval Behramiho pokus.

V 57. minutě se ještě Udinese dokázalo zvednout, Denis sklepl míč pro Asamoaha a ten na zadní tyči snížil na 3:2. Celé akci nicméně možná předcházel ofsajd. Když se ale dvacet minut před koncem opět krásně trefil Cerci, který přeloboval vyběhnuvšího Handanoviče, bylo hotovo. V závěru zápasu pak ještě výhru Violy a svůj výkon korunoval druhým gólem znovu Alessio Cerci.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Janov CFC 1:0

30.04.2011 20:45

Góly: 83. Marek Hamšík

Neapol ve velice těžkém duelu dokázala díky brance Marka Hamšíka z 83. minuty porazit Janov tím nejtěsnějším možným rozdílem a udržela tak krok s Interem Milán v boji o druhé místo v italské Serii A.

Hosté však začali velice dobře, hráli organizovaně, dobře bránili svojí polovinu a pouštěli se do rychlých brejků. Svojí aktivitou také zamezili tomu, aby je Neapol dostala pod nějaký větší tlak. Navíc když už se domácí dostali do palebné pozice, byl vždy na místě skvělý Eduardo.

Do první velice dobré příležitosti se Neapol dostala po dvaceti minutách hry. Ezequiel Lavezzi zahrál přímý kop, do kterého se hlavou položil Pazienza a míč prolétl jen těsně nad brankou hostujícího Janova.

Do druhého poločasu už však vstoupili mnohem aktivněji domácí fotbalisté, kteří si byli moc dobře vědomi, co je ve hře. Po hodině hry se po rychlých a kvalitních kombinacích dostali do zakončení Cavani, Lavezzi a také Gargano. Ani jeden z těchto pokusů však neskončil, jelikož vždy dobře zasáhl brankář Eduardo.

V 67. minutě si hosté z Janova dali dokonce skoro vlastní branku. Centr Dosseny chtěl odvrátit zkušený gruzínský obránce Kakha Kaladze, ale míč nabral dráhu letu na branku Janova. Na poslední chvíli nešťastnému momentu zabránil opět pohotový Eduardo, který byl rozhodně nejlepším hráčem svého týmu.

V 83. minutě už však propukla na San Paolo nekontrolovatelná radost. Po ose Dossena - Cavani se míč dostal až ke slovenskému záložníkovi Hamšíkovi, který opět prokázal, jak důležitou ikonou Neapole je, když rozvlnil síť Eduardovy branky a stanovil tak také konečné skóre 1:0.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Inter Milán 1:2

30.04.2011 18:00

Góly: 56. Igor Budan - 90. Giampaolo Pazzini, 90+5. Giampaolo Pazzini

Inter měl namále, ale zápas s nováčkem nakonec zvládl. Hrdinou utkání se stal kanonýr Giampaolo Pazzini, který dvěma brankami v nastaveném čase dokonale zvrátil nepříznivý vývoj. Nerazzurri tak stále živí naděje na titul, ovšem náskok AC je i tak velmi luxusní.

První velkou šanci zápasu měli na svědomí domácí, ale Giaccherini při postupu na branku nedokázal překonat vyběhnutého Castellazziho. Inter byl v prvním poločase velmi nevýrazným týmem, respektive si nedokázal vypracovat žádnou brankovou příležitost, která by stála za to.

Po změně stra znovu strašili domácí a Castellazzi se musel nejednou činit. V 56. minutě ale nemohl dělat vůbec nic, Ceccarelli poslal do pokutového území nádherný centr, tam stál zcela osamocený Budan a přesný zásahem poslal Cesenu do překvapivého vedení - 1:0 pro domácí. Interu se sice podařilo vyrovnat, ovšem branka nebyla kvůli Ranocchiovu nedovolenému počínání uznána. Obrovskou šanci zahodil i Pazzini, který z vyložené pozice hlavičkoval trestuhodně mimo branku.

Na druhé straně mohl zvýšit Malonga, ale zblízka nedokázal překonat skvělého Castellazziho, jen díky němu Inter prohrával jenom 0:1. Cesena držela výsledek až do samotného konce a zdálo se, že urve klíčové tři body. V tom ale najednou udeřil Giampaolo Pazzini, v nastaveném čase se položil do Eto’ova centru a vyrovnal na 1:1. O pár desítek sekund později pak pro změnu využil Maiconův přesný centr a dokonale otočil skóre ve prospěch hostí - 1:2 pro Inter Milán.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán35238461:2377
2.Inter Milán35216862:3969
3.SSC Neapol35215955:3468
4.SS Lazio351861146:3360
5.Udinese Calcio351851261:4259
6.AS Řím351781055:4959
7.Juventus FC351511953:4256
8.Città di Palermo351551553:5850
9.ACF Fiorentina3512131045:3849
10.Janov CFC351291438:4045
11.Cagliari Calcio351281542:4444
12.Chievo Verona3510121333:3542
13.Parma FC3510111437:4641
14.Calcio Catania3510101535:4740
15.Bologna FC3511101434:4740
16.AC Cesena359101633:4737
17.UC Sampdoria358121530:4236
18.US Lecce35981840:6135
19.Brescia Calcio357101831:4731
20.AS Bari35492222:5221
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (180)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini krásne A už dúfam, že proti Fiorentine bude v základe na mieste Milita.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je spíše pořád dobrý žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ja by som ho uprednostnil pred Militom. Ale keď tam chceš mať radšej Milita, tak tvoja vec Lenže skôr by som tam dal gólového hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Militova forma není nic extra, ale co se hry týče, tak Pazzini nepředvedl snad nic. Samozřejmě dva pěkné góly v nastavení paráda, možná by tu šanci před Militem mohl dostat, to nepopírám, sám jsem ho tam dneska chtěl od začátku, ale jinak je to stále pro mě hráč na střídačku a do hry kolem 60té minuty pokud se nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa nie že Militova forma nie je nič extra, on formu žiadnu ani nemá. A čo urobil počas 95 minút? Vystrelil na bránu? Prihral niekomu do väčšej šance? Vytvoril si pre seba šancu?

Reagovat
smazaný uživatel

ze je to bavi hrat cely zapas prd a snad jako vzdy zacit az v poslednich 5 minutach

ale 3 body jsou tam

Reagovat
smazaný uživatel

už som trhal tiket a nakoniec

Reagovat
Shevchenko

Bože a já už se tak těšil na ty zítřejší oslavy... Ale ještě že se to stalo teď, kdyby takhle Inter vyhrál před měsícem nebo dejme tomu proti té Parmě, tak se normálně půjdu odstřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

No pro Cesenu hodně studená sprcha, z toho, co jsem viděl, tak sice nedržela míč, ale nehrála špatně, no jednoduše tentokrát velké štěstí, nicméně na momentální euforii to nic nemění, nevěřil jsem vlastním očím, 2 góly v nastavení (jeho délka se mně sice moc nezdála, ale nevadí )

Titul z toho nebude, ale 2. místo snad ano. FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom k celému vývoju zápasu, to nebolo kruté, pretože ten jediný gól, čo vstrelili, bol z ofsajdu.

Reagovat
REPLIKATOR

Blbi z Ceseny takhle to projet

Reagovat
smazaný uživatel

Demence

Reagovat
smazaný uživatel

Štatistika o počte gólov (!!!):

Pazzini má na konte toľko gólov ako Ibrahimovič alebo Pato

Reagovat
Shevchenko

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

wtf ?

Reagovat
milanista9

hmm pěkny no skoda ze za inter jen 8.

Reagovat
milanista9

vlastně neni to škoda

Reagovat
milanista9

vlastně neni to škoda

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mohol premeniť aj viacej šancí:D

Reagovat
homeles8

ale neproměnil, bo je to jen shit z Interu

Reagovat
homeles8

kterej to neumí

Reagovat
Ragazzo d'oro

A má vlastně stejné množství asistencí a stejný přínos pro tým jako ti dva

Reagovat
smazaný uživatel

o počte gólov (!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže vy jste 2. a my první a to se počítá více

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné

Reagovat
10

v době, kdy nejlepší střelci ligy mají skoro 2x tolik gólů opravdu nevím, co si tím chtěl říct...ale to já u tebe vlastně vím málokdy...

Reagovat
smazaný uživatel

a 8 zápasový Pippo má stejně gólu jako Váš Panděv a jen o 2 góly méně jako Vaše útočné eso Millito...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednou: Pazziniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je nas!!!!!!!!!!FORZA MILAN!!!

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inter merda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste někteří opravdu hrdinové.

Reagovat
lnterista

na tento odpad nema smysl ani reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Vafanculo.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Francesco Totti AS

neskutečné

Reagovat
didosh

Inter mě neskutečně nasral!!!!

Reagovat
FORZAMILAN

.......no tak se oslavy posunou,no............

Reagovat
smazaný uživatel

otočit v poslední minutě dvěma góly? Inter umí naštvat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro

Reagovat
smazaný uživatel

druhej poločas byl teda hroznej, taková údržba..., né, že by se Bologna do něčeho vážnějšího kromě těch rohů dostala, ale zaprvé je 1:0 strašně úchylné vedení a zadruhé nemám rád, když doma hraje někdo jiný než my. nevím, co mělo dnešní Cassanovo vystoupení znamenat, Ambro se do toho ještě nedostal, příště určitě zase Van Bommel, případně vymyslet na hřišti oba, ale to by byly dost neznámé vody. no bylo to takové nehezké, hlavně druhý poločas, ale aspoň se vyhrává..., co bychom za to s takovým Bari dali. San Siro prostě kouzelné...

Thiago famózní, Flamini konečně taky něčím přispěl a Beretta potěšil...

bod od Scudetta !

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Další zápas by už mohl hrát Ibra že?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě..., s Patem.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jsme bod od scudetta to musíme dát!

Reagovat
GEGE

Parádka Zaslouženě sice mi párkrát zatrnulo hlavně když kopali roh ale jinak se nedostali k ničemu.Obrana spolehlivá Ambro ve druhé půli hrál o dost líp.Seedorf standart.Konečně zahrál Flamini Robinho herně dobrý ale zase to podělal v zakončení.Cassano potupně odešel měl být střídaný dřív.Každopádně máme dobrou formu hlavně nedostáváme goly Scudetto je blíž a blíž

FORZA MILAN!

Reagovat
Tomanatura

Cerci - poslední 2 zápasy 4 góly a 2 asistence Jak už jsem psal, ž nikdy nikoho nebudu kritizovat. Nebo bych spíš měl začít víc, ti hráči se pak vždycky zázračně rozehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys zkritizovat Andreje Keriće? Zítra by se nám to docela hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To nejde, jelikož nevím, co na něm kritizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, jde jen o výsledný efekt. Že začne hrát jak z partesu .

Reagovat
Tomanatura

Se dívám, že hraje za Spartu, tak to sorry, ale z toho nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

začni víc kritizovat Gilu, ten zas ani ťuk...

Reagovat
Tomanatura

Gilu kritizovat nedokážu, to prostě nejde

Reagovat
Pinturicchio

Nenech na Juve suchou nit !

Reagovat
smazaný uživatel

Zachrání se Doria?

Reagovat
Shevchenko

Těžko říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má podle tebe nejlepší los a šance z tria Cesana,Lecce,Doria.

Reagovat
Sasha

si myslím, že to bude mezi Dorii a Lecce

Reagovat
Shevchenko

No nejhorší los má určitě Doria, Cesena by to zachránit měla, i když už to mohla mít po včerejšku jisté. Bez šancí ještě není ani Brescia. Osobně tipuju tu trojku, která tam momentálně je.

Reagovat
terry

Snad jo!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v to doufám bez janovského derby by to nebylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v to doufám bez janovského derby by to nebylo ono.

Reagovat
smazaný uživatel

DAgostino a Cerci jsou Romanisti, to se pozná

Reagovat
Ragazzo d'oro

První poločas byl výkon dobrý. V druhém přišlo to, co jsem nečekal.. Naprosté vypuštění zápasu. Styl "ono se to nějak vyhraje" mi dost vadí.

V obraně nám vyrostli dva neskuteční hráči. Thiago a Abate. U Ignazia bych se ještě trošku zastavil. V ofenzívě patří k nejlepším a v defenzívě také. Nebojí se jít do kličky, která mu navíc většinou vychází. A ta rychlost

V záloze nám to dnes docela šlapalo. Flamini zažil svůj nej moment u nás, Seedorf byl spolehlivý. Na Ambrovi bylo dost vidět, že je nerozehraný. Do zadu to nebylo vůbec ono. Do předu taky žádná hitparáda.

Boa makal jako vždy, neuvěřitelně silný hráč na míči. Robson s Tondou byli dnes špatní. opravdu špatní. Takový obraz jejich dnešního výkonu byl, když Zambrotta centroval do vápna a oni stáli ještě tak 3m před ním..

Na berettovi bylo vidět, že byl hodně nervózní, ale i tak na mě udělal za těch pár minutek dojem. Náhrada za Pippa?

Doufám, že se proti AS předvedem stejně jako třeba proti Neapoli. Titul by nám už neměl uniknout, ale stejně bych chtěl dohrát sezónu ve velkém stylu.

Grazie ragazzi!

Reagovat
Yanek

S AS hrajem 7.5.?

Reagovat
Ragazzo d'oro

8.5

Reagovat
Yanek

acmilan.com - 8.5.

Reagovat
Yanek

teda 7.5.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Počkej, teďka jsem zmatenej. Kdy teda?

Reagovat
Yanek

no na acmilan.com píšou, že hrajem 7.5, tak čerpám odtud. Ale nevim to jistě, tak sem se rači zeptal..

Reagovat
Shevchenko

Určitě hrajou 7.5., když 10.5. se hraje Coppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Večer Lazio vyhraje a 4. místo je naše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio večer nehraje

Reagovat
homeles8

přesně tak, 20:45 je přece dopoledne :-) Ale hraje až zejtra, no

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ted na to koukám omlouvám se.

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
smazaný uživatel

Bude se do Lazia hodit

Reagovat
homeles8

zejtra nastoupí Giorgio

Reagovat
smazaný uživatel

AS se hodně nadřelo.

Reagovat
raduinho

Zitra Juve musí

Reagovat
Al Capone

Francyho kérka pravý Říman

Reagovat
smazaný uživatel

Francesco

Reagovat
smazaný uživatel

neví někdo, jak se jmenuje ten song, co hrajou v Bari po gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam trenér Udine místo toho Agyemanga-Badu nekopl do základu radši Vydrátora?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Viem si predstavit lepsi prejav hry pri takomto vitazstve, ale ide o LM takze dolezite su len body!

Najviac ma trapi atmosfera v muzstve... Alex prska na kazdeho, obzvlast na Milosa (nehovorim ze uplne neopravnene), Gigimu v druhom polcase skoro praskli nervy a poslal obranu do pecka (ked tam nechali zbehnut tusim Zarateho za obranu a palil z boku).

PS : len ma neukamenujte za prilisny negativizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

necekal sem ze me este Juve do konce roku necim prekvapi

takle zdramatizovat konec sezony... no pekny... ted budou zapasy Udinese-Lazio a Milan-Roma, tak by to mohlo bejt este hooodne zajimavy... narovinu rikam ze v LM neverim, ale uz jenom to ze se Juve nevzdava mi trochu zlepsuje pocit z cely tyhle sezony

FORZA JUVE FINO ALLA MORTE!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro Lazio v LM!

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanousek juve dam

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To by byl konec, kdyby toto Juve dalo LM. I když ono si ani není z čeho vybírat, typologicky by se mi tam nejvíc hodilo Lazio, jelikož jejich projekt se mi líbí nejvíc.

Reagovat
juveforever

nebojsa. Juve dá ledva európsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte náhodou jak se daří Milanu Jiráskovi a Marku Kyselovi v juniorce Interu? Prý měli jít někde na hostování.. Jak byste to viděli s jejich možným setrváním v Interu popř. prosazením se do áčka?

Reagovat
Jajinek

Kysela hraje naprosto pravidelně celé zápasy za primaveru, je hodně chválen. Dokáže být důrazný a výborně čte hru. Takový komprosmis mezi tvrdým a tvořivým obráncem. Jirásek není až taková opora, ale přesto hraje většinou v základu a je dokonce třetím nejleším střelcem týmu, myslím, že už dal kolem 6ti branek. Oba ještě mohou v primaveře hrát rok (na rozdíl třeb od Alibeca či Carlsena). Jejich šance na prosazení v A týmu Interu je však mizivá. V Obraně má Inter hodně plno a záloze se to v nedávné minulosti nedokázali ani talentovanější Bolzoni s Krhinem či Stevanovičem. Inter mladíkům moc šancí nedává, což je z podivem, když se do ní cpe hodně peněz, má prvotřídní podmínky a patří mezi nejlepší v zemi a letos dosáhla úspěchu i na mezinárodní scéně (letos opět Viareggio). Na druhou stranu, když letos dostali šanci v áčku hráči jako Kwankwo, Alibec či Natalino, byla to tragédie a jediný úspěšný je Obi.

Oboum ale přeju, aby buď už nyní v létě (asi případ Jiráska) nebo za rok šli do jiného klubu v Itálii a dostali se třeba postupně do Calcia a do Séria A, což je u hráčů primavery běžný postup. Pokud na sobě budou makat, můžou se chytit třeba v Lecce, Brescii, Ceseně atd atd.

Jinak Jirásek je v pohodě kluk, měli jsme ho na valné hromadě fanklubu...perlička, všichni hráči pirmavery dostávají permanentku na Inter...a on ji prodal....

Reagovat
smazaný uživatel

perlička, všichni hráči pirmavery dostávají permanentku na Inter...a on ji prodal....

To musi byt len zlatokop bez vztahu ku klubu

Reagovat
Jajinek

nech si své soudy pro někoho, koho zajímají. Ty si jako myslíš, že by měl čas na Inter chodit? Vždyť trénují a mají zápasy často ve stejnou dobu. Podle jeho slov tam párkát byl a pak to prodal. Já to sem dával pro zasmátí, jaká je to ironie...ale koukám, že se tady už fakt nedá diskutovat.

Reagovat
Pinturicchio

Diskutuje se úplně v pohodě, ale to nesmí člověk v zájmu sebemrskačství / srandy reagovat na lidi, na které prostě nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal by cas?Ved 2 hodiny denne trenuje a inak nema ziadne povinnosti.

Zapas sa hra stale v inom case,sobota 18:00,20:30,v nedelu na obed,v nedelu 15:00 alebo vecer,neverim ze aspon na polovicu zapasov by si nenasiel cas A neverim ze ak by sa im zapasy kryli stale s primaverou,klub by im vobec permanentky daval.Urcite by im ich klub nedaval za ucelom predaja..

Tito mlady sa skor zaujimaju o peniaze co im chodia na ucet,kde ako zbalit naj caje a kde sa predava ake znackove oblecenie.Takze by som sa necudoval ak by tam nechodil.

Ked sa ti nepaci diskusia,chod si na fotbalportal

Reagovat
Jajinek

Budu se držet Pintovi rady ...jak to tak vypadá, tak za chvíli částečně i tou tvou...

Reagovat
Pinturicchio

Prostě si v hlavě udělej takový "ignore list", vidíš nick, nereaguješ / nečteš. ( Nemyslel jsem tu radu nějak ironicky , klidně tu radu využij i na mě , sám to tak u některých lidí dělám ... byť se většinou stejně neudržím a zareaguju )

Byla by škoda, kdybys sem nepsal kvůli tomu, jak populární EF je ( a tím pádem je tady obrovské množství lidí a kvalita mezi diskutujícíma se "ředí" )

Reagovat
lnterista

chtelo by to to zabudovat i do EF a koho mas v ignoraci tak se ti proste nezobrazi

Reagovat
Pinturicchio

Jj, nedávno jsme se o tom bavili, ale to by byl problém s diskusí, když je udělaná tímhle stylem.

Reagovat
lnterista

nevim to jsem necetl nemam tolik casu a nectu vsechny diskuze ale urcite by to slo nejak poresit napr. novy komentar od ignorovaneho uzivatele se ti nezobrazi a kdyz bude soucasti nejakeho vlakna tak budes mit moznost si ho odkryt a do zakazanych bych daval slova jako merda nebo merdicka...na to jsem alergickej

Reagovat
Pinturicchio

Udělat by to určitě šlo, já bych to někdy uvítal.

Reagovat
10

merdička bych nezakazoval, takový "merdička Inter" ani hanlivě nezní

Reagovat
lnterista

to je jeste horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde jako strašná póza psát Merda (kdokoliv). Zajímalo by mě, kolik lidí z těch, co to tady píše, vůbec někdy pocítilo rivalitu. Zdá se mi, že je to strašně umělé.

Reagovat
Yanek

Nesnášet Inter neni vubec těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Yanek

Pociťuju to tak od doby, kdy sem začal fandit AC, nesnáším váš znak, vaše barvy, vašeho trenéra, hráče, hru, (Inter luck, doufám, že zase někdo nepřijde a nebude se se mnou tři roky hádat), prostě všechno. A vubec se nemusím přetvařovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jsi schopen se se mnou vůbec bavit, když máš v sobě tolik nenávisti?

Reagovat
smazaný uživatel

A teď máš najednou z ničeho nic rád Zlatana, nebo ho pořád nesnášíš?

Reagovat
Yanek

Zvládám to, Jajinek občas nasere, S Interistou se to dá a ty si tu chvíli...

Zlatana sem si zamiloval kvůli tomu, že tu chce ukončit karieru, kvuli jeho vyjádřením a hře. Navíc o AC řekl, že to je úspěšnější klub než Inter, takže tim taky stoupl.

Ale u těch hráčů to asi tak neni, Cordoba je mi sympatickej a Julio Cesar mi taky nějak moc nevadí. Mám tam tři, které nesnáším uplně hrozně moc - Panděv, Materazzi, Motta. Zbytek nemusim...

Reagovat
Jajinek

neboj, Jajinek právě kvůli takovým, jako jsi ty, to tady brzo zabalí

Reagovat
Yanek

Tys mě nemusel už od začátku, já to poznal, ale klidně to zabal, mně je to fuk, stejně to nedáš... EF je nejlepší fotbalový portál v cz i sk.

Reagovat
Jajinek

to není konkrétně o Tvé osobě...nyní to možná bude znít arogantně (čert už to vem), ale takový ti fotbalový rozumbradové jsou daleko horší, než ti, kteří tady píšou kraviny. O těch totiž každý ví, že jejich názor nemusí brát vážně. Jenže tady ti čertví přispěvatelé, kteří sem přijdou, píšou relativně smysluplně, ale přímo o fotbale až takové znalosti nemají, mají ihned po každým článkem 1000 příspěvků, na všechno musí mít názor a ještě se o svém ne příliš šťasném názoru často hádají, protože jsou v podstatě inteligentní a umí argumentovat...to je to nejhorší. Páč široký okruh přispěvatelů rychle přesvědčí, že tomu rozumí, i když to tak být nemusí. Přitom ti lidi jsou relativně v pohodě, jen by to chtělo tak netlačit na pilu a třeba někdy zauvažovat, než rychle a všude něco napsat....no a to je podle mě největší smrt tohodle webu. Já, když sem začínal v roce 2005 na tomto webu psát..tak jsem v posdstatě jen dva roky příspěvky četl, protože jsem věděl, že skoro ničemu nerozumím...až tak v roce 2007 nebo osum, jsem začal lehce komentovat Inter...a i nyní se omezuji v podstatě jen na něj, páč ničemu jinému v podstatě nerozumím. Ale tenhle přirozený vývoj už tu bohužel nefunguje.

...ale jak říkám, tohle se nevztahuje zdaleka jen na Tebe...

...a teď mě sežerte

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, jestli tím narážíš třeba i na mě, ale já prošel prakticky totožným vývojem jako Ty ... s tím, že i ted komentuju hlavně jen Juve ( a i tam mám pořád VELKÉ mezery )

Reagovat
Jajinek

na Tebe už jsem si zvyknul...ale uznávám, že jsem s tebou měl stejný problém. Na druhou stranu tohle je můj osobní pocit, který jen takto vyjadřuju...naprosto mi nepřísluší tady někoho globálně hodnotit.

Reagovat
Pinturicchio

V pohodě, já to beru, ze začátku jsem do té definice určitě zapadal, no ... ale to si člověk uvědomí až zpětně, jakých blbostí se naplácal ( nebo neuvědomí a pak to tak dopadá ), ale tak snažím se to rozumbradovstí omezovat a zbytečně se nehádat, no, uvidíme, jak mi to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Ono je to někdy lepší říct na rovinu. Osobně si však o sobě myslím, že se snažím vyjádřit jen k tomu, o čem něco vím (nebo si myslím, že vím), a rád se nechám poučit od druhých, s tím vůbec nemám problém.

Reagovat
Jajinek

pravda...ale někdy mi přijde, že reaguješ bez toho, aniž by sis přečetl na co vlastně reaguješ jen proto, aby si k tomu něco napsal...ale neber to nějak špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Narážíš teď na ten Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak u sebe osobně vidím problém v počtu komentářů k utkáním, to musím omezit, to už jsem si říkal u Romy. Ale zbytek měnit nebudu, s tím nic nenaděláš, to už by se mně musel stát klasický blok, že s tím seknu úplně, ale zatím mě to baví.

Reagovat
Yanek

Když to vemu na sebe (jakože to neni jen na mě), tak já na tento web chodím někdy od roku 2007, možná až 2008, nevim to přesně a právě někdy až do listopadu 2010 sem hlavně pročítal diskuze a články. Musim uznat, že ten můj větší pohyb tady ovlivňujou i výsledky AC a ať to zní jakkoliv blbě, prostě to byl jeden z faktorů, proč sem nepřispíval a diskuze navštěvoval hlavně podle nejnovějších článků. Ne kvůli tomu, že tohle je ze Serie A, tak tohle mě zajímá víc, tamto je PL - nezájem. U těch žvástání blbostí, nebo jak to mám napsat, to je tvuj názor, já uznám, že to někdy přeženu, ale diskuze tady mám rád a tak se třeba i zapojuju do věcí, o kterých toho tolik nevim. Rozhodně se nepovažuju za rozumbradu, žádný učený z nebe nespadl...

btw. Nevyznělo to arogantně

Reagovat
smazaný uživatel

A co pak, už je toho jinak v životě moc?

Reagovat
lnterista

nerekl bych ze AC nebo Juve nesnasim...nemam je rad jako rivala ale zase je respektuji nic destruktivniho v tom nevidim bez Interu AC nebo Juve by nebyly ty vyhrocena derby bez ktereho bych si fotbal nedokazal predstavit...a pouzivat merdicky atd. to je o clovekmu..me to prijde primitivni

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Navíc podle mě pokud v tom nevyrůstáš, nežiješ nebo jsi nezažil nějakou situaci (např. nebyl přímo na derby, ale ani to nemusí být impulz), tak je to dost umělé. Ale může to být jinak.

Reagovat
lnterista

zas kdyz na tom premyslim...tak taky je nesnasim a nenavidim ale zase bych nechtel aby zanikli a nebyli konkurence schopni...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám snad takový pocit jen vůči United. Ale tam mě štve to jejich štěstí, avšak většinou za to může stejně van der Sar.

Reagovat
lnterista

ostatni nejak neresim

Reagovat
Jajinek

máš pravdu...i když poslední dobou mi nevadí on nebo MSgoo...ale to stejně to nemá cenu řešit. Já už stejně nemám moc času psát sem nějak víc, takže je to jedině dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych před každou registrací dělal ještě pohovor, protože některé hovada by se sem neměla vůbec vpoštět

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně by se sem "neměli poustět" lidi, kterým nejde o fotbal, ale o "porovnávání šulínků", respektive o to, kdo "dočůrá dál"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak to bych vyhral

Reagovat
Ragazzo d'oro

A nevíš jak hraje Jirásek? Co si pamatuju, tak byl strašný sólista a hodně lidí tvrdilo, že se tam dostal hlavně díky Paskovi (samozřejmě to může být pomluva)..

Reagovat
Ragazzo d'oro

A nevíš jak hraje Jirásek? Co si pamatuju, tak byl strašný sólista a hodně lidí tvrdilo, že se tam dostal hlavně díky Paskovi (samozřejmě to může být pomluva)..

Reagovat
Jajinek

Jako nějaké herní podrobnosti o něm nemám, viděl jsem asi jen 3 sestřihy zápasů (v jednom dal dokonce gól). Jen co se týče referencí, tak máš pravdu, že ta přílišná hra na sebe se mu taky vyčítá. A primavera je udělaná hlavně tak, aby hráčo bojovali jako tým. Už Mario s tím tam měl problémy, proto nikdy nedával v primaveře až tak tolik gólů. Ale záloha není letos nějak silně obsazena, takže si zahraje dost. O těch pomluvách nic nevím...ale nedivil bych se, ve všem má dnes prsty agent.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jj, já si ho právě pamatuju, že při zápase šílené sóloval.

Právě on měl kliku v tom, že si ho jako 12ti letého (?) vybral tuším Paska a dostal ho k vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to s velkým podivem, jak málo hráčů se někdy výrazně z Primavery v posledním desetiletí prosadilo (Pandev, Martins, Pasquale, Bonucci, Balotelli), nevíš, čím to je? Jednoduše výkonnostně nestačí? Dost mi to připomíná naši U20, která vyhrála tehdy stříbro a dneska až na pár výjimek nikdo z nich za větší kluby nehraje. Viděl jsem diskusní pořad na ČT4 kde (ve zkratce) rozebírali, že je našim hráčům od mlada vštěpována hlavně taktika a ne individuální schopnosti, a tak se následně neprosadí do větších klubů a je zájem o jejich vrstevníky, kteří třeba podávají lepší individuální výkony, ale jako tým na šampionátech vyhoří. Nemůže to být tak trošku i tím, že se právě dává důraz možná a příliš na taktiku, nebo jednoduše chybí kvalita? Ptám se, protože to nevím.

Reagovat
Jajinek

V primaveře Interu chyběla vyloženě kvalita. Martins, Mario, Santon....ti byli nadprůměrní a prosadili se (i když Martinsovi pomohlo hodně zranění všch hrotů a že pak musel hrát i LM v Leverkusenu). Navíc Santon už také stagnuje. Kdežto u ostatních prostě ta kvalita nebyla...kolik oborských talentů už v primaveře bylo. Slavkovski, Andreolli, Bolzoni, Biabiany...to jsou šichni hřáči, kteří třeba můžou mít na Calcio, ale ne přímo na Inter. Příkladem toho mohou být čerství Krhin a Destro.

Problém je podle mého právě ten systém primavery. Oni hrají celé mládí tu mládežnickou soutěž, a já o její kvalitě dost pochybuje. Dospělý fotbal je něco úplně jiného. A ten přechod mezi primaverou a Interem a-týmem je tak obrovský, že to zvládne jen totálně nadprůměrný fotbalista, kterého máš jednou za 5 let. Tihle talentovaní hráči by měli už od mládí hrát za muže...třeba od 16ti hrát Sérii B, pak v 18ti Sérii A a ve 20ti jako hotoví hráči jít do Interu, jakožto mateřeského klubu. A ne se do 19ti plácat někde v juniorce. Obrovksou výhodu má třeba Barcelonské béčko, které hraje druhou ligu!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Amen.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

obdivuju jak se vyznáš dík za všechno

Reagovat
Jajinek

až tak se nevyznám...jsou tu daleko povolanější, ale dík...

Reagovat
DelPiero137

pravda, pravda...mlady by potrebovali hrat ostre zapasy kde o nieco ide a konfrontovat sa s mierne silnejsimi supermi nech sa neuspokoja s tym ze su medzi rovestnikmi lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lotito zas perlil po zapase

Reagovat
Pinturicchio

"Delneri: We deserved to win against Lazio" .... nejen, že si děláme ostudu tím naším momentálním fotbalem, ale prohlásit, že jsme si zasloužili vyhrát? To už ta sebereflexe jde fakt do mínusu.

Reagovat
10

Gigi bohužel sebereflexi ztratil už někdy v zimě...

Reagovat
Pinturicchio

Bohuže jo, asi v rámci "udržení si fleku", ale tohle je fakt na facku, z obou stran. ( A přitom na podzim se mi ta jeho prohlášení tak líbila, viz třeba to po vyřazení z EL, žádné výmluvy, žádné svádění to na terén v posledním zápase )

Reagovat
DelPiero137

zasluzene to nebolo a uz vobec nie DelNeriho pricinenim (taktika, hraci, motivacia a pod).

toto neznasam na sucasnom Juve, vsetci nosia ruzove okuliare a tvaria sa aky sme super!

to je komunizmus co sa deje v nasom klube

Reagovat
Pinturicchio

Ten alibismus mě neskutečně irituje. Plaveme po uši v hovn*ch a on kvákne tady to. To samé s tím naším "projektem", to slovo když čtu, tak dostávám regulérní kopřivku.

Reagovat
DelPiero137

suhlas s kazdym bodom

Reagovat
smazaný uživatel

Tu jsem pomalu míval u Benítezova slovíčka charakter.

Reagovat
lnterista

pekne Juve....o ten 4.flek bude jeste pekny boj...liga uz je bohuzel rozhodnuta ale tenhle souboj o 4.flek bude zajimavej

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Catania bolí... Ale kurevsky.

Reagovat
10

nejen Catania...Bologna, Lecce, Parma...na LM letos stačil průměr

Reagovat
Shevchenko

Cesena

Reagovat
10

ten výčet by samozřejmě mohl být mnohem delší...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale myslím si platí snad u každého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle dozadu se nekoukám. Zbytečných ztrát bylo hodně, ale tahle je poslední a nejbrutálnější. A hlavně v době, kdy vysvitla na tu LM naděje.

Reagovat
10

Já z toho včera ani neměl radost, když jsem si na to vzpomněl...naděje na LM vysvitla už tolikrát, bohužel pak příjde pravidelně výbuch, takže bych se v příštím kole s Chievem nedivil už vůbec ničemu.

Reagovat
DelPiero137

Som natom presne rovnako. Poriadne som sa ani netesil z toho vitazstva.

Ked som videl priebezny stav 2-0 Catania, k tomu este Alex 2g, som bol plny optimizmu, zachvatila ma Juve mania ze sa to konecne rozbehne, ze budeme hrat LM.

Ale nemam uz sily niekolky krat sa nabudit na LM. Pride dalsi zapas v ktorom sa nikomu nepodari strelit stastny, vitazny gol. V horsom priprade skoncime po polcase (ked nafasujeme 2-3 goly).

Ceresnicka na torte su DelNeriho vyhlasenia o bojovnosti, zasluzenom vitazstve, v hre je este 9bodov atd.

Strasne frustrujuca je tato sezona

Reagovat
10

přesně tak, hlavně už to trvá moc dlouho, kdyby to byla jen jedna sezona...a pozitivní vyhlídky už pořádně nemají ani ty největší optimisti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele