35. kolo
30.04.2011 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - Janov CFC 1:0

Neapol ve velice těžkém duelu dokázala díky brance Marka Hamšíka z 83. minuty porazit Janov tím nejtěsnějším možným rozdílem a udržela tak krok s Interem Milán v boji o druhé místo v italské Serii A.

Hosté však začali velice dobře, hráli organizovaně, dobře bránili svojí polovinu a pouštěli se do rychlých brejků. Svojí aktivitou také zamezili tomu, aby je Neapol dostala pod nějaký větší tlak. Navíc když už se domácí dostali do palebné pozice, byl vždy na místě skvělý Eduardo.

Do první velice dobré příležitosti se Neapol dostala po dvaceti minutách hry. Ezequiel Lavezzi zahrál přímý kop, do kterého se hlavou položil Pazienza a míč prolétl jen těsně nad brankou hostujícího Janova.

Do druhého poločasu už však vstoupili mnohem aktivněji domácí fotbalisté, kteří si byli moc dobře vědomi, co je ve hře. Po hodině hry se po rychlých a kvalitních kombinacích dostali do zakončení Cavani, Lavezzi a také Gargano. Ani jeden z těchto pokusů však neskončil, jelikož vždy dobře zasáhl brankář Eduardo.

V 67. minutě si hosté z Janova dali dokonce skoro vlastní branku. Centr Dosseny chtěl odvrátit zkušený gruzínský obránce Kakha Kaladze, ale míč nabral dráhu letu na branku Janova. Na poslední chvíli nešťastnému momentu zabránil opět pohotový Eduardo, který byl rozhodně nejlepším hráčem svého týmu.

V 83. minutě už však propukla na San Paolo nekontrolovatelná radost. Po ose Dossena - Cavani se míč dostal až ke slovenskému záložníkovi Hamšíkovi, který opět prokázal, jak důležitou ikonou Neapole je, když rozvlnil síť Eduardovy branky a stanovil tak také konečné skóre 1:0.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2 0-Cavani,Hamsik

Reagovat
Ebola SVK

prvý súboj Slovákov v serii A pre Hamšíka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele