Serie A - preview 35. kola

30.04.2011, 09:29, aktualizováno 02.05.2011, 09:01
Previews
Římské Lazio může po včerejším zaváhání Udinese udělat rozhodující krok k umístění na čtvrté pozici, které na konci sezóny zajišťuje předkolo Ligy mistrů. Na Stadio Olimpico k dohrávce zajíždí Juventus, který ovšem musí zvítězit, aby si uchoval naději alespoň na účast v Evropské lize...
SS Lazio - Juventus FC  (pondělí 20:45)
Netradičně v pondělí se v Itálii dohrává 35. kolo. Zato však přinese divákům lahůdku na římském Olympijském stadionu, kde se střetne Lazio s Juventusem. Obě mužstva jasně půjdou za třemi body, protože v posledních zápasech sezóny jim jde o hodně. Lazio se bude snažit udržet čtvrté místo, Stará Dáma se zase chce dostat alespoň do Evropské ligy.

Začněme domácím výběrem, který sice minulý týden podlehl Interu, ale situace není tak zlá. Po 35. kolem totiž může mít na čtvrtém místě slibný čtyřbodový náskok. Udinese totiž zaváhalo, a tak je poslední pozice zajišťující Ligu mistrů stále reálnější. Vyhráno ale ještě Lazio zdaleka nemá.

Vítězství nad Juventusem by mu nicméně výrazně pomohlo. V pondělí bude muset kouč Edy Reja poskládat základní sestavu bez vykartovaného Mauriho, stejně jako bez zraněných Diakhitého, Radua, Stendarda, Foggii a Sculliho.

Ani hosté nepřijedou zdaleka kompletní, ale po šesti týdnech dostanou posilu do obrany. Zranění konečně překonal Giorgio Chiellini a bude se snažit se svými svěřenci o maximální bodový zisk. Jen ten totiž může nechat Juventus ve hře o Evropskou ligu, po které Bianconeri tolik touží. Konkurence je ale velká.

Aktuálně Stará Dáma ztrácí ze sedmé pozice na šestý AS Řím šest bodů, pokud v pondělí uspěje, budou to body tři a do konce sezóny budou zbývat odehrát ještě tři zápasy. Vše mohlo být pro Juve ještě růžovější, kdyby minulý týden porazil Catanii. Po dvou trefách Alessandra Del Piera ještě deset minut před koncem vedl Juventus 2:0, ale nakonec vedení hloupě v páté minutě nastavení ztratil a připsal si jen bod.

Z historického pohledu nemá pondělní duel favorita, Juventus v Římě vyhrál 25krát, Lazio má jen o jedno vítězství méně, remíz se zrodilo 17. Výsledek tedy těžko odhadovat. Obzvlášť s kolísavou formou Juve.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Garrido - Hernanes, Ledesma, Matuzalem, Brocchi - Floccari, Zarate
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Motta, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasič, Felipe Melo, Aquilani, Pepe - Matri, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Milán - Bologna FC  (neděle 15:00)
AC Milán hostí Boloňu a pokud vyhraje, už bude od titulu malý krůček. To Boloňa ještě musí zabojovat o záchranu.

Domácí favorit měl před tímto kolem osmibodový náskok před Interem Milán, ale jelikož městský konkurent zvládl zápas v Ceseně, ztenčil se náskok na pět bodů. Pokud Milán porazí Boloňu, vrátí se mu náskok zpět, ale titul ještě jistý mít nebude. Nicméně výhra je to jediné, na co Milán momentálně pomýšlí, těžko si někdo dovede představit, že by Rossoneri ještě titul ztratili. V minulém kole si svěřenci trenéra Allegriho poradili s Brescií 1:0, ale na výsledek se dosti natrápili. O zisku tří bodů rozhodl až pár minut před koncem Brazilec Robinho.

Hostům sice patří dvanácté místo, avšak kvůli čtyřem prohraným zápasům v řadě nemají jistou záchranu. Náskok před sestupovými vodami je pětibodový a to je vzhledem k počtu zbývajících zápasů poměrně málo. Boloňa podlehla Brescii, Neapoli, Chievu a Ceseně. "Musíme tuto negativní sérii ukončit. Budeme čelit nejlepšímu týmu Serie A, a proto ze sebe musíme vydat všechno. Máme na svém kontě 40 bodů a jsme v lepší pozici než některé týmy, přesto si nemůžeme dovolit ztratit," varoval trenér hostí Malesani.

AC Milán je pochopitelně favoritem zápasu, svědčí o tom nejen lepší vzájemná bilance, ale i aktuální postavení v tabulce. Rossoneri zkrátka bojují o titul a ztratit doma body by bylo velké překvapení.

Rossoneri se budou muset obejít bez Pata, Gattusa, Inzaghiho, Jankulovskiho a vykartované dvojice Ibrahimovič, Van Bommel. Podobně je na tom i Boloňa, ta se v Miláně představí bez Pereze, Buscého, Montelonga, Garicse a Esposita.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Flamini, Pirlo, Seedorf - Boateng - Robinho, Cassano
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Britos, Cherubin - Mutarelli, Mudingayi - Meggiorini, Ekdal, Rubin - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.25 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Další utkání pravdy čeká na Sampdorii a koneckonců i Brescii. Oba celky bojují o záchranu, lépe jsou na tom domácí Blucerchiatti, ti když zvítězí, ještě nebudou mít klid, ale prakticky odstaví ze hry právě zmiňovanou Brescii.

Sampdoria v minulém kole nastoupila k utkání v Bari a výhrou 1:0 výrazně zvýšila své šance na přežití v nejvyšší soutěži. Blucerchiatti se dostali díky mizerné sérii zápasů bez výhry na sestupovou pozici, ale teď jim patří sedmnácté místo, což je poslední místo, které zaručuje záchranu. Fanoušci Sampdorie už se těší na konec sezony, všichni v Janově doufají, že sezona nakonec dopadne "dobře" a že se tradiční celek zachrání. "Proti Bari jsme potřebovali udělat dobrý výsledek a dobrým výkonem jsme domů přivezli tři body. Proti Brescii potřebujeme ukázat svojí sílu a získat další tři body," nechal se slyšet trenér ohrožené Sampdorie Cavasin.

Brescia měla v minulém kole na dosah velký úspěch a to sice bod ze zápasu s AC Milán. Rossoneri ale nakonec vyhráli díky brance Robinha pár minut před koncem 1:0. Situace Brescie je tak nezáviděníhodná, tým je čtyři kola před koncem předposlední a vážně mu hrozí sestup do Serie B. "Pro nás existuje jedna jediná možnost a tou je na Sampdorii zvítězit. Jsme v obtížné situaci a čas se nám krátí, nedělní výhrou bychom se vrátili zpět do bojů o záchranu," proklamoval trenér předposlední Brescie Iachini.

Domácí trenér Cavasin musí oželet start Martineze, Padalina a Semioliho, všichni tři jsou zranění. K dispozici nebudou ani Poli a Volta. Stejná situace je i na druhé straně, kde budou pro změnu scházet Dallamano, Cordova, Sereni, Zanetti a Accardi.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Lucchini, Gastaldello, Ziegler - Mannini, Palombo, Tissone, Laczko - Pozzi, Biabiany
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zambelli, Zebina, Bega, Berardi - Filippini, Hetemaj, Baiocco - Diamanti - Eder, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Sicilská Catania je jedním z týmu, které bojují do posledního kola o záchranu. V tomto kole přivítá ostrovního souseda Cagliari a pouze tříbodový zisk bude považován za úspěch. Jakýkoliv jiný výsledek přiblíží Catanii k sestupu.

Catania sice dokázala v minulém kole obrat o body favorizovaný Juventus, avšak v sestupovém ohrožení zůstává nadále. Svěřenci trenéra Diega Simeoneho mají k dobru pouze dvoubodový náskok, a proto proti Cagliari potřebují naplno bodovat. Situace kolem sestupových příček je nesmírně zajímavá a do konce soutěže slibuje obrovské drama. "Proti Juventusu jsme odehráli dobrý zápas a zasloužili jsme si dovézt bod. Mí hráči se nikdy nevzdávají, ukazují spousty odhodlání uhrát dobrý výsledek a to je přesně to, co potřebujeme, máme-li porazit Cagliari," nechal se slyšet před utkáním trenér Catanie Diego Simeone.

To Cagliari už má "po sezoně", tým už nemůže sestoupit a ani nemůže postoupit do evropských pohárů. Přesto však Donadoniho hoši nehodlají nic podcenit. "Je naší povinností dávat do poslední zápasů soutěže všechno. Chceme se umístit jak nejlépe to půjde, a to je důvod, proč chceme v neděli za každou cenu zvítězit," prohlásil před utkáním útočník Robert Acquafresca.

Cagliari má s Catanií vyrovnanou bilanci a vyrovnaný zápas se čeká i tentokrát. Naposledy vyhrálo Cagliari celkem jednoznačně 3:0, hrálo se ovšem na Sardinii. Catania bude bez Llamy, Sciaccy a Bellusciho. Hosté jsou na tom dokonce ještě lépe, hrát nebude Néné a Pisano.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano - Ledesma, Carboni, Ricchiuti - Gomez, Lopez, Bergessio
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu, Lazzari - Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.65 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - US Lecce  (neděle 15:00)
Dvanácté Chievo přivítá osmnácté Lecce. Veronští ještě nemají úplnou jistotu záchrany, a proto by nebyla porážka od Lecce zrovna příjemná. Hosté nemohou mít jiné ambice než bodový zisk.

Chievo ve 34. kole podlehlo díky jediné brance Simoneho Perrotty římskému AS a nadále zůstává v sestupovém ohrožení. "Se čtyřbodovým náskokem nemůžeme zůstat v klidu. Jsme stále v ohrožení a ve zbývajících zápasech musíme získat co nejvíce bodů," řekl trenér Pioli. Jeho tým se v následujícím zápase střetne s Lecce, což je aktuálně osmnáctý celek soutěže, a pokud by Fly Donkeys zápas nezvládli, ztráceli by hosté na Chievo jeden jediný bod.

Ani fotbalistům Lecce se minulé kolo nevydařilo dle představ. Tým nestačil na janovské Grify a po přestřelce prohrál 2:4. "Jsme stále v sestupovém ohrožení, nicméně jsem přesvědčen, že se můžeme zachránit. Máme velkou motivaci, před námi jsou čtyři finále a zápas s Chievem je nesmírně důležitý. Naším cíle je eliminovat chyby, kterých jsme se dopustili v zápase s Janovem a přivézt tři body," prohlásil před utkáním hostující fotbalista Giacomazzi.

Nováčkovi letošní Serie A se proti Chievu poměrně daří, vždyť Lecce poslední dvě návštěvy na stadionu Bentegodi zvládlo a remizovalo 3:3, respektive 1:1. Veronští budou pouze bez zraněných Luciana a Uribeho. Hosté jsou na tom mnohem hůře, hrát nebudou Grossmuller, Bertolacci, Sini, Giuliatto a Ofere.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Constant - Bogliacino - Pellissier, Moscardelli
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Fabiano, Ferrario, Mesbah - Vives - Munari, Giacomazzi, Olivera - Corvia, Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.35 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Parma FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Ve 35. kole na sebe narazí také celky, které v posledních kolech nabraly vynikající formu. Parma po skalpech Interu a Udinese hodlá porazit i Palermo, které čtyři kola neprohrálo. Gialloblu potřebují bodovat zejména kvůli definitivnímu klidu záchrany, Palermo zase kvůli vidině evropských pohárů.

S Parmou to dlouho vypadalo zle, kvalitní kádr nedokázal sbírat dobré výsledky a boj o záchranu byl velkým překvapením. Ten nadále pokračuje, ale díky dvěma posledním výhrám se situace hodně změnila. "Výsledek proti Udinese nám umožnil udělat další krok k hájení našich pozic. Máme do konce už jen čtyři zápasy a víme, že vítězství by zvýšilo naše šance na setrvání v nejvyšší soutěži. Dokud si nebudeme na sto procent jisti záchranou, nemůžeme si dovolit udělat chybu. Právě teď klademe veškerý důraz na Palermo, víme, že to nebude jednoduchý zápas," říká trenér Franco Colomba.

Také Palermo zažívalo v této sezoně špatné chvilky, ovšem trenér Delio Rossi dokázal vybičovat tým ke skvělým výkonům. Sicilané se nejen vrátili do bojů o evropské poháry, ale také jsou blízko postupu do finále Italského poháru. Palermo už čtyři zápasy neprohrálo, porazit dokázalo Udinese a také Neapol. "Sezona ještě není u konce. Proti Římu a Neapoli jsme hráli dobře, což je pozitivní signál do dalších bojů. Musíme udržet naší koncentraci až do konce sezony," řekl staronový trenér Palerma Delio Rossi.

Palladino, Marques, Angelo a Zaccardo, to jsou absence na straně domácích. Co se týče posledně dvou jmenovaných, ti si odpykávají karetní trest. Palermo se v Parmě představí bez Miccoliho, Paolucciho a obránce Bova.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Valiani, Lucarelli, Paletta, Gobbi - Candreva, Morrone, Dzemaili, Modesto - Giovinco, Crespo
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Goian, Balzaretti - Migliaccio, Acquah, Nocerino - Pastore, Iličič - Hernandez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.15 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Udinese ze čtyř posledních kol pouze jedinkrát vyhrálo a díky tomu si zkomplikovalo boj o čtvrté místo. Ovšem Lazio toho nedokázalo využít, a tak je ztráta Bianconeri na onu pozici jen jednobodová. Na stadionu Artemia Franchiho to nebude jednoduché, ale pokud chce být Udine čtvrté, musí uspět.

Fiorentina ve druhé polovině sezony přidala plyn, ale na evropské poháry to stejně stačit nebude. Sice ještě existuje teoretická šance na Evropskou ligu, ale v to už nevěří ani nejzasvěcenější fanoušci. "Chceme udělat našim fanouškům radost tím, že doma nad Udine zvítězíme. Výhra proti Udine by nám zvýšila sebevědomí před cestou na půdu Interu Milán," nechal se slyšet obránce Alessandro Gamberini. Viola tak chce zakončit nepovedenou sezonu co nejlépe a alespoň částečně odškodnit nespokojené fanoušky.

Spokojení jsou fanoušci na druhé straně, tedy alespoň prozatím. Udinese začalo sezonu špatně, ale pak jakoby se probudil spící drak a neuvěřitelnou sérií bez porážky se vyšvihlo až na čtvrté místo, které zaručuje start v předkole Ligy mistrů. Poslední zápasy se ale moc nepovedly, Udine nejenže prohrálo s Lecce, ale podlehlo i římskému AS a Neapoli, čímž se propadlo až na páté místo tabulky.

"Naše další dva zápasy jsou pro sezonu nesmírně důležité. Jsme si vědomi toho, že už nemůžeme dělat další chyby. Fiorentina a Lazio jsou pro nás nejdůležitějšími zápasy sezony. Je samozřejmě překážkou hrát bez několika klíčových hráčů sestavy, ale tento tým už ukázal, že tyto problémy může překonat," prohlásil nejlepší střelec Bianconeri Antonio Di Natale.

Fialkám bude chybět klíčový útočník Adrian Mutu, naopak skvělou zprávou je návrat Stevana Jovetiče, který může naplno trénovat. Nedá se však předpokládat, že by nastoupil od úvodní minuty. Udinese v závěru sezony trápí marodka a neukázněnost hráčů, vykartovaní jsou Armero, Domizzi a Inler, zranění zase Basta, Benatia, Belardi, Sanchéz.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Cerci, Gilardino, Ljajič
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Coda, Pasquale - Cuadrado, Isla, Pinzi, Abdi, Asamoah - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.10 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Bari - AS Řím  (neděle 20:45)
Boj o čtvrté místo v lize slibuje velké drama, jedním z účastníků tohoto souboje je AS Řím, který na konkurenční Lazio ztrácí čtyři body. Giallorossi potřebují vyhrát na půdě posledního Bari a neměl by to být výraznější problém.

Osud Bari je definitivně zpečetěn, tým už hraje maximálně o svojí čest a důstojné rozloučení s nejvyšší soutěží. Nutno říci, že Bari sestupuje naprosto zaslouženě, protože takřka celou sezonu strávilo na dně ligové tabulky. V tomto kole se poslední tým soutěže střetne s AS Řím a o favoritu utkání je předem velmi jasno.

Řím cestuje do Bari s jediným cílem - získat tři body a udržet kontakt s celky bojujícími o čtvrté místo a tím pádem postup do předkola Ligy mistrů. "Zápas v Bari je pro naše pohárové ambice velmi důležitým. Teprve poté, co odehrajeme nedělní utkání, se budeme soustředit na další zápasy," zdůrazňoval mladý trenér ve službách Giallorossi Vincenzo Montella. Vlci si už několikrát v této sezoně zkomplikovali účast v evropských pohárech, teď však chtějí uspět a vybojovat čtvrté místo.

Vlci jsou jasným favoritem, Bari s nimi dokázalo uhrát bod naposledy před takřka deseti lety. Také v tomto zápase je marodka Bari naplněná k prasknutí. Zranění jsou Kutuzov, Okaka, S.Masiello, Barreto a Castillo. Aby toho nebylo málo, tak vykartovaný je Rudolf. Římané cestují na půdu Bari prakticky v kompletním složení, hrát nebude pouze Loria a stoper Mexes.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Masiello A., Glik, Belmonte, Parisi - Donati, Almiron, Gazzi - Bentivoglio - Rivas, Huseklepp
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise - Brighi, De Rossi - Taddei, Perrotta, Vučinič - Totti
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 9.00 - 5.00 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Cesena - Inter Milán  (sobota 18:00)
Inter se pokusí oživit naděje na titul v zápase s Cesenou, ta naopak potřebuje proti obhájci titulu uspět, neboť jí i přes aktuální dobrou formu hrozí sestup do nižší soutěže. V případě zaváhání Interu se může po tomto kole definitivně radovat ze Scudetta milánský rival AC.

Nováček z Ceseny se dlouho potácel v sestupových vodách a prakticky mu věřil málokdo, jenže svěřenci trenéra Ficcadentiho vstali z mrtvých a v deseti kolech jenom dvakrát prohráli. V minulém kole navázali na povinnou výhru nad Bari 1:0 a překvapivě vyloupili stadion Renata Dall’Ara v Boloni, kde vyhráli 2:0. Další kolo se představí opět doma, přijede totiž mistrovský Inter Milán. "Ze zbývajících čtyř zápasů potřebujeme získat ještě pět bodů a pak se zachráníme. Proti Interu budeme čelit těžkému zápasu, ale musíme k tomu přistupovat se správnou mentalitou. Tým v posledních měsících rostl a ukázal hodně odvahy, což je pro nás velmi pozitivní," prohlásil trenér Ficcadenti.

Inter po výhře nad Laziem udržel šance na titul, ale ty jsou pár kol před koncem soutěže stejně mizivé. Osmibodová ztráta na AC je v této fázi soutěže hodně velká, ale přesto Leonardovi svěřenci nic nevzdávají. Nerazzurri sice nezopakují loňskou skvělou jízdu pod Mourinhem, stále však nemusí skončit s prázdnou. Inter je totiž po výhře nad AS Řím blíže postupu do finále Coppa Italia.

"Chceme vyhrát tento zápas, protože naším cílem je vždy jen vítězství. Navíc si chceme udržet stávající druhou pozici a vyhrát Coppa Italia. Cesena je ve skvělé formě, jsou plní nadšení a pro nás to bude těžký zápas," nechal se slyšet brazilský trenér ve službách Nerazzurri Leonardo.

Cesena bude v důležitém utkání postrádat Fatiče, Felipeho a vykartovaného Colucciho. Nerazzurri jsou na tom dokonce hůře, jejich marodka čítá Sneijdera, Samuela, Stankoviče a Cordobu. Hrát nemůže ani brankářská jednička Julio Cesar, neboť si odpykává karetní trest.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Sammarco, Caserta, Parolo - Jimenez, Malonga, Giaccherini
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo - Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta, Panděv - Milito, Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.15 - 3.35 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (sobota 20:45)
Titul vice-mistra a přímý start v základních skupinách Ligy mistrů jsou aktuálními cíly fotbalistů Neapole. Ti mohou po minulém kole na titul zapomenout, ale sezona jim zdaleka nekončí, ve 35. kole vyzvou na domácím stadionu San Paolo letos průměrný Janov.

Neapol si v minulých kolech prakticky zabouchla dveře na cestě za Scudettem a aktuální devítibodová ztráta se bude mazat jen těžko. Domácí tým totiž nezvládl zápasy s Udinese, kdy doma prohrál 1:2 a s Palermem, kterému podlehl stejným výsledkem. A jelikož AC Milán své zápasy vyhrál, dělí ho od titulu jenom krůček. Svěřenci Waltera Mazzarriho se ale ještě nevzdávají, ve hře je minimálně titul vice-mistra a co je důležitější, přinejhorším i třetí příčka, která ještě tuto sezonu zaručuje přímý start v milionářské Lize mistrů.

"V této sezoně jsme si vedli lépe než ostatní týmy a proto si zasloužíme být tam, kde jsme. Byla to skvělá sezona a jsme hrdí na to, jak jsme si doposud vedli. Kvalifikovat se do Ligy mistrů je pro nás a pro naše fanoušky mimořádná věc, musíme zapomenout na poslední dvě porážky a maximálně se soustředit na zisk tří bodů proti Janovu," rozhovořil se kapitán Paolo Cannavaro.

To janovští Grifové už nemají o co hrát, sezonu začali bídně a vlastně po celý čas se plácají někde na hranici druhé a první poloviny tabulky. V posledních dvou zápasech ale přeci jenom přišlo zlepšení, Janov nejprve vyzrál na Brescii, doma jí nedal žádnou šanci a vyhrál 3:0, a poté porazil, respektive přestřílel, Lecce 4:2. Grifům patří desátá příčka ale lépe jak na osmém místě neskončí.

Trenér Walter Mazzarri má na rozdíl od svého protějška jednu velkou výhodu, a to sice kompletní kádr. Neapoli nebude chybět vůbec nikdo, kdežto Janovu zranění Veloso s Rossim a vykartovaní Milanetto, Dainelli a Palacio.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Moretti, Kaladze, Criscito - Konko, Rafinha, Kucka, Antonelli - Paloschi, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.85 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán34228460:2374
2.Inter Milán34206860:3866
3.SSC Neapol34205954:3465
4.SS Lazio341861046:3260
5.Udinese Calcio341851159:3759
6.AS Řím341681052:4756
7.Juventus FC341411952:4253
8.Città di Palermo341551452:5550
9.ACF Fiorentina3411131040:3646
10.Janov CFC341291338:3945
11.Cagliari Calcio341281442:4244
12.Bologna FC3411101334:4640
13.Chievo Verona349121332:3539
14.Parma FC349111434:4538
15.AC Cesena349101532:4537
16.Calcio Catania349101533:4737
17.UC Sampdoria348111527:3935
18.US Lecce34981740:6035
19.Brescia Calcio34791828:4430
20.AS Bari34492120:4921
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (627)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele