35. kolo
01.05.2011 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Cagliari Calcio 2:0

Catania doma zdolala Cagliari 2:0 a paradoxně se to povedlo v době, kdy hrála o deseti. Zápas dlouho směřoval k remízovému konci, když v tom dvakrát udeřilo na domácí straně, vítěznou trefu dal Silvestre, pojistku vsítil Bergessio.

První poločas sice nabídl několik zajímavých šancí, ale nic klíčového pro vývoj utkání se vlastně nestalo. Utkání nabíralo na obrátkách až s ubývajícím časem ve druhém poločase.

Čtvrthodiny před koncem přišla pro domácí tým velká komplikace, Alvarez totiž fauloval ze zadu Cossua a rozhodčí mu udělali červenou kartu. Ostrovany to ale paradoxně ztmelilo, neboť si krátce poté naskočil na rohový kop jeden z domácích, brankář Agazzi předvedl dobrý zákrok, ale na dorážku Silvestreho už byl krátký - 1:0.

Agazzi byl bezmocný i při druhé gólové akci domácích. Střelu Lodiho vyrazil, ale na dorážku Bergessia byl opět krátký. Catania tak v deseti zasadila Sardiňanům dva smrtící údery - 2:0. Svěřenci trenéra Donadoniho byli jako opaření a oslabenou Catanii ne a ne přehrávat. Domácí výsledek udrželi a učinili důležitý krok v cestě za záchranou.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele