Serie A - souhrn 22. kola

30.01.2010, 20:01, aktualizováno 31.01.2010, 22:39
Komentáře a souhrny
Juventus opět ztratil doma body, s Laziem jen remizoval 1:1. Zápas Interu v Parmě byl odložen a pronásledovatelé tak měli možnost něco stáhnout z náskoku italského mistra. AC ovšem doma jenom remizovalo s Livornem, římské AS v závěru vydřelo výhru nad Sienou. Fiorentina remizovala v Cagliari, v sobotu ztratily Palermo a Neapol...

Juventus FC - SS Lazio 1:1

31.01.2010 20:45

Góly: 70. Alessandro Del Piero (pen.) - 78. Stefano Mauri

Premiéra Alberta Zaccheroniho na lavičce Juventusu se příliš nevyvedla. Stará dáma totiž nebyl schopna v domácím prostředí zdolat rovněž trápící se Lazio Řím. Konečná remíza 1:1 tak pro Juve i Lazio nic neřeší.

Oba trápící se celky toho v průběhu první půle příliš neukázaly, Candreva se svým střeleckým pokusem neuspěl a totéž platilo pro veterána Del Piera, který pro změnu pálil vysoko nad. Zhruba po půlhodině hry se dostala Stará dáma do zajímavých příležitostí, Juve svého soupeře přimáčklo ale výsledek bylo jen několik zablokovaných ran se střední vzdálenosti. O chvíli později na sebe znovu upozornil Candreva, ale ani jeho druhý pokus, nutnou podotknou, že z velmi dobré pozice i vzdálenosti, příliš vzruchu nepřinesl, neboť šel nad. O něco nebezpečnější byla přizvednutá Melova hlavička a Chielliniho promáchnutí v blízkosti brankáře Muslery. Vůbec největší šanci Juventusu měl Diego, jehož střelu Muslera neudržel, naštěstí pro hosty se k dorážce nedostal Sissoko. Lazio příliš branku Manningera neohrožovalo, přesto mohlo jít do vedení. Záložník Mauri na hranici pokutového území vystřelil a Manninger musel s vypětí všech sil vyrážet na rohový kop. Nepříliš zajímavý první poločas skončil 0:0.

Druhý poločas pokračoval prakticky ve stejném tempu , ovšem s tím rozdílem, že se diváci konečně dočkali branek. Nejprve však promarnil další šanci brazilec Diego s jehož střelou si Muslera poradil.Ostře pálil i Candreva, jehož střelu Muslera vytáhl. Pak už přišly zmiňované góly, Diakite podle verdiktu sudího fauloval Del Piera a kopal se pokutový kop, opakovaný záznam však ukázal, že kontakt byl minimální. Nařízenou penaltu zkušeně proměnil Alessandro Del Piero - 1:0 pro Juventus. Staré dámě ale jednobrankové vedení příliš dlouho nevydrželo. Hned za osm minut totiž Mauro Zarate přihrál Maurimu, a ten velice brzo vyrovnal na 1:1. Do konce hrací doby už se nic vážného nestalo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 2:0

31.01.2010 15:00

Góly: 36. Angelo Palombo, 45+1. Giampaolo Pazzini

Sampdoria Janov navázala na poslední výhru a v domácím prostředí nezaváhala proti Atalantě. Domácí rozhodli o svém vítězství v prvním poločase, když se trefili Palombo a Pazzini. Blucerchiati tak stále bojují o účast v evropských pohárech.

Sampdoria se na svého soka vrhla, nečekané zakončení Pazziniho málem skončilo v brance, hosté z něho vytěžili alespoň rohový kop. Na druhé straně měl těžkou pozici Adriano, přesto nebezpečně vystřelil a brankář Storari měl co dělat. Ve 36. minutě se dostali domácí do vedení, Angelo Palombo se pěkně trefil přesně k tyči z poměrně velké vzdálenosti - 1:0 pro Sampdorii. Do poločasu se janovskému celku podařilo navýšit vedení, Semioli perfektně zabojoval, získal míč a centrem našel před brankou operujícího Pazziniho - 2:0 pro domácí.

Hosté se mohli ještě vrátit do zápasu, defenzivní chybu vyrobil Lucchini a Chevanton jí trestuhodně nepotrestal. Chevanton byl i v další šanci, zprava postupoval na Storariho sám ale nepřekonal ho. Storari pak do třetice všeho dobrého a zlého dobře zasáhl i proti střele Guaranteho. V samotném závěru pak zbytečně Padalino protestoval a rozhodčí mu udělil druhou žlutou kartu v zápase.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Bologna FC 1:1

31.01.2010 15:00

Góly: 49. Sergio Pellissier - 12. Marco Di Vaio

Sestupová bitva mezi Chievem a Bolognou žádné větší rozuzlení nepřinesla, když na Di Vaiův gól z úvodu duelu odpověděl po přestávce Sergio Pellissier a rozhodl o konečné remíze 1:1.

Hned po pár minutách se po Mudingayiově centru ocitl v šanci Di Vaio, ale branku netrefil. Vše si nahradil v 19. minutě, když si naběhl na Modestův pas a přehodil Sorrentina. Martins Adailton málem zvýšil na 2:0, ale když už jeho volej nezastavily Sorrentinovy rukavice, pomohla tyč. Aby se neřeklo, hrozilo také Chievo, ale střely Pellissiera a Luciana se mezi tři tyče nevešly. Do poločasu ještě boční síť trefil Sardo.

Čtyři minuty po změně stran se už ale mohli domácí příznivci těšit z druhé branky zápasu, tentokrát jí již ale vstřelil jejich miláček, Sergio Pellissier. Mantovaniho centr prošel přes Abbruscata a Pellissier neměl ve skluzu problém přesně zakončit. Patnáct minut před koncem ještě riskoval vlastní gól Luciano, ale míč naštěstí skončil v boční síti.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 2:2

31.01.2010 15:00

Góly: 36. Andrea Lazzari, 48. Davide Astori - 8. Marco Marchionni, 63. Stevan Jovetić

Cagliari doma bojovalo čtyřicet minut v deseti, ale nakonec s Fiorentinou vyválčilo remízu 2:2. Ta ho udrží v tabulce právě před Violou, která nadále tápe.

Loňský zápas skončil výhrou Cagliari 1:0, ale podobný scénář hosté odmítli hned v úvodu. V osmé minutě zleva nacentroval Stevan Jovetič a míč se přes Montoliva dostal až k Marchionnimu, který z penalty přesnou ranou otevřel skóre. Ani ne o minutu později chtělo Cagliari červenou pro Felipeho, když na hranici vápna sestřelil Cossua, ale vedle něj stál ještě spoluhráč, takže to nakonec vyřešila karta žluté barvy.

Po dvaceti minutách domácí ztratili gólmana Federica Marchettiho, jenž hřiště opustil s nataženým svalem. Do branky tam musel Vigorito, k vůbec prvnímu zápasu v Serii A. Ve 36. minutě se Cagliari dočkali vyrovnání. Přesným pasem vyslal Lazzariho Cossu a domácí fotbalista tvrdou střelou srovnal. V nastaveném čase prvního dějství ještě zahrozil Cossu, ale míč se pouze otřel o tyč.

Jen pár minut po přestávce ale Caglari dotáhlo obrat do zdárného konce, po rohovém kopu na 2:1 otočil hlavičkující Astori. Po pár minutách ale fauloval Cossu a byl po druhé žluté kartě vyloučen. Fiorentina se tak vrhla vší silou do útoku a v 63. minutě srovnala i ona. Marchionni poslal míč z brankové čáry proti noze Jovetiče, jenž přesně zakončil. Gól mladý Srb oslavil zdviženým dresem spoluhráče Mutua.

O šest minut později ale mohli jít domácí i v deseti zpět do vedení, Lazzari po Biondiniho připrávce ale orazítkoval břevno. Obě mužstva ještě v závěru měla své šance, ale Nené, Conti, ani Santana se neprosadili a zápas skončil 2:2.

Více informací k zápasu

AC Milán - AS Livorno 1:1

31.01.2010 15:00

Góly: 44. Massimo Ambrosini - 53. Cristiano Lucarelli

Livorno šokovalo San Siro, když prakticky z jediné velké šance dokázalo vyrovnat na konečných 1:1. Milán byl po celou dobu lepším týmem, ale nedokázal vstřelit více než jednu branku. AC tak ztratilo v boji o titul a navíc se na něj v tabulce dotahuje AS Řím.

První šanci utkání měl na svědomí Ronaldinho, jenž se ujal volného přímého kopu, vzdálenost od branky byla přeci jenom příliš velká, takže Benussi v celku bez problému zlikvidoval. Další střelecký pokus, rovněž z velké dálky, si připsal Massimo Ambrosini, jeho střela šla hodně nad. První volný přímý kop měl na starosti Ronaldinho, ten druhý, z mnohem výhodnější vzdálenosti, si vzal Beckham, branku hostí minul jen těsně. Rossoneri byli jasně lepší týmem a Livorno se jenom bránilo, Ronaldinho z další velké šance orazítkoval pravou tyč Benussiho branky. Před koncem prvního poločasu se podařilo hráčům AC Milán přeci jenom vstřelit úvodní branku. Centr Davida Beckhama nedokázal brankář Benussi poslat mimo nebezpečí, míč se dostal k Ambrosinimu a kapitán domácích neměl problém do prázdné branky skórovat - 1:0. Milánští vedli po prvním poločase naprosto zaslouženě.

Také druhý poločas začali lépe domácí favorité, Antonini našel před brankou Huntelaara, který v tísni minul. Livorno mělo jednu velkou šanci a tu proměnilo, šokující vyrovnání zařídil po nepříliš povedené Bellucciho střele Lucarelli, jenž byl na samé hraně ofsajdu - 1:1. Milán se pochopitelně s tímto stavem nechtěl smířit, v další blízkosti brankáře se ocitl Huntelaar, znovu však mířil nepřesně. V závěru mohl strhnou vedení na stranu Milána Ambrosini, jeho hlavičku Benussi chytil, domácí ještě reklamovali penaltu, ale ta se nekopala.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Siena 2:1

31.01.2010 15:00

Góly: 29. John Arne Riise, 88. Stefano Okaka - 41. Simone Vergassola

Fotbalisté římského AS nadále pokračují v dobrých výkonech a bodově se přibližují milánskému AC. Giallorosi tentokrát vyhráli 2:1 nad poslední Sienou, když vítězsnou branku zaznamenal až dvě minuty před koncem Okaka.

AS Řím začal náporem, po rohovém kopu domácích vznikl před brankou Sieny solidní závar, Mottův volej Curci vyrazil, vzápětí Juan zblízka nedokázal prostřelit bránícího Malaga. Ještě ve větší šanci byl o chvíli později obránce Riise, jenž si zaběhl na dlouhý pas a perfektním volejem trefil jen dobře postaveného Curciho. Ve 29. minutě už se norský obránce mohl radovat, někdejší hráč Liverpoolu se nachází v dobré formě a v podobné šanci, znovu z voleje prostřelil Curciho. Střela byla dobře mířená a brankář Sieny se natahoval na zadní tyč marně - 1:0 pro AS Řím. Siena neměla moc šancí, přesto ve 41. minutě dokázala vyrovnat, rohový kop se dostal až k Jajalovi, jehož střelu Julio Sergio vyrazil před dobíhajícího Vergassolu, jenž vyrovnal na 1:1.

Giallorosi byli aktivnější i v průběhu druhého poločasu a poslední Sienu vůbec nepouštěli do šancí. De Rossi a Julio Baptista minuli branku, Taddei si vedl o něco lépe, po rohovém kopu se zmocnil míče a Curci musel ukázat své brankářské umění. Brankář Sieny svůj celek hodně držel, poradil si i s nebezpečnou hlavičkou Nicolase Burdissa. V 88. minutě přeci jenom inkasoval podruhé, střídající Pit přihrávkou našel Okaku, který z jakési otočky efektivně rozhodl utkání - 2:1.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Udinese Calcio 1:1

31.01.2010 15:00

Góly: 80. Marco Biagianti - 32. Antonio Floro Flores

Udinese se i nadále trápí, díky špatné koncovce pouze remizovalo v Catanii a jeho stav je stále kritický. Přitom na Stadio Massimino vypadalo až do 80. minuty dobře, jenže pak vyrovnal Biagianti.

Gokhan Inler v úvodu nevybíravě zasáhl Silvestreho a Catania se dožadovala penalty, ale sudí jejich apel nevyslyšel. Flora Florese pak na druhé straně musel likvidovat gólman Andujar. Po půlhodině hry se poprvé měnilo skóre, Udinese využilo nepohyblivé obrany soupeře. Silvestre se nevěnoval letícímu míči, načež odcentroval Isla a hlavičkující Floro Flores rozjásal hostující příznivce. Těsně před poločasovou přestávkou byla Catania blízko vyrovnání, Llama obešel Zapatu a vypálil, ale do dráhy letícího míče se postavil Isla.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se ocitl v šanci Spolli, když tečoval Llamův roh, ale míč zamířil těsně vedle. V 75. minutě byl v akci opět Llama, jenže poslal míč před branku a Martinezovi chyběly jen milimetry, aby na míč dosáhl. Za hosty pálil Corradi, ale z Di Nataleho nahrávky toho příliš nevytěžil. Udinese poté zmařilo i několik dalších šancí a deset minut před koncem přišel trest, Marco Biagianti utekl obraně a rozhodl o definitivní remíze.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Janov CFC 0:0

30.01.2010 20:45

Góly: -

Janov doslova vydřel v Neapoli remízu a se získaným bodem může být spokojen. To samé se nedá říci o domácích, kterým hned dvakrát v radosti zamezila branková konstrukce.

Neapol Janov neporazila už osm let a dnes chtěla nepříjemnou bilanci přetrhnout. Už po čtyřech minutách se málem mohla radovat, když byl Dario Dainelli blízko brance, ale nakonec se štěstím "minul". Stadio San Paolo smáčel hustý déšť a do velkých kaluží se musel položit De Sanctis, aby zlikvidoval ránu Criscita z trestného kopu.

Středem pozornosti se poté stal sudí Morganti, který necitlivě posoudil faul na Maggia, který okamžitě odpískal, ačkoliv se Gargano ocitl sám v pokutovém území. Také Marco Amelia musel do akce, proti Quagliarellovi zasáhl dobře, Hamšík branku přestřelil. Těsně před přestávkou přišla největší dosavadní šance domácích. Paolo Cannavaro si chytře vyměnil přihrávku se spoluhráčem, ale následně míč napálil pouze do břevna.

I po změně stran hrozila zejména Neapol. Denis v akci jeden na jednoho proti Ameliovi zklamal. Vzápětí se snažil vše napravit, ale místo aby nahrál lépe postavenému Hamšíkovi, tak vystřelil a nezamířil přesně. Dossenovu hlavičku musel Amelia vyrážet z lajny, ale střídající obránce stál stejně v ofsajdu.

Na druhé straně pálil nad Sculli, ale to bylo ze strany Janova tak vše. V 88. minutě se dostal do velké příležitosti Quagliarella, ale hlavičkou gólmana nepřekonal. V nastavení ještě pálil Cigarini, ale ani on branku netrefil.

Více informací k zápasu

AS Bari - Città di Palermo 4:2

30.01.2010 18:00

Góly: 5. Leonardo Bonucci, 7. Édgar Álvarez, 62. Barreto (pen.), 84. Vladimir Koman - 28. Edinson Cavani, 54. Javier Pastore

Na úvod kola byl k vidění skvělý fotbal a především šest branek, čtyři do sítě Palerma a dvě do sítě Bari. Domácí tedy zvítězili 4:2 a znovu potvrdili, že ze stadionu San Nicola se vozí body velmi těžce. Utkání ovlivnila červená karta, kterou obdržel sicilský Liverani.

Domácí začali aktivně a už po sedmi minutách proměnili dvě velké příležitosti. Z rohového kopu se prosadil Leonardo Bonucci a bylo to 1:0. Hned z další šance domácích padla druhá branka. Edgar Alvarez se dostal do situace jeden na jednoho a s brankářem Palerma si poradil - 2:0. Hosté tedy velice brzy prohrávali o dvě branky, nicméně nevzdali se a ve 28. minutě snížili na 2:1. Ještě předtím, než došlo ke snížení, měl velkou šanci Fabrizio Miccoli, který z přímého kopu napálil brankovou konstrukci. Pak už došlo k avizovanému snížení, Balzaretti přesně přihrál Cavanimu a ten nezaváhal - 2:1. Bari mohlo brzy opět zvýšit na rozdíl dvou branek, ale Alvarez trefil boční síť. Po půlhodině hry přišla pro Palermo další nepříjemnost, zranil se totiž Balzaretti a do hry musel Melinte. Jen o malou chvíli později vstřelil třetí branku domácích Alvarez, ta však pro údajný ofsajd nebyla uznána. V prvním poločase tedy bylo na co se dívat, Bari vedlo 2:1.

Zanedlouho po úvodním hvizdu druhého poločasu dokázal sicilský celek vyrovnat, Pastore zamotal hlavu obráncům a povedenou střelou, která zapadla k tyči, vyrovnal na 2:2. O další chvíli později si hosté celý zápas zkomplikovali, neboť Liverani obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Bari početní převahu využilo, Melinte v pokutovém území fauloval Masiella a kopala se penalta, tu s přehledem proměnil Barreto a Bari potřetí v zápase vedlo, tentokrát 3:2. Domácí měli několik šancí vstřelit pojistku, ovšem to se ji podařilo až v 84. minutě, kdy se prosadil Koman - 4:2. Palermo mohlo ještě v závěru snížit na 4:3, ale Cavani v tutovce na Gilleta nevyzrál.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán21154245:1949
2.AC Milán21125436:2241
3.AS Řím22125537:2641
4.SSC Neapol22108431:2438
5.Juventus FC22104834:2934
6.Città di Palermo2297629:2534
7.UC Sampdoria2296728:3033
8.Cagliari Calcio2195734:2632
9.AS Bari2288630:2432
10.Janov CFC2295835:3632
11.ACF Fiorentina2194828:2431
12.Chievo Verona2285923:2329
13.Parma FC2185824:2929
14.Bologna FC22661024:3124
15.SS Lazio22410817:2322
16.AS Livorno22641214:3022
17.Udinese Calcio21561023:2821
18.Calcio Catania22481022:3020
19.Atalanta BC22451320:3417
20.AC Siena22341523:4413
Zbývající zápasy
31.01. 15:00Parma FC - Inter Milán

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (416)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6 golov,nie je co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bari Alvarez

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo má formu, i přes tu porážku..., hezkej, kombinační fotbal založenej na držení míče. Bari pro změnu perfektní brejková hra vedená Alvarézem. těžko říct jak by tohle srovnání dopadlo, kdyby nemusel předčasně do sprch Liverani a Cavani zbytečně nezahazoval...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze palermo prehralo mohol som mat 80 eur

Reagovat
smazaný uživatel

divná ta sestava Janova..., doteď mi pořádně nedošlo co hraje Papastathopoulos.

Reagovat
terry

Udinese po 21. kole do sestupové zóny?

Reagovat
smazaný uživatel

dohrávka z Cagliari a zápas s Cataniou a sme opäť 7 bodov od zostupu na 14 mieste

Reagovat
terry

Cagliari neporazíte a dneska v Catanii to budete mít hodně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

SKYSPORT24: FANTANTONIO KRŮČEK OD FIORENTINY!!!!

Kdo neskáče není Corvino hop hop hop.

Ale smůla pro Stevana.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo bylo směšný, kdyby to zkazil Real, když už tam 3 roky není .

Reagovat
smazaný uživatel

Co s Realem? nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě má půlku práv a musí souhlasit. Obchody s italskými kluby nemám moc rád, nejsou schopní zaplatit ani za toho Cassana.

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi teda nelíbí..., ale aspoň dobrej assist-man Gilovi

Reagovat
terry

Reagovat
Tsigi

Takže asi Mutu nebude jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Hop hop hop... Teda Mutu je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

budu mat nanho 20 mil eur?alebo mozno aj viac?trochu pochybujem,skor ak prestupi tak až v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Když se jmenuješ Corvino, tak nepotřebuješ na Cassana 20 mega, zvlášť když se nesnese s trenérem a je jedinečná možnost k odchodu. Mělo by to být zatím hostování...

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, nádhera, nemám slov. Corvino nie je človek. Takže hosťovačka s opciou?

Reagovat
Tsigi

Corvino možná není člověk, ale jeho Viola je 10. a budou rádi, když se dostanou do EL

Reagovat
smazaný uživatel

lenže rozdiely su tam sakra male,takže kludne to mozu trhnuť

Reagovat
smazaný uživatel

Za to už on nemôže, podľa mňa robí to najlepšie, čo môže. Zvyšok je na Prandellim a hráčoch. Momentálne sa nedarí no, chce to chytiť druhý dych. Pomôcť im môže aj to, že cez Bayern prejdú len ťažko, tak tých síl na finiš bude viac.

Reagovat
Tsigi

já jen říkám, že geniální nákupy jsou ti k ničemu, když se to neodráží v kvalitě hry a ve výsledcíh

btw. je dost velká šance, že pohár bude na jaře hrát dál jen ASko, takže taková výhoda to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky predsa dlhodobejšie sú...kríza je momentálna.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Dorii špatně , Antoniovi to ze srdce přeju.

Reagovat
terry

Amelia.

Reagovat
smazaný uživatel

výkon ale za to že mi zmaril tiket

Reagovat
terry

Achjo, ten nákup Suaza se zas povedl. Že já radši nepřivedl Barreta.

Reagovat
Tsigi

Palermo zase ukazuje svou typickou tvář. Po drtivý domácí výhře dostavají na prdel venku s průměrným týmem.Tyhle jejich výkyvy jsou šílený. Až budou v létě shánět posilu, tak by to chtělo nějaký vůdčí typ, který by to byl schopný vyburcovat a skutečně je k vítězství dotáhnout.

Pastore snad vybojuje základ do fanty ho potřebuju

Reagovat
smazaný uživatel

Takový druhý Corini, co? Conti by nebyl špatnej, ale asi by nešel...

Reagovat
Tsigi

někdo takový jako Conti by byl skvělý, ale zas by se mi nelíbilo oslabený Cagliari

Obranu mají absolutně skvělou, záloha by se dala vylepšit obzvlášť pokud odejde Simplicio, tak na to bude prostor, útok je taky celkem dobrý moc lepších fotbalistů než Miccoli v menších klubech nepobíhá a Cavani je pro mě kopyto, ale ten Hernandez vypadá nadějně, tak ho snad nahradí + Budan je prostě úkaz

Palermu přeju po těch výprodejích zase začínají budovat a snad jim poháry vyjdou, pro Serii A by tým hrající takovýhle fotbal udělal jen dobrou službu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky náhradníky do obrany by potřebovali, aspoň dva univerzální, ta čtyřka je bez debat, ale náhradníci fakt směšní. V záloze se mi nelíbí, že Rossi hraje vždycky na tři defenzivní, takže tam se nic nevymyslí. Pastore prostor dostane a do útoku by se mi ještě někdo líbil - Miccoli je skvělej, ale taky má někdy týdny, kdy mu chybí fyzička a hlavně venku mužstvu škodí. Třeba Pellissier by se jim na ty venkovní zápasy hodil perfektně.

Reagovat
Tsigi

Tak Pellisier by prospěl většině manšaftů, on toho odmaká neuvěřitelně mnoho a je to jeden z mých oblíbenců(ve Fifě mám v Parmě útok Miccoli Pellisier Tavano )

Palermo je v útoku hrozně omezený Cavanim, který je prostě loser, ale Zamperini z něj chce vytřískat prachy jak za Amauriho

Reagovat
terry

To je jak anglickej fotbal dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ztráty, to se mělo vyhrát, ale ta bojovnost je úžasná. Donadoni tím u mě dost klesl, když to srovnám s úvodem sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Debilný Neapol Celú sezónu mu prajem zostup a špatné výsledky, a teraz ked im ide, vsadím na nich 1 a oni remizujú opäť im prajem najlepšie 8. miesto

Reagovat
Tsigi

dělej to jako já : třeba zítra tam jdu naložit Inter, když prohrají a nevyjde mi tiket, tak mě to ani nebolí

Reagovat
smazaný uživatel

Inter som dal 02 radšej som mohol dať Inter 2 a Neapol 1X ak zajtra Inter vyhrá, j*bne ma

Reagovat
smazaný uživatel

02 si dobre dal na Inter,nebudeme hrat v idealnom rozostaveni,takže vyhra nie je ista

Reagovat
smazaný uživatel

lenže už je po tikete - debilný Neapol okrem neho som už mal chytené 6 zápasov, už ostával len Inter 02 a City 1

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som chcel robiť takto Juventus,lenže pri ich vysledkoch by som sa dostal hlboko do minusu,takže som si dal zavazok,že na nich nedam hodne dlhu dobu a je jedno s akym bude hrat superom

Reagovat
smazaný uživatel

kupujem borovičku pre Grande Paola ! Je to hnus, co hra Juve teraz

Reagovat
smazaný uživatel

HERNANES: "Jestli bych si měl vybrat..., byl by to Milan."

Reagovat
Tsigi

tak u nás nebude problém s nezájmem hráčů ale spíš se střelivem Hernanes, Krasič, Džeko všichni by chtěli k nám......dva ze 3 by byli super

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě Hernanes, Džeko

Reagovat
lnterista

v tom pripade Hernanes,Krasic

Reagovat
Tsigi

pořád nevěříš Boriellovi ? já taky ne, na jedničku v útoku AC to u něj není, obzvlášť ty jeho venkovní zápasy

já bych chtěl, ale i tak Krasiče a Hernanese, protože pro mě Džeko taky není úplně to pravý ořechový

Reagovat
lnterista

do obrany Rafinha,Vidic, zaloha Hernanes a Krasic a do utoku Torres nebo Etak...vim ze je to unreal ale to by byl konecne spravne AC co znam

Reagovat
Tsigi

Vidič by to líp jak Silva neodehrál a to jako bez legrace, hrozně Vidičovi chybí rozehrávka a to Silvič umí naprosto skvěle

Rafinha, Hernanes(Cabaye), Krasič a Torres, jenže toho se dožiju maximálně ve Fifě

Reagovat
lnterista

jj toho Vidice jsem cetl akorat ze o nej mate zajem tak jsem to napsal...tak vsechno bez Vidice no

Reagovat
smazaný uživatel

jako on i Torres řek, že by si jednou rád zahrál v Miláně

Reagovat
Tsigi

proč ne, když se lísá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu jedno či u vás alebo v Interi, proste chce hrať za milánsky klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye má ještě času dost, to už by se mi možná víc líbil ten VUkčevič... Sice jsem ho viděl asi jen ve 2 zápasech, ale za Seedorfa by se mi líbil hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

vybral jsem pouze z těch co jsi nabídl... marcovi nevěřim no, doma je jistej, venku neviditelnej...

Krasiče jsem nedal z důvodu, že Dinho začíná hrát, proto už nepočítám, že ho za něho vedení přivede náhradu... Ale když už jsme u toho křídla, tak třeba Robinha, poté co teď odešel do Santosu tak v létě by si přestup mohl vydupat, jelikož jeho cena bude dle mě hodně podobná t= Krasičově...

Reagovat
smazaný uživatel

Do riti sku*venej zase len remíza 1:1 a gól v 81. minute

Reagovat
One-Real

Jinak z hlediska fanty po dlooouhé době dobrej víkend..co sem tak koukal, tak střelci Palombo, Pazzini, Pastore, Pellissier, Floro Flores...jen ti brankáři mě nějak kosí..vsadil jsem zezáčátku sezony "tragického" Rubinha, kterého hned vytlačil v Palermu Sirigu, pak mi hrál aspon Viviano, ale ten těd hrát taky nemůže, tak mi zbývá Iezzo, který je na lavičce

Reagovat
terry

Tolik střelců? No s těma brankářema si to celkem prokoučoval.

Reagovat
One-Real

Jojo, pět je teda hodně pěkný..ale celkem po dlouhý době, kdy byli moji útočníci hrubě neplodní... s těma brankařema to byl odemne teda velký krok vedle..vzal jsem dvě jedničky, Viviana(Bologna) a Rubinha(Palermo), ale vymstilo se mi to..uvidíme jak to bude dál, Viviano by se měl do základu snad vrátit..(nějak sem ještě nezjištoval, co mu vlastně je a proč nehraje )

Reagovat
smazaný uživatel

tak to běž do prdele.

Reagovat
Shevchenko

Výměny už žádné nemáš?

Reagovat
Alberto Aquilani

Zas Riise na fotke

Reagovat
smazaný uživatel

trapas..., nevyhrát takovej zápas je prostě trapas. nemělo by mě to sice překvapovat, protože tohle umí jen Milán, ale stejně se vždycky nestačím divit, jak jsme schopni ztrácet s takovými týmy body. kdyby aspoň Livorno něco předvedlo, ale ono se dostane ke třem střelám za zápas, 32% držení míče, v útoku 100 let za zenitem Lucarelli s Beluccim, na stoperu vysmívanej Rivas, zbytek týmu no names a ono to stačí na remízku s Milánem..., klasika. to je přesně to, proč tvrdím, že letošní AC ještě na Scudetto nemá a dokud nebudem vyhrávat zápasy, které se zkrátka vyhrávat musí, nikdy to na něj mít nebude. Ronaldinho druhej poločas spíš přítěž než prospěch, Seedorf mi po zranění zase připomíná loňskýho Clarence, kterýho jsem chtěl vyhodit (bože ten jeho nezájem hlavně u jedný situace, to jsem si slušně zanadával), Huntelaar je tragikomik (nafackoval bych si za to, že jsem pohrdal Džekem), Antoniniho forma jde dolů, Abate je k ničemu. přísnější měřítka snese jen kapitán, Thiago a Beckham..., zbytek na trapas.

Reagovat
jtbs

"tohle umí jen Milán" dovolim si nesuhlasit

Reagovat
SqueeZy

nejdřív sem se chtěl zarazit nad "tohle umí jen Milán", ale pak jsem si uvědomil že letos bysme neukopali ani tu remízu a prohráli, takze máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Po derby a tom hrozným poháru jsem tak trochu čekal další deku, asi pro vás bude teď lepší, že budete hrát zápas mimo San Siro.

Reagovat
smazaný uživatel

klid, AS s nima doma dokonce dokázalo prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

pro Sienu hodně krutý prohrát 2x v sezoně s Římem golem těsně před koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, a co říkáš na výkon Sieny?

Reagovat
smazaný uživatel

no, musim říct, že na to, že jsou poslední , 70minut hráli super dozadu, Řím měl šance jenom z nějakejch odraženejch míčů (třeba když to trefilo Perrottu do hlavy), pak se to trochu otevřelo, ale Curci to držel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahrál Baptista ? Byl sem na zabijačce...

Mexés zas ani minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Bapti nic moc, Ranieri ho chválil, že v treninku vypadá dobře, ale on dneska trefil z přímáku Sushiho na tribuně a pak z malýho vápna trefil bránícího hráče, čekal jsem víc, je ale pravda, že mu záloha nic nepřipravila

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ona celkově záloze chybí kreativita (zvlášť po odchodu AA), to není problém jen dnešního zápasu.. Já čekal, že nastoupí v základu Okaka, teď čtu, že už je jednou nohou na hostování ve Fulhamu, dofám že bez opce

Reagovat
smazaný uživatel

do zálohy by měl přijít Simplicio v létě, Okaka tam tu opci asi mít bude

Reagovat
smazaný uživatel

jj o Fábiovi už jsem četl, toho bych určitě přivítal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad co výsledek, to překvapení... zajímavé. V tomto zaběhnutém trendu tedy dnes už musíme vyhrát

Reagovat
lnterista

hmmmm

Reagovat
lnterista

kua...to je k te zabijacce

Reagovat
panca

co mas dobryho?

Reagovat
lnterista

Okocha voe

Reagovat
panca

ja myslel ze jetrnici

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl sem už roky Ze startu si vždycky říkám "chudák prase", ale tyhle myšlenky okamžitě zmizí po prvním soustu

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Livorno,potesili ste ma

Reagovat
smazaný uživatel

OMG ACM !

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička je master. Nejlepší výkon sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jenom čekal, jak se omlouval, že musí rychle končit a rekapituloval, že AC hrozný a Livorno zasloužený bod, že ho tam po tom závěrečným centru narvou. Vyloženě jsem si to přál .

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem se strašně smal, jak říkal na zacatku, jak se srazil Borrielo s tim obrancem, že takove zakroky Uefa neřeší, že by to chtělo 2-3 mrtve, aby začli jednat To sem se smal tak pět minut. A nejlepší je uplně, že on začne něco rozebirat, a zvyšuje hlas. Rozčílí sam sebe, se dycky tak nasere To brečím smíchy no. A pak jak se snažil strašně moralizovat hráče AC, a když to udělalo Livorno, tak to bylo v pořádku. Nebo prej...Tohle by hráči AC neměli dělat, ale měli by začit hrat, protože Galliani tohle za ně u zeleneho stolu nevyřeší

Reagovat
smazaný uživatel

No ten perlil , třeba: Chlapci by místo mluvení měli začít hrát, když za to berou takové peníze...

Reagovat
jtbs

nato ako velmi ma Slepicka sral mozem povedat, ze proti Interu som mu prichadzal na chut...co hlaska to perla, tak aspon nieco bolo v tej nude zabavne

Reagovat
panca

nejakyho novyho shevu by to chtelo

Reagovat
smazaný uživatel

Fiore 7 bodů na 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

příští kolo doma s AS

Reagovat
Shevchenko

Ty vole tak ještě že jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že Rím šlape a ešte k tomu aj Riiise...

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
Tsigi

Aspoň fanta mi vyšla Pastore, Di Vaio, Jovetič a snad Zarate ještě nějaký Juve přidá

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam Cavaniho na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

hajzle

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro moc golu na Delle Alpi

Reagovat
smazaný uživatel

vole..., kdybys aspoň trefil staďák

Reagovat
M11

treba se hraje nejaky vecerni.. Bagry vs Jeraby

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Bagrům.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jen zkouška, kdo si všimne

Reagovat
terry

Tady už jsou na to všichni tak hákliví, že by to neprošlo ani při třech promile.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Milan

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Takove sance juve musi davat, bo jich moc mit nebude uz...

Reagovat
smazaný uživatel

No já přijdu vymrzlej z hokeje a takový krásný překvapení . Další milánskej trapas, konečně se vše zase vrací do starejch kolejí. Grazie Livorno!

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Diego svoju strelu nemohol už lepsie umiestniť,golova sanca

Reagovat
Lubinterista

placírkou

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva loptu daroval superovi,fakt logika z takej pozicie strielať

Reagovat
smazaný uživatel

já čekal 3-4-3 a ono to je zatím úplně to stejné

Reagovat
smazaný uživatel

Saša dneska rozhodne

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Okaka Šuka

Reagovat
Lubinterista

Cukroušek Teploušek

Reagovat
M11

si debil

Reagovat
smazaný uživatel

vtipek dne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

překlep

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, ať si dělá co chce, hlavně že rozhodne zápas v posledních minutách takovouhle parádičkou

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha Lazia je takhle trapná vždycky?

Reagovat
M11

dnes ani neni

Reagovat
smazaný uživatel

mě se teda moc nelíbí

Reagovat
M11

mysleno jakoze dnes snad ani zadnou zalohu nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zle podla mna pokryva Diega

Reagovat
Lubinterista

No ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Melo ma dneska streleckou

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi libi Amauri

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus si pomerne dost vytvoril polosanci,lenže ich aj treba premienať,vsak napr Diego?

Reagovat
Mr.Jindros

No, je to jenom silně podprůměrné. Doufám, že vydřeme 1:0.

Reagovat
10

silně podprůměrné mi to teda vůbec nepříjde, naopak to není špatný...akorát musíme proměnit ty šance, který tam byly...

Reagovat
smazaný uživatel

Diego celkem dobre, Amauri celkem dobre, Melo, ADP celkem dobre. Z Lazia snad jen Muslera celkem dobre.

Reagovat
10

myslíš Mušleru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Slepička nikdy nezklame...

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička ma letos formu.

Reagovat
10

zraje jako víno

Reagovat
smazaný uživatel

Odpoledne jsem brečel smichy...

Reagovat
smazaný uživatel

A ted tež.

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Diego nejlepsi zapas za Juve

Reagovat
One-Real

výborně, body za jeho výkon se mi ve fantě proti tobě budou hodit

Reagovat
smazaný uživatel

vyliz si

Reagovat
One-Real

Ale tak, ber to sportovně...každý má slabší období (já ho snad ted přečkal) a v tomhle kole se mi hráči slušně rozstříleli..stejně Serie/a C asi nebude ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Však pohoda Si dělam srandu C nebude nejspiš, seru na to, nechce se mi nikdo shanět.

Reagovat
terry

No hlavně bys tam hnedka šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by počital B

Reagovat
terry

Ty, za trest.

Reagovat
One-Real

Dyt jo, já to beru, že to myslíš ve srandě a přitom kvalitních diskutéru/expertů na italskej fotbal je tady víc, než dost..čekal bych větší zájem o to..

Reagovat
smazaný uživatel

At se domluvi, a s Merem to nějak vymyslime, teda Mere to nějak vymysli, a založi jim C.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta.

Reagovat
mastakillah

ses zbláznil ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Předtim byla, před 12 minutama.

Reagovat
mastakillah

jo ...mě už to taky došlo, jak sem se podíval na čas...omlouvam se

Reagovat
mastakillah

sorry

Reagovat
Mr.Jindros

Ale písknul jí o dost později.

Reagovat
lnterista

hosi jde vam fotbal na bet365? ja to pustil a naskocil tam obrazek ze 43:35 minuty a nic

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

pendaaaa

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší je, že to ADP ani nechtěl udělat na penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

achjo achjo

Reagovat
M11

Slepicka uz jede

Reagovat
smazaný uživatel

Moggi to zaridil u zeleneho stolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepec me ted totalne dostal!!!

Jeste ted se valim smichy po zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Un mio idoloooo

Reagovat
10

tak tohle se Moggimu povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca to dosral zasa

Reagovat
panca

zaccheroni se nejak hodne zmenil od dob v ac

Reagovat
10

zestárnul, což je prej normální

Reagovat
Lubinterista

A Silvio?

Reagovat
panca

to jo ale ja ho snad ani nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky jsem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

SLEPICKA FOREVER!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak ten filuta zase? Koukám na bet365, takže jeho krásný komentář nemám k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

infarkt.

Reagovat
Mr.Jindros

Totálně vyplísnil sudího, italské rozhodčí a připískávání velkým klubům.

Reagovat
smazaný uživatel

No, neřekl bych, že to přípískávání je časté, ale tenhle gól mě moc netěší

Reagovat
Mr.Jindros

Mě taky ne, měl to písknout předtím na Diega.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to ale ani ADP nechtěl udělat na penaltu. Při takovem kopu vždy dopadnes takto na zem. Ani simulace, ani faul = Penalta.

Reagovat
mastakillah

tak takhle zařezat Lazio to je hnus!!

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla ani nahodou... kompenzace?? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička raz v tom studiu jak bude komentovat dostane infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle na penaltu nebylo ani za zlatý prase bože, to zase bude keců, až vyhrajeme díky této penaltě ...

Reagovat
SqueeZy

můžeš si oddechnout, nevyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Nedokázal bych žít s pocitem jaký mají mnohdy fanoušci AC Milan.

Reagovat
panca

to je zas vyblitek a od fanouska juve

Reagovat
smazaný uživatel

Spočítej si kolik penalt jste už letos měli a pak mi něco povídej.

Reagovat
panca

no a co jako?? ukaz jednu ktera se aspon trochu blizila te co melo dnes juve!!! nejdriv si udelejte poradek na svym pisecku

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na svém písečku pořádek dělat nepotřebuju Nevím co bych si měl na svém písečku podle tebe uklízet kamaráde.

Reagovat
panca

nejsme kamaradi a nepsal jsem na tvym a tim jsem myslel juve!! takhle trapnou penaltu nemelo ac ani jednu a mas tu drzost se navazet do ac druhej carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem druhej carlos, AC mám rád a stejně tak jako se mi u Interu nelíbí jejich štěstí, kterého mají 3 zadnice, tak se mi u AC nelíbí v každém druhém zápase penalta, či dokonce i někdy 2. Juventus ve sračkách a nic se tam uklízet nedá, protože když se tam něco pokusí uklidit, hned se udělá automaticky bordel, pokud mě chápeš.

Reagovat
panca

tak co se navazis do ac?! ze jich meli hodne? ani jedna nebyla tak trapne zapiskana jako dnes u juve... proste vyplinuly ze hry - ted si nevybavuji ani jednu ktera by byla nejak nafilmovana

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku, tvůj pohled, neberu ti ho.

Reagovat
panca

neboj az dostane ac takovouhle penaltu tak tady hned napisu ze je to hnus a ze me ten gol netesi

Reagovat
herbage

Až na ty proti Římu a Janovu, že?

Reagovat
herbage

Líbí se mi, že jako jeden z mála tady dokážeš přiznat pravdu a odsoudit špatně odpískaný pokutový kop a po srovnání zde napsat, že přišla spravedlnost, to už je frajeřina Přitom vás tahle ztráta může hodně mrzet a ty body vám budou chybět. Když AC bylo v podobné situaci na začátku roku a v zápase s Římem je sporná penalta zachránila, i když Řím byl celý zápas lepším celkem, tak tu milanisté jen psali, že ty body jsou nesmírně důležité a že ta penalta se asi neměla pískat, ale že jsou za ní stejně rádi. A to že dokážeš AC vytknout, že se jim každé druhé kolo píská jeden pokutový kop a tím narušíš místní fanouškovskou družbu, to je taky odvážné

Reagovat
Tsigi

AC dalo 5 branek z penalt za tuto sezonu(2 nedali)

AS dalo 5 branek z penalt(jednu nedalo)

Inter dal 5

prosím nemystifikuj

Reagovat
herbage

Myslíš v Serii A a v LM nepočítáš? No, jestli počítáš jen v lize, tak i 7 mi přijde dost. Že ostatní penalty nekopou nikde netvrdím, tak jakápa mystifikace? Mystifikuje tu jen panca, který tvrdí, že ani jedna nebyla nějak nafilmovaná

Reagovat
Tsigi

může ti to přijít moc, ale je to prakticky stejně jak ostatní týmy z toho 3 byly v jednom zápase

Reagovat
herbage

Tak je jich dost a ne že ne. Nicméně já proti pokutovým kopům nic nemám, klidně si jich kopejte 50 a neřeknu ani slovo, spíš mi jedo o to, že velká část z nich je sporná. Co sleduji jiné ligy, tak v PL či Bundelsize by vám to prostě nepískli, ať by vaši hráči rozhazovali rukama sebevíc. Navíc valná většina vašich plejerů je velmi náchylná kolem pokutového území a hlavně vevnitř padat a to od stoperů(Nesta), přes záložníky(Ambrosini), po útočníky(Ronaldinho, Inzaghi). Neřikám, že hráči jiných týmů to nedělají, ale mně se to nelíbí až přímo hnusí. Navíc se pískaj i velmi sporné ruce, například nastřelené(třeba proti Realu v LM), které prostě soudný člověk nepískne. O nějakám stranění přitom není řeč, to je myslím nemyslitelné, zvlášť v LM

Reagovat
Tsigi

napsals hned v prvním příspěvku kravinu, která byla účelově vytržená z kontextu ostatních týmů a teď už to jen zakecáváš - mohl sis to ušetřit

proti Realu to byla sporná penalta a já bych ji nepískl, ale dostali jsme branku z ofsajdu a neuznali nám regulérní branku, takže.......

Reagovat
herbage

Jakou kravinu jsem napsal hned v tom prvním? A ten zápas s Realem, ta penalta přišla před neuznaným gólem. Kdyby se nestalo A, nestalo by se ani B, tak je to trochu hloupé tím omlouvat nebo myslíš že sudí se řekl: teď jim fouknu penaltu a pak jim neuznám gól? A ten ofsajd - rozhodčí mají pouštět hraniční situace. Tohle bylo navíc velmi nepřehledné a nešlo to prakticky psooudit, bylo to po tečované střele. Nechápu, kde proč pořád lidi tohle řeší. Jak je rok dlouhej, tak buzerujou pomezní, že zastaví x šancí na hraně, přitom je maj pouštet, ale kdžy z dvoumetrového ofsajdu dostane gól jejich tým, tak prskaj jak malý děti a na rozhodčí nadávaj. Zapoměl jsi zmínit, že AC si do té penalty ani nekšrtlo a Real dal málem další dva tři góly, teprve po té penaltě se hra srovnala. No ale o tom stejně nebyla řeč, tak proč se o tom vůbec bavíme?

Reagovat
Tsigi

kravina je špatný slovo prostě si to použil naprosto účelově a už minule si tady mlel o tom samým, ale na to jsem nereagoval

Reagovat
herbage

Ok, bude se mírnit, ale pokaždé když se spojí AC s pokutovými kopy, tak jste dost nevrlí Přitom s Bianconeriho slov mám dojem, že to nejsou jen mé dojmy. Ale máš pravdu, v Serii A se to posuzuje jinak a já to budu respektovat, respektive nekoukat na ni a občas prskat, když se nějaká sporná penalta pískne. Doteď si pamtuji Gilardina, jak upadl v zápase proti Celticu, tak se nedivím že se hráči v Serii A o podobné věci pokouší. Bohužel se tenhle nešvar vyskuteuje prakticky v každé lize, i u hráčů, u kterých by to člověk nečekal(Rooney, Gerrard, C.Cole)

Reagovat
Tsigi

tak oni to hlavně nejsou jen penalty třeba Maicon v derby ukázkově předvedl jak naivní jsou rozhodčí v Serii A...dneska Flamini to samý, já bych to trestal po zápasově třeba by se to trošku srovnalo, ale to je jen utopie

Reagovat
panca

nemyslel jsem nafimovana - spatne jsem to napsal - myslel jsem ze nemela pisknout! Jako ta vcerejsi u juve. Tam nebyl zadnej kontakt. Jasne ze kdyz si hraci predkopnou balon, obrance jim tam vleti a oni sebou flaknou , tak to rozhodci piskaj/ale to se deje ve vsude/ - pandev nam dal z primaku presne po takovym padu maicona

Reagovat
lnterista

hod link pliiis

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
Tsigi

není za co ty statistiky jsou občas docela zajímavý

Reagovat
herbage

Jinak máš pravdu, mystifikuji. Zatímco jsem v nadsázce řekl, že každý druhý zápas se ve prospěch AC píská pokutový kop, tak ve skutečnosti je to jen každý třetí

Reagovat
Tsigi

a evidentně je to daný trendem ligy

Reagovat
herbage

Tak letošní rok je penaltový, i třeba v PL už se písklo doteď více penalt, než za celý loŇský ročník. A třeba pro zajímavost Arsenal kopal v PL 1 jedinou penaltu a kopalo se proti němu 6, přičemž 2 byly simulace Rooneyho a C.Cola, jedna vymyšlená po pádu Fagana, zbylé nešikovnost hráčů jako Denílson a Vermaelen, kteří nešikovně srazili své protihráče. A díky nafilmované penaltě Eduarda v LM, která se hodně řešila, tak se Arsenalu nepíská pro jistotu nic a několik jich bylo upřeno. Nj, ale nechci si stěžovat, spíš jen pro zajímavost

Reagovat
Tsigi

Lampard 5(jednu nedal myslím), Rooney 4 podobný čísla jak v Serii A taky docela zajímavý

Reagovat
herbage

Proč to u vás kope pořád Ronaldinho, když už dvě nedal? Chce se podívat na MS?

Reagovat
Tsigi

nejlíp to kope Pirlo, ale prostě asi to chtějí nechat Dinhovi kvůli image nebo nevím, dřív to taky kopal Kaká a ten taky nebyl bůhvíjak jistej

třeba Totti v 2007 měl 10/5

loni kopal 12 penalt v lize jestli se nemýlím, takže letos se to fakt nějak nevymyká

Reagovat
panca

ted jsem tu penaltu na nestu zkouknul a kdyz to porovnam se vcerejsi tak se dala normalne piskat... ze mu tam nejakej magor skoci skluzem pod nohy na malym vapne, tak to je jeho chyba a nesta toho jen vyuzil a spadl. Spadlo by 99% hracu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nás bod zrovna nevytrhne. Je to úplně jedno, i když si někdo může říkat, že v celkovém zúčtvání by nám mohl třeba chybět. Zkrátka to penalta nebyla a to že jsme dostali vyrovnávací gól, to je pro nás typické a koledujeme si o to v každém zápase pravidelně od 60. minuty. Dokud hráči nebudou hrát 90 minut + nastavení, tak se nic nezmění a nemá cenu, abychom hráli poháry. Chci LM, ale jen tehdy, až si hráči budou na hřišti plnit svoje povinnosti. Už nechci potupné pořážky od nějakých bavorů, protože to je jedna z největších potu co může být. My si zápas s Laziem nezasloužili vyhrát, protože jsme opět jen obléhali vápno nebo bránu opět obstřelovali v rozptylu 2 metrů. Budu rád za vitězství 1:0 tehdy, když bude hlavně obrana makat na plný obrátky a gól který dáme, bude zkrátka gól a ne nějaká haluz, i když štěstí k tomu také patří, to ostatně dokazují jiné týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsi Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio to už neotoci

Reagovat
smazaný uživatel

alex určitě sam čumel že to foukl..

Reagovat
Mr.Jindros

Branky: 70. Moggi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

OT: koukate na hokej?? sparta ma na stridacce 3hrace

Reagovat
smazaný uživatel

To sem take cetl no. A Zlin 7

Reagovat
smazaný uživatel

A z toho 1 brankář ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Dobré psycho se Spartou to byly vždycky řežby ale tohle byl extrém

Reagovat
Mr.Jindros

Melo zraněnej. Snad to nic nebude, vypadal k světu.

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

klidek

Reagovat
smazaný uživatel

emocie su emocie,ja mam proste z futbalu velku radosť a hlavne z golov

Reagovat
M11

ty si hlavne poradny kus vola

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si len dokazal svoju ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

Kus nadrzeneho perverzneho slovenskeho hovada, takovy maly silhavy hobbit, nejraději bych tě fakt poblil.

Reagovat
smazaný uživatel

zacinas ma baviť,pekne vyrazy pouzivas nula bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovat je zbytočne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nemam zaujem ho pozerat

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším jak si zařveš po Crespovém golů

Reagovat
smazaný uživatel

aj ho da,co?

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

gol

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
M11

aspon se vlez do ramecku lamko

Reagovat
smazaný uživatel

ser na něj, na honimíra

Reagovat
smazaný uživatel

a preco by som sa musel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bud respektuj jista pravidla, a jestli nechceš, nebo to neumíš, tak si prdel prosim vyliž.

Reagovat
smazaný uživatel

nie som ty,že si riť lizem

Reagovat
M11

nahodou to neumi jen tak nekdo tak mlc

Reagovat
smazaný uživatel

aha,to som nevedel

Reagovat
Slejdy

ty voe ty si mega troska

Reagovat
smazaný uživatel

mauri.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď přišla spravedlnost.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

remíza bude spravedlnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta být neměla, tudíž spravedlnost. Za chyby se holt platí. Opět předvádíme jen obstřelování branky nebo obléhání vápna. Kromě zlepšených přihrávek se nic nezměnilo.

Reagovat
lnterista

rikas penalta byt nemela tak spravedlnost je 0:1 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Vykládáš si to po svém, tvoje věc. Nicméně jsem myslel to, že po neoprávěné penaltě přišlo oprávněné vyrovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste plichta zaslozena.

Reagovat
lnterista

a to je pak spravedlive jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to o slovíčkaření. Pro mě je to spravedlivé, protože takto se nevyhrává, takto vyhrávají jiní.

Reagovat
lnterista

nemyslim ale kaslem na to

Reagovat
smazaný uživatel

Okay.

Reagovat
mastakillah

Mauri

Reagovat
Lubinterista

jupí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

zrovna to pustim A-MAURI gol

Reagovat
M11

Reagovat
panca

jdi pracovat pro gaol.com tam takovyhle spojeni jedou

Reagovat
lnterista

jj treba Bandev

Reagovat
smazaný uživatel

Jancoolovski

Reagovat
smazaný uživatel

Diakite

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, řekl bych, že je možné, že to Lazio ještě vyhraje.

Reagovat
M11

daruji nam penaltu.. misto toho abysme to uhrali a psychicky se zvedli tak se jeste vic zajebem

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchá odpověď - Blancův Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Livorno Lazio

Reagovat
M11

vyhon si ptaka konecne.. a uz vystrel

Reagovat
smazaný uživatel

Však co myslíš, že dělal tych osm minut co nepsal.

Reagovat
10

myslíš těch 8 vteřin?

Reagovat
smazaný uživatel

Co vím,tak posl reakce byla 29 a další až 37.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele kámo,ukludni sa,ja nemozem za to,že ste dneska remizovali a vo stvrtok s Interom prehrali

Reagovat
Slejdy

bez spat cobolaku,opravdu na tebe tady nikdo zvedavy...

Reagovat
Slejdy

neni

Reagovat
smazaný uživatel

staraj sa o seba

Reagovat
Slejdy

dneska si nesel do skolky ?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

nel cuore per sempre

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

začínám mít pocit, že to nosí smůlu

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z toho Slepičky fakt poseru Ten člověk ví o fotbale kulový... vždycky, ale vždycky je proti někomu zaujatej a ještě jsem přes televizi od něj dostal tuberu

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdo by čekal změnu, když je Zac u týmu 3 dny? Jenom hlupák.

Reagovat
10

jakou změnu? prostě se mělo vyhrát a hotovo...šance tam byly, ale ta neschopnost a nedůraz v zakončení je prostě do nebe volající

Reagovat
smazaný uživatel

Změnu v tom, že se třeba probudí střelci. Výkon byl opět k zblití.

Reagovat
lnterista

kolikrat staci vymenit trenera a tym hraje o 100procent lepe...

Reagovat
smazaný uživatel

To se moc často nestává.

Reagovat
10

jestli bylo něco k zblití, tak to nevyužití šancí...jinak ten výkon nebyl nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim, který byl gól kola, jestli ten Riiseho, nebo ten Okaky

Reagovat
10

Okaka, jednoznačně...navíc byl vítěznej

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, ale ten Riiseho byl taky luxusní, ale máš pravdu, ten Okaky byl nádhernej a navíc vítěznej, navíc to tak zamýšlel a asi jeho poslední v AS (škoda ho)...

Reagovat
10

jj, už jsem to tady psal...obrovská chyba AS

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas no, ale zase na druhou stranu musim říct, že on ani v AS nedostal pořádnou šanci hrát. Ale trochu pochybuju, že ve Fulhamu jí dostane.

Reagovat
terry

300. pro JANOV a MUTUA!

Reagovat
lnterista

a jeste Neapol

Reagovat
Jajinek

Byl jsem na florbale, co se stalo? Koukám akorát, že gól Alex z penalty a peprná diskuze...(MSgoo tradičně na facku). Jdu hledat highlights...

Reagovat
10

Suckani se zase vyznamenal, takovou "penaltu" jsem dlouho neviděl

Reagovat
Alberto Aquilani

Woooow ! Ešte pred pár kolami mal Juventus náskokok 5 bodov pred Rímom, teraz stráca 7 .

Reagovat
jtbs

vykon usiel..teda aspon do nejakej 70. minuty. Najlepsi hraci Juve De Caglie a Diego, najhorsi klasika-Grygera a gol to len potvrdil. Najvacsia slabina zapasu -rozhodca.

De Caglie asi vycitil sancu pod novym trenerom a to je dobre :)

zakoncovanie darmo sa moze Amauri snazit celych 90 minut, co z toho, ked to asi nema v sebe...centrov tam bolo viac nez dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Diego hrál zase hovno, De Ceglie má problémy se základními věci,...Del Piero nejlepší.

Reagovat
jtbs

nezdielam tvoj nazor. Diego s De Cegliem hrali super kym sme nedostali gol...ale potom uz hrali vlastne vsetci hovno...pravda ze na Del Piera som zabudol...ten hral tiez super

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl Diego aspon poloviční cit pro it. ligu jako má Alex, byl by to povedený nákup. On za tím 35 letým zaostává ve všem, co jsem měl možnost vidět...Podívej se na Cagliari, trequartista jako Diego - andrea cossu. Ten to mastí jedna nahrávka za druhou, svojí rychlost ví jak použít.... a přitom o něj Juve ani nezavadí, myslím, že být ve vedení ještě Moggi určitě by už hrál za Juve.

Chvílím Candrevu, to byl povedený nákup...Umí i na Diegovém místě, možná bych ho tam vyzkoušel.

Reagovat
10

já pořád čekám, kdy tu svojí hru přizpůsobí, kdy to začne dávat dřív od nohy...ale pořád to nějak nepřichází Melo už se poslední zápasy začíná přibližovat tomu, co hrál ve Fiorentině a jeho výkony se mi líbí...ale Diego se do toho rytmu zatím nedostal a těžko říct, jestli vůbec někdy dostane...pomalu přestávám být optimista

Reagovat
10

teď čtu na Tuttosport, že Cossua chce Barcelona...FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mě kopírujou ideu.

Reagovat
10

včera si to asi někdo přečetl...

Reagovat
10

mě se líbil Candreva, na to že je s náma chvíli hrál podle mě hodně dobře

Reagovat
jtbs

jj na Candrevu tiez docela cumim

Reagovat
smazaný uživatel

Našel jsem penalty AC Milan v lize, když je tady o tom pořád řeč.

06/07 - 11/7

07/08 - 11/8

08/09 - 12/10

09/00 - 7/5

Za 135 zápasů 41 kopaných a 30 proměněných.

Reagovat
herbage

To je každý 3,3 zápasu jedna kopaná

Reagovat
10

jak jsou na tom Juve a Inter?

Reagovat
Tsigi

nechtěj to vidět Inter jich třeba loni kopal hrozně málo

to ještě MGsooo začně

Reagovat
smazaný uživatel

06/07 - 8/6

07/08 - 10/9 - Matrix

08/09 - 4/4

09/00 - 5/5

celkem 27/24

Reagovat
lnterista

a proti?Jinak dik

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, jen chycené, ne celkově.

Reagovat
lnterista

to bude stejny cislo

Reagovat
smazaný uživatel

Julio Cesar jich za tu dobu lapl 5 a víc jak 15 jich asi nechytal, takže celkem dobrý.

Reagovat
Jajinek

Sotva jsem ho pokáral za jejich chytání v Bari, tak ji čapl Ronniemu....mu to prostě jde!

Reagovat
Tsigi

prostě styl hry Inter málokoho sevře před vápnem

Reagovat
Jajinek

Tak pokud prohrváváme a José tam prdne vše co má a tak kolkrát v druhém poločase neděláme nic jiného....

Reagovat
Jajinek

Ta úspěšnost je opravdu výborná....A nebýt toho, že přece Matrix nedal schválně, aby si mohl vsadit...

Reagovat
smazaný uživatel

Rok předtím narval všechny 4 do sítě, si ho pamatuju jako specialistu ještě v AC Perugia .

Reagovat
10

Perugia...tam dával ale hodně gólů i z trestňáků, on se nezdá

Reagovat
lnterista

jj a Juve o nej melo zajem

Reagovat
Jajinek

On většinou k tomu přiběhne a nějak divně nártem to tam prostě napálí....buď sejme gólmana, diváka, podavače...ale většinou je z toho gól...

Reagovat
10

díky

já souhlasím s tím, co píče Tsigi...AC prostě vytváří největší tlak na obranu, hrajou to vysoko a tak se prostě rodí penalty no...přičteme-li k tomu kvalitu sudích, tak se není čemu divit, je to celkem jednoduchá rovnice

Reagovat
lnterista

Reagovat
Tsigi

máš nějakej problém ty píče

du spát takže se nenasírejte do AC, neměl by vám kdo oponovat

Reagovat
10

do píše! sorry

Reagovat
Jajinek

Letos ani tak ne, ale vloni to pořád zkoušeli a dost jim to sudí žrali...

Ti rozhodčí mi v Itálii vadí víc než stadiony...oni to kurví i na evropské scéně...

Reagovat
Tsigi

ještě nespím, tak se klidni

italští rozhodčí jsou peklo, doufám že Angláni vyfasují Rossettiho a vyletí to je takový můj malý sen pro MS

Reagovat
Jajinek

já se klidním, ale musíš uznat, že loni to bylo místy peklo... I když na nás předloni to asi nemá....tam do toho šly i ofsajdy....

Reagovat
10

mě to sere taky...nejde ani o ty penalty, ale i o neustálý kouskování hry, každej pád se píská, simulování se netrestá, ofsajdy mávaj podle vlhkosti vzduchu atd...

Reagovat
Jajinek

mě osobně nejvíc sere to hraní rukou....v tom mají neskutečný bordel...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve

06/07 - nevím (Serie B)

07/08 - 7/6

08/09 - 6/5

09/00 - 2/1

Reagovat
10

nic moc, navíc když si vzpomenu, jak nás ty sv.... řezali po návratu...

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

to nešlo nepřehlédnout

Reagovat
Jajinek

Vloni jo....ale předloni jich jen Ibra dal asi 6....

Reagovat
Tsigi

tak vychází to ze stylu hry, stylu pískání a pak je faktor premiéra na pozici majitele

Reagovat
lnterista

Reagovat
Jajinek

Banega dnes nehrál v základu...už se psychicky připravuje na přesun.... Já na to budu tak ustavičně myslet, až se to fakt stane...

Reagovat
lnterista

Reagovat
jtbs

nic nebude

Reagovat
M11

goal.com : Sissoko: 7.5

Reagovat
smazaný uživatel

k penaltám - souhlasím jednak s tím, že Milán se díky svýmu stylu hry, kdy hraje hodně kolem 16 a v 16 dostává nejvíc do "penaltových situací", ale taky souhlasím s tím, že to často zkoušíme. nicméně rozlišil bych pojem "nafilmovat" penaltu a "jít si" pro penaltu. pokud hráč bez kontaktu spadne, vyloženě to zkusí co kdyby, samozřejmě to odsuzuju..., ale pokud se hráč dostane s míčem do vápna, tam příjde situace kdy není co provést a vyřeší to tak, že si například předkopne míč a nechá se složit nešikovným bekem, nebo golmanem, je to o chytrosti, o jednom z řešení finálních situací. šel si pro ni, ale faul na něj to byl, tak coby ne..., takové penalty já beru.

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

Tak nakonec Simplicio?? No proč ne, pro mě určitě lepší než Ledesma....jsem zvědavej na cenu, já bych nejraději bral hostovačku. Ono je taky ale možný, že to taky padne a oznámí, že budou kupovat Kačera Donalda...

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus...

Reagovat
Jajinek

Blijící smailík je teď na co?..

Reagovat
smazaný uživatel

Na přestup Simplícia...

Reagovat
Jajinek

a co ti na něm konkrétně vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter...

Reagovat
Jajinek

myslel jsem si to...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeden z mých oblíbenců a mrzí mě, že z tolika týmů, ho musí ulovit zrovna Inter. Navíc je to velmi dobrá posila.

Reagovat
Jajinek

taky si myslím...jsem zvědav na cenu, ale dokud to nebude na inter.it tak ničemu neuvěřím.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

tak neviem ci Palermu by sa ta hostovacka oplatila,kedže mu v roku 2010 konci zmluva

Reagovat
Jajinek

to je fakt...ale prostě já to chtěl celé nyní vyřešit nějakou hostovačkou...a šetřit si peníze na léto...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý je dohodnutý od léta s AS, takže by to asi bylo jenom na půl roku.

Reagovat
Jajinek

tak to je zase na druhou stranu škoda, kdyby se chytil, což je u něj dost dobře možné, páč je výborný, tak bychom ho museli poslat do AS. Ideální je hostovačka s opcí, ale ta v tomto případě nepůjde....tak já nevím. JEstli už by nebyl lepší ten trvalý přestup....vážně nevím....pro nás u toto přestupové období prostě neexistuje ideální varianta....

Reagovat
smazaný uživatel

Ledesma, Fernandes, zase Ledesma, teď Simplicio. Večer čekám Marigu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale ze sestřihu to vypadalo, že jsme se ke střele (u Diega malé domů) dostali docela často, což je pozitivní trend. Jinak penalta opravdu hroznej úlet, ale u toho břídila se nedivím ničemu. Ale je fakt, že kdyby něco podobnýho pískl ve prospěch Interu, asi bych se neudržel. Nemáte někdo odkaz na ten okamžik, u kterého tady někteří tvrdili, že měla být penalta? Co se týče gólu, tak OPĚT Giorgio. Začíná toho být opravdu moc...

Reagovat
Jajinek

A vidíš, já se držím...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pod Huntelaara jsem ti ještě něco napsal, takovou drobnost.

Reagovat
10

častá střelba byl včera hlavní progres oproti minulým zápasům, ze sestřihu je to dobře vidět, z takových šancí se prostě musí dát 3 góly a v klidu to dohrát...jinou penaltu si nevybavuju, resp. mi nepřišlo, že by v tom zápase byla nějaká penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoře někdo psal, že po faulu na Diega...

Reagovat
10

ničeho jsem si nevšimnul...

Reagovat
M11

ja si vybavuju maximalne jen pri centru zleva a pad Del Piera.. mensi zaklesnuti myslim se Stendardem

Reagovat
10

jj, to je jediná situace...ale to bylo nepísknutelný

Reagovat
10

i když u Suckaniho je to jedno

Reagovat
M11

rozhodne vic nez to potom

Reagovat
smazaný uživatel

re :Co se týče gólu, tak OPĚT Giorgio. Začíná toho být opravdu moc...

Chyboval Zdena né ?

Reagovat
smazaný uživatel

Se na to podívej pořádně...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=fJhDmi0uVKE

To Zdena neuhlídal Mauriho . Giorgio tam hlídal Cruze

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda šel správně dopředu (stejně jako všichni ostatní) a 4 hráči Lazia zůstali v ofsajdu. Giorgio je svým pohybem (nesmyslným) dostal do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně chápu na ofsajd jsem úplně zapomněl .

Reagovat
10

to bylo Chielliniho, Grygera už se to tam jen snažil hasit...

Reagovat
jtbs

zadny Giorgio, ale Zdenek Grygera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele