22. kolo
31.01.2010 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Cagliari remizovalo s Fiorentinou 2:2

Cagliari doma bojovalo čtyřicet minut v deseti, ale nakonec s Fiorentinou vyválčilo remízu 2:2. Ta ho udrží v tabulce právě před Violou, která nadále tápe.

Loňský zápas skončil výhrou Cagliari 1:0, ale podobný scénář hosté odmítli hned v úvodu. V osmé minutě zleva nacentroval Stevan Jovetič a míč se přes Montoliva dostal až k Marchionnimu, který z penalty přesnou ranou otevřel skóre. Ani ne o minutu později chtělo Cagliari červenou pro Felipeho, když na hranici vápna sestřelil Cossua, ale vedle něj stál ještě spoluhráč, takže to nakonec vyřešila karta žluté barvy.

Po dvaceti minutách domácí ztratili gólmana Federica Marchettiho, jenž hřiště opustil s nataženým svalem. Do branky tam musel Vigorito, k vůbec prvnímu zápasu v Serii A. Ve 36. minutě se Cagliari dočkali vyrovnání. Přesným pasem vyslal Lazzariho Cossu a domácí fotbalista tvrdou střelou srovnal. V nastaveném čase prvního dějství ještě zahrozil Cossu, ale míč se pouze otřel o tyč.

Jen pár minut po přestávce ale Caglari dotáhlo obrat do zdárného konce, po rohovém kopu na 2:1 otočil hlavičkující Astori. Po pár minutách ale fauloval Cossu a byl po druhé žluté kartě vyloučen. Fiorentina se tak vrhla vší silou do útoku a v 63. minutě srovnala i ona. Marchionni poslal míč z brankové čáry proti noze Jovetiče, jenž přesně zakončil. Gól mladý Srb oslavil zdviženým dresem spoluhráče Mutua.

O šest minut později ale mohli jít domácí i v deseti zpět do vedení, Lazzari po Biondiniho připrávce ale orazítkoval břevno. Obě mužstva ještě v závěru měla své šance, ale Nené, Conti, ani Santana se neprosadili a zápas skončil 2:2.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele