22. kolo
31.01.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - SS Lazio 1:1

Premiéra Alberta Zaccheroniho na lavičce Juventusu se příliš nevyvedla. Stará dáma totiž nebyl schopna v domácím prostředí zdolat rovněž trápící se Lazio Řím. Konečná remíza 1:1 tak pro Juve i Lazio nic neřeší.

Oba trápící se celky toho v průběhu první půle příliš neukázaly, Candreva se svým střeleckým pokusem neuspěl a totéž platilo pro veterána Del Piera, který pro změnu pálil vysoko nad. Zhruba po půlhodině hry se dostala Stará dáma do zajímavých příležitostí, Juve svého soupeře přimáčklo ale výsledek bylo jen několik zablokovaných ran se střední vzdálenosti. O chvíli později na sebe znovu upozornil Candreva, ale ani jeho druhý pokus, nutnou podotknou, že z velmi dobré pozice i vzdálenosti, příliš vzruchu nepřinesl, neboť šel nad. O něco nebezpečnější byla přizvednutá Melova hlavička a Chielliniho promáchnutí v blízkosti brankáře Muslery. Vůbec největší šanci Juventusu měl Diego, jehož střelu Muslera neudržel, naštěstí pro hosty se k dorážce nedostal Sissoko. Lazio příliš branku Manningera neohrožovalo, přesto mohlo jít do vedení. Záložník Mauri na hranici pokutového území vystřelil a Manninger musel s vypětí všech sil vyrážet na rohový kop. Nepříliš zajímavý první poločas skončil 0:0.

Druhý poločas pokračoval prakticky ve stejném tempu , ovšem s tím rozdílem, že se diváci konečně dočkali branek. Nejprve však promarnil další šanci brazilec Diego s jehož střelou si Muslera poradil.Ostře pálil i Candreva, jehož střelu Muslera vytáhl. Pak už přišly zmiňované góly, Diakite podle verdiktu sudího fauloval Del Piera a kopal se pokutový kop, opakovaný záznam však ukázal, že kontakt byl minimální. Nařízenou penaltu zkušeně proměnil Alessandro Del Piero - 1:0 pro Juventus. Staré dámě ale jednobrankové vedení příliš dlouho nevydrželo. Hned za osm minut totiž Mauro Zarate přihrál Maurimu, a ten velice brzo vyrovnal na 1:1. Do konce hrací doby už se nic vážného nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
JuveIt

Už bysme si po dlouhé době zasloužili vyhrát. Buffon - Caceres, Cannavaro, CHiellini, De Ceglie - Sissoko, Melo - Candreva, Diego, Giovinco - Paolucci. FORZA JUVE!!!

Reagovat
DelPiero137

Pokial viem "faulovali" Alexa pri tej penalte, nie Amauriho.

Reagovat
JuveIt

To je v pi*i.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele