22. kolo
31.01.2010 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Řím - AC Siena 2:1

Fotbalisté římského AS nadále pokračují v dobrých výkonech a bodově se přibližují milánskému AC. Giallorosi tentokrát vyhráli 2:1 nad poslední Sienou, když vítězsnou branku zaznamenal až dvě minuty před koncem Okaka.

AS Řím začal náporem, po rohovém kopu domácích vznikl před brankou Sieny solidní závar, Mottův volej Curci vyrazil, vzápětí Juan zblízka nedokázal prostřelit bránícího Malaga. Ještě ve větší šanci byl o chvíli později obránce Riise, jenž si zaběhl na dlouhý pas a perfektním volejem trefil jen dobře postaveného Curciho. Ve 29. minutě už se norský obránce mohl radovat, někdejší hráč Liverpoolu se nachází v dobré formě a v podobné šanci, znovu z voleje prostřelil Curciho. Střela byla dobře mířená a brankář Sieny se natahoval na zadní tyč marně - 1:0 pro AS Řím. Siena neměla moc šancí, přesto ve 41. minutě dokázala vyrovnat, rohový kop se dostal až k Jajalovi, jehož střelu Julio Sergio vyrazil před dobíhajícího Vergassolu, jenž vyrovnal na 1:1.

Giallorosi byli aktivnější i v průběhu druhého poločasu a poslední Sienu vůbec nepouštěli do šancí. De Rossi a Julio Baptista minuli branku, Taddei si vedl o něco lépe, po rohovém kopu se zmocnil míče a Curci musel ukázat své brankářské umění. Brankář Sieny svůj celek hodně držel, poradil si i s nebezpečnou hlavičkou Nicolase Burdissa. V 88. minutě přeci jenom inkasoval podruhé, střídající Pit přihrávkou našel Okaku, který z jakési otočky efektivně rozhodl utkání - 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Slejdy

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

mozno aj viac ne takych 5:0 :D alebo skor 4:0...neviem ci bude Totti hrat ..nevis nahodou ?? lebo netrenoval viackrat s muzstvom... no uvidime... ale jasna vyhra...tam nie je co riesit..aj byt na to vsadim

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bolo vo fouz :D ked ranieri nechal cely utok odpocivat tak potom nemal koho dat len mladych..ale Pit pekne ... a Okaka pekne rozlucil... krasny gol...frajer na zaver :D GRAZZIE ROMA Per Sempre Roma Mio!!! uz nech je stvrtok :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikoz tento klub opravdu miluji ,zajel jsem do Rima na toto utkani,poprve v mem zivote a doufam,ze ne naposled...... Musim rict,ze zazitek SUPER!!! Lidi v Rime ziji fotbalem a pro AS , Lazio tam defacto neexistuje!

Gool na 2:1 byl ukazkovy! jeste lepsi beh za branu k oslaveni s tifosi!! mrknete na youtube.com Roma-Siena 2010 Carlo Zampa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

luxusni komentar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele