22. kolo
30.01.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov vydřel remízu v Neapoli

Janov doslova vydřel v Neapoli remízu a se získaným bodem může být spokojen. To samé se nedá říci o domácích, kterým hned dvakrát v radosti zamezila branková konstrukce.

Neapol Janov neporazila už osm let a dnes chtěla nepříjemnou bilanci přetrhnout. Už po čtyřech minutách se málem mohla radovat, když byl Dario Dainelli blízko brance, ale nakonec se štěstím "minul". Stadio San Paolo smáčel hustý déšť a do velkých kaluží se musel položit De Sanctis, aby zlikvidoval ránu Criscita z trestného kopu.

Středem pozornosti se poté stal sudí Morganti, který necitlivě posoudil faul na Maggia, který okamžitě odpískal, ačkoliv se Gargano ocitl sám v pokutovém území. Také Marco Amelia musel do akce, proti Quagliarellovi zasáhl dobře, Hamšík branku přestřelil. Těsně před přestávkou přišla největší dosavadní šance domácích. Paolo Cannavaro si chytře vyměnil přihrávku se spoluhráčem, ale následně míč napálil pouze do břevna.

I po změně stran hrozila zejména Neapol. Denis v akci jeden na jednoho proti Ameliovi zklamal. Vzápětí se snažil vše napravit, ale místo aby nahrál lépe postavenému Hamšíkovi, tak vystřelil a nezamířil přesně. Dossenovu hlavičku musel Amelia vyrážet z lajny, ale střídající obránce stál stejně v ofsajdu.

Na druhé straně pálil nad Sculli, ale to bylo ze strany Janova tak vše. V 88. minutě se dostal do velké příležitosti Quagliarella, ale hlavičkou gólmana nepřekonal. V nastavení ještě pálil Cigarini, ale ani on branku netrefil.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele