22. kolo
30.01.2010 18:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

AS Bari - Città di Palermo 4:2

Na úvod kola byl k vidění skvělý fotbal a především šest branek, čtyři do sítě Palerma a dvě do sítě Bari. Domácí tedy zvítězili 4:2 a znovu potvrdili, že ze stadionu San Nicola se vozí body velmi těžce. Utkání ovlivnila červená karta, kterou obdržel sicilský Liverani.

Domácí začali aktivně a už po sedmi minutách proměnili dvě velké příležitosti. Z rohového kopu se prosadil Leonardo Bonucci a bylo to 1:0. Hned z další šance domácích padla druhá branka. Edgar Alvarez se dostal do situace jeden na jednoho a s brankářem Palerma si poradil - 2:0. Hosté tedy velice brzy prohrávali o dvě branky, nicméně nevzdali se a ve 28. minutě snížili na 2:1. Ještě předtím, než došlo ke snížení, měl velkou šanci Fabrizio Miccoli, který z přímého kopu napálil brankovou konstrukci. Pak už došlo k avizovanému snížení, Balzaretti přesně přihrál Cavanimu a ten nezaváhal - 2:1. Bari mohlo brzy opět zvýšit na rozdíl dvou branek, ale Alvarez trefil boční síť. Po půlhodině hry přišla pro Palermo další nepříjemnost, zranil se totiž Balzaretti a do hry musel Melinte. Jen o malou chvíli později vstřelil třetí branku domácích Alvarez, ta však pro údajný ofsajd nebyla uznána. V prvním poločase tedy bylo na co se dívat, Bari vedlo 2:1.

Zanedlouho po úvodním hvizdu druhého poločasu dokázal sicilský celek vyrovnat, Pastore zamotal hlavu obráncům a povedenou střelou, která zapadla k tyči, vyrovnal na 2:2. O další chvíli později si hosté celý zápas zkomplikovali, neboť Liverani obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Bari početní převahu využilo, Melinte v pokutovém území fauloval Masiella a kopala se penalta, tu s přehledem proměnil Barreto a Bari potřetí v zápase vedlo, tentokrát 3:2. Domácí měli několik šancí vstřelit pojistku, ovšem to se ji podařilo až v 84. minutě, kdy se prosadil Koman - 4:2. Palermo mohlo ještě v závěru snížit na 4:3, ale Cavani v tutovce na Gilleta nevyzrál.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele