22. kolo
31.01.2010 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AC Milán - AS Livorno 1:1

Livorno šokovalo San Siro, když prakticky z jediné velké šance dokázalo vyrovnat na konečných 1:1. Milán byl po celou dobu lepším týmem, ale nedokázal vstřelit více než jednu branku. AC tak ztratilo v boji o titul a navíc se na něj v tabulce dotahuje AS Řím.

První šanci utkání měl na svědomí Ronaldinho, jenž se ujal volného přímého kopu, vzdálenost od branky byla přeci jenom příliš velká, takže Benussi v celku bez problému zlikvidoval. Další střelecký pokus, rovněž z velké dálky, si připsal Massimo Ambrosini, jeho střela šla hodně nad. První volný přímý kop měl na starosti Ronaldinho, ten druhý, z mnohem výhodnější vzdálenosti, si vzal Beckham, branku hostí minul jen těsně. Rossoneri byli jasně lepší týmem a Livorno se jenom bránilo, Ronaldinho z další velké šance orazítkoval pravou tyč Benussiho branky. Před koncem prvního poločasu se podařilo hráčům AC Milán přeci jenom vstřelit úvodní branku. Centr Davida Beckhama nedokázal brankář Benussi poslat mimo nebezpečí, míč se dostal k Ambrosinimu a kapitán domácích neměl problém do prázdné branky skórovat - 1:0. Milánští vedli po prvním poločase naprosto zaslouženě.

Také druhý poločas začali lépe domácí favorité, Antonini našel před brankou Huntelaara, který v tísni minul. Livorno mělo jednu velkou šanci a tu proměnilo, šokující vyrovnání zařídil po nepříliš povedené Bellucciho střele Lucarelli, jenž byl na samé hraně ofsajdu - 1:1. Milán se pochopitelně s tímto stavem nechtěl smířit, v další blízkosti brankáře se ocitl Huntelaar, znovu však mířil nepřesně. V závěru mohl strhnou vedení na stranu Milána Ambrosini, jeho hlavičku Benussi chytil, domácí ještě reklamovali penaltu, ale ta se nekopala.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ziisk-tiip se nyní předvádí ve svém zcela novém kabátě. Tipy na sportovní příležitosti dávají jednak admini stránek, ale nově i uživatelé. Dále máte možnost vyměňovat si názory na sázky a sportovní dění s dalšími uživateli. Stovky registrovaných návštěvníků svědčí o tom, že to skvěle funguje a výsledky jsou znát. Ziisk-tiip Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZIISK-TIIP CZ

JEN JEDNO I

Reagovat
Slejdy

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že AC Miláno vyhrá a bude museť začať novú sériu výher.

AC Milán 3:0 AS Livorno

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo dneska určitě nebude hrát nebož není nominovaný( super ), místo něho nejspíš nastoupí Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

na cem jee to dneska v telce? jaksi nikde nemuzu najit pls ._)

Reagovat
smazaný uživatel

ac sice mu přeju titul nejvíc z celý serie a ale v tomhle zápase

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem viděli jste tu italskou reportérku jak šahla beckhamovi mezi kulky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele