22. kolo
31.01.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Remíza se zrodila i v Chievu, s bodem odjíždí Bologna

Sestupová bitva mezi Chievem a Bolognou žádné větší rozuzlení nepřinesla, když na Di Vaiův gól z úvodu duelu odpověděl po přestávce Sergio Pellissier a rozhodl o konečné remíze 1:1.

Hned po pár minutách se po Mudingayiově centru ocitl v šanci Di Vaio, ale branku netrefil. Vše si nahradil v 19. minutě, když si naběhl na Modestův pas a přehodil Sorrentina. Martins Adailton málem zvýšil na 2:0, ale když už jeho volej nezastavily Sorrentinovy rukavice, pomohla tyč. Aby se neřeklo, hrozilo také Chievo, ale střely Pellissiera a Luciana se mezi tři tyče nevešly. Do poločasu ještě boční síť trefil Sardo.

Čtyři minuty po změně stran se už ale mohli domácí příznivci těšit z druhé branky zápasu, tentokrát jí již ale vstřelil jejich miláček, Sergio Pellissier. Mantovaniho centr prošel přes Abbruscata a Pellissier neměl ve skluzu problém přesně zakončit. Patnáct minut před koncem ještě riskoval vlastní gól Luciano, ale míč naštěstí skončil v boční síti.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele