Serie A - souhrn 21. kola

23.01.2010, 19:58, aktualizováno 24.01.2010, 22:46
Komentáře a souhrny
Dlouho očekávané milánské derby se podařilo lépe Interu, který ač dohrával v devíti, zvítězil 2:0. Juventus v důležitém utkání s AS Řím nakonec svému soupeři podlehl a znovu ztratil. Giallorossi naopak drží třetí místo před Neapolí, která nezaváhala v Livornu. Palermo porazilo Fiorentinu vysoko 3:0.

Inter Milán - AC Milán 2:0

24.01.2010 20:45

Góly: 10. Diego Milito, 65. Goran Pandev

Milánské derby nakonec přineslo téměř vše, co by měl dobrý fotbal obsahovat. Branky, šance, vyloučení i neproměněnou penaltu. Derby della Madonnina ovládl Inter Milán, který, ačkoliv hrál dlouhou dobu v početní nevýhodě, vyhrál 2:0. O branky se postarali Milito a Panděv. Nerazzurri si tak pojistili první místo a směřují za další obhajobou Scudetta.

Velmi sledované utkání začalo ve velkém tempu a hned v úvodu bylo k vidění několik zajímavých situacích. Vůbec první gólovou šanci si na své konto připsal Wesley Sneijder, jenž se dostal ke střele z velmi dobré vzdálenosti, jeho rána však jen těsně minula Didovu branku. AC tolik nebezpečné nebyl, kombinace Ronaldinha, Antoniniho a Borriella sice byla pohledná, nicméně italský útočník hodně přestřelil. Diváci nemuseli na první branku čekat příliš dlouho, už v 10.minutě si Milito zpracoval přesný Panděvův centru a střelou na zadní tyč nedal Didovy šanci - 1:0 pro Inter. Při této brance trošku zaváhal Abate, jenž argentinského střelce neuhlídal. Milito byl i v další velké šanci Nerazzurri, z mírného úhlu však pouze vyprášil Didovo rukavice. Inter byl o něco více aktivnější, další střelecký pokus zaznamenal Panděv ale Dida s jeho střelou neměl výrazné potíže.

Ve 26. minutě došlo k velmi diskutabilní situaci, nejprve Lucio evidentně přifilmoval pád a byl po zásluze potrestán žlutou kartou, na to zareagoval Wesley Sneijder, jenž hlavnímu sudímu cynicky zblízka zatleskal, to se panu Rocchimu nelíbilo a Sneijderovi na oplátku udělali červenou kartu. Záložník Interu byl z verdiktu velmi překvapený a jeho odchod do šaten doprovázeli četné emoce. Jestliže tato situace zvedla Morattiho ze židle, o chvíli později tomu bylo jinak. Maicon totiž zahrál v pokutovém území rukou a klidně se mohla pískat penalta ve prospěch AC Milán, hlavní sudí však ukázal aby se hrálo dál.

Početní převaha pochopitelně nutila AC Milán k ofenzivní snaze, přímý kop Pirla byl tečovaný a změnil tak směr, ovšem i tak šel jen těsně nad. Také na druhé straně se mohla pískat penalta, Abate tak trochu "rukama nohama" zastavoval v pokutovém území Panděva a pokud by Gianluca Rocchi odpískal penaltu, byť přísnou, nemohl by se Abate divit. První poločas ukončila nebezpečná střela Pirla, která šla nad, brankář Interu Julio Cesar tak nemusel v průběhu prvního poločasu výrazně zasahovat.

Druhý poločas odstartovala šance Interu, Panděv skvělou prací vyslal do šance Milita ale Dida byl na místě. Problémy neměl ani na druhé straně Cesar po hlavičce Borriella, Rossoneri vytěžili pouze roh. Doposud největší šanci AC v celém zápase měl Borriello, který se dostal po centru Beckhama k velmi nebezpečné hlavičce, naštěstí pro Inter ale přestřelil. Inter sice hrál o deseti ale byl to on, co mohl zvýšit vedení. Dvojice Panděv - Milito si poradila s celou obranou AC a prvně jmenovaný nastřelil tyč ! Někdejší útočník Lazia si vše vynahradil o chvíli později, když se trefil krásný přímým kopem - 2:0. Pro AC Milán to byla velká rána, ten se sice tlačil více dopředu ale obrana Interu ho víceméně nepouštěla do zakončení.

V závěru utkání se přece jenom mohlo konat drama, Huntelaar v pokutovém území trefil ruku Lucia, a jelikož to byla jasná gólová pozice, tak obdržel brazilský stoper červenou kartu. K nařízené penaltě se postavil Ronaldinho a už při pohledu na něj bylo jasné, že něco není v pořádku. Ronaldinho byl skutečně nějaký pobledlý a svojí penaltu nasměroval přesně do míst, kam sebou "švihl" Cesar. Milán tak přišel o možnost vrátit se zpět do utkání. V nastaveném čase se zaskvěl i Dida, jenž zastavil v jisté šanci Maicona. Inter Milán nakonec vyhrál 2:0 a míří za obhajobou.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Atalanta Bergamo 2:0

24.01.2010 15:00

Góly: 18. Rodrigo Palacio, 42. Hernán Crespo

Je až neuvěřitelné, co pro Janov znamená domácí prostředí. Grifové hodili za hlavu výsledkovou krizi a přehráli před vlastním publikem Atalantu. Důležitou výhru zařídili Palacio s Crespem.

Přitom Rodrigo Palacio neměl k zápasu vůbec nastoupit. Všeobecně se očekávalo, že ho zranění do hry vůbec nepustí, ale Gasperini nakonec překvapil a nasadil ho do základní sestavy. Palacio se mu odvděčil v 18. minutě, kdy otevřel skóre. Palacio si zpracoval dlouhý Zapaterův pas a následně přehodil vyběhnutého gólmana.

Rossoblu byli v prvním poločase jasným pánem a před šestnáctkou soupeře předváděli hodně zajímavé kreace. Gólman Coppola měl co dělat, aby stihl míč sebrat před Mestem, kterého lobem přes brankáře našel Crespo. Přesto nakonec Janov do poločasu ještě zvýšil vedení. Tři minuty před koncem se hlavičkou po trestném kopu prosadil Hernán Crespo.

Po změně stran byla sice mírně lepší Atalanta, ale žádné výraznější šance si nevybojovala. Naopak mohla být ráda, že ještě neinkasovala. Střídající David Suazo se totiž dostal do několika slibných příležitostí, ale na gólmana Coppolu nevyzrál.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AS Bari 2:1

24.01.2010 15:00

Góly: 54. Henry Gimenez, 73. Henry Gimenez - 40. Barreto

Bari v Bologně zásluhou Barreta vedlo, ale pak se na hřiště dostal Herny Gimenez a dvěma góly rozhodl o porážce vysoko létajících Galletti. Bologně naopak mohlo vzdálit se od sestupových vod.

Je však pravdou, že podobný výsledek se dal očekávat, protože statistika Bari na hřišti Bologně je hodně tristní. Pouhé tři výhry, devět remíz a 22 porážek. Poslední výhra byla před sedmnácti lety (Serie B), v nejvyšší soutěži se výhra Bari datuje do roku 1935.

Jako první musel zasahovat gólman hostů Jean-Francois Gillet, aby zlikvidoval střelu Marca Di Vaia. Další práci měl Gillet po Adailtonově centru, který nepříjemně tečoval Moras. Ve 34. minutě mohli hosté využít velké chyby Portanovy, ale Barreto terč netrefil.

O pár minut později však potvrdil ohromnou formu a parádním gólem poslal Galletti do vedení. Na hranici vápna se napřáhl a míč se od břevna odrazil do branky, Colombo neměl sebemenší šanci. Almiron poté zkoušel štěstí z dobrých 40 metrů a míč neletěl vůbec špatně, ale předtím, než stihl překročit brankovou čáru, zakročil Colombo.

Pár minut po změně stran poslali domácí do hry Henryho Gimeneze a nemohl nastat nic jiného než gól. Ten nyní přišel po pěti minutách jeho pobytu na hřišti, když Gimenez vyskočil nekompromisně nejvýše na rohový kop a hlavou zakončil. S Gimenezem na hřišti se stal z Bologně úplně jiný tým a mladý útočník dokonal neuvěřitelný obrat v 71. minutě. Další rohový kop našel hlavičku Raggiho, který sice trefil tyč, ale míč se nakonec odrazil ke Gimenezovi, pro kterého již nebylo těžké zakončit. Bari tak ztrácí v boji o poháry, Rossoblu se naopak přibližují středu tabulky.

Více informací k zápasu

AC Siena - Cagliari Calcio 1:1

24.01.2010 15:00

Góly: 78. Emanuele Calaió - 80. Alessandro Matri (pen.)

Poslední Siena po několika zápasech opět bodovala, ovšem konečná remíza 1:1 je ztrátou, byť tento tým doma hostil silné Cagliari. Domácí vedli od 78. minuty 1:0, ovšem sardinský celek dokázal za dvě minuty vyrovnat. V utkání byli k vidění dvě červené karty, na každé straně po jedné.

Siena začala utkání aktivně a kdo jiný by mohl zaměstnávat hostující obranu více než útočník Massimo Maccarone. Ten se cpal do zakončení mezi dvěma obránci, ti ho však s vypětím všech sil zastavili. Na druhé straně se dostal ke střele Matri a brankář Pegolo, jenž se mezi tři tyče postavil místo svého suspendovaného kolegy Curciho, si se střelou poradil. Dalším střelcem byl domácí Codrea ale podobně jako Matri neskóroval.

Ve 31. minutě došlo k zajímavé události, jeden z elektronických reklamních panelů totiž explodoval a způsobil jednomu z pořadatelů sluchové potíže. Zpět však k samotné hře, Maccarone z dobré pozice minul a ve druhém poločase chytře našel Dodala ale ten jeho nabídky nevyužil, neboť se dobrým zákrokem prezentoval Marchetti. Hrál se zajímavý fotbal a v 62. minutě přišel první klíčový okamžik zápasu, druhou žlutou kartu obdržel Larrivey a Sieně se naskytla dobrá možnost přesilové hry. Hned o pár minut později jí mohl využít Maccarone ale opět mířil těsně vedle, v 78. minutě už domácí mohli skandovat. Emanuel Calaio se vyhnul ofsajdové pasti a dobrou střelou z první poslal Sienu do jednobrankového vedení - 1:0 pro Sienu.

Domácí se ale z úvodní branky příliš dlouho neradovali, po 120 sekundách fauloval v pokutovém území Cribari Cossua a rozhodčí nařídil pokutovým kop. K tomu všemu se navíc vyrovnali síly, neboť Cribari byl za svůj počin odměněn červenou kartou. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Matri a zajistil konečnou remízu 1:1.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Chievo Verona 1:1

24.01.2010 15:00

Góly: 18. Guglielmo Stendardo - 77. Sergio Pellissier

Římské Lazio nedokázalo v domácím prostředí zdolat Chievo a po remíze 1:1 se opět přiblížilo k obávanému sestupu, Biancocelesti teď mají náskok pouhé dva body. Lazio se dostalo do vedení díky brance Stendarda, jenomže čtvrthodiny před koncem vyrovnal hostující Pellissier.

Lazio si dokázalo vytvořit první velkou šanci až v 18. minutě, nicméně okamžitě z toho byl úvodní branka. Roberto Baronio zahrával rohový kop a ten přetavil v úvodní branku Guglielmo Stendardo - 1:0 pro Lazio. O chvíli později se dostal individuální akcí do další šance Mauro Zarate, ale na brankáře hostí nevyzrál. Před koncem prvního poločasu na sebe upozornilo i Chievo, Mario Yepes se dostal k nebezpečné hlavičce a brankář Nando Muslera skvělým zákrokem uchránil vedení Římanů. Vyrovnávací branky se nedočkal ani Simone Bentivoglio, jehož opět vychytal Muslera.

Druhý poločas byl tomu prvnímu dost podobný, vše nasvědčovalo tomu, že si Lazio výsledek nějakým způsobem pohlídá, jenomže čtvrt hodiny před koncem se hostům podařilo vyrovnat. Rohový kop se dostal k Sardovi, ten ještě namazal Pellissierovi a bylo to 1:1. Pro Pellissiera to byla již šestá branka do sítě Lazia v kariéře. Lazio přeci jenom mohlo tři body urvat, to by však musel rozhodčí nařídit pokutový kop za ruku obránce Yepese uvnitř pokutového území.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - ACF Fiorentina 3:0

24.01.2010 15:00

Góly: 28. Abel Hernández, 36. Abel Hernández, 58. Igor Budan

Palermo zařídilo, že se Fiorentina bude nadále topit v problémech a zároveň si výrazně přilepšilo v boji o Evropu. Dnešní výhru Rosanero zařídil mladík Abel Hernandez.

Nebýt Sebastiena Freye, mohla Viola prohrávat už po dvou minutách. Hostující gólman ale Cassaniho pokus z pod břevna vyškrábl. Cassani se ukázal znovu, když pálil z hranice šestnáctky levačkou, ale ani tentokrát na Freye nevyzrál. Palermo mělo start jasně lepší, ale ani ve třetí šanci neuspělo. Abel Hernandez proběhl kolem Felipeho, ale před brankou vyhořel.

Palermo se nakonec dočkalo po téměř půlhodině. Fabrizio Miccoli sice ještě trefil břevno, ale hbitý Hernandez dorazil a poslal domácí do vedení. Frey se poté musel činit proti Miccoliho nebezpečné ráně, ale na všechno sám nestačil a ve 37. minutě inkasoval podruhé. Pastore pasem mezi obránci vyslal Hernandeze a teprve 19letý fotbalista zvýšil na 2:0.

Fiorentina se dokázala probrat až po poločase a v prvních čtyřech minutách měla několik slibných šancí. Střídajícímu Marchionnimu se ale branku trefil nepodařilo. Vše nakonec rozhodla 58. minuta a třetí rozhodující branka Palerma. Liverani prodloužil Miccoli trestný kop, aby mohl Igor Buda skvělým volejem vstřelit gól. Jedinou dobrou zprávou pro fialové tak byl jen fakt, že po dvou měsících se do hry vrátil Stevan Jovetič.

Více informací k zápasu

AS Livorno - SSC Neapol 0:2

24.01.2010 15:00

Góly: 45. Christian Maggio, 90. Luca Cigarini

Fotbalisté Neapole pokračují v honbě za Ligou mistrů, v dnešním utkání si Napolitani připsali tři body na půdě zachraňující ho se Livorna a nadále drží čtvrtou příčku. Hosté se prosadili pokaždé před koncem poločasu.

Livorno se dostalo pod tlak už v sedmé minutě, German Denis vymyslel brankovou příležitost pro slovenského reprezentanta Marka Hamšíka ale zaskvěl se brankář De Lucia. Domácí měli také dobrou šanci, Cristiano Lucarelli velmi nebezpečně hlavičkoval, nicméně brankář Neapole nemusel zasahovat, přesnější nebyl ani jeho spoluhráč Mozart, který také mířil těsně vedle. Před koncem prvního poločasu se začali na stadionu Picchi dít velmi zajímavé věci. German Denis vstřelil branku ale rozhodčí jí správně neuznal. Hosté si však gólovou radost vynahradili o pár minut později, to totiž otevřel skóre utkání nádhernou brankou Cristian Maggi, celou akci ale vymyslel přesnou přihrávkou Salvatore Aronica - 1:0 pro Neapol.

Dobrý poločas neodehrál Mozart, a proto byl o přestávce nahrazen Filippinim, změna alespoň na úvod pomohla, Lucarelliho přímý kop zneškodnil De Sanctis. O chvíli později měli domácí velkou šanci na vyrovnání, rozhodčí totiž odpískal pokutový kop, ačkoliv hosté silně protestovali, s verdiktem rozhodčí nic nezmohli. Nicméně Lucarelli penaltu neproměnil, De Sanctis jeho pokus kryl nohou. Brankář De Sanctis se stal úřední postavou i závěru celého utkání, neboť fantasticky zlikvidoval stoprocentní hlavičku Perticoneho i dorážku Tavana.

Domácí šanci nevyužili, a tak následoval trest v podobě druhé branky Neapole. V nastaveném čase se totiž krásně trefil z přímého kopu Cigarini a bylo to 2:0. Neapol tak znovu vyhrála a její ligová neporazitelnost pod trenérem Mazzarrim pokračuje.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - UC Sampdoria 2:3

24.01.2010 15:00

Góly: 7. Antonio Di Natale (pen.), 44. Mauricio Isla - 26. Giampaolo Pazzini (pen.), 57. Nicola Pozzi, 66. Franco Semioli

Udinese se mělo proti Sampdorii konečně chytit, ale stal se pravý opak. Přitom vše vypadalo dobře, Friulani dvakrát vedli, ale ani jednou vedení nedokázali udržet a nakonec Sampdorii dovolili, aby si překvapivě odvezla všechny tři body.

Hostům přitom navíc chyběla největší hvězda Antonio Cassano. První šance připadla domácím, Di Natale poslal za obranou naběhnutého Alexise Sancheze, ale mladý čilský fotbalista zklamal. V sedmé minutě se do vápna vydal sám Di Natale a vyplatilo se, protože byl faulován Cacciatorem. Penaltu proměnil sám postižený, poslal Udinese do vedení a připsal si již 13. gól v sezoně.

Během 60 sekund to mohlo být už o dvě branky, když Sanchez obešel dva obránce, ale jeho zpětná přihrávka na Di Natale nakonec neprošla. Storari se musel činit i po další akci soupeře, Inler našel Di Nataleho, který ale na brankáři ztroskotal. Po necelé půlhodině musel sudí Russo odpískat druhý pokutový kop, Simone Pepe totiž fauloval Pozziho. Pazziniho střela sice trefila břevno, ale nakonec se odrazila za Handanovičova záda.

Dorii vyrovnávací branka nakopla a Samir Handanovič měl plné ruce práce. Nejprve musel vyrážet hlavičku Franca Semioliho a poté zakročit proti dorážejícímu Pazzinimu. Udinese ale nakonec ještě do poločasového hvizdu stihlo strhnout vedení zpět na svoji stranu. Mauricio Isla přijal přesný Lukovičův pas a skvělou ranou si připsal vůbec první branku v Serii A.

Sampdoria znovu vyrovnala ve druhém poločase, a to za hodně šťastných okolností. Semioli totiž chtěl vystřelit, ale vůbec se mu to nepovedlo. Měl ale štěstí a míč se dostal k Pozzimu, který využil překvapené obrany soupeře a zavěsil. Neuběhlo ani deset minut a k překvapení všech se dostali Blucerchiati do vedení. Střídající Tissone připravil míč pro Semioliho, který utekl obraně a rozjásal hostující fandy. A ač se Udinese snažilo v závěru sebevíc, k brance to nevedlo a překvapení bylo na světě.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Řím 1:2

23.01.2010 20:45

Góly: 51. Alessandro Del Piero - 68. Francesco Totti (pen.), 90. John Arne Riise

Juventus si musí kalich hořkosti vypít až do úplného dna, jinak to asi prostě nepůjde. Stará Dáma dnes vedla nad AS Řím a měla zápas pod kontrolou, jenže pak přišlo penaltové vyrovnání a ve třetí minutě nastavení mohli černobílí brečet, ztratili totiž klíčový duel.

Zápas, v němž šlo o hodně, měl dlouho pod svoji kontrolou Juventus. Soupeře prakticky do ničeho nepouštěl, leč svých šancí měl také pomálu. Přitom chybělo málo, stačilo jen, aby se Amauri jednou trefil do branky.

Na Stadio Olimpico v Turíně nepanovaly zrovna fotbalové podmínky, -5 stupňů Celsia přeci jen není úplně ideálních. Zápas navíc začal hodně špatně pro Lucu Toniho, od kterého se čekalo, že by dnes mohl Vlkům vystřílet výhru. Už po čtyřech minutách totiž opustil hřiště s poraněným kolenem a k nečekaně rychlé návratu naskočil Francesco Totti, ikona Římanů.

Střelecký účet zápasu načal Hasan Salihamidžič, který po zajímavé kombinaci vypálil z uctivé vzdálenosti, vedle. Na druhé straně troufale pronikl do šestnáctky přes Grossa Vučinič, ale trefil pouze boční síť. Hra se poté přesunula zpět před hostující branku, kde na Marchisiův centr jen těsně nedosáhl Amauri.

Ve 26. minutě si Marchisio seběhl na přesný Del Pierův pas, ale ve vápně klopýtl a nakonec pod dotírajícím Juanem ztroskotal. K hlavičkám se pak postupně dostali Amauri a Legrottaglie, jenž naskočil místo zraněného Cannavara, ale ani jeden z nich branku netrefil.

Druhý poločas už Juventus začal o mnoho lépe. Po šesti minutách se po senzační trefě Alessandra Del Piera ujal vedení. Nešťastníkem celé situace se stal římský Juan, jenž tečoval Diegovu přihrávku, což zapříčinilo to, že Del Piero nebyl v ofsajdu. Domácí kapitán sice byl ve velkém úhlu, ale levačkou z voleje se nebál vystřelit a míč se nakonec od tyče odrazil do sítě.

Del Piero mohl vzápětí přidat druhou branku, ale jeho trestňák Julio Sergio vychytal. Na druhé straně domácím zamrazilo, když šel sám na branku Vučinič, ale nakonec byl zastaven zdviženým praporkem. Římané ale zápas nevzdali a odměnou jim byla v 68. minutě akce Taddeie, který v pokutovém území oklamal Grossa, jenž ho následně fauloval. Pokutový kop nemohl kopat nikdo jiný než Totti a také ji bezpečně proměnil. Pro Tottiho to byl vůbec první gól v Turíně do sítě Juventusu v kariéře.

Del Piero se jako správný kapitán snažil strhnout vedení zpět na svou stranu a srdnatě se dral do vápna, kde byl však sestřelen Juanem. Juve by chtělo penaltu, ale sudí Tagliavento rozpřáhl, protože Juan zasáhl míč. Na druhé straně opět uháněl sám na bránu Vučinič, ale i tentokrát mu stopku vystavil ofsajd. Když už konečně trefil Amauri branku, našel uprostřed branky postaveného Julia Sergia.

O chvilku později šlo AS do brejku, Taddei dlouhým pasem vyslal Riiseho, který šel od půlky sám na Buffona. Ten proti němu vyběhl a když se ho Riise snažil obhodit, neměl italský brankář jinou šanci než ho faulovat. Zkušený gólman se pak ani nedivil, když mu Tagliavento ukázal červenou kartu. Buffon ale jen dělal to, co kázala situace. Do branky místo Del Piera naskočil Manninger.

To se psala 83. minuta a zápas mířil do finále. Bojovalo se spíše o střed hřiště, Juventus se už příliš nevysouval, v desíti spíše bránil remízu. A ani Římané nevypadali, že by chtěli v závěru pořádat ofenzivní hody. Jenže co osud nechtěl, ve třetí minutě nastavení nadělil Juventusu hořký dárek. David Pizarro poslal do vápna centr a John Arne Riise nechytatelnou hlavičkou nechal vypuknout na římské lavičce obrovskou radost, turínské pak poslal do kolen.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Parma FC 3:0

23.01.2010 18:00

Góly: 15. Giuseppe Mascara, 71. Mariano Izco, 77. Takayuki Morimoto

Catania si lehce poradila s Parmou, která se nepotýká s dobrou formou. Domácí zvítězili i přesto, že si dovolili zahodit penaltu. Góly Mascary, Martineze a Morimota nakonec znamenají výhru 3:0.

Na první větší příležitost se muselo čekat do patnácté minuto, ale za to byla rovnou gólová. Po rohovém kopu se hlavičkou přesně trefil Giuseppe Mascara. Ne zrovna vysoký útočník těžil z práce spoluhráčů a připsal si první gól od prvního listopadu. Standardní situace dělali Parmě velké problémy a po dalším rohu fauloval Spolliho Panucci a kopala se penalta. Mascara ale branku netrefil a vykřesal pro Parmu naději.

Catania se poté dožadovala druhé penalty, ale Lunardiniho zákrok na Mascaru se udál ještě před šestnáctkou, což viděl i sudí Gervasoni. Siciliští fotbalisté byli blízko druhé brance ve 38. minutě po skvělé týmové spolupráci. Mascara, zády k brance, poslal míč rozeběhnutému Ricchiutimu, který z hranice vápna vyslal nepříjemnou ránu. Mirante ho však skvěle vychytal. Emocemi to na Stadio Massimino jen hýřilo a vše vyvrcholilo v závěru prvního dějství, kdy se do potyčky dostali Bojinov s Biagiantim. Oba z toho vyvázli se žlutou kartou.

Po změně stran mohl šťastně vyrovnat Panucci, jehož trestný kop z 35 metrů se nakonec proměnil ve střelu, ale Mariano Andujar nakonec dobře zakročil. Catania vzápětí navýšila z protiútoku své vedení. Martinez utekl obraně, když využil přihrávky Izca a pravačkou přesně zakončil. O chvilku později to bylo málem už 3:0, když znovu zakombinovali Izco s Martinezem, ale akce nakonec skončila nezdarem.

Šance přišla i na druhé straně, Amorusa ale vychytal dobrý Andujar. V 76. minutě definitivně rozhodl o výhře domácích střídající Morimoto, který se dostal ze sevření svých strážců a po další chytré přihrávce upravil na konečných 3:0. V 88. minutě mohl ještě přidat čtvrtou branku Mascara, ale z trestňáku trefil břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán21154245:1949
2.AC Milán20124435:2140
3.AS Řím21115535:2538
4.SSC Neapol21107431:2437
5.Città di Palermo2197527:2134
6.Juventus FC21103833:2833
7.Cagliari Calcio2094732:2431
8.Janov CFC2194835:3631
9.ACF Fiorentina2093826:2230
10.UC Sampdoria2186726:3030
11.AS Bari2178626:2229
12.Parma FC2185824:2929
13.Chievo Verona2184922:2228
14.Bologna FC21651023:3023
15.SS Lazio2149816:2221
16.AS Livorno21631213:2921
17.Udinese Calcio20551022:2720
18.Calcio Catania21471021:2919
19.Atalanta BC21451220:3217
20.AC Siena21341422:4213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1405)

Přidat komentář
M11

Parma z peti poslednich zapasu 1 bod

Reagovat
10

prohráli dokonce i s náma

Reagovat
terry

Reagovat
M11

Reagovat
RickNash

kdo jste vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlúpa otázka by si zaslúžila hlúpu odpoveď. Jednoducho si to odsleduj...

Reagovat
RickNash

achjo je to takovej hřích nevědět, komu fandí desítka?

Reagovat
terry

Reagovat
vitasrp

Já tohle na vás lidi nechápu, to je sakra takovej problém napsat, že 10 fandí Juve?? Tady aby se fakt člověk bál na něco zeptat.. Jsem rád, že když jsem já tady v diskuzi začínal, že jsem se neodvážil nikoho zeptat na to, komu fandí a raději jsem se to snažil odvozovat.. Dostávat takovýhle odpovědi bych skutečně neměl zapotřebí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

dík za podporu komu teda fandí desítka?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to tam má napsaný vitasrp

Reagovat
RickNash

ježiš jsem vůl

Reagovat
vitasrp

Tohle už je ale drsný..

Reagovat
zelda

já se z něj poseru.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávam, toto som nemusel. Ale príde mi to tupé. Ja kym som na EF začal písať celý polrok som si len prechádzal diskusie, aby som poznal ako kto reaguje, kto čo vie a s kým sa oplatí viesť dialóg. Dobre no, nabudúce už nebudem tak krutý, každý sme iný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi to bral takhle přísně analyticky?

Reagovat
smazaný uživatel

výborne, Udine by sa tým pádom mohlo dotiahnuť na 3 body

Reagovat
10

jsem vážně zvědavej, kdo letos spadne...zatím to vypadá, že Toskánsko bude příští rok reprezentovat jen Fiorentina

Reagovat
Shevchenko

Momentálně tipuju: Bologna, Livorno, Siena. Přeju si: Bologna, Livorno, Catania.

Reagovat
terry

Ta Catania už musí spadnout.

Reagovat
10

mě Catania nevadí, bojujou jako lvi...a hlavně to tam mám rád, je tam krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, Catania nee

Reagovat
10

tipuju to stejně, ale přeju to jen Livornu, zbytek bych tam chtěl i příští rok...takže jenom vyměnit Livorno za Torino

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna taky nee...

Reagovat
Shevchenko

Tak kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Livorno, Siena, Bergamo.

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgio ukazoval Tonimu v tunelu loket, asi bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A do toh Tagliavento...

Reagovat
terry

Já nevím, mě ten komentátor vůbec nesedí.

Reagovat
terry

Proč nehraje Cannavaro?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomený nos, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Toni

Reagovat
smazaný uživatel

bez Toniho by to nebolo ono

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim sympaticky zacatek s obou stran

Reagovat
terry

Toni.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti si zahraje asi dřív než sme mysleli

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa, konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hasane...

Reagovat
smazaný uživatel

do nebes

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, tohle byla dobra kombinacni akce, mohl to vyresit o mnoho lepe.

Reagovat
terry

Ten komentátor zase plácá..

Reagovat
smazaný uživatel

Vuciniiiic

Reagovat
smazaný uživatel

přeskočit Amauriho.. To musí být odraz

Reagovat
smazaný uživatel

Zdendu by měli zabírat až po 60 minutě....

Reagovat
Mr.Jindros

Jakože už bude po desáté? Nevím, mě se na to kouká líp s maskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna sem se zasnil, že da Grygera gol...vyslikne dres, ten se mu zadrhne o masku a vyleze mu kost...

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio Pekna akce jvue

Reagovat
terry

Jak mě je toho Diega líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim hodně slušnych 15 minut, Sissoko se mi libi hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten měl hlavně zůstat v Live...

Reagovat
terry

Mě to teda neba.

Reagovat
smazaný uživatel

nedíváme se na odlišný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Me se to libi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude to asi tim, ze uz jsem dlouho neviděl fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

asi

Reagovat
terry

Reagovat
Mr.Jindros

Já nevím no, zatím je to o trochu méně bezzubé než ta totální nemohoucnost z předchozích zápasů, ale pořád dost zoufalé.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno zkoušel to hezky

Reagovat
terry

Simulant. Má jediný štěstí, že aspoň nechtěl penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

spis to vypadalo, že zakopl, neprislo mi to jak diving

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

No já tam právě nic podobného nezpozoroval, ale možná jsem nekoukal pozorně.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim sissoko vybornej, myslim ze lepsi varianta nez melo za 25 micu

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Melovi určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Juve je lepsi o dost bez Mela jak s Melem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se Amauri trefí a bude to po centru Marchisia

Reagovat
terry

A mě vysedává na lávce.. taky to tak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil bych tam Candrevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na S1 je Italská liga a na S2 španělská a je to KURVA rozdíl Na ty první se fakt nedá koukat To je markantní rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Juve má celkem smůlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Saša del Piero, škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

diego vybornej centr

Reagovat
Mr.Jindros

Zdá se mi, že rozdíl oproti předcházejícímu zápasu dělají především brazilští hráči: 1) Melo nehraje 2) Diego nehraje tak tragicky ... + samozřejmě Buffy v bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak mohl čárovej ten offside viděl , když stál předním Amauri, ale jinak zase Marchisio

Reagovat
smazaný uživatel

Tam kde to maj vidět, tam to nevidí ( Henryho ruka ), tam kde to nemaji vidět, tam to vidí ( Saša )

Reagovat
smazaný uživatel

jdi s tím Sašou do prdele už

Reagovat
Mr.Jindros

Mně se to docela líbí.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

když to přečtu s ivzpomenu na Vyvolení...

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

nevis nahodou jak se menovalo to koste z vyvolenych, jak vyhral 1 vyvoleny, vladko dobrovolny nebo tak nejak zejo, mam to v krizovce a nevim to prijmeni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

já si zase vzpomenu na Pelíšky...ať počítám jak počítám, jeden tu přebývá...víš co Sašo, di do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Však počkej až da gol... Budeš rád za Sašu

Reagovat
smazaný uživatel

budu rád za Alexe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

vucinic je totalne nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim opravdu pěknej poločas :) Snad bude podobný i ten druhý a Juve tam střelí něaký ten gól...

Jinak Marchisio, Amauri, Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Až na těch naprosto tragických úvodních 15 minut, to není zase až tak hrozné. Nicméně rezervy tam jsou ještě hodně velký.

Reagovat
Alberto Aquilani

KILL ME NOW !!! Tohleto je naozaj niečo príšerné , nato slová nestačia , a nedá sa to ani popísať . Horší zápas som snáď nikdy nevidel ....

Reagovat
Mr.Jindros

No tak to fotbal nesleduješ moc dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zápas jako takový zatim zamlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tak to si asi moc zápasů neviděl...

Reagovat
Alberto Aquilani

Mžno je to tým , že 90% ápasov , čo som v živote videl bol Rím , a na ich zápasy sa väčšinou pozeraž dá

Reagovat
10

no když si vzpomenu na některý zápasy AS z letošní sezony, tak si jich vybavím docela dost mnohem nudnějších, než ten dnešní...ale proti gustu

Reagovat
Alberto Aquilani

napr. ?

Reagovat
10

teď si vybavím třeba derby s Laziem...s Interem, Dorií...

Reagovat
smazaný uživatel

juve o neco lepsi, ale porad mi prijde jak kdyby jejich hre chybela nejaka koncepce, je to takova hra na nahodu,hrozi akorat ze standartnich situaci, meli tam nekolik dobrych centru, vlci hrajou na brejky a dobre brani, zadna exta podivana to teda zatim neni , snad se to v druhym halfu zlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

příde mi to takový trochu nahoru/dolu... Juve tlak, tlak, prihravka,prihravka, centr, roh, a Rim brejk a zase dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to jako zápas s Janovem. Totožný scénář. Aby jsme na to zase nedoplatili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten jsem neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný, řešili jsme jak se dostat do vápna a když už to přišlo, tak to šlo vedle. A Janov jen stejné brejky jako Řím. Bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono asi AS nepřijelo hrát na brejky, ale po tom, co se zranil Toni to jinak asi nejde...

Reagovat
10

tenkrát to byl ale jeden z nejlepších výkonů sezony, měli jsme šance...dneska tam jsou zatím jen takový náznaky, ale na tu bídu posledních týdnů to ještě jde

Reagovat
Tsigi

Takayuiku konečně branka , tipy na spadnutí dle mě Siena, Livorno a Bologna

Reagovat
smazaný uživatel

Sieny by byla škoda, kam by pak zamířil Maccarone...

Reagovat
Tsigi

tak škoda by byla i Bologni a Di Vaia, Catania má zas Mascaru a Morimota, Livorno má Tavana, Atalanta má Doniho, ale prostě někdo spadnout musí

mně by se líbil Maccarone v Bologni vedle Di Vaia - útok plešounů, ale toho se asi nedožiju

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše jako náhrada za Cassana...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám k Maccimu taky osobní vztah, po tom co mi dělal parťáka v Legendě

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlee ja neviem , Juventus je možno na takéto zápasy zvyknutý ,ale Rím také nehrá , čítam reakcie fanúšikov na 1.poločas , a prirovnávajú to k Serii C - dokonca k Serii Z :D .

Reagovat
smazaný uživatel

Green Day

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Maj vkus na stadionu

Reagovat
Mr.Jindros

Saša.

Reagovat
smazaný uživatel

SAŠAAAAAAAAAA DEL PIEROOOOOOOOOOOOOOOOO

special per Trewinn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a teď se mi hodí i to..víš co Sašo, di do prdele...

ale což, snad to na plichtu urvem (Francesco snad taky zavěsí)

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to uplně věděl, že da DP gola, sem to měl nachystane už o poločase, že si zařvu SAŠU tohle bylo pro Trewinnaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc. Tak třeba se tady bude ještě křičet třeba Frantaaaaaa, nebo Mireeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Jura Chielini, nebo Nikolka Burdissů

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky věděl, však dívej kdo má pásku v TrewinnSquadře ale jsem rád, že mu věří i další lidi...Alexovi

Reagovat
smazaný uživatel

Saša je kral.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ten půl rok sledování calcia ti otevřel oči vidím

Reagovat
smazaný uživatel

pul rok?

Reagovat
smazaný uživatel

FRANTÁÁÁÁÁÁ TOTTIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej

Reagovat
terry

Reagovat
Tsigi

23. ledna - Del Piero první branka

Reagovat
lnterista

to je o gol lepsi jak ja

Reagovat
Tsigi

já za poslední 3 sezony dal 3 branky a to všechno během loňský

Reagovat
smazaný uživatel

del piero, nadhera z takoveho uhlu

Reagovat
smazaný uživatel

a Ciro zůstává...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyl ofsajd???

Reagovat
terry

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

v době dotyku posledního hráče Juve nebyl Alex za obranou AS

Reagovat
smazaný uživatel

ted by moh rim srovnat aby to nabralo vetsi grady

Reagovat
terry

A Diego není vůbec vidět.

Reagovat
lnterista

hlavne aby byl zitra videt

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že zejtra budete chtít hrat, aby se nato dalo koukat...

Reagovat
lnterista

nemusi hrat...hlavne aby mu to strilelo

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim Diega, myslim Vás jako celek

Reagovat
lnterista

stejna odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit Vás teď hezky popsal v hattricku..

Reagovat
lnterista

nectu hattrick...a k cemu ti je kdyz si pekne za flirtujes ale nezasunes?

Reagovat
smazaný uživatel

To je špatné přirovnání

Reagovat
lnterista

to teda neni

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě vy zasouváte i bez flirtu

Reagovat
lnterista

se stim neserem

Reagovat
smazaný uživatel

Hana je region razovity.

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky ta kvalita tomu taky odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc kvantity teď, tím víc kvality pak.

Reagovat
smazaný uživatel

řikám, že to bylo vzhledem k fotbalu špatné přirovnání

Reagovat
Shevchenko

Alex to trefil teda parádně. Tipoval jsem, že to dneska rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooolllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete až zítra

Reagovat
smazaný uživatel

fandim aj dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem, že sis to chtěl zakřičet, když zítra k tomu možnost nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

penda...Totti

Reagovat
terry

Skvělá klička.

Reagovat
smazaný uživatel

Menez

Reagovat
smazaný uživatel

JUCHU!!!!!!!!!

Reagovat
terry

TOTTIII!

Reagovat
smazaný uživatel

Tottieréz.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti dal první gol Juventusu v Turíně v kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe ten vyraz cira byl k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mascarově penaltě jsem nad bratrem vydělal 20,- u Tottiho jsem se radši nesázel.

Reagovat
Tsigi

Tak už daly branku obě legendy

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zitra Inzaghi....

Reagovat
smazaný uživatel

to není bandiera

Reagovat
smazaný uživatel

To nehrozí

Reagovat
panca

a seedorf a pirlo

Reagovat
Jajinek

A jestli dá gól i Zanetti tak roberta ze San Sira odvezou s infarktem...

Reagovat
lnterista

to mas teda pravdu

Reagovat
Tsigi

Zanettiho golovej průměr v lize 0,024, to by bylo něco neuvěřitelnýho, kdyby dal branku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tolik ma zapasu na gol jo?

Reagovat
Tsigi

12 branek/485 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Maldini má průměr skoro dvojnásobnej

Reagovat
lnterista

snajpr

Reagovat
Jajinek

právě...

Reagovat
Kily

trochu vám to tu odvetu k futsalu, ale snad to nebude vadit. Celý den jsem se těšil, že si večer lehnu na gauč a mrknu na Juve-Roma, ale pak jsem zjistil, že na Eurosport2 dávají živě zápas našich na ME proti Maďarsku (to je ten turnaj, v jehož prvním zápase jsme s Brazílií prohráli 1:6). Naši hráli s Maďary a k postupu museli vyhrát a nějakých deset minut před koncem prohrávali 0:4. Hráli power-play (v ní dostali na 0:4), snížili, snížili, snížili, vyrovnali a 80 vteřin před koncem dali na 5:4. Pak hráli power-play Maďaři a 39 před koncem vyrovnali na 5:5. Jenomže to pořád nebylo včechno, 19 vteřin před koncem dali naši na 6:5, neuvěřitelná záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Reagovat
vitasrp

Občas má člověk problémy vůbec vnímat, co se tak rychle ve futsale semele.. Ale ta repre dneska prostě paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri je dneska fakt smolar

Reagovat
smazaný uživatel

Buff...

Reagovat
Tsigi

nejlíp jak mohl to udělal

Reagovat
smazaný uživatel

tak moh ltrefit míč viď

Reagovat
Tsigi

míč je malej, Nora sundá 100%

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, jinak ani nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že ne. Jen jsem napsal Buff

Reagovat
Tsigi

já neříkám, že říkáš, jen jsem nechtěl zakládat novej příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, jasná

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Ten Gigiho výraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Saša de dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tě zabiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak Ciro do 3. zápasů končí

Reagovat
terry

Alex.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře GIGI ..musel !!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle by mohl Hasan dostat červenou take...

Reagovat
mastakillah

Dosavadní výsledek se mi hodně líbí

Reagovat
terry

Hasane, klid!

Reagovat
mastakillah

Catania mě dnes hodně překvapila.

Reagovat
smazaný uživatel

Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
M11

drz picu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mathias Sammer....

Reagovat
smazaný uživatel

hm a je konec, nezaslouzene ale prece

Reagovat
terry

RIIIIIIISEEEEEEE!!

Reagovat
terry

A Ciro končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě poser...Tohle sem ani omylem nečekal...Ciro by se na to měl už vážně vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale co s tim nadělá? Dit Juve nehral opravdu špatně... Amauri mohl dát aspoň 4 goly..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak prostě prohrava se.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva

Reagovat
mastakillah

nééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Riiiseeeee Tak dnešok vyšiel ale totálne najlepšie ako mohol. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Ciro, ale Juventus proste potrebuje vzpruhu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

YES .. paradni zapas od Riiseho

Reagovat
smazaný uživatel

k zeblití...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro nejspis pryc.. NEaky nastupci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

když do dna, tak do dna...

Reagovat
Godwinson

výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro díky ...

Reagovat
terry

Reagovat
10

sám se směješ tomu, že končí a tohle ti vadí?

Reagovat
terry

Já se nesmál. Ten smajlík neměl znamenat smích.. a nelíbí se mi, když tu na něj někdo bleje a ironicky mu děkuje, to si nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

To si zaslouží celý vedení a s ním v čele!

Reagovat
10

ok, v tom případě jsem to špatně pochopil, sorry

Reagovat
terry

V pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Čeho už je moc...

Reagovat
Mr.Jindros

ZLO

Reagovat
smazaný uživatel

JAR

Reagovat
smazaný uživatel

riise

perotta

alex

Reagovat
10

jedna chyba Chielliniho, kterýmu na vápně odskočí balon 10 metrů od nohy a zápas, kterej se dal celkem v poklidu dohrát se sesype jako domeček z karet je mi Cira líto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Na druhou stranu, tan váš gól byla taky z prdele klika, a krom centrů na Amauriho, který by hlavou netrefil ani trajekt, jste nic neměli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi něco připomíná

Reagovat
Jajinek

Jo no...s tou vyjímkou, že my z toho ty body většinou ukopem. Tohle by Inter vyhrál...

Reagovat
10

do tý penalty AS nevystřelili na bránu, do ničeho se nedostali a my jsme to měli celkem pod kontrolou...neříkám, že to z naší strany bylo nějaký představení, ale tohle je krutá prohra...po penaltě se AS zvedlo

Reagovat
Jajinek

jj, o tom žádná...

Reagovat
10

njn, tohle jsou přesně ty momenty...před penaltou, kdy jsme hráli slušně jsem si říkal - super, tohle potřebujeme, snad už to teď půjde, potřebujeme se od něčeho odpíchnout...a nakonec to dopadne takhle, to je po těch všech výsledcích hodně krutý

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalový bůh nám pěkně sere na hlavu

Reagovat
10

předpověděl si to bohužel přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel... Soupeř hraje celý zápas velký kulový a my za to zaplatíme tu nejvyšší cenu. Takových zápasů jsme měli letos řadu. Já to vůbec nechápu. Opravdu mi je Cira líto, protože pokud ho odvolají, tak tohle si opravdu nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě ne, konečně si snad všichni uvědomí, že na lavičku patří TRENÉR!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to mrzí, protože nechci jiného trenér, a když už tak Lippiho či Trapa. Takže v tuto chvíli nikoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale změna prostě už podle mě nějaká musí přijít, už měl dost času ukázat, co v něm je.

Reagovat
smazaný uživatel

Změna ano, ale ne za cenu, že přijde nějakej nizozemskej vševěd jako Hiddink nebo Van Basten a udělá si z toho zahrádku tulipánů. Toť jdou řitě pak všichni. Ten musí první složit funkci je Blanc, po něm Secco a pak Ciro.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že takhle jak to vedou, bych to mohl vést i já... chce to někoho rozumnýho... škoda, že se tam neudržel vloni ten Ranieri... bylo zbytečný ho vyhazovat, kvůli nějakým remízám... teď by po něm sáhli všema deseti...

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu pořád věřit v lepší časy. Budu se modlit za Marcella, Giovanniho a zítra uctím památku Gianniho a budu zkrátka si říkat, že nic netrvá věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

No na modlení už je pozdě... teď jen doufat aspoň v nějaký poháry vůbec... a nějakou změnu, která povede v lepší časy

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to příjde... jednou... snad...

Reagovat
smazaný uživatel

No taky mám důchodový připojištění... času dost

Reagovat
smazaný uživatel

No, jelikož se důchod stále oddaluje, rok co rok to vypadá hůř, tak se toho důchodu ani nedožiju

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri?

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri není nic extra, průměrný trenér. Není o nic lepší než Ciro. Chtěl hrát na Toniho, ale ten se mu ve 4. minutě zranil a rozsypal se mu celý systém. Zkrátka taky trenér na baterky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

neni o nic lepsi??Podle ceho soudis?

Reagovat
smazaný uživatel

On je to samé jako Ciro. Postaví systém a když má všechny potřebné hráče v perfektní formě, což v poslední době měl, tak vyhrává, ale jakmile se stane něco jako Toniho zranění nebo Tottiho dnešní jasná nepohoda, tak se mu to složí. Vučinič, se vší úctou, je looser. Ty voe, to ofsajdový král Pippo Inzaghi si dokáže pohlídat ofsajd lépe. A jakmile tam nemá toho hráče na hrotu v ideální formě Toni či Totti, tak je v řiti.

Reagovat
lnterista

no ale srovnavat nekoho kdo trenuje pul roku a pritom je maximalne marnej pricemz tezil jeste z ranieriho prace a jeste ho snim srovnavat co uz ma neco za sebou tak nevim nevim...ale aby se ho dneska zastal tak to si spis prohrali hraci a on za to moc nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo o týmu Juve, který potřeboval vyhrát, o týmu AS, který hrál největší hovno, který jsem ho za poslední půl rok viděl hrát a o 2 chybách, z kterých byly 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

ses posral v kině, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, trefil ses

Reagovat
Godwinson

nervičky, no .. to přejde, omyj si ho vlažnou vodou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš už po večerce, tak běž lehnout a nerýpej chlapče

Reagovat
Godwinson

nerýpu, do mrtvoly se nekope, ale jen se u tohohle dost bavim, to se nezlob ...

Reagovat
smazaný uživatel

okay... ale mě to ani tak nesere, jako že jsem z toho rozmrzelej, protože tohle jsme si opravdu nezasloužili...

Reagovat
Godwinson

netvrdim opak, holt, když se "daří", tak se daří :)

Reagovat
smazaný uživatel

jop, to máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt úplně hotovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem. Je mi jasné, že tady každý je rád, když se Juventusu nedaří, ale Ranieri není žádná třída.

Reagovat
smazaný uživatel

RANIERIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si zas jednou zakřičel u počítače, obrovská radost, JAR

Reagovat
smazaný uživatel

Aj . Grosso chce jet na MS? Balzaretti je lepší snad o tři třídy.

Reagovat
10

nejen Balzaretti...

Reagovat
smazaný uživatel

Balzac o tři, Mantovani, Antonini a Criscito o dvě, Bellini a Santon o jednu a s Molinarem plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, na levé straně bude hrát na MS Criscito.

Reagovat
Tsigi

Balzaretti je skvělý hráč, třeba ještě zažije přestup

osobně doufám, že Antonini udrží základ a formu a na MS pojede horší než ti, kteří tam jsou není

Reagovat
Maritazzi

už se těšim na komentář Carla Zampy k tomu rozhodujícímu gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Řím Inter prožene, zápasů je ještě dost, Ranieri je mazák.Dnešní zápas hrůza. Měl jsem 0, Alexe už nikdy nestřídat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Chudák Ciro, úplně mi ho bylo líto.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě ne, konečně si snad všichni uvědomí, že na lavičku patří TRENÉR!

Reagovat
smazaný uživatel

ale juventus si to zaslouzil, od 60 minuty hrali naprosto priserne a rim toho vyuzil, muzou si za to sami

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

JUAN tvoril dneska s Burdissom skvelu stopersku dvojicu

Reagovat
-PeCa_08-

Pro juve mozna aj dobre, ze dostali i ten druhy... snad prijdou zmeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Částečně souhlasím.

Reagovat
Alberto Aquilani

ROSCIOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

jeslti nevyhodí Ferraru ted tak už nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Take si myslim, že teď by to mělo přijit. Asi nejideálnější možnost.

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

musí jíííííííííííííííííííít

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, co dodat

Reagovat
lnterista

co na to rict...ne ze by mi to vadilo ale tohle je smula no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

já doufal v remízu AS ještě může kousat, zatímco JUve je bezzubý

Reagovat
smazaný uživatel

Nech šteká a nepohryzie, tretie miesto im prajem, prečo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro Zítřejší výhru AC

Reagovat
smazaný uživatel

aspon trista palcov vzhuru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zítra budu rossonero

Reagovat
smazaný uživatel

když jednou, tak navždy

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne. Až budete hrát proti Juve, tak zase budu bíločerný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Juve si ze mě dělá srandu? Ještě před chvílí jsem nakoukl a vedli a nakonec vytekli. Mě z toho fakt jebne

Reagovat
Tsigi

sázels ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale zůstali mi na krku po Nedvědovi

Reagovat
M11

to jsem netusil

Reagovat
smazaný uživatel

tak není to fandovství, ale sympatizanství.

Reagovat
M11

jo.. sak jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

zítra je to 7 let od smrti Gianniho Agnelliho...ten by koukal

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

juventus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je videt ze jim chybi nedved, tak by si mel vzit nejaky prachy a koupit adekvatni nahradu nebo jeste lepsi, vyzadat si od vedeni 30000 a koupit si pracku, to by byl jeho nej prestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže si koupit lásku. Tím pádem si nemůžeš koupit ani náhradu za Pavla. Ti, kteří Juventus milují jsou buď příliš staří nebo mimo hru, Alex, Mauro, David, Seba.......

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze AC rozjebe ten nesympaticky inter, z jejich hry se mi chce blejt, nechapu ze s tahovouhle hrou dycky uhaluzi titul

Reagovat
lnterista

ja nechapou kdyz je nekdo nasranej a hned pak jde do interu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí být nasranej aby mohl toto napsat... Má pravdu, akorát to napsal trochu nevhodně

Reagovat
lnterista

hodne nevhodne...ale ten princip tu stejne funguje

Reagovat
smazaný uživatel

a divíš se?

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu, ja nehfandim juve , jenom interu ten tiul opravdu z hloubi srdce nepreju, za tu svou nakopavanou hru bez zalohy si scudetto nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

nemelo to byt opacne?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodna nabidka: od interu dostanete bura a ten vam na oplatku doda elixir mladi pro "nektere" hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přidej ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak paradne sem se este nezasmal, to víš no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebujeme už omlazovat

Reagovat
smazaný uživatel

tak nekterim doda naopak elixir stari, ale pozor, aby na to hriste vubec nekdo vybehl...

Reagovat
smazaný uživatel

co byste dali za nase zalozniky, i takovej seedorf je lepsi zaloznik nez kdokoliv z vasich vyjma zanetiiho, to je jediny hrac od vas, kterýho mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

i takovej, Seedorf jeden z nejlepších našich záložníků....

Reagovat
lnterista

nejak se mnozite

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslis?

Reagovat
lnterista

no milanistu...neber to osobne tebe nemyslim ale zacina se vam darit jdete nahoru a fanousku vic a vic

Reagovat
smazaný uživatel

zatim mirne vedete, ale v budoucnu to vidim na souboj: Msgoo, Junino vs. Tommy88, *Ondra*... Zatím ale vedete rozdílem třídy :) Taky nemyslím tebe, roberta, Jajinka a ty rozumné

Reagovat
lnterista

bez ultras to ale nejde

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám

Reagovat
smazaný uživatel

spatné vyjadreni... Celkove je těch naivnějších interistů o malinko více než Milánistů, ale Junino s MSgoo jsou zatím bezkonkurenční..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

tomuhle se říká "sypat sůl do ran"

Reagovat
Alberto Aquilani

Na zápase Juventus - Al ittahád http://www14.0zz0.com/2010/01/22/15/981696521.jpg

Reagovat
herbage

Reagovat
M11

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u tohodle mě málem rupla bránice

Reagovat
domingo

Tak jsem viděl oba zápasy a budu asi fandit ASR

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro všechny slovanský jazyky

Reagovat
domingo

Hlavně pro kašubštinu a horní lužickou srbštinu!

Reagovat
smazaný uživatel

S tým druhým súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Jej, tu kašubštinu si pamatuju ještě z maturitních okruhů... na tom jsem vyhořel naštěstí jinak výkon byl dostačně kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa...financni vykon, nebo nějaky ,,jiny" vykon?

Reagovat
smazaný uživatel

Na finančnim výkonu bych teda solidně pohořel a "jinej výkon" bych tehdy možná i ocenil, kdyby nechodila se zástupcem ředitele a přísedící nevypadal jako Brežněv.

Reagovat
herbage

Děda všechny slovanské jazyky studoval a porovnával, tedy než se zbláznil. Ale měli bychom někde doma mít ještě slovanské slovníky

Reagovat
jtbs

prosimvas co ten Buffon porabal? Ja som to nastastie ani nevidel

Reagovat
10

Riise na něj šel sám, udělal mu kličku a Gigi ho musel sejmout, jinak by to byl gól...udělal, co musel

Reagovat
smazaný uživatel

udelal to jedino co mohl aby zachranil bod...

Reagovat
smazaný uživatel

nic, udělal to nejlepší co vtu danou chvíli mohl..

Reagovat
smazaný uživatel

sejmul Riiseho, kterej šel sám a udělal mu kliku

Reagovat
jtbs

dik vsetkym ...tak na naseho najlepsieho hraca sa ani nepytam..kto bol najhorsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Grosso s Grygerou, aspoň pro mě.

Reagovat
10

nejlepší byl Momo, až na pár chyb v rozehrávce...nejhorší Chiellini, Grosso a Sali

Reagovat
smazaný uživatel

Momo se mi tež libil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, čím mě opravdu Sali potěšil, byl jeho zákrok se žlutou kartou. Perrotta by si měl uvědomit, že na Moma si nikdo hubu otevírat nebude.

Reagovat
10

Momo mu tam pěkně prošlápnul stehno při tom výskoku...přišlo mi, že tam tu nohu dal schválně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten skrček na něho dotíral hned od začátku a bylo to čím dál horší. Momo je správnej řízek

Reagovat
Jajinek

Juve je mi líto, tohle byl typický zápas, který se měl uhrát na výhru, která by tým zvedla. Sice se nedařilo optimálně, ale hru kontrolovali, dali gól (i když šťastný, a přitom krásný) a AS k ničemu nepouštěli. A pak začnou dělat takové chyby vzadu, že by člověk plakal. Chiellini mi připoměl tím svým výletem s odskokem míče Lúcia. To je skrat, který nesmí udělat. Pak se AS neuvěřitelně zvedlo a zajímavě si totam házeli, ale tohle měl Juve prostě ukopat.

Ciro musí jít, ten tým potřebuje jiného trenéra. Protože jinak se v tom budou topit ještě hodně dlouho. A je jedno čí je všechno vina a kdo za tuhle žabařinu může, jestli doktor, vedení nebo Amauriho holič.

Candreva se mi celkem líbil, i za těch pár chvil. Juve by mohl pomoct, čerstvá krev.

Alexe prostě už nikdy nestřídejte.

Jinak zajímala by mě varianta AS s Tottim a Tonim zaráz. Navíc, když se rozehrál Taddei, u kterého jsem to už nečekal. Nevím, jak to chtějí poskládat.

Těším se na zítra...i když si budu derby nahrávat a pustím si ho až v 11, stejně to budou nervy.

FORZA CALCIO

Reagovat
smazaný uživatel

no ze by vam prala stestena, to se rict teda neda, ale muzete si za to sami, kdybyste po golu nezacali hrat jak stado priposranejch slonu

Reagovat
10

Jajinek je nerazzurro...jinak obdrženej gól, ještě takhle blbej poznamená každej tým, ono se o tom mluví snadno...

Reagovat
smazaný uživatel

on nefandi Juventusu

Reagovat
10

s tím shrnutím souhlasím...a bohužel už souhlasím i s odvoláním Cira, tým potřebuje nějakej impulz, protože jsou očividně na dně nejen hráči, ale i Ciro...a není se čemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to zajtra tak,že na EF budu Milanisti v prevahe,ale na Stadione Giuseppe Meazzu to bude opacne

Reagovat
herbage

Tj, roberto vydá za celý sektor milanistů

Reagovat
Jajinek

poznal jsem ho osobně...a on hlasitostí vydá i za celou hospodu....což je v jeho věku dost unikát...

Reagovat
lnterista

povidej prehanej

Reagovat
Jajinek

stejně temperamentní, stejně radikální, stejně oddaný Interu, jak se prezentuje zde na stránkách. Byl to zajímavej pokec. I když na mou debatu o rozestavení, absenci Stankoviče či zařazení Beckse na pravé křídlo moc nenásledoval...ale možná to bylo pivem a meruňkovicí. A taky se mi nepodařilo zjistit, jak je možné, že může být středoškolák tak ve vatě....asi zde na eurofotbalu opravdu za články výborně platí. Ale jak říkám, rád jsem ho poznal osobně.

Reagovat
lnterista

dik to verim

Reagovat
herbage

Nevíš jesti neveze plachtu s podobiznou Javiera?

Reagovat
smazaný uživatel

prej enchal nalepit folii na autobus...

Reagovat
Jajinek

Má jen dres...ale vlajku prý chce vyrobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na stadionu milánští nebudou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budu do 70 minuty,potom zacnu odchadzat

Reagovat
smazaný uživatel

Za stavu 0:7 sa to predsa už neoplatí sledovať

Reagovat
smazaný uživatel

len ako dospeju k tomu stavu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno... Čestne samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

ked to nejaky z nich napise rukou na papier

Reagovat
smazaný uživatel

a Inter tam nebude mít Milánské fanoušky, nebo ti si řikají jinak? Ale vlastně pravda, Milánisti fandí pouze AC..

Reagovat
smazaný uživatel

ak si nepochopil,tak Milanistami som myslel fans AC

Reagovat
smazaný uživatel

Mnoho tvých názorů nechápu, ale tento jsem ještě vstřebal

Reagovat
smazaný uživatel

po lopate vsetko vysvetliť treba len idiotom

Reagovat
Jajinek

stačí, že tu budeš ty, jistě dodáš hodně konstruktivních příspěvků...

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak,že chvaly to bude dost,kritiku nebude treba a ani nic rozoberat

Reagovat
Jajinek

To je škoda, tvé rozbory jsou poučné, dlouhé a obohacující...

Reagovat
smazaný uživatel

dlhy rozbor necham na roberta a na jeho knihu s nazvom:Ja a derby Inter-AC

Reagovat
lnterista

souhlas az na to líto

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja neviem preco mu je ich luto,on by sa asi tesil,keby vyhravali ja to prajem skor Rimanom,tam ma Inter aspon Burdissa a dufam,že to bude tak i po skonceni tejto sezony

Reagovat
Jajinek

Mě bylo úplně jedno kdo vyhraje, koukal jsem se na to jako nezaujatý divák, a vzhledem k situaci Juve a vývoje utkání, mi jich přišlo líto. Kdyby v 90. minutě dostal gól AS, tak mi bude líto jich.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

________De Rossi________R

__Taddei_______Pizarro___I

________Perrotta_________I

_____Toni_______Totti____S

_______________________E

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohorozestavení je jasný, že Riise je přizdisráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

na Riiseho mi nešahej!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ho voláš Riise?

Reagovat
RickNash

ne, ale na něj mi taky nešahej radši

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nič, to Tavo...

Reagovat
RickNash

na to je málo zrzavej

Reagovat
Jajinek

No hlavně, že nebude hrát Vučinič... Na tuhle Taddeiovu roli více ze středu jsem teda zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to prakticky hráli, akorát útok bez Mirka To-To a je To.

Reagovat
Jajinek

Nevím no...mě přišlo, že se pohyboval výhradně na křídle. Ale to se ani při té variantě s To-To nedá vyloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, měl by být i nadále téměř křídlo á la Camoranesi a levou stranu pokryje Riise. Dnes mu to šlo parádně.

Reagovat
Jajinek

no mohlo by to fungovat, a není se čemu divit, že chtěl agent dostat Baptistu pryč z Říma. Nyní je tak pátou variantou.

Jinak Riise dnes na tři palce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa musíš skurvene nudiť...

Reagovat
Godwinson

zrovna je volnej Zico, myslim, že skvělá volba pro Juve

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

A co Dunga od léta? To by mě strašně zajímalo, jak by to vypadalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšie. To by mohlo sadnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad radši taky ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si aj zapojil mozog namiesto cúvnutia pri nálepke Made in Brasil, možno by si to nenapísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal bych to. Dunga může být stejným typem jako Scolari a to nemáme zapotřebí testovat, už teď jsme hodně riskovali a testovali. Je čas na rázné a jasné kroky a ne experimenty, těch už bylo dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, že experiment nie je potrebný, avšak nemyslím si, že by to bol totožný príklad ako Scolari.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím na klubové úrovni vůbec nepůsobil a tomu říkám já experiment. Jsem vůči tomu negativní. Sice nemám rád Brazilce, ale Dunga by přišel do "nové" země. Jeho aklimatice by byla podobná jako u nových hráčů a kdyby se měl aklimatizovat jako Felipe Melo, tak to bych mu radši zaplatil, ať se v Itálii ani neukazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšem že so slovom experiment súhlasím a on zareaguje akuráť naň....Ja sa na to môžem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi napsal, že si nemyslíš, že by to byl podobný příklad jako Scolari a já opět popsal, že v podstatě byl. Nevím proč obracíš oči v sloup.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt zvláštne uvažovanie, takto i to spojiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, navzdory všemu... Brazilce NE, toť můj názor a tím bych to ukončil

Reagovat
smazaný uživatel

Apatia a strach, nič viac...ale budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dunga je jinde než Scolari, třeba co udělal s Melem, to by Scolari nikdy nedokázal. Standardky, taktika, to je rozdíl jak kráva. Moc by mě to zajímalo, opravdu moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zjišťovat nechci, i když tebe to třeba zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

navíc zná italskej fotbal

Reagovat
10

těžko říct, jak by se Dungovi dařilo v klubu, navíc v Itálii, kde je to všechno trošku specifičtější...já bych snad nejvíc bral Trapa

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč Maestro Trap a nebo Marcello. Ti dva jsou mojí srdeční záležitostí a byl bych rád, kdyby se v klubu usadili oba. Jedno na jakém "postu".

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden z nich to ale nebude. Lippi ak skončí so squadrou, tak nič iné nevezme. Trap vezme možno ešte nejakú repre a potom na zaslúžený odpočinok, ktorého aj tak nebude zas tak mnoho. Nebude mať potrebu brať klub, i keď je Juventus značka vychýrená.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono i kdyby přišli na pozici managementu, což od Marcella dříve či později stejně očekávám, tak by to bylo jedině dobře. Marcello by byl dobrý prezidentem klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je už o inom...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono nejde ani tak o ten post trenéra, jako o ty posty tam nahoře. Protože Marcello by nikdy nedopsutil, aby se vyhazovali peníze oknem. On má stejné myšlení jako Luciano Moggi. Je to člověk, který fotbalu rozumí a ne jako Blanc, přivadrovalec z Francie, který umí vést jenom firmu, zatímco fotbalový klub není jen "firma", ale něco mnohem většího. Nebo Secco, bývalý poskok Moggiho, který byl v podstatě jho poslíček a něco jako sekretářka.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mi píšeš aby si mi rozšíril obzory, alebo prečo? Kto je Moggi a ako pracuje viem, ale ak sme sa bavili výsostne o trénerovi, tak je úplne zbytočné takto bočiť od témy, hlavne ak sme ju nejak uzavreli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě myslím obzory rozšiřovat nemusím Jinak odbočil jsem, protože problém je především nahoře, tam se vybírá trenér a dokud tam budou ti co jsou, nikdy nebude adekvátní trenér. Jsem zvědavý jak to bude dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale môže byť, občas sa vyskytnú poruchy v matrixe

Reagovat
smazaný uživatel

Matrix, je všude

Reagovat
Tsigi

Dunga by byl pro Juve ideální, podle mě se z něj stane velká hvězda po vítězství na MS o něj bude šupec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda až na to víťazstvo. Tým si istý nie som.

Reagovat
Tsigi

na vítězství Brazilců bych vsadil levé varle, tak moc jsem si jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bacha

Reagovat
smazaný uživatel

Nefunguje tak jak má?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

pravé mám radši

Reagovat
lnterista

fakt??to ja jim zas tak neverim...uz nemaji tak hvezdnej utok jak driv

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebují hvězdy, hlavně když hrají jako tým. Což oni hrají a daří se jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Dungom to nebolo, nie je a nebude o hviezdach. Majú však to, čo im mnohí, aj napriek menám, mzu len ticho závidieť.

Reagovat
lnterista

argentina pujde daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Ak pôjde Argentína ďalej než Brazília, ja stavím to pravé

Reagovat
Godwinson

správně chlapci, už nám zbývá jen někdo, kdo vsadí výbavičku celou ...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, Diego neodvádí nejlepší práci...

Reagovat
lnterista

tak tak se tam dostali a pak pujdou daleko...klasika

Reagovat
Tsigi

já si taky myslím na MS se často ukazují jako klíčové individuality a prostě Messi by si ten šampionát vyhrát mohl, ale nepřeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se tak nestane.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je slovo do bitky...

Reagovat
smazaný uživatel

beru tě za slovo

Reagovat
herbage

Tak já pak vsadím své pravé, že nevyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cirro tesilo nas ... kdy jindy ho chteji vyhodit nez ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Taka otazka sa hodi aj na ineho trenera momentalne ?

Reagovat
smazaný uživatel

3 bodyyy romaaaaaaaaaaa ,krasna noc zapas nudny , s nepresnostami a bez atmosfery ale hralo sa v juventuse tak sa dalo cakat hrobove ticho 3 dolezite bodyyyyyyyy FORZA ROMA,FORZA GIALLOROSSII

Reagovat
smazaný uživatel

ferera si bali kufre ,dobre ze az teraz FORZA ROMAAAAAAAA prehra odplatena

Reagovat
lnterista

kua pres 500. a to se jeste hraje derby...silnej vikend

Reagovat
10

v pondělí ještě rozproudí diskusi roberto, jako minule po zápase s AS a nakonec se zastavíme podle mě tak u 2000 příspěvků

Reagovat
lnterista

jj presne taky jsem nad tim premyslel

Reagovat
smazaný uživatel

ak derby dopadne 5:4 tak prispevkov bude aj nad 2000

Reagovat
smazaný uživatel

Už by jsi měl spát, je hodně hodin..

Reagovat
smazaný uživatel

to hovori ten pravy ktory chodi spat zaroven s vecernickom len teraz chcel zamachrovat

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň na tablety...

Reagovat
smazaný uživatel

za to,že ich berieš aj ty,nemusim aj ja

Reagovat
Swarley

jak se říká, na posranýho i hajzl spadne...

Reagovat
lnterista

van damme si to pekne dava ... jak za starejch casu

Reagovat
smazaný uživatel

uz vyse 500 prispevkov seria a je proste najsledovanejsia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Měli by nám pak poslat nějaká dividenda. Díky našim příspěvkům se v Itálii zvedá sledovanost a v přímě úměrnosti i cena televizních práv!!!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!

Reagovat
herbage

Tak když půlka příspěvků je o slovenském příslový a druhá o Tsigiho varleti...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tsigi

dneska mé varle získalo víc mužské pozornosti než snad získá ve zbytku celého mého života, snad jen že bych skončil ve vězení by mohlo dnešek přebít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ve vězení bys nosil dres bianconeri

Reagovat
Tsigi

Moggi moc velký klubista nebude jemu se do vězení moc nechtělo

Reagovat
lnterista

on by prave nosil oranzovej tak proto

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Takže aj Valenciu odmietol...

Reagovat
smazaný uživatel

Flirt bez zásunu, Poláci, Zanettiho gólový průměr, vsazený varlata, Pelíšky, Van Damme - to všechno dohromady prostě v jiné diskusi nenajdeš .

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa ešte len začína...

Reagovat
Jajinek

Pokud by z toho někdo udělal Zanettiho varlata a Van Dammův průměr bez zásunu...už bychom měli všichni BAN.

Reagovat
lnterista

ono byt bez varlat a jeste k tomu prumer 0,024 je taky na BAN

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

A mě by zase zajímal průměr GATTUSA bez zásunu - 0,024 (dní) by mohlo být to správné číslo.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovej snajpr nejsem...

Reagovat
10

to by byl konec Serie A v Čechách...

Reagovat
M11

+MSgo

Reagovat
M11

o

Reagovat
Jajinek

nechci mu křivdit, ale ten bude myslím dnes taky bez zásunu, a jediné co mu zbyde budou ty varlata...

Reagovat
10

Ronaldo dneska v Tutto řekl, že bude v derby fandit AC...to je pro mě docela překvapení

Reagovat
lnterista

ten pravej to rikal jo?

Reagovat
10

jj, pravej Nazario

Reagovat
lnterista

to je ale haj.l

Reagovat
10

haj.l nevděčnej...

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre robí a asi na to aj má nejaký ten dôvod. T o, že lepšie hráčske roky strávil v Interi na to nebude mať vplyv.

Reagovat
Jajinek

tak my jsme pro něj byli něco jako zdravotní pojišťovna....a ty nikdo nemá rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel, že daňovákov

Reagovat
Jajinek

u nás je teď v módě nadávat na pojišťovnu....a přitom my jsme po Ronaldovi nechtěli ani jeden regulační poplatek....a ža by se prohnul za recepty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Ciro

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentator na sport 1 ked dal riise gol povedal : "riise sa isiel radovat pri fanusikov juventusu " a to siel medzi fanusikov AS ROMA .nie ze bol ten zapas bez atmosfery co sa dalo cakat v turina a tma na tribunach , asi nejde elektina, tak este daju komentovat takeho trtka co nevie kolko trva polcas. zlaty slepicka

Reagovat
smazaný uživatel

oni celkove ty komentatori sou borci, treba i na prima cool

Reagovat
Alberto Aquilani

dnes som sa modlil a vyzival Slepičku , toto bol otras ten komentator , stale sa mylil , mylil si hracov , mal chybne informacie , nudil , a jednu stupidnu temu dokym sa vykoktal mu trvala pol hodinu - nieco v zmyslu Totti ma rozviazane tkanicky pod. .

Reagovat
jtbs

minuly zapas Juve komentoval nejaky frajer...vtedy som bol fakt spokojny

Reagovat
Swarley

600. pro mě, ať se nehádáte

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říct? Konečně jsem viděl Juventus. Nebylo to nic extra, ale pokrok tam byl znatelný. Hlavní příčinou byl Sissoko. Odpouštím mu, že pokud má míč soupeř, je zmatený, jak luční včela. On byl ten, kdo dokázal hrát s obránci, kdo dokázal přečíslovat soupeře (hlavně na pravé straně), kdo dokázal dostat do hry Diega a Alexe. Pozičně je to sice katastrofa, ale Melo není o moc lepší a dopředu je horší tak o 5 tříd. Navíc si Sissoko aktivitou v rozehrávce ubírá strašně moc defenzivní práce, takže to tolik nehoří. Ostatní hráče moc komentovat nebudu, zahráli vcelku slušně (nejhorší asi Grosso a Hasan). Giorgio je prostě dřevák a u takových čas od času taková minela musí přijít a opakuje se to pravidelně. Škoda, že se mu to nedaří za rozhodnutého stavu.

Ještě chci dodat jedno. Výsledek hodně nespravedlivý, ale ten, kdo si to zasloží, je Ciro. Za to jeho prasácké střídání bych ho zabil. Takovou kravinu nemůže vymyslet snad nikdo, kdo trošku u toho fotbalu uvažuje.

Reagovat
Tsigi

to jak hrál Hasan s mi zdálo absolutně neuvěřitelný, prakticky každá druhá přihrávka se mu nepovedla

Reagovat
10

za pochvalu Momovi, on se kvůli tobě tak snaží

Reagovat
smazaný uživatel

V normální situaci by to asi byla kritika za špatné bránění(je potřeba hledat spíš chyby a poučit se z nich). Člověk bere to, co hrál včera on, u defenzivního záložníka tak nějak automaticky. Ale po tom, co předvádí Melo, musím být vděčný i za tohle. Moje nároky jsou najednou hodně dole...

Reagovat
terry

Sissoko mě včera taky hodně překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem dokoukal záznam..., co na to říct no, dřív Juventus podobný zápasy vyhrával, případně ty góly v 90. dával on..., tohle není Stará dáma jak ji známe. Ciro asi fakt ven ! škoda Toniho, ráno se vzbudím, zapnu TV a vidím ho odcházet..., chtěl jsem ho zkouknout s Francym.

p.s.: všichni rukavice, podvlíkačky, šály..., jen Riise krátký rukávy

Reagovat
M11

poctivy severan

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám: "Kolik v sobotu smutku, tolik v neděli radosti."

FORZA MILAN!!!

A samozřejmě FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ani jsem si nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mourinhova kritiku vůči Marcellovi...

Proč by se měl Marcello zastavovat u Interu, když tam jsou pouze 2 potenciální reprezentanti, Balotelli a Santon, navíc když Santon se nyní dostane do hry jev kvůli zranění Chivua a Balotelli je pryč. V Juventusu a Milánu má kupu reprezentantů, proto se tam zastvil. José, opravdu nevím jak si chceš honit ego zrovnat tady

Reagovat
10

on nechce brát Cassana a Mourinho si myslí, že vezme Maria? Trap včera říkal, že se mu nediví...že byl jednou na snídani v Římě s Tottim a Cassanem a i tam dělali problémy

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti s Cassanom niekde v reštike robili problém ? To by ma tak zaujímalo , čo mohli robiť , trebars chytali čašníšku za prdel , alebo hádzali jedlo po hosťoch

Reagovat
10

nedivil bych se asi ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

som niak tušil, že to sem niekto dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tohle jsem sem chtěl přesně dát...nejlepší show...viděl si tu s Rinem, jak mu pes rozkousal auto?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ze scherzi a parte jsem projel většinu..., kdysi mi o tom řekl Interista. výbornej je i Zambrotta, Gilardino, Buffon a Recoba

Reagovat
10

Rino, Chiellini s papouškem a Mancini s tím sushi jsou ale naprosto legendární

btw. Zambro je vážně kliďas

Reagovat
lnterista

Coco je vybornej...chudacek a i Ravenelli

Reagovat
10

Coco si málem stříknul do kalhot chudák

Reagovat
smazaný uživatel

na Ravanelliho jsem zapomněl, ten je parádní , Coco chudák taky...

Reagovat
smazaný uživatel

na Ravanelliho jsem zapomněl, ten je parádní , Coco chudák taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak aspon pozdravit mohl slusnost je slusnost

Reagovat
SqueeZy

Opět zkažená další akce už by mi tam ten sport1 pouštět neměli... Naštěstí byl tipáč už zavřenej a dal jsem radši ty 2 kila do rulety...

Reagovat
homeles8

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Napoli!

To bude pro Juve (chybí zdraví hráči a týmový duch) a Fialky (chybí 100% zdraví hráči) ještě peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

to bude

Reagovat
smazaný uživatel

ballardini opet ukazal. ze c...k

Reagovat
terry

Kdo mi ve fantě půjčí nějakého záložníka? Značka: spěchá! Potřebuju ho ještě dneska

Reagovat
terry

Nakonec to tolik nehoří.

Reagovat
smazaný uživatel

derby zacina už za 3 a pol hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo jo jo Neapol pěkně jedeme...jen tak dál ..... FORZA NAPOLI

Reagovat
vanGomm

Ano Neapol to myslí s LM vážně to už je jasné.Jen tak dál.To takový Juventus,který si zvykl na LM bude mít letos s Neapolí asi problém a dost možná,že nejen s ní.Těch 8 ligových porážek je pro Juventus hodně.A to se sotva odehrála půlka zápasů.Takže nějaká prohra na jejich konto určitě ještě příjde.Do toho 13.místa je to dost našlapané.Bude i velký boj o EL.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim dva střelci proti Santonovi

Reagovat
zelda

hele, hoši když davam FM tak je tam ve statistikách bránění / hra. Co to znamená ??

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní nick

Reagovat
zelda

dík, ani nevim kde sem k němu přišel. Vejdu do třídy, někdo zařve ,,Zelda pojď sem" a už mi tak říkaj 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem zelda

Reagovat
Tomanatura

Není to třeba počet obraných zákroků, nebo, co já vím, třeba pohyb hráče na určitém bránícím místě?

Reagovat
zelda

já vůbec nevim. tipuji nejakej poměr ofenz. činnosti a def. činnosti

např: Daniel Alves 4.36

Reagovat
M11

jinak se spozdenim.. gratulace AS

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím k čemu gratulovat, když jsme jim ten zápas dali sami úplně zadarmo. Jen jsme řekli, "Na tady máte, chcete vyhrát? Nám se asi zase nechce." To je celé. K tomu není co gratulovat. To je jen pokrytectví, gratulovat soupeři, i když nic nepředvedl.

A Riise si nevidí do huby. Dal v Liverpoolu spoustu důležitějších gólů. Tohle miluju, když hráč říká v každém klubu kam přijde a dá povedený gól, že to byl jeho nejdůležitější gól v kariéře. K smíchu.

Reagovat
Mr.Jindros

Máš nějaké důkazy o tom, že to říkal i v Liverpoolu?c

Reagovat
smazaný uživatel

No, jelikož těch gólů moc v životě nedal, tak si myslím, že toto z jeho úst zaznělo při cestě LM před pár lety, ale nebudu to tvrdit na jisto. Ale spíše jsem to pak zobecnil na více hráčů. Ale pokud si myslí, že zrovna tenhle gól byl nejdůležitjěší, budiž, prostím, ať si to říká, má na to právo, stejně tak jako já mám právo tvrdit opak.

Reagovat
smazaný uživatel

ad 1, "To je jen pokrytectví, gratulovat soupeři, i když nic nepředvedl" 3 body jsou 3 body (fanoušci Interu by ti k tomu jistě řekli svoje )

ad 2, Co se Riiseho týče, je v další fázi svojí kariéry, v poolu se stal nepotřebným, tak se mu nedivím, že už se zpátky nedívá... Navíc šlo o HODNĚ důležitý zápas a jemu se náramně povedl, nedělal bych z toho kovbojku, i když chápu že tvůj komentář pramení z frustrace (Jinak zas tolik gólů v anglii nedal, tak zkus aspoň nastínit, který gól byl podle tebe nejdůležitější)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fanoušci Interu to neřeší. Jejich tým hraje 80 minut jako kluci z pralesní ligy a pak si najednou uvědomí, že brzo končí zápas, že by to chtělo asi s tím stavem 0:2 něco udělat a otočí to. To už mě nepřekvapuje 3 body jsou 3 body.

No právě, že tolik gólů v Anglii nedal a ty co dal, byly pro Liverpool důležité, viz. ty z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to plácnul v návalu emocí, po zápase se všechno točilo kolem něj, asi si to ani neuvědomil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, taky bych asi v takovém návalů emocí jednal stejně. Po otřesném výkonu po celý zápas tam v poslední minutě utkání poslat góla hlavou, kdo by nebyl šťastnej že

Reagovat
smazaný uživatel

otřesný výkon týmu, ale zrovna jemu se ten zápas povedl.. My poslední sezóny nikdy moc hezký fotbal nehráli, vždycky to bylo takové spíš na náhodu (při absenci Tottiho radši ani nemluvím).. Jinak jeho přestupu do Itálie nikdo nevěřil, někteří se i nahlas smáli, takže to beru (a možná to tak bere i on) jako takové malé zadostiučinění

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jeden z mála hráčů, kteří včera z vašeho týmu hráli. Brudisso a Perrotta pořád brečeli nebo se rozčilovali. Taddei co 5 minut to faul. Luca šel do háje po 2 minutách. Dani byl naprosto neviditelnej. U Francesca bylo jasně vidět, že není v optimální pohodě, že tam ještě doznívá zranění, viděl jsem ho hrát 10x lépe....

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, mě tam chybí trošku kreativity.. Tu sem si sliboval od Aquilaniho (ale nepustit ho za 20 tomu pomatenci by byl hřích )

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád hrajete lepší fotbal než my, když nepočítám včerejší zápas ... Nj, Aquilaniho za takový peníze nepustit by byl hřích, ale pořád jsem doufal, že zůstane, nemám rád, když Italové odcházejí pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

No já si stejně pořád myslím, že to 3. místo ukopete.. Nějáké novinky o Cirovi, resp. jeho nástupci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já v to doufám, ten třetí flek potřebujeme... Ohledně Cira nevím. Vedení jedná. Počítám, že zítra nebo nejpozději v úterý výjde nějaké prohlášení, ale neodvažuju si ani tipovat.

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědavý no... škoda, že to nejlepší co máme trénuje v na ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no

Reagovat
M11

prosim nech si radsi ty sve soudy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol jede ..a večer snad pojedem i my.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby della Madonnina Dlouho sem se tak netěšil, doufám, vítězství AC udělá tečku za podařeným víkendem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*že... Něják mi vypadávají předložky, neměl bych s tím k doktorovi ?

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

uz se tesim na choreo co kluci vymysli

Reagovat
Jajinek

Tak, ač nezvykle nerad, odcházím za sportem. Až se sem v 1 ráno vrátím po shlédnutí záznamu, doufám, že ještě bude s kým oslavovat, ale hlavně, že bude co oslavovat.

FORZA RAGAZZI!!!

Reagovat
10

700. pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tak podle nejnovějších zpráv Elkann požádal vedení, aby našli novýho trenéra...Ciro končí, jakmile vedení podepíše náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak na ten půl rok schopného člověka, nerad to říkám, ale Hiddink je holt řešení, a po MS příjde Marcello.

Reagovat
10

Marcello se na lavičku nevrátí, stejně nepravděpodobně v tuhle chvíli vypadá i Hiddink...píše se o Laudrupovi, Zoffovi, Viallim, nově i Claudio Gentile...

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem... Z těchto bych bral Dina nebo Claudia.

Reagovat
smazaný uživatel

Zoffa, kterej už 4 roky netrénuje, nebo Gentileho, kterej trénoval jen italskou 21' ? neříkali jste, že Juventus potřebuje experta ?

Reagovat
smazaný uživatel

A Laundrup nebo Vialli jsou lepší? Z těch 4 jmen jsou ti mnou jmenovaní nejlepší volbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Laudrup je z těch 4 jednoznačně nejzkušenější..., ale u něj Ti předpokládám vadí, že není Ital. můžu se zeptat, čím jsou Gentile a Zoff nejlepší volbou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to čistě můj subjektivní pocit a dojem. Nedokážu ti to vysvětlit. Jinak Laundrup se snad někde vyznamenal? ... Jediné co v mých pocitech v jeho prospěch hraje roli je to, že je jeden z našich bývalých úspěšných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink ževraj chce 7,5 mil eur a to mu nechce dat,chybu robite,lebo by to bol idelny trener pre vas,najlepsia varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho bohužel nemám rád.

Reagovat
10

z těch jmen, o kterých se mluví to nejlepší varianta je...uvidíme, třeba se nakonec nějak dohodnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Primavera dnes přejela Padovu 1:4 u nich (Baldrocco - 2x Schenetti, Oduamadi, Verdi)

Reagovat
lnterista

Inter 5-0 Brescia (HT: 3-0)

Scorers: Destro 36, 39, 71, Fortunato 24, Alibec 74.

Reagovat
smazaný uživatel

Destro je borec kolko už golov dal za tuto sezonu v Primavere?

Reagovat
smazaný uživatel

Umí Destro i levou?

Reagovat
lnterista

to ja to zas tak nesleduji ale asi lepe jak ja :o)

Reagovat
GEGE

Reagovat
Shevchenko

Oduamadi!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podla toho co pisu na stranke interu Motta, Muntari, Sneijder, Cambiasso su zdravi tak aspon ze tak uz som mal obavu ze Inter nebude mat vobec zalohu...

Reagovat
smazaný uživatel

jj,nastupia,to je dobre teda nastupi len jeden z dvojice Muntari-Motta a potom este urcite bude hrat Wesly(tesim sa na jeho priame kopy) a Cambiasso

Reagovat
smazaný uživatel

AC musí! Prečo? Tento víkend vyšli United, vyšiel Leeds, vyšlo AS, dnes Stoke, presne ako som veril a dúfal, dvakrát LTT, tak to teraz hádam nepokazí Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jose so svojim tymom na domacej pode už neprehral skoro 10 rokov,tak dneska ten den neviem neviem ci pride

Reagovat
smazaný uživatel

pro Leeds, taky mi dělají radost.. Škoda jen že Beckforda asi neudrží.. Každopádně ty výkony v FA Cupu jsou výborné

Reagovat
smazaný uživatel

Radosť mi nerobia, rivalita zostala aj napriek "odlúćeniu" ale postup, keď sa už dostali cez nás a hrajú sympaticky, im prajem. To, že Beckforda pustili (po sezóne podobne ako Mucha do Evertonu ) ma nemrzí, Moyesovi ho doprajem... Navyše, oni si nájdu v zásobárni ďalšieho

Reagovat
smazaný uživatel

*navyše Beckord jednoducho patrí do PL

Reagovat
smazaný uživatel

derby už zacina coskoro-už len hodina!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete ako je to s dohrávkami v stredu 27. ?? Lebo Udine má na ten deň naplánované aj dohrávku z Cagliari aj pohár proti AC Milano tak ako to je ??

Reagovat
smazaný uživatel

24.2.

Reagovat
smazaný uživatel

24.2. je dohrávka či pohár ??

Reagovat
Shevchenko

Dohrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi jen dva zapasy ze.

Reagovat
Shevchenko

jj

Reagovat
lnterista

MILAN - Starting XIs for tonight's Serie A Week 21 derby at the Stadio Giuseppe Meazza (kick-off 20:45):

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 27 Pandev, 22 Milito.

Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 8 Thiago Motta, 23 Materazzi, 30 Mancini, 45 Balotelli, 89 Arnautovic.

Coach: José Mourinho.

AC Milan: 1 Dida; 20 Abate, 19 Favalli, 33 Thiago Silva, 77 Antonini; 8 Gattuso, 21 Pirlo, 23 Ambrosini; 32 Beckham, 22 Borriello, 80 Ronaldinho.

Subs: 12 Abbiati, 4 Kaladze, 9 Inzaghi, 10 Seedorf, 11 Huntelaar, 18 Janculovski, 25 Bonera.

Coach: Leonardo.

Referee: Gianluca Rocchi (Florence).

Reagovat
smazaný uživatel

Janculovski

Reagovat
smazaný uživatel

bez překvapení..., tak jo, můžem na to vlítnout , drž se Bepe...

Reagovat
lnterista

hodne stesti

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně

Reagovat
GEGE

Trochu strach s te obrany...

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

nasa zostava je velmi dobre postavena,tak ako som si to zelal good work Jose and GOOD LUCK

Reagovat
Alberto Aquilani

Neviem , či sa učiť , alebo na to kukať , a teraz komu fandiť . Normálne by som jednoznačne bez myhnutia oka fandil AC , ale Rímu to docela ide a zaváhania AC by sa hodilo .

Reagovat
lnterista

zacinas se mi libit

Reagovat
Alberto Aquilani

hele , nechces radsej cisla niakych dievcat ? Ne , sranda samozrejme ....

Reagovat
lnterista

neboj nejsem strejda Helmut...vis jak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám jasno, Gin a Tonic a zítra asi dovolená... A zas tak optimistický bych nebyl, podle mě stejně skončí 3. Juve

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak ked neodvolaju Ferraru , myslím , že nie .

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, já bych se spíš než na prohánění milánských celků díval na záda..

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych mít tvoji jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

tak já na optimismus nahlížím jako na nemoc Podle mě jsou optimisté jen lidé s nedostatkem zkušeností Nevěřím, že se na téhle "vlně" povezem ještě dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

hezká teorie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Už se to blíží se těším snad víc jak na vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jinak...DORIA Přišli sme, ukazali, zvitězili, veni vidi vici

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, a my znova už po 21. krát - prišli sme, ukázali holý k...t, prehrali, Friuliani

Reagovat
10

nečekal jsem, že se zvednete zrovna v Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Řek bych, že nam paradoxně pomohla absence Cassana.

Reagovat
smazaný uživatel

znamená to "přišel jsem, VIDĚL jsem, zvítězil jsem" ty Caesare

Reagovat
smazaný uživatel

U nás v Janově je to jinak...nee, mam to z jedne pisne.

Reagovat
Inzaghi

Tady se rýsuje rekord.. Skoro 800 komentářů ještě před derby.. Jinak teda nervy jak před písemkou z matiky.. Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

no musím přiznat, že je začínám mít pomalu taky..., kvůli Sandrovi. navíc letos jde v derby po delší době o víc než jen o prestiž...

Reagovat
Inzaghi

Obrovská škoda Sanda, ale i Patinha.. Kdyby oba hráli, tak bych byl klidnější.. Takhle to bude hodně otevřený.. Nejhorší na tom je, že když prohrajem dneska, tak už bude titul hodně vzdálenej..

Reagovat
lnterista

Scuderby

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze hra Jose dne na 2 utocnikov Pandev sa dufam dnes zas predvedie FORZA NERAZZURRI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sky: Thiago má od odpoledne horečku, připraven Kakhaber Kaladze.

Reagovat
smazaný uživatel

Však len sranduješ...To by som tam radšej dal Boneru, darmo že dlho nehral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaladze .. Gratulace Interu, pokud nastoupí Kaladze, tak zápas už mají v kapse

Reagovat
10

to by se Borriello s Ronaldinhem museli hodně snažit...

Reagovat
Shevchenko

Už jen půl hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

uz len 15 min

Reagovat
terry

Dostal jsem nabídku, že bych mohl jet na Sherlocka Holmese, tak že bych opustil fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, slušné dilema

Reagovat
terry

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Voôbec. Dnes derby, Sherlock v pondelok poobede

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

zhulená sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky na to plánuju zajít, Robert Downey Jr. je oblíbenec..., ale dneska ani zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

radši tu házenou.

Reagovat
terry

Reagovat
10

pokud ti to nenabídla nějaká modelka, která ti tam dá rovnou BJ, tak bych se na to vysral a koukal radši na fotbal

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
$dolar$

Ale pokud je tam alepson mala sance na BJ, tak kino je jasne vitez

Reagovat
terry

No Božskej John je bůh ví kde.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseanka je v klude tak to mozes ist

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, nervičky?

Reagovat
$dolar$

FORZA INTER !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už to zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už to jede...

FORZA CALCIO

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA RAGAZZI

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello se na to ostrihal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo jasne na zlutou!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Dinho zabojoval

Reagovat
$dolar$

Ty pico to byla strela

Reagovat
smazaný uživatel

wesleeey

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

jaka je obrana AC nemuzu se na to divat, doufam ze tam neni kaladze

Reagovat
Shevchenko

Sneijdere jdi do hajzlu.

Reagovat
$dolar$

To skonci zas debaklem pro AC

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon karta za simulaci

Reagovat
FORZAMILAN

simulanti inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

janculovski na plac...

Reagovat
$dolar$

Borrielo ma stylovej uces

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MiChaEl

Znalci, prosim o pomoc: Ako zvacsit to miniokienko streamingu v bet365? Vdaka vopred..

Reagovat
Shevchenko

Klikni na Live streaming.

Reagovat
MiChaEl

Vdaka ti. Dufam, ze vacsi obraz = vacsie potesenie ako doteraz. Je nacase sa zobudit..

Reagovat
smazaný uživatel

DIDAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooooo to neni mozny

Reagovat
Shevchenko

Já se na to nebudu dívat.

Reagovat
$dolar$

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej to byla skodaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder 100% sanca

Reagovat
smazaný uživatel

Dida!!!!!!!!jeho zapas zatim

Reagovat
mastakillah

Dida

Reagovat
smazaný uživatel

Wes mohol dat uz 2 goly come on INTER

Reagovat
smazaný uživatel

dida

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

militovec

Reagovat
smazaný uživatel

Miliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale tohle se mohlo chytit

Reagovat
smazaný uživatel

hej hoši...Kde se to dá pls sledovat na netu???

Reagovat
smazaný uživatel

A uz je zase valcujeme totot je INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
terry

Tak aspoň, že DIEGOOOOL!! Fanta je moje.

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidil to k tyči zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

abate

Reagovat
$dolar$

Ale uz to melo byt 3:0

Reagovat
Shevchenko

Bože už bychom se mohli vzpamatovat.

Reagovat
Shevchenko

Ten měl být nový...

Reagovat
smazaný uživatel

Abatinho...

Reagovat
Shevchenko

Ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Abate

Reagovat
Mr.Jindros

Kdepak si, Nesto?

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by nestihl ani Sandro,ale tak třeba by vykouzlil naky super skluz

Reagovat
Jankul18

Jak malej ten Abate, ja chci Zambrottu

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka:dame im viac ako v prvom zapase?

Reagovat
Tomanatura

AC zatím výborně nestíhá panděv

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel

Reagovat
Tsigi

Abate je prostě špatnej a to už mi nikdo nevymluví

Reagovat
$dolar$

Aj SKODAAAAAAAAAAAAAa uz mohlo byt 4:0

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
herbage

Jak hraje božský Ronaldinho?

Reagovat
smazaný uživatel

už měl dvakrát míč :)

Reagovat
smazaný uživatel

zatim nebyl moc videt nemel moc prilezitosti...

Reagovat
Tomanatura

Zanetti

Reagovat
mastakillah

Nebýt tam Dida, tak už je to tak 3:0

Reagovat
Shevchenko

Ale blbost, tu střelu Milita z pravého úhlu by chytil každý průměrný gólman.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter hra zatial FAMOZNE

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas se to interistum 2x odrazi přimo na nohu... a mohly z toho byt dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

seru na to, real se podivam ze zaznamu...

Reagovat
Xavi8

konecne si dostal rozum

Reagovat
smazaný uživatel

AC ...........................K.O

Reagovat
smazaný uživatel

budem to mit težky přes ty jejich ,,Godzily´´ v obraně

Reagovat
Jankul18

Slepickovi se trha obraz na monitoru, to ma za ty kecy

Reagovat
smazaný uživatel

antoníny

Reagovat
terry

Odmítnul jsem Sherlocka Holmese.. Koukám na Taxi, Taxi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že by Slepička byl nějaký fotbalový znalec, ale pokud chce záloha AC hrát dozadu to, co doteď, tak nemá naprosto žádnou šanci. Zatím je to jen o gól, takže šanci na eliminaci ďábelsky rychlého přechodu do útoku Interu mají. Chce to víc pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička furd taha ten sopel do nosa neda sa to počuvat

Reagovat
terry

Jinak ale pánové Péťa Štochl

Reagovat
$dolar$

Plzenak

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s nim?

Reagovat
terry

Mrkni na házenou.

Reagovat
smazaný uživatel

slepička má nějakej záchvat ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lucio si co dovolil pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Panděv tam teď na tu střelu měl víc prostoru, než by bylo zdrávo. Stopeři pečlivě zz povzdálí studovali styl jeho střely, ale příště by měli radši bránit

Reagovat
Jankul18

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio,Samuel,Materazi-největší hovada v obraně co znám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chce hodne odvahy dat s fleku sneijderovi cervenu to som este nevidel za protesty nech uz mu povedal cokolvek

Reagovat
Tsigi

Na simulanty se takhle musí i v Serii A jinak to nidky nepřestane

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, dneska je to hodně nervózní. Jdu mrknout, jak je to z kurzem na penaltu nebo ČK

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder

Reagovat
$dolar$

To si dela rozhodci PRDEL?

Fakt parada po 20ti minutach takhle zkurvit derby...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
cubinho

Trošku OT: Sledujete někdo házenou? To je neuvěřitelné, co tam dneska ti naši předvádí!!!

Reagovat
terry

Hlavně Štochl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na házenou a čum na fotbal

Reagovat
cubinho

Blázne Ale byly to nervy až do konce...

Reagovat
Tsigi

Sneijder wůhů

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma fakt v ty hlavne vymrdano

Reagovat
smazaný uživatel

postřehl jste někdo něco ?

Reagovat
FORZAMILAN

to dostal za to tleskani rozhodcimu po zluty Luciovi za filmovani......

Reagovat
FORZAMILAN

Sneijder,to je ale idiot.........

Reagovat
mastakillah

Tak se mi Sneijder líbí

Reagovat
smazaný uživatel

huste Sneider ruda mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna sem se chystal napsat, že Sneijder hraje doposavadni nejlepší zapas za Inter, a že konečně splnuje to, proč ho Inter koupil, a co po něm Jajinek a spol chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

za co ma čevenou?????

Reagovat
Mr.Jindros

Uteklo mi, co Wesley udělal. Vysvětlit prosím.

Reagovat
$dolar$

Zatleskal rozhodcimu za to ze nepisknul faul na Lucia ...

Reagovat
terry

Co se přesně stalo, zrovna jsem to měl jinde a viděl jsem jen to, jak se Sneijder s Mourinhem vztekali.

Reagovat
Jankul18

Diky Wesley, ze si nam dal sanci

Reagovat
smazaný uživatel

už se perou už se perou

Reagovat
sansiro

Někteří chlapci jsou pěkně přemotivovaní

Reagovat
$dolar$

Ale ty rychly protiutoky, to je nadhera Pripomina mi to Chelsea pod Josem

Reagovat
GEGE

Nebylo to za to jak zatleskal rozhodčímu?nic jiného jsem tam neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo hodně ubohe vyloučení.

Reagovat
vitasrp

Ale pravděpodobně to dostal za to, nic jinačího tam snad ani provést nemohl..

Reagovat
Swarley

když se chová někdo jak idiot, červená ho nemine nikdy nepochopím, proč tohle tak zkušený hráč udělá...

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak tohle bylo od Sneijdera na pěst. Takhle dementní vyloučení v tak důležitém zápase, to snad ani nekomentovat.

PS: a nemohl s tím, kua počkat, až bych vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

a za co ji dostal?nejak mi to uniklo...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí z toho dělaji v celku frašku

Reagovat
sansiro

Možná mu to dal rozhodčí zpětně za to, jak mu Wes vynadal, když se s ním srazil na půlce

Reagovat
terry

Za tleskání ale hodně ubohé vyloučení.

Reagovat
Swarley

ještě k tomu se tam s ním hádal a mával mu rukama před obličejem...tu rudou bych mu dal bez váhání taky, co má co do čeho kecat...

Reagovat
terry

Normálně se za to nedává.

Reagovat
Swarley

a to je ta chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Bol premotivovaný až až, vytočený, už keď sa s nim zrazil a reagoval sakra neprimerane. Mne sa to vylúčenie páčilo a to nehovorím preto, že chcem aby AC vyrovnalo. Z princípu.

Reagovat
Swarley

tohle si prostě hráč nemůže dovolit...je jedno, co rozhodčí pískne...dal podle mě docela nesmyslnou kartu Luciovi, ale prostě mu ji dal...s tím se nedá nic dělat a nějaký gesta, nějaký pokřikování a že se kolem rozhodčího seběhne 5 lidí a budou se s ním bavit...já bych udělal rychlej proces, něco se ti nelíbí, lup mu žlutou, kecáš dál, lup ti druhou a nazdar...jestli s tím má další hráč problém, klidně s ním udělám to stejný...oni by se to ti hráči hoooodně rychle a hoooodně rádi odnaučili, jen kdyby rozhodčí měli více odvahy...

jednou je na hřišti sudí, je tam od toho, aby pískal a hráči od toho, aby hráli...to jak rozhodčí píská, to hodnotí úplně někdo jinej, rozhodně to nejsou dětinsky vytočení hráči...

Reagovat
Pipo123

já neviem, ale to je ich mentalita taká južanská a neviem ale v takom zápase ide o strašne vela a dokial budú rozhodcovia v taliansku pískat ako pískajú tak tie protesty tam budú vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ tí hráči budú padať stále ako hnilé hrušky, ani sa tým prešľapom, čo pri tom počte je logické, že prídu, čudovať nebudem...

Reagovat
smazaný uživatel

No nemôžem nesúhlasiť vidím to ÚPLNE rovnako.

Reagovat
Pipo123

mne zasa nie, kedže predtým odpískal niečo neuveritelné simulovanie Lucia Snejder reagoval pomerne dobre, ked sme hrali derby Doria v s Genoa tiež tam bolo niečo podobné a dostal Cassano sa mi zdá len žltú

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdiel aj v tom ako intenzívne a čo hráč hovorí. Za "bla bla" dostal žltú už kde kto, ale tak ako reagoval Sneijder, derby nederby, to sa nesmie. Ja byť na mieste sudího toho zápasu, taktiež neváham.

Reagovat
vitasrp

Taky ona se za to žlutá má dávat, já ji už taky takhle schytal..

Reagovat
smazaný uživatel

Kecale

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravda, že aj ja som takú dostal. Síce nie priamo, skôr si to sudí kompenzoval za celý zápas a dal "akože" za zdržovanie, ale obaja sme vedeli, prečo to spravil. Keď pískal jak *****

Reagovat
Pipo123

ved je to derby človeče... v takých momentoch musí rozhodca troška inak posudzovat situácie, lebo to znova posere a bude to masaker

Reagovat
Swarley

já být rozhodčí tak si tyhle gesta, pokřikování a podobný věci nenechal vůbec líbit...prostě rozdávat za tohle karty a bude klid, oni se to odnaučí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak veru.

Reagovat
vitasrp

No však, za to zatleskání měl Wesley s určitostí dostat žlutou, ale fakt netuším, kde si vycucal tu červenou.. Samozřejmě pokud v tom nebylo nic dalšího..

Reagovat
Swarley

souhlas, ona by ta žlutá bylo vhodnější...ale jak říkáš, kdo ví co tam ještě bylo, kdo víc co mu řekl...

Reagovat
Swarley

ale zase ty gesta byly docela přehnaný...nejdřív se vztekal, jak děcko, když mu tam rozhočí zavazel ve hře, potom to tleskání, gestikulace před obličejem sudího + nějaký kecy...celkem mi z toho i vychází červená...

Reagovat
smazaný uživatel

No práve, sto pro bolo. Veď ho odtiaľ trhali ako býka v corride. Aj jeho výraz tomu zodpovedal. A tak ako píšem, poriadne ostré slová si rozhodne neodpustil už nejaké 3 minúty predtým, keď sa mu sudí nechtiac priplietol do cesty, keď mal mať čistú loptu.

Reagovat
Pipo123

asi máte pravdu, ale mohli by niečo v taliansku spraviť už proti rozhodcom, lebo v Serii A ked rozhodca pustí nejaký tvrdší faul tak už sa dalších 10 minut hráči okopávajú ako hovada rozhodcovia by mali viac púštat hru ako v anglicku, ale zasa vediet aj kedy je dosť a dokázať dostať hráčo do laty

Reagovat
herbage

Přikláním se taky ke žluté, rovnou červená se dává za hrubý faul nebo fyzické napadení. Kdyby mu dal žlutou a pak ho za nějaký hrubší faul vyloučil, prosím, ale rovnou, to mi přijde lehce mimo. I když Sneijder je fakt blb

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo to nie je v závislosti na závažnosti činu. A verím, že ak mal sudí v derby gule poslať hráča pod sprchy (pre Sneijdera dnes odporúčam aj s ľadovými kockami) pre kecy, tak to muselo byť pekne ostré, tomu ver. A s tým sa stotožňujem. Poriadok je potrebný. Ak dostane Mascherano za úšklebky a kačičku žltú, za to, čo v amoku predviedol premotivovaný Wesley môže sudí dať redku s čistým svedomím.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Pokud to bylo jen za to tleskání, tak to ten sudí podělal.

Nicméně on se na sudího Sneijdet hodně zlobil i pár minut předtím, když na něj šla přihrávka a sudí mu zabránil tělem ji převzít. To byla vcelku nadějná situace a on tam poskakoval jak čertík z krabičky

Reagovat
smazaný uživatel

Tam toho určite bolo viac. Za tlieskanie je žltá, to je normálne, ale kecy tam boli a opakovane. Kto vie aké...

Reagovat
smazaný uživatel

tam byla ruka a vcelku hodně od těla

Reagovat
GEGE

Jasná pentle.

Reagovat
Tsigi

těžko čekat, že pískne červenou a penaltu

Reagovat
FORZAMILAN

ale spravedlive,nema tam co pul minuty placat rozhodcimu...........

Reagovat
Pipo123

nemá ? ved já som pozeral jak debil na to čo pískol rozhodca Lucio nefilmoval a chcel hrat ... bože rozhodca

Reagovat
M11

snad mu konecne spadne hrebinek.. SUPER

Reagovat
terry

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

pekne v pi(i to je je8em nato kokot slepička

Reagovat
Pipo123

debil rozhodca ako toto zapískat ? kokot je to ved Lucio sa pošmikol a ani nefilmoval a chcel hrat dalej a on odpíska simulovanie debil debil debil a to ani nefandím Interu, škoda že mu Wesley nedal dobre na papulu

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, bohužel tim zabil skvělej zápas...

Reagovat
herbage

Když AC nemůže, rozhodčí pomůže?

Reagovat
GEGE

A nepískne jasnou penatlu

Reagovat
terry

Nemůžete chtít všechno

Reagovat
Shevchenko

Jdi se dívat na házenou.

Reagovat
smazaný uživatel

hoši,sledujete to někdo na netu????

Reagovat
FORZAMILAN

bet365,ale musis se zaregistrovat,vsechno si tam vymysli,kreditka,bydliste atd........

Reagovat
smazaný uživatel

a někde jinde?pač mi na ATDHE vypadl signal

Reagovat
FORZAMILAN

nevim,jinde asi ne..........

Reagovat
smazaný uživatel

no tak mi řekni pls přesně tu adresu na keru koukaš ty..diky

Reagovat
FuckT

www.rojadirecta.org

Reagovat
terry

jo

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to nebude chtět Rocchi kompenzovat,a neuděla s toho větsi hovno nez ted

Reagovat
Tomanatura

Jak jsem AC celou sezonu kvuli vybornemu fotbalu chvalil, tak dneska je to fakt konec. Neustálé simulace, snaží se to uhrát na penaltu

Reagovat
herbage

Tak už jich tento ročník kopali jen v Serii A 6, přineslo jim to spoustu bodů, tak proč to nezkusit, že?

Reagovat
smazaný uživatel

to má Slepice nějakej podíl v tý televizi ? nebo jak jinak je možný, že tenhle ňouma furt komentuje ?

Reagovat
herbage

Chtěl jsem se na zápas podívat, ale sotva chytím nějaký slušný přenos, tak je prakticky po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře, že se nedíváš.

Reagovat
terry

Reagovat
GEGE

Reagovat
herbage

O nic taky nepřijdu, dáte dva góly z pokutových kopů a budete rádi

Reagovat
terry

když se to kryštofovi líbí, nebudu ti říkat skvělý stream

Reagovat
smazaný uživatel

díky..nechám tě zato vyhrát ve fantě.

Reagovat
FuckT

nechapem...www.rojadirecta.org...stiahni si program sopcast ...ja to pozeram v TV kvalite :D a cisty signal bez seknutia

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho bezel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

ja to taky viděl!!! fakt

Reagovat
mastakillah

Jak sem vždy kritizoval Lucia, tak dnes se musí nechat, že je zatím úžasný

Reagovat
terry

Tak to byl hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Davide

Reagovat
smazaný uživatel

To byl sestre ty vole :D

Reagovat
mastakillah

a ted je to Beckhamova parketa

Reagovat
smazaný uživatel

To ej dost blizko to je v pr...

Reagovat
GEGE

Dlouho jsme nedali s přímáku gol.

Reagovat
smazaný uživatel

tj skoro samy goly u rohu a primak nic...

Reagovat
Shevchenko

Bože to jsou simulanti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Všichni

Reagovat
$dolar$

presne je to humus nevim jestli jim to Leonardo naridil nebo padaji sami...

Reagovat
smazaný uživatel

a Maicon tam nacvičoval co ??

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, kdo tady padá je tak Lucio a Maicon

Reagovat
$dolar$

To by me zajimalo jak dlouho tohohle rozhodciho hledali...

Reagovat
Pipo123

jj ale obdivujem hráčom že mu nedajú jednu na papulu, já by som sa asi neudržal

Reagovat
smazaný uživatel

na to tam mají Josého.

Reagovat
FORZAMILAN

Maicon.........

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz sa sudi o co snazi? Kompenzovat vymyslenym priamim kopom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane jasne stiahnutie Pandeva v 16ke na neodpiskane penalty 1:1

Reagovat
FORZAMILAN

tak nas souper to tam taky tlaci na penaltu...........

Reagovat
mastakillah

ten Abate hoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

Z pirlových přímáků mi je nevolno..

Reagovat
terry

Proc všechno kope Pirlo?

Reagovat
herbage

Dle komentů asi koukám, že je to oslava fotbalu. Červená, plno simulací, asi o hodně přicházím

Reagovat
FORZAMILAN

si pis,ze jo...........

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že ani ne.

Reagovat
Tomanatura

Mně dnes stačil rychlý souhrn zápasu Stoke-Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

To je síce pravda, ale nepŕskaj, fakt o veľa neprichádza...

Reagovat
smazaný uživatel

i ty trpíš herbagefobií z milánu? Kterou z tvých holek ojel někdo v dresu AC?

Reagovat
Tomanatura

Já si přicházím na své.

Reagovat
Shevchenko

Proč proboha pořád provokuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Italská liga je banda simulantů! Už se nedivím, proč ta jejich liga jde do sraček

Reagovat
smazaný uživatel

Však se dívat nemusíš, existuje demokracie kedlube.

Reagovat
smazaný uživatel

Italskou ligu nesleduji. Tohle je výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhočí Za to, že jim ty simulace nežere

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodčí je nejlepší z celého zápasu, mezi námi Sneijder si zasloužil už červenou minule a Muntari by jí taky dnes neměl pohrdnout. :)

Reagovat
smazaný uživatel

ten Antonini je ještě horši než nejhorší

Reagovat
Shevchenko

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

mě se teda vůbec nelibí jak hraje to samo Abate

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pro CALCIO

Reagovat
Xavi8

1000 pre vyhru AC

Reagovat
terry

PÉÉÉÉŤAAA ŠTOOOCHL!!

Reagovat
FORZAMILAN

kdo to je

Reagovat
smazaný uživatel

ten hra kde?v AC?

Reagovat
mastakillah

aji Jícha

Reagovat
terry

To si můžou měnit dresy už teď?

Reagovat
smazaný uživatel

To si nikdy nevidel?

Reagovat
terry

Tak moc se to nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

herbage preco to nepozeras ??:D

Reagovat
Shevchenko

Proč to proboha všechno kope Pirlo? Na co máme Beckse? Pirlo se zhoršil neuvěřitelně.

Reagovat
terry

Taky jsem se tu už divil.

Reagovat
Tsigi

tak z Pirlových rohů padá poměrně dost branek, to bych mu neupíral, ale přímáky bych fakt nechal Beckhamovi

Reagovat
smazaný uživatel

Čítaš mi myšlienky

Reagovat
10

taky jsem si říkal, proč to nekope Becks

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo to prej prodal

Reagovat
Tsigi

Začal bych tím, že bych stáhl Gattusa, protože ten je v momentální situaci na hřišti naprosto k ničemu.

Snad se Leo nebude bát poslat ještě nekoho ofenzivního. Je jedno kolik se prohraje, pokud se prohraje

Reagovat
Jankul18

jj a dat tam treba Seedorfa

Reagovat
smazaný uživatel

Idem sa Sudi to uplne skurvil Inter to bude musiet zavret a AC tvori asi jak ja s kamosmi na dvore takze je po futbale 27 minut to bolo dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvili si to sami, zasloužená červená a Muntari bude následovat, tak se na to připrav

Reagovat
FuckT

zasluzena cervena ??? ja nefandim ani jednemu timu z tychto...ale poviem ti,ze zasluzene by bolo jedine keby Snejdernaje*al jednu rozhodcovi ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zaprvé nefandím taky ani jednomu, ale pokud ti tam hráč skoro minutu mává a tleská před ksichtem a pořád do tebe hustí během celého zápasu, tak je to nesportovní chování a ten rozhodčí to udělal dobře. Navíc Sneijder je placen od hry, ne od keců. Třeba mu pro příště spadne hřebínek.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím půl bídy, je třeba přidat. červená zasloužená, stejně jako loni Rino, takže 1:1. Abate zkurvil další gól, pomalu mi s ním dochází trpělivost, chci Rafinhu

FORZA MILAN, MILAN CAMPIONE, FORZA MILAN, IL MILAN OLÉ !

Reagovat
Jankul18

uz se nedivim proc FC Turin vypadl z Acka

Abate tragede, ja chci Zambrottu

Reagovat
Jankul18

tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Chci niekoho iného Rafinhu nebudeš mať rád

Reagovat
smazaný uživatel

takovej Dani Alves by stacil

Reagovat
smazaný uživatel

nebo bych zkusil misto Abateho Flaminiho na pravyho beka myslim ze horsi nez s Abatem to asi nemuze bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinhu podporuji.

Reagovat
Tomanatura

No, po nádherných 20 minutách je už nuda. AC citelně chybí pato, ale stejně proti Inteu v 9 nedokáže nic pořádného vymyslet.

Reagovat
GEGE

Zatím jsme neškodní Borriello je bud zdovjený nebo strojený a nic tam sam neudělá.Že bude obrana bez Nesty hořet jsem čekal to není žádné překvápko zatím můžem poděkovat Didovy,že to není víc.Snad to otočíme.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to lepší pohyb a keď má loptu Ronaldinho, tak sa ponúkať, nie stáť ako soľné stĺpy...

Reagovat
GEGE

Právě chybí tam ten Patův pohyb z pravé strany.

Reagovat
Swarley

jn, Becks toho tam moc nenaběhá...ale jinak ty jeho nákopy, přenesení hry přes šířku hřiště na Ronaldinha...balzám na duši

Reagovat
GEGE

Jo ale mezitím se Inter sformuje a jdeme do plných.

Reagovat
Swarley

no to je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

strojený na ples

Reagovat
Jankul18

jo a chtelo to spis Boneru nebo Khaladze nez Favalliho

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je potreba stopera nedokazu si predstavit co bysme delali kdyby se nedej boze zranil zase Nesta a Silva se vykartoval to by byla asi stoperska dvojice Favali-Bonera

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca dosral cely zápas

Reagovat
Shevchenko

Seedorf a Bonera na plac, pro mě je to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hutelar asi ne,ješte,ale Clarence by mohl

Reagovat
FORZAMILAN

to dame,verim tomu,ze alespon vyrovname.............jinak cervena spravna,Sneijder je blb,muze si za to sam.........

Reagovat
sansiro

Pane Slepička, vy tam luštíte osmisměrky nebo jak si mám vysvětlit ty zvuky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

jeste ze se na to nedivam v tv,ten Slepicka jeste komentuje?........

Reagovat
Alberto Aquilani

toto je zádrb roka

Reagovat
FORZAMILAN

ty vole,ja to fakt nevedel,kabelovku nemam,ten komentoval,kdyz ja byl jeste malej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

líbí se mi zatím Rino, dneska hraje výborně...z Interu jednoznačně Millito, to je prostě pan útočník pro rozhodčího pro namachrovanýho Sneijdera

Reagovat
terry

Diego.

Reagovat
10

ještě bych dodal, že pokud to chce Inter dohrát aspoň v 10ti, tak musí vystřídat Muntariho...jinak Abate tragédie, střídal bych ihned

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Muntari musi dolu za Mottu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Muntari musi dolu za Mottu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne Muntari je jasná volba pro další rudou barvu

Reagovat
Tsigi

Abate je tragédie kdykoliv, když má bránit, kdyby aspoň do útoky byl skvělý, ale ani tohle prostě na AC nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel ještě , to je dneska fakt jak do zdi.

Reagovat
10

celkově to Inter v obranný fázi zvládá zatím bez problémů, hlavně napravo na Dinha dobře hrajou Maicon se Zanettim

Reagovat
Murtago

Samuel hraje?

Reagovat
Murtago

Stoperská dvojice je Motta, Lúcio ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

tak jsem se spletl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak se řikal,Lucio,Samuel,pak Materazzi, a inter ma největši hovada v obrane jake de mit

ty ti klidne zašlapnou nos jen aby to prostě odkopli,připadaj mi jako kdysi ruská sborná

ale mit takeho obrance aspon jednoho v AC,tak skaču radostí

Reagovat
lnterista

misto debaklu tohle....kua kua kua

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem špatně? Ne, nehrajem..prostě Inter hraje to co potřebuje a co na nás platí. Oni dojebou zápasy se Sienou a Bari, ale na nás prostě vletí..už mě točí.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm njn,

to taky bude i tim že Jose,ma kvalitnějsí a širší kadr než my a proto na silne tymy dava rozestaveni jako soupeř

taky interu krom potupeni AC a prestiže, v lize nejde zas tolik o to jako že AC ho musí vyhrat,když inter prohraje pořad to bude naskok, a kdo ví jestli Florencii porazime

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sneijder je ale vážně kokot, co si od toho jako sliboval? Pro Lucía ta žlutá možná neprávem, lehkej kontakt tam byl, ale přifilmovaný to bylo. Těch diverů tam bylo ale víc - třeba Borriello u tý lajny, Maicon tam měl ty nohy tak 10 minut před tim, než se Marco rozhod, že spadne Ono vůbec ta snaha upadnout na dobrym místě pro přímák, respektive v pokutovym území, je očividná u obou celků...

Co se hráčů týče, tak Milito tohle by dal málokdo, v tý rychlosti, pod tlakem, z úhlu... bravo. Sneijder do toho vyloučení taky dobrej, ale teď doufam, že dostane aspoň tři zápasy

Z Muntariho jsem trochu zmatenej - on je celkem dobrej, ale nepochopitelný je pro mě, proč si chodí s balonem blízko k hráčum AC, když neni schopnej individuálně nic vymyslet, natož je obejít - dneska takhle ztratil míč snad 4x ale Gattusa prasí pěkně

Jinak Beckham trochu (víc) za očekávánim, skoro všechno jde přes Dinha, kterej je prostě dobrej - škoda, že může spolupracovat jenom s Ambrem a Antoninim, to žádná zázračná spolupráce nikdy nebude

Zatim se ale dobře bavim, ačkoli nemam favorita. Jsem zvědavej, jak AC využije tý výhody a naopak, jak Inter bude něco tvořit v deseti bez Wesleyho...

Reagovat
smazaný uživatel

prestan fetovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

Co ty jsi proboha za vola?

Reagovat
smazaný uživatel

Syn Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

vtipne.no.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo tě nenutí se šklebit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně věcnější než to tvé fetování...

Reagovat
smazaný uživatel

sa ukludni daj si xanax a pozeraj futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lucia se nikdo ani nedotkl, ten kdo ho bránil, tak kopl do drnu, takže nevím kde jsi viděl ten malý kontakt a Maicon je taky letec, Milita kopl, faul, ale jak skáčou všichni, jako baletky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je taky hlavní myšlenka, že všichni padaj jak vožralý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi požili hopsinkovou šťávu, co už s tím...

Reagovat
Tomanatura

A doufám, že AC MILAN nastoupí s takovou obranou i proti United, přes ně by se snad teoreticky mohl dostat i pan antitechnika Valencia.

Reagovat
Shevchenko

Smůla, Nesta bude fit. Klepi klep

Reagovat
smazaný uživatel

Ten netrápi, stredom to ťahá len Rooney, Dôležitý bude najmä Abate. Z toho si Evra spraví žabacie stehienka

Reagovat
Shevchenko

Oddo nebo Zambrotta.

Reagovat
smazaný uživatel

To je lepšie, ale aj tam je šanca...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jako z obránců Leedsu se vám to podařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral si?

Reagovat
Tomanatura

promiň, ale i obránci Leedsu jsou na vyšší urovni, než Abate a Antocosi(Jankulovski, Oddo a co že to tam ještě je).

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak..

Reagovat
Tomanatura

Ty rýpeš, já rýpu. Krom toho, třeba ten krajní záložník hrající - pro mě naprosto nepochopitelně - na pravé obraně, je jako pěst na oko. Užasný pohled na něj při bránění. Doufám, že nastoupí proti Evrovi. Troufám si říct, že i Nani by přes něj dokázal nahrát na gól,

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduješ jedinej zápas a soudíš, seš jak kámoš Herbage. Antonini je horkej adept na repre, hraje výborně, Nesta a Silva a Zambrotta to snad tě nemusím poučovat, to bys mohl i ty uznat, že jsou lepší nežli obánce anglického třetiligového týmu..no a Abate je janek, kterej na AC asi nemá, ale je stokrát lepší jak většina krajních beků v lize.

Reagovat
Tomanatura

Nejsem případ Herbageho.

Vytáhl jsem speciálně jen Abateho, který je naprosto otřesný. Zbytek jsi mohl i ty rozpoznat jako popíchnutí.

Reagovat
terry

Seedorf na place.

Reagovat
GEGE

Jestli bude hrát jako před zraněním tak se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo wes to přehnal, ale červená a víceméně z*kurvit tim derby?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ho nevilil a Sneijder dal góla, tak bych ho měl zku*vený ještě víc..takže v poho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Edeptem na další redku je pro mě Muntari. Už ten jeho skluz na Rina byl oranžový ...¨

Jestli není José blb, tak ho stáhne.

Pentle dneska bude a klidně bych vsadil že na každé straně jedna. Uvidíme, jak moc se sudí podělá nebo ne.

Ale dost zbytečných predikcí.

Do druhé půle:

- Inter to hraje hodně dobře, takže být Josém, tak bych je jen zklidnil a určitě bych sundal nezklidnitelného Muntariho.

- Leo to má horší. V jeho případě bych možná zkusil dát dalšího útočníka. Těch centrů tam bude lítat z Becksovi nohy (pokud se mu dá pokyn) dost a chce to jen něco proměnit. Samozřejmě že stopeři Interu jsou vysocí a ve vzduchu kvalitní, ale v první půli se AC v útoku po zemi a po křídlech vůbec nechytalo, takže to chce změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari na pole a okopávat brambory, co se týče rozhodčího s nikým se nepáře a docela pohoda od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari off,Motta on

Reagovat
smazaný uživatel

Lze i česky?

Reagovat
Jankul18

Seedorf na plac

Reagovat
mastakillah

Clarence tu hru určitě zlepší...dnes na něj hodně spoléhám

Reagovat
Shevchenko

Slepička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

TAHNI TY SVINE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

na mna posobi ako dobry stryko ktory si vzdy ide svoje

Reagovat
smazaný uživatel

tak se ukaz Seede

Reagovat
panca

zatim jsme uplne marni - uplne jsme psychicky odpadli na zacatku!! a kde mame stred pole?! gattuso a becks jsou kde?? tam snad ani nejsou zatim neni koho pochvalit jen dida

Reagovat
smazaný uživatel

"Škoda té cigarety u tak krásné ženy... škoda, že si ženy dokazují svou rovnoprávnost tím, že kouří víc jak muži."

Reagovat
terry

Neříkej mi, že tohle dokázal Slepička vyplodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Favalliho to bude křest ohněm..

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička zas perli..

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA SLEPICKA.........

Reagovat
mastakillah

Dinhoooo škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 zápasy Milita s Panděvem jsem viděl víc spolupráce a porozumění než mezi Milito - Eto'o za půl sezony.

Reagovat
terry

Škoda, že Eto'o asi sedět nebude.

Reagovat
Josifek

To jo, měl by si sednout, třeba na to Mourinho koule mít bude..

Reagovat
terry

Tak, házená byla na konci o nervy, ale je konec.. a jde se koukat na derby na pořádný televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej slušnej link na netu\?mě to nefunguje zasee

Reagovat
mastakillah

splést si Seedorfa se Snaijderem to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

tak mne sa casto stava, ze myslim nieco a poviem ine a to ani nemusim mat napln prace dokola vyslovovat rozne mena...nemyslim si ze je spravne hladat chyby v Slepickovi len za to ze je to v mode a kazdy sa na tom velmi zabavi a da 2 palce...

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pomoct, ale hrozně mě baví sledovat Ronaldinhovu hru. Takový hráči se rodí jednou za chvíli. Je hrozná škoda, že se nevydržel věnovat jen fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
Tomanatura

Tak to je jasné. pro mě je on jednoznačně nejlepší hráč, kterého jsem kdy viděl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Zidane? No, no...to si nemyslím. Ale medzi top určite a hrou jednoznačne najzábavnejší.

Reagovat
Tomanatura

Jednoznačně. On a Riquelme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

I když Riqueho řadím po bok Ronaldinha. Až někam za ně dávám Zidaneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Borriellooooooo

Reagovat
FORZAMILAN

Boriellooooooooo,sakra ,,,,,,,,,

Reagovat
mastakillah

Ty Beckhamovi centry to je nádhera

Reagovat
terry

Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti takým centrom ani svätená voda nepomáha Len to treba sakra premeniť.

Reagovat
smazaný uživatel

kam Becks na ty centry pořád chodí? To je jeden jako druhej a všechno parádní balony

Zauvažoval bych vzít ho na trénink do Katalánska, ať dá pár lekcí Alvésovi

Reagovat
terry

Já nevím, ale ty centry jsou pro Beckhama strašně charakteristické. Nevím, jestli někdo dává podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Blázniš? Nikto. Podobne ako nikto nekopne rovnako primák. To, čo kope Ronaldo sa naučiť dá, to čo kope Beckham, to je dar Boží... Podobný rukopis môže mať hráč v pohybe (Rivaldo, A.Song,...), alebo v technike (Beckham, Nakamura, Juninho,...)

Reagovat
terry

Jak říkáš.

Reagovat
Shevchenko

Maicon

Reagovat
Tomanatura

Ještě 3 podobné Becksovi centry a Bushido by ten gól dát mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

No zbohom ak nastupi Mario a neda dole Muntariho tak dalsia cervena bude realitou

Reagovat
smazaný uživatel

dejte mi sem link plííís:)))vypadlo mi to a nemůžu to nikde najít

Reagovat
smazaný uživatel

neeee tycka neeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

pandeeeeev

Reagovat
smazaný uživatel

ufff takovy stesti

Reagovat
FORZAMILAN

uffffffffffffffffff

Reagovat
terry

Tak to jsem fakt nečekal, že to nebyl ofsajd. Ta spolupráce Milita s Panděvem je neuvěřitelná. Doufám, že bude mít José koule na to, aby toho Kamerunce posadil.

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

prosim Mario, prosim Mario...

Reagovat
smazaný uživatel

Haaaa tu z je jasny dokaz k comu sa modlia ti co fandia dnes AC uz aby tam bol Mario aby mal Inter druhu cervenu lebo AC sa bude bat ci vobec remizu dokaze uhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Milito a Pandev

Reagovat
smazaný uživatel

Slepi mi to vzal z pusy. Sammy bude mít veeeelký problém posadit Panděva na lavku. Ti dva vypadají, jako by spolu hárli roky a ne pár zápasů

Reagovat
GEGE

Proti takové obraně to mají dost ulehčené...

Reagovat
Tomanatura

Nádhera!!! ETO´O VEN

Reagovat
Shevchenko

MAICONE TY KURVO TÁHNI UŽ DO PRDELE !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dement vymlety

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozny goooooooooooool

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

PANDEEEEEV!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo peknej no

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon Simulant

Reagovat
Shevchenko

A je to v piči

Reagovat
mastakillah

Hunter na plac..hned!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev jooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

cítil jsem, že to tam pošle...

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo...

Reagovat
smazaný uživatel

Omluva Panděvovi, že jsem ho pohřbil .

Reagovat
Antijuve

Pěkně to tam panda dal.

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaaaaaaaaaaaaam aaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takovýhle hráče dává Lolito v Římě zadarmo? Proboha, tak to by měl Joan taky vyrazit na nákup. Tohle není možné

Reagovat
smazaný uživatel

Ty snáď Gorana vidíš prvý raz, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

v Interu jo

Reagovat
smazaný uživatel

No, znelo to inak, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam maria sakra uz...potrebuju aby hral...

Reagovat
terry

Tam nemas nikoho jinyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Cassano a Cavani nenominovani, Morimoto zaskakoval uspesne Rocchiho...

Reagovat
terry

Tak to je nejvyšší čas, protože pak už asi ani hodnocen nebude. Teď tam ale Balotelli nepůjde, je to blbost. Takže prohraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam dva strelce, Santon hovno, hraju doma.

Reagovat
terry

Uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to Batolletiho...ono staci i i na par mniut, ale musi se dostat do statistiky zapasu...treba karta...

Reagovat
terry

To už pak není problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ono si to kdyžtak nějak pošteluješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jankul18

pripada mi ze to Dida mohl mit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky nemohl Mourinho stridat driv

Reagovat
smazaný uživatel

co delal ten dida?

Reagovat
Shevchenko

Maicon se mi teda pěkně zhnusil.

Reagovat
GEGE

jn.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. Hází sebou dneska o zem jak hadrovej panák .

Nejhorší je, jak nechá schválně v souboji nohy a pak ukazuje "koukni, jakou bolístku jsi mi udělal ..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To měl Dida mít..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, no tak na EF budu na delší dobu chodit číst pouze články

Reagovat
smazaný uživatel

No...Robertocarlos až přijede, myslím že to bez reakci nepujde...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt by to chcelo robertove foto 1. pri vylúčení Sneijdera, 2. pri Beckhamovom centri na Borriella, 3. pri Pandevovom góle.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pandeva dobre kopnuté, Dida ale nestál ideálne. Ak by stál a hádzal sa, mohol to mať, zas tak prudká nebola.

Reagovat
Votas

dobrej nákup ten Panděv byl...né, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dida šel na kafe???

Reagovat
mastakillah

Ten Pirlo je tragickej

Reagovat
herbage

Reagovat
maras93

To mě poser Maicon lamer .. Hunter na plac , porazej nás s červenou kartou , to je prostě paráda ..

Reagovat
terry

Na Sport1 to běží zpožděně. Navíc se Slepičkou.

Reagovat
Inzaghi

Jaká existuje nejhorší italská nadávka na Inter?

Reagovat
smazaný uživatel

inter

Reagovat
Inzaghi

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

tak koho tam Mou pošle na závěr, aby to uklidnil? Materazzi nebo Balotelli?

Reagovat
smazaný uživatel

MARIO

Reagovat
smazaný uživatel

Arnu

Reagovat
smazaný uživatel

Láska a pravda zase jednou dostává pořádně na pr*el..

Reagovat
herbage

Pravdoláskovej klub by se přeci nikdy neušpinil něčím tak nízkým jako je korupce

Reagovat
terry

Běž už do hajzlu, fakt že jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon je takovy zebrak...a vite co je nejhorsi? Že nenadělate nic

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha najlepsie sa vybijat na jednom filme co spravil maicon ale to zer AC je tragicke a hodinu o jedneho viac nevymysleli zatial absolutne nic tak to ta netrapi zatial stale rozhoduje militov gol

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Krásnej konec zápasu mezi Slony a Alžírskem, v 89. Keita nevídanou střelou na 2:1 a o pár vteřin později 2:2... Teď prodloužení

Reagovat
terry

Hlavně ať tam Sloni zůstanou.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc první gól pankáč Kalou...

Reagovat
terry

Mě ani tak nejde o tu reprezentaci, ale o to, aby se nám ti dva vrátili pozdějc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to já jim úspěch přeju moc... Ale pokud se vrátí dřív, vadit mi to nebude...

Reagovat
terry

Mě ta Afrika letos nějak nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě taky nijak, teprv druhý zápas, co vidím... Prvním byla Ghana právě s Pobřežím S.. Ale budu rád, když vyhrajou Sloni Ale že bych to nějak prožíval, to ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, asi prepínam...

Reagovat
domingo

přeju Alžíru

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
terry

Dělaj si prdel?

Reagovat
domingo

Jsou v křeči, nedají to.

Reagovat
Rssa

Dnes to vyhrává krásný fotbal

Reagovat
mastakillah

Na co ten Leo čeká?? chce to dalšího útočníka, teď už není na co čekat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to byla pecka jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Janek

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zase vede jo?

Reagovat
terry

A já myslel, že už na házenou nekoukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechci se Lea dotknout, ale tohle je zápas jako šitej pro Huntera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Uplna klasika. Ja som samozrejme zelal vitazstvo AC, ale tipoval som Inter. Tak to uz byva ak hra muzstvo ktore hra celu sezonu hovno, takmer prehra s najslabsimi, malokto ich ma rad s muzstvom, ktore hra krajsie a ma vo formu a prevazna vacsina ich tipuje na vitastvo. Klasicka muríňovka ked jeho tim zahra dobre vtedy ked treba a ich super nezahra ako sa caka, uplne tipycky Inter...teda az kym nezacuju zvucku Ligy majstrov tam uz zahadne nestacia....Ale ktovie ake by to bolo ak by hral Nesta, lebo verim, ze by bol pri prvom gole na Abateho mieste, ktovie ake by to bolo ak by hral Pato, lebo hra na pozicii kde je sucasna najvacsia slabina Interu ... ale na keby sa samozrejme nehra

Reagovat
smazaný uživatel

A boh vie ake by to bolo keby Sneijder prisnu cervenu kartu to by uz Maicon mozno nemusel ani filmovat a bolo by 4:0 ako naposledy nie? Dnes Hraju proste Famozne a nic neznizi ich dnesny vykon suhlasim ze striedaju tie vykony pocas sezony hocijako ale co hralo ac na zaciatku sezony to bol tiez pekny otras!

Reagovat
mastakillah

Konečně Hunter

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho je sice pánbůh, ale sám na to nestačí..až moc okatě hrajem na něj. Už ať se vrátí Pato, na ManU bez něj by bylo hodně nemilé..

Reagovat
terry

On tam Mario fakt jde.

Reagovat
terry

DIEGOO MILITOO!

Reagovat
smazaný uživatel

mario vitej, a ted udelej bordel

Reagovat
smazaný uživatel

KLAUS Jan Huntelaar borec ten komentator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Doufám, že Leo pochopí, že Pirlo na to momentálně nemá...a příště ho nechá sedět!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je jeden z nejlepších, vymýšlí, běhá, brání..není mu co vytknout.

Reagovat
mastakillah

tolik přihrávek co zkazil..hrůza..mě se teda neska vůbec nelíbí

Reagovat
terry

Teď kdyby Becks chtěl, má penaltu. Ale

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle Marco zkusil hodně naivně

Reagovat
M11

gratulace Interu

Reagovat
smazaný uživatel

AC uz hraje na krec...

Reagovat
smazaný uživatel

INTER!!!INTER!!!INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

já se nepřestávám divit. AC má ve svém středu Beckhama, ale do vápna nakopává Seedorf nebo Abate ...

Reagovat
Tsigi

kdybys jen tušil, jak já se divím, když vidím zápas co zápas Abateho v základu

Reagovat
terry

To byl určitě roberto s tím míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

AC bojujte dal.. liga je jeste dlouha

Reagovat
Votas

Mou je borec

Reagovat
smazaný uživatel

od AC som čakal viac

Reagovat
smazaný uživatel

Hecni to Mou

Reagovat
smazaný uživatel

JOSE BURCUJE

Reagovat
Tomekcz

Jose

Reagovat
smazaný uživatel

Dalši simulace a zase to sudí sežral

Reagovat
Inzaghi

Tak dneska jsme si prohráli titul, přitom jsme hráli přes hodinu proti deseti, takže si není na co stěžovat. Od začátku tam byl možná trochu komplex, nevím, každopádně to nebyl standartní výkon... I tak.. GRAZIE ROSSONERI

Reagovat
terry

Je fakt, že hrát hodinu v deseti a předvádět prakticky to samé jako v jedenácti zaslouží uznání.

Reagovat
terry

To si ten rozhodčí dělá prdel, ne?

Reagovat
mastakillah

jasná penalta

Reagovat
Votas

CEAAAAAAASAR of INTER!!!!

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

JULIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WHAT A SAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je hotovo

Reagovat
GEGE

Ty vole tak tohle je v prdeli.

Reagovat
mastakillah

když se nedaří tak se nedaří

Reagovat
Inzaghi

když se sere, tak se sere bych řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byl ronaldinho tragicky a ta penalta to jen potvrdila...

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo ne dneska z AC ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronnie byl tragický? Uf

Reagovat
Tomanatura

JULIOOOOOO

Herbage si přišel na své, co?

Reagovat
Votas

tak roberto má tak po třetím infarktu a pátým orgasmu...

Reagovat
Inzaghi

taky jsem na něho myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

mno musim rict ze Cesar dneska chyta perfektne bohuzel pro nas

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar dneska chytnul tři góly. Další dobré pozice poslali rossonerové nad kasu. Dá se říct, že dneska je ten výsledek nezasloužený

Reagovat
GEGE

Dida taky.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhral jasne lepsi tym ->zaslouzene vitezstvi...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
vitasrp

Podle mě byl Inter teda lepší, vyhrát si určitě zasloužil už jenom za to, jak perfektně takticky zvládl hrát nějakých 65 minut o 10.. Dneska podle mě proti jejich výhře nemůže nikdo nic namítat..

Reagovat
lnterista

to ses asi dival na jinej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť výsledok je ale totálne zaslúžený.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch pozic, které si AC vypracovalo, bylo dost a šlo jen o to, že Ronnie z vápna dvakrát sestřelí chlápka ve druhém patře tribuny, pak nedalo AC pentli, tři další góly vychytal César ... Dle mě si AC plichtu zasloužilo

Reagovat
Jajinek

Měli jsme více stoprocentních šancí, a to i přesto, že jsme hráli 2/3 zápasu v oslabení. Do vyloučení jsme AC k ničemu nepustili. Při troše štěstí jsme mohli po 20ti minutách vést 3:0...

Reagovat
Shevchenko

Podle mě ne, Inter měl tři gólovky hned v úvodu, pak v deseti nás do poločasu v pohodě uhlídali, po přestávce jsme sice měli velký tlak, ale postupně se vytrácel. Navíc před gólem dal Panděv tyč. Inter si to zaloužil.

Reagovat
-PeCa_08-

Heh, kdo vsadil ze ronaldnho da gol, tak mozna trosku nervy

Reagovat
GEGE

Jankule ty už to taky zabal.

Reagovat
M11

Cesar je pan golman

Reagovat
Tomanatura

Maicone, ty jestli jsi Brazilec...

Reagovat
mastakillah

Inter si dnes výhru bohužel zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes nech si hovori kto chce co chce inter hral famozne 3 body su zasluzene a dnes ma uz nikto a nic nenasere

Reagovat
M11

proc to porad kope Ronaldinho..

Reagovat
GEGE

Nevím přitom Pirlo kope pentle parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

protože to kope nejlépe

Reagovat
M11

ani nahodou.. Pirlo je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

M11 má recht no, ale nic se nedá dělat...zápas by to už nezměnilo.

Reagovat
mastakillah

Sloni jedou domu jóó ...Alžírsko

Reagovat
-Kopy-

Pěkně Inter, zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

INTER UZASNEEEE!!!!VSETCI STE BOLI SKVELí!!!SKODA LEN,žE MAICON NEDAL NA 3:0!!!!

Reagovat
sansiro

Doufám, že Ronaldinho příští rok u nás už nebude. To je naše největší brzda.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Interu . my se můžem vrátit do upevňování místa v první trojce, páč jak jsem řek tuhle sezonu mnohokrát - na Scudetto letos ještě nemáme...

Reagovat
lnterista

diky ale to si nemyslim porad je to otevreny

Reagovat
Tsigi

podle mě rozhodne, jestli postoupíte nebo nepostoupíte v Lm, když to dopadne klasicky, tak vám titul nikdo neveme

Reagovat
lnterista

pred nama 18 zapasu a rozdil je skoro 6bodu(fio date) to vubec nic neni

Reagovat
Antijuve

Je to tam!Krásně se bude usínat...

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání, Milan, zklamání . Po dlouhé době zápas, který smrdí titulem, tak bych čekal úplně jiné nasazení. V létě se vymění 2-3 hráči, může být o něco lepší tým, ale jak je možný, že je ten Inter pořád hladovější?

Reagovat
Tsigi

Základem vítězství Interu je prostě to, že v současný situaci jsou v lize nejlepší, Mají nejširší kádr, každá pozice solidně zdvojená tohle AC skutečně chybí. Zápas to je bodově jako každý Jestli příští kolo Inter ztratí a my vyhrajeme, tak je situace zas jak před derby. Titul ? Věřím vždy a vždy věřit budu, ale momentálně je na míle vzdálený. Po návratu zraněných se kvalita zvýší o to se nebojím.Už to není v našich rukou. Příště musíme porazit Livorno.

Interu se musíme přibližovat postupně minule o 4 teď už jen o 2

Reagovat
Tsigi

zapomněl jsem na důležitou poznámku Maicon je mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju soupeři, zasloužená výhra. S politováním musím uznat, že Inter si titul může prohrát maximálně on sám..

Reagovat
lnterista

FORZA INTER !!!!

Reagovat
jtbs

Juventus deli od trinasteho miesta v tabulke len 5 bodov :(

Reagovat
smazaný uživatel

Velká gratulace Interu. Opravdu respekt. I když, AC hrálo otřesně. Jinak muži zápasu - J.César, Milito, Pandev ...

Reagovat
lnterista

dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, když tu obranu Panděv s Diegem poprvé v druhé půli provětrali, tak jsem si říkal, kua to zasloužilo gól a ne tyč. A pak koukám jak si tam Dida stoupl na ten přímák a říkám, to bude gól a taky byl. Takhle se postavit může fakt jen Dida.

Reagovat
terry

OT: Sloni jsou teda tragičtí

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kvuli tomu ze ac milan prohral vyhlasili fandove ac džihad

Reagovat
vitasrp

Já jsem teda rád, aspoň se nám Afričani dřív vrátí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Já bych je tam právě rád nechal.

Reagovat
Jankul18

Skoda, zapas asi rozhodl Abate(prihrou na gol Militovi) a Snejder(cervenou kartou), cimz Inter zalezl, a my se proste nedokazali pres plnou obranu prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

Janek tam na konci zápasu slušně namazal Maiconovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená výhra Interu, bohužiaľ...

Reagovat
Jankul18

Skoda ze obrana nemohla byti ve slozeni Zambrotta-Nesta-Silva-Antonini(Oddo)

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je neporazitelný, a nikdo s tím nic neudělá, krutá realita...Kolik ještě potrvá roků než je někdo sesadí?

Reagovat
Murtago

Inter si tu chuť po porážkách vynahradí v LM

Reagovat
smazaný uživatel

já jim tu Lm přeju, ale v Serii A mě štvou

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsme je porazili jen my a Sampdoria, když počítám jen Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je málooo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jooo no, s tím se nedá holt nic dělat. Úroveň je jaká je a nyní jim nikdo nemůže konkurovat. Smutné, ale pravdivé.

Reagovat
Murtago

Je dobře, že Ronaldinho neproměnil tu penaltu, protože se kopat neměla.

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale ruka to byla celkem jasná.

Reagovat
10

no...ta střela mu šla přímo na hlavu, kryl si obličej...bylo to dost přísný, stejně jako ta Luciova první karta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě ta penalta a následný Césarův zákrok akorát upevnili v názor, že Inter je tým bojovníků a ligu vedou zaslouženě. Ať už v 10 nebo i v 9, měli gólovky a šli dopředu.

Reagovat
Murtago

mě se zdálo, že to bylo do obličeje

Reagovat
10

je to škoda a zklamání zároveň...Inter vyhrál zaslouženě, to je bez debat...příchod Seedorfa AC spíš uškodil, hráči se tam navzájem motali, Pirlo by asi neměl být tak nedotknutelný...s těmi centry obrana Interu neměla vůbec problém, přestože se tam Marco několikrát dobře dostal, bylo to všechno po centru ze stoje, spíš na náhodu...od beků jsem čekal větší zapojení do útoku, ti byli úplně nulový...kdyby nevyloučili Sneijdera, tak to dost možná skončilo jako minule

Reagovat
smazaný uživatel

nech sme si tu popisali cokolvek klobuk dole pred tymto prispevkom moja poklona

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jak chodci, to byl otřes se na ně dívat, oni si snad nedali přihrávku do běhu a Pirlovy obloučky, které hledaly nikoho - KATASTROFA.

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOMA

Reagovat
lnterista

jinak se me libil Maicon...no dneska vlastne vseci a Jose je frajer...musim priznat ze zavidim Robertovi(na takove zapasy se jezdi)

Reagovat
panca

minule nam to podelal rino dnes abate at uz se vrati pato, ten to trosku rozpohybuje

Reagovat
Inzaghi

Ten Dinhův výraz na fotce u článku mluví za všechno....

Reagovat
smazaný uživatel

som neskutocne rad,že sme vyhrali,vacsina ludi favorizovala AC,lebo mali formu,ved posledne zápasy(debakel Sieny a Juventusu) tomu urcite nasvedcoval,lenže Inter ukazal svoju silu-boli sme skveli pocinajucom Cesarom cez obranu,zalohu až po nas hrot-Diegola,vsetci nasi hraci si zasluzia obdiv za vykon,ktory dnes podali,nabehali toho fakt neskutocne vela,makali ako draci,lebo dlhy cas sme boli pod tlakom,pretože redka pre Weslyho tento zápas nesmierne ovplyvnila(podobne aj ako v zápase s Atalantou,kde po vyluci Sneijdera taktiež super ziskal prevahu),a inak Pandev tym priamym kopom ma nehorazne potesil ako to kopol,nahradil vyluceneho Weslyho,som nevedel,že Pandev vie tak dobre kopovať priame kope,krasny gol dal,s Militom si skvele rozumeli,lepsia dvojka ako Milito-Etoo,ukazalo sa,že rozostavenie 4-3-1-2 nam ovela viacej prislucha ako to hlupe 4-2-3-1,ktore sme hrali proti Siene a Bari,len jednu malicku chybicku mal tento zápas-skoda že Maicon nedal na 3:0-bola by to ceresnicka na torte,ale nevadi,aj vysledok 2:0 je velmi dobry,znamena,že sme sa nasmu prenasledovatelovi vzdialili a mame na titul nakrocene tou najlepsiou nohou,už len povyhrat nasledujuce zápasy:),ved kader mame na to,sme silny,len nemozeme robiť take hlupucke chyby ako co dneska spravil Wesly,lebo nam to mohlo stat 3 dolezite body do tabulky,ale nakoniec sme to dotiahli do vitazneho konca,cele San Siro stalo na nohach,fanusikovia Interu boli v osiali,urcite aj nas kolega Interista robertocarlos,ktory tento zápas zhodnoti a zase bude o niecom podiskutovať,Jose na konci skvele burcoval a hor sa vo stvrtok na Juventus snad sa da už dokopy aj Stankovic,ktoreho postradame,vrati sa už aj Sammy z APN,lebo jeho Kamerun hra zajtra v pondelok s Egyptom a to pre levov už bude asi konecna,ale tak aspon sa dostali do stvrtfinale,tiež nie najhorsi vysledok,FORZA INTER!!!!

Reagovat
panca

a inter jinak uplne zaslouzene!! bojovnici

Reagovat
terry

OT: Tak tohle sudí hodně posral! Právě ve 122' zařídil Alžírsku postup, když odpískal naprosto nesmyslný ofsajd Slonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. A ještě směšný 4min. nastavení, přitom se ošetřovalo 2x tolik...ale to je holt fotbal.

Reagovat
-Kopy-

Taky nevím kde měl asistent ty oči, ale sloni si to nezasloužili, bohužel to bylo něco hroznýho to co předvedli.

Reagovat
terry

Jo, to asi jo. Co jsem slyšel, tak hráli hrozně, ale mě tady jde celkově o sudí, který jsou teda tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem... A Didier se Salomonem se vracejí...

Reagovat
terry

Snad budou hrát až příští týden nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Brums nenastoupí určitě... Ale jinak nevím, co máš neustále za problém... Taky se rád dívám na Sturridge, ale Drogba je letos prostě tahoun...

Reagovat
terry

Já nevím, co to do mě vjelo. Ale tak nějak jsem zvědav, jak se s tím ještě dál poperou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ale ten komentátor na Eurosportu byl teda famózní.. Ty jeho hlášky byly špičkový..

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Na ES jsou výborní komentátoři

Reagovat
vitasrp

Prostě hlody jako "Ti asistenti jsou v posuzování ofsajdu nějací tragičtí, nebo to bude tím, že africký ofsajd je trochu jiný než ten evropský, co známe" jsou boží.. Já se díky němu u fotbalu zasmál jako nikdy..

Reagovat
Jankul18

jj naprosty souhlas

Reagovat
Jankul18

jj naprosty souhlas

Reagovat
Tsigi

Osobně doufám, že Leonarda trkne myšlenka s Flaminim na beku, protože tohle je prostě peklo.

Reagovat
panca

klidne misto gattusa

Reagovat
10

bránit umí a když hrál v Arsenalu na pravý záloze, tak se mi hodně líbil...on má překvapivě hodně dobrý centry

Reagovat
Tsigi

on hlavně loni v pár zábasech hrál pravýho beka i za AC

Reagovat
GEGE

Snad tam začne nastupovat Bonera.

Reagovat
smazaný uživatel

Leonarda ta myšlenka trkla už při jeho nástupu do funkce, ale Flamini mu dal prej jasně najevo, že tam hrát nechce...

Reagovat
Tsigi

taky jsem to tehdá četl ,ale půlroku bez jistýho základu ho možná mohlo nalomit, ale uvidí se Zambro, Bonera, Oddo těch možností je tam dost a každá lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuff tak já málem chytl infarkt u televize, roberto už měl podle mě tak 3 mrtvice a několik vyvrcholení Dneska naprosto zaslouženě, Julio sice pochytal vše co se dalo, na druhou stranu Dida taky zasáhl proti tutovce Wese a Maicona. Kdyby Wes vydržel celý zápas, mohl to být pořádný kolotoč takhle jsme museli trochu zalézt dozadu a od toho se pak odvíjela převaha AC na balonu. Ale co z toho, když ji nevyužili že.

Spolupráce Panděv - Milito si zaslouží pochvalu, Eto'o by si měl sednout a začít makat! Teď mě ani nenapadá komu co vytknout, bojovali makali, šlo vidět že hrajou srdcem! Snad ten Wes to přepísk! Dnes mě ta výhra opravdu hřeke na srdci

Forza Internazionale!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no to je tak napicu vsadil sem pade kurs 300 vse vyjde az na ac milan poledni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

kurs proti Interu samotném by měl být tak 300

Reagovat
smazaný uživatel

na Stadione Giuseppe Meazzu urcite

Reagovat
panca

ja to stejne nechapu!! oni hraji porad takovou tuzku a v obou zapasech nas takhle prejedou

Reagovat
lnterista

tak AC neni Siena a naopak Inter neni 'Siena...jinak pro Trewinna: snad se udrzi

Reagovat
panca

bez pohybu s lepisma tymama nestihame!!

Reagovat
smazaný uživatel

a kua, já o pár řádků výš napíšu, že už by vás měl někdo sesadit a ty tykhle...jsi nějaký hodný

Reagovat
lnterista

jsem to necetl

Reagovat
Jankul18

Reagovat
vanGomm

Inter Milan vyhrál zaslouženě.Je sice ještě brzy,ale po dnešním výhře právě nad AC Milan to už s titulem vypadá velice nadějně.Mají teď min.náskok 7 bodů a to se při kvalitách Interu bude dotahovat hodně těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Interu,,jen stale nechapu za co vyloucil Wesleyho ??,,,,Abate byl prvni pulku sileny docela me zklamal hlavne co tam vyrabel pred prvnim golem Druhou puli uz jsem se ucil tak jsem to sledoval uz jen poocku

Reagovat
smazaný uživatel

dneska famozní Inter o deseti.Ac si neškrtnul

Reagovat
lnterista

Spectator Dies During Inter-AC Milan Derby - Report

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Nečudujem sa. Keď som videl, ako sa tam rvali o loptu....

Reagovat
Shevchenko

Upřímně jsem to čekal.

Reagovat
panca

tak doufam ze priste s livornem bude hrat zambro seedorf a pato v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě teda z toho hodnocení Inter-AC rozsekalo: "Ronaldinho byl skutečně nějaký pobledlý a svojí penaltu nasměroval přesně do míst, kam sebou "švihl" Cesar." Btw. jaký nick má Ondřej Linhart?

Reagovat
terry

Nechodí sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak nějaký nick má, ne?

Reagovat
terry

Myslím, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, je docela vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prve spravy su ze Sneijder inzultoval sudiho to som si teda fakt nevsimol... bolo by dobre najst nejake video

"favour when Wesley Sneijder was shown red for insulting the referee."

Reagovat
lnterista

dal mu prej otocku

Reagovat
10

Chuck Norris style?

Reagovat
lnterista

tak nejak no

Reagovat
smazaný uživatel

"insulting" znamená v angličtině urážka, nikoliv inzultace...

Reagovat
Votas

není insult náhodou úražka a insulting z ní odvozené sloveso?

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje náhodou anglicko-český slovník?

Reagovat
Votas

moje reakce na esquirea byla taky řečnickou otázkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kritéria řečnické otázky nesplňuje...řečnická otázka je ta, která nemá jednoznačnou odpověď Spíš jde o ironickou otázku...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

a ako sa povie inzultovat nechce sa mi to hladat v slovniku dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder se na sudího už vražedně díval a gestikuloval asi pět minut před tim vyloučením,když se při brejku Interu.někdo centroval na Sneijdera ale sudí ten míč neštastně zastavil,jinak by šel škoro sám na golmana

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Inter hold suverene vladne Italii nekolik let a zrelme to nadale bude pokracovat. To bude serie jako Lyon ve Francii. Forza Inter, Forza Italia

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho má fakt letos v té Serii A neskutečné štěstí v těch zlomových momentech, kdy se rozhoduje o osudu utkání. Dnes jsem držel palce AC, aby mu konečně ten hřebínek spadl, nicméně po tomhle utkání bude ještě víc na koni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale v tomto zapase inter nevyhral urcite stastne ale zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tvrdím opak?

Reagovat
smazaný uživatel

"Mourinho má fakt letos v té Serii A neskutečné štěstí v těch zlomových momentech" vyznelo to ako ze za zlomovy moment beries aj dnesny zapas co je logiscke s pohladu scudeta

Reagovat
Jajinek

Já jsem prostě spokojený!!!

Mourinho postavil to nejlepší co mohl a měl k dispozici, vrátil se ke starému rozestavení, a ono to půjde, né že né....

Před zápasem nás většina lidí podceňovala, a já se přiznám, že i já jsem měl strach. Ale zvládli jsme to na výbornou. Důležitý byl úvod utkání, když se na soupeře prostě vletí, tak ot hned jde snadněji. Wes naprosto lajdácky zahodil stoprocentní šanci, Dida to sice výborně vyrazil, ale z té pozice to měl Wes jasně uklidit. Přechod útočné trojice do útoku byl famoźní....pak se bohužel stalo něco, za co bych Wese opravdu vyliskal.....může být přemotivovaný jak chce, ale prostě nemůže se nechat takhle vyloučit (i když podlě mě Lúcio neměl dostat žloutou, páč to nebyla naprostá simulačka, chtěl dokonce hrát dál, vstával a dával si balón pod sebe a chtěl pokračovat)

Nevím, jestli Wes k tomu tleskání ještě něco připojil, asi ano, páč za to by se nromálně dávala žlutá....ale prostě sudí udělal dobře.

Pak to kompemzoval, Maicon hrál rukou ve vápně a faul, po kterém dal gól Goran podle mě taky nebyl....v závěru zase vyloučil Lúcia...já bych mu tu kartu nedal ani jednu...v tom vápně když padal, tak co měl asi dělat....i když za tohle se žluté dávají a nechápu proč....

AC nás sice pak zatlačilo, a já jen čekal, kdy se Marco trefí...Backs ty centry má neuvěřitelné....jeho přínos tímto pro mužstvo je obrovský, a my měli vcelku štěstí, že jsme ten gól nedostali.

Když odhlédnu od grandiózního výkonu Julioneho, musím prostě také vyzdvihnout Milita....to je neuvěřitelný jak ona na tom hrotu bojuje....dostane hordu balónů kamsi doprdele do strany nebo do hlavičkového souboje...ale on se za nimi žene. Gól dá skoro ze všeho, jediné co mě na něm mrzí je věk....být tak o 4 roky mladší, mohl se stát legendou.

Panděv taky výborně, trefil to parádně, nastřelil tyč (po přirhávce od Diega alá Zlata ...vzpomínka na zápas ve Florencii 2 roky zpět a Jimmyho gól)....jak říkal Slípka....Eťák bude mít co dělat, aby hrál základ....páč na tři hroty už snad fakt hrát nebudeme!....Trochu mám strach, co Mario....páč asi bude hodně sedět, a to nebude dělat dobrotu.

Myslím, že Inter vyhrál zaslouženě, i když některé výroky sudího byli v jeho prospěch. Ukázali jsme už po několikáté vnitřní sílu. Všichni můžete říkat, jak si Inter za svou hru titul nezaslouží, nebo že je neplnohodnotným mistrem, ale ta liga je právě o tomto, v rozhodjících momentech ty síly zmobilizovat a uspět.

Ještě není konec. AC má opravdu formu a ten tým se dobře skládá a myslím, že nám ještě solidně zatopí...ale jsme zase o krůček dál.

No a co dál? Muntari a Wes stop....nevím jestli se to vztahuje na ligu, nebo už na Copu...druhá varianta by byla katastrofa...páč proti juve hrát by se musel dát dohromady Stankovič a nebo hrát na tři hroty....navíc Motta v základu....o ou....

No....kéž bych mohl jít spát, ale musím se ještě učit, ale udělali mi chlapci děsnou radost.

Jinak roberto po návratu určitě poskytne hodnocení, na které se tak všichni těšíme, tedy jestli se ze samé euforie nepovznesl...

Omluvte mě, za mírně euforický tón ,ale myslím, že to dnešní noc zaslouží.

Forza Calcio!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Milito Nechápu že se takový borec dostal do velkoklubu až ke sklonku kariéry...

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

Jak byl ještě v Zaragoze, tak jsem ho strašně moc chtěl do AC.

Reagovat
Votas

Panděvův komentář k souhře s Militem: no celé týden sme to trénovali... (nechápu, proč se takhle nesecvičil Etoó za půl roku)

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán měl být ve formě a potrápit Inter, ale samotný zápas ukázal pravý opak. V Itálii je prostě Inter jasně nejlepší.

Abate.

Reagovat
Shevchenko

Vzpomněl jsem si na finále Copa America 2007.

Reagovat
Tomanatura

Z toho me jeste tedka boli hlava

Reagovat
didosh

Tak jsem se na to těšil a dopadlo to tak jak nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, člověk, který fandí Interu je opět spokojen,jeho srdce opět plesá,ostatně v SA jsme na to docela zvyklí poslední léta...škoda jen těch červených..ale taková vnitřní síla týmu...nádhera...a nejlepší byl stejně Julio Caesar,podle mě nejlepší golman planety...jen by to chtělo vyhrat Lm aby to mohlo být offiko někde vyhlášeno...uvidíme..FORZA

Reagovat
jtbs

"nejlepší golman planety" este ze nie si zaujaty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele