21. kolo
24.01.2010 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Bologna otočila s Bari a připsala si cenné tři body

Bari v Bologně zásluhou Barreta vedlo, ale pak se na hřiště dostal Herny Gimenez a dvěma góly rozhodl o porážce vysoko létajících Galletti. Bologně naopak mohlo vzdálit se od sestupových vod.

Je však pravdou, že podobný výsledek se dal očekávat, protože statistika Bari na hřišti Bologně je hodně tristní. Pouhé tři výhry, devět remíz a 22 porážek. Poslední výhra byla před sedmnácti lety (Serie B), v nejvyšší soutěži se výhra Bari datuje do roku 1935.

Jako první musel zasahovat gólman hostů Jean-Francois Gillet, aby zlikvidoval střelu Marca Di Vaia. Další práci měl Gillet po Adailtonově centru, který nepříjemně tečoval Moras. Ve 34. minutě mohli hosté využít velké chyby Portanovy, ale Barreto terč netrefil.

O pár minut později však potvrdil ohromnou formu a parádním gólem poslal Galletti do vedení. Na hranici vápna se napřáhl a míč se od břevna odrazil do branky, Colombo neměl sebemenší šanci. Almiron poté zkoušel štěstí z dobrých 40 metrů a míč neletěl vůbec špatně, ale předtím, než stihl překročit brankovou čáru, zakročil Colombo.

Pár minut po změně stran poslali domácí do hry Henryho Gimeneze a nemohl nastat nic jiného než gól. Ten nyní přišel po pěti minutách jeho pobytu na hřišti, když Gimenez vyskočil nekompromisně nejvýše na rohový kop a hlavou zakončil. S Gimenezem na hřišti se stal z Bologně úplně jiný tým a mladý útočník dokonal neuvěřitelný obrat v 71. minutě. Další rohový kop našel hlavičku Raggiho, který sice trefil tyč, ale míč se nakonec odrazil ke Gimenezovi, pro kterého již nebylo těžké zakončit. Bari tak ztrácí v boji o poháry, Rossoblu se naopak přibližují středu tabulky.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele