21. kolo
24.01.2010 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Chievo Verona 1:1

Římské Lazio nedokázalo v domácím prostředí zdolat Chievo a po remíze 1:1 se opět přiblížilo k obávanému sestupu, Biancocelesti teď mají náskok pouhé dva body. Lazio se dostalo do vedení díky brance Stendarda, jenomže čtvrthodiny před koncem vyrovnal hostující Pellissier.

Lazio si dokázalo vytvořit první velkou šanci až v 18. minutě, nicméně okamžitě z toho byl úvodní branka. Roberto Baronio zahrával rohový kop a ten přetavil v úvodní branku Guglielmo Stendardo - 1:0 pro Lazio. O chvíli později se dostal individuální akcí do další šance Mauro Zarate, ale na brankáře hostí nevyzrál. Před koncem prvního poločasu na sebe upozornilo i Chievo, Mario Yepes se dostal k nebezpečné hlavičce a brankář Nando Muslera skvělým zákrokem uchránil vedení Římanů. Vyrovnávací branky se nedočkal ani Simone Bentivoglio, jehož opět vychytal Muslera.

Druhý poločas byl tomu prvnímu dost podobný, vše nasvědčovalo tomu, že si Lazio výsledek nějakým způsobem pohlídá, jenomže čtvrt hodiny před koncem se hostům podařilo vyrovnat. Rohový kop se dostal k Sardovi, ten ještě namazal Pellissierovi a bylo to 1:1. Pro Pellissiera to byla již šestá branka do sítě Lazia v kariéře. Lazio přeci jenom mohlo tři body urvat, to by však musel rozhodčí nařídit pokutový kop za ruku obránce Yepese uvnitř pokutového území.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Podle mě remízový zápas.Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele