21. kolo
24.01.2010 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Palermo porazilo tragickou Fiorentinou a vylepšilo si pozici v boji o Evropu

Palermo zařídilo, že se Fiorentina bude nadále topit v problémech a zároveň si výrazně přilepšilo v boji o Evropu. Dnešní výhru Rosanero zařídil mladík Abel Hernandez.

Nebýt Sebastiena Freye, mohla Viola prohrávat už po dvou minutách. Hostující gólman ale Cassaniho pokus z pod břevna vyškrábl. Cassani se ukázal znovu, když pálil z hranice šestnáctky levačkou, ale ani tentokrát na Freye nevyzrál. Palermo mělo start jasně lepší, ale ani ve třetí šanci neuspělo. Abel Hernandez proběhl kolem Felipeho, ale před brankou vyhořel.

Palermo se nakonec dočkalo po téměř půlhodině. Fabrizio Miccoli sice ještě trefil břevno, ale hbitý Hernandez dorazil a poslal domácí do vedení. Frey se poté musel činit proti Miccoliho nebezpečné ráně, ale na všechno sám nestačil a ve 37. minutě inkasoval podruhé. Pastore pasem mezi obránci vyslal Hernandeze a teprve 19letý fotbalista zvýšil na 2:0.

Fiorentina se dokázala probrat až po poločase a v prvních čtyřech minutách měla několik slibných šancí. Střídajícímu Marchionnimu se ale branku trefil nepodařilo. Vše nakonec rozhodla 58. minuta a třetí rozhodující branka Palerma. Liverani prodloužil Miccoli trestný kop, aby mohl Igor Buda skvělým volejem vstřelit gól. Jedinou dobrou zprávou pro fialové tak byl jen fakt, že po dvou měsících se do hry vrátil Stevan Jovetič.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele