21. kolo
24.01.2010 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Janov využil domácího prostředí a porazil Atalantu

Je až neuvěřitelné, co pro Janov znamená domácí prostředí. Grifové hodili za hlavu výsledkovou krizi a přehráli před vlastním publikem Atalantu. Důležitou výhru zařídili Palacio s Crespem.

Přitom Rodrigo Palacio neměl k zápasu vůbec nastoupit. Všeobecně se očekávalo, že ho zranění do hry vůbec nepustí, ale Gasperini nakonec překvapil a nasadil ho do základní sestavy. Palacio se mu odvděčil v 18. minutě, kdy otevřel skóre. Palacio si zpracoval dlouhý Zapaterův pas a následně přehodil vyběhnutého gólmana.

Rossoblu byli v prvním poločase jasným pánem a před šestnáctkou soupeře předváděli hodně zajímavé kreace. Gólman Coppola měl co dělat, aby stihl míč sebrat před Mestem, kterého lobem přes brankáře našel Crespo. Přesto nakonec Janov do poločasu ještě zvýšil vedení. Tři minuty před koncem se hlavičkou po trestném kopu prosadil Hernán Crespo.

Po změně stran byla sice mírně lepší Atalanta, ale žádné výraznější šance si nevybojovala. Naopak mohla být ráda, že ještě neinkasovala. Střídající David Suazo se totiž dostal do několika slibných příležitostí, ale na gólmana Coppolu nevyzrál.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele