Serie A - souhrn 17. kola

20.12.2009, 17:01, aktualizováno 20.12.2009, 22:42
Komentáře a souhrny
Inter si pojistil výhrou nad Laziem první místo. Juventus pokračuje v trápení, doma tentokráte prohrál s Catanií. Nezaváhalo římské AS, které si poradilo 2:0 s Parmou, stejným výsledkem skončil i duel Neapole s Chievem. Doma stoprocentně bodovaly i Livorno a Palermo, čtyři zápasy byly kvůli nepřízni počasí odloženy.

Inter Milán - SS Lazio 1:0

20.12.2009 20:45

Góly: 14. Samuel Eto'o

V mrazivém Miláně si tři body za vítězství nad Laziem připsal vedoucí Inter Milán. Nerazzurri tak mají náskok osmi bodů před městským rivalem AC, ovšem to má zápas k dobru. Jedinou trefu večera obstaral Kamerunec Samuel Eto’o.

Inter se dostal ke střele už ve třetí minutě, to totiž napřáhl Motta a Muslerovi jeho rána vyklouzla z náruče, takže z celkem nenápadné střely byl rohový kop. Na druhé straně se rovněž kopal roh, Aleksandr Kolarov se rozhodl přejít přes dva hráče a následnou střelu vyrazil Cesar. Nicméně o chvíli později vedl domácí Inter 1:0. Dejan Stankovič z pravé strany odcentroval přesně na hlavu Eto’a, ten nejprve nechal vyniknout Musleru, jenomže brankář vyrazil míč nešťastně zpět k Eto’ovi a kamerunský útočník neměl problém s dorážkou - 1:0 pro Inter. Lazio mohlo brzy vyrovnat, Rocchi na malém vápně zakončil, ale minul branku.

Ve 25. minutě se Interu zranil Muntari a do hry musel Patrick Vieira. Lazio se hnalo za vyrovnáním, Kolarovův přímý kop zasáhl Maiconovu ruku a Biancocelesti se dožadovali penalty, rozhodčí však nechal ve hře pokračovat. Mourad Meghni ještě mohl z blízka na Cesara vyzrát, napálil však míč do boční sítě.

Po změně stran se cpal do zakončení Eto’o, jeho střela se však mezi tři tyče nevešla. Totéž platilo o chvíli později i při střele Kolarova. Gólové parametry měl i dobře kroucený přímý kop z kopačky Argentince Cambiassa, chyběla jen větší přesnost. Lazio už nedokázalo vyrovnat a Inter v ukrutném mrazu výsledek udržel.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Calcio Catania 1:2

20.12.2009 15:00

Góly: 66. Hasan Salihamidžić - 23. Jorge Martínez (pen.), 87. Mariano Izco

Opravdu "krásný" dárek k Vánocům přichystali fotbalisté Juventusu svým příznivcům. Stará dáma na domácí půdě podlehla poslední Catanii 1:2 a potvrdila, že se jí vůbec nedaří. Výhru zařídil Sicilanům až tři minuty před koncem Izco.

Pro Juventus to nebyl vůbec dobrý začátek, jejich autobus byl zasypán vejci a fanoušci dávali najevo velkou nespokojenost s posledními výsledky. To však ještě nevěděli, jak dopadně utkání s poslední Catanií. Ve 14. minutě přišlo ze strany hostí první velké varování, Nicola Legrottaglie málem neuhlídal japonského útočníka Morimota, přičemž hodně riskoval penaltou. Jedním z hráčů, kteří pociťovali hněv fanoušků nejvíce, byl i Felipe Melo. Nicméně první práci pro Andujara vymyslel Tiago, jeho střela ale nebyla příliš nebezpečná. Tiago pak byl mnohem více vidět ve svém pokutovém území, neboť zatáhl za dres Spolliho a rozhodčí nařídil pokutový kop. Martinez ho proměnil, ale rozhodčí musel ještě jednou hvízdnou do píšťalky, ale i druhý pokus z kopačky Martineze byl úspěšný - 1:0 pro Catanii.

Brzy to mohlo být už 2:0. Felipe Melo ztratil ve středu hřiště míč, ale domácí přežili další šanci Catanie. Melo nehrál dobře, a tak byl vystřídán Salihamidžičem. Střídání Mela se samozřejmě neobešlo bez reakcí fanoušků.

Catania měla i další šance, ale útočil i Juventus. Diego po kombinaci s Caceresem přestřelil, podobně si vedl i Amauri po přihrávce Brazilce Diega. Velkou šanci měla opět Catania, ale Morimoto trestuhodně minul. Na druhé straně prověřil Andujara Trezeguet.

Pak se začal dostávat do šancí střídající Hasan Salihamidžič. Nejprve svojí šancí pohrdl, ale v 66. minutě zajistil vyrovnání. Salihamidžičovi vytvořil báječnou střeleckou pozici Diego a bývalý hráč Bayernu uvnitř pokutového území z první vyrovnal - 1:1. Trenér Ferrara poslal do hry i Alessandra Del Piera, ten velmi brzy zaměstnal Andujara, ale nepřekonal ho. Juventus se dostával do velkého tlaku, ovšem ne a ne vstřelit důležitý vedoucí gól. Trezeguet před Andujarem naprosto vyhořel. V 87. minutě přišla pro fanoušky Juventusu velmi tvrdá rána, z protiútoku se prosadila dvojice Plasmati - Izco, druhý jmenovaný překonal brankáře Manningera - 1:2. Stará dáma už na tuto branku nedokázala zareagovat, byť ještě měla jednu velmi dobrou šanci z kopačky Diega, ovšem Andujar byl opět skvělý.

Více informací k zápasu

AS Livorno - UC Sampdoria 3:1

20.12.2009 15:00

Góly: 39. Nelson Rivas, 47. Tomas Danilevičius, 90. Tomas Danilevičius - 15. Antonio Cassano

Důležitou výhru si připsalo i Livorno, které bojuje o záchranu. Domácí totiž na stadionu Armanda Picchiho porazili Sampdorii Janov 3:1, a to i přestože prohrávali po brance Cassana 0:1. Do poločasu totiž stihl vyrovnat Rivas a během druhé půle zaznamenal dvě branky Danilevicius. Čtvrthodiny před koncem byl vyloučen hostující Stankevicius.

Úvod utkání nemusel pro Sampdorii začít vůbec dobře, Accardi si totiž málem vstřelil vlastní gól, a jen díky akrobatickému zásahu Castellazziho zůstal výsledek 0:0, avšak ne na dlouho. V 15. minutě totiž otevřel skóre utkání Antonio Cassano. Italský útočník se tradičně zbavil obránců a biliárovým zásahem poslal Sampdorii do vedení - 0:1.

Livorno brzká branka nepoložila, spíše naopak, domácí zvýšili aktivitu a Castellazzi měl dost práce. Candreva minul a Danilevicius z blízka rovněž netrefil. Ve 38. minutě se podařilo vyrovnat, Candreva vybídl Rivase a ten se hluboko v šestnáctce nemýlil - 1:1.

Po změně stran dokázalo Livorno dokonat obrat, ve 46. minutě zužitkoval Raimondiho velmi dobrou práci Danilevicius a z blízka vstřelil svojí první branku v zápase, nutno podotknou, že velmi důležitou - 2:1 pro Livorno. V 63. minutě to mohlo být zase nerozhodně, Cassano našel Pazziniho, ale De Lucia si připsal dobrý zákrok. Čtvrthodiny před koncem přišla pro Sampdorii nepříjemná rána. Druhou žlutou kartu totiž dostal Stankevicius a Sampdoria dohrávala zbytek utkání o deseti.

Livorno početní převahu zužitkovalo, ale až v samotném závěru. Předtím musel likvidovat Pulzettiho hlavičku Castellazzi. Hosté hru otevřeli a hnali se za vyrovnáním, blízko ke vstřelení brance měl Daniele Mannini, jeho střelu De Lucia vyškrábl prsty. V 90. minutě přišel již zmiňovaný gól, povedenou střelou uzavřel skóre druhým gólem Danilevicius. Domácí vyhráli zaslouženě 3:1.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Chievo Verona 2:0

20.12.2009 15:00

Góly: 7. Marek Hamšík (pen.), 87. Fabio Quagliarella

Svojí neporazitelnost si udržela Neapol, která se díky výhře 2:0 nad Chievem opět posunula v tabulce výš. Na stadionu San Paolo byli k vidění dvě branky, jedna na samotném začátku, druhá těsně před koncem. Trefil se i slovenský reprezentant Marek Hamšík.

Už po šesti minutách hry vysunul Gargano útočníka Denise, ten byl faulován brankářem Sorrentinem a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Marek Hamšík a Neapol vedla brzy 1:0. Chievo mohlo vzápětí velmi brzo vyrovnat, ale zákrokem se zaskvěl brankář De Sanctis, který vychytal gólovou hlavičku Abbruscata. Stejný hráč pak měl i další šanci, a opět hlavou, ale De Sanctis byl opět na místě. Chievo se snažilo o vyrovnání a šancí mělo dost, Michele Marcolini z přímého kopu protáhl brankáře Neapole. První poločas se tedy odvíjel od rychlé branky domácích, neboť Chievo se tlačilo do předu za vyrovnáním a mělo více šancí, přesto skončil 1:0 pro domácí.

Na začátku druhého poločasu byl opět vidět Hamšík, brankovou radost mu překazil praporek čárového rozhodčího. Slovenský reprezentant zanedlouho opět zlobil hostující obranu, po chybě Sarda se dostal před branku, ale narazil na brankáře veronského celku. Chievo dokázalo Neapoli rovněž pořádně zatopit, po jednom ze závarů před brankou byl nakonec odpískán faul na De Sanctise. Hosté před koncem otevřeli obranu a v 86. minutě se jim to vymstilo, neboť uprchl Fabio Quagliarella a s klidem překonal Sorrentina - 2:0. Hosté ještě zkoušeli snížit, avšak pokus Simona Bentivoglia zneškodnil De Sanctis.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AC Siena 1:0

20.12.2009 15:00

Góly: 40. Edinson Cavani

Palermo přivítalo v rámci utkání 17. kola Serie A hostující Sienu. Domácí celek byl v utkání favoritem a svou roli dokázali i potvrdit, když po devadesáti minutách svítil na tabuli stav 1:0 právě pro Palermo.

Začátek utkání patřil podle očekávání domácímu celku. Ten se od prvních minut tlačit na polovinu soupeře a neustálými pasy dráždil obranu Sieny. O první vážnější šanci se postaral domácí Cavani, který si drzým průnikem našel cestu až k brankáři Curcimu. Ten v souboji proti útočícímu hráči zachoval chladnou hlavu a reflexním zákrokem jej vychytal.

Další z domácích výpadů měl o pár minut později na svědomí Miccoli. Ten se postavil k přímému kopu a přesnou ranou prověřil pozornost hostujícího brankáře. Ten se i tentokrát vyznamenal a držel čisté konto.

Neuběhlo však mnoho a Curci v brance Sieny zazářil již potřetí. Tentokrát se však o rozruch postaral Bresciano. Ten se ve skrumáži těl dostal jako první k odraženému míči a zkoušel tvrdou ranou propálit vše před sebou. Proti tomu byl ovšem právě zasahující Curci, který i nadále držel čistý štít.

Blížil se však konec prvního poločasu a pro hostujícího brankáře přišla osudová chvilka. K míči se totiž na křídle dostal osamocený Balzaretti. Ten si potáhl míč, aby poté mohl přesnou přihrávkou najít nabíhajícího Cavaniho. Ten si ve vápně počínal jako suverén a přesnou ranou překonal doposud zářícího brankáře hostů.

Ve druhém poločase se očekával nátlak hostujícího celku. Ten ovšem nepřicházel a domácí Palermo se vcelku překvapivě zatáhlo do obrany. Těžilo tak z dobré defenzívy a spoléhalo na silné a účinné protiútoky. O jeden takový se postaral Miccoli, avšak díky své nepřesnosti nenadělal brankáři Sieny žádné problémy.

Hosté se jen výjimečně dostávali do šancí. Možnost vyrovnat měl však hostující Del Grosso. Ten se postavil k volnému přímému kopu a trefil jej znamenitě. Bohužel pro něj však potřeboval o trochu více štěstí, aby vyrovnal. Jeho pokus tak jen těsně minul levou tyč domácí branky.

Utkání se poté chýlilo ke konci a domácí si jednobrankový výsledek hlídali. Hosté totiž s přibývajícím časem nabírali na síle a ke konci dokonce uzavřeli Palermo na jeho polovině. Tlak Sieny však naštěstí pro domácí včas ukončil rozhodčí a tak se mohlo Palermo radovat z výhry 1:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Parma FC 2:0

20.12.2009 15:00

Góly: 48. Nicolás Burdisso, 90. Matteo Brighi

Fotbalisté římského AS udělali další důležitý krok v cestě za Ligou mistrů, Giallorossi totiž porazili čtvrtou Parmu 2:0 a bodově se na ní dotáhli. Výhru Říma zařídili svými góly Burdisso a Brighi.

Do první nebezpečnější situace se dostal Mirko Vučinič, po tradiční spolupráci s Tottim ale minul branku. Parma rovněž zahrozila, Daniele Galloppa po rohovém kopy udělal pořádné horko Juliu Sergiovi, nicméně branka z toho nebyla. V polovině prvního poločasu musel Mirante likvidovat střelu Brighiho a Riiseho přihrávka byla na Brighiho zase příliš dlouhá. Řím byl v prvním poločase lepším týmem, ale převahu nedokázal gólově zužitkovat.

Po změně stran se dobře ukázal římským fanouškům bývalý hráč Vlků Panucci, jenž uvnitř vlastního pokutového území zabránil brance aktivního Brighiho. O chvíli později už ale Řím vedl, na rohový kop si naskočil obránce Burdisso a bylo to 1:0. Zanedlouho mohl zvýšit kapitán Totti, ale pravačkou nastřelil brankovou konstrukci. Během druhého poločasu byl Totti vystřídán za Okaku, ale ani ten utkání nedohrál, neboť se v 83. minutě zranil a musel být rovněž střídán.

Samotný závěr Parma nezvládla, v 87. minutě byl totiž vyloučen za druhou žlutou kartu Paci a za pár minut Římané převahu zužitkovali. Gólovou tečku za utkáním udělal Matteo Brighi, který po přihrávce Mirka Vučiniče nezahálel a pravačkou zvýšil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán17123236:1439
2.AC Milán1694323:1731
3.Juventus FC1793530:2130
4.AS Řím1784527:2228
5.Parma FC1784522:2228
6.SSC Neapol1776426:2427
7.Città di Palermo1775522:2026
8.UC Sampdoria1774621:2525
9.AS Bari1666419:1524
10.ACF Fiorentina1673618:1524
11.Janov CFC1673628:2724
12.Chievo Verona1773720:1924
13.Cagliari Calcio1672725:2123
14.Udinese Calcio1653819:2118
15.AS Livorno1753910:1918
16.SS Lazio1737710:1616
17.Bologna FC1644817:2416
18.Atalanta BC1634915:2513
19.Calcio Catania1726916:2612
20.AC Siena17331117:2812
Zbývající zápasy
19.12. 20:45ACF Fiorentina - AC Milán
20.12. 13:00Bologna FC - Atalanta BC
20.12. 15:00Janov CFC - AS Bari
20.12. 15:00Udinese Calcio - Cagliari Calcio

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (366)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá fotka , jsem dneska poprvé viděl Parmu a dost nevěřim postavení v tabulce, oni neměli jedinou šanci.... Forza ROMA, snad si Francesco neudělal nic vážnýho

Reagovat
M11

AS

Reagovat
$dolar$

Dobre Catania

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
10

zasloužili si to...

Reagovat
jtbs

aspon keby tie vitazstva (Bari, Catania) boli po super hre supera...ale nie!...my hrame jedno velke smradlave hovno, tak sa nemozme cudovat

Reagovat
10

za ten první poločas jsme si výhru rozhodně nezasloužili, možná bod za ten druhej...ale stejně to je prostě tragédie z naší strany

Reagovat
jtbs

nevravim zeby sme si vitazstvo zasluzili..to ani nahodou! Len hovorim ze Catania a Bari nemusel predviest nijak uchvatny vykon aby nas porazili

Reagovat
10

to je bohužel smutná realita

Reagovat
jtbs

Reagovat
Ferguson6

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Už ani štěstí nám nepřeje,jak v Bari množství šancí tak dneska ve druhé půlce 3 tutové a zase nic,prostě když sme ve sračkách tak se to sere uplně všechno! A ten první poločas to byla tragedie z naší strany to zas jo

Reagovat
Alberto Aquilani

Burdisso je pašák , mal by sa podpísať . Inak Baptista to dneska šlušne rozhýbal , snaď zostane , chcelo by to podpísať len Lucu Toniho , a nikto by nemusel odísť .

Reagovat
smazaný uživatel

to by na něj musela bejt opce

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale niečo sa hovorilo už , že sa ho dá v zime podpísať . Kioľko by mohol stáť ? Raz som počul 8 a raz 3 , tak ja neviem .....

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to nejspis takhle:Burdisso podepise vam,poslem vam Suaza za Baptistu

Reagovat
smazaný uživatel

dvoch na prd hracov sa zbavime,jeden o nicom hrac pride,mali by sme sa zaujimať o lepsich hracov ako napr Gourcuff a nie Baptista

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

To je dosť pravdepodobné , ale Baptistu by som sa takto zbytočne nezbavoval , Julio je mladší , lepší , univerzálnejší . Vraj máte záujem o Taddeia , tak vymeniť za Manciniho , ten už kecal ,že by sa vrátil .

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me o Taddeiovi se mluvilo naposled pred pul rokem tet uz to vyprchalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Palermo a růžovou....

Reagovat
Alberto Aquilani

Mne sa napríklad ružové tanga páčia ...

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa na babach ruzova dost velmi paci

Reagovat
$dolar$

To ja nosim normalni boxerky, ale jak my v Cechach rikame - proti gustu zadny disputat

Reagovat
Alberto Aquilani

to si zabil .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

normalne si mi dal chrobaka do hlavy a rozmyslam,že si pojdem aj ja take kupiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už len Inter aby nezavahal a tabulka cez vianocnu prestavku bude vyzerat velmi pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AS jsem čekal, Neapol taky doma.... Palermo 10, ale slušela by spíše remíza. Samp a Juve celkem krize.

Reagovat
jtbs

Ja proste nechapam tie debilne rozhodnutia Ferraru..proste nechapem..

Postavi vedla seba Mela a Tiaga Tiago je vzdy vidiet len ked zahodi nejaku velku sancu a Melo zas vzdy ked posere jednoduchu prihravku

Necha na lavicke Giovinca aj ked v kazdom zapase vidi ze patri k najlepsim

Postavi utok Treza-Amauri

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri ten snad bude hrát furt i Melo,oni si myslí že když za ně dali takové prach yže prostě sedět nemužou a někdy se chytit musí.Příště zas bud ehrát Amauri i Melo na to dám krk

Reagovat
jtbs

namiesto Amauriho mohol hrat v pohode Giovinco. Tiago-Melo...mame vela absencii, tak je jasne ze jeden z nich teraz musel hrat...ale preco obaja, ked je kazdemu jasne ze hraju hovno. Jedna slabina v zalohe sa da prezit,,dve uz su problem.

Reagovat
jtbs

ale ja najdem aspon jedno pozitivum : Zapas od zapasu sa zlepsujeme

Bayern 4-1

Bari 3-1

Catania 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

ale od zápasu k zápasu slabsi super

Reagovat
jtbs

inac mas pravdu..cim lahsi super, tym lepsi vysledok..viz napriklad zapas proti Interu

Reagovat
10

jj, podle tohodle vzorce je Inter vlastně nejhorší tým v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

my sme už boli myslienkami niekde inde-v zápase proti Rubinu,aby sme postupili do osemfinale LM a nie ako vy do Europskej ligy

Reagovat
10

no tak vy si tam ještě kopnete 2 zápasy a stejně končíte, to je jedinej rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kolko s tou vasou kvalitou tam ukopete vy mozno s Ajaxom to bude už hned konecná

Reagovat
smazaný uživatel

, ne tak kjonec srandy, co myslíš skutečně - máme na postup? Celkem by mě tvůj názor zajímal. Jinak, pro své štěstí ses vyhnul diskusím u debaklu od Bayernu, jsme si říkali, kde se skrýváš

Reagovat
10

já už jsem psal, že vaše šance vidím docela kladně...je to podle mě 50/50, styl Chelsea by vám mohl vyhovovat...jinak k těm diskusím - byl jsem na Sicilii, vyhýbal jsem se práci/internetu, ale Gazzettu jsem si bohužel kupoval

Reagovat
smazaný uživatel

a váš zápas jsi viděl?

Já naše šance vidím podobně, hlavně jsem nechtěl MUTD, pak mi to bylo celkem jedno, ale Chelsea jsem si přímo nevysnil no - mají silný střed, Cuchu musí být v TOP formě, ne jako nyní. Javier je jistota, Dejan musí makat, má na to... Lámat by to mohl Wes - snad bude fit...

Reagovat
10

neviděl jsem ani Bayern, ani Bari...na hotelech většinou nejsou ty placený kanály, jen takový ty šílený estrády, kde to komentujou kozatý blondýny to Italy baví víc, než calcio samotný...

Reagovat
smazaný uživatel

no na jednu stranu buď rád, na druhou zapnout pak teletext nebo se druhý den dívat do novin na výsledek s nadějí a pak uvidět 1-4 je snad ještě horší

Reagovat
10

jj, ranní Gazzetta mi moc zpříjemňovala snídaně ani jsem tomu nechtěl věřit...

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

sakra to tie sance Interu vidis vacsie ako ja

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud tě zajímá i můj názor, tak to vidím 65% pro Chelsea. Londýňané jsou v LM konzistentní silou, kdežto Inter mě vůbec nepřesvědčil, že se liší od Interů z minulých let. Ale třeba překvapíte. Pokud vypadnete tak jsem zvědavej jestli půjde Jose (srovnej výsedky s Mancinim).

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dík za názor. Taky spíše favorizuji Chelsea, vidím to na 60-40. Už si ani raději netroufám být optimistou. Josého bych v případě neúspěchu v osmifinále i navzdory snad dosaženého Scudetta patrně pustil, rád bych u nás viděl Blanca, za takové 3 roky pak Zengu. V zápase samém asi rozhodne střed pole, hodně důležitý bude Cuchu - buď Essiena a spol. přehrajeme hlavou, nebo oni nás silou...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je pre mna druhym najvacsim favoritom na vyhru v LM po Barcelone,nase sance vidim podobne ako ty:68% pre Chelsea a 32% pre postup Interu

Reagovat
jtbs

uprimne dufam ze to tak nebude (aj ked sa nam potom budu interisti smiat)...taliansky futbal potrebuje, aby sa dostali tieto muzstva dalej...lebo za chvilu sa bude v Serii A zapasit len o 3 miestenky do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak příště už bodujem paráda

Reagovat
jtbs

to jo, ale ako podotkol MSgoo, musime si najst lahsieho supera ako je Catania a to bude sakra problem

Reagovat
smazaný uživatel

kura tak juve fakt jede z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci trenera!!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Zlatý Ranieri , čo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dovedete si představit jak se musí teĎ melo cítit dole,to je neskutečné,podruhé střídal v prvním poločase,podruhé ho vypískali fans a k tomu dostal popelnici.Ten musí být uplně mimo.trošku je mi ho líto

Reagovat
10

souhlas, Ciro tohle nedělá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jj toho hráče by to tak nebolelo kdyby ho třeba nechal celej zápas na lavce ale 2x ho vystřídat v první půlce a nechat ho vypískat tribunama,kldině mohl dopoločasu počkat.Nechci se MEla zastávat ale tohle si nezaslouží a Ciro mě tímhle dost nasral! Tohel si nezaslouží žádný hráč.

Reagovat
jtbs

alebo pouzit opacny scenar...nedat ho do zakladu a poslat ho tam pocas hry

Reagovat
10

tohle jsem si taky říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ne, hrát za Juve a s jeho smlouvou musí být krásný.

Reagovat
Mr.Jindros

Na druhou stranu sranda by mohla být až nepojede na MS. To by mu vadit mohlo, smlouva nesmlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale podle nominací mi přijde, že Dunga výkony a počet minut v klubech moc neřeší. To by musel sedět celý jaro, což se vzhledem k marodce Juve stane těžko.

Reagovat
Mr.Jindros

Taky si myslím, že pojede... a hlavně si myslím, že se zvedne, hrát bude, kvalitu má a horší než teď to být nemůže.

Reagovat
jtbs

je to Cirova chyba...mal hrat Melo a vedla neho niekto iny ako Tiago

Reagovat
smazaný uživatel

podobne sa moze citiť ako Ricardo

Reagovat
smazaný uživatel

hraje hovno tak mu to patri

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak by se hrálo tobě když sou všichni proti tobě,neříkám že hrál na začátku sezony nějak extra ale nejhorší nebyl,nevím kde se stal ten zlom.A Ciro jak kdybyb mu to udělal schválně,nevím proč ho nenechá na lavce nějaký zápas a ne ho stahovat opět před poločasem.Příště až půjde Melo nahřiště posere uplně všechno uvidíš,ten má psychiku uplně v hajzlu a Ciro tomu nepřidal.Tohle není chyba jen hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma 2

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalisti to špatní nejsou,akorát ve špatný čas na špatným místě

Reagovat
jtbs

vymenime?

Reagovat
smazaný uživatel

z místa ano

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivně zaměřenejch záložníků máme málo no

Reagovat
smazaný uživatel

lepší mnoho defenzivních s aspoň malinkou šancí na kvalitu, než jednoho ubohého tanečníka z kabaretu 5. cenové skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Melo tu kvalitu zatím moc neukazuje, navíc s Ricardem získali stejné ocenění jinak u Quaresmy jsem přesvědčenej, že mu dá ještě José šanci

Reagovat
jtbs

kolko stal Quaresma?

Reagovat
smazaný uživatel

24.6

Reagovat
smazaný uživatel

ale zaplatilo se jen 18,6, dali jsem jim k tomu Pelého, kterej byl ceněnej na 6 mega

Reagovat
smazaný uživatel

ktory sa podobne ako Quaresma vytratil

Reagovat
smazaný uživatel

Pelé za 6 mega, to je dobrá cena, že? Přitom se říká Král fotbalu...

Reagovat
jtbs

Reagovat
jtbs

otazocka ku Quaresmovi...hra dobre ale neefektivne (obide supera a nasledne hovno z toho-zle prihra a pod) alebo hra zle...ja som ho nevidel hrat ani nepamatam

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy co som ho videl hrat tak hral paradne,len skoda že sa zranil

Reagovat
smazaný uživatel

celou dobu hraje hovno, poslední zápas ale celkem slušně zabojoval (bylo to s Violou, já jsem ten zápas neviděl), takže asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Fiorentině podal snad nejlepší výkon v Interu, dařilo se mu tam obejít protihráče, hodněkrát byl faulovanej, měl tam i nějaké zajímavé přihrávky, ale jeho problém je, že dává míč pozdě od nohy a nebrání, ale hlavně si musí věřit, jinak je úplně v hajzlu... Proti té Fiorentině vypadal sebevědomě. Letos ho jinak těžko soudit, protože tohle byl jedinej zápas, kde hrál delší dobu. Jinak z jeho nejlepších momentů v Interu si pamatuju gól proti Catanii a asistenci proti Reggině.

Reagovat
jtbs

nj dik vsem...to ja som ho chcel, este ked bol v Porte, ako nahradu za starnuceho Camoranesiho ...to co vravis..ze sa Quaresma dlho zbavuje lopty a dovtedy mu ju vezmu a pod...a ze pozitivum je ze si toho supera vie obist..to je ako keby si pisal o Diegovi..sice uz sa zlepsuje -hra dobre, ale chyba tam prave ta efektivita..drtivu vacsinu standartiek pokazi a nie je golovy ...ale ak toto odstrani, tak bude super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Ciro nema ZIADNE skusenosti...tak sa nemozme divit

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ztrát Sampdorie, mám ji rád, snad udělá poháry...

Reagovat
smazaný uživatel

Na p..u den fakt dneska Dorinka, přitelkyně...všecko de do pi*e

Reagovat
M11

ou.. drz se

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyla aspon tak krasna, a neměl bych nakoupene darky...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Vymyslel sem pro piseň...posledni šance...premyslim esi to pro ni mam nazpivat, nebo jen tak rict...

Reagovat
smazaný uživatel

takový píčoviny zpravidla nevycházejí, promiň..., buď si dáš od ní odstup a příjde sama, nebo nepříjde a v tom případě není co řešit..., věř Rinovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dobře

Reagovat
Lubinterista

Ale tak ty musíš bejt hodně dole... A zkoušel si ji postavit třeba jadernej reaktor, nebo něco podobně pyramidálního? ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
$dolar$

Jo zensky to je hnus, a jeste vetsi hnus to je v okamziku kdy se zamilujes, vim o cem mluvim

Reagovat
irik

A co teprve když má nosík nahoru a blonďaté vlásky ...

Reagovat
herbage

Nesmějte se

Reagovat
smazaný uživatel

ten reaktor, to bude tvoje parketa co?

Reagovat
herbage

Lubinterista naráží na jisté nesrovnalosti mezi mnou a vandertomem, ale dneska to nebudem rozebírat

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak krásné kolo zatím, snad zase jednou ukážeme vítěznou mentalitu a dáme to za trojku, dneska bezpodmínečně!! Žádné výmluvy se nepřijímají, zima, hlad, ani rýma...

Za každou cenu 3 body, ať je na svátky klid!

FORZA INTERNAZIONALE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Salihamidžić . Ten se taky neztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

se neposer ty internazionale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NEUVĚŘITELNÝ !!v žádný top lize by snad nešel nikdo v 15 ti stupnovým mrazu a sněhu na fotbal v takový kapacitě jako na kolín s nurnbergem prostě není náhoda že na bundesligu chodí nenaplněnější kotle v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tam je?

Reagovat
smazaný uživatel

němci jsou prostě v tomhle nezmaři-sportovní národ,který chodí v hojných počtech nacokoliv od skoků na lyžích po biatlon.I na hokejový MS budou mít hodně solidní návštěvy (včetně vyprodanýho mače na úvodní zápas pod širým nebem) a to tam hokej popularitou zaostává i za házenou nebo basketem..

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík!! Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Sinišovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
10

Bettega blizoučko návratu do Juve, do pozice přestupovýho konzultanta a pomocný ruky Cira mimo trávník málokdo má v Itálii takový oko na hráče, jako právě Roberto

Reagovat
smazaný uživatel

to sice jo, ale svou účastí v Calciopoli mě hodně zklamal jaktože se vůbec může vrátit? Má ještě distanc, ne?

Reagovat
10

svou účastí v calciopoli? Bettega nebyl obviněn, ještě rok potom dělal v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

tak obviněn, on tam byl s Moggim a Giraudem jako v podstatě tým, o všem věděl, i tady se nedávnou psalo o nějakém falšování účetnictví atd., zkrátka v tom také figuruje. Možná ne přímo v ovlivňování zápasů (možná jo, nechci se teď hádat), ale měl hodně pletek se svazem i policií a soudy taky...

Reagovat
10

ve věci falšování účetnictví byli nedávno všichni očištěni...stejně tak v tom byl kdysi namočenej Inter, akorát se o tom tady nepsalo...nedělal bych si obrázek na základě obvinění/polopravd od ČTK

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě pořád platí stará dobrá presumpce neviny, tak sem nepleť domněnky.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu, já píšu, co jsem četl

Reagovat
Mr.Jindros

No taky píšeš, že tě zklamal, přestože se mu u soudu nic neprokázalo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u těch soudů se toho prokáže většiou pomálu, já si svým subjektivním názorem myslím (a nikomu to nevnucuji), že do toho namočený je, což mě zrovna u něj nepříjemně překvapuje...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

ty myslíš, že je čistý?

Reagovat
Mr.Jindros

No a to jsou právě ty domněnky, proti kterým ses ohradil.

Reagovat
10

rozhodnutí soudu se v právním státě nezpochybňuje...ty nemáš v ruce nic jinýho, než svoje domněnky (založený na minimu informací o případu) a na základě toho někoho odepíšeš, přestože byl soudem zproštěn viny

Reagovat
smazaný uživatel

já jasně píšu, že se jedná o můj názor, že mne Bettega zklamal - nemá zapotřebí být vůbec spojován s korupcí a falšovánmím účetnictví. Je to ryze subjektivní a u toho bych s tímto skončil, nemám chuť to vůbec řešit...

Reagovat
10

Moratti byl taky spojován s falšováním účetnictví a korupcí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

opakuju, nemám chuť se v tom hrabat a zpětně studovat kdejaká obvinění, Bettegy jsem se chytnul jen proto, že jsi tu napsal jeho možný návrat...

Reagovat
10

njn, ty se vždycky odmítáš o věci bavit okamžitě poté, co se zajde trošku do detailu a ukáže se, že o tom nemáš ani páru...o to víc mi potom podobný obvinění vadí

Reagovat
smazaný uživatel

nechme toho, akorát se naseru a večerní bitvu budu sledovat zbytečně se zvýšeným tlakem...

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Mr.Jindros

Nastal čas na návrat schopných lidí do Juve. Takhle to dál nejde.

Reagovat
jtbs

Reagovat
10

ještě Andrea Agnelli a v létě Lippi + Secco a Blanc ven a bude to dobrý

Reagovat
scr

fan web asroma www.asroma.cz opet v provozu!!check it out

Reagovat
smazaný uživatel

nojono, pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri . Tři čistý konta v řadě a momentálně velký kandidát do 4. místa.

Jinak sestava Lazia je dnes nehorázná, Kolarov snad bude hrát DM nebo co .

Reagovat
smazaný uživatel

musím přiznat, že jsem v to nevěřil. Ranieri pěkně zapracoval na defenzivě. Asi je jeho cílem skončit před Juve

Reagovat
Mr.Jindros

Já mu věřil, AS je pro Ranieriho ideální klub, on se umí pohybovat těsně pod špicí i s ne optimálním hráčským materiálem.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

AS!!!!

Reagovat
Slejdy

AS spokojenost,dnes dobry vykon

Reagovat
smazaný uživatel

http://img138.imageshack.us/img138/641/milp.jpg

Teplota ideální, tak ať to lítá .

Reagovat
10

když jsem byl minulej týden v Miláně, tak byl 1°C a byla mi větší zima, než v -10° tady v ČR vůbec jim nezávidim, ani tifosi, ani hráčům

Reagovat
smazaný uživatel

mě v tom listopadu taky celkem překvapila teplota, byla zima jako u nás, možná ještě větší, přitom to je stovky kilometrů na jih...

Reagovat
10

já se o tom bavil s jedním italem, co bydlí ve Veroně a ten mi říkal, že to je tou vlhkostí od moře...že 0°C tam je úplně jiných, než třeba u nás...minulej rok jsem byl v Edmontonu, kde bylo -40° a to bylo "celkem v pohodě", protože tam je suchá zima

Reagovat
smazaný uživatel

no lidi podal som na inter čistu 1 a ak to vyjde tiket vyjde tiež .. držim si palce

Reagovat
smazaný uživatel

já Tobě taky..., Inter je vášeň

Reagovat
smazaný uživatel

A za vášeň se platí..

Reagovat
smazaný uživatel

mohla byt penalta

Reagovat
$dolar$

Kde je Quaresma? Porad zranenej? Jak dlouho jeste?

Reagovat
smazaný uživatel

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
$dolar$

Gol ale Etoo

Reagovat
10

Vieirovi je taková zima, že se ani nerozcvičoval

Reagovat
$dolar$

Etoo to zase zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho už, v posledních týdnech šel nahoru, maká, jde to vidět

Reagovat
Lubinterista

Lucio skoro drhnul zmrzlim rypákem zmrzlou zem

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych být dneska na San Siru a muset udělat skluz. Na zmrzlém travniku ta prdel musi sakra štípat. Ve sprše to pak musí byt ještě o 1000% horší...

Reagovat
smazaný uživatel

ve sprše Interu štípou prdele v jednom kuse, to věřím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

někde jsem četl rozhovor s Maiconem, kde říkal, že už to neštípe

Reagovat
smazaný uživatel

Zvyk je železná košile.

Reagovat
smazaný uživatel

ale za tie miliony eur co dostavaju,tak tych sklzov by som urobil milion

Reagovat
smazaný uživatel

No ty tak.

Reagovat
10

Reagovat
10

tak tahle penalta byla slyšet až tady

Reagovat
GEGE

Měla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

aj na Maicona mohla byt

Reagovat
smazaný uživatel

Zatí mspokojeost, máme to pod kontrolou. Penalta asi být měla, stejně tak ale pro nás po jasném faulu na Maicona, takže OK. Nejlepší hráč jasně Lucifer, je úžasný, chudák, co ten musel snést. Rocchi hraje jako hovado . S Lúciem pak i Iván - perfektní, rychlý, včasný, hlava, skluzy, par excellence . No a pak i Sammy - konečně se probudil, běhá, nabízí se, sklepává míče, vybojoval si góla, jen tak dál . Střed držíme, Javier i Motta bez problémů, škoda Muntariho, líbil se mi. Vieira nic moc, je dřevěný. Julio v pohodě, Diegol zatím ve stínu Sammyho, Zvíře hraje dobře... Asi zima jako prase, o to více nezávidím Lúciovi, měl na té noze už snad i krev se mi zdálo...

FORZA INTER, ORA E PER SEMPRE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Mario?

Reagovat
smazaný uživatel

dle mě okolo 70. minuty, jestli bude stejný stav. Za Diega asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio zasa paradne vyvaza lopty a hraci Lazia nevedia ako ho zastaviť,tak ho musia faulovať,proste Lucifer je stoper na jednotku,velmi vyhodny nakup

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

jak symbolický moment - všichni uhýbají a tu se vytasí Lucifer, u kterrého vše rázně skončí Dneska je fakt úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Benvenuto Julio

Reagovat
lnterista

usinam

Reagovat
smazaný uživatel

sladké sny

Reagovat
lnterista

dik...spokojene usinam

Reagovat
smazaný uživatel

Kazaň se velmi vážně uchází o Andreu Ranocchia a Leonarda Bonucciho. Teď se na ně jel podívat trenér Berdyjev. Máte o nich nějaké info? Ne na způsob, že to jsou obránci a jsou z Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

vynikající a velmi nadějná mladá dvojice stoperů z Bari, díky nimž nováček patří k týmům s nejmenším počtem, inkasovaných branek. O obou se spekuluje jako o možných posilách pro velkokluby...

Reagovat
smazaný uživatel

A oba jsou spoluvlastněni Bari a někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

V úterý si pro ně letí. Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě do Ruska nepujdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu taky nevěřím, ale jsem optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to takové národní bohatství Itálie, neshat, nebo pustíme zuřivé psy

Reagovat
Shevchenko

Bonucci je čtvrtý nejlépe hodnocený obránce ligy, Ranocchia pátý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

při vší úctě ke Kazani je to podle mě utopie...uchází se o ně skoro celá Evropa, včetně Arsenalu, Man U, Juve atd. Ranocchia už nakukuje i do reprezentace...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, co se dá dělat.... Ale ruské kluby se do těch Italů snad zamilovali nebo co, není to zdaleka poprvé, co se spekuluje o příchodu nějakého Itala, jakási mánie...

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové ví, co je na světě nejlepší

Reagovat
10

njn, ale kolik jich z toho přišlo...mluvilo se o stovce hráčů, ale je tam jen Rosina trošku jako Man City, taky se v souvislosti s nima mluví o všem s dvěma nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Pelizzoli. A kouč Spalletti. Nj Italové na většinu nabídek odpoví záporně a když kladně, tak chtějí z Rusů vytřískat co nejvíc peněz jako Iaquinta...

Reagovat
smazaný uživatel

rucepryč nebo se neznám

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Oba mají skvělé postavy, moderní stopeři, výborní ve vzduchu i na zemi. Ranocchia je ten elegantnější, dovolí si i kličky, zatímco Bonucci je víc soubojovej, něco jako Samuel. Velká síla je v jejich sehranosti. Ale sledují je Manchester, Juventus a další, takže podle mě je odchod do Ruska vyloučený. Preziosi chce za každýho minimálně 15.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem.

No jo Rubin si může nechat zajít chuť, zbytečně vyhozené peníze za lístky na zápas a letadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

není zač

Reagovat
smazaný uživatel

Doslovně...

Reagovat
lnterista

tak aspon se ohrejete kdyz uz nic jineho

Reagovat
smazaný uživatel

Iván dnes neudělal snad jedinou chybu, neprohrál jediný osobní souboj

Reagovat
$dolar$

Nejlepsi stoper galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

tos řekl ty

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Milito je momentalne hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

jn,m si to se Sammym prohodili

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cuchu je dnes skvělý, Maicon taky. Chudák Lucifer - zase na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

To bude sprcha

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to teď Lucifer odvrátil, to bylo neskutečný

Jinak, Patrick hraje jako za trest

Reagovat
10

nejlepší stoper galaxie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tys to nemyslel vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

ironia ako vysita

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já Lúcia považuju za určitě lepšího stopera než je tolik vychvalovaný Terry.. Myslim si, že Pepe, Puyol, Nesta a Lúcio je to nejlepší co tahle planeta momentálně má..

Reagovat
smazaný uživatel

Já dávám výš Chielliniho než Lúcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.. Toho jsem zapomněl. Ale výš než Lúcia ho nestavim.

Reagovat
smazaný uživatel

+Piqué a možná i Samuel..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ne, Samuel ne.. Kdysi býval určitě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

možná? Ten je jasný, Piqué taky, na něj jsme zapomněl...

Reagovat
smazaný uživatel

No zase tak jasný není.. My staršího data si ho pamatujem ještě mnohem lepšího než je teď. Neříkám, že nepatří do špičky, ale posadil bych ho asi do té samé garnitury jako třeba Gallase, Terryho, Ferdinanda..

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol, Nesta, Samuel, Lúcio, Vidič, Chiellini - to jsou dle mně asi nejlepší stopeři světa

Reagovat
smazaný uživatel

a za Chiellinim nasleduje este Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, já to sám nechtěl psát, aby se tu na mně zase nesletěl Tsigi a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

a za ním Matrix

Reagovat
Tsigi

pro mě to jsou Nesta, Vidič, Piqué a asi Carvalho

Reagovat
smazaný uživatel

místo Diega bych tam dal Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

teda Maria

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

ani bych se nedivil za remiz

Reagovat
GEGE

Asi ne tohle už si pohlídáte navíc Lazio je tragické...

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser, to je zas výkon na Jediná šance ten gól Eto'o, jinak je snaha o útok naprosto nulová. Co taky čekat s touhle sestavou, kde jsou všichni záložníci spíš defenzivně zaměřený. Maicon v 1. poločase jen ztrácel míče a díky tomu pak bylo na jeho straně volno, ale Lazio je v útoku taky špatný. Dejan na AM nepatří, bez Wese se mi ten systém nelíbí. Jednotlivě hráče dál hodnotit nebudu, protože defenzivně je to v pořádku (jako většinou), ale co se týče útoku, tak to stojí za hovno. Od 70. minuty čekám na konec zápasu, protože to je strašná nuda. Už teď můžu napsat, že aspoň jsou ty 3 body doma, protože pochybuju, že do konce zápasu aspoň jeden tým vystřelí na bránu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
lnterista

Batoletti da

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu

Reagovat
lnterista

tutti pazzi per Materazzi

Reagovat
smazaný uživatel

per sempre

Reagovat
GEGE

Pěkná nuda ale co taky čekat od Interu a Lazia.Škoda ale zápasu by víc slušela remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně důležité body, možná i klíčové ve Scudettu, budou to krásné svátky. Nejlepší hráč Lúcio - famózní výkon, pak Iván, Sammy a Cuchu .

Díky moc za celý rok 2009 hoši, byli jste skvělí!

Tante grazie, ragazzi!

ORA E PER SEMPRE INTERNAZIONALE, ORGOGLIO DI MILANO!!!

IMMORTALE NERAZZURRA, FAVOLOSO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pekny pohlad na tabulku

Reagovat
lnterista

Zapas?...nuda!!! Tabulka? Velka zabava!!!

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZA INTER, AMALA!!!

Reagovat
panca

tabulka je nuda... juve a ac nejsou protivnici do dlouhodobe souteze!!! juve to dnes krasne potvrdil a ac minulej tyden!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chi non salta rossonero é é

Chi non salta rossonero é é

Nádherný pocit při pohledu na tabulku

Reagovat
10

provolávat tady italský hesla a neumět přitom italsky je so out

Reagovat
smazaný uživatel

to je na těch jeho orgáčích nejvíc směšný

Reagovat
smazaný uživatel

posluš si, chápu tě

Reagovat
smazaný uživatel

já to taky neprovolávám jako nevím jaké famfáry, bavím sám sebe krásným jazykem, tak klídek Ty snad používáš pouze řeč, kterou plynně umíš? Myslím, že to dělá každý...

Reagovat
Tsigi

v životě jsem napsal jen Forza, protože prostě to je jinak trapas

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Neber to tak vážně, vždyť to je nadsázka, prdel na okořenění italského postředí, já nebo kdokoli jiný to nepíšeme s kdovíjakou myšlenkou, prostě jsou to fotbalová zvolání, plně zaběhnutá v Calciu

Reagovat
Tsigi

neříkám nic tohle ti nebudu vymlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

jak myslíš

Reagovat
lnterista

kdyz to vezmes do detailu tak je docela i trapas tak vasnive fandit italskemu tymu kdyz jsi cech...resite picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

trapas pro mě je používat jazyk, který neovládám

taky se nepodívám na Apocalypto a nebudu přepisovat věty v mayským Yucatecu

ale říkám váš boj mně je to veskrze jedno

Reagovat
Lubinterista

Apocalypto mně bavilo

Reagovat
smazaný uživatel

každýho drtit, to by ti šlo

Reagovat
smazaný uživatel

sem-tam cez sviatky kuknem na tabulku a vzdy budem mat velku radost

Reagovat
Lubinterista

jak to Cesar dokázal, že měl tu fajfku na kulichu vzhůru nohama? Chm...

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilci byli vždycky přes ty kouzla...

Reagovat
smazaný uživatel

A Ferrara má stále důvěru - no prostě veramente nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

stracanie bodov moze pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

na to,že ake je pocasie v Taliansku,tak divakov prislo hodne vela:52 859

Reagovat
Slejdy

a jo to se chvali

Reagovat
10

a přesně 52 741 bude mít na štědrej den chřipku

Reagovat
smazaný uživatel

odolni,zvyknuti,o chripke nemoze byt ani rec

Reagovat
Lubinterista

tak jestli to je pravda, tak to je snad ještě víc než v Kelnu

Reagovat
smazaný uživatel

Velký uznání všem hráčům, kteří v tomto kole nastoupili. Bylo mi jich líto. Maiconův sprint do kabin vteřinu po závěrečným hvizdu byl všeříkající.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

tak dokud je v bojleru voda ze

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: prvni československou superstar se stal Martin Chodúr

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, žes nám to řekl

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to vůbec nesleduju, ale fandil jsem tomu Šmajdovi, vždyť je to bratranec od Nedvěda!

Reagovat
jtbs

co to?

Reagovat
jtbs

nj uz to mam: "Blonďatá hlava, šibalský kukuč, podoba je více než zřejmá!"

"Juventusu a Pavlovi Nedvědovi fandím už od dětství. " ty vole-dobre robi

"Pokud se dostanu do finále SuperStar, chtěl bych ho pozvat, aby se přijel podívat na přímý přenos" - bol tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se daří, tak se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

OT pro tebe: Inter - Lazio 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

plus nezabudni kuknuť na tabulku Serie A

Reagovat
homeles8

jéžiš, to je trapný, zase to vyhraje Inter s 50ti bodovým náskokem.(už skoro horší než Lyon)

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nemozeme za to,že konkurencia je na tom ako je

Reagovat
homeles8

jak jsem řek, já jsem zase byl první v mym okolí, kdo měl Windows 98

Reagovat
10

(...já zase Windows 3.11)

Reagovat
lnterista

ja mel zas MS-DOS 6.0 za 2500 Kc (3diskety) :o)

Reagovat
10

jo, to si taky pamatuju...tenkrát se nám o nějaký diskusi na internetu ani nezdálo, vlastně ani o internetu ne

Reagovat
homeles8

Hadr 9GB,grafika TNT2,procesor 600mhz, 32 MB RAM,Windows 98. 30 000,- (k vánocům 1999)

Reagovat
lnterista

286,1MB RAM,60MB harddisk,VGA 256 barev 16litru

Reagovat
homeles8

oba dva počítače=46 litrů a dneska by to nikdo nechtěl ani zadarmo

Reagovat
10

si pamatuju, že jsem za 486 někdy v roce 93 dával snad 45 tisíc...to samý za ruční skener, za mobil Dancall...to byla doba pro bohatý lidi, ne jako dneska

Reagovat
lnterista

ty voe 486 to sis chrochtal...zavist

Reagovat
10

ale tohle je docela novej model, to se prodávalo za tyhle prachy ještě v roce 99...ty největší frajeři chodili po Praze s http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art/retro/retro_02.jpg

Reagovat
homeles8

tak todle už nepomatuju.

Reagovat
Tsigi

u nás na maloměstě tohle přesně měl taky boreček, každopádně přitahoval pozornost

Reagovat
10

hele i v Praze se otáčel úplně každej

Reagovat
homeles8

Reagovat
lnterista

to je mrda no

Reagovat
homeles8

jj a nebo v 1995 se taťka seznámil s nějakým pánem co měl mobila....no ty krávo, dodneška na to nezapomenu jak vytáh normálně na ulici něcočernýho z kapsy a normálně volal. Prostě normálně na ulici šel a někomu volal. A já čuměl jak puk a vůbec jsem netušil. A dneska....to je trapný. Dneska má každej všechno. Nejni žádný takový ''heč, já mam tohle''. Pokrok v elektronice se zastavil.Si vem jaký byly počítače/mobily v roce 1996 a v roce 2006. To je neuvěřitelný, jakej pokrok to udělalo. Ale v tom roce 2006 se to hrozně zabrzdilo. Prostě jen malý vylepšení, hry místo reálně vypadaj trochu líp než reálně a to je všechno. Maximálně dotykovej displej, ale to je na nic a už to nejni takový převratný.

Reagovat
10

to je pravda, na tohle http://i10.photobucket.com/albums/a121/virtuaiceman2/2009_12_Spa_Francorchamps/02_the_cycles.gif se ke mě ještě nedávno sjížděli dívat všichni příbuzný

Reagovat
homeles8

já měl formule. Jinak to bylo úplně to samý. A každej mi to záviděl Jo a teď jsem si vzpomněl, já mam doma ještě úplně z 80.let počítč. Taková malá krabička, připojená na kazeťák a televizi. Měl jsem kazetu s hrama a vždycky, podle toho jakou jsem chtěl hru, tak jsem musel přetočit kazetu A hrozně dlouho to nabíhalo tak že to vrčelo, a lítali tam žlutý a červný pruhy. Jestli někdo zná.. největší pecky:River Attack, Manic Miner a pak ještě takový tanky a ty už nevim jak se jmenovaly.

Reagovat
lnterista

taky jsem jezdil

Reagovat
homeles8

Nejlepší stejně byla Kontra.(nebo tak nějak se to jmenovalo, taková střílečka, šla i pro dva hráče, byl tam pohled z boku a jeto legandární hra)

Reagovat
lnterista

to bylo na konzole ne??

Reagovat
homeles8

nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem měl na videohrách od vietnamců.

Reagovat
lnterista

a co Golden Exe?

Reagovat
homeles8

Ty jo to už nevim...

Reagovat
10
Reagovat
lnterista

jj taky jsem hral a jeste ZOH,LOH...

Reagovat
10

jj, na tom jsem taky rozmlátil pár klávesnic...to bylo hodně inteligentní :-))

Reagovat
10

to byly asi poslední hry, co jsem kdy hrál...změnilo se to nějak?

Reagovat
homeles8

jóó todle. to byla hra.

Reagovat
Tsigi

já nejvíc žral prehistorika , ZOH a Wolfensteina

Reagovat
lnterista

jj to byl narez a co tohle?? http://www.youtube.com/watch?v=OlOoEuO9WA4

to byla nej parba mladi

Reagovat
homeles8

Reagovat
lnterista

jestli chces tak ti ji muzu sehnat

Reagovat
homeles8

fakt?! kde?jak?

Reagovat
lnterista
Reagovat
homeles8

stáhnuto

Reagovat
lnterista

Reagovat
homeles8

když mam blbej comp, tak každýmu závidim jak hraje nejnovější hry a když mam nadupanej comp, tak si chci zahrát nejstarší pařby

Reagovat
lnterista

jj to znam

Reagovat
homeles8

no nic, zapřim si zajtra, já tu padám na klávesnici, takže čus

Reagovat
lnterista

zatim cus

Reagovat
Shevchenko

Největší skvost je jednoznačně toto: http://old-cans.com/cz/the_neverhood/

A ta hudba k tomu, to bylo něco neuvěřitelného.

Reagovat
homeles8

jo ale todle...http://www.excal.cz/excalsite.data/Components/hv2002/RIVER_AT.jpg největší obrázek co jsem našel, ale kdo hrál, pozná

Reagovat
homeles8

Ale u Maníka Minera jsem strávil nejvíc času:http://xmixdrix.com/manicminer/level1.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

jj

si pamatuji jak jsem si ze skoly nahral na diskety Dooma a u posledni kopirovane disteky to napsalo "chyba integrity dat na disku" a...tak jsem to zkusil pristi tyden uspesne prekopiroval a uz to nacitalo a napis: "Only 386 or 486"...kua to vidim jak dnes

Reagovat
10

Reagovat
homeles8

jo, to byly časy. Vždycky jsem pozval kámoše domů, že mam nový PC:''Hovno, ty máš devadesátosmičky '' a ještě v roce 2006 jsem já těm samým kamarádům záviděl jejich našlapaný kompy s ikspéčkama

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo - Inter ve středu šestýho ve 12:30 . Ještěže to nedali na 10:15 .

Reagovat
Lubinterista

žižkov?

Reagovat
smazaný uživatel

kurz na Inter 1.85,celkom slusny

Reagovat
smazaný uživatel

To bude těžký pro vás. Bez Stankoviče, Motty, Eto'o a asi i Muntariho.

Reagovat
homeles8

300. pro Bianconeri!!! (A je mi úplně jeno že to je 299. )

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

Kriste pane, to byla taková nuda!! Koukat se na tohle ve 2 rano je za trest, co minutu se mi zavírají oči a modlím se, ať už je konec. Někteří hráči se snad ani nechtěli zahřát, Zanettiho jsem viděl snad jen, když si podával ruku se sudím na začátku zápasu a Mottu, když někoho sejmul. Toto kolo se mělo celé odložit, bylo úplně zbytečné.

Jinak 8 bodů je krásných. článek napíšu snad zítra a do Ježíška čekejte souhrn celého podzimu. Tam chlapcům poděkuji za rok 2009...

Jinak nejlepší věta diskuze...."Dal bych tam Ibru"....roberto....mluvíš mi z duše.

Reagovat
smazaný uživatel

In England, the stadium stewards watch the crowd. In Italy, the stewards watch the match or, as in the case at Catania, are actually club Ultras.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele