17. kolo
20.12.2009 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Řím - Parma FC 2:0

Fotbalisté římského AS udělali další důležitý krok v cestě za Ligou mistrů, Giallorossi totiž porazili čtvrtou Parmu 2:0 a bodově se na ní dotáhli. Výhru Říma zařídili svými góly Burdisso a Brighi.

Do první nebezpečnější situace se dostal Mirko Vučinič, po tradiční spolupráci s Tottim ale minul branku. Parma rovněž zahrozila, Daniele Galloppa po rohovém kopy udělal pořádné horko Juliu Sergiovi, nicméně branka z toho nebyla. V polovině prvního poločasu musel Mirante likvidovat střelu Brighiho a Riiseho přihrávka byla na Brighiho zase příliš dlouhá. Řím byl v prvním poločase lepším týmem, ale převahu nedokázal gólově zužitkovat.

Po změně stran se dobře ukázal římským fanouškům bývalý hráč Vlků Panucci, jenž uvnitř vlastního pokutového území zabránil brance aktivního Brighiho. O chvíli později už ale Řím vedl, na rohový kop si naskočil obránce Burdisso a bylo to 1:0. Zanedlouho mohl zvýšit kapitán Totti, ale pravačkou nastřelil brankovou konstrukci. Během druhého poločasu byl Totti vystřídán za Okaku, ale ani ten utkání nedohrál, neboť se v 83. minutě zranil a musel být rovněž střídán.

Samotný závěr Parma nezvládla, v 87. minutě byl totiž vyloučen za druhou žlutou kartu Paci a za pár minut Římané převahu zužitkovali. Gólovou tečku za utkáním udělal Matteo Brighi, který po přihrávce Mirka Vučiniče nezahálel a pravačkou zvýšil na konečných 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

výborně chlapci, díky AS ROMA!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Roma.... parada a stvrte miesto je nase konecne.... aleTotti zase zraneny... ten chalan asi uz nebude mat sezonu bez menej ako troch zraneni.... Parma nic ...nasi parada..hlavne druhy polcas bol dobry...skoda ze sme viac sanci nepremenili.... FORZA AS...Per Sempre Roma Mio....

Reagovat
scr

fan web asroma www.asroma.cz opet v provozu!!check it out

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele