17. kolo
20.12.2009 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - SS Lazio 1:0

V mrazivém Miláně si tři body za vítězství nad Laziem připsal vedoucí Inter Milán. Nerazzurri tak mají náskok osmi bodů před městským rivalem AC, ovšem to má zápas k dobru. Jedinou trefu večera obstaral Kamerunec Samuel Eto’o.

Inter se dostal ke střele už ve třetí minutě, to totiž napřáhl Motta a Muslerovi jeho rána vyklouzla z náruče, takže z celkem nenápadné střely byl rohový kop. Na druhé straně se rovněž kopal roh, Aleksandr Kolarov se rozhodl přejít přes dva hráče a následnou střelu vyrazil Cesar. Nicméně o chvíli později vedl domácí Inter 1:0. Dejan Stankovič z pravé strany odcentroval přesně na hlavu Eto’a, ten nejprve nechal vyniknout Musleru, jenomže brankář vyrazil míč nešťastně zpět k Eto’ovi a kamerunský útočník neměl problém s dorážkou - 1:0 pro Inter. Lazio mohlo brzy vyrovnat, Rocchi na malém vápně zakončil, ale minul branku.

Ve 25. minutě se Interu zranil Muntari a do hry musel Patrick Vieira. Lazio se hnalo za vyrovnáním, Kolarovův přímý kop zasáhl Maiconovu ruku a Biancocelesti se dožadovali penalty, rozhodčí však nechal ve hře pokračovat. Mourad Meghni ještě mohl z blízka na Cesara vyzrát, napálil však míč do boční sítě.

Po změně stran se cpal do zakončení Eto’o, jeho střela se však mezi tři tyče nevešla. Totéž platilo o chvíli později i při střele Kolarova. Gólové parametry měl i dobře kroucený přímý kop z kopačky Argentince Cambiassa, chyběla jen větší přesnost. Lazio už nedokázalo vyrovnat a Inter v ukrutném mrazu výsledek udržel.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bez Zarateho budu ako ryba na susi:)

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele