Serie A - souhrn 14. kola

27.11.2010, 19:58, aktualizováno 28.11.2010, 22:40
Komentáře a souhrny
Inter nadělil pětigólový předvánoční dárek Parmě, Palermo přehrálo AS Řím. Udinese doma body neztrácí, což dnes potvrdilo proti Neapoli. Hattrickem se přičinil Di Natale. Na vlastním hřišti vyhrálo také Cagliari. Dva body naopak ztratilo Lazio, a remízami skončila také klání v Bari a v Brescii. Včera AC Milán ztratil dva body za remízu 1:1 v Sampdorii. Stejným výsledkem jako v Janově dopadlo také střetnutí mezi Juventusem a Fiorentinou.

Città di Palermo - AS Řím 3:1

28.11.2010 20:45

Góly: 20. Fabrizio Miccoli, 61. Josip Iličić, 65. Antonio Nocerino - 90. Francesco Totti

Palermo zvládlo generálku na důležité utkání se Spartou a v posledním zápase 14. kola porazilo AS Řím 3:1. Branky Sicilanů zařídili Miccoli, Iličič a Nocerino. Jedinou trefu Vlků obstaral kapitán Francesco Totti až v nastaveném čase.

Utkání se přitom mohlo vyvíjet úplně jinak, už po dvou minutách měl zajímavou příležitost norský obránce Rise, avšak brankář Sirigu jej vychytal. Římu pak začala zle zatápět dvojice Miccoli - Pastore a dokonce se měla kopat penalta. Cassetti totiž Miccoliho fauloval uvnitř pokutového území, rozhodčí však celou situaci přehlédl. Domácí to nemuselo příliš mrzet, neboť ve 20. minutě se střelecky prosadil Fabrizio Miccoli. Antonio Nocerino mu naservíroval parádní pas a Miccoli ukázal, že je pro Palermo klíčovým hráčem - 1:0.

AS Řím nehrál vyloženě špatně, Borriellův přímý kop nadělal Sirigovi dostatečné problémy, a rovněž Julio Sergio nezůstal bez práce, když musel lapit Pastoreho hlavičku. Nicméně Vlci se snažili o vyrovnání, Totti minul branku a Simplicio, který mimochodem nastoupil proti svému bývalému týmu, z voleje netrefil. Nepřesný byl i střelecký pokus Meneze. Ani takováto série střel na vstřelení branky nestačila, naopak Palermo mohlo zvýšit, nebýt skvělého zákroku Sergia, který v čisté gólovce skvěle vychytal Pastoreho. Ještě do poločasu Římané několikrát zahrozili, ale defenzíva domácích neionkasovala.

Zhruba po hodině hry svěřenci trenéra Delia Rossiho výsledek navýšili, Iličič byl ve správné chvíli na správném místě, vše však pro něj vymysleli Miccoli a zejména Balzaretti. Za chvíli přichystalo Palermo další úder, tentokrát se gólově prosadil Nocerino, všemu předcházel rohový kop, který obrana Vlků nedokázala odvrátit. AS Řím se i přes nelichotivý vývoj nevzdával, ale měl spousty smůly. V Nastaveném čase alespoň zkorigoval na 3:1 Francesco Totti, kapitán Říma nebyl v ofsajdu a střelou překonal Siriga. Byla to ale poslední střela zápasu, takže Palermo může slavit cenné vítězství.

Více informací k zápasu

AS Bari - AC Cesena 1:1

28.11.2010 15:00

Góly: 64. Francesco Caputo - 62. Giuseppe Colucci

Na samotném dnu ligové tabulky se ani po tomto kole nic nemění, dvacáté zůstává Bari. To dnes jen remizovalo před domácím publikem s Cesenou. Hosté se díky remíze 1:1 posunuli na osmnácté místo, nicméně tato příčka je stále sestupová.

První šanci zápasu si z přímého kopu připsala Cesena, konkrétně Jimenez, branku to ale nepřineslo. Na druhé straně vypálil z dobrých třiceti metrů Pulzetti. První půlhodina byla ale hodně kouskovaná, spousty žlutých karet a standardních situací, na změnu skóre si tak diváci museli počkat až do druhého poločasu.

I druhou půli odstartovala lépe Cesena, Parolo se z přímého kopu neprosadil a Gillet lapil i velice nebezpečnou příležitost Bogdaniho. V 62. minutě fauloval v pokutovém území Donati Jimeneze a rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch Ceseny. Penaltu proměnil Giuseppe Colucci a Cesena vedla na stadionu San Nicola 1:0.

Bari ale vrátilo úder za dvě minuty, střídající Rivas našel přesnou přihrávkou Caputa, a ten vyrovnal na 1:1. Jenom pro připomenutí, Rivas byl v tu chvíli na hřišti pár sekund, takže velmi podařené střídání. Cesena mohla vzápětí zase vést, střela Giaccheriniho totiž nebyla špatná. Ještě větší příležitost spálil stejný hráč v nastaveném čase, brankář Gillet s vypětím všech sil zabraňoval brance nohou.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Janov CFC 0:0

28.11.2010 15:00

Góly: -

Kdo dnes přišel na Stadio Rigamonti, odnesl si vedle zmrzlých končetin také malý požitek z předváděné hry. Zápas mezi Brescií a Janovem musel být kvůli neustále padajícímu sněhu několikrát přerušen, aby se mohlo znovu nalajnovat a špatné podmínky zapříčinily, že nepadl žádný gól.

Pro Beppeho Iachiniho to byl prakticky zápas o všechno, protože Brescia na vítězství čeká od konce září. Nevyhrála ani dnes, ale remíza je za těchto podmínek možná dobrým výsledkem. V první minutě se divákům poprvé předvedl Luca Toni, hlavičkoval vedle. V akci se po delší pauze zaviněné zraněním objevil Rodrigo Palacio a po Berardiho držení chtěl penaltu, u hlavního rozhodčího ale neuspěl.

V 11. minutě byli domácí hodně blízko brance, když ve vápně vyšplhal nejvýše Andrea Caracciolo a hlavou překonal Eduarda, jenže na brankové čáře dobře zakročil Giandomenico Mesto. Ani opakovaný záběr zcela neprokázal, zda míč brankovou čáru přešel, nicméně sudí Banti gól neodpískal. Po čtvrthodině hry byla hra přerušena. Padající sníh značně stěžoval viditelnost, a tak byly lajny vytaženy červeně. Velkou šanci pak zmeškal po Zebinově přihrávce Berardi.

Eduardo pak musel zasahovat proti Caracciolovi, jenž si sklepl míč a z voleje pálil a také po střele Diamantiho, pokaždé si ale vedl dobře. Na druhé straně zblízka trefil boční síť Toni. Brescia se chtěla znovu radovat po Ederově zakončení, které skončilo za zády Eduarda, jenže domácí forvard stál v době Zambelliho centru v ofsajdu. Ukázal se také brankář Sereni, proti Toniho hlavičce si nadvakrát poradil a stejně tak zlikvidoval i střelu z trestného kopu Miguela Velosa. Když Hetemaje vychytal Eduardo, odcházeli promrzlí fanoušci ze stadionu po bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - US Lecce 3:2

28.11.2010 15:00

Góly: 6. Alessandro Matri, 15. Alessandro Matri, 28. Michele Canini - 54. Ruben Olivera, 81. David Di Michele

Cagliari porazilo Lecce především díky skvělé úvodní půlhodině, v níž nasázelo soupeři tři branky. Lecce se pak podobně, jako proti Sampdorii snažilo o zmrtvýchvstání, to se podařilo, ale na více než porážku 2:3 se nezmohlo.

Začátek utkání vyzněl pro hosty katastrofálně, uběhlo sotva šest minut a Alessandro Matri vstřelil v poklidu úvodní branku utkání. Ještě před tím měl stejný hráč obrovskou šanci, Rosati však kolenem inkasovanému gólu zabránil. Jak už bylo řečeno, v 6. minutě už ale lovil míč ze sítě - 1:0 pro Cagliari. Hosté se nepoučili a za chvíli inkasovali podruhé, obrana znovu neuhlídala Alessandra Matriho, který opět vyřešil koncovku na výbornou - 2:0 pro Cagliari.

Lecce se mohlo brzy vrátit do utkání kontaktní brankou, Giacomazzi k tomu měl více než solidní příležitost, jenže brankář Agazzi jeho hlavičku rukou vytěsnil. A znovu platilo staré známé pravidlo "nedáš-dostaneš". Ve 27. minutě totiž nikým nehlídaný Canini hlavou zvýšil na 3:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Hosté nastoupili do druhého dějství jako vyměnění a nutno podotknout, že jim dosti pomohla poměrně rychlá branka na začátku druhého poločasu. V 53. minutě nedokázal Perico zastavil Oliveru, který pak překvapil i samotného Agazziho a střelou z devíti metrů snížil ze svého pohledu na 1:3. Ústřední postava úvodu utkání Matri sahal několikrát po hattricku, Rosati však držel naděje hostů na dobrý výsledek.

Devět minut před koncem utkání vymyslel druhou branku Lecce Gianni Munari, poté, co vybojoval míč, ho předložil Di Michelemu, jenž prostřelil Agazziho - 3:2. Brankář Cagliari se pak musel činit, neboť Lecce zle zatápělo. Ránu Munariho lapil a v brance neskončily ani dvě šance Mesbaha. Sicilané utkání nakonec dotáhli do vítězného konce.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Calcio Catania 1:1

28.11.2010 15:00

Góly: 45. Hernanes - 44. Matías Silvestre

Také Lazio Řím si v tomto kole nepřipíše plný bodový zisk, proti totiž byla Catania. Sicilané vedli zásluhou Silvestreho, ovšem ještě před odchodem do šaten srovnal Hernanés. Na výsledku 1:1 už se pak nic nezměnilo.

Diváci na Olympijském stadionu čekali na první větší šanci zápasu čtvrt hodiny, to si Hernanes ukázkově zpracoval míč na prsa, jenže následné zakončení nezvládl ideálně. Doslova v superšanci se ocitl útočník Sergio Floccari, bohužel pro Lazio namířil svůj projektil přesně doprostřed branky, kde stál připravený Andujar. Brzy na to padla první branka, Biava se ale chytil do ofsajdové pasti a branka nebyla po právu uznána.

Lazio bylo nadále aktivnější, vedle pálil po pěkné akci Mauri, a parádní sólo Hernanese přerušil faulem Silvestre. Z následného trestného kopu se netrefil Zarate. Až potom si Catania vypracovala jakousi šanci, Terlizzi ale z těžké pozice balón netrefil. Ve 43. minutě vytáhl po Gomézově dalekonosné ráně dobrý zákrok Muslera, a o chvíli později se Sicilané překvapivě ujali vedení. Na přesně zahraný rohový kop si naskočil Silvestre, a bylo to 1:0 pro Catanii. Odpověď Lazia byla blesková, v nastaveném čase ukázal jak je vše jednoduché Hernanes. Klíčový muž Lazia dostal míč, popotáhl jej a na hranici pokutového území vystřelil přesně k tyči - 1:1.

Rovněž druhý poločas nabídl několik zajímavých momentů. Jeden z nich určitě stojí za zmínku, Mauro Zarate protančil mezi čtyřmi hráči a pak zkoušel lobem přehodit Andujara, ten jeho úmyslu zabránil famózním zákrokem. Byl to překrásný fotbalový okamžik. Zarate se pak ocitl v další dobré příležitosti, ale ani tentokrát nedal. Catania byla houževnatým soupeřem, který v samotném závěru dost kousal, Muslera vše pohlídal, ale jelikož jeho spoluhráči další branku nepřidali, skončilo utkání remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SSC Neapol 3:1

28.11.2010 15:00

Góly: 16. Antonio Di Natale (pen.), 45. Antonio Di Natale, 57. Antonio Di Natale - 58. Marek Hamšík

Antonio Di Natale si může dát za rámeček další zápas. V dnešním duelu s Neapolí opět zářil a hattrickem poslal Partenopei domů s prázdnou. Smutným hrdinou je na straně hostů Marek Hamšík, jenž sice vstřelil jediný gól Neapole, ale zároveň neproměnil penaltu a měl prsty ve třetí inkasované brance.

Neapol po prohře 3:1 přišla o první příčku a i skvělou venkovní bilanci. Potvrdilo se, že na Stadio Friuli se Neapoli nehraje dobře, nevyhrála tu už více než dvě sezóny. V posledních dvou zápasech navíc vždycky dohrávala o desíti.

To se mohlo stát i dnes, když po čtvrthodině hry vběhl do vápna Alexis Sanchez a brankář De Sanctis ho fauloval, ale od sudího Romea dostal jen žlutou kartu. Nicméně Di Natale pokutový kop proměnil a poslal Udinese do vedení, gól však proti Neapoli, kde se narodil, neslavil. Další červenou kartu riskoval Maggio, který k zemi seslal při rychlém brejku Armera a měl štěstí, že vedle něj ještě běžel spoluhráč a vyvázl jen se žlutým napomenutím. Z výsledného trestného kopu musel De Sanctis zasahovat proti Di Natalově střele. Těsně před poločasem se Di Natale trefil podruhé. Z 20 metrů napřáhl a parádní ranou zvýšil na 2:0.

Domácí kapitán byl aktivní i ve druhém dějství, a proto v 57. minutě dokonal hattrick, ačkoliv to absolutně neměl v plánu. Jeho rohový kop totiž chtěl na první tyči odvrátit Hamšík, ale míč vůbec netrefil a nechal ho proklouznout až do brány. Vzápětí sice slovenský reprezentant zaváhání napravil, když skvělou trefou z 25 metrů snížil, ale v 65. minutě opět upadl do nelibosti fanoušků. Domizzi totiž v nepřehledné situaci ve vápně fauloval Cavaniho a Romeo nařídil druhou penaltu v zápase, jenže Hamšík ztroskotal na Handanovičovi. Neapol se sice nevzdala a Cavaniho po Lavezziho centru olízl hlavou tyč, ale dvoubrankové manko již nestáhla.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Parma FC 5:2

28.11.2010 12:30

Góly: 18. Dejan Stanković, 19. Dejan Stanković, 23. Esteban Cambiasso, 72. Thiago Motta, 75. Dejan Stanković - 4. Hernán Crespo, 36. Hernán Crespo

Úžasné představení připravili všem na San Siru přítomným divákům hráči Interu a Parmy. Byly to doslova gólové hody při nedělním odpoledni a tifosi si přišli i na výtečný fotbal. Sečteno podtrženo, Inter rozstřílel Parmu 5:2, nicméně výsledek je možná trochu nespravedlivý, protože hosté rozhodně nehráli špatně. Vždyť je dvakrát zastavila branková konstrukce.

O tom, že Parma nehrála druhé housle, svědčí už samotný úvod utkání, kdy Crespo překvapil Nerazzurri rychlým gólem. Ve čtvrté minutě z pravé strany nacentroval Angelo a Crespo se z voleje trefil do sítě svého bývalého zaměstnavatele. To byla pro Inter hodně těžká rána, protože svěřenci Rafaela Beníteze potřebovali nutně vyhrát.

Obhájce Scudetta na úvodní úder soupeře odpověděl ve velkém stylu a během pěti minut stav dokonale otočil, ne však na 2:1, v rozmezí 17. a 22. minuty dokázal vstřelit góly tři. Vše začalo Stankovičovou ránou zpoza šestnáctky, kterou výrazně tečoval Lucarelli a Mirante jen sledoval, jak míč zapadl k jeho levé tyči. Neuběhla ani minuta a Stankovič se radoval podruhé. Biabiany mu poslal míč proti noze a srbský záložník opět pomocí teče, tentokrát od Antonelliho, zavěsil. Ve 22. minutě vše dokonal Esteban Cambiasso, k němuž se po Sneijderově rohu dostal míč od Lúcia a argentinský reprezentant už na zadní tyči jen doklepával.

Parma to ale nevzdala a deset minut před koncem prvního poločasu snížila. Byl to opět Crespo, který byl nejaktivnějším z hostí a před přestávkou vykřesal parmskou naději. Tři minuty nato mohl Crespo dokonce vyrovnat a dokonat hattrick, jenže po Angelově centru byl proti jeho hlavičce Castellazzi.

Druhá pětačtyřicetiminutovka měla stejné tempo jako ta první, a tak se bylo v Miláně na co dívat i nadále. Hned na začátku kopal standardku Sneijder a Cambiasso zakončoval vedle. Vzápětí se na druhé straně řítil na Castellazziho Crespo, ale ani tentokrát Argentinec třetí gól nedal. Hra se zas okamžitě přesunula před branku Miranteho, kterého vystrašil z dálky Stankovič. Jeho nepříjemný pokus jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi.

To vše se stalo v rozmezí prvních třech minut. V 51. minutě byla Parma gólu zdaleka nejblíže, Angelo byl sám ve vápně, svou střelou dokonce Castellazziho překonal, jenže míč nakonec zastavila tyč. V 67. minutě zažil velký návrat Thiago Motta, jenž vystřídal Biabianyho a dostalo se mu velkého aplausu. Dvacet minut před koncem se pak fanouškům odměnil, když nechytatelnou dělovkou po Sneijderově trestném kopu propálil vše, co mu stálo v cestě a zvýšil na 4:2.

Vzápětí mohl přidat pátý zásah Panděv. Motta si probil cestu až před brankáře, ale zakončit již nestihl. Míč se ale dostal k volnému Panděvovi, který ale šancí pohrdl a napálil míč do boční sítě. Na druhé straně měl opět výtečnou příležitost k dokončení hattricku Hernan Crespo, ale nebylo mu přáno, hlavička se odrazila od břevna. To samé však nemohl říci Dejan Stankovič, jenž se na druhé straně po Sneijderově přihrávce a přesném zakončení právě z hattricku radoval. V závěrečné desetiminutovce měl ještě jednu šanci Crespo, netrefil. Proti Palettovi si pak připsal poslední dobrý zákrok Castellazzi a Inter zvítězil 5:2.

Více informací k zápasu

Juventus FC - ACF Fiorentina 1:1

27.11.2010 20:45

Góly: 82. Simone Pepe - 4. Marco Motta (vl.)

Fiorentina k dnešnímu bodu ze zápasu s Juventusem přišla prakticky jako slepá k houslím, nicméně to jí asi bude jedno, hlavně, že má alespoň bod. Juventus byl přitom celý zápas jasně lepší, ale skvělý Boruč za svá záda pustil míč jen jednou, a tak se body dělí.

Zápas začal pro Bianconeri hodně nešťastně. Už ve čtvrté minutě totiž napálil míč do vápna Vargas, jeho pokus výrazně tečoval Marco Motta a poslal míč za záda bezmocného Storariho. Do poločasu mohl dvakrát vyrovnat Del Piero, ale ani jednou neuspěl. Nejprve ve 25. minutě vyrazil Melovu střelu Boruč, ale domácí veterán z voleje branku netrefil. Pak kopal Del Piero trestný kop a Boruč musel vytáhnout dobrý zákrok. To by bylo z prvního poločasu vše, šancí bylo pomálu.

Ani druhé dějství nebylo pro oko diváka příliš atraktivní, nicméně Juventus měl navrch. Když pak po hodině hry opustili hřiště Gilardino s Ljajičem, odešla Viola úplně. Čtvrthodiny před koncem znovu výtečně zakročil Boruč, když vychytal střídajícího Iaquintu. Juventus pořád tlačil, vyrovnávací gól ale ze hry nepřišel. V 82. minutě musel lišácky ze standardní situace Boruče překonat Simone Pepe. Z levé strany poslal míč přes polského gólmana k zadní tyči. Fiorentina si závěr zkomplikovala ještě v 88. minutě, kdy dostal za faul na Krasiče červenou kartu Felipe, ale ačkoliv se většinu času hrálo uvnitř nebo v těsné blízkosti pokutového území hostů, další gól už nepadl.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AC Milán 1:1

27.11.2010 18:00

Góly: 59. Giampaolo Pazzini - 43. Robinho

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Sampdorií Janov a AC Milán. Rossoneri přitom po prvním poločase vedli, trefil se Robinho, ovšem ve druhém dějství odpověděl kanonýr Giampaolo Pazzini.

Milán vstoupil do utkání aktivněji, což dokazují střely Robinha, Boatenga a Ibrahimoviče, brankář Curci byl však pokaždé na místě. Ve 22. minutě měl velkou šanci Robinho, Curci se ale znovu vyznamenal. Jasně lepší Milán pokračoval v tempu a Sampdoria byla na dlouhou dobu neškodná. Až po chybě Nesty zahrozil Pazzini, ovšem Abate svého kolegu z obrany dokonale zaskočil.

Odpor domácích byl zlomen až v závěru prvního poločasu, Ibrahimovič s Robinhem si efektivně vyměnili balón a Brazilec otevřel skóre utkání - 1:0 pro AC Milán. Sampdorii se podařilo vyrovnat zhruba po hodině hry, zahraný rohový kop se dostal až k Pazzinimu a střelec k pohledání vyrovnal na 1:1. Bohužel to byla poslední branka v zápase, kterou mohli diváci vidět. Nicméně šance byly, a to na obou stranách.

Například Abbiati vytáhl po hlavičce fantastický zákrok, čímž prakticky zabránil obratu. Milán zase spálil tutovku prostřednictvím Seedorfa, tomu vyslal přesnou kolmici Ambrosini, jenomže Nizozemec napálil míč je do postaveného brankáře. O chvíli později se pokoušel obstřelit Curciho Robinho, ale neúspěšně.

V nastaveném čase Milán svého soupeře přikoval k pokutovému území, skvělou příležitost měl Robinho, jehož střelu mohl ještě zasáhnout Ibrahimovič. Utkání nakonec dospělo do svého konce a na výsledku 1:1 se nic nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1493223:1230
2.SS Lazio1483317:1127
3.Juventus FC1466226:1424
4.SSC Neapol1473423:1724
5.Inter Milán1465319:1123
6.Città di Palermo1472525:1923
7.AS Řím1464418:1822
8.UC Sampdoria1448215:1220
9.Udinese Calcio1462616:1520
10.Chievo Verona1354413:1119
11.Calcio Catania1446412:1218
12.Janov CFC1453610:1318
13.Cagliari Calcio1445516:1417
14.ACF Fiorentina1444614:1516
15.Parma FC1436511:1615
16.Bologna FC1335512:1914
17.Brescia Calcio1433811:1712
18.AC Cesena1433810:1812
19.US Lecce1433812:2812
20.AS Bari1424810:2110
Zbývající zápasy
28.11. 15:00Bologna FC - Chievo Verona

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (316)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak ACčko bylo asi lepší, ikdyž dobrý bod pro Sampdorii. Po půlce se Milán trochu vytratil a hned z toho byl Pazzův gol. Jinak Robinho dneska podal obdivuhodný výkon, že by pro něj byl AC milán konečně ''ten pravý''?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod Škoda stratených bodov na domácom trávniku v predchádzajúcich zápasoch... Ideme ďalej DORIA Len už by sa mohol chytiť strelecky niekto ďalší.Poli,Pozzi,Marilungo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že jo....AC je jasně papírově silnějším týmem a do tohoto zápasu vstupoval v roli favorita. Otázka byla, zda v tomto pro něj řekněme složitějším zápase dokáže strhnout všechny body na svou stranu. Milanisti budou oponovat, že zisk bodu je pro ně vzhledem k průběhu zápasu ztrátou. Já si myslím, že Doria má takových zápasů, kdy měli vyloženě smůlu letos za sebou už dost. Takže tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.Sampdoria v niekoľkých zápasoch,vrátane Európskej ligy,inkasovala nešťastne góly v posledných minútach zápasu.Milan bol lepší,no zápas sa hrá na góly...Myslím,že remíza-zaslúžená

Reagovat
smazaný uživatel

Šance pro další týmy za AC,je to dobře že se AC neurve.

Reagovat
Yanek

Hrozně nespravedlivý výlsedek. Nebýt usopleného gólu Dorie a hlaičky Pazziniho neměli by v podstatě žádnou šanci. Obrana fungovala skvěle a kdyby Seedorf proměnil tu tutovku nebo by měla ta střela Robinha víc štěstí je z toho výhra. Max střídá hrozně pozdě, nevim proč, ale musí to změnit protože v 85. minutě kdy Doria střídala potřetí my ještě ani jednou. Výkon byl ale vynikající, proti Brescii to musí být koncert.

FORZA MILAN!

Reagovat
Pipo123

Nesta dneska ukázal že už to neni špičkový obránca a pomaly by sa mala hladat náhrada

Reagovat
Yanek

nebuď směšný, Nesta je pan hráč a jedno zaváhání nic neznamená. Předvedl 100% výkon.

Reagovat
Pinturicchio

Volku, Pipo, to snad ani nemůžeš myslet vážně, tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že je to nadnesené. Ale zas na druhou stranu, věk se zastavit nedá a uz by se pomalu měla začít hledat náhrada.

Reagovat
Pinturicchio

To ano, ale po jednom-dvou menších zaváháních v jednom utkání mluvit o tom, že "už to neni špičkový obránca"? Nesta je pořád špička, nejen v Itálii.

Reagovat
Pipo123

já ho tam už nevidím, rýchlostne mi hlavne príde že už je slabý, ale svoje si odohraje to určite, skôr som to myslel tak že klub formátu AC by potreboval už stopéra ktorý bude len rásť a ktorý bude špičkou na svojom poste...

Reagovat
Pinturicchio

Nesouhlasím.

Reagovat
Pipo123

to už je vec názoru, aj tak môj názor voči nemu nebude nikdy objektívny, voči jeho osobe stále neviem ako na neho pozerať, či ako na zradcu alebo človeka ktorý svojim prestupom zachránil klub pred bankrotom

Reagovat
Pinturicchio

Tak to je snad jasné - si vem, že by zůstal a Lazio krachlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Sandro Bohem. O jeho kvalitách mě nemusíš přesvědčovat Jen už bych se díval po náhradě.

Reagovat
cresposuper

Tak vek zastavíš iba ak máš iniciály JZ a nosíš na drese číslo 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, doteď jsem právě to považoval za jedinou možnost

Reagovat
Mr.Jindros

Hm, jenže co je to platné, když JZ může Nestovi po fotbalové stránce maximálně nosit pití.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

to teda nesouhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdepak, když se mluví o Nestovi, obránci AC jak můžeš zapomenout na grande capitana PM, který hrál i po 40??!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hold nám to tam dneska nepadalo.. Ale věc druhá je, proč Max střídá tak hrozně pozdě?!

Reagovat
panca

je pravda ze flamstr tam mel jit driv a dinho asi taky, protoze doria byla poslednich 15 minut marna a dopredu vubec nechodila

Reagovat
smazaný uživatel

Flamstr i Dinho tam rozhodně měl jít dřív. Tohle je už po několikáté, co Max střídal takhle pozdě..

Reagovat
Tomanatura

!FORZA VIOLA!

Reagovat
Radin

z toho fotbalu bolí oči,to je děs.Fiorentina si pomalu nedá přihrávku a Juventus taky o ničem.Hroznej zápas,jdu se raděj dívat na francouzskou ligu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak...

Reagovat
cristiano.K.

samprodie je bez Cassana poloviční ale boda ukopali no

Reagovat
One-Real

Fans Juve, takhle "hrajete" furt?

Reagovat
Pinturicchio

Právě, že ne. Dneska je to holomajzna.

Reagovat
One-Real

potřebuju aby jste tam poslali jeden gol, poslední věc co mi schází na tiketu

Reagovat
Pinturicchio

Zatím to vypadá, že ho můžeš akorát tak vyhodit.

Reagovat
One-Real

tomu se mi ani nechce věřit pošlete ho tam

Reagovat
Mr.Jindros

Mě to nepřipadá o moc jiné, než jindy...

Reagovat
Mr.Jindros

n

Reagovat
Pinturicchio

Bývá to o dost přesnější

Reagovat
Mr.Jindros

Ve fotbale se body za snahu bohužel nedávají...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Žakinta taková technika ...

Reagovat
smazaný uživatel

no, teď vidím opakovačku a technika v tom nebyla. Spíš síla ...

Reagovat
Mr.Jindros

CENZO...

Reagovat
One-Real

Boruc je taková <I>

Reagovat
Mr.Jindros

To byla primárně chyba střelců... hlavně Vinc to trefil do jediného místa, kam neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto famózní zákrok. Na to, jak je Boruc robustní, tak je i pohyblivý.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Francesco Totti AS

ale jinak je to strašná lama

Reagovat
terry

Ale no tak

Reagovat
One-Real

At Fiore vyhraje třeba 1:2, ale at ho tam Juve pošle

Reagovat
terry

Kolik?

Reagovat
One-Real

sice "jen" 400, ale peníze se mi ted hodí jako sůl a tak mám radost

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Juve to minimálně vyrovná. Ten gól visí doslova ve vzduchu

Reagovat
Pinturicchio

To celý zápas.

Reagovat
Mr.Jindros

Pořádné šance přicházejí až teď. Bohužel bezvýsledně.

Reagovat
smazaný uživatel

3 minuty.

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
One-Real

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mr.Jindros

Neradovat a ještě jeden... !

Reagovat
Mr.Jindros

Ale takovou bojovnost jsem neviděl roky...

Reagovat
Pinturicchio

Ta bojovnost a víra v to, že to ještě dokážeme otočit, nebo alespon vyrovnat, je neskutečná. V tomhle se mi kluci letos strašně líbí.

Reagovat
10

jo, v tomhle nebylo co vytknout...akorát škoda, že to úsílí dost často přichází vniveč kvůli pár jednotlivcům...

Reagovat
Pinturicchio

Koho máš třeba na mysli / kdo se Ti včera nelíbil?

Reagovat
10

tak samozřejmě dlouhodobě Motta, včera to byla naprostá tragédie...no a pak nás často sráží nemohoucnost v zakončení, včera jsme měli šancí na 2 zápasy, velký týmy/hráči z toho dají 4 góly...to je dlouhodobá záležitost a nejsou to náhody, sice jsme dali nejvíc gólů v lize, ale z těch celkových 26ti gólů jsme dali 18 v 5ti zápasech, jinak se trápíme a nedáváme víc jak 1

Reagovat
Pinturicchio

No právě, sice pořád nadávám na útočníky, ale on je to problém celého týmu. Claudio včera dvě tutovky a nic ( a jednu, nebo dokonce dvě zahodil i v Janově ). Giorgio sám na penaltě a pošle šouráček k tyči, místo toho, aby to urval silou.

Celkově mi přijde, že nám dost chybí střelba ze střední vzdálenosti a snažíme se to, často, na sílu zavést "až do kuchyně". Felipe i Alberto by to mohli zkoušet mnohem častěji.

Reagovat
M11

Reagovat
Rssa

Och, Alenka

Gigi si tam v klidu textuje , Storari Pepého chtěl vysvléct přímo na hřišti....v Turíně je zábava

Reagovat
Pinturicchio

Remíza je málo, ŽALOSTNĚ málo z tohohle zápasu.

Reagovat
M11

do pr*ele.. ztrata jako krava..misto 4:0.. 1:1.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

!!! FORZA JUVE !!!

a reci o titulu nechci slyset !!!

Reagovat
Pinturicchio

Už jen proto jsem měl z toho dnešního zápasu strach. Mlčet a dřít. ( Naštvaní může být jen sami na sebe, šancí jsme měli na tři zápasy ). A Luigi to dneska se střídáníma taky nevychytal.

Reagovat
Sdoom

Viděl jsem jen asi 10minutový sestřih, to takhle vypadal celej zápas? Jinak Alex dokazuje stále, že je to pan Hráč

Reagovat
Pinturicchio

Měli jsme šancí na tři zápasy dopředu, Boruc byl včera neskutečný, co všechno chytil ( ale náš gol jde na jeho vrub, paradoxně ).

Fiorentina slabá jak třikrát louhovaný čaj, gol dali z ničeho, pak do 20. minuty prvního poločasu ještě nějaké náznaky a pak v druhém Mutuova nebezpečná střela z hranice penalty nad. Jinak vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc rád, že kluci z Juve odmítli snížit bodovou ztrátu na nás.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza, co se s Mottou a Felipem stalo. Zapata má asi z lepšího angažmá pěkný bobky.

Reagovat
Tomanatura

Jako ať se na mě Siniša nezlobí, ale stáhnout v 60. minutě nejlepšího a nejčerstvějšího hráče? Toto jsem fakt nepochopil, Viola potom odešla už úplně

Jinak to už snad není možné, Viola má 3 TOP útočníky a on musí na Juventusu dohrávat Babacar a vzadu to jistí Donadel. Já se z toho picnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre AC

Pekne Juve

najs

Reagovat
smazaný uživatel

Viola fakt hodně slaboučká. Spousta zranění a netrenér na lavičce asi udělají svoje. Škoda, že hráli ve dvanácti, to se pak hraje těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda tak slabý výkon jako včera podala Viola proti nám ještě nikdo nepodal . Bohužel tohle je velká chyba DelNeriho . Poslat Mottu na Vargase

Reagovat
Mr.Jindros

Jinak Siniša ty fialky dobře rozdrbal... aspoň o konkurenta v boji o poháry méně.

Reagovat
Tomanatura

To není Sinišou.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na tom má svůj podíl.

Reagovat
Tomanatura

To beze všeho, ale tady není žádný rozdíl mezi Violou od zápasů s Bayernem z jara a dnešní Violou. Navíc on snad neměl absolutně žádnou možnost s tím týmem něco udělat, vždyť z těch hráčů je v plné kondici letos jen mizivé procento hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře byli v háji, jeli tři soutěže, ale nepochopím, jak takhle můžou vypadat i na podzim s tak slabým programem. Já si myslím, že někteří hráči pod ním neodvedou to, co pod Prandellim, který s Adrianem, Gilou nebo Marchionnim strávil pomalu půlku jejich kariéry a byl téměř jejich druhým tátou. Další věc je, že nováčci z minulého roku snad až na jednu výjimku vůbec nejdou nahoru, i když tím ten klub je už dlouho pověstný - Montolivo, Vargas, Gamberini, Dainelli - ani jeden nezačal nějak super, ale staly se z nich velké opory. Felipe, De Silvestri, Bolatti, to jsou borci, kteří už letos měli hrát na úplně jiné úrovni, Marchionni jde do háje úplně. Tohle je práce trenéra a jemu se jasně nedaří, má sice hodně zraněných, ale i s tímto kádrem musí hrát na jiné úrovni než Cagliari nebo Udine.

Reagovat
Tomanatura

Mluvím o Viole od zápasů s Bayernem, kdy už byla LM za nima a stejně měli ten konec otřesný i když měli ještě bojovat o poháry. Nezvládl to ani Prandelli, hráči byli často zranění a hlavně bez formy.

Já bych si zatím nechtěl dovolit říct, že Gila a spol to pod ním "vypouští", přece jenom ještě ANI JEDEN z tch opor není v plné kondici (jen Marchionni, ale ten je od loňského podzimu v totálním srabu).

Co se týče těch posil, tak Bolatti je jasný, ten je prostě špatný, na Violu nemá. Felipe je záhadou, ale Sinišu bych z toho nevynil, šancí mu dal habaděj, stejně jako Cesare, ale když 18ti letý Camporese ti zápas odehraje 3x kvalitněji, tak co potom?

Jo, s tím souhlasím. To je dle mého to, co dělá Siniša špatně, a sice že Viola pod ním nedokáže hrát (i když třeba s AC měla pěkné momenty) a ta hra stojí za starou bačkoru, ALE je tu prostě ten faktor, že ještě nemohl zavést svou hru, neměl k tomu možnost, Santana s Vargasem nejsou v kondici, D´Agostino není Montolivo a Donadel není ani náhodou Zanetti nebo Melo. Třeba včera s Juve to taky prvních nevím kolik minut nebylo zas tak špatné, sice Juve jasně lepší, ale Viola taky dokázala kousat, JENOMŽE se zranil poslední použitelný útočník a to je potom těžké něco vytvořit, když ti v útoku běhá 19ti letý, byť talentovaný, přesto pořád útočník, který na to zatím nemá.

S obrazem hry ale Siniša něco udělat mohl, i když měl k dispozici Mutua, Gilu a ještě pár dalších tak ten tým hrál strašné hovno a vyhrál ty poslední domácí zápasy jen šťastným gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby mal všetkých hráčov k dispozícii, tak by boli aj iné výsledky, ale žiaľ pre neho, tí hráči sú často a pomerne dlhodobo zranení, napr takí Jovetič by tej ofenzíve hodne pomohol, ale čo z toho, keď celú sezónu neodohrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Dobře Viola.

Reagovat
Tsigi

Jebat Juventus jak D

Reagovat
Tsigi

el Piero dopingový kontroly

Reagovat
Sdoom

vskutku yntelygentný komentář...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DOORIAAA!!!

Il Cielo E'Sempre Piu' Blu

Reagovat
M11

neskutecne me ta ztrata stale mrzi.. ten vlastnak byl hodne nestastny ale i tak je Motta absolutni traged.. nechapu jakto ze to Delneri nevidi.. vcera jsme cely zapas odehrali v 10 lidech.. tak spatny vykon na takove urovni jsem dlouho nevidel.. okamzite ukoncit hostovani a nekazit si Marcem sezonu..

Reagovat
Pinturicchio

Sorensen na plac, okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Možná i v devíti, Fabio taky nic nepředvedl.

Reagovat
Pinturicchio

Fabio je fajn, ale Luigi ho tam drží na sílu, i když to nejde ( viz včerejší zápas ). Střídat Alexe byla chyba, bud tam měl nechat všechny tři a přeskupit to, nebo měl jít dolů Fabio.

Reagovat
lnterista

zatim krasne kolo snad konecne vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Podle mě vyhrajete...

Reagovat
cresposuper

Rozhodne ale neočakávam nejaký krásny futbal, Bez Sammyho to bude skôr pretláčaná.

Reagovat
Alberto Aquilani

kedy i Inter hral nejaký krásny futbal , že jo ....

Reagovat
cresposuper

Pod Benítezom často, je to pohyblivejšie, živšie, než minulý rok. Lenže na to potrebuješ aj zdravých hráčov, tých moc nemáme.

Reagovat
DelPiero137

Tak som si pozrel zapas zo zaznamu. Viola dokaza opat vytazit z min. maximum (ako v poslednych vzajomnych zapasoch).

Bojovnost nasich bola vynikajuca uz od zaciatku. Sanci tam bolo dost, s troskou stastia tam padne viac golov.

Nechapem ake dokazy este potrebuje Luigi aby staval Sorenesena miesto Mottu.Marco tam nema co robit. Prvy polcas sa mi paci Quaglia ale druhy polcas bol slabsi. Milos v prvom polcase nerobil to v com je dobry. Sprinty na lavej strane, obist protihraca, nacentrovat-vystrelit. Velmi casto zasekaval a tahal sa do stredu kde sa zamotal a skoncilo to u supera.

Asi ma zabijete ale Alex sa mi v dnesnom zapase celkovo nepacil. 2x skazil velmi nadejny protiutok skazil. Zasekol, super sa vratil a poslal zlu prihravku. Mal 2 sance vo vapne kde mohol prihravat ovela lepsie postavenym spoluhracom. Casto zbytocne stracal loptu takou tou svojou, spomalenou laxnostou. Mal aj dobre momenty, ale celkovo dnes nam nepomohol, skor naopak. Ale nemame asi nikoho kto by dokazal robit jeho robotu lepsie.

Iaquinta bol prekvapivo najplatnejsi utocnik (aj ked to zdaleka nebola ziadna slava).

Mali by sme castejsie skusat utoku aj stredom. Vela krat je tam priestor, stacilo by to len potiahnut k 16-ke a tam nieco vymysliet. Tieto dlhocizne nakopavane centre z krajov su bez zube. Este ked sa podari Milosovi obist spoluhraca a smerovat k brane, je to nebezpecne.

Taky Aqua-Quaglia by mohli skusat potiahnut stredom loptu vysoko, pripadne obist jedneho a hned by to bolo nebezpecnejsie nez 3 Grossove a Mottove centre. Pripadne skusit nejake variacie, ked si hrac nabehne za obranu a dostane presnu prihravku do behu. Takto mame sance ale tazko sa premienaju.

Motta s Grossom by mali mat zakaz odkopovat loptu z vlastnej polky. Povinne prihravat Melovi, Aquillanimu alebo Marchisiovi. Co pokus o daleky odkop v zlastnej polky to lopta pre supera.

Na lavu stranu by sme k Marchisiovi potrebovali kvalitneho, utocneho laveho beka co ma lepsie prihravky, vie lepsie kombinovat ako Grosso. Fabio robi to co ma robit utocny bek smerom dopredu ale nerobi to kvalitne. Zle prihravky, centre, kombinacia.

Skoda, zase sme stratili body v zapase kde sme boli lepsi. Nieco treba spravit s tou koncoukou. Nemame zabijackych hracov co davaju golu z kazdeho uhla, tak si musime vypracovavat vacsie tutovky ktore sa lahsie premienaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Takováhle ztráta bodů zamrzí, hlavně s momentálně slabým soupeřem, mohli jsme vyhrát 5:1 jen kdyby někdo uměl trefit tu 2metrovou branku Samozřejmě mě těší, že jsme od 6 kola naprohráli, ale co je nám to platný, když neumíme vyhrát víc jak 2 zápasy po sobě, vždycky když vyhrajeme tak se zjančíme a podceníme to (Brescia, Bologna) nebo si necháme dát hloupej gol a pak máme obrovskou smůlu celej zápas (Samdoria a ted s Fiorentinou). Sakra pojdme zabrat a vyhrát 5 zápasů v řadě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

inter dal 5 golov ale hlavne ze konecne vyhrali.......stankovic sa zahral na eto a,ale aj tak si mylsim ze interu najvoac pomohlo ze moze hrat cambiasso ten je mimoriaden dolezity a tesi ma ze cordoba ukazuje ze stale patri medzi top obrancov hra velmi dobre ako dozadu tak aj dopredu........na druhej strane ma mrzi ze sneijder sa sice snazi a dens mal niekolko velmi zaujimvach prihravok stale jeho forma nie je ktovieaka dobra noa treba uznat ze materazzi nato nema uz hra hrozne noa o pandevovi snad netreba ani hovorit ten je upne mimo mali by sa co najskor zbavit..........a este spomeniem klobuk dole pred vykonom crespa dal 2goly a okrem toho bol v dalsich sanciach jeho instikt tam stale je......skoda ze nehra za inter crespo na miesto pandeva ..........no nic su 3body konecne to je hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

dnešního Interu se tedy nebojím, nehledě na výsledek. na druhou stranu(!!!) Thiago Motta tu mezihru řádně oživil..., pokud přejdou na jejich vysněné 4-3-1-2 se zálohou Motta, Cambiasso, Stanković, zpevní defenzívu (vyndají Matrixe) a Milito se probere, budou pořád patřit k největším kandidátům..., jelikož se podobný scénář vyloženě nabízí, rozdají si to letos Milány o Scudetto.

Reagovat
Francesco Totti AS

viděl jsem až druhý poločas....ve chvíly kdy to vypadalo že Parma vyrovná, tak dostanou další 2 góly a Parma klidně vyrovnat mohla kdyby nebyl Giovinco takový sobec (dneska hrál strašně na sebe...teda aspoň ten 2. poločas)...nejlepší hráči Parmy Crespo, Candreva....i Valiani se mi líbí.....je to škoda Parmě sem to přál jinak Dejan by se mi líbíl v AS s De Rossim a Pizarrem v záloze

Reagovat
Alberto Aquilani

Lázio , Inter , samé sympatické kluby , do AS sa fakt nehodí :P .

Reagovat
Francesco Totti AS

njn....ale lepší než Perrotta nebo Greco

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Inter ale Parma byla rovnocenným soupeřem, tady to mělo spíš skončit a gól a takovýto příděl mělo dostat Twente Ale 6 bodů je 6 bodů, navíc jsme konečně dali nějaké góly

Reagovat
lnterista

konecne trochu stesti...jeste ze je Crespo nas

7:0 je pekna vyhra a mohlo to skoncit mnohem vic

Forza Inter

p.s. pocitaji se vsechny Dejanovi goly do fanty?

Reagovat
Shevchenko

MATRI GOLASO!!! Krásný gól, Cagliari zatím jasně lepší, mohli by být náklep.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale dneska dal 100. gol za Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Zarateeee

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý kolo dneska... pojďme večer vyhrát

Reagovat
Pipo123

je to celé posrané, hráme dobre, sme lepší ale ne a ne dať gol Parma to ukopala haluzovo a rovnako aj Catania, škdoa bodov

Reagovat
smazaný uživatel

příští zápas zase pouštíte?

Reagovat
smazaný uživatel

to hrajou s Interem nebo s kym?

Reagovat
smazaný uživatel

trefils, Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Laziale jsou sympaťáci

Reagovat
Shevchenko

Tak nakonec dobré kolo, máme bod z horké půdy Dorie, Juve a Lazio doma stratilo a Neapol prohrála, ještě by to večer chtělo neprohru Palerma.

Reagovat
Jajinek

No..mám toho zase hodně ke hodnocení. Začnu sobotou a Turnajem faklubů!

Myslím, že vynikající a krásná akce, prsotě jsem se bavil. Účast byla hojná, jen tedy nikdo moc nechápal proč nedorazilo AC Milán, které slibovalo dopředu všem organizátorům účast, navíc přijel jeden jejich člen a byl úplně v šoku, že se ostatní nedostavili... Ještě, že Realistů bylo jak psů a postavili druhý tým (tak široky kádr nemá ani Mourinho).

Sešlo se opravdu hodně kvalitních hráčů, až jsem koukal, profesionální futsalisti, hráči juniroských týmu nejvyšší soutěže nechyběli...proto je až zázrak, že jsem v této společnosti dal gól. Bohužel jsme měli dost těžkou skupinu a patrně nejslabší kádr a výkony nebyly ideální. Ale v zápase o 7. místo jsme porazili Real 4:0, což odvrátilo tu největší ostudu...ale víme, že tedy do příště musíme trochu posílit.

Jinak Calcio (i přes absenci nepozvaného Juve a nedoraženého AC) projevilo svou sílu a ve finále se odehrálo římské derby, AS bylo šťastnější a méně unavené a zaslouženě zvítězilo. Gratulace (konečně trofej... )

Večer jsme pak zažil zřejmě nejvíc divnou věc. Seděli jsme v baru a koukali na Doria - AC...měli jsme barvy a věci Interu, takže nějací italové se k nám hlásili..ale to byl teda mazec. U jednoho stolu sedli tři...jeden Milanista, jeden Interita a jeden Juventino!!!!!!!!! Asi byli kámoši co jsou tu na dovolené nebo tak, nejvíc si nadávali ap kse vždycky polácali jakože sranda, zpívali, křičeli, fakt zážitek. Když Milanista a Interista začali zpívat Juve m*rda, tak se Juventino nejvíc nasral a chtěl jít pryč...pak ještě přišel k nám a lámanou angličtinou chtěl, ať mu dáme telefoní číslo, že až bude Del Piero zvedat pohár pro vítěze Scudetta, že nám zavolá. Pak jsme se ještě povabili o otm, že Del Piero je osobnsot Calcia a že je Krasič simulant...všichni společnš zazpívali songy proti Neapoli...a šli...

Co se týče dnešního zápasu...je sice krádné, že jsme dali 5 gólů...ale ten výkon byl hrozný!!!! Hlavně v obraně. Rafa začal hrát na křídla, naštěstí si po 10ti minutách uvědomil, jaká je to pičovina a změnil to.

Matrix podal jeden ze svých nejhorších výkonů v drese Interu!!!!! To bylo děsné, zavinil oba góly a Crespo se po jeho chybách nebo přes něj dostal do dalších nejmíń 3 šancí. Parma mohl klidně vyhrát, kdyby jí to tam padalo. Prostě pokud chceme něco někdy uhrát musí se stát následující

1) Rozestavení 4-3-1-2 s hodně přihrávkama ve středu hřiště

2) Cordóba na stoperu a Matrix hodně dalko od hřiště

3) Motta na place, nejlépe s Dekim a Cuchuem

4) Santon lavička, točit Maicona, Zanettiho, Chivua, případně Zanettiho v záloze

až se za se za tři týdny sejde útok Eto´o - Milito, snad by to i mělo jít.

Nejhorší ale je, že Rafa nyní bude tvrdit, jaký jsme ukázali charakter, jaká v tom byla bojovnsot a pokrok...hovno, byla v tom kupa štěstí, ale aspoň to konečně přišlo. Ten výkon se musí zlepšit a to o parník!!! Jinak podle zpráv z fanklubu a přímo z Interu ten Cassano zatím není vůbec jasný, tak jsem zvědav.

jinak tedy FORZA DEKI!!!! a

Panděv...

Reagovat
smazaný uživatel

tys byl Facchetti nebo Cambiasso nebo kterej?

Reagovat
smazaný uživatel

ten Juventino se nenasral po té "merdě", to šlo furt, on se urazil a nasral když jsem začal zpívat já to o té "puttaně" ,ale ten milanista vedle to naopak ocenil velice , na to setkání tam snad nezapomenu, maras

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, a já dal góly dva, heheč , a fernet zas ještě padl

Reagovat
smazaný uživatel

jenom jeden Milanista? To jsem tam mohl jít taky sám...

Reagovat
Alberto Aquilani

Siena Trewinn team

Reagovat
smazaný uživatel

bych to vydrtil sám..ibra styl

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Jajinek

jako určitě přiště přijeď...byl tam jeden fanoušek Brém (kterého draftoval Bayern na střídavý start). A říkal, že do příště sežene celej tým, asi bude megaakce...

Reagovat
terry

Toho znám Říkal mi, že je škoda, že o tom nevěděl dřív, protože my bysme brémskej tým dohromady určitě dali. Hrajeme takhle přes léto a zimu turnaje a nemáme soupeře.

Reagovat
Jajinek

ale musíte fandit Brémám...

Jako byl dobrej no, super týpek, jede s námi i do Brém teď. Jinak tedy překvapení, že pozvání odmítli všichni angličané, bu´d fankluby vůbec nemají, nebo neměli zájem...

Reagovat
terry

Samozřejmě. V Německu přeju Brémám nejvíc. Jinak o tom výletu, že jedete s nima (nebo vlastně oni s váma), jsem taky slyšel. Vůbec v Německu už jsem na fotbale párkrát byl a paráda. Tak si to tam užijte.

Jinak ten Fans Cup je jednou za rok?

Reagovat
Jajinek

já nejedu...pojedu až na LM až na jaře na play-off

Jinak je většínou 2x za rok. Už se předběžně domlouvalo, že by měl být zase na jaře.

Reagovat
Alberto Aquilani

pokial viem, agličania mavaju zraz fanúšikov Anglickeho futbalu a maju k tomu aj turnaj . sa an to asi vybodli ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za pochvalu :). Jako fandit Brémám je samozřejmě povinnost . Ale já už zblbnul takovejch lidí, že "kein problem". S Terrym se známe, protože jsme bratranci, takže by bylo divný, kdyby jsme se neznali . Za rok to budem drtit jako Werder, ale bayern mě nechce pustit

Jinak super turnaj, hodně mě to bavilo a těšim se na další setkání opravdovejch fans .

Jo a s Tebou, jajinku, sem asi mluvil, ale takhle ses mi určitě nepředstavil .

Takže muj FB kdyžtak : http://www.facebook.com/honza.svw

A ICQ : 425474030

Těšim se za rok na další ročník

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.acmilan.cz/

dostali za to sodu na hlavní stránce

Reagovat
Francesco Totti AS

tak to je sila

Reagovat
Jajinek

ty jo to je celkem sada, to asi psal ten jediný, který přijel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, že jo..., nejsem členem fanklubu a s lidma na acmilan.cz se prakticky nestýkám, takže mám jen tohle info.

Reagovat
Jajinek

jasný...no byla to škoda. Těšili jsme se na derby...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že ne. Tohle psal podle podpisu "Jan" asi prezident Honza Filip co byl i v červnu v Brně a tam v Praze byl tuším někdo jinej, ale nevím, jen Tonda říakl, že viděl Milanistu s dlouhými vlasy, což on nemá, takže nevím. je to v podstatě jedno, jde o tu ostudu, že nedojeli no, to se nedělá

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem to četl

Reagovat
Pipo123

AS vyhralo ? kto pískal ?

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Jajinek

Lazio odehrálo celý turnaj jenom s 4mi hráči do pole, měli to těžké. Finále myslím pískal madridista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

vraj ani nevystrelili na bránu vo finále :P .

Reagovat
Jajinek

tak to je blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

no, jednou

Reagovat
smazaný uživatel

robertocarlos nebo někdo nás pěkně řezal v nějakym zápase

Reagovat
Jajinek

a ty jsi hrál za koho?

Reagovat
smazaný uživatel

za AS

Reagovat
Jajinek

jo, tak já vás pak fotil s pohárem... Gratulace k výhře. My jsme s váma ale nehráli přece...

Reagovat
smazaný uživatel

jako rozhodčí jsem myslel

Reagovat
Jajinek

jo tak...no to máš pravdu no...

Reagovat
Alberto Aquilani

IL CAPITANO DELLA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

užil jsem si to

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Dle popisu parádní turnaj.

Reagovat
cresposuper

Snáď sa nabudúce pripojím

Reagovat
smazaný uživatel

tys byl Facchetti nebo Cambiasso nebo kterej?

Reagovat
Jajinek

Cambiasso

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE GRANDE DRAGO!

PER SEMPRE INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak a večer jdeme na třetí místo

Reagovat
Francesco Totti AS

pššššt

Reagovat
smazaný uživatel

nemám to zakřiknout, nebo prozradit?

Reagovat
Francesco Totti AS

zakřiknout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím 5 gólů a 1 asistence, dá se.

Reagovat
M11

Trezegol

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší smolná remíza budiž po zápasech Juve, Lazia a Neapole zapomenuta. Teď už jen doufám, že Pastore s Miccolim roznesou na kopytech ty kopyta z Říma.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole , v zálohe ti hrá Seedorf s Gattusom , na bekovi Abate a Antonini a ty ideš niečo rozprávať o kopytách .....

Reagovat
10

Seedorf

Reagovat
Alberto Aquilani

kopyto , navyše blbé keci má vždy .

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf a kopyto? Spadl jsi z višně?

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pinturicchio

Bertíku, Klára není žádné kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se všichni čílíte, byla to nadsázka. Gatusso a Seedorf jsou Páni fotbalisti, Antotnini s Abatem se učí a nehrají zle. Nelíbí se mi fotbal co hraje AS Roma, navíc je to konkurent, toť vše. Jinak Francesko Totti má muj obdiv a reklamy s nim se mi moc líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

seedorf je pan fotbalista ale gattuso rozhodne nie

Reagovat
smazaný uživatel

Cassetti chodí zbytečně dopředu, trvá mu přihrát i zpracovat a když se nestíhá vracet dozadu, smrdí to penaltou, opatrně hoši

Reagovat
panca

menez s to ted u tottiho pekne podelal

Reagovat
10

Ilicić

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
10

nemůžu si pomoct, ale Pastore mi strašně připomíná Bohuše z Kurvahošigutntag

Reagovat
lnterista

hraje v radiovce a teplakach?

Reagovat
10

to nosí jen v civilu...

Reagovat
lnterista

naznak Bohuse tam je no

Reagovat
lnterista

deset...deset....

Reagovat
Shevchenko

FABRIZIOOO MICCOOOLIII !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizioooo

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat takovýdle gol, to je k blití

Reagovat
smazaný uživatel

římani doufám že jste nezapomněli na zapas s Bayernem...

Reagovat
Slejdy

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

příjde mi to jako zápas na Juve. Hrajem po 16ctku a domcí hrajou na brejky

Reagovat
Alberto Aquilani

jebať to , sme lepší , hráme dobre , ale dostaneme hentaký zasratý gól . Dal by som ta Cicinha , bud za Cassettiho(to by sme potom ale horeli vzadu) , alebo za Simplicia , ktorý až na 2 prihrávky neviditelny , čiže by sa taktika zmenila na 4-4-2(4-2-3-1) s Mnezom a Cicinhom na krídlach a s Tottim a Borrielom v útoku ,alebo tam dať Brighiho miesto Simplicia .

Reagovat
Francesco Totti AS

je to škoda...začátek se mi hodně líbil...balon sme jim skoro nepučili....ale nevadí...musíme hrát dál...Palermo 1 střela na bránu a gól....věřím že minimálně 1 gól dáme....Cassetti centry špatné ale zatím bych ho tam nechal....vystřídal bych asi Pizarra za Brighiho (Pizarro dneska hodně strácí)...a u toho gólu sem nepochopil tu strátu míče na půlce

Reagovat
Alberto Aquilani

JJ , Pizarro 2 krat nebezpečne stratil a bol z toho gol ,a le je lepší jak Simplicio , ptoom je tu ale aj De Rossi a ten je z nich asi najhorší . Cassetti je dobry v obrane , ale centry ma strašné .

Reagovat
Alberto Aquilani

JJ , Pizarro 2 krat nebezpečne stratil a bol z toho gol ,a le je lepší jak Simplicio , ptoom je tu ale aj De Rossi a ten je z nich asi najhorší . Cassetti je dobry v obrane , ale centry ma strašné .

Reagovat
Slejdy

cassettiho bych okamzite dal dolu

Reagovat
GEGE

Pastore luxusní zpracování škoda,že to neskončilo golem

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát to na hattrick nevypadá, co?

Reagovat
GEGE

Dneska né no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy neříkej nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

to je sobec ten Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

Nástup do 2.polcčasu luxusní,škoda nevyužitých.Pastore takýchto šancí zahodil túto sezónu veľa ,najme zo začiatku.Miccoli dnes výborný,povedal by som že zatiaľ jeho najlepší výkon v sezóne,ale po tom pase od Bova to mal nahrať.

Reagovat
Pinturicchio

Ruka

Reagovat
Pinturicchio

Interisto, nemám Tě rád!

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dal Hamšík penaltu tak mohol ísť kľudne aj cez 100 bodov

Reagovat
Pinturicchio

A v takové fomrě ho chytím zrovna já

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík nedal penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno

Reagovat
lnterista

hej...ja jsem v tom uplne nevine

Reagovat
Pinturicchio

Ty tam mít dneska Mottu, tak dá góla snad i on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

.... do správné sítě

Reagovat
lnterista

se zadarilo no

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

a ze to bylo s jednim nejvetsim rivalem tak tim lepe

Reagovat
Pinturicchio

Počkej, až budeš hrát u mě, dostaneš stejnou nakládačku.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Palermo

Reagovat
Slejdy

trapny vykon

Reagovat
GEGE

Cassetti

Reagovat
Slejdy

mega traged

Reagovat
Shevchenko

Nasmál jsem se.

Reagovat
Pinturicchio

Takže nakonec dobrý, Palermo udržet a zůstáváme třetí

Reagovat
10

ideální výsledek, Roma už se zase nadechovala

Reagovat
Pinturicchio

Muselo to přijít. Holt Roma nejsou takoví bojovníci, jako naši . Ted by to chtělo 6 bodů s Catanií a Laziem, to by byla paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli nahrávej ty ováde

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
10

"sexy football from the men in pink"

Reagovat
Francesco Totti AS

taky sem se smál

Reagovat
GEGE

Tak to byla nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

rozčilovat se nemá cenu, vždycky to jde vypnout ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nocerinooooooooooooooooo

Ďalši strelec vo fante na lavičke,ak Vargasovi pripísali včera gól tak 4.

Reagovat
M11

vlastnak to byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3,ale aj to je moc.Na pancu by to ale aj tak stačiť malo

Reagovat
panca

mam vsechny hrace zraneny a nehral mi flamini a jsem bez nahradnika, takze nemam sanci. Na hov..

Reagovat
smazaný uživatel

Nj,naozaj nechceš vymeniť Pastoreho? Napr. za Vargasa a ešte ti zvýši 15miliónov na ďalšieho poriadneho hráča namiesto Sivakova či Fariasa

Reagovat
panca

nene vargas nechci. Doufam, ze se z toho casem dostanu. Uzdravi se pato a zacnu radit

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, mě sedí Di natale

Reagovat
Alberto Aquilani

Menez je tak neskutočný sólista .....

Reagovat
Pinturicchio

Je, za celý váš domácí zápas s Udinese jsem ho vepředu snad neviděl přihrát.

Reagovat
Shevchenko

akcička

Reagovat
smazaný uživatel

Každý ,,den" nemůže být posvícení. No nic, jdeme dál

Reagovat
Shevchenko

Ti by mohli tu Spartu tak vypráskat, bohužel se to asi nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Balzarettim,Pastorem v základe a pri troche štastia snáď áno

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši mane, co to tam ten Řim předvádi...

Reagovat
Slejdy

ostudu, nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera,oproti 1.polčasu obrat o 180 stupňov

Reagovat
smazaný uživatel

V Palermu fouká jako kráva, ale Pastoremu ty vlasy pořád drží.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi na blití,Palermo hraje tužku....ale my hrajem ještě věčí!

Reagovat
smazaný uživatel

AS tak to je otrasny vykon...ako som chvalil v stredu ze neskutocne odhodlany vykon tak dnes bol neskutocne odovzdany vykon.... nic ... uplne slabucko,,pomalu ,,, otras ,,, na to sa nedalo pozerat... dal by som im zabehat tak zo 20 km zajtra na treningu vykon

Reagovat
Slejdy

zklamani..jak kdyby se jim nechtelo..jebat..

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ... hnus... mohli sme byt na 3.mieste a strata len 5 bodov..takto sme na 7.mieste a strata 8 bodov...to nevypada zase na titul... taketo kolisave vykony... drbat.. dufam ze v Chieve za tyzden sa budu snazit...

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd?

Reagovat
Slejdy

asi jo

Reagovat
Alberto Aquilani

Tottimu som pred zápasom volal , že ho mám vo fante , takticky to zvládol :P ....

Reagovat
Slejdy

divim se ze mas naladu na vtipky

Reagovat
Alberto Aquilani

nemám , som uplne nasratý , pretože nikdy sa pred zápasom nedokážem koncentrovať , mal by som sa ako učiť(že by bolo na čase) ale celý den čakám na ten jeden zápas , celý čas na kompe si hryzem nechty , a vidím akurát tak Meneza , ktorý nie je schopný dať dobru prihravku za obranu a sóluje a Tottiho , ktorý je neustále otočený chrbtom k bráne . Sklamal ma Simplicio , celé jeho doterajšie pôsobenie v Ríme , mal tam niake dobré momenty , celkom sa s ním začalo vyhrávať ,ale je nevýrazný a 2.gól je jeho . Veľa stráca , nič k tomu nepridá .

Reagovat
Slejdy

simplicio u me neni na zaklad,uz posledni 2 zapasy delal moc chyb...zklamani proste..na chievu jedine vitezstvi

Reagovat
Alberto Aquilani

jo ,ale tam je zas potom Brighi a Greco a tí lepší tiež niesu , a na Perottu tiež často nadávam a vobec sa mi ako futbalista nepáči , i ked hravat bude asi on , ked sa uzdraví .

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

Super že po našej remíze stratili aj dalšie tímy...FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

no jo rimsky syndrom zakopnu vsetci a zakopneme aj my 1 gol je cassetiho je to trtko si ukaze rukou a lopta cez jeho stranu,vsetci hrali velke prd ,sam stoji hrac palerma medzi 5 hracmi a lopta prejde, hnus,ziadny pohyb akoby si mysleli ze gol pride sam a branit netreba.....po 3 gole som to uz musel prepnut......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo pěkně, čekal jsem to, mají sympatický tým a doma jsou velmi silní, teď ale musíme doufat, že ve čtvrtek nebudou mít svůj den a naši ebenoví útočníci naopak zase zametou všechno do brány. Už teď jsem z toho zápasu nervózní.

Reagovat
GEGE

Hamšík

Reagovat
Pipo123

toto kolo v celku hrozné ako favoriti zaváhali

Reagovat
lnterista

favorit nezavahal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som prepočítal fantu,Interista nahral 94 bodov čo je za 7 gólov,ak by Hamšík dal penaltu tak by prekonal bájnu 100 Pinturicchio nahral 59 bodov,síce mu ešte nehral Di Vaio ale to by musel dať minimálne 8 gólov .Alberto už má istú výhru zo sansirom aj keď mu ešte Viviano z Anderollim nehrali,no a na góly chudobný zápas,Miccoli 1-0 panca

Reagovat
Pinturicchio

Ty krávo, 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi teda dostal

Reagovat
Pinturicchio

Slušný klepec

Reagovat
smazaný uživatel

Di Vaio zariadí aspon čestný gólik

Reagovat
Pinturicchio

No mohl by, žádný hráč mi ještě nedal gól ( Respektive dal, ale nebyl v základu )

Reagovat
cresposuper

Ciao, prosím ťa nevieš nomináciu na Poznaň. Lebo ten kurz je celkom dobrý, len si chcem byť istý.

Reagovat
Pinturicchio

Zatím nevím, ale dá se předopkládat, že to bude klasika z ligy, kromě Alberta a Fabia. Tipuju:

Storari - Grosso, Chiellini, Bonucci, Sorense / Motta - Pepe, Marchisio, Melo, Krasič - Del Piero, Iaquinta.

Reagovat
cresposuper

Ok, ja len, či nemáte nakých nanovo zranených, dík.

Reagovat
Pinturicchio

Všichni by měli být v pořádku, nic nového. Není zač.

Reagovat
Pinturicchio

Tady je ta nominace, takže to nakonec může vypadat úplně jinak:

3 Chiellini

4 Felipe Melo

5 Sissoko

8 Marchisio

9 Iaquinta

10 Del Piero

13 Manninger

17 Traore

19 Bonucci

20 Lanzafame

23 Pepe

27 Krasic

30 Storari

31 Costantino

35 Buchel

36 Giandonato

38 Libertazzi

39 Camilleri

41 Giannetti

45 De Paola

46 Liviero

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo aj z handicapom tiež dobrý kurz

Reagovat
cresposuper

To čo je za kurz? Paráda !

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole , a to som mal v zostave Mexesa , Pizarra ,Meneza a Tottiho , kitorý aspon na rímskych stránkach dostávali tak známky 5 , ale ako neprotestujem :P .

Reagovat
sansiro

Hm, to je fakt nějaké divné Ale zase jsi měl střelce a ti moji byli ještě horší než z AS

Reagovat
panca

kdy hodis vysledky? na to ze jsem mel deravou sestavu, tak jsem pukl jenom 1:0? to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Až sa odohrá zápas Bologna-Chievo

Reagovat
panca

aha jeste se bude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo,nakoniec to nemusí byť pre teba prijateľných 1-0 iba 1-0 lebo záloha aj útok boli tragický,zachránil ma Miccoliho gól a dobrá defenzíva Palerma A ešte mi zahrala dobre lavička

Reagovat
smazaný uživatel

O rozdelení bodov už je ale rozhodnuté,na tom sa už nič nezmení,zmení sa možno iba skóre.Ale malo by to vyzerať takto:Interista 7-1 Pinturicchio,Miccoli 2-0 Panca(Nahral som 69b takže do 2 gólu mi chýbajú 3body a to by Gimenez mal nahrať) a sansiro 1-5(Alberto zaťial nahral 75,5 takže 1-2 ale stačí aby Viviano z Andreollim nahrali každý po 5 bodov a bude to 1-5 )

Reagovat
lnterista

dal jsem 9golu...zase se skrtalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík síce gól dal ale nedal penaltu a to je za -3b takže to ten gól vymazalo.A nechápem,ako škrtalo?To že dajú tvojí hráči v reále 9 gólov nemusí automaticky znamenať že dáš 9 gólov vo fante závisí to aj od ostatných hráčov,aj keby tvojí hráči dali 9 gólov ale 6 hráčov dostalo č.k. a boli tak ohodnotení 3-4 bodmi tak by si s tým nahral sotva 75 bodovl.Okrem Hamšíka za to môže určite aj defenzíva,Benatia 5,Ziegler 5,5 Castellazzi 4,5 ,slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Teda aspon tuším že je za to -3b.Nie žeby som to Pinturicchiovi prial ale nechýbalo naozaj veľa a mohol si tú 100 prekonať.Mňa by to štvalo.Ísť cez 100 bodov vo fante,to sa stane raz za život a ty si mal nato sakra veľkú šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Teda aspon tuším že je za to -3b.Nie žeby som to Pinturicchiovi prial ale nechýbalo naozaj veľa a mohol si tú 100 prekonať.Mňa by to štvalo.Ísť cez 100 bodov vo fante,to sa stane raz za život a ty si mal nato sakra veľkú šancu

Reagovat
sansiro

Kdyby měl někdo zájem, tak se chci zbavit Ledesmy a Handanoviče (brankář může být i výrazně horší - potřebuji uvolnit peníze), kdyžtak napiště SZ. Až teď jsem si uvědomil, že jsem udělal u draftu pár chyb Ať žije Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Abiati,-Abate,Bonera,Silva,Antonini-Robinho,Boateng,Ambrosini,Ronaldinho,-Pato,Ibrahimovič

Reagovat
Francesco Totti AS

co na to říct....začátek super, spousta šancí, ale zbytečně odevzdané balony Palermo 3 góly jak přes kopírák...všechny přes jednu stranu....jsem zklamaný...ani né z výkonu jako z spíš z výsledku...na posledních 20 minut se mi sekl stream takže sem konec ani neviděl....na tento zápas musíme rychle zapomenout a soustředit se na další zápasy....příležitostí k využití zaváhání soupeřů bude ještě spousta.....FORZA ROMA!

Reagovat
lnterista

300. jedine pro Inter

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

neotravuj

Reagovat
REPLIKATOR

Hamšík u tyčky při rohu

Reagovat
REPLIKATOR

3. gól

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele