14. kolo
28.11.2010 15:00 CET
3 : 2
(3:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - US Lecce 3:2

Cagliari porazilo Lecce především díky skvělé úvodní půlhodině, v níž nasázelo soupeři tři branky. Lecce se pak podobně, jako proti Sampdorii snažilo o zmrtvýchvstání, to se podařilo, ale na více než porážku 2:3 se nezmohlo.

Začátek utkání vyzněl pro hosty katastrofálně, uběhlo sotva šest minut a Alessandro Matri vstřelil v poklidu úvodní branku utkání. Ještě před tím měl stejný hráč obrovskou šanci, Rosati však kolenem inkasovanému gólu zabránil. Jak už bylo řečeno, v 6. minutě už ale lovil míč ze sítě - 1:0 pro Cagliari. Hosté se nepoučili a za chvíli inkasovali podruhé, obrana znovu neuhlídala Alessandra Matriho, který opět vyřešil koncovku na výbornou - 2:0 pro Cagliari.

Lecce se mohlo brzy vrátit do utkání kontaktní brankou, Giacomazzi k tomu měl více než solidní příležitost, jenže brankář Agazzi jeho hlavičku rukou vytěsnil. A znovu platilo staré známé pravidlo "nedáš-dostaneš". Ve 27. minutě totiž nikým nehlídaný Canini hlavou zvýšil na 3:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Hosté nastoupili do druhého dějství jako vyměnění a nutno podotknout, že jim dosti pomohla poměrně rychlá branka na začátku druhého poločasu. V 53. minutě nedokázal Perico zastavil Oliveru, který pak překvapil i samotného Agazziho a střelou z devíti metrů snížil ze svého pohledu na 1:3. Ústřední postava úvodu utkání Matri sahal několikrát po hattricku, Rosati však držel naděje hostů na dobrý výsledek.

Devět minut před koncem utkání vymyslel druhou branku Lecce Gianni Munari, poté, co vybojoval míč, ho předložil Di Michelemu, jenž prostřelil Agazziho - 3:2. Brankář Cagliari se pak musel činit, neboť Lecce zle zatápělo. Ránu Munariho lapil a v brance neskončily ani dvě šance Mesbaha. Sicilané utkání nakonec dotáhli do vítězného konce.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele