14. kolo
28.11.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Brescia Calcio - Janov CFC 0:0

Kdo dnes přišel na Stadio Rigamonti, odnesl si vedle zmrzlých končetin také malý požitek z předváděné hry. Zápas mezi Brescií a Janovem musel být kvůli neustále padajícímu sněhu několikrát přerušen, aby se mohlo znovu nalajnovat a špatné podmínky zapříčinily, že nepadl žádný gól.

Pro Beppeho Iachiniho to byl prakticky zápas o všechno, protože Brescia na vítězství čeká od konce září. Nevyhrála ani dnes, ale remíza je za těchto podmínek možná dobrým výsledkem. V první minutě se divákům poprvé předvedl Luca Toni, hlavičkoval vedle. V akci se po delší pauze zaviněné zraněním objevil Rodrigo Palacio a po Berardiho držení chtěl penaltu, u hlavního rozhodčího ale neuspěl.

V 11. minutě byli domácí hodně blízko brance, když ve vápně vyšplhal nejvýše Andrea Caracciolo a hlavou překonal Eduarda, jenže na brankové čáře dobře zakročil Giandomenico Mesto. Ani opakovaný záběr zcela neprokázal, zda míč brankovou čáru přešel, nicméně sudí Banti gól neodpískal. Po čtvrthodině hry byla hra přerušena. Padající sníh značně stěžoval viditelnost, a tak byly lajny vytaženy červeně. Velkou šanci pak zmeškal po Zebinově přihrávce Berardi.

Eduardo pak musel zasahovat proti Caracciolovi, jenž si sklepl míč a z voleje pálil a také po střele Diamantiho, pokaždé si ale vedl dobře. Na druhé straně zblízka trefil boční síť Toni. Brescia se chtěla znovu radovat po Ederově zakončení, které skončilo za zády Eduarda, jenže domácí forvard stál v době Zambelliho centru v ofsajdu. Ukázal se také brankář Sereni, proti Toniho hlavičce si nadvakrát poradil a stejně tak zlikvidoval i střelu z trestného kopu Miguela Velosa. Když Hetemaje vychytal Eduardo, odcházeli promrzlí fanoušci ze stadionu po bezbrankové remíze.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele