14. kolo
27.11.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Juventus FC - ACF Fiorentina 1:1

Fiorentina k dnešnímu bodu ze zápasu s Juventusem přišla prakticky jako slepá k houslím, nicméně to jí asi bude jedno, hlavně, že má alespoň bod. Juventus byl přitom celý zápas jasně lepší, ale skvělý Boruč za svá záda pustil míč jen jednou, a tak se body dělí.

Zápas začal pro Bianconeri hodně nešťastně. Už ve čtvrté minutě totiž napálil míč do vápna Vargas, jeho pokus výrazně tečoval Marco Motta a poslal míč za záda bezmocného Storariho. Do poločasu mohl dvakrát vyrovnat Del Piero, ale ani jednou neuspěl. Nejprve ve 25. minutě vyrazil Melovu střelu Boruč, ale domácí veterán z voleje branku netrefil. Pak kopal Del Piero trestný kop a Boruč musel vytáhnout dobrý zákrok. To by bylo z prvního poločasu vše, šancí bylo pomálu.

Ani druhé dějství nebylo pro oko diváka příliš atraktivní, nicméně Juventus měl navrch. Když pak po hodině hry opustili hřiště Gilardino s Ljajičem, odešla Viola úplně. Čtvrthodiny před koncem znovu výtečně zakročil Boruč, když vychytal střídajícího Iaquintu. Juventus pořád tlačil, vyrovnávací gól ale ze hry nepřišel. V 82. minutě musel lišácky ze standardní situace Boruče překonat Simone Pepe. Z levé strany poslal míč přes polského gólmana k zadní tyči. Fiorentina si závěr zkomplikovala ještě v 88. minutě, kdy dostal za faul na Krasiče červenou kartu Felipe, ale ačkoliv se většinu času hrálo uvnitř nebo v těsné blízkosti pokutového území hostů, další gól už nepadl.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že fialky nepodceníme a pojedou domů s prázdnou, tip 1:0

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1... Krasic, Melo, Quagliarella; D'Agostino

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele