Serie A - souhrn 13. kola

25.11.2011, 22:49, aktualizováno 27.11.2011, 22:39
Komentáře a souhrny
AC si pohrálo s Chievem, Inter v závěru urval výhru v Sieně. Palermo si poradilo s Fiorentinou a doma uspěla i Cesena. Juventus vyhrál na půdě Lazia, čímž zareagoval na páteční výhru Udinese a je znovu na první příčce tabulky. Neapol v závěru vydolovala bod z Bergama, Novara v sobotu vyzrála na Parmu, Catania veze body z Lecce...

AC Milán - Chievo Verona 4:0

27.11.2011 20:45

Góly: 8. Thiago Silva, 16. Zlatan Ibrahimović, 33. Alexandre Pato, 44. Zlatan Ibrahimović (pen.)

AC Milán díky skvělému prvnímu poločasu rozdrtil Chievo 4:0 a v tabulce už je druhý. Všechny branky padly už v prvním poločase, dvakrát se prosadil Zlatan Ibrahimovič a po jedné brance si připsali Brazilci Pato a Thiago Silva, jenž celý účet načal.

Pokud si Chievo dělalo zálusk na bodový zisk, muselo se s touto vizí už po osmi minutách rozloučit. Thiago Silva totiž za hranicí vápna vypálil nechytatelnou placírkou přesně k tyči a Milán vedl 1:0. O osm minut později ho ze stejné vzdálenosti napodobil Zlatan Ibrahimovič, jeho kop byla ale o poznání geniálnější. Ibra z kroku vypálil pod břevno, byl to jakýsi polo-přehoz, každopádně skvěle kopnutý - 2:0 pro AC Milán.

Ve 33. minutě zvyšoval Milán už na 3:0. Po rohovém kopu se dostal ke střele Aquilani, po teči protihráče míč výrazně změnil směr, Sorrentino šel do protipohybu a Alexandre Pato před prázdnou brankou v poklidu doklepl. Trenér hostí Domenico Di Carlo měl o čem přemýšlet, jeho svěřenci prohrávali po půlhodině hry s Milánem 0:3.

To ale nebylo rozhodně všechno, ještě do poločasu Veronští znovu inkasovali. Luciano zastavil nedovoleně unikajícího Pata a rozhodčí nařídil pokutový kop. Výsostné právo zahrávat penalty má v AC Ibrahimovič a této role se zhostil i nyní. Nekompromisním kopem do šibenice poslal AC už do čtyřbrankového vedení.

Výsledek se po změně stran už nezměnil. Milán svůj náskok hájil dobře, soupeře k ničemu výraznému nepouštěl a sám měl ještě slibné šance. Pro vývoj zápasu byl prvním poločas zásadní, Chievo dělalo všechno možné, aby si ze San Sira neodvezlo "bůra" a to se také podařilo, i když ke spokojenosti má hodně daleko.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Bologna FC 1:1

27.11.2011 15:00

Góly: 81. Daniele Conti (pen.) - 75. Marco Di Vaio

Sardinské Cagliari opět nedokázalo vyhrát a doma si pouze rozdělilo body za remízu 1:1 s Boloňou. Přitom mohlo dopadnout ještě hůře, nebýt vyrovnávací penalty Contiho. Ještě než sudí nařídil pokutový kop, vedla totiž Boloňa díky brance Marca Di Vaia čtvrthodiny před koncem 1:0.

Úvodní minuty patřily domácím, obránce Ariaudo se vyšplahl do vzduchu a hlavou minul branku. Volný přímý kop Contiho pro změnu zlikvidoval pozorný brankář Gillet. Standardní situací hrozila i Boloňa, konkrétně Gaston Ramirez, ten narozdíl od Contiho netrefil cíl. Na konci první půle měl na kopačce první branku Victor Ibarbo, ten se vyhnul ofsajdu, jenže míč za záda Gilleta stejně jako jeho spoluhráči nedostal. To bylo v prvním poločase všechno, mnohem záživnější a atraktivnější podívaná přišla až po změně stran.

Canini poslal přihrávku Ekdala opět mimo tři tyče. Po změně stran se i hodně přiostřilo, zejména domácí borci si v několika případech vedli nedovoleně a hlavním sudím za to byli trestání žlutými kartami.

V 75. minutě se dostali hosté do důležitého vedení, míč se po rohovém kopu dostal až k Di Vaiovi a ten po téměř osmi měsících opět vstřelil branku - 0:1. Vedení hostům dlouho nevydrželo, neboť za šest minut Cherubin zatahal za dres Contiho a rozhodčí nařídil pokutový kop. Sám Conti ho bezpečně proměnil a zařídil konečnou dělbu bodů.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Janov CFC 2:0

27.11.2011 15:00

Góly: 70. Adrian Mutu (pen.), 80. Adrian Mutu

Pozice janovského trenéra Malesaniho je ohrožena, 'Grifové' nedokázali porazit posledí Cesenu, ta se naopak zvedá. Obě její branky zařídil střelec Adrian Mutu.

Zatímco výhra 3:2 nad Bari v rámci Coppa Italia trochu uvolnila napětí a umožnila trenéru Malesanimu dýchat volněji, tento výsledek by mu mohl zlomit vaz. Janov venku nedokázal porazit Cesenu a naopak dvě branky dostal. Dočkáme se dalšího trenérského vyhazovu?

Janov opět přešel na rozestavení se třemi obránci a pěti záložníky, ale ani tento systém s Rossim na levé straně nefungoval. Navíc týmu uškodila možná chyba rozhodčího, jenž mohl odpískat ruku Benalouana a darovat tak Janovu penaltu. Rozhodl se ale jinak a celý zápas tak skončil dvěma zásahy Mutua.

Rafael Martinho měl první šanci, jeho dalekonosnou střelu ale Frey s námahou zlikvidoval. Na druhé straně podobně zakončoval Rodrigo Palacio, ale brankář Antonioli byl na místě včas. Další zákrok musel veterán v bráně Ceseny vytáhnout proti dobré ráně mladého Merkela.

Druhý poločas začal podobně a hosté se snažili tvořit hru. Hřmělo ale na druhé straně, velkou šanci měl právě budoucí hrdina zápasu, Adrian Mutu. Ten prověřil svého bývalého spoluhráče z florentského celku, brankáře Freye. Ale ten si s jeho střelou poradil.

Další šanci si opět vytvořili domácí, tentokrát se do míče opřel druhý útočník Malonga a donutil Freye k dalšímu fantastickému zákroku. Do vedení poté mohli jít 'Grifové', ale Palaciovu šanci zlikvidovala dvojice Comotto - Antonioli a Cesena tak přežila klinickou smrt. Comotto si při zákroku na brankové čáře ale poranil svaly a musel být střídán.

Jeho nasazení ale inspirovalo spoluhráče a výsledek se brzy dostavil. Palaciovi nejprve ujely nervy a po odmávání ofsajdu nakopl vztekle míč, za což byl oceněn žlutým kartónkem. Ten ho suspenduje ve hře proti Milánu.

V sedmdesáté minutě se kopala penalta ve prospěch domácích, po faulu Morettiho na Bogdaniho se k míči postavil Rumun Mutu a bezpečně skóroval - 1:0 pro Cesenu. Poté nastala zajímavá situace, náhradní brankář Ceseny místo oslav volal po červené kartě pro Morettiho, za což byl červenou ohodnocen on sám.

Druhou branku přidal Mutu deset minut po penaltě. Pravačkou vystřelil krásnou a těžko chytatelnou střelu, s níž si Frey poradit nemohl a tímto gólem definitivně spasil Cesenu. Pro dnešek. Odnese Malesani frustrující výsledek?

Více informací k zápasu

Città di Palermo - ACF Fiorentina 2:0

27.11.2011 15:00

Góly: 22. Fabrizio Miccoli, 73. Josip Iličić

Palermo doma vyhrálo už pošesté v řadě, výsledek je posunul na páté místo. Delio Rossi se vrátil na stadionu Renza Barbery, ale není to návrat, na který by chtěl vzpomínat.

Delio Rossi, bývalý trenér Palerma a současný hlavní stratég 'Violy', prohrál poprvé od svého nástupu do funkce. O branky se rozdělili Fabrizio Miccoli a mladík Josip Iličič. Dalším klíčovým momentem byla červená karta pro hostujícího obránce Cesare Nataliho.

Natali měl první šanci utkání, jeho akci ale ve spolupráci s obranou zlikvidoval brankář Benussi. Hned v šesté minutě se mohl obránce prosadit, ale dnes prostě neměl svůj den. Brankář Benussi naopak ano, vytáhl skvělý zákrok.

To bylo ale v prvním poločase vše, čím hosté brankáře Palerma prověřili, poté se už dostali ke slovu domácí. A byl to opravdu dlouhý monolog. Domácím se totiž po více než dvaceti minutách povedl protiútok a Iličič skvěle vybídl ke skórování veterána Miccoliho, ten si v takových situacích obvykle poradit dokáže a totéž udělal tentokrát. Boruč bez šance, 1:0 pro domácí.

Miccoli si ale také dnes musel vybrat svůj černý den, těsně před poločasem si po souboji s Gamberinim přivodil zranění, které ho vyřadilo z provozu.

Bez svého kapitána se hra domácím nedařila tak dobře, jako doposud, mnohokrát hrozilo inkasování branky. Blízko byla střela Riccarda Montoliva. Natali mohl skórovat také v sedmdesáté minutě, ale opět míč napálil mimo branku Benussiho.

O pouhé tři minuty už se ale skóre pohnulo, Iličič trochu uklidnil domácí fanoušky, když se mu podařilo vstřelit další branku. Jeho volný přímý kop zapadl přesně tam kam měl, Boruč nezareagoval včas.

Fiorentina se pokusila o nápor, ale ten vzal za své, když byl vyloučen právě aktivní Natali. Tímto výsledkem také utkání skončilo, Delio Rossi má před sebou ještě dlouhou cestu.

Více informací k zápasu

AC Siena - Inter Milán 0:1

27.11.2011 15:00

Góly: 90. Luc Castaignos

Inter slaví další vítězství, ale dnes se na něj v Sieně pořádně nadřel. Tříbodový zisk mu totiž zajistil až Luc Castaignos brankou v devadesáté minutě. Ve stejnou dobu také domácí přišli o Brienzu, jenž musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch.

Nerazzurri se mohli uklidnit hned na začátku, kdy brankář Brkič nezasáhl rohový kop a Walter Samuel zblízka trestuhodně netrefil branku. Také Siena přispěchala s velkou příležitostí, Franco Brienza napálil brankovou konstrukci. O chvíli později Brienza vybídl ke skórování Manniniho, ten hlavou minul. Celkově se ale nehrál příliš záživný fotbal, což dosvědčuje i počet šancí a střel. Těsně před přestávkou se mohla Siena ujmout vedení, Calaio se neohroženě probil mezi obránci Interu a v pokutovém území zamířil na zadní tyč, ovšem těsně jí minul.

Claudio Ranieri rozhodně nebyl s prvním poločasem spokojen a na druhé dějství přichystal hned dvojtou změnu. Do hry přišli Obi a Castaignos a to se mělo později ukázat jako správná volba. Ještě předtím se tlačil do další šance nepříjemný Calaio. Osm minut před koncem přišel s cílem rozhodnout zápas Diego Milito, šance si sice dokázal vypracovat, ale s proměňováním to bylo složitější.

V poslední minutě nakonec přišel onen rozhodující gól Castaignose. Uvnitř vápna odvedl vynikající práci Thiago Motta a Castaignos biliárovým způsobem překonal brankáře Brkiče a zajistil Interu veledůležité tři body! Domácím ještě tekly nervy, konkrétně Brienzovi, který za zbytečný kop do rohového praporku obdržel druhou žlutou kartu, a tím pádem uviděl červenou.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 1:1

26.11.2011 20:45

Góly: 64. Germán Denis - 90+3. Edinson Cavani

V posledních vteřinách nervy drásajícího utkání se podařilo Uruguayci srovnat skóre, které naklonil na stranu Atalanty další hrotový hráč, hostující Germán Denis. Oba týmy berou bod, spokojenější nakonec může být tým trenéra Mazzariho.

'Partenopei' byli hodně namlsaní po výhře nad milionářským Manchesterem City, ale přesto si trenér Mazzari dovolil šetřit opory, na hřišti se v základní sestavě neobjevili například Ezequiel Lavezzi, Salvatore Aronica nebo Gokhan Inler. Ex-neapolský útočník Denis v Atalantě pookřál a začíná se týmu velmi vyplácet, vstřelil již devět branek a rozhodně nemá v úmyslu s tímto číslem končit. Mimo hru ale byli například Tiribocchi, Caserta nebo Matteo Brighi.

První velkou šanci měl Juan Zuniga, jehož střelu ale domácí brankář chytil. V další velké šanci se postupně objevili Cigarini nebo Schelotto. Mladíkův centr do vápna výborně vystihl právě Germán Denis, který ho ale nedokázal přesně umístit. Zajímavou situaci řešili hráči Neapole, když se před poločasovou přestávkou k rozehrávce přímého kopu postavili jak Blerim Dzemaili, tak Goran Panděv. Útočník, rozhodnut podle signálu zahrávat tento kop byl nemile překvapen, když mu míč 'ukradl' právě jeho švýcarský spoluhráč. Nicméně, ten napálil míč vedle brány a do kabin odcházeli oba týmy za shodného výsledku.

Morgan De Sanctis v bráně Neapole měl v začátcích druhého dějství plné ruce práce se střelou chilského záložníka Carlose Carmony, ale nakonec si i s tímto nebezpečím poradil. Federico Peluso předběhnul Zunigu a zajímavým centrem hledal nabíhající spoluhráčem, po Denisově přiťuknutí měl velkou šanci Moralez, ale jeho pokus mířil nad bránu.

Po tomto varování přišel trest v podobě gólu Neapole. Na centr z levé strany si nejprve naběhl Denis a úžasným volejem vyzkoušel pozornost De Sanctise, potom už si ale svůj desátý gól ve stech zápasech plně vychutnal - vyhnul se ofsajdové pasti a s ledovým klidem zakončil - 1:0 pro domácí!

Neapol v závěru utkání začala ztrácet naději na bodový zisk, ale ve svém středu třímá zbraň hromadného ničení - Edinsona Cavaniho. Ten vložil svou kopačku do centru Santany a srovnal krok s Atalantou v posledních sekundách zápasu! Neapol znovu nabírá dech, ale Atalanta jí dnes byla více než slušným protivníkem.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Juventus FC 0:1

26.11.2011 20:45

Góly: 34. Simone Pepe

Ve šlágru kola zvítězil Juventus na půdě Lazia a pojistil si průběžné vedení. Jedinou branku zápasu obstaral ve 34. minutě po přihrávce Matriho Simone Pepe. V zápase ale byla k vidění spousta šancí, mimojiné Lazio orazítkovalo tyč.

O první rozruch se postarala Stará dáma, jmenovitě Marchisio, jenž zatáhl míč do pokutovéh území a nenápadným pokusem napálil boční síť. Další velkou šanci si Juve připsalo po standardní situaci, prudký přímý kop Marchetti vyrazil a následně dorážející Pepe minul branku. Také na druhé straně byla k vidění obrovská tutovka, kapitán Rocchi se dostal do zakončení, překonal Buffona, ale toho na brankové čáře zastoupil kolega z obrany. Juventus měl ale více ze hry, ve vápně si srovnával mířidla Pirlo, jenže branku z jasné pozice netrefil.

Lazio zareagovalo šancí Hernanese, tu ztlumil Buffon, stejně jako další pokus Rocchiho. Ve 34. minutě šel Juventus do vedení, Matri přesnou přihrávkou našel volného Pepeho, jenž v pohodě skóroval - 0:1. Nic dalšího už se v prvním poločase nestalo, takže Lazio čekal ve druhém poločase jasný úkol vyrovnat.

Velmi blízko byl Hernanes, krásnou akcí se dostal ke střele, ovšem jeho prudká přízemní rána orazítkovala tyč. Akce dál pokračovala, ale Lulič už tak razantní nebyl. Na italskou reprezentační jedničku si nepřišel ani Klose, který chtěl Buffona obstřelit. Juventus už tak aktivní nebyl, ovšem to bylo dáno vývojem zápasu. Před koncem utkání měl dvě velké příležitosti pojistit utkání Alessandro Matri, jenže Marchetti předvedl další skvělé zákroky a držel svůj tým ve hře.

Lazio už se ale nedokázalo prosadit a v souboji o průběžné prvenství podlehlo Juventusu Turín na vlastním hřišti 0:1. Stará dáma si výhrou pojistila vedení.

Více informací k zápasu

US Lecce - Calcio Catania 0:1

26.11.2011 18:00

Góly: 90. Pablo Barrientos

Catania se vrátila na vítěznou vlnu, i když na půdě Lecce to měla hodně těžké. Hosté rozhodli o nejtěsnější výhře až v samotném závěru, přesněji v devadesáté minutě zásluhou Pabla Barrientose. Lecce tak nadále zůstává v sestupové zóně.

První šanci zápasu měl Muriel, jenže střela skončila mimo tři tyče. O chvíli později přišli s obrovskou šancí hosté, Delvecchio zakončoval rychlý protiútok a jen zásluhou brankáře Benassiho, který v souboji jeden na jednoho uspěl, byl výsledek nerozhodný 0:0. Ve 23. minutě ztratili domácí Rubena Oliveiru, kvůli zranění musel být střídán.

Catania byla nadále nebezpečnější a Delvecchio měl další velkou šanci zápasu. Ve spolupráci s Gomézem však opět ztroskotal na domácím brankáři. Benassi zlikvidoval i pokus Bergessia a ve 34. minutě přišli s pořádnou šancí i domácí borci. Oddův přímý kop zasáhl Strasser a Andujar se musel pořádně činit.

Po změně stran vyrovnané utkání pokračovalo, šance si dokázaly vypracovat obě strany, ale více štěstí měli nakonec hosté. Ještě než padla rozhodující trefa zápasy, vychytal Andujar Corviu a Benassi podruhé v zápase Barrientose! V 90.minutě už byl ale domácí brankář překonán, Barrientos za vápnem vyslal neuvěřitelnou střelu a Benassi letěl vzduchem zbytečně, krásná branka znemanala rozhodnutí zápasu ve prospěch hostující Catanie. Svěřenci trenéra Montelly vyhráli a vrátili se na vítěznou vlnu.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - Parma FC 2:1

26.11.2011 18:00

Góly: 70. Raffaele Rubino, 78. Marco Rigoni - 29. Matteo Centurioni (vl.)

Novara šokuje Parmu, vyhrává 2:1! Navíc vstřelila všechny tři branky, hned dvě z nich do té správné svatyně. Získává tak velmi cenné tři body a své druhé vítězství sezony. Ani tento výsledek se ale nerodil snadno.

Hned ve třetí minutě měla Parma první vážnější šanci, na bránu stráženou Fontanou střílel Matteo Rubin, jeho střela ale nemířila přesně. V další šanci se ocitl hostující štírek Giovinco, ale také on neměl správně seřízená mířidla. Morroneho střela levačkou také nenašla svůj cíl, ale na hostech byla patrná chuť po vstřelení úvodní branky a i touha zvítězit.

V první šanci Novary se ocitl Alex Pinardi, Mirante byl ale připraven. Po půlhodině musela domácí Novara střídat, zranil se zkušený stoper Dellafiore a nahradil jej Ludi.

Hned poté střílel znovu Giovinco, hvězdu hostí ale opět zlikvidoval Fontana. Tlak hostujícího týmu se ale potvrdil, i když autorem vedoucí branky byl domácí Centurioni, který tak nechtěně poslal Parmu do vedení. Navíc se Novaře zranil další hráč, hřiště opustil aktivní Pinardi, jeho místo zaujal Mazzarani. První poločas zakončil tvrdou střelou ještě Rubino, po něm vyzkoušel pozornost Miranteho také Mazzarani.

Ve druhém poločase se Novara, posílená plamennými slovy trenéra, hnala do útoku. Ale blýskalo se také na druhé straně, Fontana letěl vzduchem, aby zlikvidoval střelu Valianiho. Nejlepší hráč Novary Rubino ale nakonec mohl oslavně zvednout ruce nad hlavu, Rigoniho centr poslal havou do sítě Miranteho brány a byl to počin opravdu historický. Tento hráč totiž skóroval za Novaru už ve čtyřech soutěžích!

Tento okamžik vlil do žil domácím hráčům novou energii. A o to větší jejich radost byla, když o chvíli později dokázali skóre zápasu otočit úplně! Střídající Mazzarani centroval před bránu a Rigoni otočil stav utkání ve prospěch domácího týmu. Parmu mohl dostat zpět do hry herec číslo jedna - Sebastian Giovinco. Jeho volný přímý kop ale mezi třemi tyčemi neskončil. Skončil ale zápas a to překvapivým výsledkem se třemi body na kontě domácích.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 2:0

25.11.2011 20:45

Góly: 79. Antonio Di Natale, 89. Mauricio Isla

Domácí Udinese dokázalo v závěru utkání strhnout výhru na svou stranu, když se po chybě obrany trefil Antonio Di Natale. Vítězství pečetil záložník Mauricio Isla, jehož nechala skórovat opět špatně fungující obrana hostí.

Luis Enrique, trenér AS Řím, se rozhodl dát šanci stoperovi Juanovi, který tak hrál poprvé od října. Na kraji obrany měl své místo opět brazilský záložník Taddei, v ofenzivě nastoupil trojlístek Lamela - Osvaldo - Pjanič. V záložní řadě se tentokrát objevil mladý Leandro Greco. V útoku Udinese nastoupil opět nesmrtelný Di Natale, podporován Abdim.

Zápas začal o pět minut později, protože domácí neměli v pořádku bránu. Ostatně tento prvek byl často prověřován právě domácími útočníky. Plno práce s nimi měl především Simon Kjaer, jenž skvěle zastavil pronikajícího Di Nataleho. Udinese hodně sázelo na rychlé protiútoky a ne právě sehraná obrana AS měla časté problémy.

První šanci hostí měl na starosti Erik Lamela, jenž byl podle svého mínění faulován v pokutovém území Danilem, ale sudí Banti byl jiného názoru. Poté Udinese ztratilo Domizziho, kterého vyřadilo svalové zranění. Isla trefil břevno Stekeleburgovy brány, ale byl mu máván ofsajd.

Mehdi Benatia se ocitl ve velké šanci, ale AS má mezi třemi tyčemi Stekelenburga a ten se dnes večer činil. Na druhé straně mířil z volného přímého kopu Miralem Pjanič vedle brány. Před přestávkou donutil Handanoviče k zákroku Fernando Gago a o mnoho lépe si nevedl ani Di Natale.

AS začalo druhý poločas aktivněji, Daniele De Rossi vystrašil domácí diváky svou střelu, ze které rezultoval roh. Pjanič ho poslal na hlavu Juana, který ale těsně minul tyč. Skórovat mohl mladý Lamela, ale skvěle ho zastavil Danilo. Po Asamoahovu centru minul Di Natale a těsně nad bránu Udinese pálil také Pablo Osvaldo. Velkou šanci měl Dušan Basta, z deseti metrů ale napálil míč jen do skvěle postaveného Stekelenburga.

Ani ten už ale nezachránil AS od pohromy jménem Di Natale, jenž ve svém příběhu gólů napsal další řádky. Hlavičkou obelstil Kjaera, dánský stoper mu nestačil a Di Natale poslal svůj tým do vedení - 1:0 pro Udinese.

Vedení chvíli poté pojistil Isla, který do prázdné brány AS namířil krásnou přihrávku Armera. Jeden obránce AS, tři útočníci domácího celku a 2:0 pro Udinese. Tímto poměrem také utkání končí, AS se propadá tabulkou, Udinese je opět na chvíli první.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC1174019:725
2.AC Milán1273227:1424
3.Udinese Calcio1273215:624
4.SS Lazio1264216:922
5.Città di Palermo1261516:1519
6.AS Řím1252515:1417
7.Calcio Catania1245314:1817
8.SSC Neapol1144314:816
9.Janov CFC1143414:1415
10.Parma FC1250715:2015
11.Chievo Verona1243510:1615
12.AC Siena1235414:1114
13.Atalanta BC1255216:1514
14.Cagliari Calcio1235411:1314
15.Inter Milán1142514:1714
16.ACF Fiorentina1234510:1113
17.Bologna FC1232710:1811
18.Novara Calcio1224614:2110
19.AC Cesena122376:139
20.US Lecce122289:198
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (145)

Přidat komentář
M11

Tabulka

1. Di Natale

2. Juventus FC

3. SS Lazio

4. AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

na 4. miste ma byt ibra ibra milan je niz

Reagovat
Ragazzo d'oro

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

a na 5 momentane fetaci-luisovci

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Antonio za bod do tipovačky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem dal na Udinese. AS je proste letos dost naladove a tady sem jim neveril.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tévez do Milána..? Ja by som ho bral všetkými desiatimi. Miláno je stvorené pre problémových hráčov Všetci sa tam polepšia

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2065865/AC-Milan-Carlos-Tevez-closer-together.html

Reagovat
smazaný uživatel

berlusconiho dievcata robia zazraky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Radin

snad jim bylo už patnáct

Reagovat
smazaný uživatel

v miláně bývá zima ta jeho pipka se z toho pose....re.

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

musím Udinese vyseknout poklonu, když si vezmu kolik hráčů už tenhle tým prodal a vždy si udržel minimálně nadprůměrnou výkonnost, tak žasnu (Pizzaro, Iaquinta, Quagliarela, Sanchéz, Inler, Zapata, teďka Isla a k tomu perfektní Di Natale) fakt palec nahoru

Reagovat
didosh

p*ča jenom jenom 3fleky pro LM!!!! já to pořád nemohu rozdýchat!

Reagovat
goodbay

AS od Spallettiho odchodu čím dál horší....i nové posily se neujaly. Ztráta Mexese, Vučiniče a spol je velká, bohužel

Reagovat
Francesco Totti AS

být po 12 zápasech 5. nění u AS zrovna každoroční rutina

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem, čo to len spravil Kjaer pri tom prvom góle...

Reagovat
Alberto Aquilani

čo by spravil ? Zranil sa ..... nechápem to neustále kydanie na Kjaera čo spravil , skôr by som sa pozrel nato čo tam robil Greco a prečo stiahol Gaga .

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápas v Římě.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Jo, Buffon je bůh, Simone Pepe > Miloš Krasič, a zatim(!) dobrá sezona. Akorát omfghighshitbonucci se nehodí snad ani na náhradníka

Reagovat
homeles8

jo a viděl jsem asi 20% zápasu ale gól jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Sekaná s bramborem?

Reagovat
homeles8

Jo, ale sekaná z nějakýho negra, protože třičtvrtě zápasu byla jen černá obrazovka pak se to sekalo a občas se to na chvilku rozjelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

A s Matrim do budoucna počítat ten se mi líbí hodně, až si ten tým pořádně sedne, tak by moh někdy bejt nejlepší střelec Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně konečně umí i podržet balón než mu naběhnou spoluhráči a o té nádherné nahrávce Pepkovi ani nemluvě

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo,zas.anej juventus, strašně nesympatickej tým hlauzí na čele....

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co je?dost mně tam na tom 1.místě štvou, a že je to nesympatickej tým,za tím si stojím...

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě nic se neděje

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole , ty musíš byť dobrák :D

Reagovat
Il Architetto

Chudáku.

Reagovat
smazaný uživatel

proč chudáku, napsal jsem co mám nasrdci...fanoušek juve,co?gratulace k 1.místu,doufám že ne nadlouho...

Reagovat
Il Architetto

V čem je nesympatický? Jaký haluzově je na čele? V každým zápase diktujeme tempo hry a zaslouženě vyhráváme. Nevím o co ti jde chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

No lol, další "one hit nick"....

Reagovat
smazaný uživatel

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

neřeš....

Reagovat
brenk
Reagovat
DelPiero137

Parada, vyhrali sme. Ked da nedari v zivote dari sa Juve. Forza Juve!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Pod to se mohu podepsat. Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám taky konečně po těch hrozných 4 letech radost v životě.Prostě trpěli jsme dlouho a konečně

se to obrací k lepšímu.A mám asi nemoc furt se dívám na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bych si prosím mohl stáhnout alespoň první poločas zápasu Lazio-Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
mastakillah

Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

juve

Reagovat
smazaný uživatel

Luc Castaignos ....hmmmmmm

Reagovat
Losinho

Conti !!

Reagovat
smazaný uživatel

Henry sa konečne prvýkrát presadil. Len tak ďalej

Reagovat
johan14

Neapol zaváhanie nejako nemôže vyhrať, ešte že vyrovnal Cavani. Hlavne nech im to vyjde v LM. Platia dobre len žiť sa tam nedá vykradnutý Cavani, ozbrojená lúpež frajerky Hamšíka a teraz aj Lavezziho.

Reagovat
johan14

Žeby Juve získal titul? No už tomu začínam veriť aj keď som bol skeptický. Nebude strácať sily v pohároch a to ku koncu môže zohrať rozhodujúcu úlohu - únava, zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Dôležité 3 body, Violy som sa obával, aj keď nemali bohvie akú formu. Benussi moc práce nemal, pri strele Montoliva ale podržal. Som zvedavý prečo Tzorvas sedel, a kto bude chytať v Parme. Silvestre je boží, páčil sa mi aj Barreto, najmä prvý polčas. Iličič opäť skvelý, naopak Zahavi a Lores nič moc. Škoda Miccoliho zranenia, snáď to nebude nič vážne. Ja to pred sezónou vravel, že bude v útoku problém...V Januári príde Mehmeti, túto sezónu vo Švédsku iba 4 góly, ale hrať som ho ešte nevidel, tak som zvedavý.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
lnterista

zapas jsem bohuzel nevidel ale co tak ctu tak jsem asi o nic neprisel...dulezita je vyhra a takhle na konci snad nam hodne pomuze...ted porazit Udine

Forza inter

Reagovat
cresposuper

Reagovat
lnterista

nemate nekdo odkaz na Inter v Siene?

Reagovat
smazaný uživatel

zapas uz skoncil

Reagovat
lnterista

vracime

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo Daniel Osvaldo nepřidal na dobré atmosféře v kabině AS Řím. Argentinský útočník podle některých zpráv udeřil do obličeje spoluhráče Erika Lamelu, pokud se to potvrdí, bude ho čekat pokuta a vyřazení z kádru.

heheh chlapci si dali ferovku na paste

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze ho vyjebu

Reagovat
Yanek

Lamela vs Osvaldo, to byla ferovka jak prase no...

Reagovat
Francesco Totti AS

kdo vyhral?

Reagovat
Francesco Totti AS

Útočník Pablo Osvaldo z AS Řím dostal pokutu a byl na deset dní vyřazen z týmu. Vedení klubu pětadvacetiletého fotbalistu potrestalo za to, že dal facku spoluhráči Eriku Lamelovi. Podle agentury AP se oba hráči pohádali po páteční prohře v italské lize s Udine. Osvalda nejprve naštvalo, že mu Lamela špatně přihrál, poté se mu nelíbilo, když argentinský záložník zahodil plastovou lahev.

Reagovat
Pinturicchio

Plačem.

Reagovat
10

nesnáší nepořádek no...

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Tak on ho vychovává a ještě dostane flastr.

Reagovat
Alberto Aquilani

Je tam toho , každu sezonu je niečo take .... dobre Osvaldo !!

Reagovat
Francesco Totti AS

přesně tak...co má co nějaký cucák Lamela házet flašky po zemi ...každopádně s Violou nebude

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa spravil turnaj futbalistov v bitkach,koho by ste tipovali na prve miesto?

Hulk?Zlatan?Onyewu?Skrtel? Samuel?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
Alberto Aquilani

Luis Fabiano :D

Reagovat
smazaný uživatel

to je seriozna anketa alberto

Reagovat
smazaný uživatel

nagamoto karate na taliansky sposob

Reagovat
GEGE

Ten druhý gol co dal Mutu jiná paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu

Reagovat
Mars

Inter náhodi.....

Reagovat
travis joe

AC vs Chievo zatim 4:0 tohle vypadá na pořádný výprask

Forza Milan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Včera zaujal především výkon Pirla. S míčem excelentní (snad dokonce lepší než obvykle), bez míče totální tragédie. V podstatě se dá říct, že jsme viděli zápas s Pirlem dopředu a bez Pirla dozadu. Opravdu si nedovedu představit, jak by tohle mohlo fungovat bez něj. Ať mi nikdo netvrdí, že byl v pořádku. Riskovat zranění kvůli jednomu zápasu mi nepřijde zrovna moudré, zvlášť u hráče, který je naprosto nepostradatelný.

Reagovat
DelPiero137

Tak to nevyzera dobre na zajtrajsi zapas, to sa nestihne moc zregenerovat. Inler s Garganom budu silny oriesok. Postavit to 4-3-3 : Claudio-Andrea-Arturo?

Reagovat
Mr.Jindros

Claudio stojí pro karty ne...

Reagovat
DelPiero137

Sorry, ja som zapas nevidel a az teraz som si precital cele preview...

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi to líbí všichni výbornej výkon

Reagovat
Yanek

Prubeh druheho polocasu byl vic nez jasny, takze spokojenost.

FORZA MILAN!

Reagovat
Woods

dufam, ze do 2 kol uz bude AC prve

Reagovat
panca

ibra yepes hodne pohodoveh zapas. Robinho a pato hodne bez formy

Reagovat
smazaný uživatel

100.per AC Milan

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Tsigi

Branky letos dáváme s nevídanou lehkostí

Reagovat
Woods

neviem ci je to realne, ale Zlatanovi by som doprial keby sa stal najlepsim strelcom Serie A opat

Reagovat
rossoneri89

to C-cko sa mu naramne hodi ..... GRANDE Thaigo

Reagovat
Woods

takto vyzera radost do hry v podani Zlatana dobre ze vypadol s tej Barcelony, takto chcem vidiet Zlatana co najcastejsie Ibra 4ever

Reagovat
-Pato-

dneska super výkon, Yepes me opet mile prekvapil , ale ten utok je letos užásný když se vrátí Pato s Robsonem do formy a prijde ten Tevez bude to neskutecne ... letos obhajime ! FORZA MILAN!!

Reagovat
Woods

chces Teveza?

Reagovat
Woods

verim v talianske double a v LM by to mohlo byt semifinale

Reagovat
Mr.Jindros

Aby vám to Tevez spíš nerozsekal.

Reagovat
SqueeZy
Reagovat
Ragazzo d'oro

Bohužel jsem stihnul jen druhý poločas. Má někdo link na první?

Reagovat
goodbay
Reagovat
goodbay

jinak najdeš tam i některé zápasy Interu, Juventusu, AS Roma či Lazia ;)

Reagovat
Pinturicchio

Zítřejší zápas bude pískat Tagliavento, asistenti budou Faverani a Stefani, čtvrtý Bergonzi.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jistota je, že to bude atraktivní zápas. Jen doufám, že si ho Tagliavento nebude muset udělat sám.

Reagovat
Pinturicchio

Jako začíná to pěkně, Marchisio out za karty, ted Tagliavento, během zítřka čekám zprávu, že Andrea nemůže hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tagliavento je dobrej rozhodčí. Jeho problém je, že má rád akci a když není, udělá si ji sám. Co se týče citu pro hru, je jeden z nejlepších.

Reagovat
Pinturicchio

Dobře, ale ono už je potom jedno, jak k těm případným přehmatům dojde, jestli nekvalitou rozhodčího, nebo tím, že chce zajímavý zápas a tak si ho prostě udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že v tomto zápase se není čeho bát.

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, snad máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední vzájemné zápasy na Napoli ukazují jasně na neprohru domácích. Výhra Juve by byl pomalu zázrak.

Reagovat
Pinturicchio

Já už po tom včerejším věštění Siena - Inter radši nic říkat nebudu.

Reagovat
10

remízu bych před zápasem bral okamžitě, škoda že jsme neodehráli ten zápas v původním termínu, Neapol je teď mnohem výš...

Reagovat
smazaný uživatel

remíza by byla asi úspěch

ale vždy se mi při tomhle vybaví zápas pískaný Bergonzim:

http://www.eurofotbal.cz/serie-a/2007-2008/reportaz/ssc-neapol-juventus-fc-27231/

Reagovat
10

to mi vůbec nepřipomínej

Reagovat
Pinturicchio

Jinak jsou dvě varianty, jak nahradit Claudia. Buď se vrátíme ke 4-4-2 a na křídle bude Giaccherini / Estigarribia, nebo zůstaneme u 4-2-3-1 / 4-3-3 a místo Claudia bude hrát Pazienza.

Vypadá to spíš na druhou variantu, Conte před Laziem řekl, že tenhle systém ( 4-3-3 ) nepiloval dva měsíce kvůli tomu, aby ho pak kvůi jedné absenci měnil ( i když je Claudio dost specifický hráč, kterého nebude snadné nahradit )

Reagovat
10

Pazienza bude mít obrovskou motivaci, zvládne to

Reagovat
Pinturicchio

Taky mu věřím, hodně šikovný hráč, líbil se mi pokaždé, když nastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se nebál na Claudiovo místo postavit Chela, ale je to můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani

Reagovat
DelPiero137

Kedy bude v idealnej zostave kola Gigi, ked podla komentarov prave proti Laziu predviedol zopar genialnych zakrokov.

Reagovat
goodbay

Nevíte komu se uctívala minuta ticha?

Reagovat
Francesco Totti AS

obětem povodní

Reagovat
goodbay

aha, díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný a dramatický zápas 6 branek Juve bez prohry Matri gól Pepe nádherné sólo a gól Indián dal snad svůj první gól v ligové kariéře a byl fakt důležitý Mám radost že jim v Neapoli ty čachry s počasím nevyšli podle jejich představ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele