9. kolo
27.10.2007 20:30 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Neapol si vyšlápla na Juventus

Juventus letos podruhé narazil, v souboji nováčků nestačil na Neapol a odmítl tak možnost dotáhnout na čele tabulky Inter Milán. Domácím hrdinou večera se stal Maurizio Domizzi.

Hned v úvodních desítkách vteřin prolomil hostující obranu Lavezzi a po následném rohovém kopu musel Buffon likvidovat hlavičku Domizziho. Juventus se připomněl až v patnácté minutě, pokus Del Piera srazila do bezpečí obrana, se střelou Almirona si pak poradil brankář Iezzo. Toho následně dokonce překonal Trezeguet, francouzskému útočníkovi ovšem zkazil radost zdvižený praporek v ruce pomezního rozhodčího. Na druhé straně svou šanci neproměnil Zalayeta a do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Skóre se poprvé měnili 38 vteřin po změně stran. Palladino si vyměnil míč s Trezeguetem a svou přihrávkou oslovil Del Piera, který gólovou střelou, na níž si Iezzo ještě sáhl, stylově oslavil narození syna Tobiase - 0:1.

Juventusu vedení příliš dlouho nevydrželo. Zalayeta minutu po inkasované brance sice ještě nedal, Gargano už ovšem ano. Domácí fotbalista ve 49. minutě převzal míč od Lavezziho, vyhnul se třem protihráčům a povedenou ranou překonal Buffona - 1:1.

Juventus inkasovaná branka nepoložila a Trezeguet měl hned několik příležitostí na to vrátit svému týmu vedení. Hostující útočník nejprve nastřelil tyč, poté ho vychytal Iezzo. Mezi dvě příležitosti Trezegueta se ještě vešla neproměněná šance Del Piera. Juventus své brankové možnosti nevyužil, a tak přišel trest. V 60. minutě sice Chiellini podle všeho čistým způsobem zastavil Lavezziho, sudí Bergonzi však byl neoblomný a ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Domizzi a s přehledem poslal Buffona na opačnou stranu a svůj tým do vedení - 2:1.

Juventus bude mít na rozhodčího Bergonziho zřejmě ještě hodně dlouho spadeno, v 69. minutě totiž proti němu byla nařízena druhá penalta poté, co zalayeta přepadl přes Buffona. Protesty hostujících hráčů byly opět marné a u několik minut starého zůstal i Domizzi, po jehož přesné střele to bylo již o dvě branky - 3:1.

Hosté s tímto stavem již nedokázali nic udělat a o snížení se neúspěšně pokoušeli Del Piero a Salihamidžič. Ke vstřelení kontaktní branky jim nepomohla ani krátká přesilovka poté, co se po vyčerpání všech střídání zranil Blasi.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (27)

Přidat komentář
M11

dalsi tezke utkani s novackem... verim v plny bodovy zisk

Reagovat
HOST*Alex

Držím palce JUVE. David rozhodne

Reagovat
HOST*Alex

Držím palce JUVE. David rozhodne

Reagovat
HOST*

Neapol tenhle zápas vyhraje.Zalayeta,Hamsik.

Reagovat
HOST*

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

až zase nekdo bude mluvit že nam rozhodci pomahají...

Reagovat
M11

presne ku*va uz...

Reagovat
HOST*

amozrejme ze vyhraje Neapol SSC

Reagovat
HOST*

jaj vyezrato tak,ze rozhodca zas urobil zapas....skoda

Reagovat
HOST*Táta Rozhodčího

Forza Rozhodci!!!!!!!! A Juve čumí jako vyvorané myši Rozhodčí byl můj kluk chlapci je to borec já vim

Reagovat
HOST*

SI DEMENT!!!

Reagovat
HOST*forty

ses asi vymakovanej kriple rozhodci jsou ty nej dementi ktery ja znam

Reagovat
HOST*Fuck AC a Juve

Fanoušci zkorumpovaného Juventusu si stěžují na rozhodčího, to je for. Konečně jste zjistili, jak se hrálo proti vám, tak si neztěžujte.

Reagovat
M11

ty drz hubu ty sulku... kazdy porad rika jak sudi juve tlaci... vubec tomu tak neni... obavam se ze spise naopak... podivej se nekdy na nejaky jejich zapas a pak teprve tady odsuzuj...

Reagovat
HOST*

Zkorumpovaneho juventusu? si delas prdel ne? se podivej na Inter, hovno udelali, dokud juventus nesel do 2 ligy... se podivej na statistiky, juventus byl potrestan za moggiho tak drz hubu radsi, ty 12 letej zmetku... pust si radsi NHL

Reagovat
HOST*

mam nejradsi takovy lidi kery fandi podle vysledku, ze? nefandil si nahodou pred 3 rokama chelsea??? rek bych ze interu fandis tak 2 roky, od ty doby co vyhral scudetto ze? jeslti vis co to teda je... ty nejsi fanousek interu ale vymrd... tak zalez...

Reagovat
HOST*

Zavřete držku a běžte brečet, že jste prohráli a nevím proč bych měl Interu fandit až teď, ty jelito, kvůli tomu že vyhráli titul, to je hodně velký důvod a 12.letech zmetku si piš někomu jinému ty smrade.

Reagovat
M11

http://www.footytube.com/2007/10/27/napoli-3-1-juventus/ nemam slov.. prvni penalta je vysmech...a pri druhe tezko rict ale buffon se zalayety ani nedotkl...

Reagovat
HOST*

První je sporná, ale to Zalayetu bránil dost nemotorně a druhá, kdyby neskákal tak brzo, tak je to o úraz.

Reagovat
M11

prvni je sporna ??? me rekni kde byl faul??? ze mu zastavil balon a on prepadl ???

Reagovat
HOST*1860

prvni penalta je neco hroznyho, kdyz sem to videl, malem sem rozbil mys od pocitace, to sem jeste nevedel, ze ji fakt rozbiju, kdyz uvidim tu druhou.. tohle je neco neskutecnyho, pripadal sem si jako ve 4.tride, kdy rozhodci ceka na jakykoli zakrok ve vapne aby mohl odpiskat penaltu.. je mi nabliti..

Reagovat
HOST*Roberto Baggio

Ja som to hovoril uz pred zaciatkom Serie A, ze Neapol bude velkym prekvapenim a zatial sa to len a len naplnuje....len tak dalej

Reagovat
HOST*

Tjn hodně mě překvapili hoši jedni.

Reagovat
HOST*liverpool FC

Normalne Juventusu nefandim, ale musim rict, ze podle meho nazoru byly obe dve penalty naprosto vymyslene a u te prvni stal rozhodci docela blizko. Ti hraci Neapole meli dostat karty za simulovani. Mno tak ta 2. penalta je skoda mluvit, Zalayeta uz letel hodinu predtim nez se ho Buffon stacil dotknout... Ale dneska vsichni fandime Liverpoolu, musime rozbit Gunners!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Juventus nesnasim, ale ty penalty byly opravdu hrozny...

Reagovat
M11

jsem rad ze to priznaji i fanousci rivalu...

Reagovat
HOST*1860

tak jedine slepi, idioti nebo ortodoxni fanousci rugby by mohli tvrdit neco jinyho.. doufam, ze si tenhle manik nezapiska hodne dlouho..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele