13. kolo
26.11.2011 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SS Lazio - Juventus FC 0:1

Ve šlágru kola zvítězil Juventus na půdě Lazia a pojistil si průběžné vedení. Jedinou branku zápasu obstaral ve 34. minutě po přihrávce Matriho Simone Pepe. V zápase ale byla k vidění spousta šancí, mimojiné Lazio orazítkovalo tyč.

O první rozruch se postarala Stará dáma, jmenovitě Marchisio, jenž zatáhl míč do pokutovéh území a nenápadným pokusem napálil boční síť. Další velkou šanci si Juve připsalo po standardní situaci, prudký přímý kop Marchetti vyrazil a následně dorážející Pepe minul branku. Také na druhé straně byla k vidění obrovská tutovka, kapitán Rocchi se dostal do zakončení, překonal Buffona, ale toho na brankové čáře zastoupil kolega z obrany. Juventus měl ale více ze hry, ve vápně si srovnával mířidla Pirlo, jenže branku z jasné pozice netrefil.

Lazio zareagovalo šancí Hernanese, tu ztlumil Buffon, stejně jako další pokus Rocchiho. Ve 34. minutě šel Juventus do vedení, Matri přesnou přihrávkou našel volného Pepeho, jenž v pohodě skóroval - 0:1. Nic dalšího už se v prvním poločase nestalo, takže Lazio čekal ve druhém poločase jasný úkol vyrovnat.

Velmi blízko byl Hernanes, krásnou akcí se dostal ke střele, ovšem jeho prudká přízemní rána orazítkovala tyč. Akce dál pokračovala, ale Lulič už tak razantní nebyl. Na italskou reprezentační jedničku si nepřišel ani Klose, který chtěl Buffona obstřelit. Juventus už tak aktivní nebyl, ovšem to bylo dáno vývojem zápasu. Před koncem utkání měl dvě velké příležitosti pojistit utkání Alessandro Matri, jenže Marchetti předvedl další skvělé zákroky a držel svůj tým ve hře.

Lazio už se ale nedokázalo prosadit a v souboji o průběžné prvenství podlehlo Juventusu Turín na vlastním hřišti 0:1. Stará dáma si výhrou pojistila vedení.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA LAZIO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus by prehrať nemal, na tiket dávam X2 aj keď láka ma kurz na 2

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Lazio černej kůň Serie A a v tomhle zápase mu budu věřit. Přání: 2:1, ale nejpravděpodobněji to bude remizka.

Reagovat
Veselac

tip X...1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele