13. kolo
26.11.2011 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

US Lecce - Calcio Catania 0:1

Catania se vrátila na vítěznou vlnu, i když na půdě Lecce to měla hodně těžké. Hosté rozhodli o nejtěsnější výhře až v samotném závěru, přesněji v devadesáté minutě zásluhou Pabla Barrientose. Lecce tak nadále zůstává v sestupové zóně.

První šanci zápasu měl Muriel, jenže střela skončila mimo tři tyče. O chvíli později přišli s obrovskou šancí hosté, Delvecchio zakončoval rychlý protiútok a jen zásluhou brankáře Benassiho, který v souboji jeden na jednoho uspěl, byl výsledek nerozhodný 0:0. Ve 23. minutě ztratili domácí Rubena Oliveiru, kvůli zranění musel být střídán.

Catania byla nadále nebezpečnější a Delvecchio měl další velkou šanci zápasu. Ve spolupráci s Gomézem však opět ztroskotal na domácím brankáři. Benassi zlikvidoval i pokus Bergessia a ve 34. minutě přišli s pořádnou šancí i domácí borci. Oddův přímý kop zasáhl Strasser a Andujar se musel pořádně činit.

Po změně stran vyrovnané utkání pokračovalo, šance si dokázaly vypracovat obě strany, ale více štěstí měli nakonec hosté. Ještě než padla rozhodující trefa zápasy, vychytal Andujar Corviu a Benassi podruhé v zápase Barrientose! V 90.minutě už byl ale domácí brankář překonán, Barrientos za vápnem vyslal neuvěřitelnou střelu a Benassi letěl vzduchem zbytečně, krásná branka znemanala rozhodnutí zápasu ve prospěch hostující Catanie. Svěřenci trenéra Montelly vyhráli a vrátili se na vítěznou vlnu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele