13. kolo
27.11.2011 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Bologna FC 1:1

Sardinské Cagliari opět nedokázalo vyhrát a doma si pouze rozdělilo body za remízu 1:1 s Boloňou. Přitom mohlo dopadnout ještě hůře, nebýt vyrovnávací penalty Contiho. Ještě než sudí nařídil pokutový kop, vedla totiž Boloňa díky brance Marca Di Vaia čtvrthodiny před koncem 1:0.

Úvodní minuty patřily domácím, obránce Ariaudo se vyšplahl do vzduchu a hlavou minul branku. Volný přímý kop Contiho pro změnu zlikvidoval pozorný brankář Gillet. Standardní situací hrozila i Boloňa, konkrétně Gaston Ramirez, ten narozdíl od Contiho netrefil cíl. Na konci první půle měl na kopačce první branku Victor Ibarbo, ten se vyhnul ofsajdu, jenže míč za záda Gilleta stejně jako jeho spoluhráči nedostal. To bylo v prvním poločase všechno, mnohem záživnější a atraktivnější podívaná přišla až po změně stran.

Canini poslal přihrávku Ekdala opět mimo tři tyče. Po změně stran se i hodně přiostřilo, zejména domácí borci si v několika případech vedli nedovoleně a hlavním sudím za to byli trestání žlutými kartami.

V 75. minutě se dostali hosté do důležitého vedení, míč se po rohovém kopu dostal až k Di Vaiovi a ten po téměř osmi měsících opět vstřelil branku - 0:1. Vedení hostům dlouho nevydrželo, neboť za šest minut Cherubin zatahal za dres Contiho a rozhodčí nařídil pokutový kop. Sám Conti ho bezpečně proměnil a zařídil konečnou dělbu bodů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele