Serie A - preview 7. kola

05.10.2019, 09:12, aktualizováno 06.10.2019, 12:42
Previews
Šlágrem probíhajícího kola italské ligy je bezpochyby večerní střetnutí mezi Interem Milán a Juventusem. Ještě předtím může na oba vytvořit tlak Neapol, která se představí na hřišti Turína FC. Na předchozí dvě výhry chce navázat Fiorentina, která tentokrát vyzve Udinese. Do akce půjdou také AS Řím nebo Atalanta, kteří přivítají Cagliari anebo Lecce...
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Fiorentina předvedla v minulém kole skvělý výkon a její příznivci doufají v pokračování i proti Udinese. Viola v letošní sezoně vyhrála před vlastními diváky jen jednou, ale Udinese na stadionu Artemia Franchiho pravidelně poráží. Druhou výhru v sezoně zaznamenal v minulém kole i soupeř.

Výhrou v Miláně na San Siru proti AC domácí potvrdili vzrůstající formu a jejich hra konečně začíná sklízet kýžené body. Fiorentina vyhrála dvě utkání v řadě, ve čtyřech kolech po sobě nenašla přemožitele a do dobré formy se dostává i hvězdná posila Franck Ribéry. Vincenzo Montella si tak může alespoň na chvíli oddechnout od svých kritiků, kteří volali po jeho odvolání v úvodu soutěže.

Fiorentina se dostala na desáté místo a to pochopitelně ještě nestačí. Cílem domácích jsou evropské poháry, takže i doma proti Udinese budou chtít získat tři body. Montellův tým bude v pozici favorita i díky tomu, že s Udinese na Artemio Franchi přes jedenáct let neztratilo ani bod. V loňské sezoně mu na tři body stačila jediná branka Marca Benassiho čtvrthodinu před koncem.

Podobný začátek jaký měla Fiorentina postihl i Udinese. Výhra nad AC Milán dostala "Zebry" pod tlak a ty čtyři zápasy v řadě nevyhrály. Tři body se povedlo získat až o víkendu proti nevyzpytatelně hrající Boloni. Utkání rozhodl jednou brankou Stefano Okaka. Ofenziva přitom stále zůstává kamenem úrazu, vždyť Udinese dalo gól po 370 minutách.

Tým Vincenza Montelly je až na jedinou výjimku kompletní, tou je zraněný obránce Jacob Rasmussen. Udinese dokonce žádné potíže s absentujícími hráči nemá a na stadionu Artemio Franchi se představí v plné síle. To znamená i s Rodrigem De Paulem v sestavě. Argentinec svému týmu chyběl tři utkání a s jeho návratem si kouč Igor Tudor slibuje větší údernost v utrápené ofenzivě.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Caceres - Lirola, Pulgar, Badelj, Castrovilli, Dabrel - Chiesa, Ribéry
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Troost-Ekong, Samir - Larsen, Jajalo, Mandragora, Fofana, Sema - De Paul, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.20 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - US Lecce  (neděle 15:00)
V Serii A se Atalanta posunula už na třetí místo a tam bude chtít setrvat i po domácím zápase s Lecce. Bergamaschi mají za sebou další porážku v Lize mistrů, avšak kouč Gian Piero Gasperini doufá, že to na výkonu jeho svěřenců nezanechá stopy. Body by koneckonců potřebovalo i Lecce, krčící se na poslední nesestupové pozici.

Druhé utkání v milionářské soutěži a druhá porážka. Atalantě se zápas v milánském azylu nepovedl a se Šachtarem Doněck prohrála 1:2. Pro případné postupové plány to znamená zásadní komplikaci, Bergamaschi jsou ve skupině bez bodu poslední a v dalších dvou duelech se střetnou s favorizovaným Manchesterem City.

V domácí soutěži však Atalanta válí, prohrála jen jedno utkání, vyhrála i na půdě AS Řím a před týdnem deklasovala Sassuolo 4:1. navázala tak na úspěšný závěr loňské sezony, díky kterému si historickou účast v Lize mistrů zajistila.

Lecce se po svém návratu do nejvyšší soutěže stále tak trochu rozkoukává. Doma zatím nezaregistrovalo žádný bod, venku však bylo úspěšné hned ve dvou případech. Hosté vyhráli v Turíně nad Granata 2:1 i na hřišti SPALu 3:1. Paradoxně se tak Giallorossi daří více venku, než na domácí půdě a rádi by to potvrdili i na stadionu Atleti Azzurri D'Italia.

Navzdory velkému zápasovému vytížení je na tom Gasperiniho mužstvo dobře a pro utkání s Lecce v kompletním stavu. Neplatí to ale o soupeři, Lapadula, Dell'Orco i Farías mají zdravotní potíže a kouč Fabio Liverani je tak nemůže využít.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Kjaer, Djimsiti - Hateboer, Freuler, De Roon, Gosens - Malinovskyi - Gómez, Zapata
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Rispoli, Lucioni, Rossettini, Calderoni - Majer, Petriccione, Tabanelli - Mancosu - Falco, Babacar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.11 - 14.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Víc jak osm let Boloňa nedokázala v domácím prostředí Lazio porazit a další příležitost bude mít v neděli odpoledne. Stadio Renato Dall'Ara vyloupil po dlouhé době největší rival soupeře AS Řím a totéž se pokusí i Lazio.

Osm domácích zápasů v řadě Rossoblu neprohráli a dokonce neztratili ani bod. Jenomže každá série jednou končí a platilo to i o té boloňské. Stadio Renato Dall'Ara vyloupil po necelých sedmi měsících AS Řím a Boloňu jakoby tato porážka poznamenala i do dalších kol. Remíza v Janově a další ztráta všech bodů na půdě Udinese měla za následek propad na jedenácté místo tabulky.

Svěřenci trenéra Siniši Mihajloviće chtějí zpátky na vítěznou vlnu, ale k tomu musí zlomit černou sérii zápasů proti Laziu. Rossoblu doma nad Biancocelesti víc jak osm let nevyhráli. Poslední výhra se na stadionu Renato Dall'Ara urodila v lednu 2011 a od té doby Boloňa porazila pak Lazio ještě jednou v Římě.

Hosté se na vzájemné utkání dobře naladili. Porazili v minulém kole jak Janov, tak v Evropské lize i Stade Rennes. Stále je však na čem pracovat a do spokojenosti mají všichni v kádru daleko. "Jsme si dobře vědomi toho, že jsme v této sezoně zatím nedosáhli takových výsledků, které jsme si v Serii A i v Evropské lize zasloužili. To pro nás znamená, že musíme lépe využívat naše šance," prohlásil po zápase s Rennes kouč Simone Inzaghi. Lazio s Rennes prohrávalo, ale po změně stran dokázalo výsledek otočit a získat ve skupině první tři body.

Boloňa se musí obejít bez Soriana i Dijkse, nikdo další pak týmu neschází. Lazio je na tom ještě lépe a i po čtvrtečním zápase Evropské ligy je kompletní.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Denswil, Krejčí - Medel, Džemaili - Orsolini, Palacio, Sansone - Santander
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Marušić, Milinković, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Caicedo, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.67 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Do boje o další body se zapojí také AS Řím, které na domácí půdě Olympijského stadionu přivítá Cagliari. Celek ze Sardinie se po počátečním vlažném startu zvedl a v současné době ztrácí na AS jen jeden bod.

Už je to poměrně dlouhá doba od chvíle, kdy se sardinské Cagliari vrátilo z Říma po zápase s AS jako vítěz. Konkrétně od února 2013, kdy "Vlkům" nasázelo hned čtyři branky. Byl to právě tento zápas, který z brankáře Maura Goicoechey udělal v myslích fanoušků AS téměř vulgární slovo. První branku utkání tehdy dával mladý záložník Radja Nainggolan, který rostl po boku Contiho a Cossua.

O více než šest let později se do Cagliari vrátil, aby mu pomohl dostat se na vyšší úroveň a aby sám našel klid po nevydařeném angažmá v Interu. A protože velkou část své kariéry spojil Nainggolan právě s AS Řím, které je jeho srdeční záležitostí, bude pro něj další zápas na Olimpicu opravdu emotivní událostí.

"Je to veřejně známá věc, že mám AS Řím v srdci. Pro mě je to víc než jen klub, je to rodina. Netajil jsem se tím, že jsem právě v AS chtěl uzavřít kariéru. Kdyby to bylo jen na mě, zůstal bych až do konce. Ale teď jsem v Cagliari, jsem tu proto, abych mu pomohl a abych se i já osobně zlepšoval. A za tento klub budu dýchat, protože mu za mnohé vděčím. Římané se přes léto hodně změnili a nebude to snadný duel, ale jsem si jistý, že při maximálním nasazení uhrajeme dobrý výsledek."

Celek ze Sardinie prohrál v úvodních dvou duelech Serie A, ale od té doby udělal velký pokrok. Tři z minulých čtyř zápasů vyhrál, jen naposledy mu gól Joãa Pedra proti Hellasu Verona nestačil. Trenér Rolando Maran ale může být vesměs spokojený s tím, co jeho hráči předvádí. Zvlášť, když vezmeme v úvahu, že stále nemá k dispozici brankáře Cragna nebo schopného kanonýra Pavolettiho.

Zranění pronásledují i Římany. Pro zápas s Cagliari budou scházet dlouhodobě zranění Perotti, Pellegrini a Ünder, menší potíže má stále ještě Henrik Mchitarjan. Aby toho nebylo málo, tak si čerstvě uzdravený obránce Zappacosta poranil vazy v koleni. Kapitán Alessandro Florenzi musel vynechat utkání Evropské ligy kvůli chřipce a není jisté, zda se stihne dát do kupy.

Tenhle duel Římanům moc nevyšel, protože na půdě rakouského Wolfsbergeru byli jasnými favority. Přesto se v hodně obměněné sestavě zmohli jen na bod. V Serii A se týmu trenéra Paula Fonsecy daří líp - Giallorossi jsou před sedmým kolem na výborném pátém místě a na příčky Ligy mistrů ztrácejí jen dva body. Měli by ale zlepšit obranu, která dostala o tři branky víc než protivníci z Cagliari.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Florenzi, Smalling, Mancini, Kolarov - Cristante, Veretout - Zaniolo, Pastore, Spinazzola - Džeko
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Cacciatore, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini - Nandez, Cigarini, Rog - Nainggolan - J. Pedro, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.26 - 8.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - SSC Neapol  (neděle 18:00)
Těžké utkání má před sebou Neapol. Svěřenci Carla Ancelottiho se představí na horké půdě Turína FC, který zatím podává hodně nevyrovnané výkony. Granata bude chtít využít úbytku sil Parthenopei, ti totiž v týdnu hráli náročné utkání Ligy mistrů v Genku.

Už se zdálo, že se Turín obratem nad AC Milán dostane na vítěznou vlnu, ale hned o pár dní později přišlo vystřízlivění. V Parmě Granata prohrála 2:3 a místo postupu na pohárové pozice zůstala na osmém místě. Herně už se to však přibližuje tomu, co chce Walter Mazzarri s Turínem hrát, tedy ofenzivní fotbal plný gólů. Přesně takovým stylem si totiž udělal jméno v Neapoli. Pro něho bude zápas s Azzurri ozvláštněn, na druhou stranu proti svému bývalému zaměstnavateli nenastoupí poprvé.

Neapol po domácím výpadku s Cagliari porazila Brescii, ale v týdnu na půdě Ligy mistrů znovu zaváhala. "Je politování, že jsme nevyhráli, ale musíme se dívat dopředu. Bod je užitečný a pevně ho držíme," konstatoval Ancelotti. Remíza 0:0 v Genku je pro ní ale málo, zvláště když v prvním zápase dokázala porazit Liverpool. Podle Carla Ancelottiho se zase tolik neděje, skupina je rozehraná dobře a i v Serii A zůstává v kontaktu s čelem, byť na vedoucí Inter už ztrácí šest bodů.

Parthenopei potřebují v Turíně nutně uspět už proto, že ve stejném kole se střetne vedoucí Inter s druhým Juventusem. Tedy minimálně jeden z nich ztratí a to je příležitost pro Neapol. Jak moc ji zápas s Genkem ovlivní zůstává otázkou. "Teď se musíme soustředit na nedělní zápas v Turíně. Čeká nás obtížný soupeř, který má hlad po bodech. Pracujeme ale velmi dobře, abychom ze sebe dostali maximum a vrátili se na naší cestu," prohlásil hostující Gianluca Gaetano.

Turín se musí obejít bez Bremera i Pariginiho, kouč Walter Mazzarri má ale dostatečně široký kádr aby oba absentéry nahradil. Stejný počet hráčů schází i hostující straně. Zdravotní potíže měli Tonelli a Maksimović.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Lyanco - De Silvestri, Baselli, Rincón, Meité, Ansaldi - Verdi - Belotti
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Hysaj, Manolas, Ghoulam - Callejón, Allan, Fabian Ruiz, Zielinski - Llorente, Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.06 - 3.87 - 1.92
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Juventus FC  (neděle 20:45)
Konečně je to tady! Sedmé kolo Serie A uzavře ten nejočekávanější duel. Poslední mistr a dlouhodobý vládce Itálie přijede z Turína na San Siro, kde se proti němu postaví jeho aktuálně největší konkurent. Konkurent, na jehož lavičce sedí někdejší modla fanoušků Juventusu, Antonio Conte.

Od prvních povedených zápasů se o Interu mluví jako o největším vyzyvateli turínského Juventusu a všichni s napětím očekávají, až se spolu tyhle dva týmy poperou. Ta chvíle nadejde v neděli večer, jak se na tradiční šlágr dvou odvěkých rivalů sluší. Letošní první Derby d‘Italia však bude mít kromě všech tradičních soubojů další pikantní příchuť. Na lavičce Inter totiž sedí muž, který se v Juventusu stal symbolem úspěchu.

Fanoušky velmi oblíbený dřívější hráč i trenér Antonio Conte. Pomáhal Juventusu vzchopit se po pádu do druhé ligy a reputaci mu napravoval i následně mezi nejlepšími mužstvy v Lize mistrů. Pomáhal mu vytvořit prostředí, které se v italském fotbale stalo pravidelným přísunem mistrovských titulů. Velký dříč jako hráč a skvělý motivátor coby trenér. Starou dámu trénoval ve více než 150 zápasech a jeho úspěšnost přesahovala 67%. Získal si navíc srdce fanoušků i hráčů.

A teď má pod palcem vývoj Interu, z něhož hodlá udělat podobně úspěšný tým jako Juventus. Conte často opakoval, že pro něj je trénování především práce a jako správný profesionál bude vždycky největším fanouškem toho klubu, který zrovna trénuje. Přesto se na obou stranách najdou fanoušci (a není jich málo), kteří mu jeho minulost/přítomnost nemůžou zapomenout a vnímají jej jako zrádce.

Teď navíc velmi úspěšného. Pod jeho vedením totiž Inter roste s každým zápasem. V rámci ligy je na prvním místě oprávněně a hádejte před kým. Serie A pro něj zůstává soutěží, ve které je jako jediný tým stále ještě stoprocentní, což se třeba o Juventusu už říct nedá. V minulém kole si Inter poradil s janovskou Sampdorií a dostal od ní svou teprve druhou letošní branku, takže se pořád pyšní nejlepší obranou v lize.

Minulé kolo nebylo zcela šťastné pro Alexise Sáncheze, který sice dal gól, ale byl také vyloučen, takže o ostře sledovaný duel s gigantem přijde. Otázkou bude, co s Interem udělá poslední náročné klání Ligy mistrů. V ní se Nerazzurri střetli se samotnou Barcelonou a od začátku nehráli vůbec špatně. Šli dokonce do vedení díky brance Lautara Martíneze. To však nakonec nestačilo na skolení slavného soka a Inter prohrál 2:1.

S Juventusem už toho Inter sehrál opravdu požehnaně. Celkově se oba týmy potkaly už v 248 případech a Nerazzurri byli úspěšní sedmasedmdesátkrát. Juventus už si připsal 110 výher a diváci viděli už 674 branek. Nejvíc jich dali tři hráči - Giuseppe Meazza za Inter, Omar Sívori za Juventus a také Roberto Boninsegna, který působil v obou týmech.

Juventus na rozdíl od svého soka ještě ani jednou v sezoně neprohrál, byť se od Sarriballu čekal asi větší kolotoč. Stará dáma si naposledy poradila se SPALem a dařilo se jí i na mezinárodní úrovni. Bayer Leverkusen se v Turíně neprosadil ani jednou a po gólech Higuaína, Bernardeschiho a Ronalda odjížděl potupen. V základní sestavě Interu bychom měli vidět Romelua Lukakua, který proti Barceloně nenastoupil. Trenér Sarri by měl vsadit na zkušenost i um Ramseyho, který bude zřejmě podporovat duo Ronaldo - Higuaín.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Godin, De Vrij, Škriniar - Candreva, Barella, Brozović, Sensi, Asamoah - Lautaro Martinez, Lukaku
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Ramsey - Higuaín, Cristiano Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.17 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - Parma Calcio  (sobota 15:00)
Parmě se povedly poslední dva duely a bude chtít ve sbírání bodů pokračovat. V sobotu k tomu bude mít ideální příležitost ve Ferraře, kde se představí na půdě SPALu. Ambiciózní domácí ekipa totiž strádá a předvádí výrazně horší výkony než v minulé sezoně.

Trenér Fabio Semplici nemá jednoduché a snadné spaní, protože na jeho hlavu se snáší vlna kritiky. A to především za výsledky, které SPAL v letošní sezoně hodně trápí. Tým, který je zvyklý pohybovat se kolem středu tabulky a postupně si vybudoval určitý respekt svých protivníků, letos strádá. Aktuálně se usadil až na předposledním místě a doposud za šest kol posbíral jen tři body!

V sezoně se mu povedlo jednou vyhrát, když si SPAL trochu překvapivě poradil s favorizovaným Laziem. A trenér Semplici si zřejmě myslel, že od té doby se jeho svěřenci chytnou a věci se zlepší. Nezlepšily. SPAL totiž další tři duely prohrál a v každém z nich dostal minimálně dvě branky. Obrana je celkově jeho velkou slabinou, což dokládá 13 inkasovaných gólů - druhé nejvyšší číslo v celé lize.

Zkušený obránce Nenad Tomović ale věří, že se výkony defenzivní linie brzy zlepší. "Myslím, že se jen potřebujeme sehrát. Obrana není jen povinností brankáře nebo čtyř mužů před ním, ale každého, kdo vyběhne na trávník. Máme zde hodně nových tváří, takže to chvíli trvá, než se dostaví výsledky a než si na sebe na trávníku zvykneme. Je pravda, že poslední dobou se nám nedaří, ale přesto prosíme fanoušky o trpělivost."

Parma naopak předvádí právě poslední dobou skvělé výkony a zlepšuje se každý týden. Aktuálně je už na výborném 9. místě a chce výš. Po Sassuolu si tři body vzala také z duelu proti Turínu, což nedokáže každý.

V duelu se SPALem se ale trenér Roberto D‘Aversa bude muset obejít bez zraněného obránce Mattea Darmiana. Domácí trenér Semplici má naopak z marodky dobré zprávy. Dohromady se totiž dali Slovinec Kurtić a také obránce Felipe, který se pokusí uzmout místo v základu zkušenému Tomovićovi.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Tomović - Sala, Murgia, Missiroli, Kurtić, Reca - Petagna, Floccari
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo, Pezzella - Kucka, Hernani, Barillà - Kulusevski, Inglese, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 3.30 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hellas Verona - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Sobotní podvečer nás zavede do Verony, kam se dostaví Sampdoria. Na první pohled nudný zápas dvou nepříliš sledovaných (a sledovatelných) týmů. Oba ale zoufale potřebují body, především pak hosté, takže se minimálně z jejich strany dá čekat boj o všechno.

Krize janovské pýchy pokračuje. Námořníci sjednocení pod názvem Sampdoria se totiž stále nemohou odlepit ode dna tabulky. Měli k tomu už šest pokusů, ale jen v jednom z nich dokázali bodovat naplno. Poradili si sice s Turínem, což není zrovna jednoduchý úkol, ale k čemu jim to bylo? Všech pět ostatních duelů prohráli a herně pod trenérem Eusebiem Di Francescem také zrovna nepřesvědčují.

Jejich ofenziva nasázela jen čtyři branky, což je druhá nejhorší produkce v celé lize. A obrana je na tom ještě hůř, protože dostala už 14 gólů. Nikdo jiný tolik branek neinkasoval. Naposledy Doria v podstatě ani netrápila favorizovaný Inter, který si i přes branku českého záložníka Jakuba Jankta poradil a třemi góly si podrobil domácí tým.

Dobrou zprávou (i když to je zatím spíš relativní) je návrat obránce Jeisona Murilla, který už si "odpracoval" svůj karetní trest. V útoku domácího Hellasu by se znovu měl objevit polský útočník Mariusz Stępiński, na kterého trenér Ivan Jurić spoléhá.

Hellas se nachází v lepší pozici než jeho sobotní sok, ale že by si mohl vyloženě pískat, to taky není pravda. Jeho současné 14. místo je výsledkem jen dvou porážek, jediné výhry a tří remíz. Body si Hellas se svým oponentem rozdělil také v minulém kole, když využil chyby lepšího Cagliari a srovnal díky obránci Davidu Faraonimu.

Vzhledem k jeho delší absenci v první lize se proti Sampdorii nestaví tak často. Za posledních dvacet let došlo ke třinácti oficiálním duelům a drtivou většinu z nich (celkem 8) vyhrála Sampdoria. Hellas se radoval naposledy koncem října 2013, kdy na Stadio Marc'Antonio Bentegodi úřadovali hráči jako Jorginho, Luca Toni, Rômulo nebo Emil Hallfredsson. Doria tehdy vyšla střelecky naprázdno a je dost možné, že se situace bude opakovat i nyní.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Dawidowicz, Gunter - Faraoni, Amrabat, Miguel Veloso, Lazović - Zaccagni, Verre - Stępiński
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Murillo, Colley, Depaoli - Bereszyński, Ronaldo Vieira, Ekdal, Jankto, Murru - Rigoni, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.62 - 3.35 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - AC Milán  (sobota 20:45)
Těžké časy prožívá AC Milán a nic jednoduchého ho nečeká ani v Janově. Rossoneri tam sice při posledních dvou návštěvách vyhráli, ovšem aktuálně se potýkají s mizernou formou. Dobře na tom není ani Janov, ten je po šesti kolech na sestupovém osmnáctém místě. V ohrožení jsou oba trenéři, jak Andrea Andreazzoli, tak i Marco Giampaolo.

Na stadionu Luigi Ferraris dojde k souboji dvou týmů, které se herně a výsledkově trápí. Janov sice začal dobře, ale ve třetím kole padl s Atalantou a od té doby čeká na vítězství marně. Před týdnem navíc schytal pořádnou nadílku od Lazia. Brankář Radu inkasoval celkem čtyřikrát a kouč Andreazzoli po utkání zuřil. A nebyl sám, velmi nespokojen byl i prezident Enrico Preciozi, který dokonce nabídl trenérské místo Gennaru Gattusovi. Někdejší milánský záložník a trenér odmítl a Andreazzoli tak na svém místě setrval.

AC na tom není o moc lépe, však od osmnáctého Janova ho dělí pouhý bod a také tady byla nabídnuta trenérská pozice nové tváři. Současný trenér ukrajinské reprezentace Andrej Ševčenko měl prozatím odmítnout, neboť se chce soustředit výhradně na svojí aktuální práci.

Rossoneri před týdnem prohráli doma s Fiorentinou 1:3, když znovu předvedli mizerný výkon. Od letního příchodu Marca Giampaola se hra Milána nikam neposunula a rozhořčení fanoušci musejí při pohledu na tabulku jen nevěřícně kroutit hlavou. Po šesti kolech je na tom Milán nejhůře od konce třicátých let minulého století. "Pracujeme na tom, abychom si vedli lépe. Říkáte, že pracuji hodně, ale špatně? Najdeme řešení, nikdy však nebudu rezignovat," prohlásil kouč Giampaolo, jenž přiznal, že od mládí fandil spíše Interu. "Říkal jsem, že sem Inter podporoval, když mi bylo deset let. Nejsem ale žádný trojský kůň, nemám žádný budget na špatný výsledek proti Janovu," dodal rozhořčený Giampaolo.

Na místo činu se vrátí nejen Krzysztof Piatek, ale i Marco Giampaolo, který na Marassi působil v barvách rivala Sampdorie. Na druhé straně se proti bývalým spoluhráčům postaví Cristian Zapata.

Janov se musí obejít bez Sturara a Goldanigy. Kompletní není ani Milán. Matteo Musacchio uviděl proti Fiorentině červenou kartu a v Janově tak dostane šanci nová posila Léo Duarte. Stále zraněný je stoper Caldara.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Romero, Zapata, Criscito - Ghiglione, Schöne, Radovanović, Lerager, Pajac - Kouamé, Pinamonti
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Duarte, Romagnoli, Hernández - Krunić, Bennacer, Calhanoglu - Suso, Piatek, Leao
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.31 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán660013:218
2.Juventus FC651011:516
3.Atalanta Bergamo641115:913
4.SSC Neapol640215:1012
5.AS Řím632111:911
6.SS Lazio631211:410
7.Cagliari Calcio63129:610
8.Turín FC630310:109
9.Parma Calcio63038:99
10.ACF Fiorentina622211:108
11.Bologna FC62227:78
12.Udinese Calcio62133:57
13.US Sassuolo620411:126
14.Hellas Verona61324:56
15.Brescia Calcio62047:96
16.AC Milán62044:86
17.US Lecce62046:126
18.Janov CFC61237:135
19.SPAL 201361055:133
20.UC Sampdoria61054:143

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (572)

Přidat komentář
To som ja

Dnes jedooký so slepým,Janov-Milán,ako to vidíte hecne sa AC-čko a konečne vyhrá?

Reagovat
Largo

Myslim, ze to dneska AC pod vlivem Giampaolovy agonie zvladne.

Reagovat
To som ja

Tak nakoniec som tipol 2-ku na AC aj keď štyri strelené góly my veľkú nádej nedávajú

Reagovat
smazaný uživatel

To nejlepší až na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli inter předvede ten samý výkon jako v prvním poločase proti barce a zvládne i ten druhý podobně tak nemám strach o pozitivní výsledek pro inter. Budu tam osobně těším se.

Reagovat
To som ja

Potom to skončí 1:2 nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechám se překvapit, ale mám ještě strach z toho hňupa co to bude pískat(Gianluca Rocchi) aby ten zápas úplně neposral.

Reagovat
ED91

Reagovat
Nuno čomes

Užívej.

Reagovat
Antijuve

Jsem zvědavý, jak nás zase zazdí juventino Rocchi. Nechápu, že tohle hov........ může pískat derby.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pipo123

Verona je výborná, hrajú to na čo majú, spolahliva obrana, hlavne Marash Kumbulla vyzerá skvele, na to že má 19 rokov Albanec, šup sním do Lazia

Reagovat
cresposuper

Co bude hrat dnes Milan? 4321?

Reagovat
smazaný uživatel

holomajznu

Reagovat
LesyJePan

ale ide o to v akom rozostavení!

Reagovat
LesyJePan

Myslim ze Bonaventura alebo Hakan budú hrať na kraji zálohy, prípadne sa budú striedať. Tragická zostava ináč, človek cely týždeň premýšľa ako to bude vyzerať na hrote bez Piatka s Leaom ktory jediny nieco v poslednych zapasoch ukazal a pozrime sa, pan trener stiahne Leaa a da tam vecne tragickeho Turka. Genoa podme, nech uz je prec!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takzvanú "postupku"

Reagovat
Zark

v. stromecek

Reagovat
smazaný uživatel

Suso už neprejde ani Criscita so zraneným svalom?

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
CubONE

Mate nejaky stream?

Reagovat
cresposuper
Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Pipo123

AC

Reagovat
10

Janov zaslouženě, to byla otázka času...AC je čím dál horší, což je teda docela umění

Reagovat
Pipo123

Aj proti nám mali dobré momenty, na tieto zápasy sa vždy vedia hecnút

Reagovat
cresposuper

Mne napriklad Janov doteraz vobec neprisiel tak tragicky, ak by vyhodili Andreazzoliho, tak by to podla mna posrali.

Reagovat
Pipo123

Btw já som bol v tom že ho vyhodili po tom zápase na Lazie, až teraz som zistil že tam ešte stále je

Reagovat
10

Vidím to stejně, jenže to jsme si celou sezónu říkali i u Empoli a jak dopadlo ale na ten fotbal se dobře kouká, připomíná to místy Gasperiniho Janov

Reagovat
LesyJePan

Ja byť Maldinim tak Giampaolo letí už teraz cez polčas.

Reagovat
Morgue

Tak já to vidím na klubový rekord za posledních 120 let...

Tohle je hnuuuuj... Jak pustil te vůbec nekroucený přímák. talent..

Reagovat
CubONE

Duarte je hrozny, cela zaloha tiez. A Reina si prave dnes musi vybrat tu jednu minelu za 3-4 roky.

Tak asi posledny polcas Giampaola v Milane.

Reagovat
Pipo123

Obrana nevyzerá najistejšie, ale vaša záloha je hrozná, veď Janov cez nich jednoducho prechádza.

Reagovat
Morgue

Na zálohy tečeme už poslednch 10 let... žádná změna.

Reagovat
CubONE

Hakan-Biglia-Kessie v este horsej forme ako predtym. Fakt katastrofa.

Reagovat
Morgue

Chci se jednoho dne podívat na přímý přenos zápasu po kterém bych cítil hrdost. Asi chci toho moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je vacsi troll GiamPP alebo Pepe?

Reagovat
CubONE

Mne normalne chyba trio Urby, Constant, Muntari.

Reagovat
CubONE

5min bez Hakana a gol

Reagovat
Pipo123

Jak môže byť toto penalta? Veď nezmenil smer lopty, ledva sa ho dotkla, možno aj vôbec a ešte červená

Reagovat
LesyJePan

Akoze nezmenil? Ved ju podla mna zastavil.

Reagovat
LesyJePan

Aha som si az teraz vsimol ze si to ty Pipo ..

Reagovat
Pipo123

Nezastavil ju Leao? ešte k tomu červená

Reagovat
CubONE

Cervena podla mna za nesportove zahranie. Ak to uznal ako umyselnu ruku, tak je fajn.

Reagovat
LesyJePan

Červena nemusela byť, penalta podla mna jasná. Ruka to bola a od tela jednoznacne.

Reagovat
Pipo123

A možno aj jo, teraz som videl záznam a on fakt asi zmenil smer tej lopty, mne to najskôr prišlo ako že sa jej len ľahko dotkol a potom už išla od Leaa preč. tak teda potom jasná ruka

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
CubONE

Ved ju zastavil, Leao by ho obisiel.

Reagovat
Panděvova ofina

Uplně v pořádku

Reagovat
CubONE

Calabria

Reagovat
CubONE

A mohli sme to dohrat pokojnejsie v prevahe.

Reagovat
Panděvova ofina

Goriš, pojď

Reagovat
CubONE

Reagovat
LesyJePan

toto ked bude penalta tak ....

Reagovat
CubONE

Ball dont lie!

Reagovat
Zark

proc tam vlastne neni doesnt?

Reagovat
CubONE

V slangu to tak casto americania pouzivaju, trebars aj You was sa niekedy hovori. A tuto frazu teda spopularizoval Rasheed Wallace po trestnych hodoch v NBA.

Reagovat
Zark

Reagovat
LesyJePan

V dobre VAR odpiskat takuto penaltu, to je na distanc.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

" Futbal v Taliansku je tá najlepšia choroba, pretože ľudia sú ňou nakazení od detstva až po starobu. Mám susedku, zlatá dáma, ktorá býva nado mnou a má tuším 75 rokov. Vždy po zápase mi hovorí: 'Hral si dobre, si šikovný chlapec', ale keď zahrám zle, dá mi facku a povie že som mal na viac. V Belgicku by sa to nikdy nestalo!

Reagovat
Pipo123

Mertens

Reagovat
10

a po facce následuje 18 kotoulů a hysterický držení se za hlavu

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ramos, Strakosha, Milinkovic, Alberto, Correa, Caicedo, všetci dostávajú nové zmluvy v Laziu. Ono to vyzerá že Lotito a Tare sa konečne poučili a každý rok tie zmluvy hráčom vylepšujú a pravidelne predlžujú. Bolo na čase, ten pruser okolo De Vrija bol amaterizmus.

Reagovat
Pipo123

LAZIO (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Marusic, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Correa, Immobile.

A disposizione: Proto, Bastos, Patric, Vavro, Lazzari, Lukaku, Jony, Cataldi, A. Anderson, Parolo, Berisha, Caicedo.

Marusic si teda vybojoval základ pre ligové zápasy, ale prečo nie, evidentne mu konkurencia Lazzariho pomohla.

Reagovat
celestial-

Vavro hral ako v EL?

Reagovat
Pipo123

Dostal najslabšiu známku v obrane, pôsobil dosť neisto, ale to aj preto lebo hral proti nemu Niang a ten mu robil veľké problémy

Reagovat
Pipo123

Ciro iná forma

Reagovat
Zark

to teda

Reagovat
cresposuper

Zaujimave, ze zrovna v zapase proti nam hral vyborne Caicedo a ked tam prisiel Immobile, tak bol uplne neskodny.

Reagovat
Pipo123

Tak keď mu stiahol Alberta aj Milinkoviča, rovnako to bolo aj teraz proti Rennes, jak tam neboli tak sme hrali hovno. Prišiel Alberto a SMS a už to išlo, veď ALberto má už 1+6 v tejto sezóne, beast jak hovado tiež

Reagovat
Pipo123

Cirooooooooooooo

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Alberto Aquilani

Môžme si hodiť kockou kto sa zrakví najbližšie. Fakt neuveriteľné. Dlhodobo Perotti, Cengiz, Pellegrini, Mkhitaryan, teraz si koleno dorakvil Diawara, zranený je aj Florenzi a navyše je otázka času, kedy sa znova chytí za slabiny Spinazzola a Pastore je toho schopný aj na lavičke.

Fonsecovi nie je čo závidieť, som zvedavý, ako z tohto vykorčulujeme. Inak, každý tréner musí mať to svoje... Fonseca to má v Zaniolovi na ľavo, to fakt nežerem. To zranenie inak dovtedy od nás asi najlepšie hrajúceho Diawaru nám pomohlo, lebo Zaniolo šiel z ľava do stredu a otvoril sa priestor pre Kolu.

Apropo, minulé kolo nám v Lecce neodpískal oveľa väčšiu penaltu ako toto. Ja by som teda nepískal ani tú v Lecce, ale keď sa tu už chváli VAR, tak tie chyby stále sú... a u nás nejak často...

Reagovat
Lech

16. blrec s ACL za posledni roky. Taky jsem si rikal ze je Diawara zatim na balonu dost v pohode, naopak jsem na hristu marne hledal Veretouta, ten hral co, trequartistu? Wtf... No ted je tam kde patri. Verim ze tam neco spadne, oni krome poloviční penalty nic neukazali

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne v strede poľa dobre odoberal lopty a zbieral aj tie z druhej vlny pri našej bráne, čiže to, čo úspešne nerobí Cristante...

Reagovat
smazaný uživatel

Diawara má podle prvních zpráv natržený meniskus, zrovna když se rozehrál ke slušným výkonům.

Reagovat
cresposuper

Na druhej strane namiesto Zaniola tam na kridlo uz nikto nezostal, ci?

Reagovat
Alberto Aquilani

A prečo ho neprehodil s Kluivertom? Takto to ani jeden nemal na strelu...

Reagovat
cresposuper

OK.

Reagovat
Alberto Aquilani

a to mi úplne vypadol mŕtvy Zappacosta...

Reagovat
Pipo123

Correa má neskutočnú techniku, rýchlosť, prehľad, ale tá koncovka, v závere nedá sám pred brankárom a následne nepremení penaltu tak labilného hráča v koncovke som dlho nevidel, pritom v závere minulého ročníka sa do toho dostával, asi to bola len náhoda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stejně jako v Seville. Skvělý individuální schopnosti, ale nemá finální produkt. Škoda, na jeho hru je jinak skvělý pohled.

Reagovat
Pipo123

Stále má len 25 rokov, verím že vekom sa do toho dostane, on už v závere minulej sezóny sa rozohral a dokázal zakončovať výborne, jeho góly nás ťahali.

Reagovat
Zark

.....co to bylo v rime na konci tvle??

Reagovat
Alberto Aquilani

nič, proste debilní rozhodca si povedal, že všetky sporné situácie pískne proti nám...

Reagovat
Alberto Aquilani

on tam vraj Fonseca a aj pár ľudí z realizačného tímu dostalo Červené karty, ale to som nevidel, lebo mi stream takticky jebol reklamu na posledných 30 sekúnd

Reagovat
Zark

ja to prave prepl jen na ten konec jak tam bezela 100 minuta a takova mela tam.... a Fonseca, ktery vypada vzdy jako totalni klidas se tam malem pustil do sudiho

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak to choďte s celým VARom doriti. Minulý zápas nám neodpískal jasnú ruku, ani sa len nešiel pozrieť, teraz fúkne proti nám ruku, ktorá bola oveľa menej rukou aká tá nám neodpískaná. A za čo neuznal Kalinicov gól? Úplne normálny súboj, to že tam Olsen vletel ako Salo predsa nie je Kalinicova chyba, a ani si to len nešiel pozrieť. Boli sme okradnutí o 2 body a to doslova.

Reagovat
Lech

Olsen chybu neudelal. Vsak dostal vetsi ranu jak ten picusek Pisacne, ktery jak videl ze to je gol tak se poskladal a to divadlo jsem mu teda nesezral. Rozhodci se z toho posral. Dneska vubec nezvladl.

Jinak nevsiml sis jak tam dzeko cca v 85. po hlavicce byl osetrovanej, ze mel promacklou licni kost? Prislo mi ze tam ma jakysi dulek, doufam ze jsem jen spatme videl, na Kalinice se mi kouka straaasne

Reagovat
Alberto Aquilani

Bola to chyba oboch, Olsena aj Pisacaneho. Pisacane ako ucítil Kalinica, tak hral divadlo a vletel do Olsena, ktorý bol až moc blízko. Kontakt Kalinica bol minimálny, nič s vystretými rukami a keď tam aj malý dotyk rúk bol, podľa mňa to nemohlo Pisacaneho nijak ohroziť.

Proste absolútny zmrd, proti nám VAR funguje a vedia si všetko overiť, tu sa ani nejde pozrieť... Najhoršie na tom je, že nie sme v pozícii, kedy by sme mohli takéto body oželieť. Máme zdravých 10 ľudí.

Kalinic hrá podľa mňa dobre, a aj spolu s Džekom teda fungujú úplne inak ako Džeko so Šikem.

Reagovat
Maritazzi

Ten zmrd hlavně pískal celej zápas naprosto příšerně, Mancinimu pískal jako faul každej souboj, když Diawara ukázkově vypíchl balon zezadu, nebezpečnej trestňák proti nám, penalta jako jo, ale po Lecce je to fakt úsměvný. A ten závěr už si vyloženě vychutnal, uznal gol, žádná signalizace, že by to gol nebyl a pak bez pohledu na VAR udělá faul. Špína nechutná. Výborný, tohle, zraněnej Džeko, Diawara a jdem dál.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som v tomto stará škola, proste by som nepískal ani tú v Lecce, ale v kontexte s ňou už teda duplom nie ani tú dnešnú. Nemám rád pískanie týchto penált za každú hovadinu, ale jo, keď sú nejaké pravidlá, aj keď debilné pravidlá, tak OK, ale potom to majú aj rovnako pískať.

Inak čo vravíš na Fonsecu? Trošku mi pripomína Rudolfa z prvej sezóny.

Reagovat
Maritazzi

Asi jenom z části. Mně přijde, že se každej zápas přizpůsobuje calciu víc a víc. Na začátku to vypadalo jako Rudi v poslední fázi, ale dokáže ten tým zvedat, i přes tu současnou vlnu zranění. Absence jako Cengiz, Perotti nebo Mikhi jsou pro něj moc, ale i tak dokážeme hrát super fotbal, akorát bez koncovky. Jediný s čim mám zatim problém je Cristante, kterej vypadal skvěle v přípravě, ale teď ta jeho nedynamičnost zase vyniká a bohužel pro nás bude hrát všechno. Zbiasovanej na základě posledních výkonů by mi vyhovoval střed Veretout-Diawara a byli bychom všichni happy. Každopádně mi přijde super obrana, zvlášť to, že při fandění nám můžu chválit stopery.

Věřím, že postupně to bude lepší a lepší, Fonseca bude potřebovat jednoho z těch zmíněných křídelníků zdravýho a půjdeme nahoru.

Reagovat
Alberto Aquilani

Podľa mňa teda aj Rudy sa v tej prvej sezóne dokázal rýchlo prispôsobiť takže mi ho Fonseca dosť pripomína. Trošku ma sklamalo pár slabších polčasov, najmä čo sa týka intenzity, ale tam sa dá možno ospravedlniť tými zraneniami. Za mňa ale každopádne spokojnosť, ešte mesiac dozadu ho prirovnávali k Zemanovi. Včera Cagliari okrem penalty nemalo vôbec nič, tá defenzva pracuje posledne výborne.

Áno, Cristante je problém. Mne by ani tá jeho nedynamickosť nevadila, tú dokáže vykompenzovať hrubou silou, najmä v čase, keď musíme zatlačiť, ale hlavný problém je to jeho (ne)zbieranie lôpt v okolí našej 16-ky, v tom je katastrofický a oproti DDRmu je to veľký skok vzad. Diawara posledné 2 zápasy robil presne to, čo sa tam na tej pozícii čaká... ohromná škoda, neviem ako to s týmto lazaretom teraz zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla komentarov sa diala v Rime celkom divocina z rozhodcami sa teraz bojim ake peklo rozputa ten juventino dnes vecer na plnom San Sire... :/

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nic a bude pískat férově

Reagovat
10

Nebreč, brod je ještě daleko...

Reagovat
The Krupy

Výhovorka by bola

Reagovat
smazaný uživatel

no podte Inter! verim, ze proti korupcnikom, kt. maju poistenu aj tu poslednu upratovacku v Taliansku to bude tazke, ale aspon im to chodte trochu stazit

Reagovat
Melchior

Inter: Handanovic; Godin, De Vrij, Skriniar; D'Ambrosio, Barella, Brozovic, Sensi, Asamoah; R Lukaku, Lautaro Martinez

Inter bench: Padelli, Ranocchia, Dimarco, Bastoni, Gagliardini, Vecino, Lazaro, Borja Valero, Biraghi, Candreva, Politano, Esposito

Juventus: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi; Dybala, Cristiano Ronaldo

Juventus bench: Buffon, Pinsoglio, Rugani, Demiral, Bentancur, Emre Can, Rabiot, Higuain, Ramsey

Reagovat
10

Sarri příjemně překvapil, snad to sedne

Reagovat
Melchior

trochu mě mrzí, že ať kupujem, koho kupujem, furt je nejlepší záložní trojice Khedira, Pjanić, Matuidi na druhou stranu jsou spolu asi nejlíp sehraní a dozadu to bude největší jistota

Reagovat
10

Tjn, oni pak většinou fakt ukážou, že lepší tam nejsou... což je nejen vzhledem k těm platům Rabiota, Ramseyho a Cana dost smutný

Reagovat
Melchior

Tak u Ramseyho třeba jako u jedinýho vidím, že je herně vejš, než ostatní tebou zmínění. Snad se mu budou vyhýbat zranění a dostane se do herní kondice, kdy bude moct aspoň těch 30-40 zápasů za sezonu odehrát. Pak bude určitě platnej.

Can podle mě bude na odpis hned v lednu - posral si to podle mě jak u vedení, tak herně nepředvedl žádnej zázrak. No a vzhledem k tomu, že Khedira ani Matuidi nemládnou, Rabiot snad taky k něčemu bude. Jinak budeme zase toho nakupování

Reagovat
10

Canův odchod v lednu je asi jistota, ale vedení ho naopak za reakci chválilo a on sám se k tomu vyjádřil tak, že to nebude komentovat z respektu ke klubu, to pověsil na IG, tj. dost rozdílná verze, než prošla nejen tady v článcích. Podle mě se v létě prodá i jeden z těch dvou Rabiot-Ramsey, aby na toho rozdílovýho hráče do zálohy konečně bylo.

Reagovat
Furia Ceca

Ramsey doufám Matuidiho vytlačí. A Khedira-Pjanić jsou prostě jistota, no.

Reagovat
10

Blaise je pro Sarriho klíčovej hráč, to musel za ty zápasy pochopit každej. Přes Samiho ten prostor je, tam bych Ramseyho viděl, ale do defenzivy je to otazník.

Reagovat
Furia Ceca

Já právě doufám, že Ramsey toho dokáže odběhat stejně jako Matuidi, protože má i techniku. Matuidi je sice všude, ale k čemu to je, když je to jenom běžec.

Reagovat
10

to je taky fakt, na to vždycky po zápase rád zapomenu...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Interisti, do nich

Reagovat
JozefJ

Forza Inter

Reagovat
Largo

K Massovi se snad ani nema cenu vykadrovat. Tragickrj vykon, vsechno proti nam piskal a ten neuznanej gol na konci, to byla fakt komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes prohrajem, ale titul stejně uděláme.Hlavne se mě líbí že Sarri začal stavět sestavy které mají hlavu a patu.Hlavne ať dnes vidím opět pěkný fotbal.

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, to je zase myšlenkovej pochod...

Reagovat
PP

nevím proč, ale vzpomněl jsem si na Felixe Holzmanna..

Reagovat
smazaný uživatel

Co že cítím prohru, ale v dlouhodobé sezoně nám věřím na titul ? Ty si fakt hlupák.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat na tebe může opravdu jen hlupák a já se toho nevyvaroval... Takže ano, máš pravdu, jsem hlupák.

Reagovat
svkmd

Remízka 2:2

Reagovat
cresposuper

Forza Inter! Sme v dobrej forme, verim, ze tento Juventus porazime.

Reagovat
Furia Ceca

Za mě je tohle nejlepší derby od roku 2006... Doufám, že ten fotbal tomu bude odpovídat.

Reagovat
Recoba Inter

Vypadá to tak

Reagovat
Furia Ceca

Oba kádry konečně silný + faktor Conte. Zaděláno na pěkný emoce

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
Zark

podme ty cinany a zradce sejmout.. Forza Juve !!

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Já četl cikány

Reagovat
smazaný uživatel

No Indie je kousek vedle no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase, zase, zase... Khedira - Matuidi

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
M11

Doufam ze se Fede dnes z te diskoteky probere.. moc takovych sanci mit nemusi

Reagovat
10

Reagovat
Zark

Reagovat
Recoba Inter

Ať vyhraje ten nejlepší INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Ma prosim niekto nejaky stream na inter? Dakujem

Reagovat
The Krupy

Poďme dnes vylúpiť stánok Judáša tak, že si tú hviezdu pôjde zoškrabať sám.

Forza Juve!

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
RadekVonCZE

FORZA INTER!!

Reagovat
10

pojďme jim ukázat, kdo je pravej Juventus a kdo si na něj jenom hraje

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
M11

INCREDYBALA !!!

Reagovat
Zark

DYBALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Zark

GOLDEN-BOY!!!

Reagovat
10

PAULITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Goolll

Reagovat
Mr.Jindros

DYBALA

Reagovat
Melchior

DYBALAAAA

Reagovat
Whitemedia

Sarri a deníček

Reagovat
ADM

Odkedy ma Skriniar 31 nie 37?

Reagovat
10

blbej font, má 37

Reagovat
ADM

Viem, len to fakt vyzerá zaujímavo

Reagovat
Nuno čomes

Handanovic zase zacina

Reagovat
Pettirosso

DYBALAAAA

Reagovat
Melchior

snad teď nezačíná 85 minut úporného bránění

Reagovat
smazaný uživatel

to by na lávce musel sedět Allegri pak by to byla jistota

Reagovat
10

Max už by to uspal

Reagovat
Melchior

calma, calma

Reagovat
10

Pjanić taky nádhera, Mire zatím nejlepší výkony v Juve

Reagovat
Pettirosso

Zacina mu ten Sarriho fotbal sedet.

Reagovat
Zark

pyče ale

Reagovat
10

Reagovat
Furia Ceca

Doprdele... já myslel, že se hraje od 21:00 a vůbec jsem nechápal ty oslavný komenty v diskuzi!

Ale tak hlavně že vedem!

Reagovat
Zark

oslavny komenty, ze je dybala v zakladu

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kluivert9

Ten Lukaku je hroznej matlák

Reagovat
PP

Ronalda moc hezky.. na Messiho či Hazarda občas.

A moc hezký špíl teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Lukaku zasobčil

Reagovat
Zark

jeste 3 strely a padne mu to tam, s jeho prumerem uspesnosti

Reagovat
Melchior

uff, no hezky se to rozjíždí

Reagovat
10

nevím, jestli je chytrý hrát to takhle na riziko jak někde v Eredivisie...když tam Lukaku běží podruhý na jedinýho obránce, kterým je ještě k tomu Cuadrado, tak to ve mě nevyvolává úplně nejlepší pocity

Reagovat
Mr.Jindros

Tjn

Reagovat
Zark

no ale zase s nasi obranou bysme to neubranili.. neni jina moznost

Reagovat
10

nejlíp z nich brání Bonucci, takže máš vlastně pravdu

Reagovat
Mr.Jindros

Tak Inter taky není vepředu žádná megahitparáda.

Reagovat
Pettirosso

Vedem, za hristi soupere a utocime. To neznam

Reagovat
Whitemedia

Obrany zůstaly v šatně?

Reagovat
Zark

tu nemame od zacatku souteze

Reagovat
PP

obrany ani ne.. spíš defenziva zálohy neexistuje u obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak on stáhne Ronalda jako prase a on to nepiskne a potomtady někdo bude psát že se bude pripiskavat Juve

Reagovat
Melchior

Škriniar je vždy takový marný? Od začátku úplně mimo

Reagovat
Nuno čomes

Letos úplně mimo. Kezby hrál Bastoni.

Reagovat
sinter

proti juve bastoni? jeden zápas v lige a druhy rovno proti juve ano?

Reagovat
Nuno čomes

To je jen přání. Loni hrál cely rok v Parmě a hrál skvěle. Jasně, Skriniar bude hrát Furt. Ale ty výkony jsou otřes.

Reagovat
sinter

Bastoniho zatial preverila skvela Sampdoria takze asi ano,

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ved hra uplne v pohode, co spravil zle? Co ja pozeram hodnotenia na stranke interu, tak patri vzdy k najlepsim. Ale odsledovane nemam nic :)

Reagovat
Recoba Inter

Skriniar se mi letos vůbec nelíbí...je hroznej.

Reagovat
Nuno čomes

jsem rad, ze to nevidím sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl vždyť to nebyla ruka De Ligta ne?

Reagovat
stuff

Bola

Reagovat
The Krupy

Tiež som ju nevidel ani z jedného záberu, ale ktovie.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval jsem se na to pořádně a já ji tam prostě nevidím

Reagovat
PP

jinak to byl ale hezky naskočený loket.. tam dát hlavu, tak mu ji urazí..

Reagovat
The Krupy

Tak bolo vidieť, že ruka bola.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj z poslední ukázky už jsem tu o viděl taky

Reagovat
Mr.Jindros

To je debil ten De Ligt.

Reagovat
Pettirosso

To byla ale Lautara, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

De Ligt tam dal loket.

Reagovat
Nuno čomes

Nejdřív vaše.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Fridgiee

Rocchi

Reagovat
10

za ruku Martineze?

Reagovat
10

tak ne, beru zpět...za 12m ročně by tam tu ruku takhle možná dávat nemusel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Kluivert9

Obrana Juve chtěla odpískat ruku, tak tady to mají

Reagovat
Nuno čomes

LAUTARO!!!!

Reagovat
Mihal

Nemal ruku Lautaro? Ci este pred nim aj de ligt?

Reagovat
Pinturicchio

Taky se mi zdá, že de Ligtovi to o ruku ani nezavadilo.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ne, de Ligt první, pak Martinez.

Reagovat
Mihal

Hej, az v tom spomalenom som to videl predsa

Reagovat
Pinturicchio

Jj, z té poslední opakovačky to šlo jasně vidět.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Zark

zas on tvle

Reagovat
Mr.Jindros

Takhle tam cpát pařátu zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchi skusene nepouziva VAR aby mal Juve dlhsi cas na dalsi gol bastard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bud som slepy ale De Ligt nemal ruku wtf?!

Reagovat
smazaný uživatel

No ste slepý snad všichni, dyt byla jasná ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou interista si to nedal od svojej nohy do svojej ruky?

Reagovat
Largo

Ne. Do Lautarovy ruky to slo od ruky De Ligta.

Reagovat
smazaný uživatel

LAUTAROOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

LAUTARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOGOGOGOGOGLGLGOGLGOGLOGLGOLGOGLOGLGOLGOGLGOLGOGLGOGOL

Reagovat
stuff

Zapricini penaltu a hned na to zo seba robi chuja

Reagovat
Panděvova ofina

Super jít rukou proti balonu

Reagovat
Pettirosso

Juventino Rocchi prej

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cresposuper

Omg vsak to bola jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla jasná ale co třeba dva fauly jasný na Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla penalta! Vždyť mu tu ruku nohou nadzvedl

Reagovat
Largo

Byla, regulerni.

Reagovat
Whitemedia

VAR

Reagovat
RadekVonCZE

LAURITOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Nuno čomes

Jinak jsem teda přešel na Ace a ty streamy tam jsou parádní

Reagovat
Panděvova ofina

link pls

Reagovat
Nuno čomes

http://acestreamchannel.blogspot.com/

A ten 2. odkaz. Rusáci. Nebo jak jsem to zapínal, tak to byl ten 2.

Reagovat
brenk

vieš mi dať stránku prosím ťa?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nuno čomes
Reagovat
RadekVonCZE

soccer streams taky není špatný

Reagovat
Zark

usaty de likt tvle...

Reagovat
Eldarion

Keby sa dalo staviť na to koľko krát trafí Ronaldu z priameho kopu múr tak by to nebol kurz väčší ako 1,50. Szcesny by to kopal lepšie a to tam majú Dybalu, Pjanica atd

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1,05

Reagovat
PP

Lukaku je super..

Reagovat
Melchior

Jsem nevěděl, že jsme podepsali Lukakua my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Icardi byl stokrát platnější

Reagovat
Whitemedia

tak protože je to o parník lepší útočník, akorát v hlavě úplně vydlabaný

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

Přesně, pro něj je důležitější jeho osobní sláva, followeri a kar aby mel kde smocit

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Melchior

Bernardeschi zatím celkem bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to je obrana snů...který mě dneska budou budit ze spaní

Reagovat
RickNash

Lijáku je fakt na pěst - línej, pozicne tudíž často mimo optimální pozici a bez přínosu pro zrychlení hry. Ale hlavně jak tam furt máchá rukama na spoluhráče, jako by přesně věděl, co maj udělat, přitom když má balon sám, tak má tunelový vidění jak málokdo.

Navíc mi nepřijde nějak extra dominantní ve vzduchu, což vy měla byt jeho hlavní doména, ani nemám pocit, ze by měl nějaký super pohyb ve vážně.

Jak jste s nim spokojeni, interisti?

(Než to dopisu, tak se uvolní přes dva hráče a vypadá u toho jak Messi. Než zajebe přihrávku teda.

Reagovat
RickNash

*Lukaku, sakra! Nemaj bejt ty smartphony chytrý?

Reagovat
PP

Sensi a Lautaro jsou výborní..

Reagovat
Melchior

za tohle nedostane kartu?

Reagovat
Nuno čomes

Nejlepší hráč letos out. Těžká situace.

Reagovat
10

Skriniar jako obvykle karetní imunita

Reagovat
RadekVonCZE

Sensi

Reagovat
To som ja

Škriniar čistá žltá

Reagovat
Nuno čomes

Godin se dnes moc nechyta mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlitli na ně ale pěkně

Škoda toho břevna

Reagovat
smazaný uživatel

Proč furt Ronaldo musí kopat přímáky, proč proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu

Reagovat
Pettirosso

80. faul Interu, karet 0. Alex kopnuti mice do hriste za zlutou.

Reagovat
10

ta dlouhodobá mediální masáž a masakrování Rocchiho se muselo někde projevit

Reagovat
Largo

Oni si oba tymy nemaj co vycitat. I kdyz Barella nebo Brozovic s D’Ambrosiem jsou vylozene premotivovany.

Reagovat
Recoba Inter

Chvilku odskok k telefonátu a už 1:1 pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš chodit až do budky

Reagovat
Recoba Inter

starej se raději o svou budku, ať tě po ní někdo nepraští otrapo

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Tvl zrovna Recoba je Ok. Ale tohle bylo dobre

Reagovat
The Krupy

Reagovat
ED91

Reagovat
To som ja

Inter bez Sensiho,bude to zaujimavé

Reagovat
10

2/3 na papíře nejlepších obran v lize

Reagovat
10

teď je to pasáž jak z Fantozziho

Reagovat
Zark

tak jeste 1-2 strely a treba da aj gol

Reagovat
10

Pipita už by slavil

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo na Ronalda ?

Reagovat
Zark

jo

Reagovat
10

ty ďáble

Reagovat
The Krupy

CRISTIAAAAAAAAAAAAANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
The Krupy

Ach kurva do piči

Reagovat
Melchior

CRISTIANOOO

Reagovat
Zark

rocchi ty mrdko interisticka

Reagovat
sinter

offside ti nevadil?

Reagovat
Melchior

ale do píče...

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOONAAAAALDOOOO

Reagovat
PP

No ty vole..

Reagovat
Malresi

Škoda, krásna narážačka a zakončenie CR7. Je to král stále.

Reagovat
10

že má ten Tonda furt takovou kliku

Reagovat
RadekVonCZE

Juvemerda

Reagovat
Pettirosso

Juventino Rocchi

Reagovat
Hans82

nebudte kokoti a nepiste hned gol

Reagovat
smazaný uživatel

Teplosko sa tam uz jrutil

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady je slušná atmosféra v komentářích

Reagovat
RadekVonCZE

Forza INTER!!

Reagovat
Melchior

Pjanić je letos vynikající

Reagovat
10

tak do čtveřice všeho dobrého, Cris

Reagovat
Zark

ma posldni pokus, jinak prijde higuain

Reagovat
Mr.Jindros

Inter teď tápe, pojďme...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si až teď všiml, že hraje Berna

Reagovat
10

i Khedira prej, ale nevím jistě...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, toho jsem viděl, když nastupovali

Reagovat
stuff

Reagovat
ED91

Reagovat
Mr.Jindros

Ale už by ty prasečiny Interu mohl kartovat aspoň občas.

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Fedeho první aktivita v 45. minutě

Reagovat
Melchior

a D'Ambrosio teď kartu za to samé, co Sandro nedostal? Nebo dnes se bude žlutit jen na straně Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Až přijde místo Khediry Ramsey, kvalita vzroste

Reagovat
Zark

Rocchi ruka

Reagovat
andycek1

Sedlaci z Interu toto musime dneska vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Nerazzuro Rocchi

Reagovat
Pettirosso

*juventino

Reagovat
Zark

ten musi mit pod dresem modrocerny dres

Reagovat
cresposuper

Uplny, hlavne, ze kazdu vasu simulaciu nam piska ako faul.

Reagovat
The Krupy

asi pozeráš iný zápas

Reagovat
Deki

Reagovat
Nuno čomes

Za simulaci dostal minule kolo alexis kartu že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná vřít

Reagovat
Panděvova ofina

Komedie

Reagovat
cresposuper

Dybala bez karty? este vacsi simulant ako Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu sáhl skoro na ptaka a to je jako v pořádku?

Reagovat
10

u Interistů jo

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá to tak

Reagovat
Nuno čomes

To není důvod aby dva kroky potom upadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nevím jestli si ve fotbale takhle dostal ale příjemný to fakt není. Nevím jestli ho opravdu trefil ale ruka byla blízko.

Reagovat
Nuno čomes

Tohle na penaltu fakt nee.. Promiň.

Reagovat
Whitemedia

Se to tam válí a obklopuje rozhodčího jak v El Clásicu..

Reagovat
sinter

nastastie tu nehra "brankar" Valdez, ten by nabehal najviac km k rozhodcovi

Reagovat
Deki

Pokud se má hodnotit čistě hra, tak tam fakt tápeme. Obrana taky hoří. Podobný průběh očekávám i dál, bez Sensiho to bude těžký... Remíza pro nás bude asi maximum

FORZA INTER!

Reagovat
Panděvova ofina

Ten průběh bohužel nevidím jinak. Měl se koupit podobný záložník na lávku, protože Vecino, Gagliardini, nebo Valero nejsou ani poloviční náhradou.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se poprvé dívám na Serii A na Inter. To rozhodčí vždycky takhle tlačí Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jak proti Juve písknul penaltu a neuznal gol Ronaldovi pro ofsajd Dybaly?!

Reagovat
Largo

Obe situace ale byly naprostov poradku pisknuty.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10

co tam zkouší ten kkt Padelli?

Reagovat
Recoba Inter

sám jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala je strasny curak

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu sáhl skoro na ptaka a to je jako v pořádku?

Reagovat
Yanek

Co tam resili na konci?

Reagovat
10

Dybalovu simulaci, ale šašek Padelli se tam něj nemá co srát a strkat do něj, měl ho vyloučit debila

Reagovat
Yanek

Aha, aspon to ma naboj

Reagovat
Panděvova ofina

Aspoň to má konečně koule

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ bieda, Sensi bude chýbať ... Po prehre proti Barcelone médiá písali o tom, že Marotta pripravuje pre Conteho darček počas zimného prestupového obdobia a najvážnejším kandidátom by mal byť SMS.

Reagovat
Zark

to je hezke posilat si smsky s pranim k Vanocum

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
ED91

Reagovat
Melchior

Řekl bych, že Juve má o dost víc ze hry, takže nepolevit a něco nám tam padne.

Reagovat
10

Lukaku tam zahraje rukou, Rocchi si to checkne na VARu, kde to potvrdí, zároveň mu ale řeknou, že to bylo mimo vápno, takže to nemůže použít a odpískat přímák...a míč se vrací Interu

tohle vidím jako největší nesmysl VARu

Reagovat
smazaný uživatel

No lopta trafila rozhodcu preto musel podla novych pravidiel zapiskat, a potom sa vracia teamu, ktory ju mal naposledy a teda ked isla od Interistu tak ju dal Interu.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
10

ano, ale ta ruka Lukakua přišla předtím, takže by se tahle situace neřešila, pokud by to mohl na základě VARu rozhodnout a odpískat jen přímák

Reagovat
Recoba Inter

* Juventus má podmáznuté i Emotikony zde na Eurofotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to musíme mít vážně hodně peněz když máme i na emotikony

Reagovat
Zark

vam taky dobře jebe

Reagovat
The Krupy

Toto je najlepší nick v súvislosti s fanúšikom Interu na EF

Reagovat
10

Reagovat
Recoba Inter

Ano, Bobo je totiž Interista a byl by jím jistě i Cannavaro, kdybychom neudělali krok vedle

Reagovat
Recoba Inter

Dívej se raději na zápas ano?

Reagovat
The Krupy

Top

Reagovat
Recoba Inter

Ty si taky dobře mimo borče Asi proto byl Vieri přítomen ve VIP lóží Interu společně s Materazzim a dalšími... Vieri = Inter

Reagovat
10

jedinej, kdo je tady očividně úplně mimo, seš ty...

Reagovat
The Krupy

Bobo je Interista? By si mal mať aspoň základné znalosti o svojom obľúbenom klube.

Reagovat
Recoba Inter

Je dobrej, mám ho rád, ale občas neví co říká. Odpouštím mu...

Reagovat
Recoba Inter

Je, to je jak kdybyste pomalu trvdili, že i Spillo Atlobelli není...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Bobo ma priviedol k Interu v sezone 01/02, tem rozchod s klubom už bol samozrejme horší...inak momentálne su tie vzťahy už asi v poriadku lebo hráva za starých pánov občas tie exibície, a po novom robí aj DJa a je veľmi aktívny na Instagrame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mě to nebo ten rozhodčí pripiska a Interu.Conte jede zase na vlně štěstí.Melo to být 0:3 a je to plichtA.

Reagovat
Recoba Inter

Umí mu jít naproti a i to se cení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pád Dybaly na konci určitě čistší než Alexise proti Sampdorii ;) Jinak dnes rozhodčí tragédie na obou stranách. Hrajem hrozne a bez Sensiho pomůže jen zázrak /nebo Conte/.

Reagovat
10

a co tak zásadního udělal v neprospěch Interu? to bych si rád poslechl

Reagovat
M11

Nedal Dybalovi kartu za simulaci = 4 zlute odpustene domacim

Reagovat
Zark

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

12:2 na fauly, 0:1 na karty

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
cresposuper

Zatial je Juventus o cosi lepsi, hlavny rozdiel je medzi Pjanicom a Brozovicom. Paci sa mi Lautaro, ten od Barcy uplne ozil. S Vecinom namiesto Vecina sa nam bude omnoho tazsie vychadzat spod tlaku, chcelo by to kusok stiahnut Lautara.

Reagovat
smazaný uživatel

S Vecinom namiesto Vecina sa nam bude omnoho tazsie vychadzat aby nie...

Reagovat
Rip

Dybala simulant zkurvený.

Lukaku lopata.

Škriniar zoufalec.

Odešel Sensi, odešla úplně hra. Není to dobré.

Ronaldo si to tam pěkně vodí.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Pettirosso

Pro nezaujatyho divaka to je super fotbal. Konecne to derby ma spravnej naboj.

Snad to zlomime. Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

no tu to vyzerá

Reagovat
Kixi Syhimour

chodím sem docela často, leč moc nepíšu, ale tohle jsem tu snad ještě neviděl

Reagovat
Inter Eterno Amore

a to je len 7. kolo

Reagovat
Rip

Jinak choreo o ničem. Už proti Milanu slavili výročí, ale jednou je málo, dvakrát je akorát.

Reagovat
JuventusFC1897

DeLigt super kauf. 80 mega je nic pri jeho kvalitach. Este chvilku a bude na tom ako hviezdne duo SamiK a cierny peter.

Reagovat
Inter Eterno Amore

bez Sensiho to bude ťažké.. no poďme do nich Forza Nerazzurri !

Reagovat
Hans82

A Matuidi to je strasne co predvadi at uz tahne do riti

Reagovat
Mr.Jindros

Víc takových keců, ať zase rozhodne... to už je tady skoro klasika, že kdo se hejtuje pak dá flastra.

Reagovat
Zark

skusime

Reagovat
10

podle dlouhodobých vědeckých poznatků z EF dneska rozhodne Berna a Sami

Reagovat
Zark

sarri nam zhatil plan

Reagovat
Recoba Inter

Dejte tam Valera

Reagovat
To som ja

Chcem sa vás opýtať kto to sledujete podrobnejšie,ten komentátor na DIGI je Interista?

Reagovat
Zark

matuidi by mel zahodit kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

On tam nechal Bernu, co se dostal k míči až 43.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey místo Khediry!!!

Reagovat
Melchior

spíš tam vidím Higuaina místo Bernardeschiho

Reagovat
Zark

Reagovat
Nuno čomes

Bastoni pojď

Reagovat
Recoba Inter

Konečně Bastoni, jsem zvědav jak se bude dneska prezentovat

Reagovat
Airus

Tahle hra bez hrotu je divná.

Reagovat
Airus

Tahle hra bez hrotu je divná.

Reagovat
Zark

tvle konecne ti tam nehraje mandzukic ani higuain a ty stejne budes hudrovat

Reagovat
Airus

Jasně Buď dybala nebo Ronaldo musí útočit na šestnáctku, tohle tlačit na Bernu je blbost

Reagovat
Panděvova ofina

Přes Dambrosia tam jde absolutně všechno

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Nuno čomes

Jak nečekané.

Reagovat
Panděvova ofina

Ten Lukaku je prostě downgrade, nemůžu si pomoct.

Reagovat
Recoba Inter

On se do toho dostane, uvidíš.

Reagovat
Nuno čomes

Je to bida. Ale to jsme všichni věděli, už když se kupoval. Zrovna b tomhle Cl řekl nechápu, proč ho tak chtěl.

Reagovat
Recoba Inter

škoda, že není Džeko...zrovna u něj si myslím, že by v dnešním zápase mohl rozhodovat...

Reagovat
Largo

Zatim mi to prijde hodne vyrovnany. Oba tymy se v urcitejch fazich zapasu dostavaj pod tlak.

Reagovat
Recoba Inter

souhlas

Reagovat
10

vyrovnaný? Inter po odchodu Sensiho neexistuje, předtím mi taky nepřišlo, že by Juve dostali nějak pod tlak

Reagovat
Panděvova ofina

Předtím to bylo vyrovnané

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
10

kromě skóre nevím v čem, v šancích určitě ne

Reagovat
The Krupy

dávame im, to musí vidieť každý

Reagovat
10

jen co to napsal, tak jsme přestali

Reagovat
The Krupy

Ešte bude veselo

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaký fotbal kouká?!

Reagovat
Largo

Dokud tam byl Sensi, myslim, ze Inter i lehce dominoval. Po jeho odchode se Inter zacal vytracet a druhou puli uz jsem nezapinal.

Reagovat
10

Ne, to jsme teda oba koukali na něco jiného

Reagovat
Largo

Zřejmě. Kromě gólu a břevna tam Inter Juve k ničemu nepustil.

Reagovat
10

doporučuji ti pustit si aspoň souhrn

Reagovat
Largo

Posuzuju zápas jako celek, jak jsem ho viděl. Ne jen podle souhrnu.

Reagovat
Nuno čomes

Simulant.

Reagovat
Melchior

No během posledních pěti minut odpuštěný Interu jeden roh a jeden faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten černej ragbista s tou devitkou na zádech je legrační! Rychlostí chůze připomíná Higuaina

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
The Krupy

ale aby nerozhodol

Reagovat
PP

strašné.. pozičně vždycky špatně.

Reagovat
Zark

ten bernardeschi je uplne hovnovej

Reagovat
Nuno čomes

Sensi je existenčně důležitý. A taky je to vidět.

Reagovat
Melchior

Čekal bych spíš Ramseyho, ale i tak. Khedira dnes dobrý výkon.

Reagovat
Whitemedia

Fakt mě baví sledovat Ronalda v jednom týmu s Cuadradem

Reagovat
Airus

Lobo

Reagovat
Melchior

nechápu, že Ronaldo, který má v 70. minutě už tolik naběháno vypálí presovat po rohu a Higuain se ven z vápna vyplíží chůzí

Reagovat
Recoba Inter

konečně ten šašek vysmahnul...jsem tak rád, že není u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Co by u vás dělal asi tak

Reagovat
Melchior

Rabiot musí bejt už dobře v háji, když místo něj do takovýhleho zápasu nasadí Emreho

Reagovat
Nuno čomes

Další simulant.

Reagovat
The Krupy

Vy môžete tomu rozhodcovi bozkávať nohy dnes.

Reagovat
Nuno čomes

Proč?

Reagovat
To som ja

Penalta pre Juventus

Reagovat
Panděvova ofina

Proč vždy ti největší bídaci chtěli střílet

Reagovat
Nuno čomes

Danilo dolu a někdo napravo, ať hrajem konečně v 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Na výhru Juve 4

Reagovat
PP

Jestli pískl tu ruku, měl písknout i toto..

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl kolik mu Inter dal že nevytahne ani jednu žlutou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě neni nad fandy juvemerdy stěžujicí si na rozhodčí :D:D:D

Reagovat
Hans82

chcipni

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik let jste to platili ?

Reagovat
Zark

250 ty mrdko

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo si tady stěžoval na sudiho ještě před zápasem... Jo počkat oni to byli fandové Interu

Reagovat
Nuno čomes

Hmm ručka

Reagovat
To som ja

Pískal útočný faul

Reagovat
M11

HIGUAIN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool zaslouženě

Reagovat
Zark

PIPITAAAAAAAAAAAAAAAAA UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH MERDY

Reagovat
Melchior

Pískej konec

Reagovat
10

PIPITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pettirosso

Zeeeeeeeeeeeer. PIPITAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Hans82

Jebat merdu Forza Juve

Reagovat
Melchior

Ale jinak zaslouženě. Juve je dnes o třídu lepší.

Reagovat
Zark

Agghiacciande

Reagovat
RadekVonCZE

Merda Pipita Higuain

Reagovat
Mihal

Tak ako Barca v stredu tak aj Juve dnes jasne lepsi. Trosku sa treba vratit nohami na zem.

Reagovat
Airus

Hezký Pipito Ale lekl jsem se že to byl zase jeden dotyk na víc

Bentancur taky parádně

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Ale začněm dávat karty i Interu kua

Reagovat
smazaný uživatel

To je trapak ten rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřelili vůbec merďaci na branku?

Reagovat
cink

Tak ne asi kdyz dali dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

1 a ještě z penalty

Reagovat
10

De Ligt konstantní nebezpečí

Reagovat
Melchior

V kontextu tohohle zápasu je první karta Interu v 87. minutě špatnej vtip.

Reagovat
Yanek

Jako ja vim ze nemame co rikat, ale Lukaku je utocnik jak z devadesatek. Ne ze by se to nevedelo uz pri prestupu.

Reagovat
Recoba Inter

to sice ano, ale Conte chtěl někoho silného do vápna, urostlého co umí být nebezpečný i u standartek... nikdo takový tam nebyl.

Reagovat
Yanek

Jasny, ale za tu cenu nevim no.

Reagovat
smazaný uživatel

A stále není... :(

Reagovat
PP

Reagovat
10

Libor Kozák byl zadarmo, Petagna by taky nestál tolik...

Reagovat
Recoba Inter

Super jména, však on Lukaku ještě zavře huby škarohlídům

Reagovat
cink

Petagnu měli brát už před rokem . Vůbec nechápu co dělá ještě ve Ferrare

Reagovat
10

u něj si fakt myslím, že by v tomhle Interu byl platnější, minimálně pro mezihru

Reagovat
Recoba Inter

Jo protože by si každý děck ochtělo koupit dres s číslem 9, kde by byla jmenovka Petagna a ne Lukaku marketing chlape, marketing... i kvuli tomu přišel.

Reagovat
Nuno čomes

Je to největší borak. Hruza. Kurva proč.

Reagovat
Deki

to je jediný, proč je taky v Interu, že ho chtěl Conte. za mě to byla chyba. tu svou postavu stejně podle mě adekvátně nevyužívá, nedokáže ani vyhrávat hlavy...

Reagovat
Recoba Inter

gól proti derby nic? Romagnoli s ním měl problémy

Reagovat
Deki

a dál? a nebavím se jen o golových hlavičkách, ale celkově. jde mi o jeho komplexní přínos pro tým. za mě je tohle prostě málo...

Reagovat
Recoba Inter

Tak dál... jako bránit takovýho chlapa není jednoduché, věřím, že se na něj nikdo z obrany soupeře vždy před zápasem netěší, nicméně za ty peníze to opravdu je zatím málo. Ale ještě bych mu dopřál čas na aklimatizaci. V zimě budeme moudřejší.

Reagovat
Recoba Inter

gól v derby*

Reagovat
10

haha, tak co tohle, moralisti?

Reagovat
Recoba Inter

Dobře vám tak

Reagovat
10

wtf?

Reagovat
Zark

barela

Reagovat
Melchior

Problém Interu je ten, že i přesto, že z něj Conte vymáčkne strop, tak ti hráči vesměs na víc nemají. Světová třída je tam dopředu fakt jen Lautaro.

Reagovat
PP

A Sensi.. ten ovládal střed než musel pryč..

Reagovat
Airus

Sensi i Barella můžou jít hodně daleko

Reagovat
ED91

* preč z Interu

Reagovat
Airus

Conte je pro ne perfektni trener, ale idealne pryc at nam nekomplikuji zivot

Reagovat
ED91

Reagovat
Mihal

U vas tym padom len Pjanic a Ronaldo...

Reagovat
Melchior

To je klidně dost možný.

Reagovat
sinter

lautaro a svetova trieda? na zaklade coho?

my mame asi najhorsiu utocnu dvojicu v serii, jeden technik ako messi a druhy sa posral z toho ze ma byt jednotka v utoku po icardim a da gol len z penalty

Reagovat
Melchior

Lukaku je nepochopitelnej. Jeho výkony jsou asi nejvíc nestabilní ze všech "top" útočníků na světě.

Lautaro je hráč s rychlou myšlenkou a velkým prostorem, kam růst. Něco jako Dybala před pár lety.

Reagovat
sinter

dybala pred par lety?

Reagovat
Melchior

Ve stejný situaci byl před cca třemi, čtyřmi lety, takže ano.

Reagovat
sinter

neporovnatelna situacia

Reagovat
Kixi Syhimour

za první řádek

Reagovat
Nuno čomes

Sorry ale kraje ambrosio asamoah a hrot ten medved. To se projevit musí. Dříve nebo pozdeji. A kapitána jim dela hodny strýček v bráně, který žab poslední tři roky řekl v zápasech tak tři slova. To je realita. Nelze to změnit hned. Ale je cesta tl nastavit a zbavit se jich postupně. Snad uz v zimě.

Reagovat
Lech

Lol

Reagovat
Kixi Syhimour

Lautaro nepřevedl opravdu tolik, aby mohl být takto nazýván

Reagovat
Zark

inter se zatim jevi jako tym chraneny rozhodcimi

Reagovat
Whitemedia

Tolik simulací, povalování se, vyplakávání u rozhodčího.. hnus

Reagovat
Airus

Back to the TOP

Reagovat
cink

Lukaku tragicky

Brozovic Katastrofální

Reagovat
Nuno čomes

Hnus. Brozovic si odehrál svých 5 Ok zápasu hned ze startu a teď je už klasicky hotovy. Lukakua jsem nechtěl už při přestupu. To každý normální vidí ze je nulový.

Reagovat
sinter

+Asa-DdA

Reagovat
cink

Však Asamoah hrál dobře dnes.

Reagovat
Deki

zasloužená prohra

Reagovat
Melchior

Pískej konec sezony

Dobrý zápas z naší strany. Paradoxně rozhodl hráč, který podle mě z celýho Juve byl dnes nejslabší

Reagovat
10

Škriniar zase bez karty? Takovou dlouhodobou imunitu na karty neměl ani Samuel s Chiellem dohromady...

Reagovat
cresposuper

Vsak tych kariet chybalo na oboch stranach tak 7-8...

Reagovat
10

na obou stranách?

Reagovat
cresposuper

Ano, u vas napr. Dybala, Can (uz za ten zakrok predtym), Cuadrado, Bernardeschi.

Reagovat
10

tohle je od tebe taková klasika, ale ok...co to má ale společnýho s tím, že Škriniara rozhodčí 3 sezony chrání, přestože od něj hráči lítají jak třísky a dneska při tom faulu na Ronalda už měl jít ven? stejný to bylo v posledním derby u vás

Reagovat
cresposuper

Nikoho nechrania omg, ty si zas vyberies 3 zapasy a napises, ze 3 sezony. Spolocne to ma to, ze mal dnes Rocchi nakkt meter a karty nedaval za nic.

Reagovat
10

3 zápasy? slušná demagogie

Reagovat
cresposuper

3 sezony este lepsia

Reagovat
10

Tu první sezonu u vás to bylo nejvíc do očí bijící, když se všichni Interisti mohli posrat superlativy, že to hrál asi do 30. kola s jednou kartou...s tím jeho riskantním stylem bránění by se tomu nikdo nedivil, ale on ty karty prostě nedostával. Ale to bys nesměl mít slovenský brejle nasazený na těch modročerných

Reagovat
Zark

jestli jim to takhle budou poustet celou sezonu a taky penalty v jejich prospech tak pak potes koste

Reagovat
DelPiero137

Sila ze si ani video nechcel pozriet po tom faule na Bentancura.

Reagovat
Mihal

Ved dostal kartu

Reagovat
10

nedostal

Reagovat
Mihal

Aha tak nie, zdalo sa mi ze komentator hovoril ze skriniar uvidi zltu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Už je zase svět v pořádku a Juve tam, kam patří!

Byla by škoda ztratit body s takhle bezzubým mužstvem

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt moc rád, že ty prachy za Lukakua nevyhodil Juventus!!

Reagovat
Recoba Inter

Kdyby Skriniar bránil Dybalu, kdyby nebyl De Vrij posraný z Cristiana... Couž. Je fér přiznat, že Juventus měl ze hry znatelně více, ale kádr je mladej, tým je spolu krátce, nelze čekat zázraky. Třeba Sarri konečně ten titul udělá když s Neapolí byl neschopný, moc mu to přeju. ... Dívat se vpřed, Liga mistrů bude letos bez nervů, pevně tom uvěřím, máme na to, Posun jsme udělali a budeme v něm pokračovat, nemám obav.

Reagovat
Nuno čomes

Tvl co komu přeješ? To teď myslis vážně?

Reagovat
Recoba Inter

Já si chtěl na dálku rýpnout aspoň do Sarriho a Neapole...neřeš

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Kdyby Skriniar bránil Dybalu? Hral LCB, kde bola pozične celá obrana v tom momente? Nijakú výraznú chybu v tom momente nespravil.

To je ako tvrdit, že keby Handanovič mal v tom momente správne postavenie. Keby to Dybala netrafi medzi nihy Škriniara nikto si na ten moment nespomenie a poviebsa ako to dobre ustál

Reagovat
Recoba Inter

neměl ho nechat vůbec vystřelit... když už tam byl

Reagovat
BílíAndelDrcKo

No nemal ale treba rešpektovať aj kvalitu Dybalu. V tom momente to bolo chybou obrany 1vs1 po rýchlostnom súboji a v tom mal Dybala navrch. Lacný gól celého tímu. Ani jeden z obrannej trojice nevyzerá dobre a takáto hra im zatial v ťažkých zápasoch nesedí. Až príliš často su v nezaistených súbojoch ako toto včera. Alebo Godin proti Suarezovi viackrat v Barcelone.

To chce čas no a z môjho pohľadu aj kvalitnejšie kraje. Aj tak však nevidím v Škriniarovi hráča do trojčlennej obrany a ešte aj cez nohu. V Godínovi tiež nie ak nemá hrať v strede.

Reagovat
Recoba Inter

No v tom se s tebou shodnu, že ta tříčlenná obrana v náročných zápasech zatím neseděla tak jak měla. Je třeba tomu podle mě dopřát čas, jelikož těch kvalitou nižších soupeřů zatím nebylo tolik, aby hráči dostali do sebe dostatečný počet zkušeností a sebevědomí a hráli tak svůj standart.

Reagovat
DelPiero137

CUADRADO uz nikdy nesmie hrat v obrane!!! radsej nech vobec nehra. Nebyt jeho inter ma o polovicu menej sanci. Neskutocny kreten a babrak. Radsej nech tam hraje Matuidy, stredakov mame dost.

De Ligt sa opat posral z velkeho zapasu. Lukaku mu daval slusne na frak. Preco sa ten chlapec tlacil tak vysoko?

Matuidi druhy polcas totalne odisiel.

Ok Higuain dal vitazny nakoniec ale nepochopim ako moze Sarri poslat takehoto chodca do takehoto zapasu? CR7 tam daval sprtity dopredu/dozadu cely zapas a Gonzalo si vyklusava jak dochodca. Nasrat!

Rozhodca je kapitola sama o sebe, som cakal ze Inter dohra bez zltej.

Obrana je mega pruser. Dnes to podrzal Bonucci a Alex. Conte ani nepodal ruku Sarrimu

Reagovat
Yanek

Sarri odchazel prvni se mi zda.

Reagovat
DelPiero137

Aha, tak moja chyba. Som podcenil Tondu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neodcházel, hned si ho chytil reportér TV

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele