Serie A - preview 35. kola

21.07.2020, 08:46, aktualizováno 23.07.2020, 07:57
Previews
Juventus může dnes oslavit zisk devátého mistrovského titulu v řadě, potřebuje k tomu vyhrát na půdě Udinese, v tom případě bude mít na druhou Atalantu devítibodový náskok a k dispozici lepší bilanci ze vzájemných zápasů. Lazio bude po mizerné sérii potvrzovat Ligu mistrů...
Udinese Calcio - Juventus FC  (čtvrtek 19:30)
Juventus si může tři kola před koncem soutěže zajistit další mistrovský titul, stačí k tomu porazit Udinese. Hosté budou velkým favoritem, ale Udinese potřebuje body a mělo by pro to udělat maximum. Zebry mají před sestupovými příčkami jen čtyři body náskok.

Staré dámě nahrál včerejší výsledek Interu Milán, který jenom remizoval s Fiorentinou, takže pokud zvítězí v Udine, bude mít na čele nedostižný devítibodový náskok. Nikoliv však před Interem, ale Atalantou Bergamo, se kterou má i lepší vzájemnou bilanci.

Kouč Maurizio Sarri byl za výkony Juventusu po koronavirové přestávce kritizován a poměrně nahlas se začalo spekulovat o jeho odvolání. Výhra nad Laziem v minulém kole však výrazně přiblížila devátý titul v řadě a situaci trochu uklidnila. Se Scudettem se tak nějak od začátku sezony počítá, hlavním indikátorem úspěšnosti bude až Liga mistrů. V osmifinále hostí Juventus francouzský Lyon a potřebuje dohnat jednogólové manko.

Udinese bude chtít doma mistrovské oslavy Juventusu ještě oddálit a koneckonců samo potřebuje body jako sůl. Jelikož Lecce i Janov ve středu zabraly, snížily manko na Udine na čtyři body, což je pár kol před koncem pořád nebezpečná hranice.

Juventus s Udinese prakticky neprohrává. Doma zvítězilo Udinese naposledy v roce 2010! O pět let později vyhrály Zebry na Juventusu překvapivě 1:0 a to byla zároveň poslední výhra nad tímto soupeřem.

Hosté nebudou usilovat jen o mistrovský titul, ale i o korunu krále střelců. Cristiano Ronaldo dosáhl v minulém kole na metu třiceti ligových branek a společně s Cirem Immobilem, který má shodný počet branek, si to rozdá o titul nejlepšího střelce.

Oba tábory hlásí několik absencí. Na straně Udinese se jedná o Prödla, Mandragoru, Jajala, Teodorczyka a Walace. Staré dámě zase nepomohou Khedira, Chiellini, De Sciglio a Bonucci.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, De Maio, Nuytinck - Ter Avest, Larsen, De Paul, Fofana, Sema - Lasagna, Okaka
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Rugani, Alex Sandro - Bentancur, Pjanić, Rabiot - Bernardeschi, Dybala, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.27 - 4.39 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Cagliari Calcio  (čtvrtek 21:45)
Na titul už Lazio nedosáhne, ale pořád má o co hrát. Liga mistrů je sice blízko, ale jistotu Biancocelesti stále nemají, pokud však porazí Cagliari, budou se moci radovat. Sardiňané zase mají možnost posunout se do první poloviny tabulky.

Lazio vstřebává fakt, že po koronavirové přestávce nedokázalo navázat na předchozí formu a velmi rychle se poroučelo z bojů o titul. Mnozí fanoušci žili snem, že se jim poprvé od roku 2000 podaří získat italský titul a na to teď musí rychle zapomenout. Hlavní cíl, který si Biancocelesti vytyčili - postup do Ligy mistrů - je však stále velice blízko. Svěřencům trenéra Inzaghiho stačí ve čtyřech kolech uhrát dva body a budou mít jistotu.

Domácí se v minulém kole utkali s Juventusem a byla to jejich vůbec poslední šance, jak ještě do bojů o Scudetto zasáhnout. Zápas ovšem prohráli a po koronavirové pauze se tak stalo už popáté. Inzaghi věří, že jeho tým doma na Stadio Olimpico konečně uspěje a že z týmu postupem do Ligy mistrů spadne veškerá nervozita.

Cagliari ale nebude snadným soustem, byť ani ono formou neoplývá. Podobně jako Lazio vyhrálo po koronavirové přestávce jen dva duely a z pohárových příček se postupně poroučelo až na jedenácté místo. Cagliari má nadále možnost umístit se v první polovině tabulky a to bude také ve zbývajících kolech hlavní cíl.

Laziu bude citelně scházet Luis Alberto, který laboruje se zraněním a na marodce zůstávají i další - Jony, Marušić, Correa, Lulić, Leiva a Radu. Kompletní nebudou ani Sardiňané, mimo hru je Radja Nainggolan stejně jako útočník Pavoletti. Zranění do hry nepustí ani Pellegriniho, Olivu a suspendovaného Carboniho.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Patric, Luiz Felipe, Acerbi - Lazzari, Parolo, Cataldi, Milinković, Anderson - Caicedo, Immobile
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Pisacane, Ceppitelli, Klavan, Faragó - Nandez, Ionita, Rog, Mattiello - Joao Pedro, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.89 - 7.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - SSC Neapol  (středa 19:30)
V prosinci loňského roku dokázala Parma překvapivě uspět na San Paolo v Neapoli, ovšem tehdy hrálo Parmě do karet všechno. Její vlastní forma i špatná forma soupeře. Nyní je to opačně. Neapol se veze na vítězné vlně, kdežto Parma se potácí ve výsledkové krizi.

Od posledního vzájemného zápasu uběhlo víc jak osm měsíců, pochopitelně částečně způsobené i koronavirovou pandemií a formy obou celků se dramaticky proměnily. Neapol začala pod Gennarem Gattusem zase připomínat obávaný tým, který chce útočit na nejvyšší mety a vrcholem obratu se stal triumf v Coppa Italia, díky kterému si Partenopei zajistili skupinovou fázi Evropské ligy.

Neapol po koronavirové přestávce prohrála jen zápas na půdě Atalanty Bergamo a dvakrát remizovala. Nejprve s AC Milán 2:2 a poté i s Boloňou 1:1. Bohužel sen o útoku na Ligu mistrů se jí rozplynul a po zbytek sezony půjde Neapoli jen o udržení šesté pozice, či zisku pátého místa. Ligu mistrů si v příští sezoně zahraje jen pod podmínkou, že stávající ročník ovládne. Připomeňme ale, že jí čeká osmifinálová odveta na Camp Nou.

V Parmě to Partenopei nebudou mít jednoduché, přestože se týmu Ducali nedaří. Parma prohrála šest duelů z posledních sedmi, ale doma bude chtít ukázat, že patří do první poloviny tabulky. Díky špatné sérii spadli svěřenci trenéra D'Aversy až na čtrnácté místo a teoreticky ještě mohou sestoupit.

Co se týče absencí, na straně Parmy scházejí Scozzarella, Cornelius a Gagliolo. Neapol zase do města šunky nepřiveze Llorenteho, Younese a belgického štírka Mertense a polského střelce Milika.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Bruno Alvés, Iacoponi, Pezzella - Grassi, Brugman, Kurtić, Kulusevski - Inglese, Gervinho
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Maksimović, Koulibaly, Mario Rui - Fabian Ruiz, Demme, Elmas, Politano - Lozano, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.94 - 4.98 - 1.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Lecce - Brescia Calcio  (středa 21:45)
Na stadionu Via del Mare dojde na lámání chleba. Lecce se utká v přímém záchranářském souboji s Brescií a tento duel potřebuje nutně zvládnout. Pro hosty je to ale ještě důležitější mač, protože případný neúspěch je definitivně pošle o soutěž níž. Pro českého fanouška může být utkání velice zajímavé, neboť se na trávníku mohou potkat hned tři čeští hráči - domácí Antonín Barák a hostující Aleš Matějů a Jaromír Zmrhal.

Právě Jaromír Zmrhal byl ústřední postavou jiného záchranářského duelu mezi Brescií a SPALem, po kterém ferarrský celek definitivně spadl do druhé ligy. Brescia si díky dvěma Zmrhalovým trefám uchovala naději, nicméně je nutné podotknout, že to není naděje příliš velká. Čtyři kola před koncem ztrácí Brescia devět bodů, takže pokud v dalším zápase FC Janov zvítězí, nebude Brescii už nic platné.

Větší šance na záchranu má určitě Lecce, které po porážce s Janovem ztrácí na nesestupové pásmo čtyři body. Jihoitalské mužstvo si dobře uvědomuje, že ještě není všem dnům konec, ale aby si udrželo kontakt, potřebuje Brescii porazit. V opačném případě může ztráta narůst na sedm bodů, což by se tři kola před koncem rovnalo sestupu.

Ještě v minulém roce se Lecce utkávalo s Brescií v Serii B. Oba celky do sezony 2019/2020 postoupily mezi smetánku, ale reálně hrozí, že zase sestoupí. Brescia vyhrála první zápas celkem hladce 3:0, jak se jí ale povede odveta na Via del Mare?

Lecce bude v důležitém zápase postrádat Rossettiniho, Deiolu, Babacara, Faríase a Calderoniho. Aby toho nebylo málo, tak karetní trest si odpykává Petriccione.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Rispoli, Lucioni, Paz, Donati - Majer, Tachtsidis, Barák, Falco - Mancosu - Lapadula
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Papetti, Chanellor, Semprini - Zmrhal, Tonali, Dessena, Martella - Torregrossa, Donnarumma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.52 - 4.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - ACF Fiorentina  (středa 21:45)
Antonio Conte si na tiskové konferenci postěžoval na náročný program a ten zůstává i nadále pro všechny týmy Serie A nekompromisní. Inter se ve 35. kole utká s lepšící se Fiorentinou a jestli si chce uchovat naději na titul, musí bezpodmínečně zvítězit. Pokud prohraje a Juventus získá alespoň bod, bude konec všech nadějí. Fiorentina se z boje o záchranu odrazila vstříc první polovině tabulky.

Duel Interu s Fiorentinou slibuje zajímavou podívanou. Inter je favoritem a doma by měl pokaždé cílit na tři body, ovšem Fiorentina se v posledních týdnech zvedla a konečně začíná sbírat výsledky hodné jejího jména. Ještě nedávno byla pozice Beppeho Iachiniho hodně nahnutá, ovšem Viola neprohrála už pět soutěžních duelů a stále může zakončit sezonu v první polovině tabulky. Ne že by to snad byl úspěch, ale vzhledem k tomu, kde se Fiorentina ještě nedávno pohybovala je to přeci jenom zlepšení.

Fiorentina naposledy porazila FC Turín 2:0 a poskočila na dvanácté místo tabulky. Na devátý Hellas ztrácí jen tři body, na osmé Sassuolo pak bodů šest.

Hosté mohou Inter minimálně potrápit. Lepší vzájemnou bilancí oplývají Nerazzurri, nicméně Fiorentina celkem pravidelně milánskému týmu bere body a i letos se jí to podařilo při domácí remíze 1:1.

Inter se v jednu chvíli vrátil do boje o titul, ale velice rychle z něho zase vycouval, když remizoval s AS Řím 2:2. Pro Inter už to byla třetí ztráta za posledních pět kol a s takovou může na scudetto pomýšlet jen těžko. I tak chtějí svěřenci Antonia Conteho skončit co nejvýše, vždyť na druhém místě byli naposledy v sezoně 2010/2011!

Antonio Conte bude postrádat pouze duo Sensi, Vecino a jeho protějšek Beppe Iachini je na tom ještě lépe, neboť jedinou absencí Violy je Benassi.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Godín - Moses, Barella, Brožović, Biraghi - Borja Valero - Alexis Sánchez, Lukaku
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Milenković, Pezzella, Caceres - Chiesa, Duncan, Pulgar, Castrovilli, Dalbert - Cutrone, Ribéry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.99 - 7.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Janov CFC  (středa 21:45)
Derby della Lanterna či Derby di Genova, to je jedno z nejslavnějších fotbalových derby na Apeninském poloostrově. Janovská "řež" má velkou prestiž i tradici a nejinak tomu bude i ve středu večer. Sampdoria do zápasu vstoupí ve výtečné formě, díky které si zajistila záchranu. CFC Janov zase na Luigi Ferraris dvakrát v řadě vyhrál a i on má našlápnuto nejvyšší soutěž udržet.

Ještě pár týdnů zpátky to vypadalo, že se janovské derby ponese v duchu nemilosrdného boje o záchranu. Díky skvělé formě Námořníků to platí již jen částečně. Zatímco Sampdoria po skvělé sérii výher uplavala sestupovým pozicím, její městský rival je stále v nebezpečném víru.

Sampdoria se pod Ranieriho vedením a po koronavirové přestávce výrazně zvedla. Vyhrála pět zápasů z posledních šesti a zajistila si záchranu. Přitom krátce po restartu sezony to nevypadalo s Námořníky dobře, zlom nastal až v přímých soubojích s Lecce a SPALem. Oba Sampdoria zvládla vítězně a navrch přidala dalších devět bodů za tři výhry. V minulém kole svěřenci Claudia Ranieriho zvítězili v Parmě a po třetí v řadě nastříleli soupeři tři góly.

Takovou bilancí se CFC Janov pochlubit nemůže, ale i on je na dobré cestě Serii A zachránit. V prvé řadě porazil přímé konkurenty SPAL a naposledy US Lecce a k dobru má nyní čtyřbodový náskok.

CFC Janov má do zápasu opravdu velkou motivaci. Nejenže bojuje o přežití, ale také má svému rivalovi co oplácet. Sampdoria v derby neprohrála od roku 2016! Zvládla i poslední derby a to nejtěsnějším rozdílem.

Claudio Ranieri nemůže počítat pouze se zraněným D'Amicem, jinak je zbytek kádru k dispozici, včetně českého reprezentanta Jakuba Jankta nebo veterána Fabia Quagliarelly. Trenér Grifonů Davide Nicola má o poznání horší výchozí pozici, neboť na marodce zraněných se stále nacházejí Radovanović, Sanabria, Sturaro, Cassata a Behrami.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello - Depaoli, Thorsby, Ekdal, Jankto - Gabbiadini, Quagliarella
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Romero, Zapata, Masiello, Biraschi -Behrami, Schöne, Criscito, Iago Falqué - Pinamonti, Panděv
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.24 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Hellas Verona  (středa 21:45)
Fotbalisté turínského FC se mohou výrazně přiblížit záchraně, potřebují však porazit houževnatý Hellas. Veronský celek nadále pravidelně sbírá body, ale zdá se, že už mu přeci jenom dochází dech. Vždyť svěřenci chorvatského trenéra Juriće naposledy vyhráli před šesti koly.

Stále ale platí, že Hellas zažívá mimořádně povedenou sezonu. Vždyť na začátku se mu predikoval boj o záchranu, ale k němu nedošlo, ani nedojde. Hellas však bude muset ještě bojovat o postavení v první polovině tabulky, neboť k dobrým výkonům se rozehrála Fiorentina a odepisovat nemůžeme ani Boloňu, respektive Cagliari.

Mnohem větším zklamáním je sezona Turína, se kterým se počítalo do bojů o Evropskou ligu. Granata však od začátku ztrácí a zatím nepomohla ani další změna kouče. Moreno Longo sice dosáhl na některá důležitá vítězství, ovšem Býci nadále zůstávají v sestupovém ohrožení. Zejména se nedaří sbírat body venku. Horší než Turín jsou ve venkovní bilanci jen Brescia a SPAL. Ve středu bude mít Granata výhodu domácího prostředí a proti Hellasu může zaznamenat již třetí domácí výhru v řadě.

Baselli, Izzo a potrestaný Lukić, to jsou ztráty, které musí řešit kouč Moreno Longo. Jeho protějšek je na tom hůře, vedle potrestaného Amrabata si nezahrají zranění Dawidowicz, Adjapong, Danzi, Bocchetti, Pazzini a Kumbulla. A koneckonců chybět bude i samotný kouč Jurić, který si musí odsedět jednozápasový trest na tribuně.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Lyanco, Nkoulou, Bremer - De Silvestri, Rincón, Meité, Ansaldi - Verdi - Zaza, Belotti
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Gunter, Empereur - Faraoni, Pessina, Veloso, Lazović - Zaccagni, Borini - Salcedo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.48 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - AS Řím  (středa 21:45)
Fotbalisté SPALu se stali prvním sestupujícím a ve zbývajících čtyřech kolech tak budou hrát především o svoji čest. Tým z města Ferrary bude hrát na vlastním stadionu Paola Mazzy ještě tři zápasy a prvním z řady soupeřů bude AS Řím.

Porážka na půdě Brescie nakonec dala SPALu definitivní jistotu sestupu. Klub k tomu směřoval již delší dobu, když za celou sezonu nedokázal pravidelně sbírat body. Nic na tom nezměnila ani koronavirová přestávka. SPAL měl sice nedávno na lopatě slavný AC Milán, ale dvoubrankový náskok neudržel a zřejmě i to se podepsalo pod jeho další výkony, které následovaly. SPAL si v příští sezoně zahraje Serii B a zdali bude mít ambice se mezi elitu vrátit, se teprve ukáže. Ve zbytku sezony mají domácí hlavní cíl, zkusit doma alespoň jednou vyhrát a důstojně se rozloučit.

Výhra na stadionu Paola Mazzy se jeví pro AS Řím jako povinnost. Vlci okupují páté místo a na vyšší metu už asi nedosáhnou, byť matematicky ještě mohou postoupit do Ligy mistrů. Předpoklad, že Lazio všechna svá utkání prohraje a naopak AS vyhraje, není příliš pravděpodobný. Giallorossi tak budou především střežit páté místo a tudíž základní skupinu Evropské ligy před AC Milán.

AS Řím už čtyři kola nenašel přemožitele a po třech výhrách doma remizoval s Interem Milán 2:2. Fonsecův tým tak nemá úplně špatnou formu a cokoliv jiného než výhra by bylo považováno za senzaci.

SPAL se musí obejít bez brankáře Berishy, ale to pro něho není žádnou novinkou. V brance už nějaký ten den zastupuje Letica a nevede si špatně. Dalším absentérem je i Farés. AS Řím pak bude postrádat Santona, Miranteho, Fazia a Ibaňeze.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Letica - Cionek, Vicari, Bonifazi, Reca - Murgia, Valdifiori, Dabo, Strefezza - Petagna, Floccari
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Pau López - Mancini, Smalling, Kolarov, Zappacosta - Veretout, Cristante, Spinazzola, Pérez - Mchitarjan - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.50 - 6.08 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Bologna FC  (úterý 19:30)
Atalanta Bergamo se veze na vítězné vlně. V minulém kole sice ztratila remízou, ale to jí mrzet nemusí, neboť si i tak zajistila Ligu mistrů pro příští rok. Bergamaschi se chtějí přiblížit vedoucímu Juventusu a s Boloňou by si podle papírových předpokladů měli poradit. Hosté naposledy vyhráli před třemi týdny.

Největším postrachem na Apeninském poloostrově je po koronavirové přestávce Atalanta Bergamo. Provinční klub se během pár let vypracoval v nesmírně obávaného soupeře, který budí respekt nejen v Itálii, ale i v Lize mistrů.

Atalanta v minulém kole natáhla svojí sérii neporazitelnosti, když si přivezla z Verony bod. Pro některé příznivce je to málo, pro jiné potvrzení stávající formy, neboť Hellasu se letos také daří. Orobici naposledy prohráli 20. ledna v zápase s ferrarským SPALem a od té doby vyhráli jedenáct zápasů ze čtrnácti možných.

Tým trenéra Giana Piera Gasperiniho sklízí slova uznání a chvály na každém rohu. Atalanta je suverénně nejproduktivnějším týmem celé Serie A, vždyť dohromady nastřílela 94 branek, to je o 24 gólů více než vedoucí Juventus.

Na Gewiss Stadium se tentokrát představí Boloňa, která není v optimálním rozpoložení. Rossoblu to naposledy schytali v Miláně, kde obdrželi pět branek a celkově nevyhráli už ve čtyřech zápasech v řadě. Co se týče postavení v tabulce, mohou být hosté v klidu. Boloňa je po 34 kolech na slušné desáté pozici.

Atalanta sice má lepší vzájemnou bilanci, ale Boloňu v prvním zápase neporazila. Rossoblu zvítězili na Renato Dall'Ara 2:1, když se prosadili Rodrigo Palacio a Andrea Poli.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Djimsiti, Caldara, Tolói - Gosens, Pašalić, Roon, Castagne - Gómez - Muriel, Zapata
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Denswil, Krejčí - Domínguez, Medel - Orsolini, Soriano, Barrow - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 6.13 - 8.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - AC Milán  (úterý 21:45)
AC Milán si hlídá sedmou příčku a směřuje do Evropské ligy, pokud mu ale někdo ještě může zkřížit plány, je to Sassuolo. Neroverdi přivítají milánského soupeře doma a ve výborné formě - osm zápasů totiž neprohráli. Čím chlubit se má i AC Milán, od koronavirové přestávky totiž nenašel přemožitele.

Oba celky jsou na tom víceméně podobně. Po koronavirové přestávce šlapou jako hodinky, ale navrch mají přece jen hráči AC Milán, kteří mají na sedmém místě tabulky Evropskou ligu na dosah.

Domácí se pod Robertem De Zerbim rozehráli k dobrým výkonům, což nedávno pocítily Juventus, Lazio i Inter Milán. Pocítilo to koneckonců i AC, které na San Siru nedokázalo v prvním vzájemném zápase skórovat a duel tak skončil bez branek. Sassuolo aktuálně dělí od Milána osm bodů, čtyři kola před koncem je to už poměrně dost a vzájemný zápas je tak ideální příležitostí na stažení manka.

Pokud by se domácím podařilo zvítězit, stali by se prvním týmem, který by po koronavirové přestávce AC Milán porazil. Svěřenci Stefana Pioliho zažívají skvělé období a v Serii A zvítězili v šesti zápasech z posledních osmi. V sobotu večer pak rozstříleli Boloňu 5:1 a stále se drží na stejném počtu bodů jako šestá Neapol.

AC by po roční pauze chtělo znovu do evropských pohárů, v tomto případě do Evropské ligy, kterou mu zaručí i sedmé místo.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Kyriakopoulos, Santos, Chiriches, Müldür - Locatelli, Magnanelli - Boga, Djuričić, Berardi - Caputo
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Conti, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernández - Saelemaekers, Kessié, Bennacer, Calhanoglu - Rebić - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.26 - 4.18 - 1.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC34255472:3680
2.Inter Milán34219474:3672
3.Atalanta Bergamo34218594:4471
4.SS Lazio34216769:3769
5.AS Řím341771063:4658
6.SSC Neapol341681055:4556
7.AC Milán341681053:4356
8.US Sassuolo341391263:5848
9.Hellas Verona3411121142:4245
10.Bologna FC3411101348:5743
11.Cagliari Calcio3410121249:5042
12.ACF Fiorentina3410121243:4542
13.UC Sampdoria341251745:5641
14.Parma Calcio341171647:5040
15.Turín FC341141941:6237
16.Udinese Calcio34991632:4836
17.Janov CFC34891742:6433
18.US Lecce34781942:7629
19.Brescia Calcio34662232:7124
20.SPAL 201334542524:6419

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je tempo. To na podzim odserou

Reagovat
Svatej

Chelsea se prý zajímá o Gosense z Atlanty. Už jen fakt, o jakej tým jde, není úplně špatný znamení, ale dokázal by ho někdo nějak bez přeháněk popsat? Na sestřihy úplně dávat nechci.

Reagovat
Eldarion

Výborný wing-back, nevyniká rýchlosťou ani silou ale je perfektný do kombinácie, vo vzduchu je tiež skvelý a nemá problém obísť hráča 1vs1. Otázkou je, že ako mnoho jeho predchodcov po odchode z Atalanty a z Gasperini-ho systému zrazu prestanú hrať tak dobre, a je viac než možné, že bude z neho Marcos Alonso akurát z Nemecka. Atalanta z 5 mil. hráča väčšinou spraví hráča za 25m ale po prestupe, je z neho zase ten za 5m.

Reagovat
Svatej

Prvně moc díky za rozbor a info.

Ve výsledku, kdyby z něj klub vytřískal alespoň dvě špičkový sezony jako z Alonsa, než doroste jeden chlapík z juniorky, tak by to bylo furt solidní. Spíš se obávám toho, jak by zvládal čistýho beka. 3-4-3 hrajeme víceméně hlavně proti některým brejkovým top týmům, krom toho hrajeme pravidelně na 4 vzadu a dost to tam hoří, takže se shání nějakej hráč, kterej má ten přínos dozadu i dopředu vybalancovanej.

Reagovat
Whitemedia

Včera jsem zaslechl, že prý je v Itálii základním pravidlem nikdy nenakupovat z Atalanty a podle tvých slov to asi bude pravda

Reagovat
Filippo Inzaghi

Většina co odejde z Atalanty, pak vyhoří. Conti v Ac bída, na to jakou měl sezónu v atalantě tenkrát. Kessie 2 roky trápení a až teď poslední měsíc něco hraje, Caldara do juventusu pak ac, zranění a je zpátky v atalante, přitom to mohl být nový hráč týmu Bonucci, Chiellini. Gagliardini další odešel do interu a bída, je na střídačce. Jedinej snad Bastoni vypadá ze se chyti je porad dost mladej a od příští sezóny to bude v interu základ ale ten hrál v atalante jen par zápasu tak se to asi nedá moc počítat Takže celkově co odejde z atalanty za lepší vyhoří. Nevěřím, že Gosens má na lepší tým, když už mu je 26 a je to jeho první lepší sezóna, zase vyhoří. Minulou sezónu hrál na jeho postě Castagne, měl výbornou sezónu a teď zase bída na to nikam neodešel

Reagovat
Largo

Respektive to neni vazany Atalantou, ale predevsim Gasperinim.

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥ FORZA JUVE ♥♥♥

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Zark

zapomněl si se odhlásit, Antonio

Reagovat
ED91

Reagovat
Fortex

Reagovat
FORZAMILAN

Ty si dilino

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ED91

<3 raz sa to muselo prevaliť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adyss

to zas bude šlapačinárna

ale Atalanta

Reagovat
Furia Ceca

Ty zápasy SA jsou poslední dobou fakt šílený... Nabitej program začíná dělat svoje.

Reagovat
Eldarion

Gigio dnes 200 zápasov za AC, 21 ročný

Reagovat
ED91

Prvý krát pri mori ako 22 ročný

Reagovat
oli9

Teď se dívám na sestavu Lazia 99/00 a to byla sestava jak víno to musel být fotbal

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to tedy s trenérem ACM na příští sezonu? V expresce se píše, že by měl pokračovat Pioli a tím pádem padá angažování Rangnicka ...

Reagovat
bobis21

Potvrzené zatím myslím nic není. Ale i kdyby zůstal jako trenér Pioli, může Rangnick přijít jako sportovní ředitel. Tam je aspoň šance že dostane delší dobu než jako trenér.

Reagovat
Eldarion

Už to potvrdil Rangnickov zástupca, že budúci rok nebude plniť žiadnu úlohu v AC. Toto je veľký fail...

Reagovat
bobis21

To teda vyznívá spíš jako že si klade podmínky "buď budu dělat vše, nebo nepřijdu". Žádná vůle se nějak přizpůsobit - neříkám že je to ideální závěr, ale i z jeho strany mě tohle zklamalo.

Reagovat
Rudnevs

Za mňa to z jeho strany nie je žiadne sklamanie, nespravil nič zlé. Rangnick je človek, ktorý chce s klubom pohnúť a niekam ho dostať. Aby sa však jeho filozofia mohla naplniť, musí dostať priestor na realizáciu, a to nedostane, pokiaľ mu do toho budú z iných pozícii kecať všeljakí konzervatívni Taliani typu Maldini.

Rangnick už je skúsený odborník, on vie čo chce a aké podmienky musí mať k tomu, aby to dosiahol. Už veľakrát v kariére sa mu stalo, že mu do toho kecali rôzni ľudia a tým pádom nedostal priestor na realizáciu (napr. v Reutlingene, Stuttgarte, Hannoveri, Schalke...). On bol v tých kluboch aj tak úspešný, ale keby dostal viac možností, mohol by ich posunúť ešte ďalej. Preto následne začal pracovať pre Hoffenheim, Red Bull a podobne, pretože tam sa neriadili “tradičnou” hierarchiou v klube. Tam dostal priestoru koľko chcel.

Reagovat
bobis21

Problém je že chtěl být sportovní ředitel a trenér zároveň. V kolika klubech to takto funguje?

Reagovat
Largo

United za Fergusona. Ale uznavam, je to minimum klubu.

Reagovat
bobis21

Jasně, v některých klubech to tak je, ale když někdo v klubu ani v lize nikdy nebyl a klade si takové podmínky tak by se mi to jako klubu taky nelíbilo.

Reagovat
Largo

Ja s tim souhlasim, ostatne proto po nem v mediich tak vyjel Maldini...

Reagovat
pistacik11

Tak práve Maldiniho bolo pri jeho príchode asi najviac ľúto, ak mi je dobre známe, on stojí za príchodom hráčov, ktorý teraz tiahnu AC a svoju prácu si robí sakra dobre. Ak mu to pôjde takto ďalej, v konečnom dôsledku im ani Rangnicka netreba. Taliansko je špecifické, a tiež človek ktorý robil zázraky v Seville si v Ríme zničil reputáciu.

Reagovat
pistacik11

*by mi bolo

Reagovat
Rudnevs

Mne by ho práve ľúto moc nebolo, po tom, čo som čítal, ako cez médiá vytváral náladu proti Rangnickovi a vravel o ňom, že je neúctivý a kdesi čosi... Rovnako ako mi neni ľúto toho druhého blba Bobana, ktorý akonáhle dostal vyhadzov, tak médiám vyzvonil o dohode s Rangnickom.

Reagovat
pistacik11

Tak ak niekto príde do cudzieho prostredia, kde to začína po rokoch konečne fungovať, začne to tam čistiť, legenda nelegenda, až po upratovačky, tiež by som robil proti nemu nálady. Asi nie je náhoda, že nikdy nedostal šancu v úplne špičkovom klube. Vždy dotiahol klub na určitú úroveň, ale nikdy to nedotiahol na samý vrchol.

Reagovat
Rudnevs

Nie je to o tom, že by nedostal šancu. On je proste špecifický, chce klub vybudovať. Keby sa chcel za každú cenu honiť za titulom, tak príjme ponuku od Bayernu.

A ohľadom tých klubých legiend. To, že niekto bol úpsešný ako hráč, neznamená, že bude aj úspešný funkcionár. AC to s legendami vo vedení v poslednej dobe skúšalo a nemám pocit, že by ich niekto z nich nejak posunul. Možno teraz Maldini priviedol pár hráčov, ktorým sa teraz chvílu darí, ale uvidíme, či dokáže byť kvalitný funkcionár i dlhodobo.

Reagovat
mastakillah

Koulibaly

Reagovat
Bily

Ty KRAVO, neuveritelne vymysleny obe penalty pro Parmu baletky an lede - STRASNY

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě šance, dva góly, na to, že jde o Spal, to není žádná sláva. Kolarov má na kontě další prohraný souboj zakončený gólem v síti AS, tentokrát je v tom ale nevinně, ten výskok Cerriho byl naprosto parádní a prakticky nebránitelný.

Reagovat
TopinB

OT:

Prosím vás o pomoc s vyplněním dotazníku na mou diplomku.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEEONrAm4EgYHXEouCmAKc5yKeBi0G18bOOr1ulSk_hF2tYw/viewform?usp=sf_link

Děkuji

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

DE LIGT !!!

Reagovat
10

MATHIJS!

Reagovat
To som ja

Viete my niekto povedať kde zistím nabehané kilometre?Rabiot bol asi všade,ako jediný chcel hrať futbal 1.polčas.

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo

Reagovat
M11

Nedavno Rabiot nejhorsi ze zalohy.. nyni nejlepsi.. nutno dodat ze ted staci malo byt nejlepsi zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodil bych je všechny, z tý zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

U D I N E S EEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Nadrobil sis do klávesnice, seklo se ti E

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě šmíruješ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele