Serie A - preview 3. kola

14.09.2019, 08:32, aktualizováno 16.09.2019, 08:41
Previews
Turín se neprobojoval do Evropské ligy, italskou nejvyšší soutěž ale začal skvěle a po dvou kolech má na svém kontě plný počet bodů. V dohrávce třetího kola chce svou sbírku rozšířit, a to proti nováčkovi z Lecce, ten na první body naopak stále čeká...
Turín FC - US Lecce  (pondělí 20:45)
Lecce zatím platí nováčkovskou daň a poznává první ligu z odvrácené strany. Ze všech dvaceti týmů je jediným, který ještě ani jednou neskóroval. Podaří se mu to v pondělí na půdě turínského FC, které je naopak stoprocentní?

Turín zatím prochází úvodem ročníku s velkou parádou. Tým, který se ještě nedávno těšil na Evropskou ligu, zklamání z vyřazení od anglického Wolverhamptonu však nese statečně a na jeho výkonech není znát žádný smutek. V prvním kole Býci těsně porazili Sassuolo a naposledy si vyšlápli na mnohem silnějšího soupeře. Tři body uzmuli Atalantě, účastníkovi aktuálního ročníku Ligy mistrů.

Chvíli sice Býci prohrávali 2:1, ale nakonec se jim povedlo utkání otočit ve svůj prospěch. Díky dvěma výhrám jsou nyní na skvělém třetím místě se stejným skóre jako jejich slavný městský rival Juventus. S Lecce se Turín nepotkával zase tak často, ale jedna věc je jistá. Prohrál s ním jen jednou, v roce 2000. Kromě toho čtyřikrát vyhrál a dvakrát se body dělily.

A obránce Kevin Bonifazi, který už se gólově prosadil, prohlásil: "Začátek sezony se nám hodně povedl. Pravda je, že jsme byli trochu zklamaní, že nám nevyšla kvalifikace do Evropské ligy, ale musíme objektivně uznat kvality našeho soupeře. Cosi z nás spadlo a teď se můžeme plně soustředit jen na další zápasy ligy. Věřím, že se nám povede skončit na co nejlepším místě a vybojovat si poháry díky vlastním silám."

Trenér Walter Mazzarri se nebude moci spolehnout na zraněného beka Ansaldiho, zatímco hosté přijedou bez Meccariella s Lo Fasem. Tyto dvě absence jsou ale nejmenší starostí nepříliš zkušeného trenéra Fabia Liveraniho.

Lecce se zatím dokonale profiluje jako nejvážnější kandidát na sestup. Celkové skóre 0:5 po dvou duelech to vystihuje přesně. Po debaklu od Interu, který se ještě dal čekat, nezvládlo Lecce ani duel s dalším nováčkem. Proti Hellasu rozhodl hostující Matteo Pessina a Lecce je jediným týmem v lize, který ještě nedal ani jednu branku.

Dočká se v Piemontu, nebo ztroskotá na perfektní formě Býků?
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Bonifazi, Djidji - De Silvestri, Baselli, Rincon, Meité, Ola Aina - Verdi, Belotti
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Benzar, Rossettini, Dell’Orco, Calderoni - Petriccione, Tachtsidis, Šakov - Falco - Farias, Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.51 - 7.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Atalanta Bergamo  (neděle 12:30)
Atalanta ve středu vstoupí do Ligy mistrů zápasem na půdě Dinama Záhřeb a ráda by se naladila vítězně. Nebude to však mít jednoduché, protože jí na stadionu Luigi Ferraris čeká domácí FC Janov. Grifům se povedl začátek soutěže lépe než Bergamu a zatím ve dvou kolech neprohráli. Na druhou stranu Bergamu podlehli z pěti případů čtyřikrát.

Domácí tým začal sezonu překvapivou remízou 3:3 na půdě AS Řím a že to nebyla náhoda potvrdil i před reprezentační pauzou doma s Fiorentinou, kterou porazil 2:1. Janovu tak po dvou kolech patří pátá příčka. Loni ale začal sezonu také dobře a nakonec se jen tak tak zachránil, proto všichni zůstávají pevně nohama na zemi a koncentrují se na další utkání proti ambicióznímu týmu z Bergama.

Atalanta sice začala famózním obratem na hřišti Spalu, ale následně doma nechala všechny body Turínu. Podobně rozpačitý začátek si Gasperiniho svěřenci vyzkoušeli už loni a nakonec to dotáhli na senzační třetí místo. Bergamu teď ale začne boj na více frontách a nejen italskou veřejnost zajímá, jak si v kombinaci s dvěma náročnými soutěžemi povede. Po cestě do ne tolik vzdáleného Janova čeká Orobici let do chorvatského Záhřebu. Prvním soupeřem v historicky prémiové účasti v Lize mistrů bude Dinamo Záhřeb.

Pro Giana Piera Gasperiniho bude zápas na Luigi Ferraris znovu pikantní, neboť v Janově dlouho jako trenér působil. "Lidé v Bergamu už si mě přivlastnili, ale za dnešní úspěchy vděčím i Janovu. A taky jsem mu vděčný za léta, která jsem tam strávil. Daly základy mé kariéře," prohlásil Gasperini, jemuž město Bergamo udělilo čestné občanství.

Janov loni doma nad Atalantou zvítězil a alespoň trochu vylepšil jinak mizernou bilanci. Z posledních pěti vzájemných duelů totiž hned čtyřikrát prohrál. Tentokrát ale zápas na Luigi Ferraris nemá velkého favorita. Vzhledem k umístění v loňské sezoně i vzájemné bilanci se více věří Atalantě Bergamo.

Domácí budou postrádat dvojici Sturaro, Cassata, jinak je zbytek kádru pohromadě. Podobně jsou na tom i hosté, kteří nemohou využít služeb Castagneho a Toloie.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Romero, C.Zapata, Criscito - Ghiglione, Lerager, Radovanović, Schöne, Barreca - Kouamé, Pinamonti
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Djimsiti, Palomino, Masiello - Hateboer, De Roon, Pašalić, Gosens - Gómez - Iličić, D.Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.53 - 3.60 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SPAL 2013 - SS Lazio  (neděle 15:00)
Bez bodu je po dvou zápasech SPAL, který to ani ve třetím kole nebude mít jednoduché, protože do Ferrary zavítá ambiciózní Lazio. Římský celek je sice i tentokrát velkým favoritem, na druhou stranu v minulé i předminulé sezoně se Spalem fatálně ztratil.

Lazio rozhodně nemůže na stadionu Paola Mazzy cokoliv podcenit. SPAL už dvakrát Lazio zle vytrestal. Poprvé při své premiérové účasti v nejvyšší soutěži remizoval na Stadio Olimpico 0:0 a podruhé letos v dubnu, když Lazio doma porazil 1:0 a tím mu vydatně ubral v bojích o Ligu mistrů. "Mluvil jsem s klukama o minulém zápase ve Ferraře. Byl to složitý zápas a my jsme za něj i díky milánskému vítězství draze zaplatili. Byl to normální zápas, avšak nevyhrajete tam, pokud nebudete hrát dobře," vrátil se k porážce Simone Inzaghi.

"Mají dlouhou dobu stejného trenéra a jsou organizovaní. Musíme k nim mít správný přístup. Hrají spolu roky, Sempliciho dobře znám a je to trenér, který dá svému týmu identitu," pokračoval na tiskové konferenci trenér Lazia.

Pro SPAL byla minulá sezona mimořádná, provinční klub se umístil na vynikajícím třináctém místě, bezpečně vzdálen od sestupových pozic. Zopakovat poslední umístění ale bude složité a první dva zápasy nové sezony to potvrdily. SPAL prohrál jak s Atalantou, tak i na hřišti Boloni.

Jeho soupeřem ve třetím kole bude římské Lazio, které se netají velkými cíli. Po loňském špatném umístění chtějí hrát Biancocelesti vysoko. "Můžeme bojovat s kýmkoliv, jde jen o to to ukázat na hřišti. Doufám, že tým dokáže využít svůj potenciál naplno," nechal se sebevědomě slyšet prezident Claudio Lotito, podle jehož názoru si Lazio v městském derby s Římem zasloužilo vyhrát. "S Římem jsme si zasloužili víc, než remízu, ale věci ve fotbale někdy nejdou, tak jak zrovna potřebujete," dodal Lotito. Lazio po jasné výhře na půdě Sampdorie remizovalo s AS 1:1 a se čtyřmi body mu patří čtvrté místo.

Trenéru Semplicimu bude na tři utkání chybět Fares, jinak je tým kompletní. Jedinou absencí oplývá i Lazio, do zápasu ve Ferraře nezasáhne Luiz Felipe.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Felipe - D'Alessandro, Valoti, Missiroli, Kurtić, Igor - Di Francesco, Petagna
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Bastos, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Correa, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.92 - 4.22 - 1.61
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Cagliari zatím nezvládlo ani jeden ze dvou prvních duelů nového ročníku a změnit by to chtělo při prvním výjezdu. Sardinský celek jede do Parmy, kde to ale nebude lehké. Ducali jsou na domácí půdě stadionu Ennia Tardiniho velmi silní.

Parma odvádí velmi dobrou práci a její fanoušci už dávno nemusí přemýšlet, jestli se jejich tým nakonec zachrání. Vedení dosadilo správné lidi na správná místa a vytvořilo podmínky pro to, aby tradiční italský klub mohl růst. Nejinak tomu bude v letošní sezoně, což už první zápasy jasně ukázaly.

Hned v prvním kole musela Parma přežít utkání s Juventusem a rozhodně nezklamala. Naposledy sice Parma hodně brzo prohrávala s domácím Udinese a nevypadalo to s ní moc dobře, ale nakonec se vzepjala k parádnímu výkonu. Ve druhé půli zasáhla dvakrát a tři body jsou její. Díky nim je nyní na devátém místě a nehodlá ho jen tak opustit.

Zkušený záložník Antonino Barilla k tomu ostatně před utkáním řekl: "V prvním utkání jsme měli docela smůlu, ale způsob, jakým jsme se postavili k poslednímu kolu, ukazuje náš skutečný charakter. Na trénincích je stále častěji vidět touha každého hráče udělat maximum, prát se za tým a získávat co nejlepší výsledky. Naším cílem je skončit v první desítce," dodal Barilla.

Trenér D’Aversa navíc může počítat s kompletním kádrem, což je něco, co rozhodně nemůže říct jeho protějšek. Rolando Maran se bude muset obejít bez hráčů jako Radja Nainggolan, Alessio Cragno, Leonardo Pavoletti nebo Paolo Faragò, což je zejména u prvních tří pořádný zásah do základní sestavy.

Současné Cagliri se výsledkově hodně trápí, naposledy si od něj vzal všechny body milánský Inter. Mnoho zraněných hráčů v čele s oporami Pavolettim a Cragnem odráží celkovou náladu a fakt, že se sardinskému týmu vůbec nedaří. Ve dvou duelech vždy těsně prohrál a vstřelil jen jednu branku. Nepomohlo mu ani domácí prostředí, které je obvykle jeho silnou zbraní. Dočkají se Maranovi hráči konečně prvních bodů na cizí půdě?
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo - Kucka, Hernani, Barillà - Kulusevski, Inglese, Gervinho
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Pisacane, Ceppitelli, Klavan, Pellegrini - Ionita, Rog, Nandez - Castro - Joao Pedro, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.26 - 3.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brescia Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Poprvé po více jak osmi letech se na stadion Maria Rigamontiho v Brescii vrátí nejvyšší italská soutěž. Le Rondinelle přivítají v neděli odpoledne Boloňu, se kterou se naposledy utkali před čtyřmi lety v Serii B. Hosté si z minulé sezony přenesli dobrou formu a zatím ve dvou duelech neprohráli.

Brescia začala návrat do Serie A vítězně, utkání na půdě Cagliari ovládla jedinou brankou, ale o týden později už ve venkovním utkání nebodovala. V zápase na milánském San Siru sice nepředvedla špatný výkon, ale Milánu podlehla nejtěsnějším výsledkem. Po dvou zápasech venku konečně čeká Brescii domácí zápas. Nejvyšší soutěž se přitom na stadionu Maria Rigamontiho hrála před více než osmi lety.

Boloňa loni uchvátila výbornou formou v závěru sezony a zdá se, že hráčům Rossoblu nechybí chuť ani na začátku té letošní. Svěřenci srbského trenéra Siniši Mihajloviće získali ve dvou kolech solidní čtyři body za remízu ve Veroně a těsnou výhru nad SPALem. Zároveň to znamená, že Boloňa neprohrála v šesti soutěžních zápasech v řadě. Naposledy prohrála počátkem května na hřišti AC Milán. Domácí bilance je dokonce ještě lepší a Rossoblu aktuálně drží šňůru devíti domácích výher v řadě. Před reprezentační přestávkou sice měli namále, když SPAL porazili až gólem v nastaveném čase.

Brescia se s Boloňou utkala před čtyřmi lety ještě v rámci Serie B a ve dvojzápase neprohrála. Boloňu to nijak mrzet nemuselo, protože po krátkém intermezzu si postup do nejvyšší soutěže na rozdíl od Le Rondinelle zajistila.

Eugenio Corini nemůže počítat s Mariem Balotellim. Někdejší italský reprezentant bude chybět ještě dva zápasy, než se bude moci plně zapojit do prvoligových bojů. Balotelli není jedinou ztrátou, dalšími jsou Ndoj, Magnani a Martella. Na straně Boloni schází jen Danilo.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Matějů - Bisoli, Tonali, Dessena - Špalek - Torregrossa, Donnarumma
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Tomiyasu, Denswil, Dijks - Poli, Medel - Orsolini, Soriano, Sansone - Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.67 - 3.55 - 2.12
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - US Sassuolo  (neděle 18:00)
Římané se po reprezentační pauze vrací na Olimpico s jediným cílem - s novým trenérem konečně poprvé vyhrát. Zraněnými decimovaný kádr ale vyzkouší soupeř, který je hodně nevyzpytatelný. Sassuolo navíc v minulém kole uštědřilo Sampdorii hrozivý debakl.

AS Řím zatím nepodává takové výkony, jaké by si jeho fanoušci přáli. V prvním kole mohli právem vinit obranu, která propouštěla jednu akci za druhou a s Janovem si proto body rozdělili. A stejné to bylo i v minulém kole. Populární a elektrizující derby s Laziem vítěze nenašlo, i když si právě Lazio objektivně body zasloužilo víc. Obranná linie už vydržela víc než v prvním kole, ale herní projev zdaleka neodpovídal ofenzivním představám trenéra Fonsecy.

Tomu se jeho představy poměrně komplikují, neboť jeho hra je primárně založena na křídlech. A kromě Diega Perottiho se během reprezentační pauzy zranil také mladý Turek Cengiz Ünder, jehož absence je odhadována až na pět týdnů. Vzhledem k tomu, že právě on měl být základním stavebním kamenem nového systému, je to pro Římany velká ztráta. Dá se ale očekávat, že Fonseca představí publiku několik noviců.

Do záložní řady by se měl postavit někdejší lídr Fiorentiny, Jordan Veretout. Místo Ündera se na kraj zřejmě postaví Nicolò Zaniolo, přičemž na opačné straně by měl operovat Henrik Mchitarjan.

Arménský fotbalista přišel na hostování z Arsenalu, ale Řím za krok zpátky rozhodně nepovažuje. "Vnímám Řím jako skvělý tým s velkými ambicemi. Má za sebou velkou tradici a místní fanoušci jsou úžasní. Jsem tu pár dní, ale cítím se tu výborně. Kdekdo by si mohl myslet, že přestup do Říma je krok stranou, ale já to vidím jinak. V Arsenalu jsem se necítil potřebný a neměl z fotbalu takovou radost a věřím, že v tomhle prostředí ji můžu opět najít."

Trenér Fonseca může mít radost ze statistik, pokud přijde na duel se Sassuolem. Římanům se proti Neroverdi dlouhodobě daří a za posledních šest let s ním ještě neprohráli ani jednou. To by se Vlkům v jejich snaze dostat se z 15. místa výš mohlo hodit.

Rozhodně se jim ale nehodí fazóna, kterou Sassuolo předvedlo v minulém kole. Neroverdi totiž zcela jasně setřeli Sampdorii ze hřiště a nedalo jim to ani moc práce. Hlavní hvězdou utkání byl při výsledků 4:1 jednoznačně Domenico Berardi, který zaznamenal hattrick.

To je vůbec zajímavý hráč, protože patří k elitní čtyřce hráčů narozených po 1. lednu 1994, kterým se povedlo nasázet v pěti elitních ligách aspoň 50 branek. Spolu s ním se tím mohou pochlubit ještě Sterling, Mbappé a Werner. Z nich všech dal Berardi nejvíc hattricků, celkem pět ve své kariéře.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Pau López - Florenzi, Mancini, Fazio, Kolarov - Veretout, Cristante - Zaniolo, Pellegrini, Mchitarjan - Džeko
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Marlon, Ferrari, Peluso - Obiang, Locatelli, Duncan - Traoré - Berardi, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.55 - 5.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - AC Milán  (neděle 20:45)
Když se Hellas v srpnu 2013 po dlouhých peripetiích v nižších soutěžích vrátil do Serie A, hostil v úvodním kole AC Milán a výhrou 2:1 se postaral o velkou senzaci. Veronský celek si na Rossoneri vyšlápl hned několikrát. V nešťastné sezoně 2017/2018 dokonce přehrál slavný velkoklub jasně 0:3. Milán je sice ve třetím kole favoritem, ale ve Veroně to bude mít nesmírně složité.

Zvláště, když se domácím návrat do Serie A znovu povedl a v prvních dvou kolech získal solidní čtyři body. Hellas nejprve doma remizoval 0:0 s Boloňou a následně získal všechny body na hřišti dalšího nováčka Lecce.

Milán působí na začátku sezony hodně nervózně, mnozí fanoušci očekávali pod Marcem Giampaolem výrazné zlepšení, jenomže to se zatím nedostavilo. AC v prvním kole ostudně prohrálo s Udinese 0:1, když ani jednou nevystřelilo na branku a ve druhém stejným výsledkem udolalo nováčka Brescii. Herní projev už byl o něco lepší, ale při vší úctě k soupeři, je nejtěsnější výhra opět zklamáním. "Musíme vyhrát, protože každé vítězství nám pomůže zlepšit naší sebedůvěru," prohlásil Marco Giampaolo. "Respektuji Juriće, je to dobrý trenér. Jeho tým je agresivní a má jasnou identitu," pochválil svého protějška milánský lodivod.

Rossoneri to na veronské půdě zrovna dvakrát nejde. Za dvacet let tam vyhráli jen dvakrát, navíc naposledy před pěti lety. Domácí jsou v dobré formě a na Milán si věří. Utkání bude pikantní pro Giampaola Pazziniho, který červenočerný dres oblékal, nicméně v letošní sezoně ještě do zápasu nezasáhl. Krátké spojení s Milánem prožil ve své kariéře i stoper Salvatore Bocchetti.

Hellas se musí obejít bez Badua, Crescenziho, Di Carmineho i Bessy. Kompletní není ani Milán. Dlouhodobě laborují se zraněním Caldara, brankář Reina i Biglia. Dobrou zprávou je uzdravení Giacoma Bonaventury i Thea Hernándeze, který však ještě do zápasu s Hellasem nezasáhne. Připravena už je i nová akvizice útočník Ante Rebić.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Kumbulla, Gunter - Faraoni, Henderson, Veloso, Lazović - Zaccagni, Verre - Tutino
AC Milán - pravděpodobná sestava:
G.Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bennacer, Paquetá - Suso, Piatek, Castillejo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.82 - 3.53 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Juventus FC  (sobota 15:00)
Serie A se po dvou týdnech reprezentačních bojů opět vrací a hned na rozjezd servíruje svým fanouškům možná největší utkání celého víkendu. Fiorentina se prezentuje odvážným fotbalem, ale zatím nemá výsledky. A aby toho nebylo málo, vyzkoušet ji přijede zatím neporažený gigant z Turína.

Fialky nutně potřebují bodovat. Tradiční toskánský celek je obklopen fanfárami spojenými s novými vlastníky a novými hráči, ale faktem je, že i přes velmi kvalitní podívanou a ofenzivní fotbal se zatím výsledkově trápí. Fiorentina zatím prohrála oba první duely a v obou případech můžeme mluvit o nepříliš spravedlivém výsledku.

Čtyřicet let trvající nevraživost ze strany toskánského klubu směrem k Piemontu napumpuje do utkání hodně energie a emocí. Jisté napětí spojené s negativními výsledky musí vedení odrážet už nyní, protože se stále častěji objevují zprávy o možném konci trenéra Vincenza Montelly. To samozřejmě nový majitel Rocco Commisso ihned popřel a označil škatulkou "fake news".

Do velkého šlágru by se rádi zapojili i tři mladí hráči, kteří přišli do Toskánska v poslední možnou chvíli. Tři nadějné posily v podobě útočníka Pedra z Fluminense, dalšího útočníka Bobbyho Duncana z Liverpoolu a také křídelníka Rachida Ghezzala, který se dostavil opět z Premier League, konkrétně z Leicesteru City. A právě mladý útočník z Brazílie se hodně těší na své první evropské angažmá.

Na tiskové konferenci ke svému představení prohlásil: "Fiorentinu jsem si vybral, protože o mě dlouhodobě hodně stála. Zároveň je tu zajímavý projekt, který hodně spoléhá na mladé hráče a myslím, že sem dobře zapadnu. Těším se na souboje s italskými obránci, což je pověstná škola pro každého útočníka. Budu tvrdě pracovat, abych splatil klubu důvěru, kterou ve mně vložil."

Je dost pravděpodobné, že se Pedro dostane do základní sestavy a doplní dvojici Chiesa - Ribéry. Menší zdravotní potíže trápí jen záložníka Benassiho, který však zřejmě stihne start ligového šlágru. Fiorentina marně čeká na nějakou delší sérii výher nad Starou dámou, která stále nepřichází. Naposledy svého soka porazila v lednu 2017 a od té doby se jí nedaří.

Nic zároveň nenasvědčuje tomu, že by to tentokrát mělo být jinak. Juventus je samozřejmě favoritem a momentální forma je jasně na jeho straně. Turínský gigant v obou zápasech ligového ročníku vyhrál a přesvědčil, že chce další titul opět uhrát stylem start-cíl.

Po prvním kole a těsné výhře nad Parmou se rozehrál ke skvělému představení, když se utkal s Neapolí. Jeden z největších soupeřů Juve na svého soka nestačil a Juventus díky šťastné vlastní brance nešťastníka Kalidoua Koulibalyho vyhrál těsně 4:3.

Hodně emotivní utkání může čekat Federico Bernardeschi, který zavítal do Turína právě z Fiorentiny. "Mám Florencii pod kůží, je to pro mě citová záležitost. Pokaždé se sem rád vracím a doufám, že se klubu bude dařit co nejvíc. Líbí se mi směr, kterým se teď ubírá, i když je pravda, že výsledky zatím nejsou ideální. My sem ale jedeme vyhrát a v tomto směru neznám bratra."

Juventus bude bedlivě sledovat zejména dvojici Chiesa - Milenković, o kterou se v létě hodně zajímal. Místo v základní sestavě by měl mít znovuzrozený útočník Douglas Costa, na kterého trenér Sarri hodně spoléhá. Mimo hru jsou naopak hráči jako De Sciglio, Chiellini nebo Pjaca, který v minulém roce na stadionu Artemia Franchiho hostoval.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Lirola, Milenković, Pezzella, Dalbert - Pulgar, Badelj, Castrovilli - Chiesa, Pedro, Ribery
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro - Rabiot, Pjanić, Matuidi - Douglas Costa, Higuaín, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.65 - 3.71 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - UC Sampdoria  (sobota 18:00)
Neapol čeká hodně náročné klání, protože se musí obejít bez dvou klíčových střelců. V sobotu večer navíc přivítá tým, jehož motorem je nejlepší střelec minulého ročníku. Fabio Quagliarella touží znovu dokázat, že jeho poslední počin nebyl jen náhodou.

Sampdoria je v této sezoně zatím jedním z největších zklamání v Serii A. Jen pět týmů ještě nedokázalo posbírat ani jeden bod a v tomto smutném výčtu zaujímá Sampdoria nejpřednější místo. Ambiciózní tým, který se nechtěl už jen zachraňovat, zatím strádá. Herně se mu nedaří, což trenér Di Francesco často připisuje neadekvátním posilám v křídelních prostorech. Jenže největší potíže má Doria v obraně.

Ta dostala sedm branek ve dvou duelech a v tomto ohledu je spolu s Neapolí nejhorším týmem v lize. Nejprve Janov vyloupilo římské Lazio, které za sebou zanechalo spoušť v podobě tří branek, aby následně Dorii naprosto rozebralo Sassuolo. Hattrickem se na demolici podílel Di Francescův oblíbenec Domenico Berardi.

Zápas samozřejmě hodně ovlivnila přímá červená karta, kterou ještě v první půli viděl Ronaldo Vieira a nakonec Dorii nepomohla ani branka spolehlivého střelce Quagliarelly. S Neapolí navíc nemá Doria úplně nejlepší zkušenosti, protože za posledních dvacet let si ze San Paola neodvezla tři body ani jednou!

Při posledním měření sil to se Sampdorií taktéž nedopadlo moc dobře, protože ve stínu Vesuvu dostala tři branky, aniž by se byť jen jeden z jejích střelců prosadil. Tentokrát bude bez zmíněného Vieiry a navíc jí schází taky Maroni. Neapol počítá mnohem horší absence. Do hry totiž nemůže vyslat Lorenza Insigneho a Arkadiusze Milika (oba dva se trefili v posledním vzájemném klání).

Fit není ani mladý záložník Eljif Elmas. Neapol vyhrála dvanáct z posledních šestnácti vzájemných duelů. Vzhledem k absenci polského kanonýra, který se zraním laboruje dlouhodobě, trenér Carlo Ancelotti určitě uvítal, že mu prezident Aurelio De Laurentiis dopřál luxus v podobě zkušeného útočníka Fernanda Llorenteho. Jeho služby tak bude možná potřebovat daleko dřív, než plánoval.

Že se Neapol pyšní nejlepším útokem ligy, na to jsme už celkem zvyklí. Ale aby měla taky nejhorší obranu, to už se dlouho nevidělo. Po dvou duelech to tak je, společně se Sampdorií se Neapolí může "pochlubit" už sedmi inkasovanými góly. A to je pro trenéra Ancelottiho (kromě stavu rozbouraných šaten) hodně tristní.

"Je pravda, že minulé utkání s Juventusem se nám vůbec nepovedlo. Už ve dvou duelech jsme dostali minimálně tři branky, což musí přestat. Pracujeme na tom, aby naše obrana fungovala co nejlíp, ale to bude potřebovat čas. Jsem moc rád za to, že jsme mohli využít pár dní přes reprezentační přestávku a věřím, že v dalším utkání přesvědčíme v obranné fázi," řekl Ancelotti.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam - Callejon, Allan, Fabian Ruíz, Zieliński - Mertens, Lozano
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Murillo, Colley, Murru - Linetty, Ekdal, Jankto - Gabbiadini, Quagliarella, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 6.06 - 10.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Inter Milán čeká už v úterý večer první zápas v Lize mistrů proti Slavii Praha a ještě než se tak stane, musí odehrát své ligové utkání proti Udinese. Nerazzurri se představí doma na stadionu Giuseppe Meazza a nečekají se nic jiného, než tři body. Udinese si v úvodu sezony vyšláplo na městského konkurenta Interu AC, které porazilo, ovšem o týden později nestačilo na Parmu.

Duel na Giuseppe Meazza má velkého favorita a je jím pochopitelně Inter, od kterého se letos čekají velké věci. Trenér Antonio Conte zatím vedl Nerazzurri ve dvou zápasech a oba zvládl. V prvním kole si Inter hravě poradil s Lecce 4:0 a ve druhém zvítězil nad houževnatým Cagliari 2:1. Inter Milán vede po dvou kolech ligu s plným počtem bodů, s čímž se mohou pochlubit ještě oba turínské celky. "Zápas po reprezentační přestávce je vždycky krokem do neznáma, protože se hráči vracejí v různém psychickém i fyzickém stavu. Udinese je navíc dobrý tým, fyzicky jsou skvěle připravení a po přestávce budou dobří. Budeme se snažit čelit zápasu tím správným způsobem," prohlásil na tiskové konferenci Antonio Conte.

Udinese začalo překvapivou výhrou 1:0 nad AC Milán, ale výsledek o týden později nezopakovalo a naopak doma prohrálo s Parmou 1:3. Svěřenci Igora Tudora se tak vrátili zpátky nohama na zem a měli dostatek času, aby se připravili na těžké utkání proti favorizovanému Interu.

Přestože je milánský klub favoritem, musí si na Udinese dát velký pozor. V loňské i předloňské sezoně dokázaly Zebry alespoň jednou Inter zaskočit. Před dvěma lety dokonce vyhrály na San Siru 3:1. Loňský duel na osmdesátitisícovém stadionu prohrály jen těsně, ale doma už Inter zase obraly o body remízou 0:0.

Antonio Conte má k dispozici kompletní kádr a navíc v dobré formě, což například potvrdil argentinský útočník Lautaro Martínez, který v dresu Argentiny nasázel do sítě Mexika hattrick. Prosadil se i Romelu Lukaku,který jednou brankou přispěl k výhře nad Skotskem. K dispozici už bude i nová posila z Manchesteru United Alexis Sánchez, pro kterého bude zápas s Udinese velice pikantní. "Je to dobrý hráč a v minulosti ukázal, že je rozdílový. Vyhrával trofeje v Manchesteru United i Barceloně. Je rychlý, silný a odolný, musíme mu pomoci obnovit důvěru, kterou v Anglii ztratil," dodal na adresu chilského reprezentanta Antonio Conte. Bez absencí bude v Miláně i Udinese.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Godín, De Vrij, Škriniar - Candreva, Brožović, Barella, Sensi, Asamoah - Lukaku, Alexis Sánchez
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Troost-Ekong, Samir - Larsen, Mandragora, Jajalo, Fofana, Sema - De Paul - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.25 - 9.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán22006:16
2.Juventus FC22005:36
 Turín FC22005:36
4.SS Lazio21104:14
5.Janov CFC21105:44
6.Hellas Verona21102:14
 Bologna FC21102:14
8.US Sassuolo21015:33
9.Parma Calcio21013:23
10.SSC Neapol21017:73
11.Atalanta Bergamo21015:53
12.AC Milán21011:13
 Brescia Calcio21011:13
14.Udinese Calcio21012:33
15.AS Řím20204:42
16.ACF Fiorentina20024:60
17.SPAL 201320022:40
18.Cagliari Calcio20021:30
19.US Lecce20020:50
20.UC Sampdoria20021:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (142)

Přidat komentář
Largo

Forza Roma!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výdaje klubov Serie A na platy svojich hráčov (TOP 10):

1. Juventus - 294 mln euro

2. Inter - 139 mln euro

3. Roma - 125 mln euro

4. Milan - 115 mln euro

5. Napoli - 103 mln euro

6. Lazio - 72 mln euro

7. Torino - 54 mln euro

8. Fiorentina - 50 mln euro

9. Cagliari - 44 mln euro

10. Bologna - 41 mln euro

Atalanta hrajúca LM je až na 13.mieste.

Reagovat
Largo

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, Neapol 1/3 Juventusu

Bologna celá má jak Ronaldo

Reagovat
El-Pistolero-68

Ta Neapol to dela proste skvele. Atalanta samozrejme taky.

Reagovat
stuff

Reagovat
KillSwitch

urve to dneska Juve, či budú šetriť hráčov na Atletico?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zostava by mala vyzerať rovnako ako tie dve pred tým. až na Chiella.

Reagovat
10

Sarri to chce asi celý odehrát s 11 lidma jako v Neapoli...

Reagovat
Furia Ceca

To jsem přesně čekal... že to Ronaldo nabombí do zdi Měl by na ty standardky pouštět Pjaniće s Bernardeschim a Costou, případně Dybalou.

Reagovat
Mr.Jindros

Zatím strašidelný výkon, vstávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Vojta blbne s těma odkopama?

Reagovat
Mr.Jindros

Horší rozehrávku jsem snad od Delneriho neviděl... co to má být, ta panika a nakopávaný balóny?

Reagovat
smazaný uživatel

Koledujem si..

Reagovat
Mr.Jindros

Fiorentina hrajou jako prasata, Montella vždycky uměl na Juve namotivovat.

Reagovat
M11

Chiesa uz mohl byt venku

Reagovat
Mr.Jindros

Tvle, přepnout na 3-5-2 ASAP.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám teda povim, zlatej Allegri

Reagovat
CR7RONALDO

Je to v podstate to isté, hlavný problém asi nie je v trénerovi, ale v hráčoch.

Reagovat
Mr.Jindros

To isté, akorát nevyhráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Už prostě mám toho Matuidiho dost...Útočníci nedostali ani jednu nahrávku za 45 minut.

Reagovat
Zark

Konecne je ten allegri pryc,hnet to nejak vypada

Reagovat
Hans82

ty vole hrajou jak narvani a dva zraneni za polocas to je dan za to ze mame cely tym pojebanych duchodcu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škaredé označení důchodcu, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo klasicky neviditelnej a vlastne, ono tomu nekdy bylo naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Barcelonak IQ 1

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
cink

*11

Reagovat
CHONG

Dejdik klasicky komplex a vlastně, ono tomu někdy bylo naopak?

Reagovat
Largo

Reagovat
Mr.Jindros

Caceres.

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofální hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči které máme už ten sracskej fotbal mají v krvi.Sarri by to měl absolutně překopat.

Reagovat
smazaný uživatel

dedci

Reagovat
smazaný uživatel

NULA rohů To je jak Manchester za Muríňa

Reagovat
Melchior

Hroznej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kebyže sa zraní Khedira a Matuidi namiesto Costu a Pjanica tak by to len Juventusu pomohlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hans82

hnus hnus hnus jediny kdo sel videt byl Ronaldo jinak tragedie Matuidi a Higuain ve druhem polocasu uplne neviditelny Atleti nas roznesou

Reagovat
smazaný uživatel

Ani snaha ten zápas vyhrát, na všechno měli cas, pomalá rozehravka, nikde se nespechalo ani v 90 minutě.Neco odporného, už ty netahla pošleme někam, totální hrůza, stydno mi je.Kdybych aspoň viděl snahu o rychlé rozehrávání na konci, prostě se porvat o tři body, ale jim stačil bod, jim se nechtělo dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo kompetentní nevidí to co předvádí Matuidi a Khedira, oni fajci brka někomu ve vedení no co už ....Dyt to vidí miliony fanoušků po celém světě že to jsou už fotbalové mrtvoly.Byt Ramsym,Rabiotem,Dybalou,Canem atd. Okamžitě opustim tuhle loď a klidně směr Čína.Neco katastrofálního co sem dnes viděl.Sraci preplaceni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaváhání se musí využít. Forza Inter

Reagovat
Mars

Takhle sileny vykon nebyl zvykem ani pod Allegrim. Stale jsme v procesu premeny, ale zatim nic pozitivniho.

Reagovat
netopier

Kto chce veľa, nemá nič

Reagovat
Inter Fan

Lautaro sedi neviete preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Conte sa počas tlačovky vyjadril, že každý hráč prišiel z reprezentačného zrazu v inom fyzickom a mentálnom rozpoložení. Lautaro totižto hral zápas proti Mexiku 11.9. (teda pred 3 dňami), takže v jeho prípade sa bude jednak o odpočinok po reprezentačnom zraze.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Zark

tvle vzdyt mame trenera s dna v Udine, nechapu kam chlapci kravataci koukali

Reagovat
Nuno čomes

Za to ho musí vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Snad nikoho nenapadne takového argentinského machýrka dotáhnout do Interu.

Reagovat
Nuno čomes

Jinak sport365 dnes velmi špatný. Někdo super link?

Reagovat
Panděvova ofina

Musíš na maďarský link, taky jsem to teď řešil

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Deki

místo každozápasovýho hledání streamu doporučuju založit účet u sázkovky a sledovat streamy tam. super kvalita, neseká se to, bez cizojazyčnýho komentu, čímž vynikne atmoška na stadionu atd... už jinde nekoukám

Reagovat
Nuno čomes

Já sazkovky nehraju. Od te doby co používám sport365, tak luxus. Akorát dnes se to nějak sekalo. Ale teď už maďarský

Reagovat
Tomanatura

U ktere sazkovky?

Reagovat
Deki

Mám tipsport. Sice přenos nejde na celou obrazovku (leda bys zvětšil ctrl a plusem), ale je tam komplet Serie A a nikdy jsem neměl zatím problém...

Reagovat
netopier

A dá sa to dať na celú obrazovku?

Reagovat
Inter Fan

https://www.soccerstreams100.com/ nic nepsieho som nikdy nemal :D

Reagovat
Nuno čomes

To se divim, kvalita nic moc.

Reagovat
Zark

Candřevak

Reagovat
Nuno čomes

SENSI!

Reagovat
lnterista

Sensi neni spatnej

Reagovat
Nuno čomes

Vůbec.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Panděvova ofina

Godin za dosavadní výkon klobouček

Reagovat
Inter Fan

Politano moc utocnik nieje :/ al kedze maju redku mohli by sme skusit 343 a supnut tam alexisa

Reagovat
cresposuper

Vsak hrame 343 od prvej minuty

Reagovat
Inter Fan

?

Reagovat
cresposuper

Stred Barella-Brozo, vpredu Politano, Lukaku, Sensi.

Reagovat
Inter Fan

trolis alebo nepozeras futbal?

Reagovat
cresposuper

Omg. Pozri si, kde hra Barella a kde Sensi. Sensi napada stoperov a pri nasej rozohravke sa nestahuje na kraj, tak ako sme to robili pri 3-5-2. Je to 343/3421.

Reagovat
Inter Fan

ok trolis

Reagovat
cresposuper

Ok, Gazzetta, Corriere aj Tuttosport napisali, ze sme hrali 343/3421, ale ty mas pravdu

Reagovat
Inter Fan

3421 ok, 343 nope, kazdy kto pozeral zapas videl ze sensi hral stredneho zaloznika ktori bol "najofezivnejsi z trojice barela brozo sensi ale urcite nehral an hrote ako lukaku

Reagovat
cink

Reagovat
Inter Fan

co sa ti nezda?

Reagovat
cink

Sorry bylo pozdě v noci a nepochopil jsem

Reagovat
Inter Fan

pohoda, len nechapem ako ludia mozu Sensiho povazovat za utocnika

Reagovat
cresposuper

Nikto ho tu nepovazuje za utocnika. Hrali sme 343/3421, Sensi hral na urovni Politana z lavej strany, cize trequartistu. Ked Udine rozohravalo, tak sme v prvej linii napadali s trojicou hracov. Aj Conte hovoril, ze sme vcera skusili alternativu k 352, kedy Sensi a Politano hrali pod Lukakuom.

Reagovat
Inter Fan

presne aj ja som ten rozhovor videl a povedal ako hovoris ze sme hrali s dvojicou hracov pod lukakom cize 3421 ale nie ziadne 4 3 3 co sa ty snazis obhajit

Reagovat
smazaný uživatel

cresposuper od začátku do konce píše o 3-4-3, což je základem k variacím jako 3-4-1-2 nebo 3-4-2-1, ať už to vypadá v přechodu do hry jak chce, protože často se to hraje způsobem 3-4-fantasy. Kolega ani jednou nezmínil 4-3-3.

Reagovat
Inter Fan

moja chyna zle som napisal malo to byt 343

Reagovat
cresposuper
Reagovat
smazaný uživatel

Je to 3-5-2 utocnici politano lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Tá obranná trojka v zložení Godin-de Vrij- Škriniar bude strašiť útočníkov našich súperov. Takú silnú obranu sme mali naposledy v zložení Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti počas sezóny 2009/2010. I keď vtedy sme hrali na štyroch obrancov, takže sa to úplne presne nedá porovnávať.

Mimochodom zápas do vylúčenia de Paula bol vyrovnaný, záložníci a útočníci sa nevedeli navzájom nájsť až na nejaké 2-3 prípady, kedy im to vyšlo.

V druhom polčase vzhľadom k tomu, že Udinese má o jedného hráča menej, tak by som tam dal Sancheza, aby sa konečne mohol ukázať a pripraviť sa na ďalšie zápasy.

Tá Godínová asistencia na Sensiho gól mi pripomenula túto Conteho myšlienku počas predzápasovej konferencie

"Od obrancov chcem, aby sa viac zapojili do hry. Nechcem, aby jediný kto vzadu niečo tvoril bol Brozović. Naši obrancovia sa musia naučiť troška "zariskovať" a pokúsiť sa zo zadu založiť akciu. Ak sa dakedy pomýlia a stratia loptu, bude to moja chyba, ale musíme sa to naučiť."

Reagovat
smazaný uživatel

Proč šel Barella dolů?

Reagovat
Nuno čomes

Moc mu to dnes neslo + žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Panděvova ofina

Repre + žlutá.. Celkově ten dnešní výkon byl dost utahaný. Prostě udělat tři body a jít si sednout domu k telce

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Asamoah mi pride celkom podcenovani, som si az teraz uvedomil aki steal to vtedy bol... V kazdom matchi si udrzuje svoj standart.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by tipoval pred sezonov ze Candreva bude starter...

Reagovat
Votas

Docela dost lidí, co vidělo nějakej záblesk přípravy a znalo trošku Conteho. To neznamená, že by z toho ti samí nebyli nešťastní.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vleze na první místo a už nás tam do konce ligy nepustí

Reagovat
Nuno čomes

Politano je rychlý aktivní Atd. Ale taky hodně nepřesný. Klidně bych se podíval na Alexise, jak na tom je.

Reagovat
Deki

no takhle rychlý určitě nebude a to hlavně po hodině hry

Reagovat
Nuno čomes

S tím se počítá

Reagovat
Deki

Candreva myslitel...

Reagovat
Nuno čomes

No comment

Reagovat
smazaný uživatel

Conte vyzeral ze toho rozhodcu zabije po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, doufám, že některé z vás v této sekci by to mohlo zajímat: Napsal jsem článek o meziprostoru a jeho využítí Guardiolou v Manchesteru City

https://bielsistablog.blogspot.com/2019/09/guardiola-meziprostor-analyza.html

Reagovat
Pipo123

Dneska vraj Strakosha - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Parolo, Leiva, Milinkovic, Lulic - Caicedo, Immobile

Ramos sa zranil, zdravotné problémy má aj Bastos a ono to vyzerá že aj napriek zraneniam v obrane nedostane Vavro šancu.

Reagovat
Mihal

Vavro moze ist hrat tak za ŠK Dynamo Diviaky s tou hrou co ukazal v repre. Hlavne, ze sebavedomie ma ako top stoper...

Reagovat
Inter Fan

ruku na srdce proti chorvatom sme nemali zalohu, to co predvadzal kucka a hamsik bol otras a chorvatske utoky sa na nas hrnuly jedna radost, na druhu stranu bol neisty a robil chyba

Reagovat
Mihal

Jasne, o tom nie je pochyb, na tom zapase som bol a pekne som si vsimol ako chorvati nechavali hrat Vavra s loptou lebo vedeli, ze nic nevymysli... Bud to nakopol dopredu alebo posunul do strany na Valjenta ktoremu po zdvojeni jednoducho chorvati odobrali loptu. To, ze nie je konstruktivny je jedna vec, na to kaslat, ale aj veci, v ktorych by mal mat prednosti (fyzicka hra) dokonca aj v tych sklamal. Aj v zapase s madarmi si s nim robil ten madarsky hrot co chcel. Mozno som len ja zaujaty proti nemu ale jednoducho moj nazor je, ze toto nie je stoper pre Lazio do serie A.

Reagovat
Inter Fan

nepozeral som lazio dnes, videl si to? ako hral? mimochodom na dalsi zapas je vykartovany v repre, hadam dostane sacu na stoperovi Valjent osobne som jeho fanusik este od 21 ky ked na ms hral krajneho obrancu. Vo svojom teame hrava pravidelne tak ho cesko da hrat hadam aj za repre.

Reagovat
Mihal

Nevidel som ani ja zapas ale to, ze isiel za stavu 1:0 ( z pohladu Lazia) do hry a zapas skoncil 1:2, nevesti nic dobre. Ale naozaj netusim ako zahral.

Reagovat
Mihal

Tiez dufam, ze Valjent dostane sancu miesto neho v repre. Verim, ze sa chyti a Vavra naspat do zostavy uz nepusti.

Reagovat
Darren Fletcher

ZAPATAAAAAAAAAA

karma za prifilmovanu penaltu v 90tej

Reagovat
Stannis Baratheon

Zmrhal příští zápas v základu, konkurent se mu vykartoval, tak snad pořádně chytne šanci za pačesy.

Reagovat
KingMaster13

Co vykartoval.... on jim posral celej zápas Ten si doufám tak minimálně 10 zápasů nekopne. Něco je dostat kartu za obrannej zákrok kdy by soupeř šel sám na bránu ale dostat kartu za simulování. Lynč je málo v tomhle případě

Reagovat
Stannis Baratheon

Jo, taky jsem, to nepochopil. Musí to být řádný kretoš. Každopádně rozhodčí

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pipo123

Semplici si takticky vždy povodí Inzaghiho ako malé dieta

Reagovat
Largo

Roma (4-2-3-1) - Pau Lopez; Florenzi, Fazio, Mancini, Kolarov; Cristante, Veretout; Mkhitaryan, Pellegrini, Kluivert; Dzeko.

Sassuolo (4-3-1-2) - Consigli; Marlon, Chiriches, Ferrari, Peluso; Duncan, Obiang, Locatelli; Berardi; Caputo, Defrel.

Zajímavý. Tipuju 2:2, góly Defrel s Berardim. Za AS Džeko a Pellegrini.

Reagovat
Largo

Reteeeeee! Edin

Reagovat
Zark

as hraje dobre

Reagovat
EXoRcIsT

jednoducho a rychle

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Trošku ich ničíme, snáď to neposereme

Reagovat
Frantszek

jak hraje Mkhi? Jsem na druhej polo a čumím už 4:0

Reagovat
Largo

Velmi dobře.

Reagovat
Frantszek

Berardi, magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá hra AC sa nedá pozerať, neviem či fakt ten káder nemá na to aby mal výsledky, nechápem tiež nákupom keď všetci sedia na lavičke,Giampaolo ako tréner tiež zatiaľ nič svetoborné nevymyslel.

Reagovat
Eldarion

Hráme zaujímavý futbal, nakopnúť loptu na pravú stranu kde to buď Suso berie na seba (ako posledné 2 sezóny pod každým trénerom) alebo center ktorý trafí prvého hráča Hellasu. Nádhera za 45 min jedna strela na bránu

Reagovat
LesyJePan

Giampaolo si za to môže sám, takýmto štýlom bude do zimy bez angažmá.

Reagovat
GEGE

Shnilá kostra týmu pokračuje v loňských šlépějích...Milan se neumí zbavit odpadu už asi 15 let a letos to nedali ani Maldini, Boban a Massara.... Giampaolovi věřím je to dobrý kouč ale s tím materiálem to má těžké... Jde vidět, že Gattuso nebyl špatný trenér jak se z něj dělalo...

Reagovat
LesyJePan

Giampaolo ma varianty na to aby ten odpad v klude posadil, nechápem tvoj koment.

Reagovat
GEGE

Moc jich tam není..

Reagovat
Yanek

Ten Rebic bude solidní dřevo

Reagovat
LesyJePan

Taký horší Borini?

Reagovat
smazaný uživatel

Tento hráč je aj pre mňa záhadou, pretože na začiatku prestupového obdobia bolo okolo nášho záujmu o neho napísaných viacero článkov a spomínala sa suma 40 mil. eur :-D Našťastie potom prišiel Lukaku, avšak ku koncu mercata sa začal jeho prestup znova spomínať a mal byť náhradou za Lukaku (tzv. vice Lukaku). V tomto čase sa spomínala už menšia suma, a to konkrétne 30 mil. eur. Ale asi pri takomto hráčovi sa o 30 mil. eur nedá hovoriť ako o menšej sume :-D Neviem, čo sme na ňom takého videli, však v Bundeslige za tie 3 sezóny jeho gólové maximum bolo 9 gólov. V Serii A nastúpil dokopy v 14 zápasoch a zaknihoval len jeden gól.

Reagovat
Panděvova ofina

Docela fuj no

Reagovat
smazaný uživatel

Budúci zápas Inter, ani si neviem predstaviť čo bude AC hrať zatiaľ veľká bieda, ďalšia sezóna čo nedajú LM.

Reagovat
KillSwitch

"Zastavit ho můžete jedině tak, když mu řeknete: Na, tady máš deset banánů, které můžete sníst,"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele