Serie A - preview 2. kola

30.08.2019, 08:36, aktualizováno 01.09.2019, 08:33
Previews
Hlavním městem italského fotbalu bude v neděli Řím, v dalším derby se proti sobě postaví Lazio a AS. Inter Milán čeká těžký duel na půdě Cagliari, Serie A se dnes hraje i v Udinese, Sassuolu, Lecce, Janovu a Bergamu...
SS Lazio - AS Řím  (neděle 18:00)
Vůbec poprvé v historii Serie A se římské derby odehraje už ve druhém kole. Ostře sledovaný a vypjatý duel dvou aspirantů na evropské poháry bude k vidění ve Věčném městě již v neděli. Mírným favoritem jsou hráči Lazia, na jejichž straně je i aktuální forma.

Římské derby má nejen ve Věčném městě obrovskou tradici a náboj. Patří mezi nejsledovanější derby fotbalového světa. Letos poprvé po osmnácti letech vyběhne AS Řím bez obou svých model, Francesca Tottiho a nově také Daniela De Rossiho. Nejen na jeho absenci si musí fanoušci Giallorossi zvykat. V týmu je hodně nových tváří, zatímco někteří lídři a tahouni kabinu opustili. A nová sezona nezačíná právě ideálně.

Hned na jejím startu AS potkal Janov. Tým, který si nově zvyká na metody trenéra Paula Fonsecy, sice udivoval v ofenzivě, ale defenzivní stránka hry byla jedním slovem katastrofou. Vlci sice třikrát vedli, ale Grifové především po chybách stoperské dvojice třikrát dorovnali skóre. Taktika s vysunutou obranou byla následně hojně kritizována.

Na to však trenér Fonseca reagoval rázně: "Nikdy svůj tým nebudu připravovat na zápas tak, že bych po něm chtěl, aby primárně bránil. Můj tým bude dominovat, bude aktivní a bude hrát ofenzivně nehledě na to, kdo bude naším soupeřem. Chci, aby si hráči věřili, aby byli draví a abychom vyhrávali se ctí."

První derby by dost dobře mohl v barvách Giallorossi prožít Gianluca Mancini, který je horkým kandidátem na místo posledně katastrofálního Juana Jesuse. Do hry se naopak nepodívají Diego Perotti nebo Leonardo Spinazzola. Místo nich bychom mohli vidět Davideho Zappacostu na beku a Alessandra Florenziho s kapitánskou páskou na levém křídle.

Lazio vyhrálo poslední derby rozdílem třídy a to samé by chtělo zopakovat i v neděli. Od roku 2012 se mu ale v nejvyšší soutěži nepovedlo porazit rivala dvakrát v řadě. Na utkání se bezesporu hodně těší kanonýr Lazia Ciro Immobile. Ten měl totiž na starosti tři z posledních pěti branek svého týmu v síti AS, třebaže dvakrát se prosadil z penalty. A také na startu nové sezony Immobile ukazuje, že je dobře připraven.

Prokázal to v prvním kole, když proti Sampdorii Janov na jejím stadionu skóroval dvakrát. Celkově byl hodně aktivní a nebýt dobrých zákroků brankáře Emila Audera, zřejmě by svůj střelecký účet ještě navýšil. Jednou trefou mu pomohl také Joaquín Correa a Lazio svého soka jasně porazilo. I díky tomu je v současné době na skvělé druhé příčce o skóre za vedoucím Interem.

Lazio pod vedením charismatického Igliho Tareho svůj kádr - na rozdíl od rivala - příliš neměnilo. Hvězdní hráči a tahouni týmu zůstali, kostra týmu byla vhodně doplněna. Osobně jsem zvědav například na souboje Aleksandara Kolarova s Manuelem Lazzarim. Sehranost spolu s vyvážeností bude určitě na straně Biancocelesti a to si myslí i Giuseppe Papadopulo.

Někdejší hráč a v sezoně 2004/2005 i trenér Lazia před derby zmínil: "Hodně lidí na to zapomíná, ale já myslím, že Lazio je jedním z uchazečů o čtvrté místo. Ten kádr je velmi dobře sestavený, zůstali všichni důležití hráči a trenér Inzaghi odvádí perfektní práci. Hraje s týmem vynikající fotbal, který je nápaditý a bude dělat AS velké problémy, zvlášť s jejich ne úplně kompaktní obranou," vysvětluje Papadopulo.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Lucas Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto, Correa - Immobile
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Pau López - Zappacosta, Mancini, Fazio, Kolarov - Pellegrini, Cristante - Ünder, Zaniolo, Florenzi - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.72 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Parma Calcio  (neděle 20:45)
Před týdnem si Udinese připsalo skalp AC Milán a i ve druhém utkání budou Zebry domácím týmem. Do Dacia Arény zavítá Parma. V lednu tu Ducali zvítězili brankami Ingleseho a Gervinha 2:1 a bez bodu se nechtějí vracet ani tentokrát.

Zopakují Zebry týden staré vítězství proti AC Milán? Hostujícím celkem bude méně zvučná Parma, zato odhodlaná získat první body. Ducali to měli v prvním kole složité, doma hostili mistrovský Juventus, kterému podlehli po jediné brance stopera Chielliniho. I přes porážku neodehráli D'Aversovi svěřenci špatné utkání a podobný výkon s Udinese by mohl znamenat body.

Domácí tým se veze na vlně velké euforie, neboť před týdnem porazil AC Milán. Vítězný začátek dodal Zebrám na sebevědomí, na druhou stranu výkon proti Rossoneri musí proti Parmě potvrdit. "Chceme zopakovat výkon proti Milánu. Bude těžké Parmu porazit, mají kvalitní hráče v útoku i uprostřed hřiště," je si vědom Igor Tudor.

V Udinese se stále šíří spekulace ohledně odchodu Argentince Rodriga De Paula o jehož služby je velký zájem. Naposledy se kvůli němu ozvala Fiorentina nebo AS Řím. De Paul v základní jedenáctce proti Milánu chyběl, do hry naskočil až jako střídající hráč dvacet minut před koncem. Jeho zařazení od úvodní minuty je i pro zápas s Parmou nejisté. "Dnes se rozhodnu koho nasadím a to zahrnuje i De Paula, protože sestavu skládám na základě soupeře, kterému čelíme," mlžil ohledně sestavy kouč Tudor.

Udinese se musí obejít bez Coulibalyho i Ter Avesta, jinak je zbytek kádru pohromadě. Parma bude mít tu výhodu, že je její kádr zcela kompletní. Kouč D'Aversa tak může nasadit to nejsilnější.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Troost-Ekong, Samir - Larsen, Mandragora, Jajalo, Fofana, Pussetto - De Paul, Lasagna
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo - Kucka, Hernani, Barillá - Kulusevski, Inglese, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.36 - 3.93
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
O první body se bude usilovat v Reggio Emilia na půdě Sassuola, které před lety vedl Eusébio Di Francesco. Nový kouč Sampdorie nezačal janovskou misi vůbec dobře, Námořníci v prvním kole jasně prohráli a teď se budou chtít za svůj výkon revanšovat.

A nebudou to mít ani trochu jednoduché, protože první body do tabulky chce i Sassuolo. Domácí tým prohrál v Turíně 1:2, když na dvě branky Simona Zazy dokázal odpovědět jen jednou, v podání Francesca Caputa. Na obranu Neroverdi se sluší říci, že De Zerbimu chyběli klíčoví hráči Berardi a Magnanelli. Oba už by měli být na utkání se Sampdorií připraveni, byť ne na celých devadesát minut.

Sassuolu se v minulé sezoně proti Námořníkům nedařilo a ze dvou zápasů získalo jen bod za bezbrankovou remízu v Janově. Na druhou stranu domácí utkání na Cittá del Tricolore diváky bavilo, padlo v něm dohromady osm branek a za podobný ofenzivní koncert by se asi nikdo nezlobil.

Nejspíše ani Eusébio Francesco, jehož premiéra na lavičce Sampdorie dopadla katastrofálně. Blucerchiatti doma prohráli s Laziem 0:3. "Musíme začít od začátku. Nechci už vidět tak utrápený tým jako proti Laziu. Chci vidět bojovný tým, máme příležitost vzít si zpátky to, co jsme nechali doma," zavelel po utkání rozladěný Eusébio Di Francesco.

Sampdoria bude znovu spoléhat na veterána Fabia Quagliarellu, který se stal loni nejlepším střelcem soutěže. Di Francesco se na půdě svého bývalého zaměstnavatele musí obejít bez Maroniho, což je zároveň jediná hostující ztráta. Kompletní nebude ani Sassuolo, kde pro zranění schází Rogério.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Marlon, Ferrari, Peluso - Traoré, Obiang, Locatelli - Berardi, Caputo, Boga
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Murillo, Colley, Murru - Linetty, Ekdal, Jankto - Gabbiadini, Quagliarella, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.53 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - Hellas Verona  (neděle 20:45)
V neděli večer se dostane také na první pořádný záchranářský duel. Domácí Lecce si líže rány po debaklu od Interu v minulém kole a ani Hellas na tři body nedosáhl. Jak dopadne souboj dvou nováčků?

To byla hodně studená sprcha! Lecce v prvním utkání nového ročníku ochutnalo, jak hořký může návrat mezi elitu být. Na slavný Inter pod vedením Antonia Conteho se tým trenéra Fabia Liveraniho vůbec nechytal, většinu času tahal za kratší konec a i když Inter několik šancí spálil, přeci se urodil první debakl nové sezony. Brankáře Gabriela pokořili hráči Interu čtyřikrát a nováčkovi moc nepomohlo ani to, že musel patnáct minut dohrávat v početním oslabení.

Trenér Liverani samozřejmě chválit svůj tým nemohl. "Samozřejmě je hodně náročné vstřebat výsledek i náš herní projev. Vůbec se ani v nejmenším neblížil tomu, co chceme hrát a co jsme trénovali. Nechci ale náš výkon zbytečně dramatizovat. Hráli jsme proti jednomu z nejsilnějších týmů v Itálii a jsme na začátku sezony. Jsem přesvědčen, že naše reakce bude příště mnohem lepší," věří někdejší populární hráč.

V utkání se bude muset obejít bez Diega Faríase, který byl minule vyloučen. Kromě něj bude postrádat také zraněnou dvojici Meccariello, Lo Faso. I Verona se musí obejít bez jednoho karetního hříšníka, který je Dawidowicz. Zraněni jsou kromě něj ještě Badu, Crescenzi a Di Carmine.

Ani Hellas v poslední době zrovna nezáří. Na rozdíl od Lecce, které hladce postoupilo přes Salernitanu, vypadl z poháru Coppa Italia. Domácí prostředí mu moc nepomáhalo ani v lize, kde se poprvé postavil proti Boloni.

Chorvatský trenér Ivan Jurić ale mohl být poměrně spokojen, protože jeho tým velmi brzy přišel o vyloučeného Dawidowicze a následkem toho ještě prohrával po penaltě Sansoneho. Sympaticky se ale nevzdal a odměnou mu bylo srovnání Miguela Velosa. Oba soupeři se potkali jen osmkrát a Hellas z toho dokázal jako vítěz vyjít pouze jednou, takže má co napravovat. Čtyřikrát naopak vyhrálo Lecce, které to s týmem z Verony zkrátka umí.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Rispoli, Rossettini, Dell’Orco, Calderoni - Petriccione, Tachtsidis, Šachov - Falco - La Mantia, Lapadula
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Bocchetti, Kumbulla - Faraoni, Henderson, Miguel Veloso, Lazović - Zaccagni, Verre - Tutino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.62 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - ACF Fiorentina  (neděle 20:45)
Fiorentina minulý týden oslavila 93 let své existence a její hráči by rádi ke klubovým narozeninám získali tři body v utkání s Janovem. Na Marassi hrála loni Viola bez branek, stejně jako v domácí odvetě. Dočkají se fanoušci ve vzájemném utkání konečně gólů? Minimálně první zápasy obou týmů napověděly, že by tomu tak mohlo být.

Janov hrál před týdnem s AS Řím 3:3, zatímco Fiorentina v divokém zápase podlehla Neapoli 3:4. Gólové hody ale vzájemná utkání nepřinášejí, tedy alespoň to platilo v minulé sezoně, kdy se hrálo dvakrát 0:0.

Nový kouč Janova Andrea Andreazzolli byl s výkonem svých svěřenců spokojen a hra Grifů přesně splnila trenérovy představy. Podobným fotbalem se prezentoval už při předchozím angažmá v Empoli, zvláště při jeho působení ve druhé lize. Janov se chce letos vyhnout záchranářským pracím, k čemuž vede ještě dlouhá cesta.

Stejně jako cesta Fiorentiny do evropských pohárů. Fiorentina před týdnem překvapila vysoce ofenzivním pojetím fotbalu, navíc s velice mladou sestavou, avšak kýžených bodů se nedočkala. "Očekávám, že tým bude reagovat se stejnou intenzitou a nadšením. Kdybychom byli více zkušení, nemuseli bychom prohrát 3:4. Toto jsou však rizika, která jsme se rozhodli podstoupit, protože věříme v naše mládí. Zítra ale bude s některými chlapci na hřišti více zkušeností," naznačil některé možnosti v sestavě kouč Montella. Od začátku určitě nenastoupí Franck Ribéry: "Ribéry ještě není plně připraven. Určitě nezačne od začátku, ale pokud bude možnost jeho nasazení, udělám to velmi ochotně," vyjádřil se k nasazení Francouze kouč Montella. V sestavě by ale nemusela chybět čerstvá posila Brazilec Dalbert z Interu Milán.

"Myslíme na Janov, na jehož stadionu je to obtížné. Je to tým, který ví co chce. Obnovený, funkční dle trenérových představ. S Neapolí bylo snazší ukázat nejlepší Fiorentinu, zítra to ale bude obtížnější," dodal Montella, kterému bude s jistotou chybět Rasmussen. Grifové se zase musí obejít bez Sturara, Saponary a Cassaty.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Romero, Zapata, Criscito - Ghiglione, Lerager, Schone, Radovanović, Barreca - Kouamé, Pinamonti
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Lirola, Milenković, Pezzella, Dalbert - Castrovilli, Badelj, Pulgar - Chiesa, Boateng, Sottil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.52 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Inter Milán  (neděle 20:45)
Antonio Conte v prvním kole ukázal, čeho je jeho tým schopen. Dalším soupeřem, který se jej pokusí zastavit, je domácí Cagliari. To uvítá jasného favorita i s Radjou Nainggolanem v sestavě a belgický záložník bude chtít dokázat, že Inter udělal chybu, když ho nechal jít.

První kolo jasně ukázalo, že Inter z loňské sezony je dávno pryč. Inter, kterému šéfuje Antonio Conte (jakkoli neradi to fanoušci Juventusu vidí a cítí), je dravým týmem, který je ochotný pracovat na sto procent a k výhrám se dostávat přes pohledný a agresivní fotbal. Samozřejmě, můžete namítnout, že jeho soupeřem bylo "jen" Lecce, což nezvedá laťku moc vysoko. Pravda. Myslím ale, že v minulé sezoně by Inter měl i s Lecce problémy zvládnout roli favorita.

Tím bude i proti Cagliari. V minulém kole sázel do sítě Lecce jednu výstavní branku za druhou a kdyby nic jiného, tak gól Antonia Candrevy doporučuji zhlédnout. Inter teď bude čelit o to většímu očekávání a po dlouhé době jej můžeme zařadit mezi regulérní vyzyvatele Juventusu.

V létě panoval na trase mezi Sardinií a Milánem čilý obchodní ruch. A to nejen v případě Radjy Nainggolana, který je odhodlán dokázat Interu, že mohl být ještě velmi platným hráčem. Sázku na budoucnost Interu představuje zejména mladý talent Nicoló Barella, který se nyní bude vracet do svého chlapeckého klubu.

V rozhovoru pro TMW zmínil: "Cagliari pro mě bude vždycky něčím speciálním - zaujímá v mém životě speciální místo. Bylo pro mě těžké odcházet, ale věděl jsem, že dělám další krok v kariéře. Myslím, že to je přirozený vývoj každého sportovce a jsem rád za všechno, co mi Cagliari dalo. Jsem moc vděčný za roky, které jsem mohl v Cagliari strávit, ale teď jsem v jiné životní etapě. Už se moc těším na náš vzájemný souboj," dodal mladý záložník.

Inter má mimo jiné výhodu v tom, že se trenér Antonio Conte musí obejít jen bez jediného hráče. Tím je zraněný stoper De Vrij, který o zápas přijde. Cagliari má podstatně větší problémy. Jako by trenér Maran neměl už tak problémů dost, musí svůj tým připravovat na duel s Interem bez Cacciatoreho, Cragna, Faraga i Pavolettiho, tedy prvního brankáře a hlavního střelce.

Cagliari bez nich už první kolo hrálo a jejich absence byla pořádně znát. K překvapení mnohých Cagliari doma prohrálo s Brescií a nevstřelilo jí ani jeden gól. Poslední vzájemný duel s milánským Interem sice Cagliari vyhrálo, ale jinak je favoritem Inter. Nerazzurri prohráli s Cagliari dvakrát za sebou jen jednou v historii. Psal se u nás oblíbený rok 1968 a od té doby se sardinský celek spíš trápí.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pinna, Ceppitelli, Klavan, Pellegrini - Rog, Cigarini, Nández - Nainggolan - Pedro, Cerri
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D’Ambrosio, Ranocchia, Škriniar - Candreva, Vecino, Brozović, Sensi, Asamoah - Lautaro Martinez, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.85 - 3.93 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Turín FC  (neděle 20:45)
Turín se snaží co nejdřív vzpamatovat z porážky v předkole Evropské ligy, ale na posbírání nových sil má jen hodně málo času. Už v neděli večer se totiž musí dostavit do Bergama, kde ho čeká Atalanta. A na její půdě se Býkům z Turína moc nedaří.

Domovem Atalanty je Stadio Atleti Azzurri d'Italia a rozhodně se nedá říct, že by tam Turín jezdil rád. Od roku 1999 zde vyhrál jen čtyři duely a spíše se trápí. Právě s Atalantou má ale vzácně vyrovnané statistiky - z celkových padesáti utkání se oba soupeři radovali z patnácti výher a dvacetkrát se body dělily. Teď je rozhodně větším favoritem Atalanta.

A to ne snad pro domácí prostředí, které je hodně obávaným místem pro nejednoho soupeře. Bergamaschi mají na své straně nespornou kvalitou, která ani s prodejem některých opor v minulých letech výrazně nezeslábla. Naopak. Atalanta se v minulé sezoně dokázala kvalifikovat do Ligy mistrů a teď se může těšit například na hvězdy z Manchesteru City. Tým zkušeného stratéga Gian Piera Gasperiniho se ale musí nejdřív soustředit výhradně na ligu.

První kolo se mu povedlo bodově, i když to byly pořádné nervy. Proti SPALu by fanoušci asi viděli rádi klidnější průběh utkání než těsnou výhru 3:2. Tím spíš, že Atalanta zaspala začátek zápasu a prohrávala o dva góly. Nakonec ale vše dobře dopadlo a útok Atalanty se rozstřílel v tu nejvhodnější chvíli. Co dokazovat bude mít i proti Turínu. Už ve dvou minulých zápasech totiž obranu Býků nepřekonal. Delší sérii bez gólu proti nim měl naposledy v roce 1985.

Prakticky všichni v šatně jsou zdraví a připraveni, až na univerzála Timothyho Castagneho. Trenér Walter Mazzarri má v tomto ohledu daleko větší potíže. Chybí mu totiž dlouhodobě zranění Lyanco, Simone Edera, Iago Falqué a Cristian Ansaldi.

Hlavní zprávou v táboře turínského celku je samozřejmě čtvrteční utkání na Molineux Stadium ve Wolverhamptonu. Domácí Vlci totiž svého soka porazili i ve druhém utkání a zaslouženě postupují do skupiny Evropské ligy, takže Turínu zbyly oči pro pláč.

Tento výsledek určitě ovlivní i jeho přestupové cíle a bezprostřední plány. V lize je to trochu lepší, protože první duel nového ročníku se Býkům povedl. Díky brankám dvou střelců Simoneho Zazy s Andreou Belottim totiž porazili bojující Sassuolo.

Otázka samozřejmě je, co s týmovou psychikou udělá vypadnutí z poháru i náročné cestování. Trenér Mazzarri bude muset trochu zkrotit své hráče, protože v dosavadním ročníku žádný celek nevyprodukoval tolik faulů jako Turín (21 zákroků přes čáru). To je u Turína dlouhodobější trend, protože Granata faulovala ze všech nejvíc také v minulé sezoně.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Palomino, Djimsiti, Masiello - Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens - Iličić - Gómez, Zapata
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Bonifazi, Djidji - De Silvestri, Lukić, Rincón, Ola Aina - Berenguer - Belotti, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.15 - 5.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Brescia Calcio  (sobota 18:00)
Brescia si naposledy zahrála na San Siru proti Milánu v roce 2010, tedy v sezoně, ve které Rossoneri získali svůj poslední mistrovský titul. Uplynulých takřka devět let změnily slavný klub k nepoznání. Milán léta chybí v Lize mistrů a před týdnem nevstoupil do Serie A vůbec dobře, když prohrál utkání s Udinese, aniž by přitom vystřelil na branku.

Nový trenér Marco Giampaolo nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen a pochopitelně nemohli být spokojeni ani fanoušci, pro které byla porážka s Udinese obrovským zklamáním. Rossoneri nedokázali ani vystřelit na branku a na jejich hře nebyl zpozorován žádný pokrok, nehledě na to, že všechny letní posily zůstaly jen na lavičce náhradníků. To by se v zápase s Brescii mohlo změnit, minimálně nasazením nejlepšího hráče letošního Afrického poháru národů Ismaela Bennacera.

AC Milán bude navzdory prvnímu zápasu velkým favoritem. S Brescií se naposledy utkal před osmi respektive devíti lety a obě utkání vyhrál. Do karet bude červenočerným hrát i domácí prostředí stadionu San Siro.

Brescia po svém návratu do Serie A posilovala a z Marseille získala zadarmo někdejšího hráče Rossoneri Maria Balotelliho. Italský útočník ještě nebude na utkání připraven, nicméně i bez něj Coriniho tým dokázal porazit Cagliari 1:0, což byl poměrně překvapivý výsledek. Výhra Le Rondinelle potvrdila ambice klubu, kterými jsou bezpečná záchrana i atraktivní styl hry. Od svého příchodu do Milána je takřka neustále zraněn Mattia Caldara a nejinak tomu bude i proti Brescii. Fit přitom nejsou ani Hernandez, Bíglia nebo náhradní brankář Reina. Nováčkovi zase nebude k dispozici Mario Balotelli, někdejší tahoun AC, který do Brescie přestoupil coby volný hráč. Trenéru Eugeniu Corinimu budou rovněž scházet Ndoj a Magnani.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bennacer, Paquetá - Suso, Calhanoglu - Piatek
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Cistana, Chancellor, Martella - Bisoli, Tonali, Dessena - Spalek - Ayé, Donnarumma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.04 - 6.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Na střet dvou gigantů jsme v Itálii nemuseli čekat zase tak dlouho. Už ve druhém kole se do sebe pustí obhájce titulu na jedné straně a jeho největší pronásledovatel z Neapole na straně druhé. Zápas bude plný pikantních setkání a mohl by mnohé napovědět o aktuálním rozložení sil na čele.

Souboj prvního a druhého týmu loňské sezony začne od tři čtvrtě na devět v místě, kde se už nějakou dobu konají oslavy mistrů - v turínské Allianz Areně. Moderní stánek je domovem Juventusu, který dominuje italskému calciu už několik let po sobě. Přirozeně se každý rok mluví o týmech, které by jeho nadvládu mohly ukončit. A jedním z těch nejčastěji zmiňovaných je právě Neapol.

Tým, který k obrazu svému začal měnit zkušený stratég Carlo Ancelotti, už v minulé sezoně Juventus několikrát zlobil. Nakonec skončil těsně pod vrcholem. Přes léto ale vedení klubu učinilo další kroky k tomu, aby tu obrovskou mezeru mezi oběma mužstvy snížilo. Zůstaly opory, přišli navíc hráči jako Kostas Manolas z AS Řím nebo Hirving Lozano z PSV Eindhoven. Řecký stoper je členem základní sestavy a spekuluje se o tom, že by také mexické křídlo mohlo nastoupit od úvodních minut.

Trenér Carlo Ancelotti v rozhovoru pro oficiální stránky klubu připustil, že Juventus je favoritem. "Stará dáma je favoritem už několik posledních let. Je na vyšším místě než zbytek ligy. A není to stav, který by se dal přes noc změnit. Potřebujeme se neustále zlepšovat, vyvíjet se a pracovat na sobě. Naším cílem je porazit Juventus a to je otázka jednoho zápasu. Na ten se připravujeme co nejlépe, i když to v Turíně bývá hodně složité."

V minulé sezoně vyhrál Juventus oba duely s Neapolí a právě tehdy se rozhodovalo o dalším Scudettu. Že by Neapol prohrála třikrát v řadě, to se stalo naposledy v roce 1993, takže statisticky tady jistá naděje na body je. Skvělou zprávou pro trenéra Ancelottiho je mimo jiné to, že má kompletní a zdravý tým, snad s výjimkou Areka Milika.

V Juventusu také moc zraněných není. Týká se to vlastně jen útočníka Marka Pjacy, který ale ani jako zdravý do základní sestavy nenakukuje. V minulém kole hodně fanoušků neslo těžce volbu základní sestavy, která až příliš postrádala alibismus a nedostatečnou kvalitu jako za časů Maxe Allegriho. A zdá se, že mnoho nových tváří neuvidíme ani tentokrát. Opět to Sarri bude hrát na jistotu.

Oproti minulému kolu by se základní sestavy mohl dočkat Adrien Rabiot a samozřejmě je ve hře také Matthijs de Ligt, který minule začal jen na lavičce. Moc práce ale jeho kolegové v obraně neměli. Utkání na půdě Parmy rozhodl jedinou trefou kapitán Giorgio Chiellini a Parma se netrefila ani jednou. Neapol dopřála svým fanouškům mnohem lepší podívanou, protože s Fiorentinou se o body dlouho přetahovala a nakonec vyhrála těsně 4:3.

Juventus vyhrál pět ze sedmi posledních utkání proti Neapoli a prohrál jen v jednom případě (2018, díky brance Kalidoua Koulibalyho ze závěru utkání). Hodně pikantní duel čeká trenéra Maurizia Sarriho, který usedl na lavičku Juventusu právě po angažmá v Neapoli. A dříve měl hodně vyhraněný názor na Starou dámu, což mu fanoušci Neapole jistě připomenou. Třaskavé utkání dostal na starosti zkušený sudí Daniele Orsato.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Rabiot, Pjanić, Khedira - Douglas Costa, Higuaín, Cristiano Ronaldo
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Zieliński - Callejón, Fabian Ruiz, Insigne - Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.43 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - SPAL 2013  (pátek 20:45)
Další kolo italské ligy rozehrají Boloňa a SPAL, tedy dva týmy, které v prvních kolech nedokázaly zvítězit. Rossoblu jenom remizovali ve Veroně, zatímco SPAL podlehl po dvoubrankovém náskoku Atalantě. Boloňa bude před vlastními diváky v pozici favorita, na druhou stranu soupeře z Ferrary dokázala porazit jen jednou jedinkrát.

Stalo se tak hned v úvodní sezoně SPALu v Serii A, na podzim roku 2017. SPAL hraje nejvyšší soutěž teprve dva roky a zatím se svým učinkováním může být spokojen. Loni v tabulce obsadil konečné třinácté místo a i letos by rád hrál ve středu tabulky.

SPAL každopádně první kolo před týdnem nezvládl, přestože nad Atalantou Bergamo vedl už o dvě branky. Nadějné vedení Sempliciho svěřenci neudrželi a nakonec účastníkovi Ligy mistrů podlehli 2:3.

Nevyhrála ani Boloňa, která ke svému prvnímu zápasu nové sezony jela do Verony. Na půdě nováčka Hellasu vedla po proměněné penaltě Nicoly Sansoneho a navíc hrála už od 13. minuty v početní převaze. Ani to ale na vítězství Rossoblu nestačilo, ještě do poločasu totiž srovnal Portugalec Miguel Veloso a rozhodující branku se až do konce utkání Boloni nepodařilo vstřelit. Oba celky tak mají ve vzájemném utkání co napravovat.

Poprvé v sezoně se dočkají fanoušci na Renato Dall'Ara a pevně doufají v podobnou fazónu, které se její borci těšili v závěru minulé sezony. Boloňa vyhrála sedm domácích zápasů v řadě a pokud porazí i SPAL, bude to osmá domácí ligová výhra za sebou.

Tým Siniši Mihajloviče je pro páteční utkání kompletní, zatímco soupeř postrádá zdravotně indisponovaného Farese.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Denswil, Dijks - Poli, Kingsley - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Felipe - D'Alessandro, Valoti, Missiroli, Kurtić, Igor, Di Francesco - Petagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.57 - 4.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán11004:03
2.SS Lazio11003:03
3.SSC Neapol11004:33
4.Atalanta Bergamo11003:23
5.Turín FC11002:13
6.Brescia Calcio11001:03
 Juventus FC11001:03
 Udinese Calcio11001:03
9.AS Řím10103:31
 Janov CFC10103:31
11.Bologna FC10101:11
 Hellas Verona10101:11
13.ACF Fiorentina10013:40
14.SPAL 201310012:30
15.US Sassuolo10011:20
16.AC Milán10010:10
 Cagliari Calcio10010:10
 Parma Calcio10010:10
19.UC Sampdoria10010:30
20.US Lecce10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (419)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale hlavně: Juventus - Neapol !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Largo

Ale hlavně, Derby della Capitale!!!!!

Reagovat
Frantszek

Reagovat
KillSwitch

jak som mal na začiatku dobrý pocit z tých prestupov AS, tak mám teraz presný opak...možno by bolo fakt najlepšie predať takého Zaniola. Z toho by sa dali kúpiť 2ja hráči do základu (stopér, krídlo) Perotti sa zranil, aké nečakané a teraz nám tam ostalo 2 a pol krídeníka..z toho je Under, Kluivert, ktorý ešte nemá na to aby hral základ a Zaniolo, ktorého primárna pozícia je niekde inde. Hosťovačka Smallinga je čistý vtip. To keď bude stopérska 2ka Fazio, Smalling, tak sa máme na čo tešiť. Snáď z toho bude aspoň EL. Momentálne je v lige aspoň 6 tímov, ktoré to majú poskladané lepšie. Taký Fazio nemá v základe vôbec čo robiť. Dúfam, že sa Mancini presadí inak sme v p...

Reagovat
Largo

Mám to úplně stejně. Na začátku se mi jeho práce líbila, pak byla naprosto skvělá v období, kdy se zčistajasna prodlužovalo. Teď mi přijde panická a chaotická. Špatně volení hráči, ještě horší smlouvy, všechno typicky po italsku pozdě.

Mancinimu věřím, určitě se chytne. Hlavně, aby vedle Smallinga nehrál Jesus.

Reagovat
KillSwitch

To určite nie. Jesus je tragický odkedy je v AS. Už v Interi bol tragický som zvedavý ako dlho budeme upratovať ten bordel po Monchim. Nechápem ako mohol za rok takto sabotovať klub. Ako keby si hodil mincou pri každom hráčovi.

Reagovat
Largo

V Interu byl ještě mladej a trochu jsem čekal, že se časem vyhraje. Ale ty jeho kiksy jsou fakt šílený, nemám nervy na sledování zápasu, když je jeho jméno v základu. Přestup Smallinga ale prostě nechápu.

Reagovat
Houfi

Nakonec bude základ Mancini Ćetin

Reagovat
Largo

Reagovat
Emmett Brown

Neverím, že Smalling bude horší ako Jesus a Fazio, ale čakal som lepšieho hráča na ten post, hlavne nerozumiem tým dvom (Zappa) hosťovačkám bez opcie, takto sa posielajú hráči do Lecce, nie do AS Rím, boha.

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Od Kluiverta se asi čekal rychlejší nástup ne?

Reagovat
Largo

Rychlejší než rok a něco? Určitě. Hlavně v PSV působil fakt jak létající Holanďan, ale v AS je to chodící slavný jméno bez invence a rychlosti.

Reagovat
Nuno čomes

Schick byl aspon z ligy.. Ale do Kluiverta se taky vkládalo moc.. A moc to nedal teda.

Reagovat
Alberto Aquilani

Áno, akurát že za Zaniola by Petraky na stopéra priviedol Matiasa Silvestreho a na krídielko Adama Lallanu.

Reagovat
El-Pistolero-68

A koho v tom zakladu chces vedle Manciniho mit, kdyz na Fazia? Jesuse? Smallinga?

Reagovat
KillSwitch

Smalling tam v prvom rade nemá čo robiť..tam mal byť Rugani, alebo Ander...

Reagovat
El-Pistolero-68

Mal, ale nie je...

Reagovat
KillSwitch

načo kupovali Diawaru, Veretouta, keď im to horelo v obrane tak dlho? nemohli radšej kúpiť stredného obrancu a potom riešiť zálohu, ktorú majú aj tak preplnenú? to už keď hrám football managera, tak toto robím prvé a tuto kde naozaj o niečo ide, to robia vyštudovaný ľudia celý život a aj tak na p*ču

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Veretout je na hostování a Diawara byl součástí přestupu Manolase. Nzonziho Fonseka nechtěl a Gonalons je špatný vtip. Takže by stejně někoho museli přivést. Rok a půl zpátky se odehrálo jaro se třema stoperama včetně Jesuse a Fazia. Mancini za Manolase a Smalling za Mercana, to zas není takový flop, jak tady každý dělá.

Reagovat
El-Pistolero-68

Mancini je horsi nez Manolas a Smalldini nez Mercano. Takze proste downgrade. Nehlede na to, ze mel prijit nekdo do zakladu misto Fazia.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že si pohoršujeme, není třeba polemizovat, jenže se zapomíná, že jme měli zaplati 30+ mega do konce června a v této sezóně se doplácí 20+ za Cristanteho a 20 za Schicka a všichni "nechtění" by se prodali se ztrátou, dost těžká situace na to přivést dva opravdu top stopery a k tomu zařídit solidní zálohu i útok

Reagovat
El-Pistolero-68

Nemusi to byt uplne top stoperi. Ale Smalling je proste vysmech. Po tom, co padala jmena jako Alderweireld, Rugani...a i ten Lovren ma rozhodne vetsi kvalitu.

Reagovat
Pipo123

Derby moze byt zabavne, cakam nejaku prestrelku

Reagovat
Largo

Já čekám 3:1 pro Lazio. S tou obranou

Reagovat
Pipo123

Derby je vzdy špecifické, v nasu vyhru moc neverim

Reagovat
Stana95

já bych to viděl tak 3:3

Reagovat
Nuno čomes

V prodeji lístky na Juve 6. 10. Zatím to nabízí asi jen 6 sektorů, nicméně za bránu naproti Curva Nord 135 euro, podélná tribuna 2. okruh naproti hlavní 175 euro.. Celkem raketa..

Reagovat
cresposuper

Na 3. poschodie to bude za polovicu

Reagovat
Nuno čomes

Tak ještě aby to otevřeli resp. dali do prodeje lístky.

Reagovat
cresposuper

Na vyjazd s fanklubom nechces ist?

Reagovat
Nuno čomes

Tak uvažoval jsem, ale ta otočka hned po zapase.. Samozřejmě je to ideálnější letecky, můžeš se zdržet ve městě, Bergamo atd.. Na druhou stranu už jsem takhle byl, tak pokud člověk vyloženě nechce tam trávit více dní, tak asi není špatná varianta.. ty plánuješ?

Reagovat
cresposuper

Tento vyjazd nie, radsej by som siel na jar na nejaky dobry zapas (Milan alebo ak sa podari LM) plus teraz do Prahy. Ako pises, ale najviac som si zapas uzil, ked som bol v meste uz vecer predtym.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter-Juve nie je dobrý zápas?

Reagovat
cresposuper

Jasne, ze je, ale pisem, ze chcem ist na jar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš zdali budou vstupenky i pro general sale v pohodě k sehnání? Nebo jestli nevíš jak to bylo v minulých letech.. Momentálně prodávají jen do horních sektorů.. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Musia z niečoho zaplatiť platy dvoch najlepšie platených hráčov (Lukaku a Godín), na ktorých mzdy ide celkovo vyše 20 mil. eur.

Reagovat
smazaný uživatel

My co máme Ronalda, tak jsou vstupenky 60 - 225 euro

Reagovat
smazaný uživatel

Od zítra by to mělo být v prodeji ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálne viaceré médiá informujú, že Icardi by mohol odísť na hosťovanie do zahraničia, ktoré mu už schválil aj Inter. Spomínajú sa kluby ako PSG, Atletico Madrid a Monaco. V prípade hosťovania by mohla byť jeho zmluva s Interom predĺžená o rok, teda z roku 2021 do roku 2022, aby ho Inter stále mohol za pomerne výhodných podmienok predať o rok. Jeho agenta, Wanda, s Icardiho odchodom taktiež konečne súhlasí.

Z môjho pohľadu hosťovačka stále lepšia, ako keby sme mu mali platiť plat počas celej sezóny (jeho plat vychádza klub celkovo až na takmer 9 mil. eur) a taktiež nebude už aspoň dusno robiť.

Reagovat
Zark

1:0 khedira

Reagovat
cink

Teď píšou že jdeme po Petagnovi. Já říkám u cely rok že po něm jsme už měli jít dávno a vůbec nechápu co ještě dělá ve Spálu a nikdo po něm nesáhl. SPAL už přerostl dávno a furt je mladý a je rok od roku lepší . Snad to vyjde jako náhradník za lukakua akorát.

Reagovat
10

Darmian za 1.5m v Parmě, Imbula v Lecce...dobrý přestupy, konec mercata ještě bude zajímavej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Podobnu reakciu som mal ja lmao

Reagovat
Gimme

Je mi na blití z toho našeho přestupáku... Chudák Mancini si musí klepat na čelo, kdyby tak věděl před přestupem, kdo bude jeho mentorem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol se spojuje s Chiesou, Jamesem, Icardim a dorazí kopyto Llorente. AS nedoplní italskou obranu o Ruganiho, ale přivede tragéda Smallinga. S Lovrenem by ta obrana byla ještě o chlup dokonalejší. A AC celý léto nabízí nějakých 60 mega za Correu, který nakonec nepřijde. Kdy zase bude mít Itálie hvězdných týmů více jak jeden ? A v LM to letos bude taky sláva...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ze Correa nevysiel by malo AC dakovat Bohu...

Reagovat
LesyJePan

Pre nas by to bola super posila, ponukame 10 za hostovanie + 25 odkup. Myslim ze to vobec nie je vela.

Reagovat
Largo

Reagovat
EXoRcIsT

Smalling bude pre AS dobra posila

Reagovat
10

https://www.football-italia.net/143591/serious-knee-injury-chiellini

tohle je hodně špatný, v jeho věku to může být game over...

Reagovat
Benesse

tak to je v prdeli

Reagovat
Gimme

...

Reagovat
M11

Nebude.. je to king kong

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: chci se zeptat někoho, kdo má zkušenost nebo v minulosti navštívil zápasy Neapole.. chtěl bych spojit návštěvu Interu právě s Neapolí, která v LM hraje první kolo proti Liverpoolu. Koukal jsem, že v loni proti Live bylo na stadionu z kapacity cca 60 tis. pouhých 37 tis, takže by mě zajímala jaká je pravděpodobnost, že se seženou vstupenky přes web klubu (případně tedy klasicky přes ticketone.it)

Díky předem za rady.

Reagovat
Inter Eterno Amore

prestupová bomba na záver leta Salah do Interu: http://vool.cz/eVyoI

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
GEGE

Hra stojí pořád hrozně za hovno ale to se dalo čekat, když je to defakto stejná sestava jako loni...do základu se musí vrátit Jack a G musí vymyslet pozici pro Paquetu...

Reagovat
didosh

Kde se díváš?

Reagovat
GEGE

Sport365.sx

Reagovat
LesyJePan

Namiesto Hakana alebo Castiho. Na oboch poziciach by vedel hrať myslím aj ked na LM mu to minulý zapas nevychádzalo.

Reagovat
didosh

Nějaký stream na AC-Brescia?děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

AC to je bieda pozerať, nič kladné tam nevidieť ani útok,záloha,obrana ani posily a asi ani tréner je to len začiatok ligy ale nemá to hlavu ani pätu, Maldini,Boban tiež nič moc , dúfam že sa mýlim a niečo sa tam pohne.

Reagovat
Yanek

Ta hra je horší než za Gattusa. S Bresciou doma.

Reagovat
Nuno čomes

Však vedete ne?

Reagovat
Yanek

Hrajem jak vy pod Stramaccionim

Reagovat
Nuno čomes

Tak jo. Ale zase +3

Reagovat
10

jediná (vynucená) změna v sestavě...to si dělá prdel..?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentáře. Já si snad přeju, aby nás Neapol přejela.

Reagovat
danko10

Víťazná zostava sa nemení.

Reagovat
10

4 roky?

Reagovat
PP

když to stačí..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mars

Ja nechapu tu sestavu zase? Kheidira Matuidi De Sciglio, a Higuain je jako proste uz na stalo v zakladu? Jsem tim zacatkem pod Sarrim uplne rozcarovan...

Reagovat
The Krupy

Ja by som radšej než jeho bral asi aj Svena Gorana Erikssona.

Reagovat
Pipo123

Ten kurz na Neapol, to sa musí skúsiť

Reagovat
mojmira

První poločas bída, druhý už lepší po příchodu Piątek a hlavně Paquety. Škoda těch šancí v závěru, 2-3:0 by vypadalo lépe. Teď hlavně, aby se uzdravil Hernández a zapracovali už se do sestavy posily.

Reagovat
kaja900

někdo stream na Juve Neapol borci ?

Reagovat
stuff

Bonucci s paskou. Cela zakladna zostava kokot

Reagovat
The Krupy

Teraz som to chcel napísal. Bonucci kapitán, v základe Higuaín, Khedira a Matuidi, neviem či sa mám smiať alebo plakať. Toto bude tak na piču sezóna že až.

Reagovat
stuff

Bonucci ma sere. Higuain ci Matuidi mi nevadia o nic viac ako ktokolvek iny zo zakladu. Tam maju v pici juve vsetci jedenasti rovnako.

Reagovat
The Krupy

Bonucci s páskou ale aj späť v klube je pošpinenie všetkých hodnôt Juventusu, chce sa mi z toho grcať. Toto by Gianni nedopustil.

Reagovat
DelPiero137

Ja som si povedal ze budem sudit tak po 15 kole. Sarri je palicak ale v kutiku duse si vravim v Juve ma navyber velmi siroky a kvalitny kader. najviac bude zalezat na LM.

Uvodne dve kola nedavaju priliz optimizmu

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Airus

Jestli naše záloha nebude 100% tak nás Neapol sežere za živa. Forza Juve!

Reagovat
Airus

Aha, Matuidi-Khedira základ. Doufám že Sarri lubrikoval

Reagovat
Fairplay

Sarri už úřaduje

Reagovat
nani92

prečo pani Nedvedova nechodí už na štadion?

Reagovat
Recoba Inter

protože Pavel už prcá dvacítku.

Reagovat
nani92

A taký slusak vyzerá

Reagovat
kaja900

wojta hodně dobrej zákrok

Reagovat
M11

DANILO !!!

Reagovat
Airus

Super-sub as fuck

Reagovat
kaja900

dobrej debut

Reagovat
The Krupy

Wojciech vytiahol buffonovský zákrok

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

1. minuta v Juve

Reagovat
kaja900

masakr tyjo

Reagovat
Nuno čomes

To byl signál

Reagovat
Prefontaine

to je premiera

Reagovat
kaja900

ty vole.. až ted sem si všiml že hraje Higuain

Reagovat
kaja900

napíšu to.. a za 10 sekund dá gol

Reagovat
M11

GONZALO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Čo sa to deje

Reagovat
Airus

Wtf is happening

Reagovat
Prefontaine

GONZALOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Koulibaly

Reagovat
10

Neapol tu obranu pěkně vyladila

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain letos poslape jak mašina.

Reagovat
Airus

Než mu praskne korzet

Reagovat
smazaný uživatel

je to dost možný, že bde mít diky Cr7ce vice mista a nebude tak hlidan

Reagovat
smazaný uživatel

Vela ludi ho nemusi ale on v Juve potvrdil, ze je strelec. Som rad, ze je spat on ked dostane loptu v 16ke je to gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neposuzuj podle 1 zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt vidím jak vypadá, nebe a dudy když odcházel do Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme..

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jeden z najlepších obrancov ligy a nejaký Higuain sa okolo neho obtočí ako nič a ešte aj zavesí gól.

Reagovat
kaja900

škoda, hodně dobrá akce

Reagovat
Nuno čomes

Napoli velké zklamání teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Veteráni jedou

Reagovat
10

Si dělá prdel ten Mertens??? Po minulým víkendu předvede tohle? To je zmrd...

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Alberto Aquilani

Mňa to teda vôbec neprekvapuje. Ako som písal pred týždňom. Ancelottiho Neapol je fest čudná a o dosť slabšia ako tá Sarriho. Odišli im Jorginho s Hamšíkom, a Fabian Ruiz je kreatívne nižšie. Zielinskemu to tiež sedelo viac pod Sarrim aby tam chodil z lavice to rozbehávať. Navyše na niektorých postoch sú vyložene "úzky" a to im nepomôže ani najlepšia stopérska dvojka v lige, ktorá už fásla 5 gólov za 3 polčasy. Dúfam, že som ich naštartoval k obratu

Reagovat
DelPiero137

Mne pride Carlova Neapol posrana az za usami. Bez duse, bez zapalu, bez bojovnosti.

Reagovat
Alberto Aquilani

oleee

Reagovat
kaja900

chudák Khedira.. nejdřív ta 100% šance a ted břevno

Reagovat
rossoneri89

juve riadne šľape

Reagovat
The Krupy

Čo stvára Neapol? Veď ich bijeme ako malé deti

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle sem nás neviděl hrát pod Allegrim dva roky.Vyjmka Atlético.

Reagovat
10

Po prvním gólu už by to bylo calma calma a bránění v pasivním bloku 80 metrů od brány Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

tejto mentality by nás zbavil len nejaký vyslovene kvalitný zahraničný tréner, inak to bude furt o tom istom

Reagovat
Frantszek

Neapol slušně v řiti. Že měli tento rok být pro Juve konečně top konkurentem?

Reagovat
Airus

A tohle je přesně proč tam Matuidi nesedí. Moře místa a možností a on si to zpracuje do zázemí (16m)

Reagovat
Yanek

Ten Higuain to je hodně zvláštní příběh

Reagovat
10

terapie na něj zabrala, bojí se, že zase půjde někam k chudákům, tak jezdí jak fretka

Reagovat
Zark

Reagovat
ED91

Reagovat
Dejwa

Neapol

Reagovat
danko10

Stred Neapola vyzerá, ako keby sa stretli prvý raz včera. Takýto chaos...

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol za 135 minut 5 inkasovaných gólů, nejlepší stoperska dvojice, jak sem se tu docital zatím nezvládá.

Reagovat
Mars

Neapol musi mit nejaky psychicky blok proste. Prvnich 30 minut zaloha Juve vubec nehrala a stejne je prehraje? Mozna uz ztratili motivaci.

De Sciglio doufam, ze bude mimo na hodne dlouho, typek bez napadu, rychlosti, zapalu. Sileny.

Kheidira mel sice sance, ale nemuze byt hrac do zakladu prece. Nabizi se, ze Rabiot je asi mimo v priprave, ale tak pul roku nehral zase no... Matuidi by asi byl porad super stitovy zaloznik, ale u nas proste vycniva jak moc je dopredu k nicemu.

Danilo skvely, nabizi se, ma to hlavu, dozadu taky fajn.

Higuain dnes i minuly tyden, hraje dobre... coz jsem pred sezonu necekal, na druhou stranu na ukor Berny, Dybalky, Mandza..

Jedna z mala veci co se Sarrimu povedla je to zapojeni Costy, mel skvele momenty uz loni, ale Allegri no..

Snad uz bude Ramsey brzy fit, protoze ten stred je opravdu sleboucky a Bentacur s Canem jsou asi uplne odstaveni?

A btw ten Bonnuci s paskou, to je peklo..

Reagovat
smazaný uživatel

Leo s páskou mě baví on pak nevymýšlí chujoviny

Reagovat
Mars

Myslis chujoviny jako odejit a za rok si vybrecet prestup zpet? Nene, ten by se na pasku nemel mit pravo ani podivat.

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrý pressing od Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Velká dominance, nečekal jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
Airus

Letargie?

Reagovat
The Krupy

To by nebol zápas Juventusu aby sa fanúšik nestrachoval o výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny strach z toho, ze sa kupena liga nevyhra bez straty bodu

Reagovat
The Krupy

Diskusia o BL a PL je inde, tak čau.

Reagovat
Ondraa24

Reagovat
kaja900

Co dělá Juve

Reagovat
DelPiero137

Stoperaska dvojica nic moc praca.

Dolezita bude reakcia

Reagovat
Kluivert9

Dobrej fotbal

Reagovat
Minister

Poďme Neapol ešte jeden

Reagovat
Airus

To mi připomíná calma calma DNA

Reagovat
Kixi Syhimour

Neapol

Reagovat
Nuno čomes

De ligt se na Lozana úplně Vysral.

Reagovat
The Krupy

Enter Dybala

Reagovat
Nuno čomes

Srovnaj?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hraje de Ligt?

Reagovat
danko10

Zle.

Reagovat
Airus

Unaveně

Reagovat
stuff

Nevladze

Reagovat
CR7RONALDO

Slabo.

Reagovat
mastakillah

12. hráč Neapole. Takže super

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsem narazil na fanouška Neapole.. chci se zeptat, jestli máš zkušenosti na shánění vstupenek na vaše domácí zápasy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazie toto

Reagovat
vilp

Mazec.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
rossoneri89

pekne Neapol

Reagovat
stuff

Carlo pokerface a de Ligt

Reagovat
DelPiero137

Paraolympiada jak lahko nam to tam padalo v polcase tak sa to vracia

Reagovat
Minister

De Ligt veľmi zle...

Reagovat
Kixi Syhimour

Neuhlídal (?) a samotnou standartní situaci způsobil

Reagovat
smazaný uživatel

3 goly přes něj.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

2 teda. U prvního nehlídal Manolase, ale i tak dneska slabota.. Chudák už mele z posledního.

Reagovat
nani92

DeHype

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nuno čomes

Hohoho

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď ten De Ligt je taký horší Fazio

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych to neříkal...

Reagovat
stuff

Reagovat
Inter Eterno Amore

Klobúk dole, že sa nevzdali.Po tom čo som bol v kine na Maradonu tak začínam celkom sympatizovať s Neapolom, ale aj tak jedine Inter !

Reagovat
CR7RONALDO

No neviem, ale Maradona by ma skôr odradil od Neapolu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

ale on tam už nie je

Reagovat
CR7RONALDO

Ja mám Neapol rád, keď ešte nebol CR7 v Juve, tak som fandil v Taliansku Neapolu. Najradšej som mal však ešte éru, keď tam boli Cavani, Lavezzi, Hamšík a ako tréner Mazzari. Avšak potom, ako by som bol v kine na Maradonu by som sa ich fanúšikom asi nestal.

Reagovat
danko10

A Petrarky skúsene Smalldiniho za vyrezávané Koloseum.

Reagovat
Minister

Ale stále je to jeho prvý zápas v novom klube, v novej lige a ešte proti silnému súperovi.

Reagovat
wiggum

A jak jinak ho chceš prověřit?

Reagovat
smazaný uživatel

De Ligt navazuje na přírpavu, tak hlavně že po prvním zápase měl tři pjdelky keců, že nehrál... a snad hrát zase nebude... Paulo, pojd, rozhodní

Reagovat
Kixi Syhimour

On měl nějaké kecy okolo?

Reagovat
The Krupy

Nemal, ten hore trepe pičoviny.

The criticism that comes down to you via social media if you do not play one match does not affect me, but I do read it. And to be honest, it surprises me. My bench role just fits into the process of a young boy going to a top European club.

[De Ligt - Telegraaf] @bianconerizone ⚫️⚪️ #juventus

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak by člověk řekl, že Neapol bude hrát spíše dozadu i díky té obraně, ale zatím 2 bláznivé zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Czaplarova past po italsku

Reagovat
smazaný uživatel

no a toto je zevraj lepsi stoper nez Virgil

Reagovat
brenk

Reagovat
Kixi Syhimour

To si snad děláš srandu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
M11

RETE !!!

Reagovat
Minister

Koulibaly panebožeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Fajnkluk

Reagovat
vilp

To je vůl.

Reagovat
Airus

Tento zápas vyhrála obrana

Reagovat
Raylan

Ty kokos

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti J*B*?

Reagovat
danko10

Ty kokos, stomiliónoví stopéri dnes ktorý pred ktorého.

Reagovat
CR7RONALDO

Koulibaly a De Ligt hviezdy zápasu dneska

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
KillSwitch

tá naša obrana na tom nakoniec nemusí byť až tak zle takto by to netrafil ani útočník

Reagovat
Alberto Aquilani

Už sa nikdy nebudem smiať z našej obrany... ani Smalldinimu

Reagovat
mastakillah

to jsem teda zvědavej

Reagovat
Zark

jen aby

Reagovat
Largo

Připomenu ti to za pár hodin

Reagovat
Minister

No nechcel by som byť teraz v jeho koži

Reagovat
Fairplay

Nejlepší stoperská dvojice na světě 180 minut 7 gólů. Proti tomu de Hype 90 minut 3 góly. Catenaccio jak se patří

Reagovat
mastakillah

Jak se těch šašků může takhle neustále držet štěstí to proste člověk nepobere ... boty si dneska nezadloužil ani jeden tým ...

Reagovat
mastakillah

*nezasloužil

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi i *body, ne?

Reagovat
Anacron

Nene určitě myslel boty

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak třeba je to nějaké italské příslový, tak jsem nechtěl moc prudit

Reagovat
mastakillah

to není prudění. Samotnýho mě to pobavilo

Reagovat
stuff

Reagovat
ED91

Reagovat
mastakillah

toho jsem si nevšiml. Vidíš to

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný šašek je Mertens.

Reagovat
mastakillah

Můžou si v tom s Kristiánkem podat ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Žádného Kristiánka neznám.

Reagovat
mastakillah

On tebe taky ne A myslím, že jsi dost inteligentní, aby sis domyslel koho tím označením myslím

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

V prvom polčase sme vám mohli dať 5 gólov ale budeš písať niečo o šťastí

Štafetu po olisovi začínaš preberať viac ako solídne

Reagovat
mastakillah

Mohli ano a ve druhém jste mohli klidně 5 dostat ... proto si to nezasloužil sní jeden tým

Reagovat
Airus

Mohli ale nedali.

Reagovat
mastakillah

*ani

Reagovat
10

napsat tohle po minulém kole tě znovu usvědčuje z velké hlouposti

Reagovat
mastakillah

A co to má společnýho s minulým kolem? Vůbec nic ... v zápasech s náma máte většinou dost velký štěstí, většinou vyhrajete a to ani nejste lepší .... tak proto . To o hlouposti nic nevypovídá

Reagovat
10

minulý kolo jste vyhráli díky podvodu, lepší jste nebyli a ty máš přesto potřebu další kolo psát, že "šašci", kteří mimochodem včera byli po větší část zápasu lepší, vyhráli díky štěstí, to je čistá hloupost...asi by to chtělo nějaký tabletky na frustraci

Reagovat
mastakillah

Nevím proč mas potřebu zmiňovat minule kolo ... k tomu se nikdo nevyjadřoval a ani ti to nerozporuju.. ale oka. Tak bysme měli bod a ne tři ... a pokud vím tak první půlku jste byli lepší vy, druhou my ... nepřijde mi, že by Juve bylo většinu zápasu lepší ... teda spíše by bylo záhodno používat méně špatný než “lepší” v kontextu včerejšího zápasu ..hloupost to rozhodne není. Nic víc jak štěstí vám včera nepomohlo. Jasne remizovej zápas pane tabletko

Reagovat
10

k tý většině - 65 minut > 25 minut, 4 > 3

Reagovat
The Krupy

Reagovat
ED91

Byť fanúšikom Neapola je zrejme psychicky náročná úloha

Reagovat
Inter Eterno Amore

chudák Koulibaly

Reagovat
Nuno čomes

Chudák?

Reagovat
ED91

Šak dal víťazný

Reagovat
Nuno čomes

Jako kurva proč. Ať hrajou sebemenší hovno, tak proste se najde traged, který jim v závěru vítězství daruje. V 1. půlce byla Neapol na ručník, pak se to zas otocilo.

Ale jak si muže dat v takovém zápase a v poslední minutě takový vlastenec, nepochopíš. To proste nejde vysvětlit, na facku.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
ED91

“Mentalita vincente”

Reagovat
Largo

Reagovat
svkmd

hrajou hovno?

Reagovat
danko10

Tento zápas bol benefícia za sebavedomie Juana Jesusa. Inak si to vysvetliť neviem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Zark

jj, pry se to jmenovalo "Vsichni jsme Jesus" a pak meli obranci pod dresem fotku Juana

Reagovat
smazaný uživatel

co k tomu napsat ja tyto zapasy naprosto milujem a byl sem presvedcenej ze to na konci urvem

Reagovat
DelPiero137

Aspon ze to nebolo tak hladne vitazstvo, nase dlhodobe slabiny sa krasne prejavili a nikto nemoze byt spokojny. Zmena bude dlha, z mojho pohladu navazujeme cca tam kde sme skoncili minulu sezonu.

Reagovat
CR7RONALDO

Aspoň hrá ale Juventus ofenzívnejší futbal oproti minulej sezóne.

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

Tak zrejeme sme ani nemohli čakať okamžitú zmenu po 1 mesiaci prípravy. Ešte, keď ani tréner neni na lavičke. Po 5 rokoch “calma calma” štýlu to chvílku potrvá kým sa nový herný systém dostane hráčom pod kožu. Celkom Sarrimu verím a nejaké pozitíva sú tam vidieť už teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Já De Ligta nepodepisují, smějte se mu jak chcete.Hodnotu teprve ukáže.Ale ten druhej poločas od nás něco šíleného vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrdil, že je pozičně úplně mimo, čeká ho zatraceně hodně práce.

Reagovat
The Krupy

medzitým pár chumajov napíše niečo o De Hypeovi a trošku si vylepšia svoje životy. Hlavne v poslednom období je to tu na EF v diskusiách samá negativita, aj nezainteresovaní ľudia sa viac tešia z toho že sa hráčovi nedarí ako keď áno, napr. príklad so Schickom. A tých príkladov je neúrekom.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.Juve si ho vypipla, je na začátku cesty.Pak přijde období kdy nám udělá zápasy a ti co se mu dnes vysmívají ho budou chtít a velebit.Ale radši to už přejdu ty řeči a pak si je vychutnat.

Reagovat
10

Proto bylo správný, že měl dostat prostor na aklimatizaci, tohle je další úroveň problémů, který zranění Chiella přinese. Už jen to, že si De Ligt bude zvykat na tým a ligu vedle Bonucciho je totálně v prdeli, viděli jsme nejen v AC, jak vedle Bonucciho stopeři vypadali, on prostě nemá na to, aby je vedl. De Ligt teď bude pod ještě větším tlakem, ať už bude hrát nebo ne. Ustát by to snad měl, působí sebevědomě.

Reagovat
Airus

Ale co na to říct. I když hrajeme mnohem větší tempo než minulou sezónu, není to nic co by mělo top tým odpálit po 77 minutách.

DC famózní, stejně tak Mira a Lobo.

Nechápu jak může Emre přijít na hřiště a zdát se víc unavenej než Khedira. Snad nevěří těm kecům o Barceloně, ale mít za něj Rakitiče by byla bomba

Reagovat
RadekVonCZE

Tak to naštve vlastní rozhodující gól v nastavení.....

Reagovat
popltak

Klasický Juvehnus. Hra na hovno, Neapol škoda, ale ta hra je super.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas v režii Juve, druhý poločas v režii Neapole. Oba týmy hrály poločas dobře a poločas hovno. Obě obrany naprosto trapné. Na "hru na hovno" je to plichta.

Reagovat
stuff

Reagovat
mastakillah

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Já když si pustím sestřih šanci, Juve mělo další dvě tyce, mega šance Khediru.Neapol krom gólů si žádné takové šance nevypracoval.Ta výhra je zasloužená i když šťastná.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu snad něco v rozporu s tím, že by výhra nebyla zasloužená? Kdo dá víc gólů, ten si zaslouží vyhrát, to je čistá logika. Na šance a na kdyby se nehraje, počítají se míče v síti soupeře, a je jedno, jestli vlastním nebo soupeřovým přičiněním. Ale že oba týmy ukázaly, že umí zahrát neskutečnou sračku a že obě obrany byly ohromně špatné, to jsou fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to jen doplnil o další fakta

Reagovat
smazaný uživatel

Tyče a šance ve výsledku nikoho nezajímají, protože se za ně body nerozdělují, proto je irelevantní, kolik šancí mělo Juve a kolik Neapol, to jen pro úplnost.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Juve bylo lepší do třetího gólu, někdy od 65. minuty to Juve až moc pustilo, místo agresivního napadání to zatáhlo a Neapol se dostala do hry, do tý doby nic moc neměli...

psát tady o tom, že Juve hrálo hovno a stejně zase vyhrálo, je úplně mimo, ale zároveň je teda pravda, že to píšou furt stejný frustráti

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je důležité, že jsme třikrát inkasovali. To je prostě celé špatně. Místo toho, abychom hráli na míči, tak jsme je nechali. A tohle je úkol zálohy, která zkrátka není dostatečně kvalitní, aby zvládla zápas udržet ve vlastní režii. O obraně jsem už napsal dost, škoda dalších slov.

Je to pořád dokola. A i když jim hodíš kost, tak to moc nepomůže.

Reagovat
10

Pokud je budeme dostávat ještě v říjnu, tak už to bude problém, teď to dokážu omluvit - nový trenér, úplně jiná herní filozofie, noví hráči, začátek ligy.

Záloha je problém, uvidíme, jestli Blaise se Samim budou mít opravdu přednost, nebo je to jen kvůli aklimatizaci nováčků, případně nějaký podivný tah pro mercato, což je s příchodem Bakayoka do Monaca méně pravděpodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci mají přes reprezentační přestávku na čem pracovat. Na druhou stranu ti, kteří by si měli máknout, budou pravděpodobně reprezentovat, což je špatně.

Evidentně pánům stačí, že přivedli Rabiota s Ramseym, což dobře není. Na trhu už neníi hráč, který by tomu dal potřebný rozměr. Ale Rabiot by pravděpodobně zahrál namísto Matuidiho lépe. Ramsey toho moc neodehraje.

Reagovat
10

Musel by se do zítra prodat Matuidi/Emre a Mandžukić, pak by možná někdo do zálohy mohl přijít...

Obecně moc kvalitních záložníků v tuhle chvíli nevidím, zvlášť pak z těch "dostupných" jmen, tam už se to prosralo u Barelly i "tvého" Ndombeleho. Rakitić by byl fajn, typologicky tam takových hráčů moc nemáme, ale tomu se moc věřit nedá, přestože teď nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

SMS, ale to by znamenalo dalsi placnuti se pres kapsu.

Reagovat
10

jo, to bych si jako jedno z těch jmen "zničehonic" dokázal představit...jeden ještě hraje v Manchesteru

Reagovat
Pettirosso

To jasne, ale vzhledem k tomu, ze MU nemuze privest nahradu a v zaloze ma jinak hovno, je to uplna utopie. Za jistych okolnosti by SMS by SMS byl dostupnejsi, Lazio by porad melo cas privest nahradu. Ale stejne je to jen peknej sen

Reagovat
10

asi tak

Reagovat
Pipo123

Nájsť náhradu za SMS je už nereálna záležitosť, navyše to vyzerá tak že znova predĺži zmluvu.

Reagovat
Panděvova ofina

Nebo výměna za Gagliu + doplatek.

To by se dalo ještě na rychlo uvařit.

Bohužel "muž" s piercingem na bradavkách se od nás nejspíš nehne, takže je to stejně pasé.

Reagovat
Furia Ceca

muž" s piercingem na bradavkách

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Koulibaly je nejlepší stínovej hráč Juventusu všech dob! V předminule sezóně nám zařídil titul, teď výhru v 90+2

Dejte mu honorář

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Škrtel po třech týdench po vzájemné dohodě ukončil svou smlouvu s Atalantou.

Reagovat
Pipo123

Keď videli také kopyto na tréningu tak ho poslali kade ľahšie

Reagovat
KillSwitch

kedy koční prestupové okno zajtra? toho už veľa nestihne

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak volný hráč může být podepsán kdykoliv, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kdykoliv

Reagovat
KillSwitch

vlastne hej..od júla do marca sa môžu podpisovať voľný hráči, ale možno to záleží od ligy

Reagovat
Largo

Kjaer prej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre spravil. Ja som sa mu cudoval, preco isiel prave do Atalanty. Mne ten klub vobec nieje sympaticky. Neviem, ci ta moznost je este v hre, ale ja by som si na jeho mieste vybral Glasgow Rangers, to by bola skvela volba.

Reagovat
mato Kreator

Lebo uz kkot skrtel je symaticky ::lol:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vieš aj nejaky dôvod, či nevyjadrili sa? Alebo o čom sa spekuluje...Dakujeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to máš odtiaľ z expressky, oki nevšimol som si ju

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, opravdu to nemám odtud, když jsem zprávu zmínil o bezmála 4 hodiny dřív, než se tady objevila.

Reagovat
Pipo123

Pohádal sa s trénerom

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj aj problémy s kondíciou...a náhrada Kjaer, tak to vyhrala Atlanta

Reagovat
KillSwitch

ja som niekde čítal, že nesúhlasil z ťažkými tréningami a že sa mu nepáčilo predstavenie v klube...ale aj ja by som to tvrdil, keby som chcel, aby po mne skočil ešte nejaký klub

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Co papá Radu na tie bicaky?

Reagovat
Pipo123

Dneska ich využije

Reagovat
smazaný uživatel

To áno...ale čo asi tak papa.

Reagovat
Pipo123

Krupicu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, pôjdem si kúpiť.

Reagovat
Alberto Aquilani

Možno to bolo tak, že prišiel, uvidel, povedal že Vy mi nie ste sympatickí, a odišiel

Reagovat
Alberto Aquilani

reakcia na romča

Reagovat
Pipo123

"Podľa talianskych médií stáli za jeho odchodom nezhody s trénerom Gian Pierom Gasperinim týkajúce sa tréningového procesu a taktiky."

Reagovat
mato Kreator

Martinko nech robi sofera ficovi ked bude potrebovat zakefovat si s Mariou to zvladne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kruth

Kalinič do AS ? náhrada za Schicka....a to doslova ve všem :D ale ne, vážně. Co si od toho dřeváka slibují ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja si napríklad od neho sľubujem to, že na lavici bude borec, ktorý bude pripravený a bude chcieť hrať pre tím, nebude sa schovávať za obrancami a nebude sa furt prehrabávať vo vlasoch, kde nebude mať úžasnú červenú čelenku. Potom napríklad aj to, že sa nezraní po 15 minútach na ihrisku, a že celkovo je to útočník, ktorý je útočníkom a nie latentným homo snajprom. Na Šikovi za tie 2 roky zaujal akurát instagram jeho ségry, ktorá sa už medzičasom vydala, takže nech idú doprdele obaja.

Inak Kalinic bol vo Viole môj obľúbený útočník v lige, že mu to posledne nevyšlo v dvoch dosť špecifických tímoch pre hroťákov ma moc neznepokojuje. Aj tak prichádza na lavicu a nie do základu.

Reagovat
Largo

Reagovat
LesyJePan

Že je z lavičky pripravený hrať pre tím dokazal na MS

Reagovat
Alberto Aquilani

Že by mu Petraky nakecal, že prichádza do základu?

Reagovat
Largo

Že bude pokorně sedět na lavičce a naskočí v případě, že se Edin zraní.

Reagovat
Inter Fan

Kedy konci prestupak prosim vas?

Reagovat
Largo

2. září

Reagovat
Inter Fan

o polnoci?

Reagovat
Largo

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: v Anglii probíhá souboj Moise Kean x Cutrone

Reagovat
Alberto Aquilani

A Cutrone hrá vynikajúco.

Reagovat
Largo

Reagovat
rezba

Byl tam psaný, ale nakonec není ani na lavce. Zranění před zápasem?

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic, Leiva, Alberto, Lulic - Correa, Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

a komedia nam moze zacat,nachystat popcorn a pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio má pěkný předzápasový mikiny

Reagovat
Yanek

Rebic do AC

Reagovat
Pipo123

Tretia tyčka, to je smola

Reagovat
10

Immobile měl z takový pozice dávat, to nebylo o smůle

Reagovat
Pipo123

Keby bol Immobile lepší strelec tak má v druhom kole 7 gólov, to čo zahodil už v minulom kole je neskutočné

Reagovat
10

to jsou luckeři

Reagovat
stuff

Reagovat
Emmett Brown

Tá obrana je šialená, už mohlo byť aj 4:1

Reagovat
stuff

Obe

Reagovat
Pipo123

Som ešte nevidel zápas kde by za polčas boli 5 tyčiek, zatiaĺ parádne derby

Reagovat
Zark

Ti borci jsou az moc presni

Reagovat
M11

Peklino

Reagovat
10

vsadil jsem tyčky over 10.5

Reagovat
Zark

Reagovat
cink

@2.5

Reagovat
Selänne

Reagovat
Pipo123

Parádne derby, hraje sa hore dolu, pekné strely na oboch stranách.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Alberto Aquilani

Hodte niekto link prosím, mi po polhodine všetko pdrlo a neviem naštartovať ani skicár. Hrozný výkon, sme po minulom týždni posraní až za ušami.

Reagovat
smazaný uživatel

https://soccer-live.stream/lazio-vs-as-roma-live/stream-1

Rychle se zbavujeme míče, dvakrát si nahrajem a hned se snažíme o složitou přihrávku skrz několik hráčů nebo dlouhý pas na Edina. Chybí nabídka, křídla zbytečně přichaází o míč kličkama.

Reagovat
Largo

Hrozně mě vadí Kluivert

Reagovat
Pipo123

Luisssssssssss

Reagovat
Emmett Brown

Fazio bežal kam? Postaviť sa do brány?

Reagovat
lucius6

Jsme jednoznačně lepší tým, tenhle zápas musíme vyhrát, ale ty neproměněné šance by nás mohly nakonec mrzet.

Reagovat
Pipo123

Zahadzujeme veľa šancí, ale hlavne je že sa do nich dostávame, už proti Dorii sme hrali dobre smerom dopredu.

Reagovat
Pipo123

Correa a jeho technika, vedenie lopty je neskutočné, už len zlepšiť to zakončenie

Reagovat
stuff

To as sa strasne trapi

Reagovat
smazaný uživatel

Tam není kvalita. Ty budou rádi, když se budou motat někde u 8 místa

Reagovat
Pipo123

Už nie je možné čo dnes zahadzujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ta zostava pride strasny odpad Dufam, ze vyhrame

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes hrozný výkon. Z toho minulotýždňového útočného fotbalu dnes nebolo nič. Na jednu stranu chápem Fonsecu, že sa rozhodol neriskovať, ono proti Laziu je podľa mňa najlepšie hrať od zadu a zbytočne to neotvárať, ale nie je pravda, že sme museli hrať takto zle. Obrana s Mancinim trochu lepšia, ale aj jeho výkon má teda od nejakého defenzívneho ideálu ďaleko. Po repre pauze máme v lige celkom prijateľný los, treba začať zbierať víťazstvá a zdvihnúť si sebavedomie. Ono už v tom 1. zápase bolo vidieť, ako sme šli sebavedomím dole po tom 2. góle. Tá neistota vzadu potom vplýva na celý team. Dnes to vyzeralo ako za hipsterových čias, ale ten zas v 1. kole schytal od Lazia trojku. Daje Fonseca.

Reagovat
Pipo123

Já som sa obával že nás budete prehrávať, na druhú stranu koľko protiútok ste zabili za stavu 0:1 bolo neskutočné, tam som čakal že pridáte druhý gól a bude hotovo, no tie riešenia Zaniala, Undera a Kleiverta boli hrozné. Inak dobré derby, bavil som sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Florenzi vede míč, po levici nabíhá Zaniolo, vpředu na přihrávku čeká Džeko, a Florenzi míč stále vede a vede, jde do kličky, balón ztrací... krát 20 za zápas, neuvěřitelný, kolikrát nepřihrajou lépe postavenýmu spoluhráči a nakonec míč ztratíme, si narazí celkem tak 2 krát za celých 90 minut. A o ztrátách v rozehrávce ani nemluvit. Jinak Kluivert tam nemá co dělat, krom jednoho zápasu loni proti Plzni otřesný proti každému soupeři.

Reagovat
snuff24

to je uspávačka zatím teda

Reagovat
Grahf

Jak mohli ten gol uznať aj cez VAR, keď bol Lautaro jasne v ofsajde?

Reagovat
CHONG

Proč nehraje Godin?

Reagovat
snuff24

přes Ranocchia se nikdo nedostane nee už před prvním zápasem se zranil tak asi ještě není uplně ready

Reagovat
CHONG

Díky

Reagovat
Tomanatura

Di Francesco snovy vstup do angazma

Reagovat
Panděvova ofina

Cagliari docela bojuje. Tenhle zápas nebude tak lehký.

Reagovat
snuff24

mě docela mrzí ten Radja když ho teď vidím jak tam líta. nechápu však i sám Conte ho dřív chtěl do týmu.Měl dostat aspoň do ledna šanci

Reagovat
celestial-

Na to aký bol drahý, mohol v kľude aspoň rok zostať. Zatiaľ jediné rozhodnutie, ktorému absolútne nerozumiem..

Reagovat
CHONG

A nebylo to tak, že si o to hostování sám řekl kvůli nemoci jeho manželky?

Reagovat
celestial-

Nie, Ninjovi a Icardim bolo hneď povedané, že sa s nimi nepočíta ako Conte dostal trénerskú stoličku.. V podstate rozhodnutie od stola...

Reagovat
Alberto Aquilani

Hipsteeeeeer

Reagovat
Zark

di francescxo

Reagovat
snuff24

ta obrana takovy dejavu mám trošku

Reagovat
Nuno čomes

Snehulak je zpět.

Reagovat
Nuno čomes

Dambrosio však nemusis skákat traged

Reagovat
Alberto Aquilani

Di Francesco je exemplárny príklad toho, ako to majú tieto lopaty, ak sa raz dostanú ako hráči do veľkého fotbalu, po skončení kariéry ľahké. Chlap je úplne katastrofálny tréner, s nulovou charizmou a autoritou, s tragickým herným štýlom, ktorý by možno ani nebol tragický, len on vlastne chudáčisko nevie ako to dosiahnuť. Napriek tomu to vďaka hviezdam, náhode a tomu, že dostal možnosť trénovať silný mančaft ako je Rím, dotiahol až do semifinále LM, na ktorom má menší podiel ako Brunno Peres.

Reagovat
smazaný uživatel

Napriek tomu to vďaka hviezdam, náhode a tomu, že dostal možnosť trénovať silný mančaft ako je Rím, dotiahol až do semifinále LM, na ktorom má menší podiel ako Brunno Peres - toto je vyrok snov . Bude ta to zozierat do konca zivota, ze jeden z najvacsich uspechov klubu bol prave pod jeho vedenim

Reagovat
mickey mouse

Zapata je zvíře

Reagovat
Nuno čomes

Do brevna jak do hovna. Skodaa

Reagovat
snuff24

Lukaku out Sanchez in

Reagovat
snuff24

Sensi je typek

Reagovat
cresposuper

Macher

Reagovat
Nuno čomes

Sensi je výborný! Takový borec v naši záloze dlouho nebyl.

Reagovat
snuff24

Romeluuuuuuuuuuuu

Reagovat
Nuno čomes

Lukaku!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele