Serie A - preview 19. kola

11.01.2020, 09:09, aktualizováno 13.01.2020, 08:55
Previews
Parma a Lecce uzavřou společně devatenácté kolo italské ligy. V pondělní dohrávce budou chtít domácí odčinit poslední debakl v Bergamu a po dvou zápasech zase vyhrát. To by je přiblížilo šesté pohárové pozici. Lecce nezvítězilo už čtyřikrát za sebou a je těsně nad sestupovou propastí, takže bodový import by jistojistě také přivítalo...
Parma Calcio - US Lecce  (pondělí 20:45)
Jak starý rok skončil, tak ten nový začal. V případě Lecce bohužel porážkou. Svěřenci Fabia Liveraniho se ocitli nebezpečně blízko sestupu a pokud se po 19. kole nechtějí na posledních třech místech octnout, měli by přivézt body z Parmy a to nebude nic jednoduchého. Parma prožila velmi dobrou první polovinu sezony, ve které porážka 0:5 z minulého kola je jen nepříjemnou výjimkou.

Byl to pro Parmu velmi nepříjemný večer. Atalanta si v Bergamu dělala, co chtěla, a Ducali jí vůbec nestačili. Porážka 0:5 je pro D'Aversův tým velmi krutá, nicméně vzhledem k průběhu a výkonu na hřišti spravedlivá. Parmě nezbývá nic jiného, než se z výsledku poučit a doma zase začít sbírat body. Lecce se přitom jeví jako ideální soupeř.

Zůstaňme ještě u Parmy. Severoitalský celek si před zápasem v Bergamu vedl velmi dobře a stále si stojí v tabulce dost vysoko. Sedmé místo je skvělým počinem, vždyť až za ním jsou týmy jako Neapol, AC Milán nebo Fiorentina.

O několik pater níže je Lecce a to nemůže být s posledními výsledky v žádném případě spokojeno. Měsíce říjen a listopad ještě vzhledem k vysokému počtu remíz ušly, prosinec však nikoliv. Lecce od konce listopadu nevyhrálo žádný zápas, tím spíše, že dva domácí duely v řadě prohrálo a nebezpečně se přiblížilo sestupu.

Lecce se po třech porážkách v řadě potřebuje zvednout, ale v Parmě to bude mít obtížné. Poslední výhru tam Giallorossi registrují v roce 2011! Je ale nutno podotknout, že od roku 2011 se oba celky utkaly všehovšudy jen čtyřikrát.

Co se týče absencí, mnohem hůře jsou na tom domácí. Kouč D'Aversa nemůže počítat se zraněným Gervinhem, Karamohem i dalším zkušeným hráčem Bruno Alvésem. Start je vyloučen i u potrestaného Barilly. Lecce se zase musí obejít bez Tabanelliho s Lapadulou, oba hráče do hry nepustí zranění.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Darmian, Iacoponi, Dermaku, Gagliolo - Kucka, Hernani, Grassi - Kulusevski, Inglese, Sprocati
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Donati, Rossettini, Lucioni, Calderoni - Petriccione, Tachtsidis, Šachov - Mancosu - Falco, Babacar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.96 - 4.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Zcela rozdílný přelom roku zažili hráči Udinese a Sassuola. Zatímco domácím se pod vedením trenéra Gottiho dařilo a ze dvou zápasů získali šest bodů, Neroverdi vyšli naprázdno. I díky těmto výsledkům se "Zebry" dostaly před svého soupeře na vzdálenost dvou bodů.

Dvaapadesátiletý Luca Gotti zažívá na lavičce Udinese povedené období a v tuto chvíli se mu daří držet tým bezpečně od sestupových pozic. "Zebry" na přelomu roku dvakrát vyhrály, nejprve porazily v dobré formě se prezentující Cagliari a na nový rok skolily i Lecce. Díky tomu se Udine posunulo už na třinácté místo se sedmibodový odstupem před sestupovými pozicemi.

Otázkou ale zůstává, jak dlouho forma domácímu celku vydrží. V letošní sezoně už jsme pár záblesků viděli a nakonec to nedopadlo dobře. Své by o tom mohl vyprávět odvolaný kouč Igor Tudor. Fanoušci ale věří, že pod Gottiovým vedením to bude jiné a tým se nakonec bezpečně zachrání. Udinese v rámci 19. kola přivítá Sassuolo, nad kterým doma od roku 2014 nevyhrálo. Duel je důležitý zejména proto, že jde o dva sousedy v tabulce.

Sassuolo mělo sice skvělý začátek sezony, ale postupně se propadlo do průměru až podprůměru. Dvě porážky v řadě na přelomu roku pak znamenaly pád na čtrnácté místo. Navíc vyhlídky nejsou zrovna optimistické, v Udine bude trenéru De Zerbimu chybět celá řada klíčových hráčů.

Domácím bude scházet pouze Samir, jinak má kouč Gotti k dispozici kompletní kádr. Totéž se ale v žádném případě nedá říci o De Zerbiho družině. Jak už bylo naznačeno výše, Sassuolo decimují zranění a proti Udine budou chybět Chiricheş, Defrel, Marlon, Tripaldelli i Duncan. Aby toho nebylo málo, hrát nebudou ani další klíčoví hráči základní jedenáctky Locatelli s Berardim.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - De Maio, Troost-Ekong, Nuytinck - Stryger Larsen, Fofana, Mandragora, De Paul, Sema - Okaka, Lasagna
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Romagna, Ferrari, Kyriakopoulos - Magnanelli, Obiang, Boga, Traoré, Djuričić - Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.40 - 3.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - SPAL 2013  (neděle 15:00)
V minulém kole se Fiorentina dočkala zklamání a debut trenéra Beppeho Iachiniho se moc nepovedl. Příští kolo má pro Fiorentinu nachystáno dalšího těžkého soupeře, protože SPAL bojuje o každý bod.

Gigliati byli na cestě za třemi body a už se po nich v minulém kole natahovali díky brance Marca Benassiho. Jenže ve čtvrté minutě nastavení si chvíli geniality a elegance vybral Riccardo Orsolini a nádherným přímým volným kopem srovnal na konečných 1:1. Fialky tím pádem už od desátého kola nevyhrály a jejich situace se stále zhoršuje. Aktuální 15. příčka s náskokem pouhých čtyř bodů na sestupovou propast je prostě katastrofa.

Katastrofa, kterou má napravit a vyžehlit trenér Beppe Iachini. V tak krátkém čase zatím výsledky jeho práce pochopitelně vidět nejsou, ale přesto Fiorentina už minule proti Bologně ukázala touhu vyhrát a víc nasazení než dřív. Teď v tom hodlá pokračovat, třebaže se stále musí obejít bez dlouhodobě zraněné hvězdy Francka Ribéryho.

Útočník Dušan Vlahović ale doufá, že francouzského mušketýra co nejlépe zastoupí. "Ztráta Francka Ribéryho je pro nás stále dost těžká, protože jeho zkušenosti a kvality by se nám teď hodily. Jsme velmi mladý tým, který se sehrává a sbírá společně zkušenosti, což prostě zabere nějaký čas. Mrzí nás, že jsme minule nebrali tři body, byli jsme už velmi blízko. Věřím, že každý z nás udělá maximum, abychom SPAL vyhráli. Doufám, že k tomu přispěji co nejlepším výkonem."

Ono to proti SPALu nebude úplně jednoduché. SPAL je sice stále až na poslední příčce a hrubě se mu nedaří, ale nedá se říct, že by body svým soupeřům nechával snadno. Minimálně obrana Fialek si ale nejspíš může oddychnout, protože SPAL zatím dal jen 12 branek, což je v celé lize nejméně.

Naposledy se SPAL neprosadil v utkání s Hellasem a po dvou brankách soupeře zaslouženě prohrál. Navíc se musí obejít bez pětice Tomović, Strefezza, D’Alessandro, Fares a Reca. Violu SPAL porazil v posledních třinácti duelech jen jednou, konkrétně v sezoně 1967/1968. Kromě toho s ní osmkrát prohrál a čtyřikrát se body dělily.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Caceres - Lirola, Benassi, Pulgar, Castrovilli, Dalbert - Chiesa, Vlahović
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cionek, Vicari, Felipe - Sala, Valoti, Missiroli, Kurtić, Igor - Petagna, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.09 - 6.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Na Marassi se radovala z vítězství naposledy koncem listopadu loňského roku a od té doby si z kdysi obávané janovské půdy pokaždé někdo odvezl nějaký ten bod. Sampdoria tomu chce učinit přítrž a je nejvyšší čas, protože přivítá v záchranářském duelu Brescii.

Mise Claudia Ranieriho u "Námořníků" je zatím úspěšná tak z poloviny. Sampdoria začala pod jeho vedením sbírat body, ovšem pohled na tabulku je pro fanoušky stále smutný. Šestnácté místo a jen dva body odstup od sestupu nezaručují klidný spánek.

Sampdoria začala na nový rok dobře, remízou 0:0 na San Siru s AC Milán přidala další bodík, ale teď už by konečně ráda vyhrála. Doma na Luigi Ferraris se jí to naposledy podařilo koncem listopadu a to nemluvě o tom, že šlo o teprve druhou domácí výhru v sezoně. Udělat z janovského stadionu zase pevnost, to je dalším cílem protřelého a zkoušeného kouče Claudia Ranieriho. Sampdoria bude mít v neděli ideální příležitost, neboť přivítá nováčka Brescii.

Té se po návratu Eugenia Coriniho na čas zadařilo, ale v tuto chvíli už klub drží třízápasovou sérii bez výhry. Netřeba však panikařit, Brescia získala v Parmě cenný bod a doma nestačila na fantasticky hrající Lazio. Duel na Sampdorii se z jejího pohledu jeví jako mnohem důležitější, protože pokud by ho zvládla za tři body, opustila by po devatenáctém kole sestupové příčky a to je velká motivace.

Co se týče absencí, jsou na tom oba celky plus mínus stejně. Sampdoria postrádá sice více hráčů (Barreta, Bertolacciho, Ferrariho, Ramíreze, Depaoliho a Colleye), ovšem Brescii schází naprosto klíčový muž zálohy, reprezentant Sandro Tonali. Vedle něho nenastoupí rovněž potrestaný Cistana a zraněný veterán Dessena.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Chabot, Regini, Murru - Thorsby, Ekdal, Vieira, Linetty - Gabbiadini, Quagliarella
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Joronen - Sabelli, Chancellor, Mangraviti, Matějů - Bisoli, Viviani, Rômulo - Špalek - Balotelli, Torregrossa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.27 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Bologna FC  (neděle 15:00)
Turín naposledy v lize vypráskal AS Řím a dal mu lekci z produktivity. V neděli odpoledne se pokusí o to samé proti svému tabulkovému sousedovi. Do Turína totiž zavítá Bologna, která rozhodně nemá v plánu nechat všechny tři body na Olympijském stadionu.

Býci budou v nedělním duelu trochu v nevýhodě. Mají totiž za sebou náročné utkání s rámci Coppa Italia, které je stálo mnoho sil. Dlouhou dobu hráli s janovským CFC vyrovnanou partii a nakonec musely po prodloužení rozhodnout až penalty. V nich brankář Sirigu jednu chytil, takže do další fáze postupuje Turín. Jeho hráče to ale stálo mnoho energie a času, takže regenerace bude před utkáním s Bolognou tím hlavním cílem.

Turín navíc nemá na Bolognu nejlepší vzpomínky. V minulé sezoně mu v rámci dvou zápasů Serie A nikdo z ligových soupeřů nedal tolik branek jako Bologna (pět). Celkem jí to vyneslo čtyři body za výhru a jednu remízu. Po vydřeném vítězství v Coppa Italia a až překvapivě snadné výhře nad AS Řím v poměru 2:0 se v Turíně zase blýská na lepší časy.

A je o tom přesvědčen i útočník Simone Zaza. "Máme za sebou velmi náročná utkání proti silným soupeřům. Obě jsme ale dokázali vyhrát a to nám dává hodně sebedůvěry. Tu jsme vyloženě potřebovali, protože minulý rok se nám moc nepovedl. Do nového jsme ale vkročili tím nejlepším možným způsobem a doufám, že se nám povede vyhrát i třetí letošní utkání. Bologna nebude snadným soupeřem."

Bologna se v tabulce nachází hned za Turínem a ztrácí na něj jen bod. Dala sice o čtyři góly víc než soupeř, ale taky o čtyři branky víc dostala. V rámci ligy vyhrála poslední dva venkovní zápasy v řadě. Hattrick na půdě soupeřů se jí ale povedlo naposledy v roce 2016.

Felsinei jsou týmem, který umí hodně překvapit a není snadné na jeho zápasy sázet. Všechny body sebrali třeba Atalantě nebo Neapoli. Prohráli ale se Sassuolem nebo s Udinese v rámci poháru. Tentokrát jim bude scházet Dijks s Krejčím, zatímco domácí Býci postrádají hned čtveřici hráčů. Mimo hru nadále zůstávají Lyanco, Baselli, Edera či Ansaldi.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Bremer - De Silvestri, Rincon, Lukić, Berenguer, Aina - Verdi, Belotti
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Bani, Danilo, Denswil - Poli, Medel - Orsolini, Soriano, Sansone - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.45 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hellas Verona - Janov CFC  (neděle 18:15)
Několik následujících měsíců nám zodpoví na otázku, zdali si CFC Janov zahraje nejvyšší italskou soutěž i v příštím ročníku. Grifoni první polovinu soutěže vůbec nezvládli, ovšem v novém roce začali vítězně a tři body ze zápasu se Sassuolem teď budou chtít potvrdit ve Veroně. Ze tří bodů se naposledy radoval i Hellas, který by doma rád po skoro šesti letech zase jednou Janov porazil.

Skutečně, vítězství Hellasu nad Janovem je staré bez dvou měsíců šest let. Omluvit se snad dá uplynulý ročník, během kterého na sebe oba týmy nenarazily ani jednou. Na druhou stranu to při pohledu na aktuální tabulku nemusí veronský celek nijak mrzet. Nováček soutěže je jedenáctý a zatím s poměrně bezpečným odstupem před sestupovými pozicemi.

Jinými slovy Hellasu se na jeho poměry daří a vstup do nového roku to potvrdil. Výhra 2:0 na hřišti posledního SPALu se vzhledem k umístění soupeře počítá dvojnásob. I další kolo zavede Hellas do spodních pater tabulky, neboť soupeřem bude předposlední CFC Janov.

Vedení Janova se v uplynulých dnech a týdnech snažilo posílit kádr a nějak zareagovat na současnou nepříznivou situaci. Tou největší změnou ale bylo jmenování nového trenéra Davide Nicoly, který na lavičce nahradil odvolaného Thiaga Mottu. A začal dobře, Grifoni pod jeho vedením v minulém kole udolali Sassuolo 2:1. Radost ze tří bodů pak sice pokazilo vyřazení z Coppa Italia, ale Serie A má v této chvíli pochopitelně přednost.

Grifoni by potřebovali ve Veroně opět bodovat a jak už bylo řečeno, opřít se mohou o lepší vzájemnou bilanci. Navíc domácím budou pro zranění scházet Bessa, Tupta, Empereur a Salcedo, zatímco Davide Nicola se musí obejít bez Kouamého a Leragera.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Rrahmani, Kumbula, Gunter - Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazović - Pessina, Verre - Di Carmine
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Biraschi, Romero, Criscito - Ghiglione, Sturaro, Radovanović, Jagiello, Andersen - Panděv, Favilli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.30 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Juventus FC  (neděle 20:45)
Římané se vzpamatovávají z jednoho šoku, který jim minule nadělilo turínské FC. Pokud nechtějí přijít o čtvrtou příčku, musí zabrat. Jenže na Olimpico zavítá druhý z turínských celků v čele s Cristianem Ronaldem. A portugalská ikona se zrovna naplno probudila.

Giallorossi nemají na turínské kluby zrovna ideální vzpomínky. Kromě toho, že to s Juventusem historicky moc neumí, jim jméno Turína pořádně zhořklo po minulém kole. Do něj nastupovali Vlci jako jasný favorit i proto, že Býkům se moc nedaří. Řím naopak vykazuje poměrně dobré výsledky, na které může být trenér Paulo Fonseca vzhledem k okolnostem hrdý. Minulé kolo ho ale muselo přivádět k šílenství.

AS Řím totiž na Býky nestačil a prohrál s nimi o dvě branky, aniž by sám dal jedinou. Snaha se přitom Vlkům upřít nedala, což dokazuje také střelecká statistika. Vlci vypálil na bránu gólmana Sirigua celkem 31 střel, leč do sítě se nedostala ani jedna z nich. Vlci tím přišli o sérii sedmi neprohraných utkání v řadě. Čtvrté místo si sice stále zachovali, ale rozjetá Atalanta stáhla manko na rozdíl jediného bodu.

I proto je nutné, aby se AS vzchopilo. Dobře si to uvědomuje i záložník Lorenzo Pellegrini. "Máme před sebou náročný duel s Juventusem, patrně nejlepším týmem v Itálii. Tyhle bitvy jsou vždycky velmi ostré a každý hráč se snaží ukázat. Juventus ukazuje, že je trvale v dobré formě. Nebude snadné dát mu gól, ale o to víc se musíme snažit. Vyhrát proti němu je výzvou pro každého hráče a já věřím, že předvedeme dobrý výkon. Musíme ukázat sto procent našich schopností, abychom vyhráli."

Možnosti trenéra Fonsecy jsou vzhledem ke složení základní jedenáctky opět o něco více limitované, neboť do hry se nedostanou zranění Fazio, Santon, Mchitarjan, Zappacosta, Pastore nebo Kluivert s Cristantem. Menší potíže trápily také Zaniola, ale ten absolvoval již čtvrteční duel kompletně. As by moc rádo napodobilo poslední vzájemný duel, který díky trefám Florenziho s Džekem vyhrálo 2:0. Pokud by AS vyhrálo znovu, Juventus by s ním prohrál dvakrát za sebou poprvé od roku 1995.

Juventusu se navíc proti římským klubům poslední dobou moc nedaří. Lazio jej překonalo v lize a naposledy i v Superpoháru, který na úkor Staré dámy vyhrálo. A ve Věčném městě se Juventus proti AS radoval z výhry naposledy před více než pěti lety. Vyrovnané utkání mělo v roce 2014 dramatickou koncovku, o kterou se v nastavení postaral někdejší hráč AS Daniel Osvaldo.

Stará dáma se pokouší pracovat na zlepšení její reakce na standardní situace, ze kterých dostává více branek, než by bylo zdrávo. AS se navíc pyšní vynikajícími hlavičkáři v podobě Džeka, Smallinga, Manciniho a Zaniola.

Přesto jsou hosté jasným favoritem. Juventus se oklepal z porážky od Lazia velmi přesvědčivým způsobem, když rozstřílel Cagliari čtyřmi góly. Do formy se dostal především Cristiano Ronaldo, hlavní ofenzivní zbraň turínského giganta. Na svůj ligový účet si připsal asistenci a tři branky a poprvé v dresu Juventusu se trefil v pěti ligových duelech v řadě.

Ronaldo je navíc noční můrou Římanů, do jejichž sítě se trefil v památné blamáži Ligy mistrů dvěma góly v dresu Manchesteru United (7:1 pro Angličany). V sezoně 2015/2016 se prosadil v barvách Realu Madrid a teď chce pálit ostrými poprvé i v Serii A. Trenér Maurizio Sarri bude v utkání postrádat zraněnou dvojici Giorgio Chiellini - Sami Khedira, ke kterým se přidal ještě vykartovaný Rodrigo Bentancur. To znamená jistý flek pro někdejšího Římana Miralema Pjaniće.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
López - Florenzi, Mancini, Smalling, Kolarov - Veretout, Diawara - Zaniolo, Pellegrini, Perotti - Džeko
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Sczcesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Rabiot, Pjanić, Matuidi - Ramsey - Dybala, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.38 - 3.59 - 2.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - AC Milán  (sobota 15:00)
Vysoko nasazenou laťku Cagliari neudrželo a po třech porážkách v řadě hledá cestu zpátky na vítěznou vlnu. V sobotu odpoledne se na stadionu Sant'Elia poměří s AC Milán, který je na tom o poznání hůře. Rossoneri ani s příchodem Zlatana Ibrahimoviće nevyhráli a další ztracené body teď budou chtít přivézt zpátky ze Sardinie. Podle všeho by měla švédská superstar nastoupit od úvodní minuty.

Proti Sampdorii (0:0) šel hvězdný útočník do hry jako střídající hráč a i když nedal gól, jeho přítomnost byla hodně cítit. Velkým příslibem by mohla být jeho spolupráce s mladičkým Rafaelem Leaem, oba se chystá Stefano Pioli nasadit od úvodní minuty. Jinak to ale byla ze strany AC Milán tatáž písnička a bezbrankový výsledek doma se Sampdorií je další citelnou ztrátou.

AC Milán se všelijak snaží kádr zkvalitnit a dle nejčerstvějších zpráv se vedení Rossoneri v čele s Paolem Maldinim a Zvonimirem Bobanem nechalo slyšet, že až na několik jmen (Donnarumma, Hernández, Ibrahimović, Leao, Romagnoli, Bennacer) jsou všichni hráči na prodej. Plánovaný výprodej by se měl jako první dotknout Krzysztofa Piateka, který má údajně namířeno do londýnského Tottenhamu jako náhrada za zraněného Harryho Kanea. Už dříve byl avizován odchod Fabia Boriniho do Hellasu a červenočerné řady opustil i věčně zraněný Mattia Caldara (Atalanta). Ať už přestavba kádru Milána dopadne jakkoliv, jisté je, že Rossoneri potřebují na Sardinii bodovat a to nejlépe naplno. Pohárové příčky se slavnému celku opět o něco vzdálily.

K těm má zatím o poznání blíže Cagliari, které patří k příjemným překvapením letošního ročníku Serie A. Ještě donedávna drželo Cagliari dlouhou sérii neporazitelnosti, ale na přelomu roku přišlo menší vystřízlivění. Sardiňané prohráli tři zápasy v řadě, naposledy s Juventusem 0:4 a spadli na šesté místo, které je ale pořád velmi solidní.

Maranův tým chce každopádně zpátky na vítěznou vlnu a proti klopýtajícímu Milánu není bez šance, byť má horší vzájemnou bilanci. Milán za patnáct let dokázal porazit jen jednou, v roce 2017 doma zvítězil 2:1.

Cagliari se bude muset obejít bez Cragna, Pavolettiho, Cacciatoreho, Mattiella, Ceppitelliho a Ragatza. Milán hlásí jen dvě ztráty, mimo je stoper Duarte a záložník Bíglia.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Olsen - Farago, Pisacane, Klavan, Pellegrini - Nandez, Cigarini, Rog - Nainggolan - Joao Pedro, Simeone
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Hernández - Castillejo, Kessié, Bennacer - Calhanoglu, Leao, Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 3.58 - 2.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - SSC Neapol  (sobota 18:00)
Sobotní program 19. kola Serie A servíruje tři duely a dalo by se říct, že zápasy svou kvalitou postupně gradují. Před večerním šlágrem se do sebe ve Věčném městě pustí dva velmi atraktivní týmy, z nichž je Neapol překvapivě ta, která tahá za kratší provaz.

Lazio překvapuje snad všechny svojí formou, stálostí a skvělou hrou. Biancocelesti mají za sebou devět ligových výher v řadě a pokud by se jim v sobotu večer podařilo překonat i Neapol, přepsali by vlastní rekord. Desetkrát v řadě se jim nepovedlo vyhrát ještě ani jednou. K tomu si jen tak mimochodem poradili s Juventusem a podruhé v řadě jej přehráli 3:1. Díky tomu mohli slavit Superpohár v posledním zápase minulého roku.

Ani ten nový nezačal nejhůře. Lazio se sice nadřelo a s Brescií prohrávalo velmi brzy, ale díky vyloučení Cistany se dostalo zase do sedla. A vzhledem k tomu, že se římský celek spoléhá na služby nejlepšího kanonýra ligy, bylo vymalováno. Ciro Immobile přidal další dva přesné zásahy, otočil skóre a celkově dal v sezoně už neskutečných 19 branek za 18 kol. Sám ale dobře ví, že zásluha patří celému týmu.

"Máme ze sebe skvělý pocit, opravdu se nám daří a všechno jde nad očekávání dobře. Sám za sebe můžu říct, že jsem se snad ještě nikdy necítil tak dobře. Mám pocit, že na cokoli sáhnu, to skončí gólem. Samozřejmě je za tím hodně tvrdé práce a trochu štěstí, ale velký dík patří především celému týmu. Hrajeme jako jeden sehraný tým, který je upřednostňován před individualitami. Se spoluhráči si na hřišti skvěle rozumíme a má to výsledky."

Immobile dost možná mluví o Luisi Albertovi, jehož schopnosti jsou pro ofenzivu Římanů nepostradatelné. Žádný jiný hráč v předních pěti evropských ligách totiž nezkonstruoval tolik gólových asistencí jako Alberto. Ten se navíc nyní vrací po nucené pauze stejně jako Lucas Leiva. Do hry naopak nemůže zasáhnout karetní hříšník Marco Parolo.

Neapol má trochu vážnější problémy se složením základní jedenáctky. Život neapolskému trenérovi Gennaru Gattusovi neulehčují absence hráčů jako Ghoulam, Koulibaly, Maksimović, Malcuit, Mertens či Younes.

Předvést se naopak bude chtít Fabián Ruiz, který se ve středu pole potká s Luisem Albertem. S hráčem Lazia totiž soutěží o pozvánku do španělské reprezentace na EURO 2020. A jeho Neapoli se zatím vůbec nedaří. Pokud by prohrála, mohla by se v sobotu propadnout až do druhé části tabulky.

Vedení klubu pro špatné výsledky odvolalo Carla Ancelottiho a na jeho místo přivedlo zmíněného Gattusa. Ani pod jeho vedením se ale výsledky rapidně nezlepšují, což stvrdilo minulé kolo. Neapol nezvládla šlágr kola s Interem a dostala od něj tři branky. V posledních deseti ligových kolech vyhrála Neapol jen jednou!
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Caicedo, Immobile
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Hysaj, Manolas, Di Lorenzo, Mario Rui - Allan, Fabian Ruiz, Zieliński - Callejón, Milik, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.94 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Atalanta Bergamo  (sobota 20:45)
Sobotní večer bude patřit dění na milánském svatostánku San Siru. Nejlepší obranu ligy totiž prověří ten nejtěžší soupeř. Atalanta se totiž pyšní tím úplně nejlepším útokem ligy a hraje v obrovské pohodě. Od příček zaručujících Ligu mistrů ji navíc dělí jen jeden bod.

Milánská obrana generála Antonia Conteho, nebo smrtící útok Gasperiniho mašiny? To je hlavní otázka, na jejíž zodpovězení budeme čekat do nočních sobotních hodin. Oba týmy zoufale potřebují vyhrát. Domácí Inter proto, že se přetahuje s Juventusem o první místo v tabulce a může na něj v případě výhry vytvořit tlak. Juventus totiž svůj duel s římským AS hraje až v neděli večer, takže na pár hodin se Inter teoreticky může osamostatnit na čele.

Byl by hodně nerad, kdyby se opakovala zaváhání jako proti AS Řím nebo Fiorentině, kdy Inter nedokázal vstřelit ví než jednu branku a v obou případech remizoval. Přelom roku mu ale vyšel podstatně lépe a obávané duo snajprů Lukaku - Martínez opět demolovalo obrany soupeřů. Inter jasně porazil Janov a tři branky nasázel také dalšímu soupeři, Neapoli. Tím dokázal srovnat krok s Juventusem. Přesto mělo toto utkání určitou negativní pachuť.

Kvůli žluté kartě totiž stoper Milan Škriniar přijde o zápas s Atalantou a stejná situace postihla také Nicola Barellu. V obou případech jde o hráče základní sestavy, jejichž absence bude mít neblahý vliv na herní projev milánského celku. Kromě těchto dvou ztrát nemlže trenér Conte počítat ani se Sánchezem, D‘Ambrosiem a Asamoahem.

Přesto je přesvědčen, že jeho celek si s absencemi poradí. "Je to samozřejmě trochu náročnější, když vám chybí tak důležití hráči. Ale nedělám z toho drama. Věřím těm hráčům, které mám k dispozici. Atalanta bude nesmírně těžkým soupeřem, což už dokázala v minulosti mnohokrát. Baví mě dívat se na jejich hru a věřím, že vymyslíme správnou taktiku, jak zastavit jejich útok. Budeme hrát na vítězství, nic jiného nepřipadá v úvahu."

Hráči Atalanty ale nejsou žádní nazdárci. Orobici udělali obrovský skok jen za posledních několik let. Nezapomínejme, že ještě v sezoně 2010/2011 hrála Atalanta druhou ligu. Právě v roce 2010 ji ale převzal prezident Antonio Percassi, který s týmem letos oslavil postup ze základní skupiny Ligy mistrů. Atalanta dělá postupné, ale neustálé kroky za svým zlepšením po všech stránkách. Je z ní nebezpečný soupeř s vlastní identitou.

A tou jsou především góly. Trenér Gasperini, který sedí na její lavičce od roku 2016, vtiskl Atalantě velmi ofenzivní herní styl, který dokáže bavit. Atalanta jen v lize nastřílela už 48 branek a to bez dlouhodobě zraněného střelce Duvána Zapaty. Pro srovnání, v elitních pěti ligách má víc jen Man City, Barcelona a Liverpool.

I toho si všímá legendární postava italského calcia, Arrigo Sacchi. "Na tento zápas se velice těším. Conte i Gasperini jsou zárukou kvalitního fotbalu, který je uměním. Vyhrávají na základě perfektní hry, zcela zaslouženě. Baví mě pojetí obou, ačkoli je odlišné. Nesmíme zapomínat na práci v pozadí klubů, protože sebelepší tým vám bude na nic bez správně fungujícího klubu.

Atalanta je v oslnivé formě a vděčí za ni především znovuzrozenému kanonýrovi Josipu Iličićovi. I díky němu se v posledních dvou duelech Atalantě povedlo nasázet vždy po pěti brankách. Do hry se navíc v minulém kole vrátil právě Duván Zapata, čímž nebezpečí pro obranu Interu ještě vzrostlo.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Godín, De Vrij, Bastoni - Candreva, Vecino, Brozović, Sensi, Biraghi - Lautaro Martínez, Lukaku
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Tolói, Palomino, Djimsiti - Castagne, De Roon, Freuler, Gosens - Gómez - Iličić, Muriel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.70 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán18143139:1545
2.Juventus FC18143135:1745
3.SS Lazio17123240:1739
4.AS Řím18105333:1935
5.Atalanta Bergamo18104448:2534
6.Cagliari Calcio1885533:2729
7.Parma Calcio1874724:2525
8.SSC Neapol1866628:2524
9.Turín FC1873824:2624
10.Bologna FC1865728:3023
11.Hellas Verona1764719:2022
12.AC Milán1864816:2422
13.Udinese Calcio1863914:2821
14.US Sassuolo1854930:3119
15.ACF Fiorentina1846822:2918
16.UC Sampdoria18441014:2716
17.US Lecce1836922:3615
18.Brescia Calcio18421216:3114
19.Janov CFC18351019:3614
20.SPAL 201318331212:2812

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (634)

Přidat komentář
LesyJePan

FORZA MILAN!!

Kto okrem mňa sa dnes chysta absolvovať 2 hodiny sebatryznenia?

Reagovat
FORZAMILAN

Jsem zvědavý na Ibru, tak to zkusím.....chvíli.....

Reagovat
LesyJePan

Ja som si po Atalante po rokoch povedal, že ďalší zápas sledovať nebudem ale potom sme podpísali Ibru.

Reagovat
Savi

Je někde na netu stream prosím?

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Savi

Dík, už jsem našel něco jiného :-)

Reagovat
Furia Ceca

Já si to dám dneska s váma, jsem zvědavej na Zlatana.

Reagovat
CubONE

Ja si to davam kazdy tyzden! A polovicu casu za to platim

Reagovat
Kaka14

Ja to tiež zase skúsim ..... už to Zlatan hádam zoberie viacej na seba a aspoň uvidím aj aké je počasie na Sardínii

Reagovat
Inter Fan

Forza Inter!

Reagovat
Pinturicchio

Forza Atalanta!

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli jsem tě tady neviděl, už jsem se bál, že dvůr přišel o svého šaška

Reagovat
Pinturicchio

Stalkuješ, buzno?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale tvé hloupé příspěvky vždy bijí do očí, takže mi tady chyběly

Reagovat
Pinturicchio

Nelísej se.

Reagovat
cink

Reagovat
Pipo123

Ten kurz na AC je čo? To nejak nechápem prečo ich stavajú do pozície favorita

Reagovat
maras93

Celkově letos bývají dobré kurzy na Cagliari či jejich neprohru, góly atd. Přitom hrajou dost slušně.

Reagovat
FORZAMILAN

Taky to nechápu.........dneska jsem dal na vás 10, tak doufám, že to neposerete

Reagovat
Pipo123

Já by som to nehral, my dlhodobo nevieme hrať proti Neapolu,

Reagovat
smazaný uživatel

Inter tam v lize vyhrál po 22 letech, pokud máte někdy Neapol porazit, tak rozhodně letos

Reagovat
FORZAMILAN

Ale oni s nima hrají doma

Reagovat
smazaný uživatel

A co na tom záleží? Interu to nešlo dlouhodobě v Neapoli a letos to zlomil, Laziu to nejde s SSC dlouhodobě celkově, tak kdy jindy to zlomit, než letos ...

Reagovat
FORZAMILAN

Jak co na tom záleží? Já píšu, že by je měli DOMA porazit a ty píšeš, že jste tam vyhráli po x letech......vidíš ten rozdíl ne

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
10

IBRACADABRA v základě

Reagovat
cresposuper

+ v poslednej uplne tragicke Cagliari

Reagovat
cresposuper

*dobe

Reagovat
10

na Juve celkem s přehledem nejhorší soupeř, s kterým letos Juve hrálo...něco se jim tam posralo

Reagovat
Pipo123

Ale doma hrajú vždy dobre, respektívne bojovne a lietajú, aj proti nám hrali dobre a mohli kludne vyhrať, trošku ma prekvapuje ten kurz a láka ma to skúsiť na domácich

Reagovat
ED91

Já si skôr myslím , že to bolo kôli tomu ako zvládol Sarri pripraviť tím na nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota Lazio - Neapol

Neděle AS Řím - Juventus

Slušně nabitej víkend v Římě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl za to, že týmy sdílející jeden stadion musí každé kolo hrát jeden doma - jeden venku

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, ale tohle kolo je očividně výjimkou.. Každopádně skvělá šance, jak spojit návštěvu Lazia a AS v jednom víkendu. A ještě k tomu oba zápasy skvělý.

Reagovat
ED91

Ten trávnik bude nedelu fajnovučký...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo.

Reagovat
Furia Ceca

"AC Milán se všelijak snaží kádr zkvalitnit a dle nejčerstvějších zpráv se vedení Rossoneri v čele s Paolem Maldinim a Zvonimirem Bobanem nechalo slyšet, že až na několik jmen (Donnarumma, Hernández, Ibrahimović, Leao, Romagnoli, Bennacer) jsou všichni hráči na prodej."

Paquetá taky?

Reagovat
CubONE

Spekuluje sa dost o Paquetovi do PSG.

Reagovat
Pinturicchio

Leonardo

Reagovat
El-Pistolero-68

Nehraje ani zaklad, bohuzel.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, všiml jsem si dnes.

Reagovat
Furia Ceca

Dneska jen tři zápasy, ale všechny super!

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes: Forza Inter! Forza Lazio!

Zítra: Forza Roma!

Reagovat
ED91

Aby vás to Lazio ešte nepredbehlo

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš vás ne?

Reagovat
ED91

Ehm...

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodička

Reagovat
FORZAMILAN

Cagliari bude dnes hrát s výročními dresy, co na ně říkáte? Za mě dobrý...

https://store.cagliaricalcio.com/prodotto/64/3134/maglia-gara-centenario

Reagovat
CubONE

Uz som chcel kupovat, ale rozmyslel som si pri tej cene.

Reagovat
Savi

Hodně povedené ;-)

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Pecka utkani toto koleso

Reagovat
10

já ti to připomenu, až tam Interu zase napadá každej odraz od leticího holuba, brankářovi lahve a praporku pomezního...

Reagovat
Zark

nj, s tim samozdřejme počitam

Reagovat
10

snad si Bergamo splní normu a vyklepne je 5:4

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná mentalita

Reagovat
10

ano, Conteho a Marotty vítězná mentalita z Juve si ještě nestihla uvědomit, že je v Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

ten inter je zniči zaživa

Reagovat
Pinturicchio

Už se stalo ... a jestli tam půjde i Vidal, tak doufám, že při odstraňování Juve kérek chytne infekci a uhnije mu péro.

Reagovat
Alberto Aquilani

Rog by bol pre Fonsecu výborná posila!!!

Reagovat
Largo

A v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

Kessie dolů. Je nedobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

AC potrebuje kvalitu do zálohy ten Pioli ako tréner nič moc.

Reagovat
maras93

Castillejo super pas

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaa

Reagovat
LesyJePan

Ibracadabraaa

Reagovat
DieryVonry

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic, Leiva, Alberto, Lulic - Caicedo, Immobile

Reagovat
Pinturicchio

Forza zrušte Lazio i Neapol!

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pipo123

Kurva tie dresy sú krásne, nostalgia jak svina, hned sa mi vybavil Nedved

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fotbal zatím dosti opatrný

Reagovat
M11

Uzasne.. nedved veron sinisa nesta

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak to má Atalanta se stadionem? Bude moct hrát osmifinále v Bergamu? Nebo se i na San Siru bude hrát jarní fáze Ligy Mistrů

Reagovat
FORZAMILAN

Asi budou hrát doma, všude je ten zápas psaný tak, že se bude hrát v Bergamu

Reagovat
popltak

Lazzari to slušně větrá..

Reagovat
smazaný uživatel

CIROOOO

Reagovat
Pipo123

Cirooooooooooooooooooo

Reagovat
popltak

Toto fakt mrdám takové chyby každý zápas

Reagovat
lnterista

Pome Lazio

Reagovat
Pipo123

Bez Correu sme v prdeli a hráme zle, ale to štastie nám praje

Reagovat
Furia Ceca

Proč Immobile slaví jako střelec, když to byl vlastňák?

Reagovat
Pipo123

Myslím že ten gól mu zostane

Reagovat
Furia Ceca

Co je to za blbost?

Reagovat
Pipo123

Neviem ale všade je písaní Ciro, možno to bude brané ako tečovaná strela?

Reagovat
Furia Ceca

Jako je, no... Přijde mi to zvlaštní. Míč do brány sice šel, ale ten Neapolák tu střelu vychýlil na druhou stranu. Jsem nikdy neviděl, že by taková branka nebyla zapsaná jako vlastňák.

Reagovat
FORZAMILAN

No protože on vystřelil přece, víš ....

Reagovat
Furia Ceca

Ty jseš vtipnej

Reagovat
FORZAMILAN

A ty trapnej

Reagovat
Furia Ceca

Myslel jsem to ironicky, joudo.

Reagovat
FORZAMILAN

Já ne

Reagovat
Furia Ceca

Koho zajímá, co ty jak myslíš?

Reagovat
FORZAMILAN

No tebe, když reaguješ

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
lucius6

Tak snad by ten gól nikdy nepadl nebýt jeho, tohle byl ze 100 % jeho gól, co měl jako dělat než slavit?

Reagovat
Furia Ceca

Vysvětluju to výš. Za mě 100% vlastenec. Překvapuje mě, že jsem tady očividně jedinej, komu to přijde...

Reagovat
lucius6

Tak jedna věc je to, jak se to napíše do statistiky a druhá věc je jeho bezprostřední chování. Z tvého komentáře mi přišlo, že se divíš tomu, proč Ciro tak slaví, ale to mi přišlo celkem jednoznačné nehledě na to, jak bude ten gól nakonec posouzen.

Reagovat
Pipo123

Ono to je jedno, keď si pozrieš tie oslavy hráčov Lazia tak sa takto tešia po každom góle, niekedy mám pocit že sme vyhrali práve Scudeto. Asi nepoznám team kde by tak fanaticky oslavovali góly a tak sa tešili

Reagovat
CubONE

Pokial povodna strela smeruje na branu, tak je to vzdy ratane ako gol strelca nezavisle od toho, aky silny tec bol.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to jsem nevěděl, díky

Reagovat
Pinturicchio

Haluzaci cigosti.

Reagovat
Pipo123

čo ten hate na Lazio?

Reagovat
Pinturicchio

Nemám rád dlouhodobě

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Pipoo, mate body, nenervuj se kvůli trageda

Reagovat
Pinturicchio

Ach ten češtin, Nuno, ach ten češtin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tvle, rust, něco do hlavních

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem zarytý fanoušek žádného týmu. Jenom mám rád fotbal. Kluby, které mám ve vedlejších jsou mi sympatičtější než ostatní.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pipo123

Lazzari posledné zápasy vo forme, ten hráč ktorého som žral v Spale

Reagovat
smazaný uživatel

Strakosha opět famózní

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Largo

Ještě by to chtělo tu protilehlou tribunu.

Reagovat
ED91

Bude sa to dorábať komplet?

Reagovat
FORZAMILAN

Co jsem našel info na netu, tak ne. Oni (klub) potom, co koupili ten stadion od města, tak hlavně chtěli ,,zavřít,, rohy na této tribuně, tím se zvýšila i kapacita, zmodernizovat zázemí a upravit okolí stadionu

Reagovat
ED91

Škoda. Díky

Reagovat
Pipo123

Inzaghi prekonal rekord Erikssona, 10 výhra v lige za sebou

Reagovat
Inter Eterno Amore

a to Sven mal o niečo kvalitnejší team

Reagovat
Salfovic

O něco? Ten měl tým jako kráva.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Largo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
FORZAMILAN

Já jsem ti psal, že dnes mám vsazeno na vás 10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ještě tři body pro nás!

FORZA INTER!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Inter Eterno Amore

Fantázia Lazio .. Tú LM im strašne prajem

Reagovat
cizinec

Tezky zapas...ale musime Forza Inter!!!

Reagovat
PISTOLERO

Pojdme na to

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LAUTAROOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
PISTOLERO

Lautaroooooo

Reagovat
Visca el barca

Ale jo Lukaku dle všeználka je k hovnu. Snad dá Inter titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Ty si k hovnu jsem říkal, ne Lukaku

Reagovat
svkmd

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Zark

vysaj a neotravuj tady barčo

Reagovat
Nuno čomes

Opožděně, ale LAUTARO!

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady to běsní

Reagovat
Zark

prdelatej zapata zatim uplně k hownu

Reagovat
lucius6

Za ten náš dnešní gól si zaslouží pochvalu taky Berisha, protože to dostoupil volného hráče, čímž Ospina ztratil možnost nahrávky a znejistil, což vedlo k tomu, že mu Ciro mohl vzít míč. Zatím asi jeho nejlepší moment v dresu Lazia a to se ani nedotkl míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta solidně prasí..

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta dost marná

Reagovat
smazaný uživatel

Před tímhle zápasem jsem koukal na druhý poločas Tottenham - Liverpool a tohle je proti tomu jak zpomalený film

Reagovat
mayday

Díval jsem se taky na oba zápasy a říkal jsem si to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi měla být desítka..

Reagovat
10

Penalta tyvoe

Reagovat
PP

to si děláš kozy..

Reagovat
M11

Wtf.. jak to nemuze pisknout?

Reagovat
smazaný uživatel

K dispozici byl jeden záběr, a z toho to šlo těžko rozpoznat.

Reagovat
10

těžko? vždyť ho vzal za nohu normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl jeden záběr.. taky se mi to zdálo, že ho zatáhl, ale abych si byl jistej, tak bych potřeboval více záběrů. Ale uznávám bylo to víc než podezřelý

Reagovat
PP

plácl mu do té nohy, kterou měl v klidu dorážet balon..

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to tak no.

Reagovat
Nuno čomes

Jo ano.

Reagovat
M11

Vzdyt to bylo az komicke jak se po nem Lautaro sapal

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to sleduješ, že si viděl detailní záběr ?

Reagovat
10

na SKY to teď ukazovali zvětšený, 10000% penalta a pak i červená karta

Reagovat
10

resp. na DAZN

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Tak je rozhodčí u videa debil no.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam vidět, že na něm má položenou ruku. Jestli ho fakt zatáhnul, tak pak je to nepochopitelná chyba.

Reagovat
Nuno čomes

Tvl co jim tady lizes zadek? Dva prsty položené na kytku jsou faul?

Reagovat
Nuno čomes

*lýtku

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Jasná no

Reagovat
Pinturicchio

Jaaj, tohle tak nepisknout proti Juve, to by bylo.

Reagovat
Nuno čomes

Šáh na mě. A to se nesmí. Vždyť ho vůbec v pohybu neovlivnil. Sundej ty růžové brýle. Ty to jedes hodně na silu a už fakt nevíš co by. To mě baví vlastně mě bavíte tady obecně. 5 největších tragedu od vás každý víkend v akci. No a ty jsi takový traged, že neumíš být ani největší traged z vás všech, protože na špici se drží někdo jiný. Ale ještě chvili vydrž a budeš zaručeně první

Reagovat
10

čím víc píšeš, tím si za většího debila...a to jsem myslel, že už to nemáš kam posunout

hlavně pak nezapomeň psát nesmysly o konstruktivní diskusi k fotbalu, ty vypatlanče

Reagovat
Nuno čomes

Raději nemysli. Ty ani nevíš, co je konstruktivní diskuze.

Reagovat
Zark

zrovna desítka má asi jen milionkrát lepší rozhled o calciu než ty, tak už se pořád neztrapňuj

Reagovat
Nuno čomes

Klidně až má, co z toho, když to neumí promítnout do diskuze a hraje si na arogantního blba, nejen vůči mně, ale i ostatním.

Jinak tvé příspěvky, kdy se snažíš skoro pokaždé někoho setřít, jsou taky o ničem.

Reagovat
Zark

tak ty mu vytýkáš konstruktivní diskuze a přitom pro toto forum udělal o hodně víc než ty, a kdo není blbec tak se s ním pobaví...

jinak ty a vaše parta se setřete sami.. K tomu mě ani nepotřebujete

Reagovat
Nuno čomes

No, právě že se s nim nikdo pobavit ani nechce. Krom vás. Jinak jen reakce typu rádoby setření nebo jak to nazvat

Reagovat
10

proč mluvíš za ostatní?

Reagovat
Nuno čomes

Sami jo? No já tady jen vidím ukončení vláken snahou o stěr. Takže sami těžko

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo komu líže prdel Já neřekl, že to byl faul, jen že to tak vypadá.. Btw: ikdyby tak zrovna fans Juve nám nemají, co vyčítat. Ale jsem objektivní

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Zark

haluz a rocchi no

Reagovat
PISTOLERO

Atalanta nemuze dnes dohrat v 11 lidech

Reagovat
svkmd

jojo juventus tlačia rozhodci

Reagovat
PP

jak dlouho vydrží Atalanta takto jezdit?

Reagovat
svkmd

snaď aspon do vyrovnávajúceho gólu

Reagovat
10

dlouho...ale je otázka, jestli to proti tý hradbě 8 bránících Interistů k něčemu bude, spíš dostanou další z brejku

Reagovat
PP

pěkně se zasouvají dohromady lajny, to je fakt.. Ale za mě se zavřeli moc, po gole, doma.. škoda.

Reagovat
10

takhle to prostě hrají, vychází jim to, stačí to...akorát pak moc nechápu, proč se Conte může posrat, když o Interu Capello mluví jako o brejkovým týmu

Reagovat
Zark

capello jede dobre bomby co tak ctu dlouhodobe

Reagovat
Panděvova ofina

Jak se hned všichni probrali...

Reagovat
cresposuper

Bergamaci su neskutocne prasce, Palomino mohol ist von

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc to tady rozjiždějí šmatlaví(fanoušci zkorumpovaného paklubu)místo toho aby byli rádi za vyrovnanost ligy(kupovat si furt titul je nuda).Furt fňukají zasrané Lazio nemám je rád apod. Já jsem fanda Interu a třeba mě se líbí že Lazio jede. A ten boj o titul bude ještě zajímavý. Ale jak se to říká? Jaký klub takový fanoušci.

Reagovat
svkmd

Prvý by si tu písal keby sa také niečo udeje v zápase Juve tak prosím ťa nehraj tu drsného

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát dostat 3:1.. To už se horko těžko snáší

Reagovat
10

psát po takovým zářezu o zkorumpovaném klubu a kupování titulů svědčí o vysoký inteligenci, stejně jako celej tvůj příspěvek...ale aspoň ta poslední věta pak sedí, no

Reagovat
Nuno čomes

Kamo vytahni někdy o víkendu nohy z bytu a načerpej čerstvý vzduch, protože já z tebe regulérně brecim smíchy

Reagovat
10

zaprvé nejsem tvůj kámo, zadruhý víš úplný hovno, tak se radši starej o sebe, troubo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Promluvil 40lety stary pes tvl

Reagovat
10

jak říkám, víš úplný hovno, tak se furt neztrapňuj

Reagovat
Nuno čomes

Ano, snažíš se být nad věci, ale v internetové diskuzi ti to je k hovnu. Pokud jsi zaujatý, jakože jsi, tak fuck off.

Reagovat
10

dneska si ještě debilnější generátor náhodných slov než obvykle

Reagovat
Nuno čomes

Já ti nevím o co se snažíš, ale jsi jeden z největších tragedu tady. Sorry, ale kolikrát ti to mám psát. Já myslel ze jednou ti to stačí.

Reagovat
Nuno čomes

Ty generátore. Jako fakt mě bavíš. Klobouk dolů. Pražský sen

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Takových je tu více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vesměs fanoušci toho bordelu.

Reagovat
Furia Ceca

Ten venek si včera psal taky. Koukám, že tvůj repertoár stěrů je hodně "bohatej".

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně zes odpověděl ty frajere

Reagovat
Furia Ceca

Měl jsem kocovinu, ty trotle. Ale abys zase nebulel jako vždycky ty fňukno, tak ti částečně odpovím.

To, že jsem tě nazval "nejhloupějším fanouškem Interu na EF" není tím, že razím teorii, že každej fanoušek Interu = automaticky blbec, jak se slabomyslně domníváš. Což mě ale u tebe nepřekvapuje. Nikdy nic nepochopíš, všechno zmatláš dohromady (jako teď) a pak tu ještě ukřivděně fňukáš. Takže ne, že bych kategoricky všechny fanoušky na EF nazýval blbcema, nicméně, ty blbec jseš. Ostatně to dokladáš o několik komentů výše, kdy jeden fanoušek Interu objektivně uznal, že se vůči Interu měla kopat penalta a ty si zareagoval, jak je tvým zvykem, jako pivní dement. Objektivita rovněž není v tvým repertoáru, ty mamlasi.

Reagovat
Nuno čomes

Nečtu to ty tragede.

Reagovat
Furia Ceca

Nečteš a odpovídáš, jo? Ty toho blbce hodně potvrzuješ... Teď si udělal stejnou píčovinu, jako když si někdo přečte jen titulek a jde rovnou komentovat do diskuze, aniž by četl celý článek.

Reagovat
Nuno čomes

To jsou dvě ruzné věci, protože titulek muže být jakýkoliv, ale šulin jako ty reaguje pořad stejně.

Wow to je co.

Reagovat
Furia Ceca

No... ani ne, hele.

Reagovat
Nuno čomes

Btw. na stěry ti seru. To tady jedes ty/vy. Pojď komunikovat o fotbale. Bez urážek bez keců. Kolikata je to už výzva? A pořad nic

Reagovat
10

čteš vůbec, co ti padá z držky?

Reagovat
Nuno čomes

Tragede, ty jsi jiné vlákno.

Reagovat
Furia Ceca

Tragédem si mě nazval o několik komentů výš. Koukám, že slovní zásoba taky není tvoje silná stránka...

Reagovat
Nuno čomes

Taky ti muzu nadávat do pičusů, ale to je pouze vaše silná stránka, nikoliv naše.

Reagovat
Pinturicchio

"Taky ti muzu nadávat do pičusů, ale to je pouze vaše silná stránka, nikoliv naše."

O pět řádků výš - "protože titulek muže být jakýkoliv, ale šulin jako ty"

Reagovat
Furia Ceca

Říkej mi jak chceš, stejně tě neberu vážně, takže mi to je fakt jedno.

Reagovat
svkmd

akože teraz chceš byť nasilu nadvecou? Akurát reagoval na primitívny komentár rovnako ako ja teraz

Reagovat
smazaný uživatel

V čem byl primitivný? Vždyť vesměs řekl jenom pravdu.

Reagovat
Nuno čomes

Sorry, ale Godbless zareagoval za mě.

U juventusaku se totiž upřímnost a pravda nenosí. Tím pádem je to vše vyřešeno.

Reagovat
cresposuper

Bastoni az na tu chybu na konci skvely, rastie do top stopera, ta nadstavba v jeho podani je super. Sensi tiez velmi dobry, tie odobrane lopty su unho prijemny bonus. Lukaku na to kolko ma priestoru hodne chybuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

A dost se teda rozčiluje na ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku má v každém zápase mraky ztrát a nepřesných přihrávek, ale je gólovej.

Reagovat
Furia Ceca

Maršál škoda!

Reagovat
Kixi Syhimour

Inter je strašný v druhé půli

Reagovat
smazaný uživatel

Typická udržovačka no.

Reagovat
PP

bouračka jak od trenéra Neapole.. Dokonce jsem si vzpomněl na Paola Montera..

Reagovat
svkmd

Bastoni teraz krásny sklz

Reagovat
Mihal

Atalanta bohuzial zasluzene, hrame picu, len nakopavacky...

Reagovat
smazaný uživatel

No doprdele. Candrevo to si děláš prdel ne?

Reagovat
svkmd

Gesens!!

Reagovat
Zark

GOLSEEEEEEEEEENS. atalanta zaslouzene

Reagovat
10

9 bránících ve vápně...Gosens z LWB 6. gól v sezoně

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezké zakončení

Reagovat
Panděvova ofina

Škoda. Zasloužený trest za pasivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Totální tragédie od nás v druhý půli. Proč tam šel Valero, to nechápu..

Reagovat
Kixi Syhimour

jako střídání bych pochopil, ale Conte měl dát i nějaké jiné pokyny, protože to vůbec nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Inter dost velky zklamani...takhle se o titul nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže inter o titul primárně nehraje, možná v něj jen doufá ale ne s tímto kádrem.

Reagovat
Coutinho10

tak je prestupovy obdobi, takze by se dalo posilit, tak uvidime, ale tenhle tym umi hrat lepe....dnes to fakt bylo jenom cekani na obdrzeny gol

Reagovat
svkmd

a o čo teda hrá?

Reagovat
smazaný uživatel

LM

Reagovat
Salfovic

To je tedy alibismus

Reagovat
Largo

Není. Říká se tomu mít realistická očekávání.

Reagovat
Largo

Marotta to sám několikrát zmínil, že nečeká, že hned v první sezoně Inter vezme Juventusu titul.

Reagovat
Nuno čomes

Žiješ ze dvou sezon Live, ze to aplikuješ do italie? Nebo co to je za snažení?

Reagovat
Coutinho10

tak mel by se o to snazit sesadit Juventus a kdyz se konecne Lukaku rozehral a vratil se k tomu, kde byl v Evertonu + super Lautaro a porad drzi s Juve krok, tak proc se o ten titul neporvat, ale samozrejme to bude tezky....Juve je favorit

Reagovat
Nuno čomes

Ok beru. Ale já bych na to netlačil. Dnešní doba je rychlá, je jednoduché napsat na internet, chci to a to

Reagovat
Coutinho10

ja vim, z pohledu Liverpoolu to je taky beh na dlouhou trat a porad se to jeste nepovedlo, ale tak snad aspon Inter se pomalu vraci na tu spravnou cestu...ten Juventus uz me stve, jak si to porad v suchym triku hlida...ani ta Neapol to v minulych sezonach nebyla schopna prerusit, tak snad brzo bude nejaka zmena a idealne zasluhou Interu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
vodka

*Lukaku se akorát vrátil k tomu, co hrál celou dobu, v MU měl šílenou sezonu až po MS, kdy si vzal do hlavy, že bude kulturista.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl jak jdeš do toho souboje doprdele..

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda tohle mi přijde slušně kontroverzní, ale stejně tak i situace v první půli?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Batmanovič

Reagovat
smazaný uživatel

SAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR Kurva!!!!!!

Reagovat
Furia Ceca

Jsem to tušil, že to Muriel zajebe

Reagovat
Coutinho10

ani Bergamo nechce vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Co to pískáš ty šašku..

Reagovat
Largo

Inter po změně stran úplně odešel. Atalanta zaslouženě skórovala. Snad to Inter nějak uhaluzí. Štěstí mu moc nepřeje.

Reagovat
svkmd

štastie teda nie Ale rozhodcovia? to už je iná

Reagovat
Largo

To víš, že jo

Reagovat
10

Reagovat
Zark

ty si taky jedes svoje koukam

Reagovat
Largo

?

Reagovat
Nuno čomes

Bohužel, ono je to dan s tím co Conte hraje. Behěm jednoho léta není šance připravit mužstvo na jeho herní styl.

Reagovat
Largo

To chápu, však přes zimu a v létě si to pohlídá a už to půjde. Jak šířkou, tak kvalitou.

Reagovat
Nuno čomes

Těžko rict, do léta daleko. Ale klobouk dolu, že to vidí i někdo jiný.

Reagovat
Largo

Neni to tak tezky, Conte i Marotta to rikaj docela caato a otevrene.

Reagovat
Nuno čomes

Já jsem spis realista než optimista. Pak se aspoň méně divim.

Reagovat
DelPiero137

Asi ti nerozumiem. Ty fandis Interu? Nevidel som cely zapas, co sa dialo ze Interu stastie nepraje? Nastrelit brvno a nedat 11-ku mi pride ako pravy opak.

Reagovat
Largo

Ne, proc bych mel fandit Interu?

Reagovat
DelPiero137

Ze to ma Inter uhaluzit. Na mna tvoj prispevok posobi ze prajes Interu.

Reagovat
Largo

Nemusím mu přece fandit, abych tohle napsal. Fandím samozřejmě Rimu. Ale v rámci vyrovnanost ligy bych to spis než tradičnímu Juve z mnoha důvodu přál Interu, tot vše.

Reagovat
10

a v čem Interu nepřálo štěstí?

Reagovat
Largo

Za smůlu se dá považovat třeba absence Skriniara s Barellou. V zápase. Tak hned ta první minuta a tyč Lukakua. Vyhlavickovani Palomina z brankové čáry... kdyby Inter vedl v poločase o tři góly, málokdo by se divil.

Reagovat
10

to bych se divil, protože tam taky byla jasná penalta a vyloučení Lautara, Toloi by dával gól...v druhým poločase pak Inter nepřelezl půlku, měl držení míče 30%, nekopal roh, Bergamo 2 tyče a neproměněná penalta...nevím, jestli se zrovna v tomhle případě dá mluvit o nějaký smůle

Reagovat
Largo

Atalanta měla smůlu taky kopec, vyvrcholilo to penaltou v závěru. Lautarovo vyloučeni bych rozhodne nepiskal. Ale souhlasím s tou druhou půli, nejhorší, co jsem od Interu viděl.

Reagovat
Largo

Jo, tak podle tohohle záběru jo, stáhnul ho no.

Reagovat
Largo

U Toloie to nebyla smůla jako spis nemotornost, neschopnost.

Reagovat
10

ne, u Toloie to byl jasnej faul

Reagovat
Largo

Nesouhlasím, padal bez cizího zavinění.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně? Troufnu si tvrdit, že dobré dva roky zpátky bys 10 palcoval a souhlasil s ním. Za posledník půlrok, snad rok, jsi ohromně pozměnil svoje názory a často přitakáváš Interistů. Nevím, možná koukám přes svoje "růžové juventusácké brýle", ale tvůj úhel pohledu se hodně změnil.

Reagovat
10

spíš si u něj všímám poslední dobou takových nárazových wtf momentů, třeba když se na mě osočil, jak si dovoluju hodnotit a vyjadřovat se ke hře jinýho týmu, když Juventus hraje sračku

Reagovat
Maritazzi

Pro mě je wtf celý tohle "sledování" fotbalu, akorát je fakt že mě to překvapuje čim dál tim častějš.

Reagovat
10

teď ti Dane nerozumím, co myslíš?

Reagovat
Maritazzi

Napsal jsem to jak dement. Že kromě těch veletočů v sympatiích k jednotlivým týmum, na který už jsem si u Larga za ty roky nějak zvykl, jsou tam ještě momenty v interpretaci samotný hry, který už dlouho nemůžu pochopit. Často jako by tady většina fóra sledovala jinej zápas než Largo.

Reagovat
10

jo, to jsou ty wtf momenty, který často taky úplně nepobírám

Reagovat
Largo

K Interu nechovam zadny zvlastni sympatie. Jen bych si pral nejakou zmenu na cele, to je cely. Mozna me sezerete, ale kdyby hralo Lazio celou sezonu tak jako ted, tak bych ten titul klidne rad videl i u nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať titul vyhraje kdokoliv, ale ať se ty týmy, resp. jejich fanoušci, co atakují nejvyšší příčky, neshovávají za alibistické řeči. Na jednu stranu se tu předhánějí v tom, jak jsou před Juventusem, nebo že mu šlapou na paty, ale aby řekli, "ano, chceme bojovat o titul, když už hrajeme tak dobře a je tu ta možnost", tak jen druhé osočují, smějí se a de facto říkají "my nic, my si hrajeme jen to svoje na poháry, pohodička". Tak buď mám ty koule na to, abych jako chlap řekl, "jo, můj tým hraje dobře, šlape italskému hegemonovi na paty a dělá mu sakra potíže, proč bychom ten titul nemohli na konci sezony urvat", nebo ať mlčí.

Inter i Lazio mají kupu chyb, ty týmy jsou těžce nedokonalé v mnoha ohledech, ale Juventusu zatápí a můžou ho oba klidně v boji o titul porazit. Proč? Protože Juventus je poslední dva roky úplně stejně těžce nedokonalý v mnoha ohledech. Teď je ten čas vzít Juve nadvládu, protože Juventus ostatním hází rukavici tím, jak se chová jeho vedení, jeho trenér, ale i hráči. Juventus je slabý a je pokud ho chce někdo sundat, je tady teď ta příležitost. Příští rok už totiž nemusí, pokud si vedení Juve v létě uvědomí svoje dosavadní přešlapy a přeskupí řady.

Reagovat
Largo

Přesně tak, alibismu je tu plno. Ale myslím, že to v Itálii není jiný, respektive to už z vyjádření představitelů Interu, Neapole je vidět. Jako by tam byla vžitá představa, že Juve to prostě vždycky uhraje, tak to stejně nemá smysl. Mám pocit, že za pár měsíců by se tohle mohlo změnit v Interu, u kterýho je vidět nějaká snaha a odvaha, spolu s finančníma možnostma a jasnou vizí do budoucna, ale to je asi tak všechno. Sice pak všichni na Juve nadávaj, ale ve výsledku si za to můžou sami. Paulo Fonseca tuším včera říkal, že AS bude brzo na úrovni Juve, ale že to chce ambice. Trochu má pravdu. Samozřejmě to chce hlavně kvalitu, která rozhoduje víc než ambice, ale právě ambice chyběj většině týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Fonseca má absolutní pravdu. Můžeš mít všechen talent světa a i kvalitu, ale bez ambic, odhodlání, zarputilosti a zdravého sebevědomí nedosáhneš ničeho a budeš "ten věčně druhý". U Interu to můžou změnit Marotta s Contem, ale tam je důležité, co přijde dřív, jestli změna myšlení samotného jádra Interu nebo Conteho výlevy. Ty se dřív nebo později objeví zcela jistě. Teď jde jen o to, vytěžit z něj co nejdřív to nejlepší.

Reagovat
Largo

Koneckonců to takhle Conte dělá všude, kam přijde. Zatím ty jeho nářky na úzkej kádr maj ještě opodstatnění, možná i na nekvalitní zdvojení postů, ale časem, až si bude stěžovat, jako že bude, tak to neskončí dobře.

Pro úspěch musíš mít oboje. Ambice a ochotu dělat maximum a zároveň kvalitu v kádru i vedení společnosti. A žádnej tým v Itálii kromě Juve to zatím nemá. Interu, Neapoli, Laziu i AS chybí buď jedna nebo druhá strana. Ale nad tím asi nemá moc cenu spekulovat, s tím se ještě nějakou dobu nic nezmění.

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Viz muj komentar trochu vejs.

Ja jsem ochotnej se rozumne a bez urazek bavit s kymkoli. 10 nevyjimaje, jeho nazoru si casto vazim a ma velkej prehled. Ale to samy se da rict u nekterych interistu. Je pravda, ze v soucasny dobe bych z mnoha duvodu rad, aby se ten boj o Scudetto zpestril a kdyby vyhral Conte namisto Juve, tak bych se vubec nezlobil. Dokonce bych to vital. Takze samozrejme, ze se muj uhel pohledu zmenil, to se tak stava. Ten boj o titul je takovej jednotvarnej, to mi proste vadi vic nez driv.

Mozna jsem na fanousky Juve trochu kritictejsi nez driv, ne na vsechny, spis na nektery provokatery. Ale to je zpusobeny tim, ze z jejich chovani a vyrazovejch prostredku v diskuzich proste cejtim bohorovnost a potrebu si za kazdou cenu kopnout do soupere, coz mi prijde vysoce ubohy a nechutny. Cest vyjimkam, ktery nemaj potrebu blejt pod kazdym clankem o souperi. Oproti treba anglicky mi posledni dobou prijde, ze se tady az zbytecne moc urazime a prpvpkujem navzajem, nadavame si jen z principu. To tu driv nebejvalo.

A ohledne Maritazziho komentu, fotbal je z velky casti o subjektivnim vnimani, zvlast u fanousku. Je mozny, ze nektery veci vidim jinak nez ostatni, to se klidne muze stavat. I me

nekteryho jeho nazory prijdou mimo, s velkou casti se naopak ztotoznuju a beru je. Takze asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem se stáhl a spíš to už jen sleduju a nezapojuju se. Přijde mi, že od chvíle, kdy přišel Conte a Inter začal ve větším vítězit a má konečně nějakou hlavu a patu, tak se tu některé známé firmy začaly víc než dost strefovat do některých Juventinů. Někteří si to určitě zaslouží, protože ty debilní diskuse přiživují. Ale ve větší míře vnímám nárůst křídel některých fanoušků Interu, kteří rádi provokují a jsou slyšet právě díky tomu, že Inter vítězí. Když je ale někdo konfrontuje s tím, že Inter je tedy ve hře o nejvyšší příčky, tak alibisticky začnou převádět řeč jinam, začne z jejich strany výsměch a jak Juve tohleto a Juve támhleto.

Co mě nejvíc mrzí, je de facto "konec Milanistů v Čechách". Chápu, že je to pro ně už po těch letech otravné a jsou tím otrávení, ale vždycky se s nimi dalo normálně diskutovat, což o většině Interistů říct nemůžu.

Jinak Juventinů, kteří by si měli zamést před vlastním prahem, tu je hned několik. Ale zrovna 10 se vždycky snažil a snaží na samém začátku komunikovat a diskutovat věcně a jeho argumenty mají váhu. Když ale, jak zmiňuju výše, začnou druzí s výsměchem a de facto bez jakékoliv skutečné argumentace a jdou jen tou subjektivní cestou, kterou ani ničí věcným nepodloží, tak pak je samozřejmě do prdele pošle, to je přirozený. A je jedno, kolik jim hodí screenů, je jedno, kolik jim hodí výkladů pravidel a že ten metr je takový a takový už roky a přidá třeba i čísla. Stejně se to zvrhne v tu tupou zarputilou dehonestaci jakékoliv diskuse. A zase, ve velké míře to dělají Interisté, sem tam někdo z Římanů a samozřejmě i několik Juventinů.

Možná to je i důvod, proč radši ani moc nereaguju a když už, tak výjimečně, a obvykle na tupohlavy z PL nebo nějaké pitomce z řad Juventinů, kteří působí jako naprostí demagogové, kterým se to snažím nějakou bohulibou formou vysvětlit. Tyhle výlevy vylitých hospodských palic mě fakt nebaví, protože tu akorát ukájí svoje denní frustrace z úplně jiných věcí, které vlastně s fotbalem ani nesouvisí. Takže asi tak pro změnu za mě.

Reagovat
Largo

Asi to je nejlepší no, nereagovat na blbce a nenechat se vyprovokovat. Ale někdy je to hrozně těžký. Právě na ty individua, který jsi napsal.

Reagovat
Maritazzi

Já chápu ten subjektivní pohled, snažím se právě ani moc nezapojovat, ale občas když vidím některý hodnocení, tak tomu nerozumím. Často všechny objektivní aspekty i subjektivní tady jdou nějakým směrem a ty seš proti, způsobem který těžko chápu, když na ty zápasy koukám, ty týmy znám.

Já stejně asi nejvíc nedávám to fandění konkurenci AS, neslučuje se to s mým pohledem na fanouškovství, takže možná to u mě tvoří ten zásadní problém.

Reagovat
Largo

Ale já nefandím konkurenci AS. To rozhodně ne. Teda, pokud se hraje LM, tak to mám tak, že jsem rád, když vyhrává calcio. To, prosím, rozhodně neber tak, že bych fandil konkurenci. Spíš to mám tak, že jsem schopnej a ochotnej diskutovat s kýmkoli, pochválit konkurenci, když se něco povede a tak. Nepatřím k těm slepým fanouškům, lehce fanatickým, pro který je jejich klub všechno správně a nepřipouští si názory ostatních.

Chtěl bych změnu na čele ligy a jedinej, kdo má k tomu blíž, je Inter. Ale rozhodně nefandím jiným klubům. Snad jsem to vyjádřil aspoň trochu srozumitelně

Reagovat
DelPiero137

"Oproti treba anglicky mi posledni dobou prijde, ze se tady az zbytecne moc urazime a prpvpkujem navzajem, nadavame si jen z principu. To tu driv nebejvalo."

Reagovat
Largo

Reagovat
ED91

Pri tyčke Lukakua bol pískaný offside.

Reagovat
Largo

Plus ta závěrečná penalta mi přišla hodně přísná. Ale beru, sudí si to obhájí, písknout se dala, Atalanta si vyrovnat zasloužila.

Reagovat
DelPiero137

Chapem, len ma to u teba trocha prekvapilo

Tento rok sa mi liga docela paci. AS ma najvacsi pontencial ist hore. Otazka co Lazio. Ak by si sucastna 5 udrzala takuto formu (Juve, Inter, Lazio, AS, Atalanta), bolo by to super.

Bral by som kohokolvek miesto Interu ako priameho prenasledovatela

Reagovat
Largo

Přitom právě Inter má k tomu nejblíž.

Reagovat
Largo

Chápu. Vy to nějak berete, jako když jsem najednou začal fandit Interu. Nezačal. Jen bych rád nějakou změnu na čele, to je vše. Přijde mi to nudný a stejný, navíc zdroj dementních sporů dementních fanoušků. As má velkej potenciál, ale zároveň na některejch místech obrovský problémy. Je to nevyrovnaný. Hráči jako Florenzi, Jesus, Kalinić, Perotti, Zappacosta a tak nemaj týmu co dát.

Asi to bude znít jako klišé, ale bez vlastního stadionu se prostě ta konkurenceschopnost nezvýší.

Reagovat
Zark

on je jen dlouhodobo mimo

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Jak říkal Forrest Gump: Pro hlupáka každý hloupý

Reagovat
raduinho

No do prdele, tady si někdo dovolil přát to víc Interu než Juve a hned je dlouhodobě mimo

Reagovat
Zark

Na tebe ale nemá

Reagovat
raduinho

Análního patolízače jako jsi ty, si namažu na chleba vždycky

Reagovat
Zark

Výborně, nyní už můžeš umřít

Reagovat
raduinho

ubohá žumpičko

Reagovat
Nuno čomes

Samir suverénně vymyslenou. Opravdu kapitán

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Lukaku je dneska strašně otravný

Reagovat
10

v druhým poločase snad nebyl na míči, stejně jako Lautaro, neudrželi nic...tam bych viděl ten důvod toho propadu, takhle jsem je moc často neviděl

Reagovat
Kixi Syhimour

ale Lukaku tomu moc nepomohl, nicméně hlavně že se rozčiluje na ostatní

Reagovat
10

v prvním poločase se mu dařilo dostávat se k míčům první, v druhým ho začali bránit jinak a dost snadno ho předskakovat, tam se nechal otrávit docela rychle a moc nehrábnul teda, no

Reagovat
vodka

on hlavně Lukaku vzhledem ke své postavě nikdy neudržel moc balonů a nevyhrával souboje moc silově, jako spíš zrychlením a následně sílou, když se ho někdo snažil vyhodit z rytmu, kdy to ustál. Ten propad v MU byl jasně daný tím, že strašně přibral a ztratil zrychlení.

Reagovat
Zark

škoda hoste, takto ztratit 2 body v souboji o druhy flek s konkurentem

Reagovat
Mihal

Chlape ty si mimo

Reagovat
Largo

Už to zabal, tohle je slabý i na tebe. A to je co říct.

Reagovat
Zark

to víš že jo trotle

Reagovat
Largo

A tva ubohost opet dosahuje noveho dna....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nuno čomes

To je víc než dno. Propast

Reagovat
raduinho

Reagovat
Nuno čomes

Palce za soudnost. Ono je fakt hodně super, že podobné sračky, co si tady oni mohli dovolovat několik let, už nejsou na místě.

Reagovat
The Krupy

Ja ti nechcem brať ilúzie, ale dvaja z troch najväčších debilov v histórii tejto sekcie pochádzali od vás a to tu zasierali diskusie vyslovene že roky.

Reagovat
Pinturicchio

A Nuno tuhle tradici zdatně a velmi slušně drží při životě.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Panděvova ofina

Jose13 nebyl Interista

Reagovat
Furia Ceca

Taky mě hned napadly dvě jména: olis a... Jose13! To je legenda!

Reagovat
The Krupy

Ten tu bol krátko, hovorím o svätej trojici MsGoo, Bennes, olis

Reagovat
Largo

Legendarni Msgoo

Reagovat
DelPiero137

Nebol Bennes druhy nick MS? Pritom olis bol v pohode kym nesundal alobalovu helmu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Reagovat
The Krupy

Myslím že to boli dve osoby, každý písal inak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se ukažze zejtra mistři..

Reagovat
cink

Na vycházce ? nebo už je povolený internet i na pokojích?

Reagovat
sinter

on je jen dlouhodobo mimo

Reagovat
Zark

Sasci

Reagovat
cresposuper

Lautaro s Lukakuom sice spravili ten gol, ale inac velka bieda, v druhom polcase dojebali snad vsetko...Ak bol Sanchez fit, tak tam urcite mal ist (Politana prosim vymenit za niekoho, kto aj realne moze hrat v 352, je nam uplne k hovnu).Conte nemoze vzdy reagovat, az ked sa nam to zacne sypat.

Reagovat
Furia Ceca

Conte tohle dlouhodobě neumí. Proto vždy v Evropě vyhořel.

Reagovat
Nuno čomes

Politano who?

Reagovat
Largo

V jinym rozestaveni by Politano umel dodat nejakou pridanou hodnotu. Vubec to neni spatnej hrac, jen se absolutne nehodi Contemu pod ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě taky točí. Politano je skvělý hráč, ale těžce nepochopený. Stejné to má Matuidi v Juventusu. Když toho kluka bude Conte stavět pod útok nebo na pozici druhého útočníka, tak z něj nikdy to dobré nedostane. Jenomže Conte zkrátka pracuje s tím, co má, jakože toho zase tolik není.

Reagovat
Largo

Přesně tak. Politano prostě musí z Interu pryč, protože Conte rozestavení ne(z)mění a proč taky. Politano má na to hrát o mistrovství Evropy, jen musí jinam. Mohl by se vrátit "domů" místo Ündera.

Reagovat
cresposuper

v minulej sezone nas najlepsi ofenzivny hrac, v 352 je ale nepouzitelny.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Přitom se tady z něj dělá absolutní tragéd.

Reagovat
Nuno čomes

Ne to ne, souhlas s crespem. Jen toho letos zajebal už dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte dneska střídal úplně mimo.. Valero, Politano velký omyl.

Reagovat
Mihal

Nakoniec mozme byt za remizu radi. Druhy polcas hrozny. Ide sa dalej Forza Inter!

Reagovat
Largo

Po Borussii nejhorší druhá půle Interu, co jsem pod Contem viděl.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cink

úplně to samé jsem si říkal

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cink

Též nechápu jak to nemohl písknout

Reagovat
ED91

Reagovat
Gimme

Proč nepískal tu penaltu na Toloie?! K čemu do píči mají ten VAR?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata predtým fauloval Lautara, takže ten tvoj smajlík na konci akurát indikuje to, čo si sem napísal

Reagovat
Gimme

Fauloval, jo?

Reagovat
M11
Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina!

Reagovat
Furia Ceca

Nick + výběr klubů

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta částka vůbec nesouhlasí

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hafna

Jankto

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný gól

Reagovat
Largo

Prej je ve hře rozestavení 3-4-2-1

López - Çetin, Mancini, Smalling - Florenzi, Diawara, Veretout, Kolarov - Zaniolo, Pellegrini - Džeko

Já bych do toho klidně šel. Sice jsme to asi ještě nehráli, určitě ne v týhle sestavě, ale lepší, než aby na Ronalda vyšel Florenzi

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohlo fungovat

Reagovat
Stana95

za mě taky proč ne akorát se bojím že Kolarov na WB bude průšvih

Reagovat
Maritazzi

Nevypadalo to zle, ale proti Juve by to byl těžkej risk, když celou sezonu hrajem to jedno. Ale bylo by fajn, kdyby se to vyzkoušelo, protože především proti formacím s třema obráncema máme velký problémy a neumíme zakládat útok zezadu.

Reagovat
Largo

Přesně tak. Risk by to samozřejmě byl, zvlášť, když na to ten tým není zvyklý. Ale tak nějak mi přišlo, že by to mohlo fungovat. Cejtil jsem z toho mnohem větší jistotu v obraně než z toho klasickýho rozestavení. Navíc se mi prostě zdá, že Zaniolo na tom křídle hrát nechce a není tam tak využitej. I dnes bylo vidět, podobně jako proti Turínu, že ti dva naši střední záložníci na tu přesilu 5 soupeřů v rozestavení 3-5-2 absolutně nemaj.

Reagovat
Maritazzi

Jenom se teď vrátím k tomuhle příspěvku, nechtěl jsem reagovat hned po zápase, protože člověk si ten zápas může pak interpretovat jinak. Každopádně já si myslím, že Nicolovi to kžídlo ve Fonsecově systému naopak sedí, dostane se často ke svým silným stránkám, Fonsecovi to splácal a ten neměl vůbec zapotřebí tam dávat kohokoliv jinýho. A to samý mám se zálohou, nesouhlasím, že by nás Juventus v záloze přehrával, naopak i přes ne úplně silnýho Veretouta a Peleho totálně z formy jsme tam problém neměli, měli jsme problém s kvalitou v poslední třetině, tam už záloha nic moc nevymyslí. Proti Turínu nás jako každej rok pokopal Rincon, ale přehrávání zase ne, měli jsme 30 střel a drželi balon. To jsou právě ty věci, který občas u interpretace těch zápasů nechápu. Dá se o tom bavit, ale myslím, že většina se shodne, že Nicovi tahle varianta křídla sedí a záloha nám zápasy neprohrála..

A nakonec se podle mě ukázalo, že Fonseca udělal s rozestavením dobře.

Reagovat
Largo

Je pravda, že nikdo v týmu není směrem dopředu tak dynamickej a výbušnej jako Zaniolo. Tohle bude hodně chybět a doufám, že to aspoň trochu nahradí Politano, kterýmu to taky není cizí. Ale já ho pořád víc vidím jako tvůrce hry na pozici 10, obdobně jako Tottiho, kde mi přijde daleko líp využitej. Jenže tam hraje Pellegrini (u kterýho mě ta nedynamičnost až pomalost hrozně vytáčí).

Naším hlavním problémem je to, že neproměňujeme šance, kterých si vytváříme docela dost. Neefektivita Džeka (a absence kvalitní náhrady za něj) a totálně nególová křídla, to je náš hlavní problém. Ta záloha nás proti Turínu podle mě trochu převyšovala v tom smyslu, že byla mnohem dravější, především díky Rinconovi a taky Berenguerovi, kterej toho oběhal mraky. Pellegrini se totiž moc nevrací, takže tam vidím slabší místo pro tu dvoučlennou zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 2 a více za 5,4

Reagovat
Largo

AS ROMA (4-2-3-1): Pau Lopez; Florenzi (C), Smalling, Mancini, Kolarov; Veretout, Diawara; Zaniolo, Pellegrini, Perotti; Dzeko

JUVENTUS (4-3-1-2): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Demiral, Alex Sandro; Rabiot, Pjanic, Matuidi; Ramsey; Dybala, Ronaldo.

Florko na Ronalda. Tady cejtim prusvih. Ale treba Florko prekvapi.

Reagovat
10

ona si s ním ta pravá strana Juve s Cuadradem a Rabiotem moc nezadá, tam to bude taky zajímavý...

Reagovat
Lech

Ja myslim ze by mu to na Ronalda mohlo jit. Horsi to bude ve vzduchu

Reagovat
10

Lavička Juve za cca 370 milionů v pořizovací ceně. Demiral úplně nevypadá na to, že by chtěl De Ligta pustit do základu, Leo zatím taky ne, s návratem Chiella to bude zajímavý...

Reagovat
Largo

Tu pozici stopera máte tak luxusní, že je těžký všem vyhovět a vybrat správně. Plus Rugani ještě. Někdo by měl odejít....

Reagovat
Zark

pravda, možná budem tlačeni do tříčlenné obrany

Reagovat
10

Početně jsme tlačený všude, to Sarrimu moc nezávidím...ale 3-4-1-2/3 je asi rozestavení, kde to jde papírově postavit nejsilnější, takže bych se tomu ani nedivil

Reagovat
Zark

Jo taky mu to nezávidím.. na tři beky ani netuším či někdy hral.. Bude to zajimavy sledovat, do toho Raiola a jeho tlaky ze zakulisi

Reagovat
DelPiero137

Ked sa Chiello dostane co i len do polovicnej formy, okamzite za Lea

Reagovat
M11

DEMIRAL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej náš Arnold

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarove

Reagovat
Largo

Reagovat
10

DEMIRAL!

Reagovat
Zark

borec

Reagovat
Furia Ceca

DEMI!!!

Reagovat
Furia Ceca

DEMI!!!

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, proč to tu je dvakrát

Reagovat
10

Rovnou pro ten další

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
10

Tyhle nahrávky od brankáře doprostřed hřiště na záložníka miluju, nevím kde se to vzalo, ale dělají to snad všichni...přitom je to největší píčovina

Reagovat
Largo

Přesně tak. Hrozně moderní, dneska i Gattuso říkal, že to takhle chce hrát. Nedělal jsem to ani v PESku, natož v reálu. Nesmysl.

Reagovat
M11

Pes

Reagovat
Largo

Reagovat
Airus

Vysoké riziko, vysoký zisk?

Reagovat
10

Ano, zisk pro soupeře ale

Reagovat
Fairplay

Reagovat
M11

Hernanes me jeste ted strasi ze snu

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jim darovat 2 góly...

Reagovat
Zark

Reagovat
Furia Ceca

Dybala je tuhle sezónu strašnej ďábel... Za necelých 10 minut připravil dva góly na Olympicu

Reagovat
Pettirosso

Bonucci je uplne k hovnu. 2 chyby behem 1 minuty.

Reagovat
DelPiero137

Dnes ma "svoj" den.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak City na Aston Ville

Reagovat
Pinturicchio

Oba góly mi utekly

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty prostatyci

Reagovat
Pinturicchio

* kuřáci

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný. Žert

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Hm, tak Demiral to asi vyřešil sám

Reagovat
Largo

Nemám slov.

Reagovat
brenk

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

vystřídá s křížákem Giorgio Chiellini?

Reagovat
10

Vypadalo to tak

Reagovat
10

snad to nebude tak vážný, šel po svých a podle komentátorů se chtěl vrátit

Reagovat
Zark

Reagovat
Furia Ceca

jj, odejít moc nechtěl Jenomže bůh ví, jestli on ví sám, co se mu vlastně stalo... Každopádně se do prvních zpráv falešným optimismem neopájím.

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, ne... Tak přetlak na stoperech je asi vyřešen rychleji, než jsme čekali.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakrikli ste to

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé Rabiot platnej

Reagovat
Pinturicchio

Super, nejlepší stoper a do hry podle Sarriho nedoléčený de Ligt.

Kolik je teď kurz na penaltu pro AS, 1,01?

Reagovat
smazaný uživatel

Vojta je ale penaltový mág

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Hezky Rabiot, snad bude Demiral v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj pride Nuno a napise ze to mala byt penalta

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ED91

Reagovat
Zark

zase s de handem v obrane, no super

Reagovat
smazaný uživatel

člověk aby se bál

Reagovat
Zark

to teda

Reagovat
PP

hmm, paráda.. Já že si zapnu zajímavý zápas a ono už je v 18. minutě vlastně hotovo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si počkej na Ronalduv hattrick

Reagovat
Fairplay

Není, AS má penaltu k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

a AS bych řekl že dostane redku

Reagovat
Furia Ceca

Sudí hraje slušnej mariáš. Ještě že nehraje Bentancur, ten už by byl touhle dobou venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Ramsey úplně v lese, ten vypadá, že nemá tušení, jestli je zrovna na Emirates nebo běhá ve Stromovce...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sestavy tam být má, ale neviděl jsem

Reagovat
PP

u nás mu právěže pár půlroků vycházelo, kde z těchto zmatených náběhů dával goly.. Problém je, že to byla jiná liga a jiný tým no.. A jako bonus to dělalo slušný bordel v záloze, to zas jo.

Reagovat
DelPiero137

Pri prestupe som cital od fans Arsenalu ze ma energiu za 3, obeha toho, vybojuje. Som sa utesoval taka varianta v utoku sa nam zide. Ale zatiel len beha naprazdno, bez lopty, bez vyhraneho suboja.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaniolo maestro !

Reagovat
Airus

Já bych zkusil Zaniola, mladej, vysokej, oči konstantně na míči a i tak se pohybujem skrz naše rozestavení do nebezpečných pozic a hledá si to svoje místo ať už je před 16tkou, nebo v ní. Navíc Ital a těch máme málo

Reagovat
Largo

Nikam nepůjdeš, doma budeš Zůstane v AS, až do konce kariéry

Reagovat
Airus

tvl jenom to napíšu a zraní se?!

Reagovat
Furia Ceca

No zraní se... to ten náš stoper za 90 mega a 2. nejlíp placenej hráč SA po Ronaldovi ho zranil.

Reagovat
Airus

Přiznám se že i po záznamu mi přišel kontak minimální a že sebou chtěl fláknout. Ale je to hrozný a nejen protože bych ho chtěl k nám, ale pro Azuri

Reagovat
10

tak on padal už před ním, v tom je De Ligt nevinně...

Reagovat
DelPiero137

Nebol to ziadny zakerny zakraok. Bezny suboj, vyzerao to nevinne. AS ma dnes smolu.

Reagovat
Firkraag

Spíš smůla na koleno, fakt hrozna skoda. Mel kazdopadne driv nahravat. I pry ty minuly akci. Skoda ho, fajnovej hrac.

Reagovat
Frantszek

Zapnu po 20 minutách a 0:2.

Paráda, pecička, pošušňáníčko, papáníčko....

Reagovat
smazaný uživatel

oba góly darované

Reagovat
Largo

Reagovat
PISTOLERO

Zaniolo krásný sólíčko. Škoda zranění

Reagovat
M11

Takove solo a zrani se

Reagovat
Frantszek

hlavně jsem ani z 50 opakovaček neviděl, co se mu stalo, ale je to fpiči v takovém zápase.

Reagovat
10

snad to nic nebude, vypadalo to docela nevinně...

Reagovat
10

Under má tak 20 kg Over, ne?

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Largo

Jo.

Reagovat
Zark

tzv Dybala pro tlusté

Reagovat
ED91

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Airus

fuuuuuuck, z čeho ty mladý dneska vyráběj?!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi žere jogurty.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo kotáž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Cotage

Reagovat
Lech

Zrovna Zaniolo toho vzdy vydrzel spoustu. Kazdej zapas ho souperi drti, hlavne on neni hrac typu Dybaly co hned spadne

Reagovat
Furia Ceca

Nepřijde mi, že by Dybala nějak moc padal... měl jedno období, to je pravda, ale naštěstí už je to pryč. Taky díky tomu se mu dost zvedla produktivita.

Reagovat
Lech

Tak ano, vidivas ho casteji nez ja. Pamatuju si ho z doby kdy prisel do jj, a dnesnim chytrym padem ve vapne mi dal zavzpominat

Reagovat
Largo

Taky jsem si na to hned vzpomněl. Padal moc ochotně.

Reagovat
Nuno čomes

Jo, věděl co udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

6 žlutejch za 35 minut slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Nasranej, že nemohl dneska večer na karty

Reagovat
10

Pjanić

Reagovat
Furia Ceca

Kolik nastaví? 6 minut?

Reagovat
Airus

Jó k tomuhle vede calma calma

Reagovat
Furia Ceca

To je dement ten Pjanić!

Reagovat
smazaný uživatel

ať Míra jakejkoliv tak z naší zálohy je o parník nejlepší

Reagovat
Furia Ceca

Čistě fotbalově jo. A když má formu, tak jednoznačně. Ale když ji nemá, tak je tam jen do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo dalsi penalta, jak prekvapive

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Běž si brečet jinam, ta penalta byla tak jednoznačná, že tady proti ní nikdo ani neprotestoval, takže vysmahni, blbečku,

Reagovat
smazaný uživatel

a proc ji neprenechal tomu, kdo byl faulovany?

Reagovat
Furia Ceca

Tak faulovaný většinou penaltu nezahrává, ne? Navíc Ronaldo je jako exekutor výborný, tak proč by to nechával někomu jinýmu, kór v takhle důležitým zápase.

Reagovat
Pinturicchio

Aby si sem mohl psát tyhle svoje hovna.

Reagovat
10

Kromě těch prvních 10 minut je to jako to nejhorší pod Maxem - pasivní, bez pohybu, se spoustou idiotských chyb, hlavně od obvyklých podezřelých Bonucciho, Pjaniće a Cuadrada. Pjanić znovu naprosto skandální, Ramsey úplně mimo tým, ten nechápe vůbec nic. Rabiot naopak roste, dneska znovu lepší.

Reagovat
M11

od odchodu Maxe jsem si sliboval ze v tomto bude zmena.. ale je to stejne.. misto soupere dorazit.. zacnem hrat bohorovne a vracet soupere do zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

toto je podle mě DNA juve od jakživa hrát jen když musíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

+ mě ještě sere jak zadrbáváme slušně rozjetý akce. Mohli jsme ještě něco přisypat, ale to finální řešení je tragédie

Reagovat
Zark

Rabiot dneska na hristi makal jen tak dale

Reagovat
DelPiero137

"se spoustou idiotských chyb" - toto ma najviac serie. Zbytocne straty a laxnost.

Reagovat
Maritazzi

Nicola mi je strašně líto. Zápas blbec, co předvádí Kolarov, po tom co prodloužil smlouvu je odporný, ten neměl dneska jedinej dobrej dotyk s balonem. Rozehra před penaltou taky výborná. Pellegrini taky vymejšlí strašný věci, jedinej a konstantně dobrej poslední zápasy je Diawara.

Reagovat
Largo

Kolarov hroznej, Florko i Perotti a Veretout taky dnes nemá den. Diawara opět super, jinak nic.

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Ten první gól tam podskočil Smalling, ten má minimálně stejnej podíl. Jinak to hřiště stojí po včerejšku úplně zahovno, snad se tam nezraní ještě někdo. Pokud to jsou dva křízáky za poločas, tak je to hodně smutnej zápas

Reagovat
Maritazzi

To hřiště bylo šílený, dva zápasy za jeden víkend na jednom hřišti jsou hrozná blbost. U Kolarova ok, gol beru, ale dopředu zkazil každou jednoduchou věc, vymejšlel blbosti a ty jeho rohy dneska byly taky tragický.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Za ten první viním hlavně Kolarova. Co ten předváděl

Reagovat
Lech

Reagovat
10

on o Demiralovi vůbec nevěděl, všimnul si ho až když tam letěl balon

Reagovat
Largo

Jo. Prave proto.

Reagovat
Alberto Aquilani

Neviem či som niekedy videl hnusnejší polčas. Hrať proti hentomu odpornému tímu, dostať dva totálne skurvené góly, odpálil sa Zaniolo. Čo sa stane v druhom polčase? Na tom ihrisku Pellegrini rovno zomrie, nie?

Perotti je totálne k hovnu, Kolarov sa dostal do svojej najhoršej formy, ale tak mág Petraky priviezol búraného Spinazzolu - bohvie prečo nám ho Juventus dal, takže všetko v poho.

Reagovat
Frantszek

Sám víš, že jsi hnusnější poločasů AS viděl už mnohem více. V této sezoně to ani nespočítáš na prstech obou rukou.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie, zápasy s Juventusom sú vždy tie najhnusnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

mám to samé když koukam na Inter také bleju už dopředu

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

4 minuty nastaveni. Lol. Jen Nicolo tam lezel snad ty 4. Jinak snad se vrati, cengiz je suoer nahradnik, coz o to, ale Zaniolo je diamant v AS. Nasazeni super, dzeko je ale utopenej, tam to nepujde hrat tak ze se to bude hazet vsechno na nej. Aspon na sebe vaze obrance no kdxz uz nic. Veretout klasika kiksy jak pica. Imo penaltu bych piskl tamy, no kdybych se sel nahodou mrknout na VAR, odvolal bych ji, protoze to jak ta mala spinava slapka ma naucene padat je strasne. Musime je udelat, ale ty brejky na ktere hrajou jsou dooost nebezoecne, no fotbalove jsme na tom lip

Reagovat
Furia Ceca

Ten pomezní tam chrápe, nebo co?!

Reagovat
Airus

tvl to nemáme v juniorce nějakýho CAMa co by to oživil?

Reagovat
Airus

a nebo, já nevim. COSTU!

Reagovat
10

celou naší zálohu bych z fleku vyměnil za zálohu AS, možná i Neapole

Reagovat
Airus

Alan je sice bourák, ale něco mi na něm nesedí

Reagovat
10

co bysme za něj dali a za Ruize, Zielinskiho...

Reagovat
Largo

Ruiz by byl dělo. Od nás oba, jsou výborný. Jen dneska neměl Veretout svůj den.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

To chce nějaký fakt ESO

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha "hraje" jak když se videji prvně

Reagovat
smazaný uživatel

Rukaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne ve vápně, ale za čárou

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se píská..

Reagovat
smazaný uživatel

připadalo mi že ruka už byla mimo hřiště, ale asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť stál normálně ve hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta!

Reagovat
Zark

svatý wojtěch

Reagovat
Furia Ceca

Sandro dostal do koulí a následně do obličeje

Reagovat
Furia Ceca

...a mezitím do ruky, což jsem přehlídl, ale ne nadlouho.

Reagovat
Salfovic

stejně bych ji nepískl

Reagovat
ED91

Nebyť Sandrovej ruky tak tá lopta skončí mimo ihriska. Toto na penaltu vóbec.

Reagovat
Largo

Zmenil tou rukou smer drahy mice? Zmenil. Neni o cem.

Reagovat
ED91

Áno namiesto autu ju vratil do hry...

Reagovat
Largo

Tak vidis

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že se cikáni kopou za uši, jinak už by to měli otoceny

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka, ale v zámezí

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych řekl, že to bylo v autu a vůbec to nevzali v potaz

Reagovat
Benesse

to sa vám podľa mna len zdá z toho uhla kamery.

Reagovat
Frantszek

Měli by být všichni disarm a byl by to cajk. Už žádná penalta kvůli ruce.

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Stejná jako minule u Smallinga...tak schválně, co na to Alberto řekne tentokrát

Reagovat
Alberto Aquilani

zomri

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
Airus

Pro Paulita tohle musí být hrozný zápas co zápas je jiskra týmu a zápas co zápas na to Sarri dlabe

Reagovat
Furia Ceca

Sarri je troják z Neapole.

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut dostatek času na 2 góly.

Reagovat
10

Takový šance zajebat

Reagovat
Airus

"Tři dementi na bránu jdou, a?!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Matuidi

Reagovat
10

To jsou brejky jak z učebnice...pro zvláštní školu

Reagovat
Airus

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnat!

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej dement to zakoncoval tou levou ted

Reagovat
Gimme

Pelé

Reagovat
Lech

Pellegrini. Strasne nekvalitni v koncovce.

Reagovat
smazaný uživatel

AS dobrej výkon, Juventus Ale to je jejich herní styl.

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Tjn, dneska to byl hnus na úrovni Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle hnus převádíte pravidelně.

Reagovat
10

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jedeš moc na sílu ...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, za to ty, Doni, a tvoji kámoši jste originalita a nenucenost sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tesat do kamene

Reagovat
Airus

Ten zkouřenej čárovej už by si neměl v SA písknout... mávnout

Reagovat
Zark

De Ligt ale nakonec hodně slušný výkon

Reagovat
Melchior

třeba při tý situaci ke konci výborně zaskočil za Bonucciho.. ten mi přijde zápas od zápasu, čím dál víc, k ničemu

Reagovat
Zark

třeba se dočkáme a časem nám vykrystalizuje perspektivní a kvalitní obranné duo Demiral - De Ligt až skonči legendy

Reagovat
Pinturicchio

* legenda

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Largo

Reagovat
Frantszek

tragický Juventus utrpěl výhru . Cristante se hodně mocně snažil, ale nedopadlo to.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

takoveto výhry mě baví nejvíc, kdy vyhrajem a protivník je nasranej

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Lech

To odpovida fanouskovi jj, nic noveho

Reagovat
smazaný uživatel

Z takových výkonů máš radost?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, hráli jsme to co bylo třeba nic navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

To se máš čím chlubit

Reagovat
DelPiero137

Vazne ta taketo vyhry NAJVIAC bavia? Druhy polcas bol trapas z nasej strany. To je utrpenie sa pozerat na nasu hru. 3 body super, ale to je jedine co ma tesi z tohoto zapasu.

Reagovat
Largo

No nic, první půle šíleně špatná. Srážejí nás dolů posty Perottiho, Florka a dnes, žel, i Džeka. Ty by prostě měly být lépe obsazený, nemůžu si pomoct. Nejsme produktivní a když se netrefí Džeko, ztak ze hry ho nikdo nenapodobí. Bezzubý křídla. Zaniolo snad nebude zraněněj dlouho.

Potěšil mě Mancini a Diawara, zbytek moc nestojí za řeč.

Současná Atalanta si LM zaslouží víc než my. Ale nevzdáme se!

Daje

Reagovat
Lech

Me potesil jeste i Cristante na tu cjvilku co peisel. Cengiz se do toho taky dostane verim, ale jak rikas, ti 2 byli dnes nej. A teda, strasne malo se chvali Pau...to me celkem mrzi protoze je fakt dobrej

Reagovat
Largo

Pau je skvelej. Skoro vsechny Petrachiho posily funguji vyborne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Skoro? V čom funguje taký Mkhitaryan, Spinazzola či Kalinič? Neupieram mu ťažkú situáciu po Monchim, ALE...

Paua vyriešil výborne, na druhú stranu za neho vypliazol 23 mega

Stopéri OK, lenže na Mancinim sa pracovalo už od zimy a Smalling prišiel ako úplná núdzovka kedy po tom hroznom prvom kole došiel na to, že s Jesusom a Faziom v základe to nepôjde. Navyše bez opcie.

Diawara s Veretútom mu vyšli najlepšie, tam má veľký palec hore.

Ku 35 ročnému Balkáncovi sa mal priviesť niekto, kto ho dokáže vpohode zaskočiť. Miesto toho priniesol búraného Spinazzolu, ktorý nie je schopný odohrať hodinu bez toho, aby sa nechytil za sval. Navyše, počas sezóny ukázal na ľavom beku všetko, len nie istotu. A to nehovorím o tom, že zaňho obetoval náš TOP talent.

Predal najlepšieho strelca minulej sezóny a priviedol za neho koho? V hodine 12tej Mkhitaryana, ktorý ukázal, že ani nie je platnejší ako čisto herne, 62-ročný Perotti.

Či ešte Zappacosta, som aj zabudol... výborný tiež...

Reagovat
Largo

Zappacosta, Kalinić a Spinazzola by se dali nazvat jako flopy, ale se zbytkem jsem naprosto spokojen. Pokud teda nehodlá koupit Mchitarjana, ten se mi moc nepozdává, když už se dostane na hřiště.

Reagovat
Maritazzi

Ta sitauce je v tomhle ale klíčová, když si vezmeš, kolik na ty posily měl a za jakých podmínek měli přijít. Zappa měl dělat alternativu doprava, kdyby si neodejbal koleno, tak si to odehraje. Spina přišel i kvůli FFP, kvalitu podle mě má, jen se musí dostat do hry. Problém je, že fakt vůbec nchápu, proč Kolarov hraje každou minutu. A pak Kalinic a Mkhitaryan, zase, koho získáš zadarmo, do týmu co nehraje LM. Jasně, šlo to líp, ale úplně mu to nevyčítám, spíš bych na něj koukal pozitivně, zvlášť po tom, co mu v týmu zůstalo a za jaký atmosféry.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
didosh

Čertu žel Zanilo je v prdeli...

Reagovat
didosh

Myslel jsem že Vlci tenhle neslany nemastný Juve oberou o body,jenže když po pár minutách teces 0:2...škoda Řím se snažil ale nic z toho.Ještě musím napsat a vyzvednout tu nádhernou atmosféru na Olympico opravdu pecka.

Reagovat
DelPiero137

atmosfera bola super

Reagovat
snuff24

Je celkem sranda sledovat tu vzrůstájící nevraživost v diskusi mezi fans Interu a Juventusu zajímalo by mě jestli je to jen náhoda a nebo s tím souvisí i ti že Juventusu letos dýchame na záda, protože v letech minulých jsem tu takový hádky nepozoroval.

Reagovat
Yzemi

Na obou stranách jsou mentálně velice málo vybavení jedinci!

Reagovat
snuff24

z obou stran mi to příjde dost na sílu často, nemám nic proti rivalitě a rejpání, ale tady to je spíš jen takový bezhlavý a bezmyšlenkovitý urážení

Reagovat
ED91

Reagovat
Liquid

dneska Parma vyhrát, ta EL je pro ně stále hratelná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele